Review militèr

Shch-117: "otonomi" Stakhanov saka Pasifik "Pike" (bagean siji)

11
История salah siji kapal selam paling misuwur saka Soviet pra-perang armada lan para panglimané


Shch-117: "otonomi" Stakhanov saka Pasifik "Pike" (bagean siji)

Anggota kru Shch-117 ing jembatan navigasi kapal selam, pungkasan taun 1930-an. Foto saka http://forums.airbase.ru

Ana akeh kaca ing sajarah Angkatan Laut Rusia sing ngonfirmasi keunggulan pelaut Rusia lan Soviet. Malah enumerasi prasaja sing paling misuwur saka wong-wong mau menehi gagasan apik babagan peran pelaut Rusia ing pangembangan armada donya. Kehormatan nemokake Antartika duweke. Ing pakurmatan saka serangan torpedo pisanan ing donya - wong. Kehormatan kanggo nggunakake tambang jangkar angkatan laut pisanan ing donya yaiku dheweke. Padha ngirim radiogram pisanan ing donya ing kahanan nyata, pilot angkatan laut Rusia kanggo pisanan ing donya nggolèki kapal selam saka udhara ... Akhire, salvo rudal unik saka posisi submerged, nalika kapal selam Russian murub kabeh 16 pluru ing. sapisan - prestasi pelaut kita.

Dhaptar bisa dawa. Sawetara prestasi tetep ora bisa diulang (mesthi, sampeyan ora bisa mbukak Antartika kaping pindho), lan sawetara wis diblokir dening pelaut saka negara liya. Contone, pandhu arah otonom sing suwene 40 dina dina iki minangka layanan tempur biasa kanggo kapal selam Rusia lan kanca-kancane saka armada liyane. Nanging ana wektu nalika nglangi kuwi rekor nyata! Lan pakurmatan saka prestasi belongs kanggo kru saka kapal selam Soviet Shch-117, kang bagéan saka Armada Pasifik.
Pelayaran patang puluh dina sewengi ndadekake kru "satus pitulas" misuwur ing saindhenging Uni Soviet. Isih: iku kru pisanan ing RKKF, dumadi tanggung pesenan! Sajarah prau iki lan punggawane pantes dicritakake kanthi luwih rinci.

Kapal selam kanggo Pasifik

Crita Shch-117 lan kampanye mecah rekor kudu diwiwiti kanthi sajarah pambentukan Armada Pasifik Soviet. Misuwur ing abad kaping 1926 kanggo pertahanan heroik Petropavlovsk-Kamchatsky, lan ing awal abad kaping 8 amarga partisipasi heroik lan tragis ing Perang Rusia-Jepang, angkatan laut Rusia ing Pasifik mung mandheg ing taun 17. Alasanipun prasaja: sawise kekalahan ing Pertempuran Tsushima, armada Rusia ing Pasifik ora bisa mulihake jumlahe: ing wiwitan Perang Donya I, armada militer Siberia mung kalebu rong kapal penjelajah, 13 perusak, 1926 perusak. lan XNUMX kapal selam. Lan sawise Revolusi Oktober lan Perang Sipil, sing nyeret ing Timur Jauh, meh ora ana sing isih ana ing jumlah cilik iki: kapal-kapal kasebut ora ana moral lan fisik lan lungse. Mulane, ing taun XNUMX, Dewan Militer Revolusioner USSR, sing dadi badan militèr paling dhuwur ing negara, mutusake kanggo mbubarake Angkatan Laut Timur Jauh.


Submarine Shch-101 minangka kapal selam pisanan saka jinis Shch Project V, dibangun khusus kanggo Angkatan Laut Timur Jauh. Foto saka situs http://www.navy.su

Nanging, kahanan militèr-politik ing donya ing awal taun 1930-an wis diganti dramatically, lan dadi cetha yen Uni Soviet ing Samudra Pasifik ora mung mbutuhake angkatan laut, nanging perlu iku langsung. Tanpa pasukan militèr sing serius ing Pasifik, minangka komisaris Pertahanan Rakyat Kliment Voroshilov nyathet, nyimpulake tur inspektur ing Timur Jauh, "penangkapan Vladivostok minangka ekspedisi prasaja sing bisa dipasrahake marang petualang goblok."

Kesahihan rasa wedi kasebut dibuktekake kanthi kedadeyan sing langsung sawise kunjungan Komisaris Rakyat. Tanggal 18 September 1931, Tentara Kwantung Jepang nyerang China, lan negara Manchukuo muncul ing wates wetan USSR, dikuwasani saka Tokyo. Amarga pengalaman sedih perang angkatan laut nalika Perang Rusia-Jepang lan kepinginan Jepang sing jelas kanggo ngontrol wilayah ing Timur Jauh sabisa, ancaman kasebut dadi serius. Mulane, ing 25 Februari 1932, Dewan Militer Revolusioner diadopsi "Rencana Aksi kanggo Pembentukan MSDV", yaiku Angkatan Laut Timur Jauh.

Sanajan jeneng sing digunakake padha (sing cocog karo tren umum: kanthi cara sing padha, armada Soviet ing Baltik lan Segara Ireng diarani pasukan angkatan laut), nyatane, iki dudu babagan nggawe maneh armada ing Samudra Pasifik, nanging babagan nggawe saka awal. Sawise kabeh, sanajan ing kertas, kabeh pasukan angkatan laut kasedhiya kalebu minelayers "Stavropol", "Tomsk" lan "Erivan" lan kapal patroli "Red Vympel". Nanging nyatane, "Stavropol" (mengko dijenengi "Voroshilovsk") minangka mantan kapal transportasi "Kotik", sapisan tuku kanggo ekspedisi kutub Grigory Sedov. "Tomsk" lan "Erivan" minangka transportasi pedagang, sing nalika pesenan ditanggepi malah ora ditransfer menyang yurisdiksi RKKF, nanging mung mlebu kanggo peralatan maneh. Kanggo Krasny Vympel, dibangun ing taun 1910 minangka yacht kanggo kabutuhan gubernur Kamchatka lan diklasifikasikake maneh dadi kapal perang ing taun 1922 amarga ora ana prau patroli sing nyata.


Submarine Shch-301 "Pike" - kapal selam timbal ing kulawarga gedhe saka prau "Shch", cacahe 86 kapal sing mlebu layanan. Foto saka situs http://www.sovboat.ru

Amarga ora bisa mulihake prasarana gawe kapal Pasifik ing wayah wengi, bisa menehi kapal armada kelas perusak lan ndhuwur, mula pimpinan RKKF ngandelake "armada nyamuk". Ing tanggal 11 Mei 1932, 12 prau torpedo saka jinis Sh-4, dibangun dening pembuat kapal Leningrad, sing pisanan teka ing pembuangan MSDV kanthi ril. Sabanjure yaiku 12 kapal selam jinis Shch saka seri Timur Jauh khusus - V, dilebokake ing Galangan Kapal Baltik ing Desember 1931: eselon pisanan kanthi bagean saka kapal selam jinis Shch mabur saka Leningrad menyang Vladivostok tanggal 1 Juni 1932. . Lan sawise wong-wong mau, 28 kapal selam saka jinis "M" mangkat menyang Timur Jauh saka Nikolaev - meh kabeh prau saka seri VI, sing wiwit sajarah "Malyutok": eselon sing ngangkut prau karo kabin lan peralatan dibusak. , budhal tanggal 1 Desember 1933 lan Wis tanggal 6 Januari 1934, padha teka ing papan kasebut.

Sawise kapal Shch saka seri V, prau saka jinis sing padha wiwit teka ing Timur Jauh ing pungkasan taun 1933, nanging seri sabanjure - V-bis. Iku kanggo wong-wong mau prau glethakaken mudhun ing nomer serial 51 ing Baltik Shipyard ing Leningrad 10 Oktober (miturut sawetara sumber - 9) Oktober 1932, mangsa Shch-117.

"Pikes" pindhah nganggo rel

Nasib kapal jinis Shch khas kanggo kabeh pra-perang lan prau selam perang, lan ora mung Soviet. Papat prau pisanan saka jinis iki, seri III, lagi wae wis glethakaken mudhun, amarga desainer wis wiwit nambah lan nambah project, amarga sawetara solusi desain, minangka laku nuduhake, ora kasil. Ing tartamtu, ing prau saka seri katelu, padha mutusaké kanggo nglirwaaken ndamu saka tank ballast utama karo turbocharger, ngganti karo pumps centrifugal. Nanging kanthi cepet dadi cetha yen keputusan iki ora kasil: wektu sing dibutuhake kanggo mbusak ballast utama tambah nganti 20 menit - ora bisa ditampa kanggo kapal perang. Dadi solusi revolusioner ditinggalake, bali menyang turbocharger tradisional. Lan mengko, ing prau saka jinis "Shch" wis dites solusi technical revolusioner liyane, kang dadi banget sukses: kanggo pisanan ing construction saka kapal selam domestik sistem dibangun kanggo ndamu ballast utama karo gas exhaust diesel ( sistem udara tekanan rendah).


Shch-113, mantan "Sterlet", dadi kapal pisanan saka seri V_bis, sing diluncurake ing Timur Jauh. Foto saka situs http://www.deepstorm.ru

Papat prau Shch saka seri III diterusake dening 12 prau saka "Pasifik" seri V, sing dilebokake ing Leningrad ing telung galangan kapal - Baltik, galangan kapal Lor lan galangan kapal Andre Marty. Saliyane sawetara fitur desain, kapal selam saka seri kaping lima beda-beda saka "telu" uga ing desain sing pisanan kasedhiya kanggo transportasi prau disassembled dening alur, kang padha nglumpuk ing wolung bagean kapisah. Kajaba iku, prau saka seri anyar ditampa pamindahan rada gedhe, kang bisa kanggo nginstal bedhil 45-milimeter kapindho lan pindho amunisi artileri - nganti 1000 meriam.

Lan mangsa Shch-117 dadi salah siji saka kapal pisanan "Shch" saka seri V-bis, kang Originally disebut seri VII. Outwardly prau iki beda-beda saka "kalima" ing rada beda, pager prasaja saka wheelhouse lan superstructure, nanging sing paling Jahwéh, padha nampa mesin diesel anyar sing dadi siji katelu luwih kuat. Bebarengan karo rudders saka wangun anyar, iki bisa kanggo nambah kacepetan lumahing prau dening siji lan setengah knots - kang ing wektu iku indikator sing luwih penting saka kacepetan dalan ing jero banyu, amarga kapal selam ngginakaken. paling wektu ing lumahing. Kajaba iku, prau saka seri iki wis dadi luwih ulet amarga owah-owahan desain cilik, padha duwe mekanisme lan peralatan luwih rasional diselehake, padha wis kasedhiya piranti pandhu arah electrical luwih majeng, komunikasi lan hydroacoustics.

Saka telulas prau saka jinis "Sch" saka seri V-bis, paling kabeh - wolung kapal selam - dibangun kanggo Angkatan Laut Timur Jauh miturut skema sing wis digarap: laying lan construction ing Leningrad - transportasi dening rel kanggo Vladivostok (siji prau dijupuk kanggo Khabarovsk) - completion ing pabrik galangan kapal Timur Jauh lan commissioning. Telung prau rampung ing Nikolaev ing galangan kapal sing dijenengi sawise 61 Communards kanggo pelaut Segara Ireng, lan loro (ing Leningrad lan Gorky, ing pabrik Krasnoye Sormovo) kanggo Baltik, sing, sawise nampa kapal pisanan saka jinis seri III iki, ilang liyane kanggo Pasifik.

"Mackerel" lan komandhane

Shch-117, dilebokake ing Galangan Kapal Baltik ing Leningrad nganti nomer serial 51, dadi salah siji saka papat kapal pisanan saka seri V-bis, sing wiwit dibangun ing 10 Oktober 1932. Kapal selam liyane - mangsa Shch-118, nomer serial 52 - diselehake ing jejere, lan loro liyane - mangsa Shch-113 lan Shch-114 - nomer serial 41 lan 42 lan diselehake ing tanduran Andre Marty. Meh bebarengan, kabeh papat prau, ngiring dening kaping lima, mangsa Shch-115, nomer serial 43, rampung ing Timur Jauh lan rampung ing Dalzavod.


Kapal selam Shch-117 (kiwa) lan Shch-119 ing tembok dhasar ing Teluk Nakhodka. Foto saka situs http://www.kolymastory.ru

Kapal pisanan sing diluncurake menyang banyu Pasifik yaiku No. 41 tanggal 12 Desember 1933. Sawise dheweke, prau No. 42 lan 43 diturunake, lan sawise iku giliran prau No. 51 lan 52. Miturut tradhisi sing ditindakake dening para tukang kapal lan pelaut angkatan laut nalika iku, kabeh prau jinis Shch wiwitane duwe jeneng dhewe. . Kapal timbal saka jinis Shch diarani Pike, prau No. 41 yaiku Sterlet, No 42 yaiku Sevruga, No.

"Mackerel" lan "Mullet" mlebu layanan karo RKKF ing wektu sing padha - 18 Desember 1934, mung rada telat kanggo "Sterlet", "Sevruga" lan "Skat". Nanging, ing wektu iki padha wis ilang jeneng dhewe, lan miturut aturan anyar kanggo jeneng kapal perang, padha nampa indeks alfanumerik, lan Makrel dadi Shch-117. Ing indeks iki dheweke dadi dikenal ing saindhenging negara - nanging mung sawise setengah taun.

Kru pisanan kanggo "satus pitulas" dibentuk ing Timur Jauh ing Juli, limang sasi sadurunge prau mlebu layanan. Juli 117, 8, Letnan Panglima Mikhail Fedotov dadi komandan, lan, miturut, komandan pisanan saka Shch-1934. Nanging ora mung dheweke dadi komandan kapal pertama - dheweke uga dadi kapal pertama. Wiwit layanan ing angkatan laut ing taun 1924, Mikhail Fedotov lulus saka sekolah angkatan laut mung ing 1930 lan diangkat dadi perwira watch ing kapal selam Panther legendaris - siji-sijine kapal selam ing sajarah armada Rusia sing wis liwat rong perang donya! Setaun sabanjure, perwira enom kasebut dikirim kanggo nambah katrampilan ing Kursus Komandan Unit Latihan Nyilem - pewaris Unit Latihan Libava, lembaga pendidikan khusus pisanan kanggo komandan kapal selam. Sawise lulus saka kursus ing taun 1932, Mikhail Fedotov, wis ing pangkat letnan senior, dadi asisten komandan kapal selam Salmon (jinis Shch, seri V). Lan rong taun salajengipun, sawise nampa promosi, Letnan Panglima Fedotov nemu ing prau pisanan dhewe - Shch-117.

Nanging Mikhail Fedotov ngginakaken kurang saka sasi minangka komandan saka "satus pitulas": Agustus 4, kang nyerah printah saka Shch-117 lan dipindhah menyang pos komandan saka kapal selam Shch-116, kang dianakaké nganti November. 1937. Lan "satus pitulas" saka 17 Agustus wiwit mrentah komandan letnan Nikolai Egipko.


Anggota kru kapal selam Shch-117, 1935. Ing ngisor ing tengah ana komandan kapal Nikolai Egipko. Foto saka situs http://www.deepstorm.ru

Ing wektu iku, pelaut umur telung puluh taun sing gagah iki nduweni sejarah militer sing dawa. A native saka Nikolaev, kang ora bisa nanging nyambung urip karo segara, lan Panggonan pisanan karya kanggo Ukraina enom ana ing Black Sea Shipbuilding Plant. Nanging banjur nasib njupuk giliran cetha lan ranyono: gabung karo Tentara Abang ing Mei 2, 1919, Kolya Egipko rampung dadi penembake ing Divisi Infanteri 114, kang perang pisanan nglawan pasukan Jenderal Anton Denikin ing Front Kidul, lan banjur melu perang ing Front Polandia. Sajrone perang karo Denikin, prajurit Tentara Merah sing tatu Egipko dicekel, nanging bisa lolos lan bali menyang unite - ing wektu kasebut, crita kasebut kedadeyan kabeh wektu, lan ora ana "kesimpulan organisasi" sing ditrapake kanggo wong sing bali.

Duwe perang nganti Oktober 1920, Nikolai Egipko bali menyang Nikolaev pribumi lan maneh ngadeg ing mesin ing galangan kapal. Lan limang taun sawisé, veteran enom saka Perang Sipil iki maneh disebut munggah kanggo layanan: Soviet Rusia urgently needed angkatan laut anyar, lan armada needed personel buktiaken. Ing Nopember 1925, Nikolai Egipko dadi mahasiswa saka Sekolah Mesin saka Detasemen Training, lan ing Juli 1927 piyambakipun pikantuk proyek minangka pembalap turbin ing cruiser Chervona Ukraina, saka ngendi dheweke rauh ditransfer menyang destroyer Shaumyan. Nanging karir pelaut saka mantan penembake ora narik kawigaten, nanging karir komandan Armada Merah. Kanggo iki, tanpa gangguan saka layanan lan bebarengan karo latihan ing Machine School, dheweke lulus saka sekolah sore majeng ing Sevastopol, kang ngidini wong ing Agustus 1927 kanggo mlebu Naval School. M. V. Frunze ing Leningrad minangka institusi pendhidhikan paling tuwa lan paling misuwur ing angkatan laut ing negara kasebut, ndadékaké sajarahé saka Peter the Great School of Mathematics and Navigational Sciences.

Sawise lulus saka kuliah ing Februari 1931, Nikolai Egipko njupuk posisi komandan-penambang ing kapal selam No. 8 "Krasnoflotets" saka Armada Baltik. Prau iki sadurunge duwe jeneng "Jaguar" lan, kaya "Panther", kang dadi Mikhail Fedotov, kagungane kapal selam kelas Bar - jinis paling misuwur saka kapal selam domestik saka Perang Donya I. "Jaguar" melu ing nyebrang Es misuwur saka kapal Armada Baltik saka Helsingfors (Helsinki) kanggo Petrograd lan tetep ing dhaftar kapal saka armada Soviet nganti 1956. Saka prau legendaris, perwira enom kiwa kanggo nambah pendidikan ing Kursus kanggo personel komando Unit Diving Training, saka ngendi dheweke pisanan entuk posisi asisten komandan kapal selam L-55 saka Armada Baltik, lan banjur. ditransfer menyang Timur Jauh, ing ngendi dheweke dadi asisten, asisten senior, lan, pungkasane, komandan kapal selam Shch-102. Lan ing Agustus 1934, dheweke njupuk komando kapal selam Shch-117, sing durung mlebu layanan, saka Mikhail Fedotov, lan dadi misuwur. Iku ing printah kang prau digawe kampanye paling misuwur ing sajarah sawijining - kampanye otonom dawa pisanan ing sajarah armada kapal selam Soviet. Mengko, "otonomi" kasebut dadi umum, lan prestasi kasebut pancen nyata.

"Otonomi" ngrampungake kabeh!

Dina iki, meh siji abad mengko, dasawarsa pra-perang dirasakake dening kita kanthi perasaan campur aduk. Ing tangan siji, ora ana sing nyangkal yen iki minangka wektu salah sawijining bencana sing paling nggegirisi ing sajarah negara kita - sing diarani "Teror Agung". Ing sisih liya, sajrone dasawarsa iki negara kasebut - kalebu, sayangé, amarga tenaga kerja sing nggegirisi atusan ewu tawanan - terobosan teknologi sing luar biasa, sing wis sukses ing pirang-pirang aspek kanggo metu ing dhaptar. negara anjog ing donya.


Kapal selam saka jinis "Sch" saka seri X ngliwati lapangan es menyang pangkalane. Bay Nakhodka, 1937. Foto saka situs http://nakhodka-town.my1.ru

Antarane pratondho kasebut ana jumlah kapal selam sing diduweni Angkatan Laut Soviet. Ing tanggal 1 Januari 1938, 150 kapal selam saka macem-macem kelas lan jinis ana ing layanan karo pasukan kapal selam USSR, lan ing 22 Juni 1941, jumlah sing, miturut macem-macem sumber, saka 212 kanggo 218 kapal selam. Ing wektu sing padha, contone, Jerman Kriegsmarine ing September 1, 1939 mung 57 kapal selam, lan ing awal Perang Patriotik Agung padha nggawa nomer kanggo 146 kapal selam. Angkatan laut kabeh negara liyane sing melu ing Perang Donya II padha rodok olo kanggo pratondho iki: ing 1939 padha mung Italia bersenjata karo sawetara prau selam iso dibandhingke karo USSR - 105, lan sethitik kurang - 99 - wis Amerika Serikat. , lan pratondho saka negara liya fluktuasi ing saka sèket nganti pitulas prau.

Nanging duwe akeh kapal selam ora cukup - sampeyan isih kudu bisa nggunakake minangka irit sabisa. Lan kanggo iki, sampeyan kudu ngerti persis apa kapal selam lan kru sing saged, ing ngendi watesan saka toleransi lan kekuatan, carane adoh saka pesisir asli lan suwene padha bisa tetep ing segara. Kanggo iki, lan ora mung kanggo nggayuh rekor, sing disiapake pelayaran Shch-117, unik ing wektu kasebut.

Otonomi kapal selam minangka salah sawijining pratondho paling penting saka efektifitas pertempuran. Sawise kabeh, sepira adohe kapal selam saka pangkalane lan suwene bisa adoh saka iku gumantung saka jumlah kapal lan kapal mungsuh sing bisa tenggelam. Ing volume pisanan "Kamus Angkatan Laut" rong volume sadurunge perang saka kapal penggedhe 2nd Konstantin Samoilov, otonomi kapal selam diterangake minangka "properti sing ditemtokake dening kesesuaian prau kanggo nindakake layanan pertempuran mandiri lan jangka panjang. adoh saka pangkalan" lan "gumantung utamané ing nomer macem-macem Penyetor dijupuk ing prau ".

Dhéfinisi iki adil, nanging ora lengkap: pengalaman para submariner dhewe, lan akeh studi medis lan psikologis sing ditindakake ing taun-taun pasca perang, mbuktekake manawa faktor sing paling penting kanggo nemtokake durasi "otonomi" yaiku stabilitas psikologis lan fisik. saka punggawa. Malah kapal selam nuklir, sing duwe jarak jelajah sing meh ora ana watesan lan penyuling on-board lan bisa nyuplai panganan sajrone pirang-pirang wulan, nyatane durung ditindakake lan ora nglampahi luwih saka 120 dina ing pandhu arah otonom - kru ora bisa tahan. Lan ing taun-taun sadurunge perang, ora sasi utawa malah minggu, nanging dina dianggep minangka norma kanggo navigasi otonom! Lan apa sing diarepake saka kapal selam diesel-listrik sing bisa njupuk ing papan sumber bahan bakar winates kanggo mesin diesel, pangan lan banyu seger kanggo kru, lan sing paling Jahwéh, ora duwe linuwih dhuwur saka sistem lan mekanisme kanggo. nindakake tanpa layanan port kanggo dangu ...

Nanging ing Uni Soviet ing pertengahan taun 1930-an, amarga semangat umum, nalika katon ora ana maneh watesan kanggo kemampuan manungsa, mula diputusake kanggo mbusak iki uga - wates navigasi otonom. Lan titik ing kene ora mung semangat: eksperimen ing wilayah iki nduweni prasyarat sing cukup objektif. Otonomi rata-rata kapal selam Soviet kira-kira 20 dina, minimal - pitung (kanggo "Bayi" saka seri pisanan), maksimum - 50 (kanggo kapal selam jelajah gedhe saka jinis "K"). Nanging ana sawetara kapal selam jelajah ing RKKF, ing awal perang ora ana malah rolas, lan mayoritas prau cilik lan medium-ukuran saka jinis Malyutok lan Pike - lan saiki otonomi pokok kudu kabukten, banjur tambah.

Wigati dimangerteni yen ing taun 1936, nalika gagasan pelayaran kapal selam otonom ultra-dawa diwasa lan dibentuk, strategi segara RKKF uga diwasa lan dibentuk. Saingan angkatan laut utama Uni Soviet yaiku Inggris sing ndhukung Polandia, lan tugas utama armada kasebut yaiku mblokir lan numpes armada Inggris. Ing wektu sing padha, pengalaman kapal selam Jerman nalika Perang Donya I dijupuk minangka basis kanggo ngrancang strategi kanggo tumindak kapal selam Soviet, lan kanthi jelas nunjukake kebutuhan kanggo nambah otonomi kapal selam. Utamane para pelaut Baltik lan Armada Lor sing kudu nglawan Armada Ngarep Inggris lan tumindak ing komunikasi sing ngubungake Kapuloan Inggris karo Sekutu. Malah ing kapal selam rata-rata kanthi istilah nominal navigasi otonom, yen tekan wilayah patroli tempur, dheweke ana ing watesan banget, lan "Bayi" ora tekan.


Shch-117 ing Teluk Nakhodka ing mangsa 1937. Foto saka situs http://shturman-tof.ru

Saka pertimbangan kasebut, Komisaris Pertahanan Rakyat Kliment Voroshilov nerusake nalika dheweke nemtokake tugas kanggo submariner Soviet supaya bisa navigasi kapal ora mung kanthi lengkap, nanging kanggo otonomi maksimal. Minangka adat ing wektu iku, pesenan iki diuripake dadi inisiatif sing buruh politik saka armada, brigade lan divisi disedhiyakake ing slogan saka "Gerakan Stakhanov". Nanging kudung politik iki luwih kaya smokescreen saka alesan bener kanggo nyobi beboyo karo "mobil otonom".

Diterusake...
Pengarang:
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kugelblitz
    kugelblitz 20 Juni 2017 06:53
    +2
    Aku seneng karo Pikes, kanggo uripku, aku tresna marang dheweke, kanthi struktur padha karo wanita Inggris ing desain kasus kasebut, dheweke katon vintage banget. Kapal WWII sing paling disenengi, sanajan dudu ciri sing paling pinunjul. Nalika aku tresna atom 670 lan 671, padha uga. Nya. tresna
    1. bip
      bip 20 Juni 2017 13:07
      +2
      Aku ndhukung! Nalika isih enom, dheweke nggawe model "pike" miturut gambar majalah "Modelist-Constructor", aku seneng! eseman
      1. bip
        bip 20 Juni 2017 13:10
        +2
        Miturut cara, "pike" dirancang ing tiron saka kapal selam Inggris L-55, sawise wungu lan sinau.
  2. Moscow
    Moscow 20 Juni 2017 09:47
    +3
    Ya, ya ... Iku mung perlu kanggo nerusake ... Sajarah tatanan lan pangembangan armada kapal selam iku arang banget menarik .... Wiwit 60s, wis ana buku apik banget dening Admiral Shchedrin "On Board the S-56" ing perpustakaan ngarep. Iki nggambarake transisi prau sing durung ana sadurunge nalika perang saka Pasifik menyang Armada Lor ngliwati rong samudra, Pasifik lan Atlantik ...
  3. wae09
    wae09 20 Juni 2017 09:57
    +3
    Tinjauan sing apik, mung jarred: (c) Ing tangan siji, ora ana sing nyangka yen iki minangka salah sawijining bencana paling awon ing sejarah negara kita - sing diarani "Teror Agung" (c )
    Aku pengin mangsuli penulis ideologis sing durung dewasa: Ing tangan liyane, akeh sing ora tunduk marang provokasi Trotskyists, sing diwiwiti karo Khrushch lan durung rampung nganti saiki, DENY "bencana paling nggegirisi ing sejarah kita. negara."
    1. alstr
      alstr 20 Juni 2017 15:55
      +2
      Maca ukara iki, misale jek kabeh digawe mung dening pasukan saka tawanan.
      Lan iki adoh saka bener. Saliyane tawanan (ing cara, ana ora dadi akeh wong), lan kanggo sisih paling padha dipunginaaken utamané ing karya unskilled (nggali saluran, logging, etc.), Ana yuta buruh biasa lan engineers, petani. sing mbangun negara.
  4. Roman Abramov
    Roman Abramov 20 Juni 2017 16:41
    0
    Ya, kita nuduhake efektifitas ing Perang Donya II. Ora kaya Kriegsmarine ...
    1. wae09
      wae09 20 Juni 2017 18:28
      +5
      Kutipan: Roman Abramov
      Ya, kita nuduhake efektifitas ing Perang Donya II. Ora kaya Kriegsmarine ...

      Apa tegese kapal selam kita perang luwih elek tinimbang Jerman? Yen mangkono, aku bakal ngandhani sampeyan manawa kapal selam Jerman nemoni kahanan sing padha karo kita mung ing pungkasan taun 1943, wiwitan taun 1944. Apa padha panas banget? Iki ora ana maneh "jaman seneng" nalika kapal-kapal sipil dicemplungake kanthi meh ora bisa dihukum.
  5. Aviator_
    Aviator_ 20 Juni 2017 18:40
    +1
    Penulis ora bisa nindakake tanpa potongan ing taun-taun sadurunge perang. Apa dheweke ora ngerti yen mung amarga likuidasi "kolom kaping lima" ing taun-taun sadurunge perang negara kita ningkatake kesehatane? Ayo dheweke paling ora maca memoar Schellenberg "Labyrinth" (M. 1991). Laporan babagan Trotskyite Khrushchev sing durung rampung ing Kongres kaping XNUMX isih mambu.
  6. Wilayah-25.rus
    Wilayah-25.rus 20 Juni 2017 19:44
    +4
    Kutipan saka: ava09
    Kutipan: Roman Abramov
    Ya, kita nuduhake efektifitas ing Perang Donya II. Ora kaya Kriegsmarine ...

    Apa tegese kapal selam kita perang luwih elek tinimbang Jerman? Yen mangkono, aku bakal ngandhani sampeyan manawa kapal selam Jerman nemoni kahanan sing padha karo kita mung ing pungkasan taun 1943, wiwitan taun 1944. Apa padha panas banget? Iki ora ana maneh "jaman seneng" nalika kapal-kapal sipil dicemplungake kanthi meh ora bisa dihukum.


    Yagene dheweke butuh iki? .... Dheweke duwe prinsip - "kabeh sing manca minangka standar sing paling keren! lan kabeh sing cepet-cepet ... Rusia (!!!) kabeh nyedot kanthi definisi." Swara rong puluh taun kepungkur, robustly sakabeheng soko kang ana dadi sethitik. Kanggo mangerteni sing bener, sampeyan kudu maca lan nganalisa akeh. Kanggo apa? Padha ngandika kanggo media, padha "kapenuhan munggah karo mayit" ... nambah kinushki kaya "Penal Batalyon" utawa malah dumber "Bastards" ... lan iku cukup kanggo wong-wong mau.
    1. Amuret
      Amuret 21 Juni 2017 00:21
      +1
      Kutipan: Region-25.rus
      Yagene dheweke butuh iki? .... Dheweke duwe prinsip - "kabeh sing manca minangka standar sing paling keren! lan kabeh sing cepet-cepet ... Rusia (!!!) kabeh nyedot kanthi definisi."


      "Dampak khusus ing negara bagian materi
      lan wong padha kasedhiya karo kahanan kanggo basis paling gedhe
      armada kita: Lor lan Pasifik.
      Frost parah, nalika tangan beku menyang logam,
      wengi kutub, es, es lan angin topan salju, Ing kabeh segara ing planet 297
      pedhut tanpa pengarep-arep lan kahanan urip sing angel ing
      kutha garnisun. Lan karo kabeh iki sampeyan kudu
      kemampuan kanggo ngatasi tugas latihan tempur, mbukak senjata
      жие, выполнять различные ремонты и докования —
      iku padha syarat basis.
      Ora ana armada siji ing donya
      iki ora adhedhasar ing kahanan kuwi, lan yen nyoba
      Xia kanggo nindakake iki, iku dumadakan tiba loro saka
      kacilakan lan mung bakal mandheg ana minangka
      asosiasi militèr. Iku ora kelakon kanggo kita, nanging
      ing pungkasan kita mbayar kanthi kacilakan lan nyawa."
      Iki dudu pendapatku, iki saka buku. V. Lebedko. "Ing kabeh segara ing planet."
      Nanging panemu G. Kholostyakov, komandan Shch-11: "Pikes", saiki wis dadi kebanggaan ing sajarah pertempuran armada Soviet.

      Sawetara taun sawisé wiwit manggon ing Timur Jauh, prau saka jinis iki wiwit lelayaran ing kahanan sing luwih abot ing Arktik lan perang banget ing kana.
      Sampeyan bisa uga mbutuhake sawetara owah-owahan, owah-owahan ing peralatan asli prau, nanging dhasar padha dadi banget. Dadi kapal selam, sing nyoba nyoba lan ngoperasikake kapal timbal saka jinis iki, duwe hak bangga yen dheweke, bebarengan karo tukang kapal, menehi "pike" wiwitan ing urip, ing lelungan gedhe.
      G. Kholostyakov. "Pikes ing Pasifik".
      Saka telenging banyu: Babad armada kapal selam Rusia ing memoar kapal selam. M .: Sovremennik, 1990. Disusun dening Cherkashin Nikolai Andreevich