Review militèr

Kabinet Menteri Federasi Rusia nyetujoni Persetujuan babagan klompok gabungan pasukan karo Armenia

22
Pamrentah Federasi Rusia nyetujoni lan dikirim menyang Presiden Rusia kanggo diajukake kanggo ratifikasi Persetujuan babagan Pengelompokan Pasukan Gabungan (Pasukan) karo Armenia. Dokumen sing relevan diterbitake ing portal Internet resmi informasi legal, laporan TASS.

Kabinet Menteri Federasi Rusia nyetujoni Persetujuan babagan klompok gabungan pasukan karo Armenia


Persetujuan kasebut ditandatangani ing Moskow tanggal 30 November 2016.

Ing 15 Maret, présidhèn Rusia lan Armenia - Vladimir Putin lan Serzh Sargsyan - sawise asil negosiasi ing Kremlin, ngumumake penilaian dhuwur saka klompok pasukan gabungan saka rong negara sing digawe.

Federasi Rusia lan Republik Armenia bakal nguatake peran Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif minangka penjamin keamanan negara anggota, ningkatake kontribusi kanggo upaya internasional kanggo ngatasi tantangan lan ancaman keamanan.
- statement ngandika. -
Ing konteks iki, nggawe Grup Gabungan Pasukan (Angkatan) Angkatan Bersenjata Republik Armenia lan Angkatan Bersenjata Federasi Rusia penting banget.
Foto sing digunakake:
https://vk.com/feed
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Carp
    Carp 19 Juni 2017 13:01
    +3
    Saiki Azerbaijan bakal nguwuh)
    1. xetai9977
      xetai9977 19 Juni 2017 13:07
      +4
      ora bisa! Kaya kedadeyan anyar? Kepiye dheweke ngadeg ing mburi para penjajah sajrone pirang-pirang dekade iki. supaya padha ngadeg. Nalika padha nyedhiyakake senjata gratis, dheweke nyedhiyakake. Ora ana sing anyar. Ayo padha nerusake kanthi semangat sing padha. Kita wis suwe ngerti sapa sing dadi mungsuh lan sapa sing dadi kanca.
      1. DenZ
        DenZ 19 Juni 2017 13:12
        +4
        Sapa kanca Turki sampeyan?
        1. Vladimir16
          Vladimir16 19 Juni 2017 13:39
          +8
          Kutipan saka DenZ
          Sapa kanca Turki sampeyan?

          Apa ora Turki - iki ing Panggonan pisanan.
          Kapindho, kekancan apa wae luwih apik tinimbang perang.
          Lan kaping telu - xetai9977 mung wong lanang, dheweke dikuasai dening emosi. Kasur wis nyebar permusuhan ing jiwa wong Azerbaijan. Kasur terus ngembangake tema permusuhan. Tuladhane yaiku Game Eropa sing dianakake ing Baku. Azerbaijan nyekel wong-wong mau ing tingkat paling dhuwur. Nanging kabeh Eropa bosok secara harfiah ora nggatekake acara iki.
          Dadi kowe arep kekancan karo sapa? Iki diputusake dening wong Azerbaijan dhewe. hi
          1. yowis
            yowis 19 Juni 2017 22:28
            0
            Kutipan: Vladimir16
            Iki diputusake dening wong Azerbaijan dhewe.

            Apa sampeyan nate mikir babagan prosedur nggawe keputusan kanggo "sapa sing dadi kanca" lan kepiye keputusane wong Azerbaijan diresmikake?
          2. nggrundel
            nggrundel 19 Juni 2017 22:51
            +4
            Kutipan: Vladimir16
            Kasur wis nyebar permusuhan ing jiwa wong Azerbaijan.

            Nalika ana paten pinaten ing Sumgayit uga, ketoke Amerika sing kudu disalahake, ngrusak jiwa-jiwa pogromists sing ora lugu? Kaya sapi Mykola mati, lan Putin sing disalahake. Preman iku bocah...
      2. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 19 Juni 2017 13:22
        +4
        Kutipan saka xetai9977
        ora bisa! Kaya kedadeyan anyar? Kepiye dheweke ngadeg ing mburi para penjajah sajrone pirang-pirang dekade iki. supaya padha ngadeg. Nalika padha nyedhiyakake senjata gratis, dheweke nyedhiyakake. Ora ana sing anyar. Ayo padha nerusake kanthi semangat sing padha. Kita wis suwe ngerti sapa sing dadi mungsuh lan sapa sing dadi kanca.

        Aku ngerti, Rusia uga nyedhiyakake senjata menyang Azerbaijan, ta?
      3. s-t Petrov
        s-t Petrov 19 Juni 2017 13:26
        +2
        saiki mikir 10 kaping sadurunge break panah ngadeg ing posisi karo cornet.

        Rusia Insidious nyegah wong Armenia lan Azerbaijan saka perang. Apa sing kedadeyan...
      4. Pancir026
        Pancir026 19 Juni 2017 13:27
        +8
        Kutipan saka xetai9977
        Kepiye carane dheweke ngadeg ing mburi para penjajah sajrone pirang-pirang dekade iki

        Sapa sing dadi penjajah?
        Yen sampeyan njupuk Sajarah, banjur Transcaucasian Tatar piye wae jumeneng minangka Azerbaijanis ing jaman Soviet .. padha menehi "negara", Gusti ngapura kula, ora ngerti kanggo sapa lan apa.
        Umumé, sapa sing dadi mungsuh, lan sapa sing dadi kanca, wektu bakal ngerti, kepiye carane Russophobia sampeyan ora main guyon sing kejam karo sampeyan.
        Halo, aku penjajah Rusia.
        https://www.youtube.com/watch?v=T65SwzHAbes


        Sajarah Brief saka negara Azerbaijan
        Wilayah Azerbaijan saiki ing abad VIII SM didunungi dening madu, lan banjur dadi bagéan saka Kakaisaran Persia. Ing pungkasan abad kaping XNUMX Masehi. Negara iki ditaklukaké déning wong Arab sing nggawa agama Islam mrene. Ing abad kaping XNUMX lan XNUMX, wilayah kasebut dikuwasani dening suku Turki,
        abad XIV - tlatah Azerbaijan ditaklukaké déning pasukan jajahan Asia Tengah Timur lan kalebu ing kekaisarané.
        ing abad kaping XNUMX, Azerbaijan maneh dadi bagéan saka Pèrsi.
        1828 - kekalahan Iran liyane ing perang karo Rusia nyerahake wilayah Nakhichevan menyang wilayah kasebut.
        1870-an - pembangunan lapangan minyak ing wilayah Baku.
        1900-an - Minyak Baku nyumbang 50% saka produksi minyak donya.
        1911 - munculé partai borjuis-nasionalis pisanan "Musavat".
        1917 - wiwitan perang sipil.
        Ing taun 1918 Azerbaijan dadi negara mardika. Ing taun 1920, negara kasebut diproklamiraké minangka Republik Sosialis Soviet lan ing taun 1922, bebarengan karo Georgia lan Armenia, dadi bagéan saka Republik Sosialis Federasi Soviet Transkaukasia.
        Ing taun 1936, sawisé ambruk TSFSR, dadi bagéan saka Uni Soviet minangka republik serikat.

        Lan iki kanca-kanca
        halo, aku "peacemaker" amerika
        https://www.youtube.com/watch?v=JqE_2yCosKw
        1. Mekkah
          Mekkah 19 Juni 2017 13:57
          +4
          Azerbaijan duwe sejarah dhewe. Kaya ing Ukraina ..
      5. rampung
        rampung 19 Juni 2017 13:29
        +7
        Klompok iki ora digawe nglawan Azerbaijan. Armenia bakal ngatasi. Ing cahya saka acara sing terus-terusan lan samesthine ing "Timur Tengah Besar", iki digawe kanggo nanggepi wong-wong mau. Contone, nalika ngethok wates Irak, Iran. , Suriah, Turki lan nggawe otonomi utawa negara Kurdi .Kakehan kapentingan lan perjanjian internasional sing dilanggar (kalebu Moskow lan Kars).
      6. ALLxANDr
        ALLxANDr 19 Juni 2017 14:28
        +1
        Sampeyan bakal rukun. Tentrem sing ala luwih becik tinimbang perang sing apik. Mung ora sing, ora sisih liyane, padha ora pengin golek titik normal kontak.
      7. ButchCassidy
        ButchCassidy 19 Juni 2017 15:21
        + 10
        Kutipan saka xetai9977
        ora bisa! Kaya kedadeyan anyar? Kepiye dheweke ngadeg ing mburi para penjajah sajrone pirang-pirang dekade iki. supaya padha ngadeg. Nalika padha nyedhiyakake senjata gratis, dheweke nyedhiyakake. Ora ana sing anyar. Ayo padha nerusake kanthi semangat sing padha. Kita wis suwe ngerti sapa sing dadi mungsuh lan sapa sing dadi kanca.

        "Kita wis suwe ngerti sapa sing dadi mungsuh lan sapa sing dadi kanca."- kasunyatan sing ana gething marang Rusia lan Rusia ing Azerbaijan ora warta. "Rusia, aja ninggalake, kita kudu babu lan pelacur!" - iki slogan kondhang. Akeh kenalan (Rusia) ing 3 dina ing slogan-slogan kuwi ninggalake Baku lan Sumgayit. Mob karo kapak pancen pasukan elek, ora mung Armenian nandhang sangsara marga saka iku.

        Nanging saiki ora babagan iku. Nerangake kekalahane kanthi melu perang ing sisih Armenia "pasukan superspesial Rusia", agitprop Baku lali mbusak medali saka dada Shamanov amarga partisipasi karo paratroopers ing perang ing sisih Baku. Babagan operasi "Ring", nalika 26 desa Armenia diboyong - sampeyan, ketoke, uga lali. Nanging ora apa-apa, iku logika ing Timur. Nalika eselon mawa emas, senjata lan panganan lunga saka Rusia (sanajan ana perang sipil) menyang Turki kanthi dekrit Lenin lan Turki bisa nglawan wong Yunani sing menang, Ataturk manthuk lan janji bakal ndhukung "revolusi donya" ing Turki. lan banjur banally mbuwang Lenin, ora renouncing uga Kars lan Ardagan.

        Padha bener ing Baku - Rusia dicathet minangka mungsuh, lali yen wong Armenia ana ing pinggiran Kirovobad nalika ing taun 1994, kanthi mediasi Moskow, persetujuan rampung ing gencatan senjata ing Bishkek, sing diwiwiti dening G. Aliyev. .

        Sejarah inget...
      8. Goblin13
        Goblin13 19 Juni 2017 19:51
        +4
        Sapa sing penjajah lan sapa sing ndhukung? Azerbaijan wis nguwasani kabeh pasar Rusia lan negara-negara CIS lan ora ana apa-apa, kabeh wong meneng. Kalebu aja ngomong babagan pendhudhukan, yen ora, kita bakal ngenalake kualifikasi kanggo warga negara ing pasar.
        1. Yeraz
          Yeraz 19 Juni 2017 23:38
          0
          Kutipan saka Goblin13
          Kalebu aja ngomong babagan pendhudhukan, yen ora, kita bakal ngenalake kualifikasi kanggo warga negara ing pasar.

          Inggih, mlebu. Urip fasisme. (Oalah, akeh sing wis suwe dadi warga Federasi Rusia lan umume ora kerja ing pasar, ana proporsi cilik 2 yuta wong Azerbaijan)
  2. Ferdinan
    Ferdinan 19 Juni 2017 13:08
    0
    ! Katon ing ndhuwur
  3. siberalt
    siberalt 19 Juni 2017 13:35
    +2
    Kutipan: Crucian
    Saiki Azerbaijan bakal nguwuh)

    Terus kenapa nguwuh? Azerbaijan ora konflik karo Armenia, nanging karo pemberontak NPO, sing Armenia ora resmi dikenali.
    1. Mekkah
      Mekkah 19 Juni 2017 13:59
      +5
      Azerbaijan ana konflik karo kabeh wong sing jenenge mburi YAN. Dheweke ora nglilani Andre Agassi ing wektune. Waca, ana akeh materi ing Internet babagan topik iki. Sanajan bisa gampang rampung ing 94 .
  4. Zdishek
    Zdishek 19 Juni 2017 19:30
    +2
    Sayange, konflik antarane negara pseudo kasebut mung bisa dirampungake kanthi ngetutake maneh. Nanging! Napa kita butuh Azerbaijan saiki kanthi populasi anti-Rusia iki???
    Ayo padha jancok kamardikan Amerika, banjur kita bakal weruh))))
    1. yowis
      yowis 19 Juni 2017 22:35
      0
      Masalah pertahanan iku tanggung jawab presiden, dudu pemerintah. Pamrentah (kabinèt menteri) ora nyetujoni, nanging mesthekake implementasine keputusan sing ditindakake ing bidang pertahanan. Ing prakara liyane, pamaréntah netepi kewajiban marang WTO lan IMF. Mergo iki.
    2. yowis
      yowis 19 Juni 2017 22:45
      +1
      Kutipan saka Zdishek
      Napa kita butuh Azerbaijan saiki kanthi populasi anti-Rusia iki???

      Sampeyan mbokmenawa ora duwe pengalaman komunikasi antaretnis. Aku pengin njamin sampeyan: ora ana wong sing anti-Rusia. Nanging ora ana wong sing pro-Rusia. Apa sampeyan mikir yen populasi siji negara anti-Rusia, lan liyane pro-Rusia? Ora bangsa-bangsa sing perang ing kene, nanging oligarki kanggo kepentingane dhewe. Rakyat mung nyediakake prajurit. Iku ora bakal bisa kanggo annex bangsa uga, amarga masalah sing ana hubungane karo cairan pribadi properti ngganggu.
      1. ButchCassidy
        ButchCassidy 21 Juni 2017 13:10
        +1
        Kutipan saka iouris
        Sampeyan mbokmenawa ora duwe pengalaman komunikasi antaretnis. Aku pengin njamin sampeyan: ora ana wong sing anti-Rusia. Nanging ora ana wong sing pro-Rusia. Apa sampeyan mikir yen populasi siji negara anti-Rusia, lan liyane pro-Rusia? Ora bangsa-bangsa sing perang ing kene, nanging oligarki kanggo kepentingane dhewe. Rakyat mung nyediakake prajurit. Iku ora bakal bisa kanggo annex bangsa uga, amarga masalah sing ana hubungane karo cairan pribadi properti ngganggu.

        Ngomong khusus babagan konflik Karabakh, ora ana kahanan kaya ngono karo oligarki ing kene. Konflik etno-politik murni, ing ngendi wong-wong Armenia lan negara-negara Armenia ngadeg ing skala global ing dalan kanggo mujudake Turan Agung lan manunggalake Turki lan Az.R. Ing wektu sing padha, liwat konflik militèr, masalah intrastate nggawe negara sing nganggo basa Turkik monolitik ing Azerbaijan, ing ngendi unsur non-Turki yaiku wong pribumi kayata Lezgins, Avar, Talysh, lan liya-liyane. kanthi jumlah resmi nganti 10% saka populasi, nganti 50% kerugian saka Az.R dilebokake ing crucible konflik.

        Dadi perang Nagorno-Karabakh ora ana hubungane karo konflik oligarki.