Review militèr

Ing reaksi serangan Amerika ing Su-22 Air Force SAR: "Lan yen ana tumindak agresif, kita bakal banget nyuda"

191
RIA News nyebutake fragmen wawancara karo wakil Dewan Federasi Federasi Rusia, Wakil Ketua Komite Pertahanan lan Keamanan Franz Klintsevich. Wawancara kasebut ngatasi masalah serangan pesawat koalisi Amerika ing pesawat SAR (Su-22) Angkatan Udara ing wilayah Raqqa. Klintsevich dijaluk menehi komentar babagan apa Angkatan Udara Rusia lan pasukan pertahanan udara ing Republik Arab Siria siyap nembak pesawat sing ngancam ora mung klompok pasukan Rusia, nanging uga sekutu sing diwakili dening Angkatan Udara SAR?

Posisi wakil saka Dewan Federasi banget ditahan. Franz Klintsevich ujar manawa "Rusia ora bakal nembak kabeh obyek sing mbebayani ing wilayah operasi Angkatan Udara Rusia." Miturut senator, saben episode individu bakal dianggep individu, lan kapisah, kaputusan imbang bakal digawe kanggo saben episode.

Franz Klintsevich:
Nanging yen ana tumindak agresif ing Amerika Serikat, tumindak kasebut bakal ditindhes banget dening Angkatan Udara Rusia.


Ing reaksi serangan Amerika ing Su-22 Air Force SAR: "Lan yen ana tumindak agresif, kita bakal banget nyuda"


Ing babagan iki, pitakonan muncul, apa jenis tindakan koalisi Amerika ing Suriah bakal dianggep agresif? Pancen, umume ora ana respon ora mung kanggo serangan marang Su-22 Siria ing wilayah Raqqa, nanging uga kanggo serangan rudal ing pangkalan udara Syrian Shayrat. Yen kabeh tumindak kasebut ora dianggep agresif, mula Amerika Serikat ora bakal mandheg saka serangan luwih lanjut marang pasukan Siria sing nglawan terorisme.

Elinga yen Kementerian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake mundur saka memorandum babagan pencegahan kedadeyan ing langit Siria. Ing tangan siji, iki minangka langkah sing efektif. Iki dimaksudaké kanggo nuduhake decisiveness saka departemen pertahanan Rusia. Nanging ing sisih liya, sawise serangan Amerika ing Shayrat, Rusia uga nggantungake partisipasi ing memorandum kasebut, nanging sawise sawetara dina dheweke nerusake kerja, ngandhani media babagan nerusake kegiatan ing memorandum kasebut mengko. Suwene iki?
Foto sing digunakake:
http://syria.mil.ru
191 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 19 Juni 2017 15:10
    +9
    Kita bakal bang, kita mesthi bakal bang. Nanging banjur.
    Perlu kanggo nglumpukake pasukan lan sumber daya. Lan ora mung ing Suriah.
    1. Zibelew
      Zibelew 19 Juni 2017 15:15
      + 46
      Quote: Thrall
      Perlu kanggo nglumpukake pasukan lan sumber daya.

      Bener. Kita bakal nandur modal ing obligasi AS, sing bisa beku yen ana konflik. Lan luwih:
      Rusia bisa nglarang impor suku cadang lan pangopènan kanggo Boeing lan Airbus - lan mesin kasebut dadi 95% saka armada kabeh maskapai domestik. Ing kasus iki, pesawat kita bakal mandheg mabur, sing tegese bencana ing kabeh sektor ekonomi. Malah angel mbayangno kabeh akibat saka iki.

      http://www.aif.ru/politics/world/za_asada_otvetim
      _chem_opasny_novye_sankcii_ssha_protiv_rf
      1. s-t Petrov
        s-t Petrov 19 Juni 2017 15:21
        + 12
        Bener. Investasi ing obligasi AS.




        Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane

        Saben taun ana liyane lan liyane
        1. Aron Zaavi
          Aron Zaavi 19 Juni 2017 15:25
          + 34
          Kutipan: s-t Petrov

          Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane
          Saben taun ana liyane lan liyane

          Iki mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan perawatan kesehatan. Kabeh padha, sampeyan bisa meri. Becik dadi sugih.
          1. Banisher saka Liberoids
            Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:31
            +9
            Aaron hi - ngapresiasi sarkasmu plus +!!! prajurit
            1. _AsmodeuS_
              _AsmodeuS_ 19 Juni 2017 16:29
              +8
              Lan aku mikir Trump cukup bisa nglawan. Dheweke dudu pakdhe isin. Ing kene chip beda, ing kasus apa wae, Amerika bakal duwe kauntungan, sing utamane amarga geografis. Negara sekutu (setia) saka kabeh pihak. Ya, lan loro operator pesawat, yen diatur minangka bagéan saka AUG, mesthi, banjur bodho ulig dening jumlahe. Saiki sawetara bakal ujar - ana C 300, C 400. Ya, kompleks kasebut ora bisa njupuk ing salawas-lawase, sistem pertahanan udara uga cenderung mandheg. Pangkalan ing Latakia apik kanggo operasi kontra-teroris, nanging iki ora cukup kanggo perang karo negara tingkat AS, mung katon ing armada. Saiki sawetara bakal ngomong - uga, kita duwe Bastions ana. Uga, maneh, sampeyan kudu ngerti apa AUG, lan ora ana sing bakal gampang nglilani sampeyan nglelebke operator pesawat kaya ngono. Mulane, ing kasus apa wae, yen ana tabrakan, Rusia ana ing posisi sing kalah, lan alasane prasaja - Rusia muncul ing Suriah mung wingi (relatif ngomong), lan Amerika Serikat ora ninggalake wilayah iki ing ngendi wae.
              1. Vladimir16
                Vladimir16 19 Juni 2017 17:37
                +4
                Kutipan saka: _AsmodeuS_
                Lan aku mikir Trump cukup bisa nglawan.

                Suwene Trump isih ana ing jagad iki? Apa sampeyan mikir yen ing pungkasan dheweke mutusake kanggo ngobahake saber? Yen sampeyan ora peduli karo anak-anak sampeyan, sampeyan bisa ngobahake. Biasane "spitters" kuwi diarani penyakit mental. Isolasi saka masyarakat lan nambani.
                Aku nganggep yen politik dudu kegiatan utama sampeyan. hi

                Kanggo Trump, kaya ngono dheweke gelut. Nanging ora mung kanthi bantuan rudal, nanging kanthi bantuan finansial. Lan ing kene dheweke menang.
                Umume pamrentahan kita ana ing sangisore Trump tinimbang Trump ing sangisore Kremlin.
              2. DMB_95
                DMB_95 19 Juni 2017 18:16
                +3
                Kutipan saka: _AsmodeuS_
                Lan aku mikir Trump cukup bisa nglawan. Dheweke dudu paman saka pemalu..

                Sampeyan bisa: 1) gelut, lan: 2) gelut. Konflik bersenjata antarane Rusia lan Amerika Serikat, malah diwiwiti miturut pilihan pisanan (lokal), kanthi kemungkinan dhuwur, bisa langsung berkembang dadi pilihan kapindho (nuklir). Yen Trump pengin dijamin mati karo kita lan kabeh planet, mula kita bisa perang. Nanging sapa sing bakal nglilani dheweke?
                1. Goblin13
                  Goblin13 19 Juni 2017 20:36
                  +8
                  Apa sampeyan ujar manawa pimpinan Rusia pengin perang karo Amerika? Aku nyuwun, aja goyang-goyang otak, kabeh diputusake beda-beda ing kana: wong ngumpul, omong-omongan lan masalah dirampungake, lan macem-macem omong kosong didol kanggo awake dhewe supaya ora njerit ... bengok-bengok, yen ora, Gusti Allah. pareng, kita bakal miwiti kanggo akeh njelasno tumindak saka panguwasa kita lan manca lan pengin ngganti. Apa dheweke butuh?
              3. Retvizan 8
                Retvizan 8 19 Juni 2017 18:33
                0
                Ana siji maneh "nanging", Amerika nembak tentara Siria, nanging apa sing bakal ditindakake Rusia lan mbongkar pesawat Amerika kaya ngono?
              4. HatQ
                HatQ 20 Juni 2017 10:45
                0
                Ora ana operator pesawat sing bisa nahan Granit, lan sing paling penting, pertahanan udara ora bisa ngatasi. Dadi Rusia bakal ngancam sawetara operator pesawat tanpa masalah, lan Amerika ora bakal bisa urip, dheweke kudu nggawe kamar ing Timur Tengah kanggo Rusia.
                1. Netwallker
                  Netwallker 20 Juni 2017 12:17
                  0
                  Topi Q.
                  Tanggal 1 Juli, kapal induk "George Bush" karo bocah-bocah bakal moor ing pelabuhan Haifa, Israel.
                  Lan saiki dadi pitakonan, sapa sing bakal ngrusak Haifa?
          2. Taran 75
            Taran 75 19 Juni 2017 15:32
            + 27
            lan sampeyan aja bingung wulu pribadi karo negara, manggon ing Israel sampeyan, lan kita bakal nemtokake dhewe, kanca-kanca negara sampeyan wis lara moralizing. am
            1. Kent0001
              Kent0001 19 Juni 2017 16:27
              + 10
              Kita ora bakal ngerti, nanging dheweke bakal mutusake kanggo kita. Dadi kabeh dadi sanksi babagan prinsip Iran. Insya Allah, kita malah ora duwe obat-obatan normal .... lan sampeyan uga ngerti kenapa arus modal wis tambah - dhuwit saka anggaran kanggo macem-macem program wis tambah.
            2. Aron Zaavi
              Aron Zaavi 19 Juni 2017 19:55
              +2
              Kutipan saka Taran 75
              lan sampeyan aja bingung wulu pribadi karo negara, manggon ing Israel sampeyan, lan kita bakal nemtokake dhewe, kanca-kanca negara sampeyan wis lara moralizing. am

              Yen iki sampeyan kanggo kula, banjur aku mung guyon sethitik babagan postingan sing rada luhur saka kolega kita. Yen iki gawe gela sampeyan, aku njaluk ngapura. Ora maksud nyinggung sapa wae.
              1. Taran 75
                Taran 75 19 Juni 2017 20:11
                +2
                Lan sampeyan guyon kanthi luwih ati-ati, yen ora, gelar ing situs kasebut ora ana ukuran amarga lelucon lan kiriman sing kaya ngono, lan kanca-kanca "sampeyan" wiwit ...
          3. s-t Petrov
            s-t Petrov 19 Juni 2017 15:34
            + 36
            kita ing forum VO lan ora ing forum wong pensiun keluwen utawa infrastruktur bobrok.

            pasar konsumen, infostruktur lan kesehatan.


            Aku ngerti manawa sampeyan seneng negesake bedane gaji lan liya-liyane - nanging dheweke ora kaget.

            Saben uwong sing pengin kehangatan lan kenyamanan lan infrastruktur kelangan menyang AS, Israel, Lithuania lan negara maju liyane kanggo nggoleki. Saiki dheweke nulis lelucon saka kana)

            Becik dadi sugih.


            Mlarat dudu kosok balene. Mastrasia ora ngirim dhuwit, pendekatan NATO - kabeh logis. Utawa kita mung wedi perang?)

            Mungkin ora bakal ana Israel lan Amerika Serikat - jagad iki bakal luwih tenang - lan bisa uga kurang nggunakake senjata - nanging ora mungkin. Ana uga kompetisi ing China - mung ing forum VO ana vakum ing kepala sawetara karakter - lan padha ngolok-olok wong bodho Rusia sing mbuwang dhuwit kanggo senjata)

            Rusia ora duwe Chechen 1, Chechen 2, Georgia ing taun kaping 8 lan saiki kembang mekar ing Donbass

            Dheweke mbuwang dhuwit kanggo tentara, oh ... Yen padha takon karo Aron lan Rabinovich lan warga non-Polandia liyane, dheweke bakal miwiti mbuwang aspal lan rumah sakit.

            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 19 Juni 2017 16:39
              +9
              Kutipan: s-t Petrov
              Mastrasia ora ngirim dhuwit, pendekatan NATO - kabeh logis.

              Ora logis yen kita terus nandur modal petrodollar ing Treasuries AS. Nyuwun
              1. s-t Petrov
                s-t Petrov 19 Juni 2017 16:58
                +2
                nalika iku bakal dadi mata uang utama kanggo perdagangan internasional - sayangé. utang kita ing rubel ora mungkin dibutuhake dening sapa wae
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 19 Juni 2017 17:23
                  +6
                  Kutipan: s-t Petrov
                  utang kita ing rublesтana sing butuh

                  Mesthi ora utang. Nanging Rusia ora ngasilake utang kaya Amerika Serikat, Rusia ngasilake minyak, gas, logam kabeh jinis, ekspor gandum wis metu ing ndhuwur ing donya. "Gazprom" wis suwe bisa ngalih menyang ruble ing pembayaran gas, nanging ana sing ora cepet-cepet. Nyuwun Lan cadangan emas (!), Lan dudu emas lan ijol-ijolan manca, tuwuh kanthi ora proporsional ing negara kita - kita nandur modal luwih akeh ing dolar, lan dudu emas. Sing. tuku dhuwit. Lan panjaluk, kaya sing sampeyan ngerteni, nggawe pasokan. Iku Amerika Serikat lan nyithak bungkus permen. Lan bakal dadi cara liyane (malah tukang pipa Togliatti ngerti iki!) - metu saka jarum lenga, bali dhuwit saka US T-tagihan, lan mundhakaken ekonomi dhewe. Lan bali ora karo nul ing akun, nanging karo barang nyata, alat mesin. Sing. sarana PRODUKSI. Ing sajarah, iki kabeh ana ing jaman Stalin. Lan kita kabeh tuku iwak tinimbang pancing. Nyuwun
                  1. Nichevoka
                    Nichevoka 24 Juni 2017 03:06
                    0
                    Aku ndhukung
            2. a.sirin
              a.sirin 19 Juni 2017 18:51
              +5
              Kutipan: s-t Petrov
              Mlarat dudu kosok balene

              Ing negara kanthi sumber daya alam sing paling sugih lan populasi sing berpendidikan lan melek, kemiskinan minangka salah sawijining
          4. Nick
            Nick 19 Juni 2017 15:43
            +8
            Quote: Aron Zaavi
            Kutipan: s-t Petrov

            Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane
            Saben taun ana liyane lan liyane

            Iki mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan perawatan kesehatan. Kabeh padha, sampeyan bisa meri. Becik dadi sugih.

            Panjaluk pelarut saka buruh pertahanan ngrangsang produksi barang konsumen lan pertanian. produk, kang narik sektor ekonomi liyane. Lan potrelyadstvo saka ala. Lha kowe wis ora biasa. Israel milks Amerika Serikat lan mulane mangan saka padharan. Sejenis parasit negara Timur Tengah. Ya, mung keluwihan kasebut bisa mbebayani kesehatan.
          5. Armata
            Armata 19 Juni 2017 15:44
            +5
            Quote: Aron Zaavi
            sing mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan kesehatan

            Nanging ing Israel, dheweke ndeleng luwih apik tinimbang sapa wae babagan perawatan kesehatan, lan sing paling penting, pendidikan. Deleng ukuran wilayah Chelyabinsk ing mburi sampeyan. Sampeyan crawled metu saka ing "dominasi" saka USSR lan bungah ing griya ijo, nalika winates kanggo Piece saka poliethelin.
            1. pv1005
              pv1005 19 Juni 2017 19:19
              +1
              Quote: Armata
              Deleng ukuran wilayah Chelyabinsk ing mburi sampeyan.

              Ya, sampeyan dadi kacang. am Ing wilayah Chelyabinsk 4 (PAPAT) Israel intermeddle. ya Wong Chelyabinsk sing abot banget nesu. duka
          6. Pangeran_Pensiun
            Pangeran_Pensiun 19 Juni 2017 15:47
            + 19
            Quote: Aron Zaavi
            Becik dadi sugih.

            Kurang murah dadi
            1. nick837
              nick837 19 Juni 2017 22:46
              +1
              Dheweke ora ngerti iki
          7. elmi
            elmi 19 Juni 2017 16:18
            +3
            Quote: Aron Zaavi
            Kutipan: s-t Petrov
            Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane
            Saben taun ana liyane lan liyane
            Iki mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan perawatan kesehatan. Kabeh padha, sampeyan bisa meri. Becik dadi sugih.

            cemburu? paling kita gawé lan tuku dhewe, nanging apa sing dipeksa kanggo tuku Amérika F-35. Aja isin
          8. nesvobodnye
            nesvobodnye 19 Juni 2017 16:53
            +1
            Lha kowe piye? Ing Israel, medicine ora nganti par? Apa sampeyan peduli karo kita?
            1. Aron Zaavi
              Aron Zaavi 19 Juni 2017 19:56
              +4
              Kutipan saka: nesvobodnye
              Lha kowe piye? Ing Israel, medicine ora nganti par? Apa sampeyan peduli karo kita?

              Lho, aku guyon, aku guyon. Kula sampun nyuwun pangapunten, kula saged malih menawi lelucon menika nyinggung.
              1. nesvobodnye
                nesvobodnye 20 Juni 2017 01:25
                0
                Lho, aku guyon, aku guyon.

                oke)
          9. Kolonel Oparyshev
            Kolonel Oparyshev 19 Juni 2017 17:21
            0
            Pasar konsumen kita cukup cocok kanggo urip sehat, perawatan kesehatan, yen sampeyan adoh saka iku, banjur kesehatan bakal nambah. Kita ora perlu nambah apa-apa.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 19 Juni 2017 21:19
              +2
              Kutipan: Kolonel Oparyshev
              Kita ora perlu nambah apa-apa.

              Oh iku? Lan kenapa dheweke ngumpulake dhuwit kanggo bocah-bocah kanggo operasi ing saluran TV pusat? Apa ora wektu kanggo ngelingi pengalaman Stalin, lan miwiti kasus marang Doctors kanggo tarif khayal kanggo operasi? Tomography ing tomograph STATE dibayar, 4000 rubel. Nyoto?
              1. Alf
                Alf 19 Juni 2017 21:39
                +1
                Kutipan: Ingvar 72
                Nyoto?

                Aku pengin dhuwit. Highly.
              2. Kolonel Oparyshev
                Kolonel Oparyshev 20 Juni 2017 18:28
                0
                Pancen angel ngomong babagan topik medis nalika buta huruf medis sing nggegirisi saka populasi sing artifisial dijaga, nyatane, akeh masalah sing digedhekake, contone, flu diobati sajrone sedina, lan maag sajrone limang dina. paling ora siji dhokter ngandika sing pisanan sampeyan kudu ilang bobot kanggo ilang lemak saka jantung? Ora, sampeyan ora bisa ngomong, yen margine bakal ngambang
        2. 210okv
          210okv 19 Juni 2017 15:36
          +3
          Ya, kita nandur modal .. Nalika pitik jago goreng pecked ing bokong .. Nanging padha bisa wis rampung sadurungé .. Kira-kira pitulas taun kepungkur, G. jaminan wis kuwasa. taun ... Faberge ora digawe saka wesi, Nanging. Miturut cara, statement iki diarahake ing internal "konsumen" lan ora tumindak bakal tindakake ..
          Kutipan: s-t Petrov
          Bener. Investasi ing obligasi AS.


          Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane
          Saben taun ana liyane lan liyane
          1. Vlad.dening
            Vlad.dening 19 Juni 2017 16:32
            0
            lagi Cut budget militèr, padha bisa nambah. Cukup sapuan pena. Aja kuwatir kaya ngono.
            1. 210okv
              210okv 19 Juni 2017 17:03
              +4
              A stroke of the pen?Sapa?Kudrin and co.?
              Kutipan: Vlad.by
              lagi Cut budget militèr, padha bisa nambah. Cukup sapuan pena. Aja kuwatir kaya ngono.
      2. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:30
        +8
        Tageryan hi -Kepiye bakal "ngukum Amerika" - nolak kanggo nyuplai mesin roket? recourse Utawa apa statement iki digawe mung amarga wong kudu ngomong soko? ??
        1. Zibelew
          Zibelew 19 Juni 2017 15:35
          +2
          Quote: Exorcist saka Liberoids
          tinimbang kita bakal "ngukum" Amerika - kita bakal nolak nyuplai mesin roket

          Sergey Vitalievich hi Satanovsky wis ngomong kabeh.
          Ilmuwan politik Rusia Yevgeny Satanovsky ngritik infus dhuwit Rusia menyang ekonomi Amerika.

          https://topwar.ru/118279-satanovskiy-my-zalivaem-
          amerikanskuyu-ekonomiku-dengami.html
      3. KCA
        KCA 19 Juni 2017 15:38
        +7
        Mulane, Boeing lan Airbus bakal nampa larangan lengkap babagan impor bagean titanium, 100% pangembang lan pemasok yaiku Federasi Rusia, keren, ana semangka tanpa sasis, utawa Boeing ing bagean, tanpa nyambungake simpul titanium titanium.
        1. Armata
          Armata 19 Juni 2017 16:14
          +2
          Kutipan saka KCA
          Mulane, Boeing lan Airbus bakal nampa larangan lengkap babagan impor bagean titanium, 100% pangembang lan pemasok yaiku Federasi Rusia, keren, ana semangka tanpa sasis, utawa Boeing ing bagean, tanpa nyambungake simpul titanium titanium.

          Kabeh produksi bagean titanium ditransfer menyang Samara menyang mantan Pabrik Aluminium Samara (Alcoa, pabrik Moskow. Lan ing kana dheweke bangga, makhluk sing korupsi, sing ngasilake foil kanggo kabeh komplong Rusia. Bagean Boeing uga dicap ing pers UZTM lan Novo Kramatorsk press). Ing 16 Agustus, bengkel titanium dibukak (pindhah saka lembah titanium (wilayah Sverdlovsk, Salda) menyang Samara, ing ngendi malah gubernur dicathet nalika bukaan, yaiku, saiki mungsuh geopolitik kita ngasilake bagean kanggo pesawat ing Samara.
        2. Kent0001
          Kent0001 19 Juni 2017 16:31
          +2
          Dheweke bakal nemokake panggantos, luwih larang, nanging bakal nemokake, lan kanthi cepet.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. Operator
        Operator 19 Juni 2017 15:59
        +3
        Kutipan saka Zibelew
        Investasi ing obligasi AS sing bisa beku ing konflik

        Rusia nandur modal persis kaya obligasi pemerintah AS amarga investasi jangka panjang AS saiki nandur modal ing ekonomi Rusia.

        Pancen padha ditindakake dening China, Jepang lan negara liya. Iki minangka syarat AS kanggo kabeh negara sing narik investasi jangka panjang AS.

        Jinis asuransi marang nasionalisasi investasi Amerika ing luar negeri.

        Sing mung ing acara saka break ing hubungan karo Amerika, Rusia, China lan negara liyane bakal duwe pabrik lan teknologi, lan Amerika Serikat - pambungkus Candy dhewe (ing wektu iku) disebut "dollar". keprungu
        1. Kent0001
          Kent0001 19 Juni 2017 16:33
          +4
          Kenapa pabrik-pabrik nggawe kasur ratusan milyar dolar? Aku ora ngerti apa-apa kajaba workshop kanggo screwdriver perakitan mobil, please njlentrehake kahanan kanggo kula.
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 19 Juni 2017 16:41
            +3
            Malah aku ora ngerti apa-apa kajaba bengkel kanggo ngrakit obeng mobil


            ngandika mung carane sampeyan kudu. Luwih tepate, ora perlu saka tembung pancen

            Mangga njlentrehake kahanan kanggo kula


            Ora cukup internet kanggo google?

            lan topik:

            Alesan kenapa Bank Sentral Federasi Rusia umume nyekel bagean saka cadangan internasional ing obligasi Perbendaharaan AS prasaja: kanggo mesthekake perdagangan internasional lan kanggo mbayar utang njaba, kita butuh bantal sing signifikan, lan ing dolar. Paling aman kanggo nyimpen dolar ing obligasi treasury, kabeh bentuk panyimpenan liyane kurang cair utawa kurang dipercaya.
          2. sergn
            sergn 20 Juni 2017 18:11
            0
            Kutipan: Kent0001
            dibangun atusan milyar dolar?


            banter banget! Ngeri, iki lho.......
            Nanging nyatane: "Ing Mei, Rusia nambah investasi ing utang AS dening $ 5,7 milyar, nggawa jumlah total investasi ing treasuries kanggo $ 88,2 milyar." Vesti finan..
            Ing taun-taun pungkasan, Federasi Rusia wis mbatalake atusan milyar dolar saka treasuries.
        2. Ingvar 72
          Ingvar 72 19 Juni 2017 16:55
          +3
          Quote: Operator
          Rusia nandur modal persis kaya obligasi pemerintah AS amarga investasi jangka panjang AS saiki nandur modal ing ekonomi Rusia.

          Investasi pribadi, utawa umum? nglirik Nalika pasar Pendosovskie ambruk, "Fredy Mac" lan "Fanny Mae" bledosan, Rusia ilang udakara 70 milyar dolar. Lan ing mratelakake panemume, ing awal banget ambruk, ngandika ing podium ing Duma, Kudrin njamin sing ana ora perlu rush kanggo mbatalake investasi, ngandika yen pasar AS bakal pulih. Akibaté, kita ilang pinten kita ilang.
          Iki minangka kasunyatan manawa Amerika Serikat ora njamin investasi ing ekonomi kanthi jaminan apa wae, lan kita, saka tembung sampeyan, kudu nindakake iki. Sawetara jenis omong kosong ternyata. Nyuwun
          1. Operator
            Operator 19 Juni 2017 19:00
            +1
            Apa hubungane antarane "Fredy" / "Fani" lan investasi Federasi Rusia ing obligasi Treasury AS? ngguyu

            100 milyar treasuries sing dituku dening Kementerian Keuangan RF njamin kabeh utang Rusia lan investasi Amerika ing ekonomi Rusia - pribadi, mesthi, amarga utang umum RF minimal.
            1. Ingvar 72
              Ingvar 72 19 Juni 2017 19:03
              +1
              Quote: Operator
              njamin kabeh utang Rusia lan investasi Amerika ing ekonomi Rusia

              Apa sing njamin investasi NEGARA Rusia ing Fredi Mak lan Fanny Mae? Lan simpenan luwih saka 100 meter! nglirik
              Utawa "Apa sing diijini Jupiter. Ora diijini banteng"? ngguyu
              1. Operator
                Operator 19 Juni 2017 19:05
                0
                Menehi link menyang investasi RF ing Fredi / Fani.
                1. Ingvar 72
                  Ingvar 72 19 Juni 2017 19:08
                  +2
                  Quote: Operator
                  Menehi link menyang investasi RF ing Fredi / Fani.

                  Jujur, males ndelok. Kasunyatan celengan ora dibantah dening sapa wae. Nyuwun Mangga madosi wicara Kudrin ing Duma, ing taun kang padha. sing lan ambruk perusahaan hipotek iki. hi
                  P.S. Malah Wiki "busuk" nulis babagan -
                  Ing wiwitan taun 2008, meh seprapat saka cadangan emas lan devisa Bank Rusia, utawa 2,48 triliun rubel, nandur modhal ing obligasi saka telung agensi hipotek Amerika - Fannie Mae, Freddie Mac lan Federal Home Loan Banks. ($ 100,8 milyar) Marang latar mburi krisis hipotek, Freddie Mac Enggo bareng saka awal 2008 kanggo agêng-Juli taun padha ilang liwat 80% saka regane.
                  nimbang. hi
                  1. Operator
                    Operator 19 Juni 2017 19:15
                    0
                    Aku katon - tenan, ing 2005 ana investasi dening Departemen Keuangan RF ing obligasi Fredi / Fani ing jumlah $50 milyar. Amarga krisis ing pasar real estate, Fredi / Fani kudu bangkrut, nanging Departemen Keuangan AS dadi penjamin. Sajrone 12 taun sabanjure, Departemen Keuangan nransfer dana saka obligasi Fredi/Fany menyang obligasi Keuangan AS.
                    1. Ingvar 72
                      Ingvar 72 19 Juni 2017 19:19
                      +1
                      Quote: Operator
                      $ 50 milyar

                      Kudrin voiced 140 meter (saka memori), Pedivikia (offhand ing internet, nanging adoh saka bebener pokok!) - 100.8 mld. Saka endi 50mln? belay
                      P.S. Perselisihan kasebut yaiku babagan carane kontribusi Federasi Rusia kanggo ekonomi AS diamanake. nglirik
                      1. Operator
                        Operator 19 Juni 2017 21:41
                        0
                        50 milyar ditarik metu ing 2005, 50 sing isih ana ditransfer menyang treasuries.
            2. sergn
              sergn 20 Juni 2017 18:14
              0
              Quote: Operator
              100 milyar treasuries sing dituku dening Kementerian Keuangan Federasi Rusia,



              Andrew, 88.2. Setuju karo ukuran kasebut 12 minangka jumlah sing signifikan.
      6. Igor Kovalev
        Igor Kovalev 19 Juni 2017 16:02
        +2
        Bener .. Lho kok banjur pamer yen Rusia ora bisa nolak negara Kulon .. Lan sing nandur modal ing obligasi Amerika kudu ditembak kanggo khianat ..
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 19 Juni 2017 16:12
          +2
          Lan sing nandur modal ing obligasi Amerika kudu ditembak amarga pengkhianatan.


          ngguyu
          1. Ingvar 72
            Ingvar 72 19 Juni 2017 16:58
            +2
            ngguyu
            Inggih, ya, tetep mung ngguyu gugup! Kanggo kita ora bakal weruh lampus solemn ora wong pungkasan saka negara ing kasus apa wae! wassat
            (Apik banget, aku bakal mabuk kanggo ngrayakake!)
      7. Stabilisasi
        Stabilisasi 19 Juni 2017 16:25
        0
        Aku wonder carane iku bisa kanggo beku obligasi Amérika?)) Batal kabeh ndonya utawa apa?
        1. Ingvar 72
          Ingvar 72 19 Juni 2017 17:28
          +1
          Quote: Stabilisasi
          Aku kepengin weruh kepiye obligasi Amerika bisa beku?))

          GKO AS (uga minangka treasuries) minangka kewajiban utang pemerintah AS. Utang umum. Ing wiwitan konflik nyata, Amerika Serikat bakal beku kabeh operasi Rusia ing Amerika Serikat. hi
          1. Stabilisasi
            Stabilisasi 20 Juni 2017 08:21
            0
            Kertas iki bisa didol menyang sapa wae, ing ngendi wae)
      8. aikon1974
        aikon1974 19 Juni 2017 16:27
        +2
        Kita ora bakal mangsuli kanthi cara apa wae, (kita wis ngalami iki luwih saka sepisan (((
      9. Zdishek
        Zdishek 19 Juni 2017 17:09
        0
        Oh! Mung saiki nerangake kenapa industri penerbangan Rusia dibutuhake ???
        Ora bakal ana sanksi, amarga larangan penerbangan pesawat manca ing Federasi Rusia
      10. Alexander Abdrakhmanov
        Alexander Abdrakhmanov 19 Juni 2017 23:20
        0
        Apa akibate - mesthi bakal muncul kanggo Amerika, dheweke duwe kontrak kanggo pesawat kasebut. Ora perlu wedi karo setan - yen ora bakal kesandhung sampeyan, dheweke bakal weruh kelemahane.
    2. Geisenberg
      Geisenberg 19 Juni 2017 15:17
      +9
      Quote: Thrall
      Kita bakal bang, kita mesthi bakal bang. Nanging banjur.
      Perlu kanggo nglumpukake pasukan lan sumber daya. Lan ora mung ing Suriah.


      Ya ... kagbe telat kanggo nyimpen ... Wektu kanggo splurge.
      1. Nick
        Nick 19 Juni 2017 15:45
        0
        Kutipan saka Geisenberg
        Ya ... kagbe telat kanggo nyimpen ... Wektu kanggo splurge.

        Nalika wektune pas, Staf Umum bakal ngomong. Cepet-cepet tanpa kesusu.
      2. Kent0001
        Kent0001 19 Juni 2017 16:34
        0
        Kepriye wingi.
    3. Stas157
      Stas157 19 Juni 2017 15:20
      +6
      Quote: Thrall
      Kita bakal bang, kita mesthi bakal bang. Nanging banjur.

      Amerika ngetung.
    4. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:23
      +3
      Mangga swara ing nomer, nalika iki banget "mengko" bisa? Apa sampeyan bisa sebutno tanggal pas? ???
      1. Thrall
        Thrall 19 Juni 2017 15:28
        +3
        Ing kene prinsip lan konsep yard punk ora bisa digunakake.
        Ya, dheweke bakal nembak sawetara F-16 Turki sawise kedadeyan kasebut karo pesawat kita. Lan apa sing bakal dadi kahanan ing wilayah kasebut saiki. Sampeyan bakal ngerti kabeh rauh. Lan Amerika ora bakal ngatur karo jeruk.
        1. tchoni
          tchoni 19 Juni 2017 15:39
          +4
          Kene sampeyan salah. Prinsip punk latar mburi mung bisa digunakake ing politik gedhe. Ing kana, kaya ing plataran, ora ana polisi. Nganti titik tartamtu, sampeyan bisa njupuk kanthi gulu lan tampilan sing nggegirisi. Nanging, sayangé, iki ora bisa digunakake sawise padha wiwit thrash sampeyan ing pipi) Kene sampeyan kudu salah siji thrash nanggepi, preduli saka pain lan ketimpangan kekuatan, utawa setuju karo kuwat. Ora ana sing katelu.
        2. Banisher saka Liberoids
          Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:39
          +2
          Prinsip "tindakake luwih kerep tinimbang ngomong" dianggo ing kene! Gawe kesimpulan dhewe. ..
        3. Kent0001
          Kent0001 19 Juni 2017 16:35
          0
          Aku kaya pracaya ing, digunakake ora kita, nanging kita tansah tarik garis abang.
    5. Stabilisasi
      Stabilisasi 19 Juni 2017 16:31
      0
      "Keputusan bakal ditindakake ing saben kasus kanthi individu, target ora bakal diserang kanthi otomatis. Nanging yen tumindak agresif dening Amerika Serikat, tumindak kasebut bakal ditindhes banget dening Angkatan Udara Rusia, "ujare Klintsevich, laporan RIA Novosti.
    6. bolkodav68
      bolkodav68 22 Juni 2017 15:21
      0
      kita ora bakal bang saiki lan ora mengko. lan saiki ana cukup kekuatan kanggo bang.
  2. Kolonel Ireng
    Kolonel Ireng 19 Juni 2017 15:11
    +1
    Aku mikir yen serangan kasebut sabanjure bakal dianggep agresif. Lan kita bakal weruh ana.
    1. Чёрный
      Чёрный 19 Juni 2017 15:15
      +3
      Kutipan: Kolonel Ireng
      Aku mikir yen serangan kasebut sabanjure bakal dianggep agresif. Lan kita bakal weruh ana.

      AKU ORA YAKIN. Kanthi Iria, nyatane wis dibagi. Dheweke bakal ngrampungake igil lan kabeh wong bakal mandheg ing apa sing bisa dipotong.
      1. cniza
        cniza 19 Juni 2017 15:17
        +4
        Sayange, sampeyan bener.
      2. Kent0001
        Kent0001 19 Juni 2017 16:36
        +1
        Iki paling cocog karo kita. yaiku, kita ora bakal bisa nggayuh tujuan kita kabeh.
    2. Thrall
      Thrall 19 Juni 2017 15:16
      +2
      Iku bakal gumantung apa SU-22 VVP Siria iki dianggep lan instruksi apa sing bakal diwenehake marang pertahanan udara lan pejuang kita ing Suriah.
    3. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 19 Juni 2017 15:28
      +1
      Kutipan: Kolonel Ireng
      Aku mikir yen serangan kasebut sabanjure bakal dianggep agresif. Lan kita bakal weruh ana.

      Iku menarik yen Angkatan Udara Federasi Rusia lan Amerika Serikat clash ing langit Suriah. Klompok endi sing bakal bisa nyelehake loro-lorone ing konfrontasi regional anyar.
      1. mahoni
        mahoni 19 Juni 2017 15:41
        +1
        Sanajan kabeh Angkatan Udara Rusia ana ing Suriah, iki minangka tetes ing segara Angkatan Udara AS ....
        1. Igor Kovalev
          Igor Kovalev 19 Juni 2017 16:08
          +1
          Ora perlu la, la .. Ana sawetara pesawat US winates .. Sampeyan bisa nolak wong .. Putin bakal duwe kepinginan ..
          1. mahoni
            mahoni 19 Juni 2017 16:44
            0
            Kutipan: Igor Kovalev
            Nggak usah, la..
          2. Ingvar 72
            Ingvar 72 19 Juni 2017 17:06
            +1
            Kutipan: Igor Kovalev
            Ana sawetara pesawat US winates.

            Ana, ya, nanging umume? Kajaba iku, Amerika Serikat bakal bisa ngirim cadangan mobilisasi ing kana luwih cepet. Lan Turki uga bakal mblokir dalan liwat Bosphorus kanggo kita. Lan apa sing bakal dadi kemungkinan kontingen kita? nglirik
            Lan kita ora duwe akeh Kaliber ing Caspian. Dadi ayo dadi realistis - kita mung bisa ngancam kanthi omong kosong sing kuat (Lan kanthi nggunakake biaya taktik nang endi wae ing wilayah sing sepi ing Suriah). Sing mung "kokoshki" ing antarane "kita" sing kuwasa kanggo tumindak kuwi?
          3. Komentar wis dibusak.
      2. Rusj
        Rusj 19 Juni 2017 16:40
        +2
        Amerz bakal mbabarake Israel lan Saudi marang kita, lan kita wong Turki, Siria lan Iran!
      3. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 19 Juni 2017 16:53
        +3
        Quote: Aron Zaavi
        Iku menarik yen Angkatan Udara Federasi Rusia lan Amerika Serikat clash ing langit Suriah. Klompok endi sing bakal bisa nyelehake loro-lorone ing konfrontasi regional anyar.

        Aku percaya ing kasus iki, sampeyan bakal teka kanthi pandonga tanpa wates, amarga konflik kasebut bakal dadi wiwitane jagad kaping 3.
        1. Zdishek
          Zdishek 19 Juni 2017 17:12
          0
          Aja ngomong omong kosong! Vietnam minangka bukti iki.
    4. DYADYASTAS
      DYADYASTAS 19 Juni 2017 15:36
      +4
      Kutipan: Kolonel Ireng
      Aku mikir yen serangan kasebut sabanjure bakal dianggep agresif. Lan kita bakal weruh ana.

      Bener, lan sing sabanjure sawise dheweke bakal dianggep agresif banget, lan sing sabanjure bakal dadi ala. Lan liyane??? Pira maneh bream sing bakal mabur menyang kita ???
      1. Igor Kovalev
        Igor Kovalev 19 Juni 2017 16:14
        0
        Kita bakal wiwit pindhah nalika mungsuh tekan Moskow .. Dipriksa dening sejarah ..
  3. Alena767
    Alena767 19 Juni 2017 15:11
    + 24
    Aku wonder nalika Amerika nembak kita, suwene memorandum bakal dilereni soko tugas, maneh kanggo sawetara dina utawa wis kanggo minggu?
    1. Thrall
      Thrall 19 Juni 2017 15:13
      +3
      Tansah nonton. Penghargaan pemerintah wis diwenehake kanggo sampeyan.
      1. Alena767
        Alena767 19 Juni 2017 15:14
        + 13
        Apa sampeyan wis nampa sampeyan? Plus bonus awis menehi utawa ora? Apa padha menehi sampeyan akeh? Paling lyamov menehi 5 rubles?
        1. Thrall
          Thrall 19 Juni 2017 15:18
          +2
          Umpan balik sampeyan penting banget kanggo kita. Ana wong sing bakal ngubungi sampeyan sanalika lagi gratis.
          1. biaya
            biaya 19 Juni 2017 16:45
            +6
            Ana wong sing bakal ngubungi sampeyan sanalika lagi gratis.

            Apa dheweke bakal mundur saka zona? Utawa metu saka binge? ngguyu
  4. Velizariy
    Velizariy 19 Juni 2017 15:11
    +4
    Apa Amerika wedi?
    1. Rusj
      Rusj 19 Juni 2017 16:48
      +2
      dadi ayo padha ndeleng! Lan ing mburi kabeh warta iki, saiki ora bisa dingerteni manawa ana serangan rudal balistik marang sekutu Amerzov dening negara serius kaya IRAN saiki! Ora kanggo apa-apa kabeh iki.
      1. Velizariy
        Velizariy 19 Juni 2017 16:49
        0
        Apa sampeyan tekan ngendi wae?)
        1. Kolonel Oparyshev
          Kolonel Oparyshev 19 Juni 2017 17:29
          0
          Kita lan sekutu tansah tiba ing soko.
    2. cormorant
      cormorant 19 Juni 2017 17:51
      0
      Apa sampeyan mikir dheweke ora wedi apa-apa. Padha uga kobong lan mati. Dheweke uga duwe sedulur lan kanca. Apa sampeyan mikir yen Trump pengin urip ing bunker ... Aku ora mikir.
  5. Operator
    Operator 19 Juni 2017 15:12
    +3
    Pernyataan Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia:

    "Ing Juni 18, 2017, pejuang F-18A Amerika saka koalisi internasional kanthi rudal udara-ke-udara nembak pesawat Su-22 Angkatan Udara Suriah, sing nindakake misi tempur kanggo ndhukung unit pasukan pemerintah. mimpin serangan marang teroris ISIS, ing wilayah pemukiman ER-RASAFE (40 kilometer kidul-kulon kutha RAKKA).
    Akibat serangan kasebut, pesawat Siria rusak. Pilot Angkatan Udara Suriah diusir ing wilayah sing dikuwasani teroris ISIS, nasibe ora dingerteni.

    Pemusnahan pesawat Angkatan Udara Suriah dening pesawat Amerika ing wilayah udara Suriah minangka pelanggaran sinis saka kedaulatan Republik Arab Suriah.
    Operasi militer bola-bali dening penerbangan AS kanthi kedok "melawan terorisme" nglawan angkatan bersenjata sing sah saka negara anggota PBB minangka pelanggaran hukum internasional lan nyatane, agresi militer marang Republik Arab Suriah.

    Kajaba iku, ing wilayah udara Suriah ing wektu iki, pesawat Angkatan Udara Rusia nindakake tugas. Nanging, komando pasukan koalisi ora nggunakake saluran komunikasi sing ana ing antarane komando udara pangkalan udara Al-Udeid (Qatar) lan pangkalan udara Khmeimim kanggo nyegah kedadeyan ing wilayah udara Suriah.

    Kita nganggep tumindak komando Amerika iki minangka kegagalan sing disengaja kanggo nepaki kewajiban miturut Memorandum babagan nyegah kedadeyan lan njamin keamanan penerbangan sajrone operasi ing Suriah tanggal 20 Oktober 2015.

    Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia wiwit 19 Juni taun iki. mungkasi interaksi karo pihak Amerika ing kerangka Memorandum babagan nyegah kedadeyan lan njamin keamanan penerbangan penerbangan sajrone operasi ing Suriah lan mbutuhake diselidiki pepek dening printah Amérika saka kedadean karo panentu saka asil lan ngukur dijupuk.

    Ing wilayah misi pertempuran sing ditindakake dening penerbangan Rusia ing langit Suriah samubarang obyek udhara, kalebu pesawat lan kendaraan udara tanpa awak saka koalisi internasional, sing dideteksi ing sisih kulon Kali Efrat, bakal ditampa kanggo dikawal dening sistem pertahanan darat lan udara Rusia minangka target udara.".
    1. vch
      vch 19 Juni 2017 15:15
      + 14
      Quote: Operator
      Ing wilayah ing ngendi penerbangan Rusia nindakake misi tempur ing langit Suriah, sembarang target udhara, kalebu pesawat lan kendaraan udara tanpa awak saka koalisi internasional, sing ditemokake ing sisih kulon Kali Efrat bakal ditampa kanggo dikawal dening sistem pertahanan darat lan udara Rusia minangka udara. target.”

      Sing paling penting wis ilang ... "Nampa kanggo ngiringan lan, yen ana serangan, langsung dirusak."
      1. tol 100w
        tol 100w 19 Juni 2017 15:48
        +1
        Kutipan saka vch
        Sing paling penting wis ilang ... "Nampa kanggo ngiringan lan, yen ana serangan, langsung dirusak."

        Kanggo nggunakake rudal, ora perlu ngliwati tapel wates sing dituduhake!
    2. Velizariy
      Velizariy 19 Juni 2017 15:18
      + 12
      Quote: Operator
      ditemokaké ing sisih kulon kali Efrat

      Inggih, padha bakal, lan apa sabanjuré? Kamentrian Luar Negeri bakal ngumbar pipi, nyatakake prihatin, sanajan jero, nanging ora bakal diputusake kanggo nembak. Sawise kabeh, kaya sing dikandhakake ing VO: "aja perang karo Amerika amarga Suriah"
      Lan Su-35, sing ora ana analog ing donya, isih bakal "paku palu karo mikroskop" karo NARs kanggo njupuk.
    3. udincev
      udincev 19 Juni 2017 15:24
      +1
      Quote: Operator
      bakal ditampa kanggo ngiringan dening sistem pertahanan darat lan udara Rusia minangka target udara.

      Lan ing kene kasalahan ora dikecualekake (sawijining faktor superhuman). Lan sampeyan bisa njaluk ngapura lan miwiti investigasi ...
      1. Thrall
        Thrall 19 Juni 2017 15:30
        +4
        Kutipan saka udincev
        Lan sampeyan bisa njaluk ngapura lan miwiti investigasi ...

        kanthi cara sing paling tliti eseman
  6. AwaZ
    AwaZ 19 Juni 2017 15:13
    +4
    Iki kabeh kabijakan panguwasa Rusia. Saiki, yen Putin dumadakan ngandika iku bisa kanggo udan kabeh bebarengan kanggo pindhah, nanging supaya wong bisa nggawe keputusan dhewe - ya, ora tau ing urip ... supaya padha bakal .... fie ...
  7. alamatku
    alamatku 19 Juni 2017 15:13
    0
    Bener. Banjur:
    nandur babi am ing meja, dheweke lan kaki ing meja!
  8. udincev
    udincev 19 Juni 2017 15:14
    0
    Franz Klintsevich ujar manawa "Rusia ora bakal nembak kabeh obyek sing mbebayani ing wilayah operasi Angkatan Udara Rusia."

    Nanging aja lali yen ana kesalahan ... Kuwi urip ...
    Lan kesalahane bisa uga ora mung ing bagean saka koalisi Amérika-TGIL
  9. Gradien 3
    Gradien 3 19 Juni 2017 15:18
    +6
    Wis wayahe.. Mandheg!
    AS mung ngajeni kekuwatan.
    Rusia kabeh ... wedi ... ngrusak "hubungan ala" karo Amerika ...
    Mangkene rapat antarane Poroshenko lan Trump ....
    Lan bakal dadi cetha.
    Sing iki "hubungan ala" wis dadi ... Malah Samsaya Awon!
    Lan apa ... kita padha wedi ... Banjur?
    1. Kent0001
      Kent0001 19 Juni 2017 16:42
      0
      Kita ana ing babagan keuangan lan akeh perkara liyane. Yen dikarepake, kasur karo perusahaan vassal isih bisa ngrusak kita kanthi serius. Lan kita ora duwe jawaban.
  10. Neputin
    Neputin 19 Juni 2017 15:20
    +8
    Ing tembung liyane, kita bakal terus mirsani. Prostitusi terus. Metu saka memorandum - ngomong yen sampeyan bakal njupuk mudhun. Yen "churn" durung thukul - njagong ing imam roto-roto lan ora goyangake udhara karo 100500 "warning Cina". Iku mung ridiculous kanggo ngrungokake MO kita. Carane sampeyan arep "mandheg hard"? Ancaman driji?
  11. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:20
    +7
    Ngapunten, kula ngurmati Klintsevich, nanging ... apa jabatan utawa posisi apa sing dikuwasani ing Kementerian Pertahanan, utawa Staf Umum, kanggo nggawe pernyataan kasebut? Utawa dheweke mung duwe wani ngomong babagan tumindak Amerika Serikat kanthi bentuk negatif, lan wong-wong sing kudune nggawe pernyataan kasebut njupuk banyu ing cangkeme? ???
    1. Flinky
      Flinky 19 Juni 2017 15:26
      +4
      Sing bisa nembak ora bakal wedi - mung bakal nembak. Lan Klintsevich duwe proyek kasebut - tryndet.
  12. Stas157
    Stas157 19 Juni 2017 15:24
    + 10
    Klintsevich ujar manawa "Rusia ora bakal nembak kabeh obyek sing mbebayani ing wilayah operasi Angkatan Udara Rusia"
    Ing tembung liyane, ora ana sing ngancam pesawat Amerika.
    Klintsevich:
    Nanging yen ana tumindak agresif ing Amerika Serikat, tumindak kasebut bakal ditindhes banget dening Angkatan Udara Rusia.
    Kabeh wong langsung percaya! Amarga, nganti saiki, iki pancen kedadeyan!
  13. Bakal
    Bakal 19 Juni 2017 15:29
    + 14
    Pengkhianat ing mburi luwih ala tinimbang pengkhianat ing ngarep.
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 15:41
      +3
      bakal- tresna kesimpulan sampeyan cocog karo kasunyatan, belay
      1. biaya
        biaya 19 Juni 2017 16:52
        +5
        Sabotase luwih elek tinimbang ngiyanati, Dzerzhinsky biyen ujar manawa. Lan lobbying kapentingan oligarki dening wakil kita kanggo ngrusak kapentingan Rusia minangka wangun klasik sabotase.
  14. spiriolla-45
    spiriolla-45 19 Juni 2017 15:34
    +7
    Peringatan "Cina" liyane. Nyesel malah maca.
    1. Rusj
      Rusj 19 Juni 2017 15:52
      +6
      Dadi ojo njagong nang kursi, siap-siap perang, nyediakake panganan karo obat-obatan, masker gas, mesin otomatis, tuku tembolok! Amarga sampeyan wis kesel maca kanggo presiden, milih lan miwiti PERANG !!!!!!
  15. Holuai
    Holuai 19 Juni 2017 15:37
    0
    Kelas! Mungkin aku bakal ngenteni perang udara ...
  16. grm
    grm 19 Juni 2017 15:38
    +7
    "nembak kabeh obyek sing mbebayani ing wilayah operasi Angkatan Udara Rusia ЅЅµµ ± ± ±»



    Lan Amerika wis wedi ... wassat


  17. Choi
    Choi 19 Juni 2017 15:41
    +1
    Nanging yen ana tumindak agresif ing Amerika Serikat, tumindak kasebut bakal ditindhes banget dening Angkatan Udara Rusia.


    Nembak pesawat sekutu ora tumindak agresif? Aku rada bingung.
  18. avia12005
    avia12005 19 Juni 2017 15:53
    +5
    Nanging apa yen kita ngumumake koleksi dana umum kanggo mbayar bonus menyang pilot utawa penembak anti-pesawat sing pisanan nembak F-15 utawa F-18? Aku mikir yen ing dina pisanan sejuta rubel bakal diklumpukake ...
    1. ty60
      ty60 19 Juni 2017 16:17
      0
      Saka ,, Ballerinas , - sampeyan ora bisa ngalahake.
  19. Pivasik
    Pivasik 19 Juni 2017 16:01
    +1
    V.V. Putin: "Tugas kita ing mangsa ngarep yaiku ngunggahake tingkat lan efektifitas pertempuran angkatan bersenjata Republik Arab Suriah dhewe lan kanthi tenang menyang lokasi pangkalan kasebut ing Suriah sing wis digawe ana ing kana. Loro-lorone ing bandara Khmeimim lan ing pangkalan angkatan laut ing Tartus, kanthi ngidini pasukan Siria bisa tumindak kanthi efektif lan entuk asil sing dibutuhake ... ". Lan cara kanggo ngrampungake tugas beda-beda, contone - interaksi sing mapan karo pertahanan udara SAR
  20. garnik
    garnik 19 Juni 2017 16:09
    +3
    Aku mikir yen perlu kanggo ngiringi pesawat Siria nganggo pengering kita utawa ngandelake wong Siria karo pesawat modern Rusia.
    Aku ora kendhat mbaleni manawa Suriah, sing dipimpin dening Alawites, minangka kanca sejati. Mungsuh Alawite Syria, mungsuh kita. Nanging, sapa wae sing ngenalake kontingen pasukan lengkap sadurunge bakal menang. Sayange, sampeyan ora bisa nindakake tanpa iku, Aku 100% manawa.
  21. anjey
    anjey 19 Juni 2017 16:13
    +1
    sabar lan gaweyan sethithik
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Boris25
    Boris25 19 Juni 2017 16:17
    0
    Lan kenapa sampeyan kabeh kuwatir babagan kita, bakal ditembak apa ora ?? Landak ngerti yen dheweke ora bakal nembak !!! Ora kanggo iki, Putin ngirim flyers ana kanggo perang karo sing belang. Lha kok wong arab ora nembak sing belang-belang, iki montor mabur Siria sing ambruk, dudu milik kita !!!
    1. donavi49
      donavi49 19 Juni 2017 16:26
      +3
      Lan kepiye carane Su-22 kudu nembak tanduk? Utamane yen sampeyan nimbang, kemungkinan ana peluncuran AIM120S ing radar, tanpa kontak visual.
  24. Boris25
    Boris25 19 Juni 2017 16:24
    +3
    Ing Afghanistan, dheweke wis perang kanggo Afghans, wis cukup. Yen wong Siria ora nglawan negarane, Assad malah ora ngumumake mobilisasi, sanajan sebagian, panguwasa ora ngatur perang rakyat, kenapa kita butuh ??? Kita ora WAJIB perang tinimbang wong Siria !!!
    1. Rusj
      Rusj 19 Juni 2017 16:33
      +1
      kowe wuta opo mung..... ? Wong Siria wis perang suwene 6 taun nglawan Amerzov sing brutal lan sekutu teroris! Aja mbuwang tembung menyang angin.!
    2. Kolonel Oparyshev
      Kolonel Oparyshev 19 Juni 2017 17:39
      0
      Aku isin takon, sapa "we" lan laporan tugas sampeyan.
  25. behemoth
    behemoth 19 Juni 2017 16:30
    +3
    kita bakal matèni maneh, lan kita bakal nyatakake uneg-uneg.
    1. Rusj
      Rusj 19 Juni 2017 16:34
      +2
      Sampeyan mung prihatin!
  26. ver_
    ver_ 19 Juni 2017 16:31
    0
    Kutipan saka Taran 75
    lan sampeyan aja bingung wulu pribadi karo negara, manggon ing Israel sampeyan, lan kita bakal nemtokake dhewe, kanca-kanca negara sampeyan wis lara moralizing. am

    ..lan ora mung ..., nanging uga kanthi tumindak .., Leo Trotsky kudu mbayar * utang * ...
  27. Rusj
    Rusj 19 Juni 2017 16:36
    +1
    Saiki, malah Iran wis ditandhani dening serangan rudal balistik. Ing kekacoan serius, Amerzas bakal mlayu lan ninggalake Kurdi lan Israel karo Saudi kanggo ambruk.
    1. Prasaja
      Prasaja 19 Juni 2017 16:44
      +1
      Ora bakal ana "kekacauan serius".

      Angkatan Udhara Siria saiki bakal mabur ing cedhak tanah Kurdiэandhap-asorэnko (paling kamungkinan ora katon ana ing kabeh).
  28. Serzh_r
    Serzh_r 19 Juni 2017 16:39
    +1
    Rusia, minangka tansah, piyambak ing tumindak bener.
    Kanggo maksimal perlu nggunakake platform PBB.
    Rusia butuh Eropa, dudu Asia.
    Nindakake politik - ucapake A ucapake B, banjur Ai lan B.
    Stalin kejem marang wong Rusia, lan milih sekutu paling kuat ing Perang Donya II ....
  29. Operator
    Operator 19 Juni 2017 16:44
    +4
    Pasukan khusus tentara Siria "Tigers" sajrone operasi telusuran lan nylametake ngungsi pilot Su-22 Ali Fahd sing diusir menyang papan sing aman

    https://www.facebook.com/SMT.Official.Page/posts/
    1543391432379795
  30. Retvizan 8
    Retvizan 8 19 Juni 2017 16:45
    0
    Yankees wis ilang wedi lan ora admonitions ketat sing bisa mungkasi wong, nanging pancing nyata ing rahang. Nanging iki wis serius, aku ora ngerti yen komandan-in-chief kita bakal pindhah menyang (nanging kasunyatan sing duwe tembung pungkasan iku mesthi).
  31. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 19 Juni 2017 16:58
    0
    kabeh obyek ngirim ora dijupuk mudhun. cukup mung amerika
  32. faiver
    faiver 19 Juni 2017 17:03
    +3
    Klintsevich pribadi bakal "nyenyet"? Aku curiga yen dheweke mung bisa nggiling nganggo ilat, banjur nalika diidini ...
  33. Gronsky
    Gronsky 19 Juni 2017 17:28
    +1
    Quote: Aron Zaavi
    Iki mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan perawatan kesehatan. Kabeh padha, sampeyan bisa meri.

    Iki menehi Rusia kesempatan kanggo relatif tenang, sanajan alon-alon, nambah pasar konsumen, infrastruktur lan kesehatan, tanpa wedi kang democratized dening Israel amba amarga saka puddle, kang, ketoke, uga gnawed dening ora sickly meri, kaya sampeyan.
  34. Atlantik-1164
    Atlantik-1164 19 Juni 2017 17:33
    +4
    yen tamparan iku meneng tahan /Shayrat/..banjur scumbag uga bakal ditoleransi - pikir Tram, lan nindakaken.
  35. Prasaja
    Prasaja 19 Juni 2017 17:37
    0
    Off Ndhuwur:

    Informasi muncul ing jaringan yen salah sawijining kelompok Islamis Siria paling gedhe, Ahrar al-Sham, nandatangani perjanjian gencatan senjata karo pamrentah Siria kanthi bantuan perantara Rusia ing papat wilayah sing beda-beda ing negara kasebut.

    https://www.almasdarnews.com/article/ahrar-al-sha
    m-tandha-papat-gencatan senjata-kesepakatan-siria-pemerintah-dadi
    urses/
  36. cedar
    cedar 19 Juni 2017 17:47
    0
    Quote: Aron Zaavi
    Kutipan: s-t Petrov

    Kita nandur modal ing Su-35, Su-30, Su-27, Su-34, Mig-29, T-72B3, T-90, Armata, Ka-52, Yak-132, Mi-28N lan liya-liyane
    Saben taun ana liyane lan liyane

    Iki mesthi bakal nambah pasar konsumen, infrastruktur informasi lan perawatan kesehatan. Kabeh padha, sampeyan bisa meri. Becik dadi sugih.


    Ora lemu .., aku bakal urip ...
  37. Yak28
    Yak28 19 Juni 2017 17:48
    +3
    Aku pribadi ora percaya yen kita bisa nembak wong, amarga wong-wong Yahudi lan Amerika ngebom pasukan Siria bakal terus ngebom, sanajan wong Turki isih nuthukake pesawat kita kanthi sanksi, pipis pipi, ancaman lisan, lan sedih. wicara bab stab ing mburi Rusia ora USSR ora malah ing syarat-syarat senjata, nanging roh ora cukup, ora ana idea, kaya sing. Lan crita Siria bakal mungkasi karo entri saka pasukan AS menyang negara, kang bakal stake metu paling saka wilayah kanggo awake dhewe, bisa uga bakal nggawe Kurdistan ing kontrol, Mungkin apa Turki bakal break mati, iku kabeh gumantung ing bayangan. lan Assad bakal ditinggalake karo Damaskus karo pinggiran kutha, lan wilayah ing sekitar pangkalan kita, iki ora perlu tumindak kanthi tegas, amarga Amerika Serikat ora ngerti lan ngurmati, nanging kekuwatan.
    1. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 19 Juni 2017 17:53
      +4
      supaya
      Kutipan saka Yak28
      Rusia dudu USSR, malah ora babagan senjata, nanging semangat ora cukup,
      Iku angel ora setuju..karo diagnosa kuwi.
    2. Velikanov
      Velikanov 19 Juni 2017 19:12
      0
      Sapa sing nyerang luwih ngerti tinimbang kita kabeh babagan tumindak: mung sawetara kekacoan serius - dheweke ana ing lendhut, lan mung nggawe bisu ...
  38. wong V
    wong V 19 Juni 2017 17:50
    +3
    Ya, carane akeh panemu, ora bakal ana respon saka Rusia, kita banget banget, elinga tembung Putin "tentara kita luwih kuwat saka sembarang aggressor." Tembung kunci yaiku aggressor i.e. perang ing wilayah kita lan ing ngendi kedadeyan kasebut?.
    Aku duwe pendapat yen saben wong sing nulis kudu kenek ing Amerika Serikat isih terus manggon ing USSR, katon ing donya nyata, lan ora ing bayangan.
    1. Taran 75
      Taran 75 19 Juni 2017 20:27
      +1
      Ing USSR, iku sabenere padha urip, nanging saiki kita ana
  39. sss
    sss 19 Juni 2017 17:55
    +1
    Mesthine, ora perlu ditembak kaya ngono, mblokir kabeh langit Suriah kanthi pasukan pertahanan udara dadi masalah, nanging sampeyan bisa, contone, ngiringi saben pasukan Angkatan Udara Siria karo para pejuang kita, ngiringi lan nutupi DEMONSTRATELY, kanthi apik. , alamiah kanthi biaya mitra Siria (bahan bakar, misi tempur, lsp. .d.). Aku ora ngerti carane bakal katon saka sudut pandang taktik lan strategi militer, nanging demarche kuwi bakal kelangan kepala panas ing koalisi manawa. NGERTI ONLY FORCE! Ora ana gunane yen NATO nyebutake operasi kasebut kanthi banter - tekad, serangan, tekanan, lsp. Yen dheweke pengin nyenengake utawa medeni wong liya, mula dheweke wedi.
    1. wong V
      wong V 19 Juni 2017 18:08
      0
      Yen ora kelangan, endi jaminan yen pesawat kita bakal nyerang? Rusia modern ora dikarepake
      konflik serius karo ora Amerika Serikat utawa NATO, presiden kita tansah ngandika iki, nanging apa warga individu mikir lan pengin mung bayangan.
    2. kriwo.alek
      kriwo.alek 19 Juni 2017 18:48
      0
      Aku setuju karo sampeyan. Ana akeh cara kanggo mblokir langit lan sampeyan kudu nggunakake. Contone: ngganti kode kanca utawa mungsuh lan tembak kaya wong liyo.
  40. Nggolek
    Nggolek 19 Juni 2017 18:16
    0
    Dadi realistis, buang patriotisme "ragi". Yen ora nggempur Turki, nanging pesawat "asli", Rusia sing ditembak, banjur ing kasus iki ora sawetara Turki sing ditembak, nanging Amerika Serikat. . sayangé, liyane lan liyane asring dadi isin kanggo toko iki ngomong kosong saka Rusia.
    1. stasiun
      stasiun 19 Juni 2017 18:56
      0
      kok tersinggung. Kita wis mesthi lan mesthi. elinga sajarah Kakaisaran Rusia, USSR, lan saiki Rusia
  41. wong V
    wong V 19 Juni 2017 18:22
    0
    Aku arep takon pitakonan kanggo kabeh agresif "patriots", sampeyan siyap kanggo njawab kanggo apa sing nelpon, nanging njawab mung nalika katon ing mripate wong sing ditresnani, sampeyan wis siyap, setuju kanggo pati.
    1. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 19 Juni 2017 18:38
      +3
      Yen negara, milih antarane perang lan isin, milih isin, iku nemu loro perang lan isin.
      1. wong V
        wong V 19 Juni 2017 18:54
        0
        Satemene aku ngerti sejarahe, para panguwasa lan dudu rakyat nyatakake perang. Aku ora mangu sing katelu
        donya ora bakal ana ing generasi iki, banjur ing sabanjure, lan titik ora isin utawa perang, nanging ing kasunyatan sing
        "Patriot" individu ing acara perang ora mlayu kanggo ndhelikake ing rong, nalika bengok-bengok sing padha ora pengin, ngipat-ipati panguwasa.
    2. kriwo.alek
      kriwo.alek 19 Juni 2017 18:44
      0
      Yen perlu, banjur ya. Ora becik yen anak putu lan putu dadi budhak.
      Luwih becik mati.
      1. wong V
        wong V 19 Juni 2017 19:16
        0
        Sampeyan lali sing tansah, kanggo saben wong ing kasus iki ana pilihan, kanggo wong perbudakan ing ijol-ijolan kanggo urip, kanggo wong Honor. Refresh memori saka Perang Donya II, carane akeh padha siap kanggo perbudakan?
        Lan ing donya katelu bakal ana urutan gedhene, iku ora kanggo kula kanggo ngadili, nanging iki carane wong bisa,
        ora bisa kabeh padha lan adil.
    3. Kolonel Oparyshev
      Kolonel Oparyshev 20 Juni 2017 18:37
      0
      Sampeyan uga kudu milih antarane Perang lan Mundhut lan Damai, nanging cepet chipping.
  42. RuslanNN
    RuslanNN 19 Juni 2017 18:38
    +2
    Ing reaksi serangan Amerika ing Su-22 Air Force SAR: "Lan yen ana tumindak agresif, kita bakal banget nyuda"[i] [/ i]
    - Israel mabur nalika ngebom tentara Assad ing omah, Amerika ngebom, nembak pesawat lan ngluncurake serangan rudal, apa tindakan agresif liyane sing dibutuhake kanggo mungkasi ora ngobrol, nanging tumindak? Aku ngerti manawa angel, bisa nyebabake perang, nanging kenapa ngomong lan apa sing ditindakake ing Suriah?
  43. kriwo.alek
    kriwo.alek 19 Juni 2017 18:41
    0
    Mbok ya kudu ngono, nanging aku pribadi kuciwa karo liberalisme para penguasa.
    Kita digebugi, nanging kita "kuwat" ora kudu dadi motto kita. Nganti saiki, kaya ngono.
    1. wong V
      wong V 19 Juni 2017 18:58
      0
      Ora perlu ngarep-arep marang sapa wae, sampeyan dhewe weruh yen kita urip ing jagad palsu, Ora bakal ana "liberal" bakal ana liyane, kaya ngono.
  44. Poveraler53
    Poveraler53 19 Juni 2017 18:47
    +1
    Kanggo "serangan", mesthi, Amerika kudu "mbayar" kanthi tiba pesawate. Yen ora, kabeh bakal terus.
  45. Richard.Iskander
    Richard.Iskander 19 Juni 2017 18:47
    0
    101 bebaya Cina....
  46. Sergg
    Sergg 19 Juni 2017 18:52
    +4
    Ing reaksi serangan Amerika ing Su-22 Air Force SAR: "Lan yen ana tumindak agresif, kita bakal banget nyuda"


    Lan apa tegese iki - padha bakal ngalahake meja harder karo ajiné lan isin lan puff munggah luwih eloquently. Oh, mati! Ing taun iki mung, Amerika Serikat ngirim 5 triliun dhuwit kita, sing ekonomi kita categorically kurang, lan banjur ngumumake soko. Inggih, ngapusi.
  47. stasiun
    stasiun 19 Juni 2017 18:54
    +5
    padha utamané bakal mungkasi ilat ing bokong
    1. Atlantik-1164
      Atlantik-1164 19 Juni 2017 19:00
      +5
      Pesawat lan drone koalisi internasional ing Suriah bakal dikawal dening sistem pertahanan udara Rusia ing sisih kulon Efrat sawise karusakan saka fighter Su-22 Siria dening pesawat sawijining .. paling ora padha ora nulis omong kosong iki . ngancani lan nembak mudhun.. iki rong perkara sing beda.
      1. wong V
        wong V 19 Juni 2017 19:09
        0
        Miturut pendapat sampeyan, apa maneh sing bisa diomongake, utawa kaya "sandal" Khrushchev, akeh banget "gangguan" kanggo kasus iki.
        1. Atlantik-1164
          Atlantik-1164 19 Juni 2017 20:40
          +2
          padha kanggo Khrushev oh carane adoh. dheweke nandur Amerika Serikat ing bokong nalika krisis Karibia.)
  48. Vz.58
    Vz.58 19 Juni 2017 19:56
    +1
    Ngasilake kabeh "ing omah" lan tuku "kabeh ing omah" yaiku "incest utawa incest"
  49. ljoha_d
    ljoha_d 19 Juni 2017 20:13
    +1
    Ya, ya, ya, "Lan yen tumindak agresif, kita bakal banget nyuda" karo su22 kita, uga, padha langsung ditindhes kanthi ilat, kita mung bisa nggiling lan kakehan akhir-akhir iki. Amerika ora menehi apa-apa babagan kabeh; ing kasus kaya mengkono, dheweke langsung mudhun menyang bisnis sanajan luwih murah, mung kanthi curiga lan miwiti njupuk. Dadi luwih apik kanggo nguatake argumentasi kanthi tumindak lan ora nganggo obrolan kosong
  50. dojjdik
    dojjdik 19 Juni 2017 20:15
    0
    Inggih, kanggo saiki, thanks kanggo Klintseviches Prancis kuwi, kita saham ngguyu ing mata Israel lan Amerika Serikat; lan kang "pahlawan" kita diinstal iki padha 60 km kanggo nimbali udhara kita, iku ora Lavrov sapisan karo Keri; nanging atusan desainer lan insinyur lan buruh kerja ing sistem pertahanan udara kita, sing para panguwasa kita ngremehake lan ngremehake wong-wong sing melu pembangunan lan produksi.
    1. wong V
      wong V 19 Juni 2017 22:16
      +1
      Lan apa sampeyan mikir yen dheweke dadi dewa Amerika Serikat lan Israel, saka ngendi asale ibadah kasebut, apa isin? sapa sing dihina?
      sampeyan umume ngerti apa sing sampeyan tulis. Dheweke dhewe ngadeg kanggo ngalahake lan dumadakan isin. Ana sing dibalik
      ing atine wong, padha dikalahaké dening mungsuh, uga, ora ketompo carane isin Analogi supaya iku cetha ing taun 1941 Jerman tekan Moscow iku isin utawa asor, aja ngganti konsep.