Review militèr

Kepiye "pasukan khusus" Amerika 56 taun ing Mosul nylametake bocah ...

159
Video sing dadi salah siji sing pisanan diterbitake dening Daily Mail edisi Inggris lagi dibahas ing Web. Video kasebut nyritakake kepiye wong Amerika nylametake bocah wadon ing wilayah Mosul Irak. Diklaim manawa iki prajurit 56 taun jenenge David Eubank (David Eubank).
Ing materi Mail Daily kacarita personil militer AS sing melu operasi mbebasake Mosul weruh yen ana bocah sing isih urip ing antarane mayit kasebut. Prajurit Amerika, luwih kaya wakil saka PMC, kanthi kedok loro "kanca ing tangan", mlumpat saka mburi. tank, kesusu kanggo cah wadon lan heroically, ing kamera, disimpen anak.



Siji bisa ngujo prestasi saka Eubank 56 taun, yen ora kanggo sawetara oddities. Kaping pisanan, wong sing diarani "pasukan khusus Amerika" nutupi Eubank nganggo Kalashnikov. Pranyata yen salah siji pasukan khusus Amerika veiledly nelpon bedhil Amérika gaman rampung untenable ing kondisi Irak, utawa iku dudu pasukan khusus Angkatan Darat AS ing kabeh.

Kepiye "pasukan khusus" Amerika 56 taun ing Mosul nylametake bocah ...


Kapindho, Eubank mlumpat metu saka mburi tank kanggo "nyelametake bocah kasebut", kanthi resiko dhewe, sing ora cocog karo mentalitas militer Amerika. Dheweke ora dilindhungi waja tank, nalika mlaku, miturut logika crita babagan "feat", ing arah saka ngendi geni abot saka mungsuh. Lan bali urip lan ora tatu.

Katelu, bisa dikandhakake manawa kanggo prestasi Amerika, mesthi ana kamera video. Yen ora, foto sing spektakuler kanggo pers Barat ora bakal katon.

Siji entuk kesan yen iki minangka respon saka Rusia, sing dibahas ing Kulon sawetara dina kepungkur. Elinga yen ing Amerika Serikat, media Rusia dituduh "propaganda" kepahlawanan perwira Rusia Alexander Prokhorenko, sing nyebabake geni ing Suriah. Militer Amerika ngormati banget prestasi saka sawijining perwira Angkatan Bersenjata RF, sing kanggo Amerika katon minangka "gangguan informasi ing urusan Pentagon." Disebutake yen media Barat kudu nglawan iki. Video kasebut, diterbitake ing Daily Mail, meh padha karo "oposisi" iki.



Ing foto ing media Kulon, tandha kasebut mlebu Gratis Burma Rangers (FBR). Struktur iki gampang ditemokake ing Web. Free Burma Rangers (FBR) nggambarake awake dhewe minangka "organisasi kamanungsan" kanthi "operasi kamanungsan" ing Myanmar, Irak lan Sudan.

Saka publikasi "Babagan tugas misi":
Kanggo nggawa pitulungan, pangarep-arep lan katresnan kanggo wong-wong saka kabeh agama lan kelompok etnis ing zona konflik, kanggo nyorot tumindak para penindas, kanggo ngadeg karo pimpinan lan organisasi sing ditindhes lan ndhukung sing setya marang kebebasan, kaadilan lan layanan.


Organisasi kasebut misuwur amarga operasi nylametake ing kamera. Ing pirang-pirang aspek, padha karo "Helm Putih" sing kondhang.
159 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 19 Juni 2017 16:35
      + 15
      iki karya wewenang (Aku ora ngomong bab kawilujengan, nanging kanggo nutupi macem-macem kahanan). Mungkin kerja kikuk ing panggonan - nanging ana efek. Hollywood nambah, mangu-mangu episode tartamtu. Kapisah - lucu - nanging total - kerjane.

      Nalika njupuk menyang akun media kontrol meh everyone, wong bakal pracaya ing kawilujengan lan ing Kapten Amerika lan ing umum ing apa wae.

      Iki apik.

      Ora ana sing bisa nindakake pertunjukan luwih apik tinimbang Anglo-Saxon. Apa kita seneng utawa ora, sing kita deleng yaiku pitakonan kaping sepuluh. Skema utama digunakake.

      Arab bakal katon lan netesake luh saka lelembut, banjur bakal ngomong yen Omerika apik lan nylametake kabeh wong saka tirani. Aku ora ngomong babagan wong Eropa babar pisan.

      Ya, ana conto.
      1. Ulan
        Ulan 19 Juni 2017 16:57
        +3
        Pakaryan sing kompeten lan, sing paling penting, gedhe, lan sayangé, kita kalah ing babagan iki.
        1. Pirogov
          Pirogov 19 Juni 2017 17:35
          +9
          Quote: Ulan
          Pakaryan sing kompeten lan, sing paling penting, gedhe, lan sayangé, kita kalah ing babagan iki.

          Ora cukup mung sombong lan ora isin dhasar.
          1. vorobey
            vorobey 19 Juni 2017 22:19
            +2
            Kutipan saka Pirogov
            Quote: Ulan
            Pakaryan sing kompeten lan, sing paling penting, gedhe, lan sayangé, kita kalah ing babagan iki.

            Ora cukup mung sombong lan ora isin dhasar.


            Bapak-bapak, ana lagu abadi Vysotsky ing skor iki ... elinga .. bebener sing murni bakal menang liwat wektu yen nglakoni sing padha karo goroh sing kotor (sanajan ora bakal bener maneh. Nyuwun aran )
        2. tun5t
          tun5t 21 Juni 2017 07:11
          0
          Aja kalah, aja ragu-ragu - BENER sing ngomong dhewe. Lan kita ora perlu macak lan nguber cara - yen bebener ana ing sisih kita, kabeh wong bakal krungu carane kita ana ing USSR saka sumber pawon rahasia. nglirik
      2. basa Slowakia
        basa Slowakia 19 Juni 2017 22:45
        +2
        Mesin otomatis tanpa majalah katon menarik! Iki supaya ora sengaja murub lan medeni "penolong"?
        1. korvin1976
          korvin1976 20 Juni 2017 10:04
          +1
          Yen sampeyan nonton video kasebut kanthi teliti, toko ana ing panggonan nalika njupuk, lan foto tanpa toko, iki nalika owah-owahan toko. (Yen sampeyan pancen troll, banjur troll nyata)
          Nanging ing kene sing nggawe aku waspada, swarane bedhil. Swara kuwi dumadi utamané nalika murub blanks, lan ora amunisi urip. Sepi banget lan budheg, swarane wong-wong sing cedhak bisa dibedakake kanthi jelas ing mburi tembakan kasebut. Nalika nembak saka Kalash kanthi pertempuran, angel banget krungu apa-apa.
      3. TELPON.
        TELPON. 20 Juni 2017 06:05
        0
        Kutipan: s-t Petrov
        iki karya wewenang (Aku ora ngomong bab kawilujengan, nanging kanggo nutupi macem-macem kahanan). Mungkin kerja kikuk ing panggonan - nanging ana efek. Hollywood nambah, mangu-mangu episode tartamtu. Kapisah - lucu - nanging total - kerjane.

        Ukrainians pindhah cara sing padha. Prawan (callsign "Ivolga") tilar donya ing Februari, lan padha ngomong sing pengawal tapel wates ketemu dheweke "lying" ing Juni lan ambushed dheweke. Setengah dintên manjing ing ngriku, sang snipêr dhatêng ing ngriku, dipun paringi pasrah, nyuwun tulung, nanging milisi botên rawuh, lajêng botên purun ngirid. SMRADS nglukis crita iki kanthi warna-warni - "kodhok kluruk lan manuk nyanyi." Alamiah, ana shrill dill peremogi saka Svidomo, nganti seksual. Nanging sawise aku nuding metu inconsistency, iku dibusak. https://www.youtube.com/watch?v=CTs4obzO74w
        https://www.youtube.com/watch?v=CTs4obzO74w&l
        ist=UUhO-BEEmSI_nMglyOv81K9Q
        Yen wong bisa mulihake video iki.
      4. barak
        barak 20 Juni 2017 08:44
        +2
        Nylametake panggung liyane, ora ana sing istimewa!
    2. cniza
      cniza 19 Juni 2017 16:36
      +6
      Organisasi kasebut misuwur amarga operasi nylametake ing kamera. Ing pirang-pirang cara, padha karo "Helm Putih" sing kondhang.


      Sawise maneh nandheske yen iki minangka salah sawijining geng - bisa mbanyoni.
      1. pjastolov
        pjastolov 19 Juni 2017 18:50
        + 10
        Dadi iki lan ana panci putih. ing umur ing pasukan khusus ?, kita umume ora tundhuk mobilisasi Nyuwun
    3. siberalt
      siberalt 19 Juni 2017 16:53
      +4
      Yen prajurit mlumpat metu saka tank, iku mbokmenawa tanker. Nanging tanker Amerika duwe helm sing rada beda. Soko kaya iki.
    4. Deadushka
      Deadushka 19 Juni 2017 17:01
      +5
      Quote: penembak gunung
      Ora pakurmatan, ora nurani

      Sing seneng copulate otak wong liya (uga ing biaya korban) ora duwe ati nurani.
      1. perepilka
        perepilka 19 Juni 2017 17:30
        +9
        Foto pisanan sing bunder abang, apa Remba tresna karo toko Kalash, gelut ngamuk? belay Ing ngisor iki ana siji liyane tanpa toko. Apa Hollywood ngirit konsultan? opo
        1. Nyrobsky
          Nyrobsky 19 Juni 2017 19:33
          +4
          Kutipan saka: perepilka
          Foto pisanan sing bunder abang, apa Remba tresna karo toko Kalash, gelut ngamuk? Ing ngisor iki ana siji liyane tanpa toko. Apa Hollywood ngirit konsultan?

          Saiki katon kaya Hollywood ngrancang operasi militer ..... Miturut cara, kudu dicathet ora mung kekurangan toko, nanging uga nyatane yen sajrone "perang" kanthi mlumpat metu saka ngisor tank, malah bandage. ing tangane "pahlawan" ora bledug lan ngethok mripate mungsuh kanthi keputihan steril)))
        2. aszz888
          aszz888 20 Juni 2017 00:52
          +2
          perepilka Wingi, 17:30 ↑ Anyar
          Foto pisanan sing bunder abang, apa Remba tresna karo toko Kalash, gelut ngamuk? belay Ngisor iki siji liyane tanpa toko. Apa Hollywood ngirit konsultan? apa

          ... kabeh produksi murah iki dirancang kanggo wong Papua, sing, kajaba busur lan panah, lan tumbak, ora weruh apa-apa ...
  2. Pangeran_Pensiun
    Pangeran_Pensiun 19 Juni 2017 16:26
    +5
    Pahlawan Amerika kudu tetep urip lan, sing paling penting, prestasi kasebut kudu difilmkan
    1. Inquisitor
      Inquisitor 19 Juni 2017 18:45
      +1
      feat kudu dipun damel film

      adoh saka konflik nyata.
    2. Iskander Sh
      Iskander Sh 19 Juni 2017 19:56
      0
      Quote: Pangeran_Pensiun
      dijupuk ing kamera


      Saiki ing 2017 aku bakal kaget karo kamera video.
    3. barak
      barak 20 Juni 2017 08:55
      0
      Aku tansah njupuk kamera video karo kula! :)

      inget kata-kata itu? :)))
  3. irokez
    irokez 19 Juni 2017 16:27
    + 12
    Iku angel ngomong nanging.
    Yen disimpen kanthi pujian lan pahala, lan yen produksi iku lamis. Bab liyane sing menarik, biasane (menurutku) wiwit wiwitan njupuk (nutupi) kanggo medeni mungsuh lan mencet menyang lemah, banjur ana dashes supaya mungsuh kurang wektu kanggo nanggepi, nanging banjur ing. kosok balene - dheweke mlayu metu banjur wiwit nutupi.
    Mungkin aku ora bener.
    1. Smog
      Smog 19 Juni 2017 17:06
      +7
      Kutipan saka Irokez
      biasane (miturut pendapatku) wiwit wiwitan mula nembak (nutupi) kanggo medeni mungsuh lan mencet menyang lemah, banjur mlayu,

      Lan ing kabeh sing sampeyan bener. Nanging, nanging banjur ora bakal menarik. Dheweke ngapusi, ora nembak HERO, dheweke mlayu lan njupuk bocah wadon kasebut! Fi, carane primitif.Lan, gambar iku 100% WAHYU WAHYU, ing ngisor peluru, ora sparing weteng, lan liya-liyane miturut skenario. Inggih, ing cendhak - kacang angel liyane kanggo crack......
      1. Johnhr
        Johnhr 19 Juni 2017 18:45
        0
        Inggih, ing senapan mesin tank pisanan wiwit bisa.
    2. biaya
      biaya 19 Juni 2017 17:08
      +7
      lan kok padha ora nggunakake tank kanggo ndhelikake saka geni mungsuh?
      1. Sampeyan Vlad
        Sampeyan Vlad 19 Juni 2017 18:15
        +3
        Quote: sugih
        lan kok padha ora nggunakake tank kanggo ndhelikake saka geni mungsuh?

        Dmitry, mbayar manungsa waé kanggo carane pahlawan iki nutupi piyambak saka geni minangka anak!
      2. Orionvit
        Orionvit 19 Juni 2017 18:19
        +4
        Nonton video maneh. Yen sampeyan nylametake bocah, sampeyan bakal nutupi awak kanthi naluriah (wong lanang nganggo rompi antipeluru), lan ing cuplikan kasebut, "penyelamat" dhewe ndhelik ing mburi bocah wadon kasebut, nggawa dheweke kaya tas saka sisih mungsuh. , saka ngendi, miturut "legenda", mungsuh murub. Banget ora ngyakinake, ora kanggo sebutno liyane saka iku cilik.
        1. Johnhr
          Johnhr 19 Juni 2017 18:48
          0
          intuisi ing watu sampeyan bakal nyoba kanggo njaga imbangan.
          sok dong mirsani ing film Hollywood isih nutupi awak. lan iki kepiye kedadeyane.
          Aku ora bakal ngadili video iki. Aku ora duwe alesan kanggo nindakake iki. ora bakal owah saka tembungku sing kosong. uga saka Panjenengan
      3. pv1005
        pv1005 19 Juni 2017 19:52
        +2
        Quote: sugih
        lan kok padha ora nggunakake tank kanggo ndhelikake saka geni mungsuh?

        Banjur ora bakal bener, ora bakal dadi heroik. Iki Hollywood.
    3. Orionvit
      Orionvit 19 Juni 2017 17:45
      +1
      Kutipan saka Irokez
      lan yen pementasan iku lamis

      Ora ana tembung munafik ing "basa Amerika". Ana tembung - entuk manfaat. Lan materi utawa informasi, ora masalah. Yen dideleng saka crita-crita para saksi mata babagan tumindak permusuhan dening Amerika, dheweke arang banget njupuk risiko kanggo nylametake prajurite, lan para pamimpin demokrasi sing wani malah ora bakal bisa nylametake sawetara bocah wadon Siria (sing dibom saben dina).
      1. biaya
        biaya 19 Juni 2017 18:41
        + 14
        Elinga ing 19 detik video "dikira wis mati" ana wong lanang ing latar mburi lungguh ing tembok nyikat laler
        1. pv1005
          pv1005 19 Juni 2017 19:57
          +7
          Inggih, iku cramps pati. ya ngguyu Lan umume, ing wektu iki, miturut skenario, luh kudu mili saka mripatmu. Lan sampeyan, lan sampeyan ..... Sampeyan ora duwe rasa welas asih, sampeyan cling ing fly. lol
          1. Alexey Graff
            Alexey Graff 20 Juni 2017 16:33
            +1

            Lan ana! Ing 19 detik, wong ing tembok ngobahake tangane.
  4. ngudud
    ngudud 19 Juni 2017 16:30
    + 28
    Layarku beku.
    1. Smog
      Smog 19 Juni 2017 17:07
      + 10
      Quote: Rokok
      Layarku beku.

      Miturut mur-streaming kabeh, lan ora mung layar, kita duwe Alexander Romanov spesialis ......... Iki kanggo dheweke, kanggo dheweke.
  5. Armata
    Armata 19 Juni 2017 16:34
    + 10
    Lan ora ana sing ngira manawa ana wong sing umure 50 taun ngalami sawetara jinis mikir maneh babagan makna urip? Utawa pahlawan urip mung ing antarane Slavs? Ayo nggawe badai salju babagan maksud ala saka media utawa jendhela dressing. Nanging apa sampeyan ora mikir manawa ana wong normal ing antarane wong Amerika? Lan kanca-kancane nutupi dheweke nganggo Kalash. Ing paprangan, apa bedane buntut karo sing ditutupi geni? Apa metu saka iku lan dijupuk, lan iku ora rahasia sing PMC saka negara beda duwe bedhil on-line iki AK.
    1. svp67
      svp67 19 Juni 2017 16:45
      + 11
      Quote: Armata
      Utawa pahlawan urip mung ing antarane Slavs?

      Ya, mesthi ora ...
      Quote: Armata
      Lan kanca-kancane nutupi dheweke nganggo Kalash.

      Ya, anehe dheweke nutupi dheweke, ninggalake dheweke tanpa tutup ing wayahe pungkasan, nanging bisa uga murub ...
      Sawetara jenis palsu ... Aku ora ngerti. Kanggo sawetara alesan aku arep ngomong: "Aku ora pracaya."
      1. Armata
        Armata 19 Juni 2017 20:26
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Ya, anehe dheweke nutupi dheweke, ninggalake dheweke tanpa tutup ing wayahe pungkasan, nanging bisa uga murub ...
        Sawetara jenis palsu ... Aku ora ngerti. Kanggo sawetara alesan aku arep ngomong: "Aku ora pracaya."

        Aku katon lan weruh sing siji saka ndhukung stupidly mungkasi sungu, kaloro ditutupi karo cendhak. Umumé, angel golek kucing ireng ing kamar sing peteng, utamane yen ora ana. Iki kanggo apa aku. Yagene kita nggoleki trick ing tumindak wong manca? Mungkin iki wektu kanggo ndeleng wong-wong mau minangka wong? Utawa apa sampeyan mikir yen karep iku asing kanggo wong-wong mau? Yen sampeyan nganggep kabeh wong dadi sampah, lan sampeyan dhewe D, Artagnan, aku melas sampeyan. Sing cacad siyap-siyap ngetokaké lendhut marang saben wong, mung kanggo ndhelikake inferioritas.
    2. tombok
      tombok 19 Juni 2017 16:53
      +8
      Quote: Armata
      Lan ora ana sing ngira manawa ana wong sing umure 50 taun ngalami sawetara jinis mikir maneh babagan makna urip?

      Nalika 50 taun, kita bakal mikir babagan iki))))
      Quote: Armata
      Utawa pahlawan urip mung ing antarane Slavs?

      Saiki, ing antarane para Slavia, para pahlawan wis suda, nanging ing antarane wong-wong non-Slav, pemikiran maneh babagan urip wis suwe banget ...
      Quote: Armata
      Ayo nggawe badai salju babagan maksud ala saka media utawa jendhela dressing.

      Ya, ora ana sing bakal ngasilake apa-apa yen media Barat ora sacara rutin mbukak awake dhewe minangka korupsi, ngapusi lan ostentatious ... Kabar palsu - Trump sing nemokke, dudu kita. Coba dipikir, presiden nyebut mediane dhewe PALSU. Apa sampeyan bisa mbayangno ukuran cidrane?
      Quote: Armata
      Ing paprangan, apa bedane buntut karo sing ditutupi geni?

      Inggih, sampeyan ngerti, ing umum, ing perang padha perang karo apa sing wis disiapake ing advance. Aku ora mikir sing ana nglereni kaya ing Stalingrad, nalika iku luwih cepet kanggo mbusak senjata saka mayit mungsuh. Mulane, dadi metu sing padha menyang FIGHT karo "Kalash", lan ora karo liyane.
      Quote: Armata
      Apa metu saka iku lan dijupuk, lan iku ora rahasia sing PMC saka negara beda duwe bedhil on-line iki AK.

      Bener, iki minangka jawaban kanggo pitakonan sing diajukake. Nalika nyawane dadi taruhan, dheweke milih apa sing bakal ndawakake urip iki sabisa-bisa.
      1. Smog
        Smog 19 Juni 2017 17:17
        +4
        Lan mugi kula nambah sethitik kanggo sampeyan. Media Amerika menehi wong iki minangka anggota pasukan khusus. Apa pasukan khusus Amerika bersenjata karo Kalash?. Ragu njupuk. Banjur mbok menawa (yen film ora dipentasake) iki karyawan PMC, angsa liar, yen ngomong, nanging crita liyane.
      2. Orionvit
        Orionvit 19 Juni 2017 17:52
        +1
        Kutipan saka tomket
        Aku ora mikir yen ana kabin kaya ing Stalingrad, nalika luwih cepet kanggo mbusak senjata saka mayit mungsuh.

        Ing Stalingrad, kanthi gaman lan ngarsane, kabeh ana ing urutan. Aja ngadili sejarah kanthi film Barat sing murah. Aku setuju karo liyane.
  6. wuh wuh
    wuh wuh 19 Juni 2017 16:34
    +1
    Dheweke ora diarani komando ing basa Inggris. Iku terjemahan sing salah.
    Asli: Pekerja bantuan David Eubank, 56 taun.
    "Pekerja Bantuan (Kemanusiaan)"
    1. neri73-r
      neri73-r 19 Juni 2017 16:41
      + 17
      Kutipan saka: voyaka uh
      Dheweke ora diarani komando ing basa Inggris. Iku terjemahan sing salah.
      Asli: Pekerja bantuan David Eubank, 56 taun.
      "Pekerja Bantuan (Kemanusiaan)"

      Inggih, padha ngirim bantuan kamanungsan ing tank!!! wassat Nalika aku ngerti, ana cangkang kamanungsan lan kartrid, apik, apik! apik
      1. grm
        grm 19 Juni 2017 17:44
        +3
        Kutipan saka: neri73-r
        Inggih, padha ngirim bantuan kamanungsan ing tank!!! Nalika aku ngerti, ana cangkang kamanungsan lan kartrid, apik, apik!



        Mangkene riwayat video lan acara sing luwih lengkap -

        http://edition.cnn.com/2017/06/06/middleeast/mosu
        l-front-lines/index.html

        Iki nyatakake yen ing kasus iki, kita ngomong babagan pasukan Irak ing tutup Angkatan Udara AS - manawa organisasi iki nanggapi telpon salah sawijining unit Irak.

        Pasukan AS sing ndhukung Irak nganggo pesawat wis nggawe tirai asap. nggunakake tank Irak kanggo papan perlindungan David Eubank lan liya-liyane teka kanthi cedhak.

        Banjur dheweke njaluk layar kumelun liyane, banjur mlayu lan nyekel bocah kasebut.
    2. tombok
      tombok 19 Juni 2017 16:45
      +7
      Kutipan saka: voyaka uh
      "Pekerja Bantuan (Kemanusiaan)"

      Kanthi "Kalash" lan ing tutup tank?)))) Apa dheweke nyebarake humanisme ing kiwa lan tengen?)))))
      1. svp67
        svp67 19 Juni 2017 17:13
        +6
        Kutipan saka tomket
        Apa dheweke nyebarake humanisme ing kiwa lan tengen?)))))

        Saka apa sing sampeyan ucapake, sampeyan mung kudu mbusak siji tembung: Apa dheweke nyebar ing kiwa lan tengen?
      2. Smog
        Smog 19 Juni 2017 17:18
        +8
        Kutipan saka tomket
        Apa dheweke nyebarake humanisme ing kiwa tengen kono?

        Aha! Loro-lorone siji lan antrian.
    3. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 17:54
      +3
      Panganan kita, mas. ancang-ancang, sandhangan, buruh permen karet. pitulungan, kalebu. wong Siria lagi digawa lunga, lan kamanungsan iki langsung katon.
    4. Inquisitor
      Inquisitor 19 Juni 2017 18:49
      +3
      Dheweke wis menehi bantuan kanggo Irak, saiki wis mbantu ISIS kanthi nggawe "fosfor putih".
  7. bocah anyar
    bocah anyar 19 Juni 2017 16:34
    +6
    barmaley cukur, diganti helem putih kanggo khaki lan iku. menarik, nanging cah wadon iki paling panganan sawise syuting, Mungkin padha mbuwang sawetara sayuran ijo kanggo tuwane.
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 17:55
      +1
      Dheweke bali menyang bar. brothel, supaya ora ninggalake gambar.
      1. bocah anyar
        bocah anyar 19 Juni 2017 21:16
        +2
        ngapunten, iku bayi! yen sampeyan pengin ngomong yen barmaley iku kewan, aku setuju. nanging Aku njamin sampeyan, padha cukup ing harems.
  8. Retvizan 8
    Retvizan 8 19 Juni 2017 16:38
    +4
    Bocah-bocah Hollywood. Kanggo wong-wong mau, video iki cukup. Sampeyan ora perlu nguripake sirah.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. wuh wuh
    wuh wuh 19 Juni 2017 16:42
    +9
    Iki gambar liyane saka cah wadon iki.
    Amerika lan Irak kerja bareng ing klompok penyelamat iki.
    Mulane Kalashnikovs.
    1. Kanggo tanah air, ibumu))
      Kanggo tanah air, ibumu)) 19 Juni 2017 18:55
      +5
      Sing tengen, pisanan meneng munggah negara (lan ora ana sing takon bab iki), lan banjur nyimpen siji (siji) cah wadon - saka tumpukan daging - stalks Inggris - cynicism.
      Link menyang Ukraina ora bakal bisa --- sadurunge Putin ngirim curb specialists ana - lady lan gentlemen karo cookie nitih ana, bebarengan njupuk metu otak siji presiden cowardly. Allusions kanggo Suriah ora bakal bisa uga --- ana, malah sadurunge Putin, saben wong sing ora kesed kacathet.
    2. petik
      petik 19 Juni 2017 19:55
      +2
      Kutipan saka: voyaka uh
      Iki gambar liyane saka cah wadon iki.
      Amerika lan Irak kerja bareng ing klompok penyelamat iki.
      [/jempol]


      ..Wah!Wes kasil ganti klambi, cah! Lan barang-barang bocah karo sampeyan iku norma (Dideleng saka kathok, bocah wadon nganggo seminggu utawa luwih)? Lan katon, wanita, ing petungan lan impen! Lan ciloko serius, dideleng saka eseman. Nanging foto wis dipotong, aku ora bisa ...
      - Brad! Mare abu-abu mikir.
      1. petik
        petik 19 Juni 2017 20:19
        0
        Profil Facebook Ebanks durung digawe. Nanging, bug. Trump duwe, David ora. Iki aku, kanthi cara.
  11. grm
    grm 19 Juni 2017 16:45
    + 11
    Lucu banget ya kawand...

    Artikel ing situs iki mambu ora enak amarga sawetara alasan-

    1) Kanthi menehi link menyang Daily Mail, penulis ora ngarep-arep yen ana sing bisa maca liwat link kasebut apa pidato kasebut. ora bab anggota layanan US aktif, nanging babagan pangadeg - Free Burma Rangers (FBR)?

    2) Dheweke ora ngawula ing Angkatan Darat AS, nanging njabat, amarga artikel kasebut nyatakake yen dheweke mimpin Free Burma Rangers (FBR) sawise pensiun saka Tentara AS, yaiku, sawise ninggalake tentara. Dheweke MANTAN Tentara pasukan khusus Amerika. Lan ya, umure uga akeh banget.

    3) Saka kene cukup cetha yen dheweke bisa nggunakake bedhil serbu Kalashnikov. Cetha manawa organisasi iki nggunakake senjata lan kalebu mantan prajurit militer, amarga ora mungkin ing kahanan kasebut lan mulane ana iklan sing apik kanggo senjata Rusia, nanging iki ora ana hubungane karo pasukan khusus AS, sing ana ing kono utawa tentara AS.

    4) Babagan kamera video. Amarga organisasi kamanungsan iki nglumpukake dana, ora kaget yen dheweke nggawe film kabeh sing kedadeyan ing kamera, amarga kempalan dhuwit dibutuhake, sanajan ora elek, PR kaya ngono.


    Auto RU negatif
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 17:57
      0
      Dadi iki chvk? Lan kenapa banjur PR minangka spesialis Amerika? PMC dudu reg. tentara iku pribadi. Lan kanggo negara-woo bisa duwe hubungan ora langsung.
      1. grm
        grm 19 Juni 2017 18:13
        +4
        Kutipan saka: CorvusCoraks
        Dadi iki chvk?


        Nanging, organisasi kamanungsan kanthi katrampilan PMC minangka tujuane kanggo mbantu lan nylametake wong-wong sing dadi korban konflik. Fungsi kasebut kalebu pitulungan medis darurat, pitulungan babagan omah, panganan, sandhangan, lsp.

        Ing wektu sing padha, saliyane kanggo wong-wong sing ora ana ing medan perang, organisasi iki kalebu mantan prajurit militer sing nduweni hak kanggo melu konflik militer kanggo nylametake lan mbantu para korban.


        Kutipan saka: CorvusCoraks
        Lan kenapa banjur PR minangka spesialis Amerika?


        Dheweke nulis minangka mantan prajurit pasukan khusus kanggo nandheske pengalaman, katrampilan, lsp.
        Cukup ketok yen bakal aneh yen ora nuduhake sapa David Eubank.
        1. Johnhr
          Johnhr 19 Juni 2017 20:52
          0
          oke kowe. kita mbantah manawa para pahlawan sofa ora isin yen wong iki diwutahake ing kene. sawise kabeh, wani lan pinter, lan luwih jujur ​​saka wong-wong mau lan sofa sing ora ing donya iki ngguyu
    2. Orionvit
      Orionvit 19 Juni 2017 18:00
      +3
      Kutipan saka grm
      awit kempalan dhuwit iku dibutuhake, ora ketompo carane elek muni, PR kuwi

      Ora ayu, sing sijine iku entheng. Kaping pisanan, banting kabeh Timur Tengah, numpes mayuta-yuta warga sipil, ngebom ing Zaman Watu, banjur menehi crita "nangis" babagan nylametake bocah wadon cilik. Kemunafikan iku merajalela.
      1. grm
        grm 19 Juni 2017 18:19
        +3
        Kutipan saka Orionvit
        Ora ayu, sing sijine iku entheng. Kaping pisanan, banting kabeh Timur Tengah, numpes mayuta-yuta warga sipil, ngebom ing Zaman Watu, banjur menehi crita "nangis" babagan nylametake bocah wadon cilik. Kemunafikan iku merajalela.



        Oh apa ala David Eubank dadi. Matèni supaya akeh wong .. BV kanggo smithereens

        1. Orionvit
          Orionvit 19 Juni 2017 18:23
          +3
          Ironi ora pantes. Ora ana sing nelpon Amerika ing kana. Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti dheweke pribadi? iki David Eubank? Apa dheweke apik, utawa kosok balene ora apik? Utawa mung kanggo blurt metu?
          1. grm
            grm 19 Juni 2017 18:30
            +1
            Kutipan saka Orionvit
            Ora ana sing nelpon Amerika ing kana.


            lan apa?

            Kutipan saka Orionvit
            Ngomong-ngomong, sampeyan ngerti dheweke pribadi? iki David Eubank? Apa dheweke apik, utawa kosok balene ora apik? Utawa mung kanggo blurt metu?


            Aku ngerti babagan dheweke saka karyane, amarga dheweke nylametake akeh wong lan mbantu akeh wong.

            Lan kene sampeyan mung blurt metu.
            1. s-t Petrov
              s-t Petrov 19 Juni 2017 18:37
              +9
              Ora ana sing nelpon Amerika ing kana.


              lan apa?


              Pengacara Anglo-Saxon? ngguyu banjur. banjur. Nguripake sirah - bakal dadi luwih cetha apa tegese Orionvit. Sanajan sampeyan duwe masalah mikir kritis ing kana - informasi kasebut diwenehake kanthi apik kanggo sampeyan)

              Aku ngerti babagan dheweke saka karyane, amarga dheweke nylametake akeh wong lan mbantu akeh wong.
              Lan kene sampeyan mung blurt metu.


              Aku ngomong babagan topik kerja. ana gambar - acara wis rampung. Pengacara saiki. Sing wektu iki ora pracaya - bakal pracaya ing video sabanjuré. Padha weruh! ngguyu

              Mateni yuta wong Irak - nanging video babagan bocah wadon kasebut ngganti kabeh)

              Iki minangka titik kabeh pemikiran Barat) goyangake tabung uji ing kene - miturut pola brahala sampeyan lan nylametake wong Siria saka pambantaian sipil sing diluncurake saka njaba.

              Wong Libia wis ditulungi. Negara mekar lan mambu sawise bantuan sampeyan lan sawise crita ing Aljazeera lan SNN.

              Apa sampeyan bisa ngelingi carane video babagan Libya direkam ing paviliun sing dibangun ing Gurun?

              Nanging apa sing sampeyan pikirake? Sampeyan mung ana ing sirah kanggo nonton video babagan nylametake bocah wadon - ing video iki kabeh prasaja - ing kene apik - ing kana ing ngendi kita njupuk iku ala, lan aku mlayu kanggo nylametake bocah wadon kasebut. ngguyu

              Sampeyan uga bisa ngomong babagan Georgia, babagan plot karo bocah wadon sing wiwit ngomong ora apa sing dikarepake)

              ing umum, mboseni, bocah-bocah wadon. Nanging sing duwe sampeyan nindakake pakaryan sing apik. Aku ngurmati dheweke lan ngguyu sampeyan karo dheweke)

              1. grm
                grm 19 Juni 2017 18:53
                +1
                Kutipan: s-t Petrov
                Pengacara Anglo-Saxon? banjur. banjur. Nguripake sirah - bakal dadi luwih cetha apa tegese Orionvit. Sanajan sampeyan duwe masalah mikir kritis ing kana - informasi kasebut diwenehake kanthi apik kanggo sampeyan)


                Guru liyane ditemokake kanthi pamikiran kritis ngguyu


                Kutipan: s-t Petrov
                Mateni yuta wong Irak - nanging video babagan bocah wadon kasebut ngganti kabeh)


                Sampeyan sing ndeleng gambar dadi naif tanpa mikir kritis.



                Kutipan: s-t Petrov
                Iki minangka titik kabeh pemikiran Barat) goyangake tabung uji ing kene - miturut pola brahala sampeyan lan nylametake wong Siria saka pambantaian sipil sing diluncurake saka njaba.


                Utawa dheweke ngganggu rakyate saka masalah internal kanthi nambah wilayah anyar utawa mesthine nylametake wong-wong miskin, tiran lan pembunuh Assad lan wong-wong sing nyebarake bosok.



                Kutipan: s-t Petrov
                Wong Libia wis ditulungi. Negara mekar lan mambu sawise bantuan sampeyan lan sawise crita ing Aljazeera lan SNN.


                Lan ana sing seneng nerjemahake lan ngganti inti saka topik kasebut.


                Kutipan: s-t Petrov
                Nanging apa sing sampeyan pikirake? Ing sirah, mung nonton video babagan nylametake bocah wadon


                Mesthine, ing Rusia, media ora nindakake iki, mung media ala Barat kasebut wassat

                Lan ora, kanggo nglaporake manawa wong sing apik lan apikan disimpen nalika lelungan bisnis, mula ora - manawa sampeyan kudu nuduhake manawa dheweke saka Pengawal Nasional. wassat
                1. s-t Petrov
                  s-t Petrov 19 Juni 2017 18:58
                  + 10
                  ayo klelep kanggo sing duwe)

                  kita kene narkoba dening propaganda, kita ngguyu kaya ngono)

                  mbandhingake pejuang RG ing tlatah Federasi Rusia, sing nylametake bocah wadon sing tenggelam, karo badut sing, ing tlatah negara liya, ngirim toko menyang susu menyang arah pemukiman, sing diduga nylametake bocah wadon.

                  nguripake sirahmu. Cukup mangan wae. Inggih, utawa elinga tembung - hukum. Yen ora ana cara liya.




                  1. grm
                    grm 19 Juni 2017 19:12
                    0
                    Kutipan: s-t Petrov
                    ayo klelep kanggo sing duwe)


                    Serangan samesthine wassat

                    Kutipan: s-t Petrov

                    kita kene narkoba dening propaganda, kita ngguyu kaya ngono)


                    Aku mung nuduhake yen sampeyan ora weruh sinar ing mripatmu.


                    Kutipan: s-t Petrov
                    karo badut sing, ing tlatah negara liya, ngirim toko menyang susu menyang arah pemukiman, diduga nylametake bocah wadon


                    Lan saiki sampeyan brazenly lying, nelpon wong badut lan dheweke pancene ora nyimpen cah wadon lan nulis omong kosong liyane.
                    Yen sampeyan duwe bukti babagan iki, ayo, yen ora, mula kerjane pirang-pirang taun lan wong-wong sing disimpen sadurunge lan pitulungan sing disedhiyakake kanthi bantuan organisasi kanggo para korban konflik kanthi jelas ngluwihi serangan kosong sampeyan, nuduhake sapa sing dadi korban nyata. propaganda ing kene.

                    Kajaba iku, nyebat mantan pasukan khusus militer Angkatan Darat AS minangka badut minangka indikator liyane babagan kekurangan sampeyan ing nalar lan jelas ora duwe pamikiran kritis. hi



                    Kutipan: s-t Petrov
                    nguripake sirahmu. Cukup mangan wae. Inggih, utawa elinga tembung - hukum. Yen ora ana cara liya.


                    Iki masalah sampeyan lan apa maneh.
                    1. s-t Petrov
                      s-t Petrov 19 Juni 2017 19:16
                      + 10
                      apa masalahku? Aku nganggo seragam lan nganggo ID militer ing wilayah negara liya? kang sadurunge wis ambruk negara loro lan matèni yuta wong ing negara iki? mungkin pemerintahku ngegantungin pimpinan?

                      Muga-muga para penyelamat kuwi teka ing omahmu. Nylametake putri sampeyan kanthi mateni sampeyan sadurunge)

                      pitulungan sing diwenehake kanthi bantuan organisasi marang para korban konflik kanthi jelas ngluwihi serangan kosong sampeyan sing nuduhake sapa korban propaganda sing ana ing kene.


                      dada) wektu iki dheweke ora nulis babagan pejuang RG sing nylametake bocah wadon ing blumbang ing Federasi Rusia?) Sawise kabeh, kahanane padha, ta?)

                      Luwih-luwih kanggo nyebut badut mantan pasukan khusus militer Angkatan Darat AS


                      Kene, ya, dheweke dadi bungah. nalika dheweke ana ing militer, dheweke dadi mungsuh. Saiki dheweke kerja dadi pelawak kanggo video lan nambah semangat para badut sing nonton omong kosong iki)

                      Nalika penyelamat iki teka ing Federasi Rusia, kanggo nylametake Annushka utawa Veronica, mula masalah iki bakal teka ing bumi. Muga-muga luwih cepet dijupuk.)

                      1. grm
                        grm 19 Juni 2017 19:44
                        0
                        Kutipan: s-t Petrov
                        apa masalahku? Aku nganggo seragam lan nganggo ID militer ing wilayah negara liya? kang sadurunge wis ambruk negara loro lan matèni yuta wong ing negara iki? mungkin pemerintahku ngegantungin pimpinan?



                        Ya, sampeyan duwe, amarga artikel kasebut babagan organisasi kamanungsan sing mbantu wong.
                        Lan sampeyan dibom ora childishly ngguyu


                        Kutipan: s-t Petrov
                        dada) wektu iki dheweke ora nulis babagan pejuang RG sing nylametake bocah wadon ing blumbang ing Federasi Rusia?) Sawise kabeh, kahanane padha, ta?)


                        Ya, mesthi, perwira Pengawal Rusia ing geni nylametake bocah sing klelep.
                        Aku nggawa kanggo nduduhake masalah ing pikiranmu.


                        Kutipan: s-t Petrov
                        Saiki dheweke kerja dadi pelawak kanggo video lan nambah semangat para badut sing nonton omong kosong iki)


                        Sampeyan ora worth paku saka "jester" iki hi
              2. Johnhr
                Johnhr 19 Juni 2017 20:54
                0
                pengacara ora pengacara, nanging mikir babagan dhewe, sampeyan bakal mlumpat ing kursi kaya iki ing peluru?
              3. Armata
                Armata 19 Juni 2017 22:07
                +1
                Kutipan: s-t Petrov
                Pengacara Anglo-Saxon? banjur. banjur. Nguripake sirah - bakal dadi luwih cetha apa tegese Orionvit. Sanajan sampeyan duwe masalah mikir kritis ing kana - informasi kasebut diwenehake kanthi apik kanggo sampeyan)

                Ketoke sampeyan inept, yen dadi kepengin banget gething recourse wong bodho
      2. LeonidL
        LeonidL 22 Juni 2017 06:50
        +1
        Aja mbingungake wong Amerika lan wong-wong sing ngetokake perang, kalebu ing Suriah lan Irak. Iki minangka dalan sing mbebayani lan khayalan gedhe. Wong kasebut mbantu bocah kasebut - apik banget, dheweke ngumpulake pitulungan - apik banget. Sampeyan ora bisa ngasingake kanca sing potensial, apa maneh sekutu potensial. Kabeh ing donya iki relatif lan owah-owahan kanthi cepet banget 180 derajat. Conto yaiku Turki.
    3. mp-133
      mp-133 20 Juni 2017 09:12
      +2
      Yen sampeyan pracaya tembung sampeyan, banjur ya, lucu! Pendhiri dhewe ing wektu sing tepat lan ing papan sing tepat nylametake. Kita padha ngenteni karo kamera mung kanggo wong :-). Lan ora ana wong liya sing bisa nylametake wong-wong mau ing kana, kajaba sing ngedegake.
  12. ora tega
    ora tega 19 Juni 2017 16:45
    +6
    Apa sing dideleng sadurunge "lomba" diwiwiti? Kaya-kaya ana sinyal sing nunggu, kaya sadurunge wiwitan ing 100 m, nanging ora bisa ngubungi kru tank supaya bisa maju.
    1. Johnhr
      Johnhr 19 Juni 2017 20:56
      0
      ya sampeyan bener dheweke ngenteni tembakan saka pistol wiwitan ngguyu
      nanging dheweke ora pati cetho amarga dheweke ngrancang rute gerakane lan ngevaluasi kahanan kasebut. Iki sing nggawe dheweke beda karo sampeyan. profesional saka non-profesional
  13. Nikolai Fedorov
    Nikolai Fedorov 19 Juni 2017 16:51
    +9
    Kanggo ndeleng praupane bocah wadon iki ... Apa dheweke ora padha karo Helm Putih sing disimpen kaping pirang-pirang ing Suriah lan Irak?
    Nanging argumentasi utama kanggo versi sing palsu iki beda: ing foto ngisor ditandhani Free Burma Rangers, "pahlawan" Amerika iki karo bocah wadon ing tangane direkam ing kamera ing lingkungan sing beda, luwih-luwih, kanthi tenang. lan alon-alon. Sanajan ing video kasebut, dheweke metu saka geni sing abot lan menehi bocah wadon sing resik lan ora cilaka (apa artis make-up ora duwe wektu kanggo kerja?) menyang tangan "pahlawan" liyane. Lan ing foto kasebut, Eubank maneh karo bocah wadon iki ing tangane, sampeyan ndeleng, kanthi heroik njupuk bocah kasebut metu saka cangkang. Pranyata manawa kanggo ngrampungake gambar kasebut, para pembuat film nggawe sawetara njupuk - saka kamera sing beda lan saka sudut sing beda. Ya padha bingung...
    Nanging dheweke ora nindakake kanggo kita. Padha nindakake kanggo konsumen chewing-chomping sing. Lan konsumen ndhelikake kabeh ...
    1. grm
      grm 19 Juni 2017 17:04
      +1
      Kutipan: Nikolai Fedorov
      Kanggo ndeleng praupane bocah wadon iki ... Apa dheweke ora padha karo Helm Putih sing disimpen kaping pirang-pirang ing Suriah lan Irak?


      ora.




      Minangka kanggo gambar, temenan, iku rodo sawise shooting njupuk saperangan gambar kanggo PR kanggo organisasi kamanungsan, supaya padha diwenehi dhuwit lan bisa terus kanggo nyimpen wong.

      Iku cukup logis nyatane. Mung wae, foto ing ngisor iki wis dijupuk ing lingkungan sing luwih aman. Nanging maneh, iki dudu babagan tentara Amerika, amarga dituduhake yen dheweke njabat ing kana lan pensiun lan mimpin organisasi FBR.
      1. Orionvit
        Orionvit 19 Juni 2017 18:05
        +7
        Kutipan saka grm
        supaya padha diwenehi dhuwit lan padha bisa terus kanggo nyimpen wong.

        Yaiku, pisanan ana sing "wani" Amerika sing duwe demokrasi, bebarengan karo sing disebut "tentara Irak", ngrusak kabeh sing ana ing dalane (taktik standar Amerika), lan banjur ana wakil organisasi "kemanusiaan" sing, kaya. , ngluwari wong sing durung mati. Nanging, versi kanggo warga kutha Amerika bodho ..
        1. grm
          grm 19 Juni 2017 18:23
          +1
          Yen sampeyan ora ngerti, banjur IM minangka organisasi sing nylametake wong - korban perang.

          Organisasi kamanungsan iki beroperasi ing kasunyatan sing ana lan ora preduli apa sing ditindakake pemerintah AS babagan demokrasi lan liya-liyane.
          Iki masalah sing beda.
          1. Orionvit
            Orionvit 19 Juni 2017 18:30
            +6
            Kutipan saka grm
            Yen sampeyan ora ngerti, banjur IM minangka organisasi sing nylametake wong - korban perang

            Sampeyan bisa uga ora ngerti babagan urip iki, amarga sampeyan isih percaya karo organisasi kamanungsan Amerika lan "maksud sing apik". Ngomong uga Amerika kanthi sepenuh ati pengin tentrem ing saindenging jagad lan pancen nggawa demokrasi kanggo kabeh wong. Naif kaya mengkono iku kadhangkala kaget.
            1. grm
              grm 19 Juni 2017 18:32
              +1
              Kutipan saka Orionvit
              isih pracaya ing organisasi kamanungsan Amerika lan miturut omongane uwong "niat apik".


              Nalika organisasi kamanungsan melu sabab kamanungsan, banjur ya, aku percaya.


              Ngomong uga Amerika kanthi sepenuh ati pengin tentrem ing saindenging jagad lan pancen nggawa demokrasi kanggo kabeh wong. Naif kaya mengkono iku kadhangkala kaget.




        2. CorvusCoraks
          CorvusCoraks 19 Juni 2017 19:05
          +2
          Kutipan saka Orionvit
          Yaiku, pisanan ana sing "wani" Amerika sing duwe demokrasi, bebarengan karo sing disebut "tentara Irak", ngrusak kabeh sing ana ing dalane (taktik standar Amerika), lan banjur ana wakil saka organisasi "kemanusiaan" sing, kaya. , ngluwari wong sing durung mati.

          Ngapa ora? kanggo amers, kabeh iku bisnis, sampeyan bisa nggawe dhuwit metu saka kabeh - perang iku bisnis, bantuan kamanungsan ing perang padha bisnis.
      2. kitamo
        kitamo 20 Juni 2017 08:03
        0
        Kutipan saka grm
        Minangka kanggo gambar, temenan, iku rodo sawise shooting njupuk saperangan gambar kanggo PR kanggo organisasi kamanungsan, supaya padha diwenehi dhuwit lan bisa terus kanggo nyimpen wong.


        Apa sampeyan yakin manawa klip video heroik sing dijupuk ora padha karo gambar, mung kanggo PR organisasi, supaya bisa terus mateni wong?
        yen sampeyan bisa njupuk saperangan saka nembak kanggo PR, kok sampeyan ora bisa njupuk kabeh klip ing cara sing padha?
      3. Nikolai Fedorov
        Nikolai Fedorov 20 Juni 2017 11:30
        +1
        Kutipan saka grm

        Minangka kanggo gambar, temenan, iku rodo sawise shooting njupuk saperangan gambar kanggo PR kanggo organisasi kamanungsan, supaya padha diwenehi dhuwit lan bisa terus kanggo nyimpen wong.

        Kepiye kabeh - kanthi cara Amerika, luwih tepat - kanthi cara Barat. We, Rusia, yen kita nyimpen, banjur mung nyimpen. Sampeyan, Prancis, Amerika, lsp, nyimpen ing kamera kanggo sawetara njupuk. Lan ora apa-apa kanggo sampeyan. Iki ngendi kita beda-beda.
        Kutipan saka grm
        Iku cukup logis, bener ...

        Iku ora logis ana. Miwiti kanthi kasunyatan manawa wong Amerika cepet-cepet nylametake wong ing kana ... Aku ora ngandel. Wong Amerika ora bakal mbuwang awake dhewe ing peluru. Utamané ing jejere waja. Ing tutup waja, njupuk wong metu saka geni tangan cilik iku alam lan prasaja. Ngomong - dheweke ora mikir babagan iki, dheweke mung mikir babagan nylametake nyawane bocah kasebut. Inggih, kula badhe mangsuli ngguyu - We panginten bab anak lan mulane dipun damel film saka kamera beda saka sudhut sing beda lol
        Aku pitutur marang kowe, pembuat film nggawe film palsu iki kanggo konsumen sing ngunyah. Padha ndhelikake kabeh. Cara iku. lol
    2. grm
      grm 19 Juni 2017 17:32
      +2
      Kutipan: Nikolai Fedorov
      Lan ing foto kasebut, Eubank maneh karo bocah wadon iki ing tangane, sampeyan ndeleng, kanthi heroik njupuk bocah kasebut metu saka cangkang.


      Miturut cara, ing situs liyane ing foto iki ana tulisan - Dave Eubank nggawa bocah wadon cilik menyang safety kanthi bantuan militer AS, Tentara Irak, lan tim FBR.
  14. rekayasa
    rekayasa 19 Juni 2017 16:54
    +5
    Hollywood ora asing kanggo nylametake jagad lan mabur menyang rembulan.
    Elinga yen ing Amerika Serikat, media Rusia dituduh "propaganda" kepahlawanan perwira Rusia Alexander Prokhorenko ...
    Kita ora perlu mbuktekake apa-apa marang sapa wae, sing utama yaiku kita ngerti iki, kita ngurmati, ngelingi lan bangga karo para pejuang kita, lan panemu saka "spidermen, kapten amerika lan makhluk urip heroik liyane" banget nyerang dheweke saka a menara lonceng dhuwur.
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 18:00
      +2
      Sepisan maneh aku kelingan "Aku saiki mikir yen kekuwatan ana ing bebener: sapa sing duwe bebener luwih kuwat!".
  15. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 19 Juni 2017 16:55
    +5
    Anak kasebut paling ora ngerti yen dheweke "diluwari dening wong-wong sing padha sing nyengkuyung pembunuhan wong Siria, sing" njaga "ISIS lan kejahatan liyane ????
  16. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 19 Juni 2017 16:55
    +2
    Maneh tembakan palsu - kanggo mbenerake tumindake ing kana. Video nuduhake carane bocah nguripake adoh, ora tahan mambu, kang cepet-cepet saka pasukan khusus. Iki mesthine - tentara Amerika ndhelikake tameng manungsa, ora nylametake bocah, nanging awake dhewe.
    1. Dym71
      Dym71 19 Juni 2017 17:39
      +4
      Quote: Alexander Abdrakhmanov
      sing kesusu saka pasukan khusus

      Dheweke minangka mantan prajurit lan wong sing cukup kondhang, akeh video babagan dheweke.
      1. loha
        loha 19 Juni 2017 22:18
        +3
        yaiku, dheweke ora asing karo PR.
        1. Dym71
          Dym71 19 Juni 2017 23:26
          0
          Kutipan saka loha
          yaiku, dheweke ora asing karo PR.

          Kepiye carane aku bisa ngerti?
          Apa sampeyan pengin urip kaya ngono kanggo kulawarga sampeyan (sing ana ing endi wae karo dheweke) kanggo adonan lan PR?

          Aku ora.
          1. kitamo
            kitamo 20 Juni 2017 08:07
            0
            Kutipan saka Dym71
            Apa sampeyan pengin urip kaya ngono kanggo kulawarga sampeyan (sing ana ing endi wae karo dheweke) kanggo adonan lan PR?


            sing. Ora wonder padha ngomong yen ing kasur pensiunan militèr, kalebu Veteran pertempuran, ora duwe pangayoman sosial, padha mangan ing panggonan free pangan lan manggon ing tarub, nanging ing houseing house?
            1. Dym71
              Dym71 20 Juni 2017 13:48
              +1
              Kutipan saka kitamo
              sing. ora muspra yen dheweke ujar manawa pensiunan militer, kalebu para veteran perang, ora duwe perlindungan sosial ing kasur.

              Aku ora ngerti, aku mung nonton sawetara video babagan dheweke, kalebu wawancara.
              Wong tuwane yaiku misionaris saka Thailand, dheweke dhewe dadi mantan beret ijo, pensiun dadi kapten kanggo ngetutake jejak wong tuwane (ing salah sawijining wawancara ana crita sentimental babagan perkawinan pertama sing ora sukses, epiphany, lsp. eseman )
              Punika wawancara:
              https://www.youtube.com/watch?v=5s7glwP_3oc
              Lan kanthi cara kasebut, dheweke mesthi nindakake perkara sing migunani kanggo negarane, ora luwih elek, lan bisa uga luwih apik tinimbang unit taktis berets ijo sing padha.
              Nonton tautan kasebut wiwit menit 4:57
              https://www.youtube.com/watch?v=qBCx1A-mA1c
              Sapa sing bakal dielingi bocah-bocah Kurdi kanthi cara sing positif? Dina iki dheweke nyanyi lagu-lagu Amerika, sesuk dheweke bakal nggantung foto Patung Liberty ing tembok, lan sawise sesuk ora ana sing bakal ngusir "beacon demokrasi" - karya misionaris wis rampung! Banjur karya Departemen Luar Negeri wiwit, sing tanpa syarat nyebarake hibah ing antarane organisasi kasebut. hi
              Kita wis ilang generasi Kurdi sabanjuré - padha wis pro-Amerika, senadyan kasunyatan sing padha durung sinau kanggo mikir!
              Lan ing Suriah bakal dadi crita sing padha. ya
            2. LeonidL
              LeonidL 22 Juni 2017 06:55
              +1
              Ana loro. Iku kabeh gumantung ing dawa layanan, pangkat, posisi. Ana sing ngladeni pirang-pirang taun lan dipecat tanpa harkat lan pakurmatan - kuwi ngemis. ana sing ngabdi sithik - dinas pegawean nyoba nulungi, ana sing cacat fisik lan mental. Utamane sawise invasi Irak - nonton film "Baghdad, Emergence Room", ana sing isih durung ninggalake Vietnam ... Kabeh ana. Nanging yen ana suwene layanan, pensiun lan obat-obatan bakal cukup kanggo urip kulawarga.
  17. Deadushka
    Deadushka 19 Juni 2017 16:59
    +9
    Kaping pisanan, pribadhi disimpen, saiki bocah-bocah.
    Iku aneh yen dheweke ora nganggo kostum Superman.
    1. tombok
      tombok 19 Juni 2017 17:06
      +1
      Quote: Mati
      Iku aneh yen dheweke ora nganggo kostum Superman.

      "Iron Man")))) Umume video sing cukup nyenengake. Iku menarik yen dheweke mlayu nganti dhuwur, lan ing mburi tank, dheweke ora kuwatir babagan cangkang, dheweke ngadeg kanthi dhuwur. Sanajan, yen dheweke nembak sampeyan, sampeyan bakal nyoba nyuda siluet sampeyan kanthi ora sengaja, lan yen kabeh spesialis ana, mula sampeyan bakal nindakake kanthi sengaja.
  18. Katresnan iku
    Katresnan iku 19 Juni 2017 17:06
    +2
    Aku sijine kumelun lan muter tank 90 derajat. ngiwa. Senajan, Mungkin wong tumindak ing mesin. Alhamdulilah cah wadon urip, wong lanang urip. Lan manawa ana prestasi utawa ora, iku dudu urusan kita.
    1. Orionvit
      Orionvit 19 Juni 2017 18:10
      +2
      Quote: Cinta iku
      Lan manawa ana prestasi utawa ora, iku dudu urusan kita

      Inggih kula, feat, tumindak iki tansah pantes pakurmatan. Ora kaya video sing dipentasake sing terus-terusan dipangan.
      1. Katresnan iku
        Katresnan iku 19 Juni 2017 18:14
        +1
        Aku ngidini. Mikir apa sing dikarepake. lol
        1. Orionvit
          Orionvit 19 Juni 2017 18:33
          +1
          Matur nuwun, nanging kepiye aku bisa ngatur tanpa sampeyan.
  19. GABALIS
    GABALIS 19 Juni 2017 17:07
    +4
    yen ing antarane layon ana bocah sing isih urip.... Lan saka ngendi mayit-mayit kasebut, tangane sapa?
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 18:01
      +1
      Pitakonan sing paling yakin yaiku, tangane sapa sing dadi karya mayit.
    2. kitamo
      kitamo 20 Juni 2017 08:12
      0
      Kutipan saka Gabalis
      yen ing antarane mayit ana bocah sing isih urip.... Layone saka ngendi, tangane sapa?


      Ya, iku ... padha murub ing sekolah kaping pindho saka tank ... padha nggawe kesalahan, sing ora kelakon ...
  20. Penggali Emas 96
    Penggali Emas 96 19 Juni 2017 17:07
    +5
    Lan kenapa dheweke ora nyimpen luwih akeh, jam 0,20 ana wong sing metu saka tumpukan awak sing ngacungake tangane utawa bakal metu? Lan menehi kritik dening pungkasan video ing ngarep tank, ana ara-ara samun, ora, mesthi, tank gedhe bisa nutup soko.
  21. AID.S
    AID.S 19 Juni 2017 17:15
    +6
    Risking nyawa, bangsawan Amérika disimpen anak, njupuk menyang rumah sakit, kang, bebarengan karo patients, wis numpes dening liyane, ora kurang bangsawan Amérika.
  22. Dym71
    Dym71 19 Juni 2017 17:26
    0
    Video kasebut nyritakake kepiye wong Amerika nylametake bocah wadon ing wilayah Mosul Irak. Diklaim manawa iki prajurit 56 taun jenenge David Eubank (David Eubank).

    Ing foto ing media Kulon, tandha Free Burma Rangers (FBR) mlebu. Struktur iki gampang ditemokake ing Web. Free Burma Rangers (FBR) nggambarake awake dhewe minangka "organisasi kamanungsan" kanthi "operasi kamanungsan" ing Myanmar, Irak lan Sudan.

    Video 1:47 David Eubank, Myanmar.
  23. tombok
    tombok 19 Juni 2017 17:27
    +9
    Apa bangsa, kuwi prestasi. Kanggo wong Amerika, iki mbokmenawa minangka prestasi. Eksploitasi kita jelas beda.
    1. Kanggo tanah air, ibumu))
      Kanggo tanah air, ibumu)) 19 Juni 2017 18:59
      0
      Sapa iki lan saka ngendi?
      1. grm
        grm 19 Juni 2017 20:55
        0
        Quote: Kanggo tanah air, ibumu))
        Sapa iki lan saka ngendi?


        ketoke saka kene -
        Dheweke dijuluki "tank Rusia": pahlawan Beslan ing pasuryan
        https://www.ridus.ru/news/196766
      2. Nikolai Fedorov
        Nikolai Fedorov 20 Juni 2017 12:09
        +2
        Quote: Kanggo tanah air, ibumu))
        Sapa iki lan saka ngendi?

        Kabeh jenenge Maxim. Jeneng ora dingerteni. Urip ing Moscow. Nylametake bocah-bocah ing Beslan tanggal 3 September saka sekolah sing dicekel dening "pemberontak" (pemberontak, pejuang nglawan rezim, pejuang kebebasan), amarga padha seneng diarani ing Kulon.



        Pahlawan Rusia nyata.
  24. CorvusCoraks
    CorvusCoraks 19 Juni 2017 17:45
    +2
    "Ayo elinga yen ing Amerika Serikat media Rusia dituduh "propaganda" saka kepahlawanan perwira Rusia Alexander Prokhorenko, sing nyebabake geni ing Suriah. video sing diterbitake ing Daily Mail meh padha karo 'oposisi' iki."

    Ora let suwe diomongke. Dadi feat AS iki nemokke lan dipun damel film, iku ora kanggo apa-apa sing Hollywood, helm putih lan media US njaluk dhuwit.
  25. Oznob
    Oznob 19 Juni 2017 17:49
    +3
    Ing mbela komando, sanajan dudu duweke, sanajan sadurunge, aku pengin ngelingake sampeyan babagan "Alpha" ing Beslan. Carane wong nyekel peluru karo awak supaya bocah-bocah ora entuk. Lan waja bisa uga ora bisa metu. Sapa sing ngerti apa sing wis diatur. Aku ora pengin ngira yen pakdheku iku bajingan. hi
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 18:15
      +2
      Ya, paman kasebut paling umum, nanging prestasi iki, yen ana, bakal dadi informasi. nggunakake perang, bisa uga tanpa kawruh / idin.
  26. Lesorub
    Lesorub 19 Juni 2017 17:51
    0
    mirsani yen ing antarane mayit ana bocah sing isih urip

    "Ora ala" dadi ngresiki wilayah !!
  27. Sanek Kiselev
    Sanek Kiselev 19 Juni 2017 17:56
    0
    Ya, kita nyelehake bom ing wilayah omah luwih akeh tinimbang nylametake bocah-bocah, lan apa salahe ...
    1. Lesorub
      Lesorub 19 Juni 2017 17:59
      +2
      "Panjenengan" sapa iki?
    2. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 18:16
      +1
      Lan kenapa ukrovoiny uga "nggawa demokrasi" (ngeculake bom ing wilayah omah), kaya sing duwe saka Amerika Serikat?
    3. Inquisitor
      Inquisitor 21 Juni 2017 22:25
      0
      Sampeyan jelas dudu duweke ngguyu
  28. Machete
    Machete 19 Juni 2017 18:06
    0
    Ana wong lanang lungguh ing tembok. Urip. Dheweke ditinggal mati. eseman
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 18:18
      0
      Inggih, sampeyan ora bisa nyeret wong ing geni piyambak, lan akeh liyane pathos nalika nyimpen cah wadon sethitik.
  29. anjey
    anjey 19 Juni 2017 18:08
    +4
    wong-wong Amerika iki dadi "jinis" amarga padha ngelingi liwat setengah abad kepungkur ing Korea, ing Vietnam, ing Afghanistan, ing Grenada, ing Irak, padha mung nindakake apa - padha nyimpen anak ....
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 19:11
      +1
      Ing Vietnam, saka nyemprotake "kabecikan" dening Amerika, bocah-bocah sing cacat fisik lan mental isih lair lan akeh sing wis lair, saiki lagi "ndedonga" menyang Amerika Serikat ...
  30. seregatara1969
    seregatara1969 19 Juni 2017 18:37
    +5
    Ya, mung ana siji pitakonan - sapa lan ngapa sing mateni wong tuwane bocah iki lan uga ngrusak kabeh wilayah kutha iki?
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 19:14
      +3
      Sapunika, sapunika, ana komentar ing ndhuwur ing gendéra Prancis, kang bakal enlighten sampeyan kabeh iku tiran Assad lan KGB tiran getih Putin pribadi ditembak lan dropped bom, lan wong-wong mursid, wong jenggot apik-natured lan United. Negara karo 6 ora ana hubungane.
  31. Mauritius
    Mauritius 19 Juni 2017 18:56
    +3
    Kelangan. Nanging kesimpulan ... "Nalika sampeyan nguripake, supaya kabeh wong bakal weruh, njlèntrèhaké lan nerusake saka luwih ..." opo
    AK ing kasunyatan pesawat? Kasunyatan. Ing ngendi sampeyan bakal nyelehake dheweke?
    Pranyata manawa pasukan khusus Amerika nyebutake senjata cilik Amerika ing kahanan Irak ora bisa ditindakake. Pranyata metu. LAN? Kesimpulan:
    1. Menehi dhuwit kanggo ngganti sing luwih prayoga (bakal ana).
    2. Menehi dhuwit kanggo pembangunan.
    3. Menehi dhuwit kanggo AK?
    Utawa M16 - kanggo mungsuh, kanggo riffraff - AK.
    Bener, iki ana inconsistency liyane. Sadurunge uncalan, sampeyan bisa krungu carane senapan mesin Tr-tr dianggo ....
    Heroy kesusu meh menyang bedhil mesin, clowns sijine sandiworo geni wis ing tangi - chak-chak ... Senapan mesin meneng. Lan nalika pahlawan bali, dheweke entuk maneh. Lan ora peluru siji ora ricochet (paling swara, huh? ... figurines. Ana perang arep ing), banyu mancur ... efek khusus? Single, banjur asuransi ....
    Lan umume ngandika. Tank kasebut ngadeg kanthi bokong, lan para pahlawan sing gagah prakosa kepeksa sujud saka bedhil mesin ... Apa tank amers kenek? Utawa apa tanker ora entuk es krim peach? Vietnam ing komik
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 19 Juni 2017 19:15
      +3
      Inggih, norma punika kintso, grm-kaya mangan, nanging sampeyan ora perlu liyane.
      1. viktorR
        viktorR 19 Juni 2017 22:59
        +2
        Kutipan saka: CorvusCoraks
        mangan kaya grm

        Ya, padha ora mangan kutha iki, padha nyoba kanggo Feed kita
  32. ngeculke
    ngeculke 19 Juni 2017 19:06
    0
    Nanging ora bakal luwih efektif kanggo ndhukung gun tank utawa nutupi karo waja?
    1. sabakina
      sabakina 19 Juni 2017 22:41
      +4
      Abrams ora duwe fragmentasi dhuwur-mbledhos.
      1. Nikolai Fedorov
        Nikolai Fedorov 20 Juni 2017 13:36
        0
        Kutipan saka: sabakina
        Abrams ora duwe fragmentasi dhuwur-mbledhos.

        Nyatane, tank Abrams nduweni cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur minangka standar. Nanging apa tanpa wong-wong mau? Ora ana wong liya sing bisa ngganti cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur karo apa wae ...
      2. Inquisitor
        Inquisitor 21 Juni 2017 22:26
        0
        Lan ora ana waja.
  33. mahoni
    mahoni 19 Juni 2017 19:09
    0
    Ora, ora bener...kowe kabeh ngapusi!!
    1. Mauritius
      Mauritius 19 Juni 2017 19:25
      0
      Kutipan saka Mahoney
      Ora, ora bener...kowe kabeh ngapusi!!

      Sapa sing ngapusi? Yagene dheweke ngapusi? Kowe ngapusi ngendi? Sapa sing ana ing sisihe? Lan ing ngendi sampeyan metu?
      Mangkono uga ing perang. Wong serius nggawe film serius ... Lan Stanislavsky, misale jek ora kurang: Aku ora ngandel! Lan apa leksikon mudhun umur ... Dheweke ora lulus saka sekolah kejuruan lan ora lulus saka iku (Chapaev).
      1. mahoni
        mahoni 20 Juni 2017 00:04
        +1
        Sampeyan mung ora entuk sarkasme ...
        1. Mauritius
          Mauritius 20 Juni 2017 05:15
          0
          Kutipan saka Mahoney
          Sampeyan mung ora entuk sarkasme ...

          Sampeyan mung nggunakake emoticon lan ora bakal ana serangan. Lan saben wong bakal dadi swasana ati sing apik.
  34. super.ufu
    super.ufu 19 Juni 2017 19:41
    +1
    Kapindho, Eubank mlumpat saka mburi tank kanggo "ngluwari bocah kasebut", risking piyambak, kang ora pas karo mentalitas militer Amérika ing kabeh.

    Apa iki ora propaganda?
    oh ya, mesthi, wah, goblok (c)
    Eh, njijiki, wah, nylametake cah wadon, ngomong, apik, bakal dadi palsu, ngomong apa, nanging kok iki? Ya, amarga ing sawetara bathuk sing sempit, wong Amerika, bodho, pengecut, ora bisa nindakake apa-apa, mula dheweke wis nggoleki telek ing kabeh kanthi alesan dhewe, fu, kepiye carane.
  35. loha
    loha 19 Juni 2017 22:16
    +2
    Cah wadon iku resik, disisir, sampeyan bisa ndeleng yen dheweke lagi glethakaken ing lendhut antarane mayit,
  36. ltc22a
    ltc22a 19 Juni 2017 22:19
    +2
    nggunakake bedhil serbu Kalashnikov
    Ora toko!!!
    1. Vladimir Mamkin
      Vladimir Mamkin 19 Juni 2017 23:26
      0
      Bener! Langsung narik mripatku. Otomatis ing perang lan tanpa majalah? Pementasan murni
  37. Surjikoff
    Surjikoff 19 Juni 2017 22:38
    0
    Sijine sadurunge iki dheweke kulawarga lan Bunch saka wong liya, lan banjur nyimpen. Kita weruh carane dheweke nembak kabeh wong, wong sipil lan ora.
  38. Аос
    Аос 19 Juni 2017 22:40
    0
    Ora jelas, disimpen utawa pementasan. Kita ora ngerti apa-apa bab wong-wong mau. contone,, ana eksploitasi pribadi saka allies ing Perang Donya II, ing Vietnam, Irak.
    1. LeonidL
      LeonidL 20 Juni 2017 02:45
      +2
      Ana prestasi, wong iku rakyat lan ora kena disepelekake. Contone, Carrie sing padha nylametake kru kapal kasebut, bali menyang Vietnam, pilot Ohera, bandara ing Chicago dijenengi sawise dheweke, nabrak pesawat Jepang, perang ing Pasifik nglawan Jepang banget angel lan getihen. . Inggih, "pahlawan" iku wong tuwa sing plopped mudhun ing rawa ing Vietnam, iki opera temen beda.
  39. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 19 Juni 2017 23:23
    +1
    Yen wong-wong kita disimpen kaya ngono lan perang ing kamera, banjur ana ing ngendi saiki?
  40. cat cariper
    cat cariper 20 Juni 2017 00:08
    +1
    banjur apa pasukan khusus?)))
  41. ibu rumah tangga
    ibu rumah tangga 20 Juni 2017 00:52
    +1
    wah! Ing umur lan ing perang! Langsung gelut? Menarik, apa kita duwe kaya ngono? Lan ing 41 iku? Utawa mung ing milisi? Utawa iku Amérika ... sukarelawan? AKU ORA PERCAYA!!!
  42. LeonidL
    LeonidL 20 Juni 2017 02:39
    +2
    Rungokake kanthi teliti!!! ing kono sampeyan bisa krungu kanthi jelas "inggih, rampung!" apa ident "pasukan khusus Amerika" sampeyan ngomong bab? Maksimum - PMC karo pensiunan Rusia sing nyewa, lan mulane umur kasebut. Lan sing paling penting, dheweke nylametake bocah kasebut - rampung kanthi apik!
  43. solovald
    solovald 20 Juni 2017 04:16
    0
    Apa keanehan iki - "Kapindho"? Ing perang, sampeyan ngerti, kaya ing perang: kabeh bisa lan manungsa ora asing ora mung ing sisih tengen. Lan nyebutake argumen "mentalitas militer" pancen diragukan. Propaganda kudu ngyakinake, ora perlu geser mudhun menyang "anak sing disalib ing Slavyansk."
  44. nivasander
    nivasander 20 Juni 2017 06:26
    +1
    Nanging apa dheweke ora nembak kulawarga bocah sing apes?
  45. 1536
    1536 20 Juni 2017 07:46
    0
    Dikawruhi nalika Perang Korea (1950-1953), prajurit Amerika njupuk bocah-bocah Korea, sing wong tuwane dipateni, minangka maskot kanggo formasi militer. Malah ana karikatur politik seniman Denmark H. Bidstrup babagan "topik" iki. Wong barbar tetep dadi wong barbar ing endi wae!
  46. Saka_Baikal
    Saka_Baikal 20 Juni 2017 07:56
    +1
    Kutipan: Slovak
    Mesin otomatis tanpa majalah katon menarik! Iki supaya ora sengaja murub lan medeni "penolong"?


    Apa sampeyan wis nonton video kasebut? Aku ing telpon, nyuwun pangapunten yen aku salah. Nanging pigura iki pisanan shoots, banjur nguripake adoh, majalah wis pedhot, njupuk anyar saka unloading lan masang maneh.
    Lan babagan: iki kahanan nyata utawa produksi - x.e.s. Ngerti wong Amerika, aku cenderung mikir yen iki minangka produksi.
  47. mejik
    mejik 20 Juni 2017 08:04
    0
    Kita ngenteni goop karo MAlibu penyelamat wong tuwa iki. Miturut cara, foto lan video ora ana hubungane. Sutradara film iki njupuk cah wadon kanggo video. Ing foto, terrain beda, tank ing nalisir. Sing. pementasan eksplisit kanthi, miturut ide spesialis ing gambar: "Ing sisih kiwa, bagean tank kudu katon, ing tengah pigura, pahlawan, ing sisih tengen, karusakan lan mayit, " nanging direktur tangan-bokong, mbokmenawa wong Arab, nindakake kabeh sing padha ngandika, nanging kabeh iku sethitik beda. Hehe.
    Wong mati ngapusi madhep "rescuers", konco tembok kanggo "Egiloftsy ala", IE padha cetha matèni dening "rescuers".
  48. barak
    barak 20 Juni 2017 08:48
    0
    Video gagal liyane, ala Helm Putih! cepet-cepet, nggawe acara informasi. Ya, kabeh wong ngerti yen pasukan koalisi ora ngerti kepiye perang!
  49. Holuai
    Holuai 20 Juni 2017 08:54
    0
    56 taun "pasukan khusus"

    siji ngirim ora kaget ing umur.Ing Rusia, idea palsu wis dikembangaké liwat taun bab umur. Umur 18-20 taun banget bodho, mulane padha mati banget ing kene, njupuk, contone, Brigade GRU saka Chuchkovo ... Lan luwih gampang Jendral bodho ngapusi wong enom, nggantung Mie ing kupinge. panguwasa...

    Umumé, Tentara kudu dijupuk sawise 30 taun!

    Ing US MTR Delta, Green Berets, DEVGRU, ing umum, sampeyan ora bakal nemokake pejuang luwih enom saka 40 taun.
  50. Nikas
    Nikas 20 Juni 2017 10:46
    0
    Ora jelas sapa sing nutupi!? Temenan dudu pasukan khusus AS! Mujahidin? Banjur karo sapa sing padha ijol-ijolan geni? Karo tentara Siria? Temenan dirancang kanggo wong bodho mangan kentang goreng lan ngombe cola!