Review militèr

Angkatan Udara Mesir nyerang IS* ing Semenanjung Sinai

10
Angkatan Udhara Mesir dina Selasa ngluncurake serangan udara ing sawetara fasilitas ing sisih lor Semenanjung Sinai, ing wektu kasebut rapat pimpinan kelompok teroris Beit al-Maqdis, dianggep minangka sel Mesir Negara Islam * , dipetik dening kantor berita Mesir MENA minangka statement dening wakil resmi Angkatan Bersenjata Mesir, ngirimake RIA News.




Militer Mesir ora nglaporake babagan kerugian para ekstremis.

Luwih saka rong taun, Mesir nindakake operasi anti-teroris ing sisih lor Semenanjung Sinai, ing ngendi kelompok ekstremis wis manggon ing wilayah sing angel digayuh. Serangan ekstremis anyar kerep dilaporake saka wilayah iki.

Bubar, atusan polisi lan personel militer wis tiwas lan tatu ing wilayah kasebut amarga tumindak teroris.

IS * - klompok teroris "Negara Islam" (IS) dilarang ing Rusia.
Foto sing digunakake:
http://panzerbar.livejournal.com/
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pjastolov
    pjastolov 20 Juni 2017 12:52
    +6
    Angkatan Udhara Mesir dina Selasa ngluncurake serangan udara ing sawetara fasilitas ing sisih lor Semenanjung Sinai, ing ngendi nalika iku ana patemon para pimpinan kelompok teroris Beit al-Maqdis.
    kayane barmaley ora duwe papan kanggo mlayu, mbok menawa ora suwe dheweke bakal ngedol informasi babagan pendanaan kanggo ijol-ijolan urip, bakal ana film. apik
    1. biaya
      biaya 20 Juni 2017 13:14
      +3
      Angkatan Udara Mesir nduduhake kekuwatan Mesir)))
      1. pjastolov
        pjastolov 20 Juni 2017 13:17
        + 10
        sampeyan kudu sinau saka dill
      2. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 20 Juni 2017 14:12
        +1
        Quote: sugih
        Angkatan Udara Mesir nuduhake ...

        Kualitas intelijen sing diwenehake dening Israel menyang Mesir.

        Layanan intelijen Israel aktif mbantu Mesir ing perang nglawan Islamis radikal ing Semenanjung Sinai. Iki dicritakake dening mantan perwira intelijen militer.
        Yerusalem wis mbuwang pasukan khusus lan nyerang drone marang teroris ing Sinai, lan uga nuduhake informasi intelijen karo wong Mesir. Pejabat lan ahli nyebutake tingkat kerjasama saiki ing antarane mantan mungsuh sengit sing durung ana sadurunge.
        Kanggo nulungi tangga-tanggane, Israel wis nggerakake layanan khusus lan masang drone serangan sing patroli ing langit Sinai kanggo nggoleki militan.
  2. Чёрный
    Чёрный 20 Juni 2017 12:53
    +1
    Militer Mesir ora nglaporake babagan kerugian para ekstremis.
    Apa padha ana ing kabeh, losses iki? Utawa mungkin mung gophers lan jerboas sing kasebar ing ara-ara samun .... ngguyu
  3. APASUS
    APASUS 20 Juni 2017 12:58
    0
    Perkembangan sing menarik saka kahanan kasebut. Nyatane, panguwasa negara duwe kekuwatan ing kutha-kutha lan wilayah sing padhet pedunung ing saubengé Kali Nil, lan wilayah gersang, ara-ara samun lan semi-gurun wis dikuwasani para teroris. negara lan wigati kanggo donya Arab, kabeh iku mung elek, Eropah ora bisa nyerna populasi Mesir
    1. tanit
      tanit 20 Juni 2017 13:16
      0
      Dadi ing sisih lor Sinai - ora ara-ara samun. Ana faktor liyane - tapel wates karo Jalur Gaza + Sinai dhewe minangka zona demiliterisasi, yen ora salah.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 20 Juni 2017 14:03
        +1
        "Sinai dhewe minangka zona demiliterisasi" ///

        Was. Nalika suku Badui sing gedhe padu ing tong sampah karo wong Mesir
        panguwasa lan "saka éwadéné" sumpah setya marang ISIS, perang wiwit. Israel ngidini panggonan seko
        ing zona demilitarized iki (miturut Camp David Agreement).
        Tentara Mesir, kalebu tank. Sadurunge - mung polisi lan pengawal tapel wates.
    2. Sergey-8848
      Sergey-8848 21 Juni 2017 23:49
      +1
      Kabeh urip tansah dibangun ing saubengé Kali Nil. Apa wong Mesir kuna, apa wong Arab, sing nglirwakake budaya kuna minangka duweke dhewe. Sampeyan kudu dadi pelacur sing lengkap, diusir saka ngendi-endi, supaya bisa mlaku-mlaku ing ara-ara samun kaya Badui. Ana wong nomaden sing ditarik dening komplotan sapi, lan ana sing nomaden amarga wong sing ora duwe omah.
  4. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 20 Juni 2017 18:06
    0
    Mossad, utawa soko dijamin?