Review militèr

Novelties nyengsemaken saka badhan Kalashnikov

15
Kalashnikov Concern nyedhiyakake bedhil serbu anyar lan modern, uga senapan mesin ringan universal RPK-16. Sawetara conto gaman wis ngliwati kabeh tahapan operasi militer eksperimen.

15 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. NEXUS
    NEXUS 20 Juni 2017 16:09
    +3
    Lan saiki bab sing padha, mung babagan A-545 lan A-762 ... kanggo kajelasan.
    1. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 20 Juni 2017 19:27
      +3
      Kutipan: NEXUS
      Lan saiki bab sing padha, mung babagan A-545 lan A-762 ... kanggo kajelasan.

      Lan kenapa dheweke dibutuhake? Dheweke nggawe genggeman pistol sing nyaman kanggo sampeyan, nggantung picatinny, nggawe saham kaya M-4, dicet nganggo warna modis "a la Syria". Apa maneh sing dikarepake? eseman Miturut cara, aku seneng nangani ing HK416 liyane. Ora ana protrusi subdigital sing aneh.
  2. Alexander 12
    Alexander 12 20 Juni 2017 16:50
    +2
    Ana sing nuduhake AK-74M sing padha lan diarani AK-15, utawa AK-12. Ing endi sing anyar? Dhuwite arep menyang ngendi?
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 20 Juni 2017 23:20
      +1
      Kutipan: Alexander12
      Ana sing nuduhake AK-74M sing padha lan diarani AK-15, utawa AK-12. Ing endi sing anyar? Dhuwite arep menyang ngendi?

      Aku dudu spesialis ing senjata cilik, nanging aku rumangsa padha ....
      Padha bisa nggawe panrima lempitan ing kabeh AKs, collimator ora kudu maneh kapapar ....
      lan tampilan mekanik ing wiwitan panrima ing bokong, kaya Galil ...
  3. APASUS
    APASUS 20 Juni 2017 17:27
    +1
    Ing kene prihatin Kalashnikov melu senjata cilik, mula, isih ana sing ngenalake lan ngenalake teknologi, introduksi polimer mung bakal tahan nganti 200 taun, sistem target elektronik, lan kabeh sistem kanggo body kit.
    Dadi ora! Mbangun raksasa liyane .Requests Maxi output Mini!
  4. Victor_B
    Victor_B 20 Juni 2017 20:08
    +1
    Kabeh dadi kasunyatan sing loro bedhil otomatis bakal diadopsi, luwih tepat papat, amarga ing rong kaliber.
    Supaya kanggo Feed loro uneg-uneg lan ora supaya wong mati.
    Huh, mungkin luwih apik.
    Utawa mbok menawa ora.
  5. wadon 29
    wadon 29 20 Juni 2017 23:18
    0
    Ninada, ora kaya senapan mesin Rusia...
  6. wadon 29
    wadon 29 20 Juni 2017 23:18
    0
    Ninada, ora kaya senapan mesin Rusia...
  7. music
    music 21 Juni 2017 01:31
    0
    Kene sampeyan uga kudu scan kanggo print kaya ing smartphone. Lan bakal ana senjata individu.
  8. Lan Kita Host
    Lan Kita Host 21 Juni 2017 01:32
    0
    Aku ora ngerti, video aneh, nanging ngendi item anyar? Nyuwun
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 21 Juni 2017 16:22
      +1
      Quote: Lan Kita Tikus
      Aku ora ngerti, video aneh, nanging ngendi item anyar? Nyuwun

      Pracayaa, ana (mbokmenawa), ing cendhak, aja ngrusak massa ...
      1. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 21 Juni 2017 17:46
        +1
        Kutipan saka DOKTOR ZLO
        Pracayaa, ana (mbokmenawa), ing cendhak, aja ngrusak massa ...

        Aku ora duwe pratelan kanggo badhan, nanging kanggo penulis video. Sing lucu yaiku barang-barang anyar mung ana, cukup kanggo google, nanging sakperangan alesan dheweke ora mlebu video kasebut. Nanging AK-12, sing umure wis setengah rolas taun, paling ora AK-15 wis ditampilake. Nyuwun
        Iki kaya apa nyata anyar saka "Kalashnikov" (machine gun ukuran cilik "MA")
  9. MRomanovich
    MRomanovich 21 Juni 2017 08:13
    +1
    Quote: Lan Kita Tikus
    Aku ora ngerti, video aneh, nanging ngendi item anyar? Nyuwun

    nganti padha sijine menyang layanan, padha bakal anyar kanggo liyane 10-15 taun
  10. dibusak
    dibusak 21 Juni 2017 08:23
    +2
    Inggih, yen tentara dianggep larang banget malah versi AK-12 saka 2015, padha mesthi ora bakal nampa A-545, iku malah luwih larang lan overproduksi dhewe bakal biaya Penny apik. Dadi kita milih sing paling cocok saka segi rega lan kualitas.
    Saka pengalaman pribadhi karo AK-12 - lengen karo bar ndadekake angel nyekeli biasane nganggo tangan tanpa sarung tangan. Lan ora dadi luwih karo sarung tangan. Fungsi ekstra penerjemah geni - kanggo 2 babak. Sampeyan bisa nglatih pamula kanggo ngethok ing 1-2 dina latihan rata-rata. Barrel dawa - iku wektu kanggo ngalih menyang 360-380 mm tong minyak, utamané wiwit iki rampung kanggo RPK-16.
    Nanging amarga tentara pengin ... Dadi ora ana sing bisa nglawan pabrikan, dheweke nindakake apa sing dikarepake para pelanggan. Mulane, padha dibusak loro wektu tundha geser, lan tombol reset majalah, lan penerjemah geni liyane, lan malah pindho sisi rana cocking lever.
    Lonceng lan whistles saka A-545 apik, nanging padha ngganti kabeh baris produksi banget. Senajan kanggo wong ing kelompok cilik padha bisa lan bakal nindakake.
  11. Insinyur
    Insinyur 21 Juni 2017 08:39
    0
    Ora ana sing bakal kesengsem yen sampeyan dudu bocah utawa remaja umur 13 taun, mesthi?