Review militèr

"Serpent Gorynych" ngobong militan ing Suriah

10
Kendaraan ranjau UR-77 digunakake minangka gegaman serbu kanthi daya dhuwur. Mesthine, iki luwih efektif ing perang kutha, kaya sing saiki kedadeyan ing sawetara wilayah ing Damaskus lan Daraa. Ing kana lan ing kana, pertempuran saya tambah akeh sajrone sawetara dina kepungkur, pasukan pemerintah wis sukses nyerang para militan.

10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. GIPS
    GIPS 20 Juni 2017 20:17
    0
    ngguyu ngguyu Penemu. Kita wis sinau kapinteran.
  2. Deadushka
    Deadushka 20 Juni 2017 21:23
    +5
    Uga rampung, mesthi, lan padha dipasang uga, nanging kok padha ora nggunakake mortir?
    Lan "Bumblebees" kita bisa dibuwang.
  3. zululuz
    zululuz 20 Juni 2017 21:56
    0
    Picturesque ... Lan apa efek psikologis!
  4. KOMA
    KOMA 21 Juni 2017 03:45
    0
    Endi helm? Utawa prajurit Arab ora perlu sirah?
  5. Sewer89
    Sewer89 21 Juni 2017 10:49
    0
    Padha nuduhake sawetara bodho asal Arab. Yagene tentara Assad sing tiba-tiba dikalahake nganti XNUMX, wiwit perang kanthi sukses? Sampeyan bisa pracaya mung thanks kanggo VKS kita, utawa sampeyan bisa uga mikir, nonton akeh video ing Internet, lan ngerti sing wong Russian kita onomatopia ana, kang ngidini kethek Arab kanggo berkembang nyerang. Banjur primata iki uga ngirim video kasebut, dheweke ujar manawa para pejuang sing apik banget.
  6. pembayar pajak
    pembayar pajak 21 Juni 2017 20:00
    0
    lagi perang merrily ana. Iku ketoke kula sing gambar saka drone sing kaping pirang-pirang luwih cetha tinimbang kita, sing kita nuduhake.
    1. Angestyr
      Angestyr 22 Juni 2017 22:54
      +1
      bab gambar, ing video ana dolanan helikopter karo kamera lan dhuwur menek maksimum mung liwat 100m. nanging MO UAV makaryakke ing dhuwur saka 3 km
  7. viltor
    viltor 22 Juni 2017 11:06
    0
    Pipa Iblis, Nanging. .
    1. OlfRed
      OlfRed 28 Juni 2017 08:20
      +1
      rodo shaitan - ula)
  8. Anconsha
    Anconsha 25 Juni 2017 13:27
    0
    Yen sampeyan pengin urip, sampeyan bakal mikir kanthi sirah. Sing utama yaiku pimpinan unit militer Siria kudu wicaksana lan banjur bakal ana kamenangan.