Review militèr

MTR Ukrainia nyatakake kapentingan ing senapan Zbroyar Z-10

160
Pasukan Operasi Khusus Angkatan Bersenjata Ukraina nyatakake kapentingan ing senapan presisi dhuwur Z-10, sing bisa digunakake kanggo nindakake tugas taktis sing paling jembar.


Dilaporake dening Blog Pertahanan kanthi referensi kanggo wakil saka perusahaan Gunsmith sing mrodhuksi bedhil iki.

MTR Ukrainia nyatakake kapentingan ing senapan Zbroyar Z-10


Z-10 minangka bedhil semi-otomatis adhedhasar platform AK-10 ing .308Win kanthi sistem Direct Impingement (DI). Senapan Z-10 nduweni kemampuan kanggo ngirim geni sing kuat ing jarak sing beda-beda, sing cocog kanggo operasi khusus.

Senapan Z-10 bisa nabrak target ing jarak 1200-1500 m. Jarak efektif maksimum bedhil kasebut kira-kira 800 m. Model standar nduweni kaliber .308 Win / 7.62x51-mm lan massa 5. kg. Akurasi geni udakara 0,75-1,25 MOA (data dijupuk saka sumber Ukrainia)

Senapan Z-10 kanthi tliti dhuwur diprodhuksi ing Ukraina dening perusahaan swasta Oruzheinik. Perusahaan iki didegaké ing taun 2004 kanggo produksi bedhil kanggo tujuan olahraga, mburu, lan uga kanggo pertahanan diri.
Foto sing digunakake:
foto © Kamentrian Pertahanan Ukraina
160 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. cniza
      cniza 20 Juni 2017 20:30
      +4
      Dear wong, apa sampeyan ngomong babagan?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. oleg gr
        oleg gr 20 Juni 2017 20:47
        +4
        Externally, bedhil katon ayu. Apa perusahaan swasta ora siap nyedhiyakake senjata kanggo "patriot" kanthi gratis?
        1. Monos
          Monos 20 Juni 2017 20:55
          +9
          Rifle Z-10, bisa nabrak target ing jarak 1200-1500 m.

          Dideleng saka foto kasebut, ana knalpot terpadu. Pakaryan khusus, nerangake - jarak kanggo bedhil kasebut, apa nyata? Katon kaya omong kosong.
          1. hohkn
            hohkn 20 Juni 2017 21:12
            +7
            Kayane silencer iki taktik (mung penekan lampu kilat). Nanging karo sawetara, misale jek, padha pancene ngapusi sethitik (inggih, banget). Aku ora mikir sing kene sawetara ngarahake luwih saka SVD. "Burglar" kanthi 12,7mm duweni target 1200, lan tong minyak luwih dawa, lan kaliber luwih cepet.
            1. Kapten Pushkin
              Kapten Pushkin 20 Juni 2017 22:45
              +5
              Jarak target bedhil Mosin saka model 1891 yaiku 2000 meter.
              Model Carbine 1938 (Mosinka padha) - 1000 meter.
              Liyane bab iku ngengingi ing sawetara kuwi sukses gedhe, malah kanggo sniper.
              1. CAT BAIYUN
                CAT BAIYUN 20 Juni 2017 23:29
                +8
                Ora .... Ya, sampeyan ora mbandhingake ... Mosinka lan iki ... Kaya organ kelamin kanthi driji.
                Mosinka minangka klasik. Iki katresnan.
                Lan iki garpu saka ARki.
            2. tracer
              tracer 21 Juni 2017 02:43
              +6
              Aku ngerti sethitik babagan balistik lan energi calmbre. Dadi, ing kompetisi kanggo ngganti Remington 700 kanggo tentara Amerika, Remington ora gelem digarap kaliber 308 amarga jarak maksimum kanggo bedhil sniper 800 meter. Dheweke ngeculake bedhil kanthi kaliber 338 lapua lan iki minangka piranti sing bisa digunakake kanthi dhuwur 1500 meter. Nanging kanggo forelocks, minangka tansah, padha menang goroh ing langit karo asor kosmik lan kabodhoan kosmik.
          2. Pulya
            Pulya 20 Juni 2017 21:31
            +5
            Kutipan: Monos
            Rifle Z-10, bisa nabrak target ing jarak 1200-1500 m.

            Dideleng saka foto kasebut, ana knalpot terpadu. Pakaryan khusus, nerangake - jarak kanggo bedhil kasebut, apa nyata? Katon kaya omong kosong.


            Game lengkap!
            7,62x51 rata 300m. apik banget, nanging sawise 550-600m. tiba. Nanging siji lan setengah kilometer mung dudu fantasi nyata !!!
            Kene hahly ngapusi tanpa isin.
            Malah bocah sekolah kelas 1 ora bakal percaya karo jarak kasebut.
            1. Vladimir16
              Vladimir16 20 Juni 2017 21:51
              +4
              Kutipan saka Pulya
              Kene hahly ngapusi tanpa isin.

              Dadi aku weruh yen dina iki crests ngapusi godlessly ing VO. Lan VO menehi kesempatan kasebut.
              Lan tandha tangan ing sisih ngisor yaiku trump "© Kementerian Pertahanan Ukraina"
              Sumber informasi sing apik! Sugeng rawuh! tresna
            2. alexander.arier
              alexander.arier 20 Juni 2017 22:33
              +2
              308 kanggo mburu beda karo 308 kanggo senapan sniper. 308 daya tambah tliti dhuwur ora bisa dipesen lan dituku. pesenan kuwi bakal langsung dicenthang, iki kabeh cartridges saka manufaktur anjog ing Amerika Serikat lan Eropah, iku unrealistic kanggo njaluk wong kanggo pribadi.
              cartridges kuwi dituku dening shooting kisaran ing pengawasan khusus lan laporan khusus. ing usa, kita warga bisa supaya pratrons kuwi, nanging saben customer kuwi wis dicenthang lan akun pribadi diwiwiti.
            3. CAT BAIYUN
              CAT BAIYUN 20 Juni 2017 23:36
              + 10
              Ing 300 m lan kanggo SVD iki dijupuk langsung. yaiku, tanpa koreksi tabular kanggo derivasi lan cuaca.
              uga, tong minyak, sampeyan ndeleng, iku luwih apik tinimbang sing saka AR serial. Inggih, ngaco woh pir. Inggih, padha dicet lan ora lali kanggo tamparan sawmill Picattini (kepiye bisa tanpa iku) Dadi apa?
              Poroshenko, sampeyan ndeleng, dheweke tuku saham ing perusahaan ....
              Lan ing kadohan saka 1200 lan ora mung sekolah pracaya. Cukup wong diwasa (uga, kira-kira setengah saka Ukraina pracaya kabeh omong kosong). Lan yen padha dicithak lan ngandhani lan nuduhake ... Oh .....
              1. Pulya
                Pulya 21 Juni 2017 01:35
                0
                Quote: CAT BAYUN
                Ing 300 m lan kanggo SVD iki dijupuk langsung. yaiku, tanpa koreksi tabular kanggo derivasi lan cuaca.
                uga, tong minyak, sampeyan ndeleng, iku luwih apik tinimbang sing saka AR serial. Inggih, ngaco woh pir. Inggih, padha dicet lan ora lali kanggo tamparan sawmill Picattini (kepiye bisa tanpa iku) Dadi apa?
                Poroshenko, sampeyan ndeleng, dheweke tuku saham ing perusahaan ....
                Lan ing kadohan saka 1200 lan ora mung sekolah pracaya. Cukup wong diwasa (uga, kira-kira setengah saka Ukraina pracaya kabeh omong kosong). Lan yen padha dicithak lan ngandhani lan nuduhake ... Oh .....


                Kanggo SVD 300 meter - gulung peluru 14 cm! Derivasi pancen ora masalah ing jarak iki.
                Nanging cuaca - sayange, nduweni peran gedhe!
                Yen -20 lan udan ... peluru bakal mudhun 25-28 cm !!!
                Lan yen sudut elevasi 30-35 derajat.....?????
                Lan 40-45 cm bakal ngremehake !!!
                Tujuan kanggo dodo - kenek sikil (yen sampeyan begja) belay
            4. Grosser Feldherr
              Grosser Feldherr 20 Juni 2017 23:50
              +4
              Kutipan saka Pulya
              Game lengkap!
              7,62x51 flatness 300m. apik banget, nanging sawise 550-600m. tiba. Nanging siji lan setengah kilometer mung dudu fantasi nyata !!!
              Kene hahly ngapusi tanpa isin.
              Malah bocah sekolah kelas 1 ora bakal percaya karo jarak kasebut.

              Iki komentar lengkap game .308win punika paling populer sniper cartridge ing donya
              1. Pulya
                Pulya 21 Juni 2017 05:13
                +1
                Kutipan: Großer Feldherr
                Kutipan saka Pulya
                Game lengkap!
                7,62x51 flatness 300m. apik banget, nanging sawise 550-600m. tiba. Nanging siji lan setengah kilometer mung dudu fantasi nyata !!!
                Kene hahly ngapusi tanpa isin.
                Malah bocah sekolah kelas 1 ora bakal percaya karo jarak kasebut.

                Iki komentar lengkap game .308win punika paling populer sniper cartridge ing donya


                Aku ora mbantah, kartrid iki cukup populer. Nanging kene tangkapan ...
                apa komentarku "game"???
                Njupuk meja balistik lan deleng!
                Ing kono sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas ing jarak sing bisa (bisa ditampa) (kajaba, mesthi, ana cukup "tyama" ngguyu )
                Apa sampeyan malah nyekel karabin ing tangan sampeyan? Apa dheweke ditembak?
                Coba ing jarak 400 meter kanthi target 30x30cm. mlebu ... lan langsung wawasan bakal teka, apa lan kepiye sedulur
            5. tracer
              tracer 21 Juni 2017 02:46
              0
              Khokhols saiki ora sekolah, kabeh murid lyceum, aku kira. Lan 308 kaliber luwih akurat lan luwih apik mung amarga iku NATV.
          3. pjastolov
            pjastolov 20 Juni 2017 21:57
            +8
            iki palsu - utawa recoil bakal matèni sampeyan. salah siji swara saka dijupuk ing kadohan kuwi bisa ditemtokake dening meter swara, lan banjur ing paling loro mobil
          4. pjastolov
            pjastolov 20 Juni 2017 22:00
            +9
            wis muffler terpadu
            punika analog kita saka osv-96
          5. Johnhr
            Johnhr 20 Juni 2017 22:59
            +1
            Silencer ora duwe pengaruh ing jangkoan.
            1. Monos
              Monos 20 Juni 2017 23:17
              + 11
              Kutipan saka johr
              Silencer ora duwe pengaruh ing jangkoan.

              nglirik Anane silencer ndadekake watesan kekuwatan amunisi. Bener, aku nguripake menyang ahli. ora
              1. Johnhr
                Johnhr 20 Juni 2017 23:40
                0
                lan apa sing watesan? apa padha pancene gawé amunisi khusus kanggo diperlokaké karo silencer? ngguyu
                1. Antony
                  Antony 21 Juni 2017 00:04
                  0
                  Kartrid subsonik US diprodhuksi kanggo AK. Liyane bab iku silencer karo kartrid conventional nyuda swara exhaust, nanging ora peluru.
                  1. Johnhr
                    Johnhr 21 Juni 2017 00:08
                    0
                    Iki ora kaya sing diomongake kanca ing ndhuwur. Miturut cara, peluru ngliwati alangan swara nalika isih ana ing tong minyak lan silencer mesthi nyuda efek iki.
                    1. Monos
                      Monos 21 Juni 2017 09:25
                      +5
                      Kutipan saka johr
                      Iki ora kaya sing diomongake kanca ing ndhuwur. Miturut cara, peluru ngliwati alangan swara nalika isih ana ing tong minyak lan silencer mesthi nyuda efek iki.

                      Yen sampeyan ngrujuk marang swara banter nalika disebut "ngliwati alangan swara", mula iki minangka pengaruh ing alat pangrungu saka gelombang kejut. Apa, kanggo neraka, gelombang kejut ing bolongan sempit !? Tulis luwih apik babagan apa sing sampeyan duwe ide.
                      1. Johnhr
                        Johnhr 21 Juni 2017 11:09
                        0
                        dadi ayo kang miwiti dhasar. apa suarane katun?
                        ing mratelakake panemume, Aku wrote sing peluru liwat alangi swara ing bolongan ing. nanging gas bubuk sing teka saka tong minyak ing supersonik lan nggawe gelombang kejut iki. lan peran silencer yaiku nyirnakake area tekanan dhuwur gas sing mabur ing supersonik. Faktor penting yaiku owah-owahan suhu sing cetha.
                        thanks kanggo kamar expansion nang muffler ing, pasukan recoil suda lan akurasi shooting tambah.
                        lan saiki connoisseur mbantah kula ngguyu
                        Ngomong-ngomong, kenapa katun dirungokake nalika nembak kartrid kosong?
                      2. Monos
                        Monos 21 Juni 2017 12:49
                        +4
                        Kutipan saka johr
                        lan saiki connoisseur mbantah kula

                        Fisika mbantah sampeyan. eseman Swara knalpot gas bubuk digawe kanthi proses sing beda-beda, sing beda karo proses sing nggawe gelombang kejut nalika awak padhet obah kanthi kecepatan supersonik. Sampeyan mbingungake proses kasebut. Aja ngapusi aku.
              2. Grosser Feldherr
                Grosser Feldherr 20 Juni 2017 23:57
                0
                Mesthi wae, dicopot, kaya ing senjata liyane.
              3. sir_obs
                sir_obs 21 Juni 2017 00:32
                0
                Iku ora mung nemtokke, nanging kacepetan awal peluru kudu kurang saka 320 m per detik, digunakake, apa silencer, apa ora. Lan kanthi kacepetan awal, mung njupuk ing 300-400 meter.
                1. Johnhr
                  Johnhr 21 Juni 2017 11:10
                  0
                  Nanging apa kacepetan aliran gas subsonik ing amunisi subsonik?
              4. Solomon Kane
                Solomon Kane 21 Juni 2017 02:00
                +5
                Nalika "sedulur Slavik" kita nggawe "lisaped", "mitra Barat" kita wis nggawe "kompleks penembak jitu cerdas".
                Wayang sing menarik:
                1. Komentar wis dibusak.
            2. Pulya
              Pulya 21 Juni 2017 06:14
              0
              Kutipan saka johr
              Silencer ora duwe pengaruh ing jangkoan.

              Jarak adoh, ya.
              Nanging ing akurasi, sayangé, iku mengaruhi.
              1. Johnhr
                Johnhr 21 Juni 2017 11:11
                0
                mengaruhi kanthi bener. pasukan recoil sudo yen sampeyan ora weruh ngguyu
            3. tracer
              tracer 21 Juni 2017 06:32
              +1
              Iki saka game komputer ngeweruhi ....? Mungkin ing komputer iku, nanging ing urip nyata kabeh beda. Aku bakal ngandhani sampeyan "rahasia" luwih akeh. Pengaruh lan carane!!!!! Nginstal silencer utawa suppressor a, utawa moderator, apa wae sing arep kanggo nelpon iku, wis efek banget pinunjul, ora mung ing titik impact, kang uga bakal pindhah luwih saka panas tong minyak karo silencer a. Nanging uga bakal banget mengaruhi operasi saka mekanisme self-loading. Dadi sedulur isih pengaruh kepiye pengaruhe.
              1. Johnhr
                Johnhr 21 Juni 2017 11:13
                +1
                ya, bedhil sniper mesin otomatis kanggo sampeyan lan sampeyan bisa murub sungu kanggo 30 babak saka iku. ngguyu Ana aturan emas kanggo limang nembak pisanan. sawise kang akurasi sudo preduli saka apa ana silencer utawa ora
          6. CAT BAIYUN
            CAT BAIYUN 20 Juni 2017 23:24
            +8
            nerangake - kadohan kuwi kanggo bedhil kuwi

            ora khusus banget, nanging ...
            Senapan Z-10, bisa nabrak target ing jarak 1200-1500 m. Jarak efektif maksimum senapan kasebut kira-kira 800 m.

            saged mencet - uga, ya. Yen sampeyan metu saka iku.
            Ana sawetara tembak - kita maca 1200-1500, lan ana sawetara efektif - "radius efektif maksimum" - bab 800.
            Nah, apa bedane karo SVD? Ing biaya? Oh iya! Aku 100% yakin iki
            A sethitik luwih ing akurasi? (kabeh padha, iku cetha sing iki cabang AR) - Mungkin. Nanging gumantung ing tangan lan dijupuk.
            Cukup bab normal (mbokmenawa amarga aku ora terus ing tangan), nanging uga ora prestasi super.
            1. Grosser Feldherr
              Grosser Feldherr 21 Juni 2017 00:03
              +1
              Akurasi, iku siji lan setengah kaping luwih saka SVD. Yen saka SVD karo 1.25MOA wis ing 600 sampeyan njaluk menyang masalah dodo, banjur saka 0.75 sampeyan bisa nyoba tanpa isin kanggo 1 km.
              Ora ana tangan sing bakal mbantu yen tangan saka sak panggonan, lan kanggo penembake "lemah" saiki ana pemandangan sing cerdas kanthi komputer balistik sing dibangun.
          7. sir_obs
            sir_obs 21 Juni 2017 00:28
            +1
            Kakehan kanggo kaliber iki, kaya kanggo iklan. Ing ngisor iki ujar manawa jarak efektif kira-kira 800m, sing luwih kaya kasunyatan.
  2. pjastolov
    pjastolov 20 Juni 2017 20:32
    + 10
    Senapan OSV-96 dirancang kanggo numpes target sing ora nganggo waja lan entheng kanthi jarak nganti 1800 meter, uga personel mungsuh sing ana ing mburi papan perlindungan lan peralatan pelindung pribadi ing jarak nganti 1000 meter. Nalika diperlokaké karo cartridges sniper ing seri 4-5 dijupuk ing kadohan saka 100 meter, diameteripun sawur ora ngluwihi 50 mm.
    Apa sampeyan nyoba reinvent setir maneh?
    1. Pulya
      Pulya 20 Juni 2017 21:37
      +2
      Kutipan saka: pjastolov
      Senapan OSV-96 dirancang kanggo numpes target sing ora nganggo waja lan entheng kanthi jarak nganti 1800 meter, uga personel mungsuh sing ana ing mburi papan perlindungan lan peralatan pelindung pribadi ing jarak nganti 1000 meter. Nalika diperlokaké karo cartridges sniper ing seri 4-5 dijupuk ing kadohan saka 100 meter, diameteripun sawur ora ngluwihi 50 mm.
      Apa sampeyan nyoba reinvent setir maneh?

      50 mm. Sing siji lan setengah MOA!
      Hasil rata-rata...
      Kanthi akurasi kasebut, ing jarak 500 meter, sampeyan mung bisa nggayuh target wutah ing sirah, sampeyan ora kudu nyoba !!!
      Jarak marginal yaiku 700-800 meter. Banjur mung ing cahya putih :)
      Inggih, 1800m. iki sawise suket pager mung wassat
      1. pjastolov
        pjastolov 20 Juni 2017 21:50
        +9
        Senapan kasebut ngemot dhewe, otomatisasi dianggo kanthi ngilangi gas bubuk saka saluran, ing seri 4-5 tembakan, diameter dispersi ora ngluwihi 50 mm.
        sampeyan umume maca kabeh apik, utamane kanggo sampeyan - seri
        1. Pulya
          Pulya 20 Juni 2017 22:38
          +3
          Kutipan saka: pjastolov
          Senapan kasebut ngemot dhewe, otomatisasi dianggo kanthi ngilangi gas bubuk saka saluran, ing seri 4-5 tembakan, diameter dispersi ora ngluwihi 50 mm.
          sampeyan umume maca kabeh apik, utamane kanggo sampeyan - seri


          Dear wong, kita bisa maca. Nanging uga kawruh karo pengalaman uga sugih !!!!
          Sawur rata-rata ditemtokake dening 3-5 tembakan. Banjur radius antarane bolongan diukur.
          5 poto apik amarga 4-5 poto heats munggah tong minyak lan nyebar mundhak.
          Apa pratelan sampeyan? Khususe...
          1. proletar
            proletar 20 Juni 2017 23:22
            +2
            Umumé, njupuk ing seri gawe katut Tambah ing radius sawur dening 3-4 kaping, sejatine sifate amarga fisiologi manungsa (ayo, menehi limang nembak saurutan saka tong minyak lan aku bakal katon ing Pundhak) Mugi clavicula bakal tetep utuh.
            1. hohkn
              hohkn 21 Juni 2017 06:30
              +1
              Ora ana sing bakal ditindakake kanggo balung selangka. Mesin truk bahan bakar duh ditembak - mung ing dalan (maksudku B-94, "Burglar"). Massa bedhil kanthi sampurna nyuda mundur.
            2. tracer
              tracer 21 Juni 2017 06:39
              0
              Seri sedulur bisa wae, malah sewu nembak. Ing kasus tartamtu, wong njlèntrèhaké seri saka 5 dijupuk kanggo sampeyan, kang ciri akurasi tong minyak. Biasane, kompetisi diwenehi wektu kanggo ngrampungake seri iki. Iku (wektu bisa temen beda). Nanging sabenere dening seri 5 dijupuk akurasi meh wae gegaman ditemtokake. Pundhakmu kok patah? Saka 308 kaliber? Ojo wedi ora pecah, luwih kaliber enteng.... Mundur Mosyan luwih kuwat.
            3. Pulya
              Pulya 21 Juni 2017 09:15
              0
              Kutipan: proletar
              Umumé, motret ing seri nyebabake paningkatan radius dispersi kanthi 3-4 kaping, murni amarga fisiologi manungsa (uga, menehi kula limang nembak saurutan saka tong minyak lan aku bakal katon ing Pundhak) Mugi clavicle bakal tetep utuh.


              Lan apa sing bakal kelakon ing pundhak / tulang selangka ???
              7,62x51 mundur meh ora katon ...
              Aku dijupuk 100-150 bêsik ing wektu karo kartrid saka Deer iki.
              Lan pundhak gedhe.
  3. tol 100w
    tol 100w 20 Juni 2017 20:33
    +5
    Ing bab mung sampeyan bisa menehi saran - Cut mudhun fly!
    1. Pulya
      Pulya 20 Juni 2017 21:45
      +4
      Kutipan: tol100v
      Ing bab mung sampeyan bisa menehi saran - Cut mudhun fly!

      Sampeyan ora bakal pracaya ... padha ora pisanan sijine ing bedhil iki ... padha ngerti carane iku bisa mungkasi wassat
      1. tracer
        tracer 21 Juni 2017 06:41
        0
        +100500!!!!! Mungkin ana Vaseline ing kit pelumasan))))
  4. Luga
    Luga 20 Juni 2017 20:35
    +1
    Salah siji Poroshenko tuku saham Oruzheinik, utawa wong liya saka panyiapan lokal. Ngendi bakal kartrid 7.62x54R? Aku ora ngandel yen dheweke ditembak ing Maidan.
    1. pjastolov
      pjastolov 20 Juni 2017 20:40
      +9
      Ngendi bakal kartrid 7.62x54R? Aku ora ngandel yen dheweke ditembak ing Maidan.
      ora ngandel - dheweke adol lan tuku kasur sing ora kondhisi, sing mateni batang wusmart. ngguyu
    2. Jerman 4223
      Jerman 4223 20 Juni 2017 23:17
      0
      Kabeh wis telat, nanging ora ana produksi, kabeh critane.
  5. Masya Masya
    Masya Masya 20 Juni 2017 20:39
    +8
    bisa digunakake kanggo nindakake tugas taktik paling jembar

    Mlakumu lebar, celonone bakal nyuwek!!! nglirik
    1. pjastolov
      pjastolov 20 Juni 2017 20:42
      +8
      Mlakumu gedhe, celonone bakal nyuwek!!
      isih traktor driver-machinist saka profil sudhut karo konsep sempit hi
      1. Masya Masya
        Masya Masya 20 Juni 2017 20:47
        +7
        Kutipan saka: pjastolov
        profil jembar karo konsep sempit

        Aku ragu yen ana konsep apa wae ... sanajan profil sing sempit ...
        1. pjastolov
          pjastolov 20 Juni 2017 20:50
          + 10
          Bu, sampeyan wis banget, piye wae ora toleran, dheweke duwe tugas Maidan lan ATO sing jembar banget. tresna
          1. Masya Masya
            Masya Masya 20 Juni 2017 20:59
            +8
            Volodya, kaya sing diomongake bapakku ... aja ngomong gop nganti sampeyan turu ing lemah ...
            1. pjastolov
              pjastolov 20 Juni 2017 21:03
              +9
              aja ngomong gop nganti sampeyan ngapusi ing lemah.
              nanging aku crawled ing lemah, mlayu luwih kerep recourse
              1. Masya Masya
                Masya Masya 20 Juni 2017 21:44
                +6
                Kutipan saka: pjastolov
                mlayu luwih kerep

                Aku kepengin weruh ... kepiye carane nyusup ing ngisor ... apa ana insang?
                1. pjastolov
                  pjastolov 20 Juni 2017 21:54
                  +7
                  Aku ora meh scout, lan kanggo banyu - ora cara, yen mung minangka Resor pungkasan. nanging aku ora ngerti bab ngisor (kajaba gendul ngguyu ) - Aku ngomong babagan lemah hi
                  1. Masya Masya
                    Masya Masya 20 Juni 2017 22:19
                    +5
                    Dadi sampeyan lan aku duwe konsep "lemah" sing beda ... bapakku minangka kapal selam, lan sampeyan, kaya sing dakngerteni, apa Cossack?
                2. Viktor Kurganov
                  Viktor Kurganov 20 Juni 2017 22:36
                  0
                  Kutipan saka Masya Masya
                  Kutipan saka: pjastolov
                  mlayu luwih kerep

                  Aku kepengin weruh ... kepiye carane nyusup ing ngisor ... apa ana insang?

                  Kenapa gills? Mbukak angin kaping pindho ...))))))
  6. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 20 Juni 2017 20:41
    +4
    Dadi apa? eseman
    Aku wis mutusake kanggo tuku mobil listrik kanggo saben karyawan perusahaan kita. Nanging aku uga ora duwe dhuwit kanggo iki, ora ana infrastruktur nangis
    1. Masya Masya
      Masya Masya 20 Juni 2017 20:50
      +7
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      Aku wis mutusake kanggo tuku mobil listrik kanggo saben karyawan perusahaan kita.

      Aku mutusaké sing paling penting, voiced iku ... banjur, suket ora tuwuh ... nanging wong pracaya !!!
    2. gerilya ala
      gerilya ala 20 Juni 2017 21:13
      +3
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      Aku wis mutusake kanggo tuku mobil listrik kanggo saben karyawan perusahaan kita

      Nuwun hi . Sesuk aku njaluk kerja karo sampeyan dadi operator kabel.
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      Nanging aku uga ora duwe dhuwit kanggo iki, ora ana infrastruktur
      Siap ngenteni nganti sampeyan duwe kabeh. ya
      Hello! ombenan
      1. Batalyon konstruksi cadangan
        Batalyon konstruksi cadangan 20 Juni 2017 21:25
        +3
        Yura, nalika aku lan sampeyan ngenteni mobil listrik normal, putu buyut wis tuwa ngguyu
        Hello! hi ombenan
        1. Viktor Kurganov
          Viktor Kurganov 20 Juni 2017 22:38
          0
          Quote: Batalyon konstruksi cadangan
          Yura, nalika aku lan sampeyan ngenteni mobil listrik normal, putu buyut wis tuwa ngguyu
          Hello! hi ombenan

          Njupuk apa sing sampeyan duwe. Ngalih menyang listrik dhewe.
      2. pjastolov
        pjastolov 20 Juni 2017 21:26
        +7
        nalika sampeyan entuk kabeh iki
        nunggu anyar apik
    3. alexander.arier
      alexander.arier 20 Juni 2017 21:15
      0
      Lha, ora masalah, utangan.
      1. Batalyon konstruksi cadangan
        Batalyon konstruksi cadangan 20 Juni 2017 21:28
        +2
        Apa utangan sampeyan pengin njupuk? Kanggo sing Kerajinan sing piye wae ana, utawa kanggo produksi karo penemuan teknologi anyar, supaya mobil listrik sing tenan nggawe pangertèn katon?
        Miturut cara, aku ora manggon ing Jerman, nanging ing Urals. Iklim kita rada beda. ngguyu
        1. alexander.arier
          alexander.arier 20 Juni 2017 22:03
          0
          Dadi aku njupuk utangan lan lunga. saiki, ngomong sapa sing bakal menehi utangan. carane wong liya njupuk? njupuk 100 yuta 50 sampeyan wenehi sing ora kejawab utangan, iiiiiiiiii ...... mlayu.
          lan electroautos ora cocog, iku kabeh babagan baterei. nanging Toyota nawakake mobil hibrida elegan. Sato RAV kanthi mesin 2.5 nganggo 6 liter saben 100 km. model liyane malah luwih cilik. Garansi baterei 10 taun, garansi mobil 5 taun.
          1. Batalyon konstruksi cadangan
            Batalyon konstruksi cadangan 20 Juni 2017 22:19
            +2
            Alexander, aku ora wakil saka "dill daya" lan ora malah "andhap asor" Kolonel Zakherchenko, utawa apa wae ibune. Aku ora ngerti carane ... Nurani campur tangan ...
            1. alexander.arier
              alexander.arier 20 Juni 2017 22:58
              0
              amarga kurang percaya karo argumentasi babagan kalbu. dina iki wong samar-samar mbayangno apa iku lan apa iku perlu ing kabeh. ngganggu banget karo urip.
              Kowe yakin ngomong jujur??? iku tinggalane jaman biyen.
          2. Viktor Kurganov
            Viktor Kurganov 20 Juni 2017 22:44
            +1
            Kutipan saka: alexander.arier
            Dadi aku njupuk utangan lan lunga. saiki, ngomong sapa sing bakal menehi utangan. carane wong liya njupuk? njupuk 100 yuta 50 sampeyan wenehi sing ora kejawab utangan, iiiiiiiiii ...... mlayu.
            lan electroautos ora cocog, iku kabeh babagan baterei. nanging Toyota nawakake mobil hibrida elegan. Sato RAV kanthi mesin 2.5 nganggo 6 liter saben 100 km. model liyane malah luwih cilik. Garansi baterei 10 taun, garansi mobil 5 taun.

            Aku ora ngerti carane bab 6 litas, nanging kasunyatan sing menehi babar pisan 10 taun ing baterei categorically ngapusi. Ngadili dhewe - pabrikan menehi jaminan 3 taun kanggo unsur, lan wis 10 kanggo sawetara ewu dipasang ing baterei. kepriye? Kemungkinan operasi tanpa kegagalan sistem dianggep minangka perkalian saka kemungkinan kabeh unsur. Saka kene, urip layanan ditemtokake.
            Salajengipun, njupuk menyang akun persentasi saka output ing akeh, wektu babar pisan dipilih.

            Salajengipun. Baterei = 10 taun, mobil sakabèhé = 5 taun. Piye iki? Ditarik baterei metu saka mobil, sampeyan duwe 10 taun. Dipasang - 5 taun.
            1. alexander.arier
              alexander.arier 20 Juni 2017 23:07
              +1
              Inggih, sampeyan kudu maca apa sing ana, nanging ora perlu dipikirake. Inggih, aku bakal nyelehake driji ing. Baterei dijamin 10 taun. Yen baterei gagal sajrone 10 taun, bakal diganti kanthi garansi. ing mobil sakabèhé ana garansi 5 taun nanging nganti 100 km, yaiku, ing 000 taun lan roto nganti 5 bagean panggantos sing gagal ing garansi. yen jarak tempuh nganti 100 taun luwih saka 000 km, babar pisan kanggo mobil ends, mung babar pisan baterei. Aku khusus bakal nerangake yen ing cilik saka masalah karo rem utawa engine, ndandani iku ing beyo saka pemilik, ing cilik saka masalah karo baterei, panggantos ing babar pisan.
              ufff, angel ing desa tanpa naga.
              1. Viktor Kurganov
                Viktor Kurganov 21 Juni 2017 00:55
                +1
                Kutipan saka: alexander.arier
                Inggih, sampeyan kudu maca apa sing ana, nanging ora perlu dipikirake. Inggih, aku bakal nyelehake driji ing. Baterei dijamin 10 taun. Yen baterei gagal sajrone 10 taun, bakal diganti kanthi garansi. ing mobil sakabèhé ana garansi 5 taun nanging nganti 100 km, yaiku, ing 000 taun lan roto nganti 5 bagean panggantos sing gagal ing garansi. yen jarak tempuh nganti 100 taun luwih saka 000 km, babar pisan kanggo mobil ends, mung babar pisan baterei. Aku khusus bakal nerangake yen ing cilik saka masalah karo rem utawa engine, ndandani iku ing beyo saka pemilik, ing cilik saka masalah karo baterei, panggantos ing babar pisan.
                ufff, angel ing desa tanpa naga.

                ya wis. Auto kanggo 35t. ijo sing ditulis mati, lan baterei dibusak lan sijine anyar liya.
                Apa sampeyan aku, desainer, sing ngonsumsi luwih saka siji rahang babagan quirks kasebut ing koran?
                Dheweke mung nulis, ngerti yen kanggo mbungkus complainant minangka bukti kabodhoane ing operasi - sing loro driji ...
                Kapindho. Yen sampeyan wis 50 taun lan sampeyan tuku mobil kuwi, sampeyan ora bisa urip nganti pungkasan wektu babar pisan kanggo baterei. Ana akeh program kanggo ngetung bathi ing peralatan sing bisa dipercaya (iki luwih akeh tinimbang sing biasa kanthi jaminan nyata). lan pembayaran kanggo bejo sing wis entuk panrimo saka gelembung reklamasi.
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 21 Juni 2017 17:29
                  0
                  carane iku kabeh diwiwiti.
                  Kulawarga lan kanca-kancaku ora duwe masalah.
                  Mungkin kabeh babagan pasuryan?
                  kaya paribasan, kanthi pasuryan sing kaya mengkono iku tansah kesel.
                  Ya, kadhangkala sawetara wong duwe pasuryan kaya sing ditulis ing sisih tengen,
                  Aku ora bakal dibuwang mung dening bajingan lengkap.
                  iku kok game posting???
                  kanca wis karnaval Kia, padha disebut bodho, padha needed kanggo gesheft a. Kia duwe garansi 7 taun, suwene pitung taun dheweke ndandani mobil. Nanging amarga jaminan wis entek, wong-wong mau padha nyabrang lan nyingkirake dheweke. mobil didandani ing babar pisan kanggo breakdowns kathah lan asring.
                  akeh merek nggawe promosi lan nambah babar pisan kanggo 5 taun utawa 100 km, whichever mobil njupuk munggah ing advance.
              2. Viktor Kurganov
                Viktor Kurganov 21 Juni 2017 01:07
                +1
                Kutipan saka: alexander.arier
                Inggih, sampeyan kudu maca apa sing ana, nanging ora perlu dipikirake. Inggih, aku bakal nyelehake driji ing. Baterei dijamin 10 taun. Yen baterei gagal sajrone 10 taun, bakal diganti kanthi garansi. ing mobil sakabèhé ana garansi 5 taun nanging nganti 100 km, yaiku, ing 000 taun lan roto nganti 5 bagean panggantos sing gagal ing garansi. yen jarak tempuh nganti 100 taun luwih saka 000 km, babar pisan kanggo mobil ends, mung babar pisan baterei. Aku khusus bakal nerangake yen ing cilik saka masalah karo rem utawa engine, ndandani iku ing beyo saka pemilik, ing cilik saka masalah karo baterei, panggantos ing babar pisan.
                ufff, angel ing desa tanpa naga.

                Lan pungkasane. Pitakonan Snide: Sampeyan numpak baterei, 7-8 taun. Nanging sajrone wektu iki, dheweke wis ngembangake lan ngasilake baterei kaping telu luwih gedhe tinimbang sampeyan. Clinging menyang loot ageng sampeyan tau mbayar, sampeyan puas karo sampah karo radius lelungan 200 km, nalika pepadhamu pinter mbayar telu kanggo limang kaping kurang kanggo anyar, sawise tuku karo garansi setahun, padha numpak 500- 600 km. Bener, kanca Jerman sing dikasihi.
                Lha, aku ngerti kerjane gawe wesi karo jaminan 10 tahun. Lan ora inflated, nanging nyata 10 taun. Kanthi acceptance militèr. Sepotong wesi, sing dadi desainer utama, duwe syarat kaya ngono.
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 21 Juni 2017 17:31
                  0
                  ah, ana apa. Ajaib, pisanan sampeyan kudu maca apa mobil hibrida lan mobil listrik.
                  iki protso mandet.
                  pamit lan ojo dumeh aku mosh. sampeyan kudu digandhengake karo wong-wong kaya sampeyan lan karo tingkat ora nggatekke cocok.
          3. dvina71
            dvina71 21 Juni 2017 00:08
            0
            Kutipan saka: alexander.arier
            elektro-otomatis ora cocog, iku kabeh babagan baterei. nanging Toyota nawakake mobil hibrida elegan. Sato RAV kanthi mesin 2.5 nganggo 6 liter saben 100 km

            Kuwi omong kosong. Basis mobil iki kabeh ICE, efisiensine.. wah, ngomong diesel.. ok 30-35% bensin kurang.. Piye carane sampeyan bisa ngganti efisiensi iki kanthi nambah unit liyane kanggo sistem? Kajaba iku, saben unit nduweni efisiensi dhewe, kurang saka 100%.
            Paling kamungkinan, konsumsi iki dituduhake kanggo sawetara jinis regime, kang mengkono arang banget .. Kang menehi kritik dening forum Priusist .. hibrida sing nganggo rata-rata 10 - 12 liter ing kutha lan 7-8 ing dalan gedhe. Kabeh kaya non-hibrida liyane.
            1. alexander.arier
              alexander.arier 21 Juni 2017 17:38
              0
              iku mung watson.
              sampeyan mung kudu golek toyota hybridauto liwat google lan maca.
              Aku ora bakal menehi kuliah gratis.
              Aku njupuk Toyota kanggo sasi kanggo test, aku macet, lan beyo cocok. Aku njupuk H-VR. model anyar saka mobil Sato tindak taun, iki tenan terobosan.
              Aku uga bisa nuduhake yen ana sistem pemanas mesin-generator pembakaran internal. Efisiensi sistem kasebut yaiku 90%. penasaran????
              Aku duwe konsultasi gratis.
              1. dvina71
                dvina71 21 Juni 2017 17:51
                0
                Kutipan saka: alexander.arier
                banjur SD Watson.

                Tenang .. kanca .. Aku ngerti .. sing sistem pendidikan Western menehi kasempatan gedhe kanggo Ajaib .. Nanging .. ana fisika lan hukum sawijining.
                Sistem kendaraan paling irit. - ICE + mekanik. Sistem iki nduweni kerugian agunan paling cilik. Apa wae sing dadi luwih rumit ora efisien.
                Sampeyan njupuk mobil kanggo testing karo baterei wis kebak .. KANGGO kedadeyan mung pisanan. Banjur saben biaya sing sampeyan bayar.. piro regane kwhmu nang kono?Nanging mergo Toyota ora nganggep dhuwit iki dadi biaya..
                Ing trip dawa karo nomer cilik mandeg, braking .. kabeh omong kosong iki (baterei, trafo .. lan ing) mung bobot tambahan kanggo mesin pembakaran internal, kang bakal ngobong bahan bakar tambahan nalika ngeterake.
                TA kchto .. mukjijat mung bisa karo sampeyan .. Kita isih duwe akeh wong sing wis nampa pendidikan Soviet kualitas dhuwur .., siji masalah .. ana sethitik banget kamar kanggo Ajaib.
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 21 Juni 2017 21:47
                  0
                  ngguyu apik
                  Nah, iki mung ora nggatekke.
                  Mungkin luwih gampang maca babagan model hibrida Toyota anyar ?????
                  Aku ngandika mung mbayar referensi carane lan apa.
                  fisika minangka basis kemajuan, lan pendidikan Soviet katon minangka rem ing pembangunan. mulane, teknologi kita wis kemajuan Fantastic, lan sampeyan duwe kabeh supaya versi Soviet lan ngalahaken ing sangsara.
                  Aku bisa njaluk njaluk ngapura, pitakonan lan pembayaran kanggo rembugan.
                  Pracayaa, energi regeneratif minangka komponen penting lan perlu.
                  lan Toyota hibrida ora ngisi daya saka jaringan ing kabeh. lan baterei lithium-ion isih ora kenal ing Rusia ???
                  Miturut cara, aku elinga Soviet nalika padha ora bisa pracaya lampu semikonduktor padha bisa, kang konsumsi 90% kurang lan padha menehi liyane cahya.
                  TV pungkasan sing aku tuku kanggo ibuku yaiku 101 cm diagonal, konsumsi 46 watt lan dakgawa nganggo rong driji. kaya iki. kita duwe kemajuan, lan ing kabeh,
                  lan kowe???
                  1. dvina71
                    dvina71 21 Juni 2017 22:45
                    +1
                    Kutipan saka: alexander.arier
                    TV pungkasan sing aku tuku kanggo ibuku yaiku 101 cm diagonal, konsumsi 46 watt lan dakgawa nganggo rong driji. kaya iki. kita duwe kemajuan, lan ing kabeh,
                    lan kowe???

                    Lan ing kene kita ... Dheweke nggawe pemecah es nuklir paling gedhe, ngluncurake sentrifugal anyar kanggo nambah bahan bakar nuklir, ngembangake metode industri kanggo ngekstrak hafnium, lagi nyoba obat kanggo kanker (pancen kerjane), dheweke wis ngembangake cara anyar. cara printing 3D karo logam ... ya, akeh perkara sing kemajuan lan inovasi, ora kaya TV ...
                    1. alexander.arier
                      alexander.arier 21 Juni 2017 23:12
                      0
                      malah ing kasus iki, padha kelingan ballet lan roket.
                      ora ana owah-owahan. propaganda lan mosh abuh.
                      kapan sampeyan bakal miwiti urip?
                      ing Agustus, Aku njupuk 4-minggu vacation lan lunga menyang Schweitz lan Italia ing tlaga lan ing segara ing wonmobile lawas.
                      gerbongku wis 6-2.20x wheel lan nganggo 14 liter saben atus.
                      6 kasur bali kanggo mburi utawa 4 royally.
                      lan sampeyan nggunakake priuse cilik 12 saben.
                      ora, ana sing salah karo sampeyan.
                      kapan sampeyan bakal miwiti urip? Aku wis njupuk 6 minggu preian taun iki, 4 ing Agustus, lan 4 minggu isih kanggo taun iki.
                      kita urip mlarat nanging seneng. aran
                      1. dvina71
                        dvina71 21 Juni 2017 23:21
                        +1
                        Kutipan saka: alexander.arier
                        malah ing kasus iki, padha kelingan ballet lan roket.

                        Nah demagoguery teka ing wektu.. ora ana sing bisa dijawab.. dingerteni.
                        Mlaku-mlaku nang endi wae.. terserah kowe, mugo-mugo mugo wae.. Aku wis kebacut.. Ana wektune aku ngumbara setengahe Eropa..
                        Kapan kita bakal miwiti urip? Apa sampeyan mikir yen sampeyan bakal ngendhaleni awake dhewe saka para imigran sing teka kanthi pager lan menyang Italia. Apa urip iki? Mbayar trip menyang alas kanggo jamur? Kanggo mancing ing waduk umum? ..
                        Lha opo to.. iki penjara malah penak.
            2. alexander.arier
              alexander.arier 21 Juni 2017 17:50
              0
              Ngomong-ngomong, aku numpak Matsda 3 kanggo kerja.
              ing autobahn nganti 8 liter saben atus yen disiram 160 utawa luwih.
              ing dalan normal 6.5l.
              iki biaya ing Matsda sandi tanpa Sato sembarang.
              lan priuses sing digawa menyang sampeyan lan liwat 10 taun, baterei ora bisa maneh lan mesin saka 400 km lan spedometer tatu 000 kaping, Mungkin padha haw 6 liter lan liter lenga saben 10 km.
              Mesthi, aku terus weruh yen sampeyan lagi dituku lan didol.
              Prius model lawas ing kondisi normal karo baterei apa luwih saka 6 liter ora dijupuk. senajan mesthi ana khusus bakat sing aneh.
              Aku malah ora nganggo 10l saka Mercedes lawas ing autobahn. 180 lan 9,5 konsumsi. otomatis 135 PS.
              Aku ora nyaranake tuku ajur mati. dening cara, Rusia teka munggah karo tepmin kanggo mobil, -wong tuwa enom. iki mobil prayoga nanging matèni lan mangkat.
              1. dvina71
                dvina71 21 Juni 2017 22:25
                +1
                Kutipan saka: alexander.arier
                Ngomong-ngomong, aku numpak Matsda 3 kanggo kerja.
                ing autobahn nganti 8 liter saben atus yen disiram 160 utawa luwih.
                ing dalan normal 6.5l.
                iki biaya ing matzda sandi tanpa Sato sembarang

                Sampeyan ndeleng apa masalah .. Ana mobil Golf2GTI haaaroshiy kuwi. Pancen.. apik banget.
                Dadi aku ngandhani .. konsumsi sawijining engine 1.8l karo kapasitas 1112hp (8 sel. motor) ing kacepetan 60 km.h - 3.7l, lan ing kacepetan 180km.h - 10.5l.
                Iki maksudku .. kanggo triumph fisika. Daya engine ora luwih saka konsumsi bahan bakar efisien. Konsumsi spesifik mesin pembakaran internal bensin yaiku 185-190g saben 1 hp. Jaman ndhisik. Ora ana sistem sing bisa ngganti. Ajaib ora kelakon.. ora ing industri iki. Baterei lithium ora nandhang pangisi daya dhewe, komponen regeneratif mung ana ing mode akselerasi sing kerep mandheg; ing perjalanan sing dawa, kabeh energi sing bali ora bakal dadi 10% saka energi sing digunakake kanggo transportasi kabeh barang kasebut.
                Aku kaget .. ora ngerti hukum konservasi energi ing Eropa ..
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 21 Juni 2017 23:27
                  0
                  nanging carane maca babagan teknologi anyar lan solusi teknis banget saka insinyur Toyota. uga, utawa mobil hibrida BMW.
                  iku mung slowdown.
                  kaya sing kedadeyan karo kemajuan teknologi liyane sing ora bisa dipercaya dening Sovieticus.
                  maca babagan mobil Tesla, sampeyan bakal ngalami krisis. lan kita duwe lengkap Karlsruhe lan Stuttgart wis Tesla. 30 Tesla regane. pesenan kanggo setengah taun. iku, sampeyan supaya mobil lan sampeyan njaluk iku mung sawise nem sasi, giliran.
                  carane kesed lan bodho. iki mbokmenawa kabèh titik. tinimbang maca bab teknologi anyar lan carane sempurno technical ngrambah, sampeyan bakal dishonored lan kirim game.
                2. alexander.arier
                  alexander.arier 21 Juni 2017 23:41
                  0
                  gendakan wis golf 2 liter turbodiesel 170 PS, 5 liter konsumsi yen 200 watered.
                  Iki teknik anyar nak. mung teknologi anyar. sampeyan bakal cingak yen lumaku watara autohouses kita lan mung nyoba mobil beda.
                  lan luwih becik ora menyang toko alat lan mesin listrik. atimu ora bisa nampa.
                  bisa mbayangno sepeda listrik kanggo gunung??? 200km ing baterei lan 40% mundhak sampeyan ora sok dong mirsani. sampeyan mung njupuk.
                  banget cocog kanggo Swiss lan Italia. lol keprungu
                  Piye kabarmu neng mburi, mung sak lawase. mikir kenapa???? Mungkin ora ngerti lan ora gelem sinau lan ngerti kasunyatan?
  7. bocah anyar
    bocah anyar 20 Juni 2017 20:55
    +2
    Aku ora ngerti apa-apa, sing luwih apik iki, kaya wong, zbroyar, Dragunov lawas kita uga pantes.
    1. Alexey Z.
      Alexey Z. 20 Juni 2017 20:59
      0
      Aku luwih apik mung amarga dudu kita ... dudu Rusia)
      1. bocah anyar
        bocah anyar 20 Juni 2017 21:21
        +2
        nggih kecuali...
    2. Viktor Kurganov
      Viktor Kurganov 20 Juni 2017 22:50
      0
      Quote: wong anyar
      Aku ora ngerti apa-apa, sing luwih apik iki, kaya wong, zbroyar, Dragunov lawas kita uga pantes.

      Padha beda-beda ing alamat kanthong ngendi loot mili. Kanggo Dragunov - kanggo Rusia, kanggo wesi iki - kanggo pabrikan, kang nuduhake ......
  8. alexander.arier
    alexander.arier 20 Juni 2017 21:13
    +2
    sawetara maksimum diwenehi kanggo bedhil paling apik sing nggunakake cartridge iki. Aku sangsi sing bisa kanggo gawé barel tliti dhuwur kanggo senjata ing Ukraina. iku larang banget lan peralatan khusus lan akeh pengalaman dibutuhake. peralatan kanggo produksi barel tliti dhuwur diprodhuksi mung kanggo pesenan, iku larang banget lan kudu dikirim kanggo latihan kanggo spesialis.
    Rusia tuku garis kuwi yen memori serves ing Swiss. Rusia saiki mrodhuksi tong minyak dhewe, nanging nganti saiki durung bisa kanggo kurban bedhil competitive kanggo pasar donya. model beda diprodhuksi kanggo konsumen Rusia lan tentara, nanging padha rodok olo kanggo analog donya.
    1. Oilpartizan
      Oilpartizan 20 Juni 2017 21:57
      0
      Aku setuju yen mesin Amerika lan baja Jerman dibutuhake.
      Iki sing ditindakake Rusia, tukang bedhil pribadi.
      Miturut artikel. Ukrainia gunsmith, padha sudagar pribadi.
      Apa sing bakal nyegah dheweke tuku alat mesin lan baja sing apik?
      Ora ana apa-apa, ing kahanan agresi eksternal.
      Senapan apik ing desain lan ergonomis, entheng lan "bisa dibalik", sing penting.
      Kanggo karakteristik sing diumumake babagan jarak lan akurasi, para skeptis ora kudu takon "bakal mabur utawa kenek."
      Iku kabeh babagan panah.
      Lan kartrid iki bakal mabur lan kenek.
      Kabukten nganti pirang-pirang dekade.
      1. Pulya
        Pulya 20 Juni 2017 22:56
        0
        Kutipan: Oilpartizan
        Aku setuju yen mesin Amerika lan baja Jerman dibutuhake.
        Iki sing ditindakake Rusia, tukang bedhil pribadi.
        Miturut artikel. Ukrainia gunsmith, padha sudagar pribadi.
        Apa sing bakal nyegah dheweke tuku alat mesin lan baja sing apik?
        Ora ana apa-apa, ing kahanan agresi eksternal.
        Senapan apik ing desain lan ergonomis, entheng lan "bisa dibalik", sing penting.
        Kanggo karakteristik sing diumumake babagan jarak lan akurasi, para skeptis ora kudu takon "bakal mabur utawa kenek."
        Iku kabeh babagan panah.
        Lan kartrid iki bakal mabur lan kenek.
        Kabukten nganti pirang-pirang dekade.

        Contone: 7,62x54 ing jarak 600 meter peluru mudhun setengah meter saka garis ngarahake. Lan iki kanthi bobot peluru 13 gram. Lan massa 7,62x51 9 gram. Malah luwih nyuda. Apa sampeyan mikir ing jarak siji setengah kilometer, pinten peluru bakal ngeculake? Lan sing paling penting LOSS ing kacepetan pinten????
        Iki carane sampeyan kudu ngangkat laras munggah supaya peluru tekan target ing 1500 meter ???????
        Iki aku nggawa data prasaja kanggo analisis. Lan yen kita nganggep angin sing nyebabake peluru cahya sing diluncurake ing sadawane kutub sing curam lan kanthi cepet ilang kacepetan (energi) + angin ing jarak kasebut ora konstan (gusty) + kelembapan + suhu + kayu ....
        Mikir dhewe sedulur
        Lan sapa sing wis mriksa 7,62x51 nganti pirang-pirang dekade kanthi jarak 1500-1800 meter ???
        Jeneng ing studio !!
      2. alexander.arier
        alexander.arier 20 Juni 2017 23:24
        0
        apa sing ngalangi sampeyan tuku? regane. lan kualifikasi kanggo wisuda.
        308 bedhil karo pratondho kuwi biaya saka 8000 lan mesthi ora hryvnia. lan optik lan sistem liyane bisa biaya kaping pirang-pirang luwih, iki wis liwat 30. Mung ngarsane optik luwih utawa kurang ditrima kanggo kisaran kuwi biaya saka 000.
        ing Ukraina, iki prices unrealistic. konsumsi Piece. aligarhi lan wakil bisa tuku 100 bêsik ing paling. produksi kuwi wis pinasthi bangkrut lan ora ana siji alamiah bakal tuku lan nginstal. iki mung kamungkinan saka negara.
        lan mirip bedhil penembak jitu, yaiku, carbine mburu karo tong minyak massive lan perhiasan liyane, bakal regane udakara 2000. nanging iki dudu bedhil penembak jitu, carbine kuwi bisa nganti 200m. lan regane 2000 dolar. ing Ukraina iku unrealistic. dikarepake bakal kurang. bedhil mburu kuwi ora cocok kanggo tentara, lan rega kanggo Ukraina iku matèni. Senapan Dragunov saka gudang ngluwihi saingan karo bedhil mburu kaya ngono.
        sing luwih jelas???
    2. Johnhr
      Johnhr 20 Juni 2017 23:07
      0
      Apa sampeyan mikir yen tong minyak iku kanggo olahraga shooting? Sa adoh aku ngerti, pistol margolin sing shoots cartridges kaliber cilik luwih akurat saka pm. margolin kanggo olahraga. Makarov kanggo senjata pasukan keamanan
      1. alexander.arier
        alexander.arier 21 Juni 2017 18:00
        0
        Aku nulis babagan senjata olahraga ????
        senjata olahraga uga beda, ana kanggo wiwitan lan wong awam, lan ana kanggo atlit profesional saka liga utama. supaya senjata sing atlit utama liga tuku, lan kualitas lan rega dhuwur banget sing akeh mung wedi. sawetara wong bakal tuku senapan sniper olahraga ngendi prices miwiti ing 50.
        lan kasunyatan sing ukronatsiks ngeculake iki minangka kerajinan. kene topik bab iku.
        1. Johnhr
          Johnhr 21 Juni 2017 19:59
          0
          Perusahaan iki pisanan khusus ing olahraga lan mburu senjata. kang tegese peralatan ana ora digunakake, nanging Newest
          1. alexander.arier
            alexander.arier 21 Juni 2017 22:03
            0
            iki prabédan amba, senjata elit karo kinerja dhuwur lan barang konsumen.
            Aku mung ngomong babagan kasunyatan sing ing Ukraina produksi senjata elit iku unrealistic.
            lan mburu karabin kanthi jarak 200m paling mungkin bisa dicap. ing tentara, bedhil mburu kuwi ora cocok kanggo nggunakake.
            Aku wis nulis manawa Dragunovs saka gudang ngluwihi saingan karo bedhil sing digerakake dhewe.
            lan dragunov minangka bedhil biasa-biasa wae.
            1. dvina71
              dvina71 21 Juni 2017 22:34
              +1
              Kutipan saka: alexander.arier
              lan dragunov minangka bedhil biasa-biasa wae.


              SVD minangka bedhil paling apik ing lapangan. Ora salah sampeyan ora ngerti carane masak)))
              1. alexander.arier
                alexander.arier 22 Juni 2017 00:04
                0
                Aku njupuk Dragunov dibandhingake karo bedhil NATO lan ora karo senjata Rusia. ing pasar Rusia lan CIS, ora bisa nindakake apa-apa.
                Ora ana apa-apa yen pasukan khusus Rusia tuku senapan sniper sing diimpor. ora ana alternatif lan ora bakal ana, mung iklan kanggo bedhil anyar, nanging pasukan khusus menehi pilihan kanggo senjata sing diimpor.
                1. dvina71
                  dvina71 22 Juni 2017 01:10
                  +1
                  Kutipan saka: alexander.arier
                  Aku njupuk Dragunov dibandhingake karo bedhil NATO lan ora karo senjata Rusia. ing pasar Rusia lan CIS, ora bisa nindakake apa-apa.

                  Nah, tembunge ... TK.. SVD iku senjata sniper tingkat platun. Ora MTR, nanging bedhil tentara saka garis ngarep. Lan ora ana SVD ana .. sanadyan AVP, utawa HiK, padha ora bakal ngganti ana .. nganti senjata pribadi katon ing prinsip anyar.
                  Saiki menyang MTR Federasi Rusia ..



                  Ing wiwitan video, tong minyak saka 6s8 Kord kelip-kelip, menehi DTK karakteristik, lan ing 4.45s SV-98 katon cetha .., ora malah ing amben aluminium ..
                  1. alexander.arier
                    alexander.arier 22 Juni 2017 20:07
                    0
                    lan jujur???? carane padha tuku bedhil sniper saka mungsuh lan padha tuku. kabeh sing diprodhuksi ing Rusia lags konco.
                    lan bedhil mungsuh karo kabeh piranti perlu kanggo biaya karya saka 50. lan kaliber gedhe luwih gedhe.
                    kabeh wong wis ngerti iki kanggo dangu. lan laras tali kanggo bedhil penembak jitu ora ana gunane. iki, lagi ngomong, jaminan sosial kanggo deso lan marang pribumi. conda kudu bisa ing 2000m kene lan ana apa-apa kanggo nyekel. iku mung senjata sing kudu dituku saka mungsuh lan wong kudu disiapake, kang biaya akèh wektu lan akèh dhuwit.
                    Partrons kanggo nembak kuwi uga khusus lan biaya depressing dhuwit.
                    malah ing spektrum kita, 10 dijupuk saka 80 euro biaya 308 lapua.
                    kaliber gedhe kaping pindho minangka larang. Aku sampeyan duwe minimal kaping pindho minangka larang. lan sniper kudu njupuk saben dina lan akeh.
                    Mesthi, aku ora ngomong babagan kartrid sampeyan, dheweke ora ngeculake apa-apa saka sampeyan. Insya Allah, tembak sampeyan ing 500m. Partrons iku omong kosong lengkap.
                    Miturut cara, 308 Lapua khusus lan standar beda banget ing rega lan kemampuan. khusus kanggo 1000m saka 10 8 ngapusi mudhun ing guish 30x30. standar Allah ngalang-alangi 2 drive, yen sampeyan lagi bejo. iku perlu kanggo njupuk luwih dhuwur lan demolition kuwat. nalika sampeyan njupuk, sampeyan kudu tuku amunisi maneh.
                    Cartridges Rusia piye wae wiwit ditawakake amarga regane apik, nanging cepet mandheg. wong nyoba lan ngetung.
                    pamburu tenan tuku. padha isih kudu dijupuk 100m, iku bakal nindakake.
            2. Johnhr
              Johnhr 22 Juni 2017 06:36
              0
              yen ana peralatan saka kelas iki, banjur apa release ora realistis? lan minangka adoh aku ngerti sampeyan ora cukup ngerti sistem marketing. sampeyan bisa tuku barang mewah kanthi overpaying mung kanggo merek kaping pindho. yaiku kanggo pamer-pameran. nanging ing urip nyata iku pancen padha
              1. alexander.arier
                alexander.arier 22 Juni 2017 20:12
                0
                pamer??? mung sampeyan kudu nyoba kanggo njupuk dhewe saka bedhil kanggo 50 lan kanggo 000.
                nalika iku pangerten teka. padha donya temen beda.
                teapot ora ngerti iki ing umum. lan ana trois karo bolongan, lan ana pipa karo bolongan. iku kaya mobil Zarorozhets lan mobil Porsche, kok mbayar luwih ya ??? sampeyan tuku Cossack kanggo 3 ewu lan sampeyan mikir, nanging sawetara wong tuku Porsche kanggo 100.
                lan ora ana peralatan kanggo produksi barel tliti dhuwur ing Ukraina lan temenan ora bakal maneh. ing umum, iku dipercaya sing malah trunks biasa-biasa wae digawe, paling kamungkinan biasa-biasa wae tuku lan mbayar dhuwit apik. nanging luwih gampang tinimbang ngasilake, pracaya kula.
                1. Johnhr
                  Johnhr 22 Juni 2017 20:21
                  0
                  Apa sampeyan njupuk penembak komputer ing penembake utawa apa?
                  1. alexander.arier
                    alexander.arier 22 Juni 2017 20:47
                    0
                    Nah, kaya nyoba nerangake marang kodhok sing ndeleng metu saka rawa yen ana pesisir segara kanthi pasir putih lan banyu biru lan bening sing apik banget.
                    kita manggon ing donya beda.
                    1. Johnhr
                      Johnhr 22 Juni 2017 20:53
                      0
                      uga, apa sing dijupuk saka yen sampeyan bisa mbandhingaké kaya sing? ngguyu senajan aku ngerti sapa kowe. punika setengah saka situs kaya sampeyan saka kang padha ora njupuk. nanging kanggo mangerteni iki, paling sampeyan kudu pindhah menyang tentara lan ndeleng karo mripatmu dhewe apa sing bakal diijini kanggo njupuk saka, lan apa ora. ngguyu
                      Inggih, mesthi, beda. Aku manggon ing nyata
                      1. alexander.arier
                        alexander.arier 22 Juni 2017 21:34
                        0
                        carane sampeyan pengin nebus isin sampeyan. informasi bab kula punika superfluous lan malah mbebayani kanggo sampeyan.
                        Miturut cara, etnis Jerman intifanku ninggalake Ukraina. kadhangkala numpak Ukraina kanggo seneng-seneng lan nyeret kula. manggon ing Mukachevo.
                        Ukraina minangka mayit kanthi teknologi, moral, lan minangka negara. Ukronatsiki rampung Ukraina.
                        Ukraina ora bakal ngasilake apa-apa maneh. iku utopia. malah ing Rusia padha ora bisa tekan tingkat senjata diprodhuksi ing Eropah lan Amerika Serikat, lan Ukraina wis mambu busuk lan bosok.
  9. cah cilik
    cah cilik 20 Juni 2017 21:23
    0
    katon luwih kaya AR-10 tinimbang AK-10. Lan apa ak-10?
  10. penembake gunung
    penembake gunung 20 Juni 2017 21:32
    +3
    Artikel kasebut salah. Dasar kanggo carbine mburu iki AR-10, ing cendhak - Amérika, salah siji dilisensi, utawa Déwan screwdriver saka bagean US. Ana mung ora ono kanggo njupuk trunks.
    Ya, jarak target - 800 - Aku percaya, akurasi 0.75 MOA - Aku ora percaya. Senapan jinis iki arang menehi akurasi kasebut - ora amarga tong minyak, nanging amarga operasi otomatisasi. Penembak jitu sing apik - kabeh bolt!
    1. alexander.arier
      alexander.arier 20 Juni 2017 22:14
      0
      iku banget kamungkinan sing iki cilik. nanging yen trunks dituku ing Amerika Serikat, banjur rega bakal ora ditrima kanggo Ukraina. utawa trunks ora dhuwur-tliti, nanging varian ing likeness.
      800m minangka jarak sing apik banget kanggo bedhil lan wis angel banget kanggo penembak jitu, lan akeh sing gumantung ing tong minyak. sniper super karo tong minyak Shirpotrebovsky crappy bakal smear luwih saka tiba, lan otomatis ora diinstal ing bedhil tliti dhuwur ing kabeh, padha isih nginstal majalah, nanging padha ora nginstal ing produk Piece lan majalah. iku mesthi apik tenan sing ana bedhil sing tekan target ing 2000m.
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 20 Juni 2017 23:06
        +2
        Amunisi luwih kualitas dibutuhake. Kadhangkala sampeyan nemokake sing ing jarak 400 meter bisa menehi panyimpangan 10 meter ing sisih. Iku bisa kanggo mirsani kanggo 7,62x54R mandhap.
        1. alexander.arier
          alexander.arier 21 Juni 2017 18:02
          0
          wae 10m. iki sing sampeyan ngaco. sampeyan kudu njupuk cara liyane. ing wiwitan, shortfalls paling umum.
  11. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 20 Juni 2017 23:31
    0
    dudu sedulur, aja lali ngethok mabur
  12. Inquisitor
    Inquisitor 21 Juni 2017 01:10
    0
    Soko saka opera iki apik
  13. aszz888
    aszz888 21 Juni 2017 01:55
    +1
    ... kepiye klone nazis kaya biasane ... apa jarak efektif 1500 m kanthi tong minyak sing cendhak? ngguyu ... nanging sampeyan bisa setuju karo bobot - nindakake iki ngguyu
  14. Mauritius
    Mauritius 21 Juni 2017 06:01
    +1
    ing Ukraina [kutipan][/kutipan]
    ING UKRAINE.
    Tulis ing situs Rusia ing basa Rusia!
    1. Catherine II
      Catherine II 21 Juni 2017 10:54
      0
      Kutipan saka Mauritius
      Tulis ing situs Rusia ing basa Rusia!

      iku urusan pribadi kanggo kabeh wong
      contone, ing acara sadurunge 91, aku nulis ing, sawise-in,
      tinimbang dicela amarga iki, aku bakal nulis menyang NA, iki masalah resistensi, luwih akeh dipencet, bakal ana kepinginan kanggo nindakake kesalahan.
      supaya liyane nulis ing Ukraina nambah kepinginan kanggo nulis ing Ukraina.
      Ikhlas.
      (ana netral - ing tanah Ukrainia, ing wilayah Ukraina)
      1. Mauritius
        Mauritius 21 Juni 2017 16:26
        0
        Matur nuwun diterangno.
        Mung perkara bodoh kaya iki: iku urusan pribadi kanggo kabeh wong isih ora worth nulis.
        Ing basa apa wae, ana aturan lan wong ngerti utawa ora. Salah siji dheweke melek, utawa ora lan ora pengin ngerti apa-apa. (Ana pilihan - bodho).
        Mulane, "apa sing dakkarepake, banjur aku bali" yaiku Makhnovshchina lan kurang budaya.
        Nanging, aku takon sampeyan nulis ing basa Rusia, lan sampeyan duwe ing Move?
        (ing babagan resistensi .... watu, wesi tuang ... kayu-oak ..... Apa sampeyan arep menyang akademi ing kana?)
        Ikhlas.
      2. dvina71
        dvina71 22 Juni 2017 02:04
        +1
        Kutipan: Catherine II
        Catherine II

        Ekaterina .. Aku ngerti kok iku jars on / on .. Miturut aturan basa Rusia, On digunakake kanggo nunjuk wilayah (ing Kaukasus, ing Urals), lan B ditrapake kanggo negara. Ing Siberia, mula ditulis yen banjur dadi negara Khanate Siberia. Nanging Ukraina ora tau dadi negara. Iki mesthi dadi wilayah njaba negara, mula ing basa Rusia umume nganggo NA Ukraina.
        Nanging aku wis nerangake siji wong saka Ukraina.. karo kang aku ndhukung topik iki. Usaha sampeyan kanggo menehi wigati marang negara sampeyan, ngganti aturan basa Rusia, mung ngomong babagan kegagalan negara iki. Validitas dibuktekake kanthi cara sing beda. Lan mesthi ora kaya presiden sampeyan saiki.
        1. svp67
          svp67 22 Juni 2017 03:57
          +1
          Kutipan saka: dvina71
          Miturut aturan basa Rusia, On digunakake kanggo nemtokake wilayah (ing Kaukasus, ing Ural), lan B ditrapake kanggo negara.

          Apa sampeyan yakin? Nanging kepiye ing Kuba, ing Kreta? Iki minangka EXCEPTIONS. Lan Ukrainians kudu bangga sing padha KHUSUS, lan ora mung berkembang, saka ngeruk.
          1. dvina71
            dvina71 22 Juni 2017 10:18
            +1
            .Kuba iku sawijining pulo. Kreta iku sawijining pulo .. Mulane - ON. Kanggo Republik Kuba, menyang Republik Kreta.
            Conto Amerika ..: Ing AS, Ing Amerika .., Ing bawana Amerika.
  15. Kot3713
    Kot3713 21 Juni 2017 06:33
    0
    Lan iki kanggo tangi kanggo mbayar ha ha ha ngguyu
  16. Yohanes_f
    Yohanes_f 21 Juni 2017 08:29
    0
    bedhil, mesthi, ora ala, padha mbokmenawa ngapusi kadohan, nanging ora penting, kabeh wiwit cilik, banjur tentara bakal maneh dilengkapi bushmils utawa liyane NATO, aku weruh iki wis ing 08. mung ing Ukraina, pahlawan liyane bakal ngethok kabeh ing tahap awal ....
  17. Vladimir
    Vladimir 21 Juni 2017 09:44
    0
    Kutipan: Luzhsky
    Ngendi bakal kartrid 7.62x54R?

    Aku bakal takon bab liyane, ngendi padha njaluk cartridges apik ing 308?
  18. Catherine II
    Catherine II 21 Juni 2017 10:55
    +1
    isih cilik kepinginan...
    duwe dhuwit, duwe bedhil
  19. Johnhr
    Johnhr 21 Juni 2017 15:30
    0
    Monos,
    Aku ora bingung lan misahake. nanging kedadeyan bebarengan lan iki ora bisa dianggep.
    Aku ngenteni bantahan saka spesialis sing ngerti masalah apa aku salah
  20. kadipaten
    kadipaten 21 Juni 2017 19:03
    0
    Katon kaya manufaktur main "Stalker".
  21. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 21 Juni 2017 22:28
    0
    Iku bisa lan bakal njupuk ing kadohan kuwi, nanging apa bab mencet target? kajaba sejatine sifate dening kasempatan , tong minyak cendhak.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Komentar wis dibusak.
  24. alexander.arier
    alexander.arier 21 Juni 2017 23:59
    0
    dvina71,

    arep bosok ning kulon bosok??
    Aku ngerti apa sing sampeyan tulis, mung sampeyan teknis ketinggalan ing salawas-lawase. kok ora maca babagan teknologi anyar lan solusi teknis. kesed lan bodho
    ana solusi nyata lan produk, lan kasunyatan sing nyoba kanggo gawe uwong yakin dhewe sing iki mokal ora ngganti kasunyatan.
    Aku cenderung tuku Toyota lan kabeh karakteristik sing diumumake cocog. banjur yato nuwun wong ing felt boots mikir sing warming munggah mokal ora bakal ngganti apa-apa ing kasunyatan kita. nanging bakal owah ing kasunyatan sampeyan.
    ngertos?
    1. dvina71
      dvina71 22 Juni 2017 00:23
      +1
      Kutipan saka: alexander.arier

      0
      alexander.arier Dina iki, 23:59 anyar
      dvina71,

      arep bosok ning kulon bosok??

      YA sial .. Aku ana ing Kulon iki .. Dadi apa? YA, sanajan ing taun 90-an ora ana kepinginan kanggo tetep ing kono.
      Dene kemajuwan teknologi.. Lha, sing di tulis kuwi saka kebodohan.. Mligine soal mobil. Aku wis kerja ing lapangan iki kanggo akèh taun, aku duwe pendidikan sing luwih dhuwur cocok.
      Punika review ekonomi bahan bakar Prius klasik
      Sergey, Birobidzhan. Aku maca kritik sing Toyota Prius duwe moncong ala - kanggo kula, iku mobil ayu banget, karo bleger Gamelan lan alus. Aku duwe mesin 1.8 liter plus motor listrik - Aku iku luwih apik kanggo overpay sethitik langsung, nanging bakal mbayar cepet banget karo tabungan ing bensin. Hakim dhewe - konsumsi ing dalan gedhe yaiku 4.5 liter kanthi kacepetan 100 km / jam, aku ngentekake 30 liter saka Khabarovsk nganti Vladik. Ing kutha gumantung ing mode nyopir lan wektu taun - ing mangsa panas iku 4-5 liter, nanging ing mangsa iku mundhak nganti 8, iku perlu kanggo anget munggah.

      Dadi ..nga liya .. mesin Golf2GTI volume padha 8cl .. Konsumsi ing 100km.h ora luwih saka 4l .. Where aku kudu kena dening kemajuan?
      Biyen, dudu proyek sing angel .. Ngganti piston, ing mesin VAZ 2105 1.3, kanthi wolung kanthi lengen, aku entuk mesin 1.4. Karburator .. Ing mode taksi, ing saindhenging kutha .. mesin iki ngginakaken 10 liter saben 110-115 km ...
      1. alexander.arier
        alexander.arier 22 Juni 2017 20:28
        0
        kowe ngerti apa-apa bab mobil impor ing umur 20 taun???
        Aku mung melas karo kowe.
        kok dadi nekad lan nyekel ideologi Sovieticus ngerti kabeh luwih apik lan kabeh luwih apik karo Sovieticus.
        lan banjur iku dawns ing sampeyan iku apik banget lan mobil diprodhuksi ing West, lan sampeyan rush éling kanggo nindakake soko ing podho, nanging dadi metu, minangka tansah, apa neraka.
        Padha nyoba kanggo ngedol frets ing Eropah, nanging pondokan, Hyundais, Kias lan prices kurban prices luwih lan njamin 5 kanggo 7 taun. tebak hasil lomba???
        sampeyan aneh.
        nanging glf gti apik banget. kaya ing annkdote, sadurungé langit biru lan zakar ngadeg. iku mobil apik, yen sampeyan nyimpen kanggo telek iku bisa kanggo metu kanggo 7 liter saka konsumsi. mung mesin bakal mati cepet yen drive 60-70 ing kacepetan kaping lima.
  25. Johnhr
    Johnhr 23 Juni 2017 11:20
    0
    alexander.arier,
    nanging jelas penembake iku virtual. supaya ing tentara padha bakal ngidini sampeyan njupuk mung saka apa sing bakal menehi sampeyan. nanging sanajan sampeyan lagi melu olahraga shooting, iku ora kamungkinan sing duwe kesempatan kanggo njupuk saka bedhil elit
    1. alexander.arier
      alexander.arier 23 Juni 2017 18:52
      0
      Sampeyan isih ora ngerti yen kita beda donya. ing rawa Panjenengan, mesthi, sampeyan bisa mbayangno sethitik.
      kita duwe 2000 wong ing verain lan gaman kuwi sing mung ora bisa ngimpi bab kuwi. lan ing akhir minggu kanggo kita, minangka cadangan khusus, kabeh kita arep diatur, mesthi, ing alesan. Aku aman bisa njupuk seng saka MG -3, lan padha nggawa feld jaegers kanggo familiarization lan testing apa. MP 5, MP7 ora cukup kanggo sampeyan nyoba, nanging sampeyan uga ora bakal weruh. kanggo permanen ing Arsenal kita, mesthi, kabeh wis lawas, nanging karakteristik kinerja kuwi sing anyar sing weruh bakal rauh.
      L96A1, AS-50, Fortmeier Mod 2002, SIG SSG 3000 ngerti apa iku???
      Barrettes ngandika ora lan ora bakal. ngendi, mesthi, ana, nanging temenan clamped.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. alexander.arier
      alexander.arier 23 Juni 2017 18:57
      0
      oh ya, cadangan khusus lan ferain iku organisasi sing beda. siji didanai dening tentara, liyane dening awake dhewe. kita bisa chip ing sèket dolar lan tuku saperangan barrettes, kanggo seneng-seneng.
      ngguyu
      1. Johnhr
        Johnhr 23 Juni 2017 21:12
        0
        Aku ngerti sampeyan dibagi ngguyu organisasi sing padha utawa beda. dening cara, yen sampeyan pengin mati kanggo Jerman, yen sampeyan pengin mbukak tengen, padha bisa njupuk dhewe ngguyu
        1. alexander.arier
          alexander.arier 23 Juni 2017 22:40
          0
          google bisa mbantu sampeyan. aja kesed.
          kesed lan bodho bakal nyirnakake sampeyan.
          Aku komandan super lan aku duwe 2000 prajurit super sing idolize kula, ngapusi mudhun lan mati meri.
          Ich diene dem Krieg. Seine heiligen Geist is Luft, mati Ich atme.
          1. Johnhr
            Johnhr 24 Juni 2017 07:24
            0
            2000 bot kaya aku ngerti ngguyu
            1. alexander.arier
              alexander.arier 24 Juni 2017 09:45
              0
              Sampeyan pangguna sing salah, sensitif lan iri.
              iku hard kanggo sampeyan ngomong dhewe sing ora saben vegetates kaya sampeyan lan ana donya ngendi wong urip terkenal lan sugih.
              luwih gampang sampeyan ngapusi awake dhewe supaya ora sinau lan berkembang.

              Ducunt volentem fata, nolentem trahunt
              Nasib mimpin sing arep lunga, sing ora gelem nyeret

              Paribasan Cleanthes, diterjemahake menyang Latin dening Seneca.

              resik
              1. Johnhr
                Johnhr 24 Juni 2017 11:37
                0
                nanging mung sampeyan ora ana hubungane karo tumitah jagad sing sampeyan manggon. malah luwih, Aku bakal ngomong sampeyan kaya-kaya kaya wong Arab sing mlayu saka perang menyang negara sing nampa wong-wong mau, lan sawise warming piyambak, padha wiwit ngelem nggawe khalifah.
                Aku kepingin weruh kepiye, sawise entuk saka massa menyang negara normal, sampeyan bisa ngimpi bali menyang massa kasebut?
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 24 Juni 2017 12:41
                  0
                  oops, misale jek sing kelainan mental wiwit saka kelainan. omong kosong lunga. yatim piatu, Aku wong Jerman ètnis, Aku manggon ing negara lan karo wong, aku urip seneng.
                  Mungkin sampeyan kesel yen Ukraina wis bubar saka ukronazisme. nanging tansah kaya mangkono. Nazisme tansah ngrusak negara lan bangsa.
                  sampeyan ngerti sing ing tsvetsaria makmur 4 negara. basa, lan kesetaraan mutlak lan kamardikan saka kanton.
                  Apa sampeyan kanthi kasempatan Ukronatsik???
                  matur nuwun boiler
                  Deest remedii locus, ubi, quae vitia fuerunt, mores fiunt
                  Ora ana papan kanggo obat-obatan sing dianggep minangka ala dadi adat

                  Seneca Lucius Annaeus, "Surat"
                  1. Johnhr
                    Johnhr 24 Juni 2017 18:56
                    0
                    Aku ora ngganggu urusan internal Ukraina amarga aku ora dadi wong Ukrainia kanthi cara apa wae. bakal nemtokake dhewe. nanging apa sisih sampeyan etnis Jerman karo Ukraina?
                    Miturut cara, salah sawijining pengamatanku. Ora ana Nazi ing Ukraina kanthi persentase tinimbang ing Jerman sing padha utawa sawetara negara liya ing donya sing ana negara sing mbentuk bangsa. Aku lunga menyang kono lan ndeleng kabeh kanthi mripatku dhewe. wong uripe. lan babagan Nazi modern, aku umume mikir yen iki minangka kreasi layanan khusus negara liya sing nggunakake ide kasebut nggunakake sawetara ide ing sirahe wong liya.
                    Miturut cara, Swiss minangka konfederasi. iku, organisasi padha EU lan sampeyan kudu ngerti iki
                    1. alexander.arier
                      alexander.arier 24 Juni 2017 19:10
                      0
                      iiiiiii????? iki komen opo?
                      ora ana ukonazisme lan kabeh ana ing Ukraina??? populasi Rusia ing wilayah Rusia ora didiskriminasi, ora ana steria ing Rada kanggo nglarang basa Rusia lan kanthi paksa nandur dialek Barat ???
                      apa sing nyegah Ukraina dadi konfederasi, utawa paling ora federasi kanggo nyegah perang???
                      Ukronazis nggawe kudeta lan mrentah Ukraina dina iki. mayoritas Rusia ing Ukraina diskriminasi marang minoritas Ukronazi.
                      pindhah menyang sensor, ora maca. iki menagerie Ukronatsy.
                      kaya sing sampeyan mangerteni, aku ora Rusia lan aku ngritik Rusia, Rusia lan Putin banget, nanging kasunyatan sing Ukraina dilindhungi dening ukronazism iku kasunyatan lan mratelakake panemume iku sawijining saka Rusia.
                      Miturut cara, aku ora ngerti kenapa Rusia ora langsung nulungi wilayah Rusia ing Ukraina kanggo meksa wong Ukraina ngakoni konfederasi lan nglindhungi hak-hak populasi Rusia.
                      1. Johnhr
                        Johnhr 24 Juni 2017 20:23
                        0
                        jujur, sampeyan dhewe ora adoh saka Nazi. kowe gumunggung kaya aku ana ing rawa, lan kowe kaya ing donya liyane. senajan, kaya Aku nemtokake sampeyan, sampeyan ora duwe apa-apa apa karo nggawe donya sing. Ya, sampeyan wong Jerman ètnis, nanging sampeyan dudu Jerman ing pamikiran. persis saka wong-wong Jerman sing mikir maneh sawise Perang Dunia II.
                        Dakkandhani, apa sampeyan ndhukung Merkel supaya para pengungsi mlebu?
                        lan Rusia ora nindakake iki amarga ana memorandum ing inadmissibility saka redistribusi wates. sanajan, minangka ngandika, kang ora langsung ndhukung iku. Nah, kanthi ora langsung, konsep kasebut longgar
  26. alexander.arier
    alexander.arier 24 Juni 2017 20:31
    0
    Johnhr,
    masalah ora Merkel supaya pengungsi ing, masalah iku iki ora reception pengungsi. pengungsi ing stream iki lan 10% ora direkrut. lan sing paling masalah yaiku sing diarani pengungsi iki sengit marang hukum, budaya lan tatanan Jerman. lan yen iki influx saka njaba ora mandegake, banjur perang bakal protzodet kaya ing Kosovo. sanalika ana 40 yuta pengungsi. bakal ana perang getih kanggo slamet. lan kringet kaya sampeyan bakal njerit carane dadi. akeh sing mati lan kepiye kedadeyane.
    mulane Merkel wis ngerti yen perlu kanggo ngusir pengungsi sing dadi imigran ekonomi lan mbatesi kemungkinan emigrasi. kalebu saka negara Eropah Wétan. ana turah mbrawah kaya buruh hard sing padha mung ambruk penghasilan dhewe.
    1. Johnhr
      Johnhr 24 Juni 2017 21:09
      0
      Aku ndhukung Merkel minangka wong, nanging ora minangka kepala negara. dheweke lunga babagan perasaane.
      nanging sampeyan duwe pola pikir wong sing wedi kelangan kesejahteraane. kuwi bedane kowe. sampeyan lan Merkel, sanajan kanthi otak lan pikiran sampeyan meh ora bisa mbangun Jerman kanthi wujud sing saiki.
      1. alexander.arier
        alexander.arier 24 Juni 2017 23:45
        0
        kabeh wong ora pengin ilang kesejahteraane. iki apa wong nggawe karo pegawe dhewe lan, alamiah, ora ana kepinginan kanggo ndhukung ing beyo dhewe, iku ora cetha sing lan malah sing ora duwe sing miwiti kanggo Feed.
        nanging iki ora masalah paling gedhe. masalah paling gedhe iku yen sampeyan ora mungkasi influx saka manca asing kanggo peradaban Eropah, banjur perang kudu ono. ing kawitan padha setuju kanggo bantuan lan siyap kanggo bend piye wae, nanging nalika padha dadi setengah saka wong-wong mau, padha takon lan ngenteni lan nubut, padha bakal nuntut lan milih. lan iki perang.
        ing Ukraina, iki apa kita waca, ing wilayah Russian iwak Ukronazis lan ngrampog lan matèni, lan alesan sing sawetara Rusia lan liyane Ukrainians Western karo budaya beda, basa lan agama. bangsa asing karo crita lan pahlawan beda.
        sampeyan wong miskin ngerti Jerman lan politikus Jerman banget kanti awon, Merkel punika bab pungkasan dheweke mikir bab Jerman lan wong Jerman, dheweke mung duwe kabeh sumber daya lan propaganda ing tangan.
        Merkel umume ora ana wong liya lan ora ana apa-apa, amarga dheweke narik asu cilik sing ora duwe bakat lan ora duwe prinsip. ing wiwitan dheweke ngrusak Tilo Saracen karo partaine, banjur setaun sabanjure dheweke munggah ing podium lan mbaleni kabeh sawise dheweke, nyatakake yen multikulturalisme minangka utopia lan ngrusak negara lan rakyat. dheweke ngumumake pungkasan kartun kasebut, nanging dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake.
        ngenteni, malah Merkel ing Jerman bakal Samsaya Awon saka Gobachev ing Rusia.
  27. alexander.arier
    alexander.arier 24 Juni 2017 20:36
    0
    Johnhr,
    oh ya, omong-omong, iki umatku lan jagad lan aku nggawe saben dina. kula lan para warga. cokot bokong saking nesu.
    Delengen para mukmin! Sapa sing paling disengiti? Ngrusak tabel nilai-nilai kasebut, ngrusak lan nerak, nanging Panjenengane sing nitahake.

    lol
    1. Johnhr
      Johnhr 24 Juni 2017 21:12
      0
      Aku ora iri karo wong Jerman. Aku ngormati wong-wong mau. lan kene sampeyan ora. sampeyan upstart sing nganggep awake Jerman dening lair, nanging ora. sampeyan persis kaya karakter film Kin-dza-dza kanggo sampeyan, wong nemtokake anané ketse lan kemungkinan duwe celana layung.
      1. alexander.arier
        alexander.arier 24 Juni 2017 23:52
        0
        sampeyan banget gelo. soale opo sing mbok anggep dunyo cilik lan sengsara sing ora ana artine babar pisan kanggo aku lan donyaku. sampeyan bisa mikir apa wae, nanging aku urip gedhe karo wong-wongku lan aku ora bisa duwe konflik karo wong-wongku lan negaraku kaya muslimos utawa tamu tamu liyane saka jinis sampeyan sing aran, ayo ngomong, jujur ​​cacat.
        iki ngendi masalah dumunung. Aku ana ing omah, karo bangsaku lan makmur, lan sing rumangsa cacat dhewe sing disalahake amarga ora mbangun negara lan ora bisa sukses karo rakyate.
        Opo menurutmu iki salahku??? lunga kerja. sampeyan kudu kerja, kerja keras, mung kerja sing nggawe apik. sinau nyambut gawe.
        1. Johnhr
          Johnhr 25 Juni 2017 08:16
          0
          Apa sampeyan mikir aku lan aku rumangsa apik? tenan ora ing tanah air? teka munggah karo dhewe lan ngandika dhewe, lan ngrasa kaunggulan tartamtu. Aku ora bisa nelpon sampeyan apa-apa liyane saka tembung primitif wong ngguyu
          Lan kepiye carane aku bisa milih kanthi selektif? Aku ngurmati Jerman minangka bangsa. lan sawetara wakil kaya sampeyan ora. yen ngeweruhi, Aku misahake mabur saka cutlets. tegese, umume, ya, iki bangsa gedhe. nanging sawetara wakil kaya sampeyan sing paling ngisor
          1. alexander.arier
            alexander.arier 25 Juni 2017 10:28
            0
            supaya sampeyan nandhang sangsara lan sampeyan duwe urip ing ngisor. sampeyan malah ora bisa mbayangno sing wong liya manggon kelangan lan bisa ndeleng lan nyoba soko sing ora malah ngimpi. lan iku gnaws ing sampeyan lan wiwit nyimpang saka pikiran meager. lan kasangsaranmu metu lan meri lan nyoba kanggo mbenerake dhewe. kene padha ngomong sampeyan, nanging aku uga ora Samsaya Awon. lan kabeh sing saben wong duwe apa sing bisa lan pantes. nasibmu meri lan kasangsaran. lan sampeyan ora ngerti apa tanah kelairan, gendéra ora bisa dimangerteni, sampeyan nulis ing Rusian, sampeyan simpati karo kewan Ukronazi. iku kamungkinan sing wedi kanggo mung ngakoni yen sampeyan Ukronazi, nanging sampeyan ora pengin perang kanggo Western Ukraina.
            senajan susahmu, aku urip karo bangsaku lan ing negaraku, lan aku rumangsa kepenak karo bangsaku. kapentingan wong sandi, iki kapentinganku, nanging sampeyan mung duwe masalah, sampeyan bakal wis macet ing Jerman, nanging ana akeh kaya sampeyan lan ora ana sing perlu lan ora ana sing perlu sampeyan. lol
            1. alexander.arier
              alexander.arier 25 Juni 2017 10:32
              0
              oh by the way, sampeyan seneng Schweitz?? Utawa Italia luwih apik? ing Swiss udhara éca lan ing Italia segara. ora ketompo carane bengkong kabeh.
              Sawetara ora kasil ing urip: cacing beracun gnaws ing atine. Muga-muga padha nggunakake kabeh kekuwatane kanggo nggawe pati dadi sukses sing luwih apik kanggo dheweke! ngguyu
              1. Johnhr
                Johnhr 25 Juni 2017 11:43
                0
                Aku ora tau mampir nyambut gawe. dadi yen ana ing bisnis. mula aku aja bingung karo wong-wong sing ngejar dhuwit. ora nggawa keuntungan kanggo negaraku. iku ngapusi dhewe yen dhuwit teka saka luar negeri, nanging kabeh ambruk ing negara. Aku ora apik banget karo kanca-kancaku sing lunga menyang negara liya kanggo entuk dhuwit.
                lan aku ora simpati karo Nazi. Aku sympathize karo wong Ukraina sing padha kudu liwat eri
                1. alexander.arier
                  alexander.arier 25 Juni 2017 18:06
                  0
                  wong ukraine piye??? ing Ukraina, wilayah Rusia didunungi dening Rusia, wilayah Little Rusia dening Little Russian, subgroup saka Rusia, lan Ukraina kulon dipanggoni dening populasi campuran sapisan resettled saka Polandia, Hongaria lan Rumania, lan sawetara bagéan saka degenerate Rusia sing manggon ing. wilayah kasebut nganti abad kaping 12.
                  dadi sampeyan ora simpati karo wong Ukraina, nanging karo geeks Ukrainia-Nazi sing nggawe kudeta lan ngrebut kekuwatan ing Ukraina. mung pengecut ngomong blaka. rodo ukronatsisskih geeks kanggo sampeyan dhewe digawe non-Nazi lan wong Ukrainia.
                  Lan ojo ngguyu dhewe, aku bingung karo sapa wae. Aku mung ngece kowe. kowe hiburanku.
                  Lan sing paling penting, kita ora adil ora marang wong-wong sing njijiki, nanging kanggo wong-wong sing ora duwe apa-apa. lol
                  1. Johnhr
                    Johnhr 25 Juni 2017 18:15
                    0
                    Lha, wong-wong kuwi kudu mutuské wong-wong kuwi kaya apa. Sawise kabeh, aku setuju yen sampeyan wong Jerman saka tembung sampeyan. nanging aku bisa ngomong yen sampeyan wong Turki lan sampeyan ora bakal mbuktekake apa-apa marang aku.
                    kudeta. iki omong kosong kuwi. ora ana revolusi ing kana. mung lungguh kaya balung ing tenggorokan sah. nanging macem-macem organisasi kayata sektor ing gelombang iki lan wungu ing wektu iki. Aku ora ngerti posisine. ing wektu nalika negara mbutuhake stabilitas, padha nindakake kabeh bisa kanggo nyegah stabilitas iki.
                    Aku ora salah nyebut kowe primitif. sampeyan mikir superficially lan siji-sidedly
                    1. alexander.arier
                      alexander.arier 28 Juni 2017 19:26
                      0
                      nah iki jawabane. ukronatsik carane akeh ukronatsiks sampeyan ora mbecikake, kapets Ukraina. apa sampeyan bisa ngomong ana, uga, pungkasanipun, sampeyan ora menehi peduli. Ukronatsiks saka Rusia kudu rampung lan ora ana pilihan. lan sampeyan nangis resentful lan éling sing ukronazism punika angkara lan bestiality.
                      Ukronazis nggawe kudeta lan sawise iku perang Rusia karo Ukrainians Kulon wiwit.
                      Leres, Rusia ing Rusia, sakperangan alesan, uga diapusi dening propaganda Ukronatsis yen Rusia ing Ukraina nglawan Rusia, Rusia ing tentara Ukronatsis lan 5% ora bakal diketik. lan iki 5%, pitakonan carane akeh Ukronatsiks siap kanggo njupuk lan ninggalake.
                      iki kedadeyan sacara periodik.
                      1. Johnhr
                        Johnhr 28 Juni 2017 20:47
                        0
                        Apa ana psikiater sing apik ing Jerman? Aku iki wektu kanggo sampeyan kanggo ngunjungi salah siji saka wong-wong mau ngguyu
                        dheweke panginten munggah, wrote lan dipuntudhuh kula saka apa aku ora malah Petunjuk ing ngguyu
  28. alexander.arier
    alexander.arier 28 Juni 2017 22:31
    0
    Johnhr,
    ukronatsik gagap, lan sampeyan bakal gagap.
    pura-pura simpati karo Ukronat, nanging mug Ukronats sing njijiki metu.
    sampeyan wedi yen ing sumber iki ukronatsiko langsung sudo, supaya sampeyan nguripake maneh.
    komentar sampeyan ngomong kabeh, sampeyan nandhang sangsara yen ukronazi ing sangsara lan hopelessness lengkap.
    nuwun Rusia ing 2014 ora langsung mungkasi Ukronatsiks.
    sing isih ngarep-arep sing kabeh bakal bisa kanggo ukronatsiks??? sampeyan kelalen hukum genre iki, ukronatsiks wis rampung ukronatsiks. ngumbar awake dhewe.
    dadi matur nuwun kanggo boiler.