Review militèr

Video rendezvous F-16 karo pesawat Shoigu diterbitake

56
A video saka kedadean liwat Segara Baltik wis katon ing Web.
Elinga yen pejuang NATO F-16 nyoba nyedhaki pesawat Menteri Pertahanan Federasi Rusia. Pejuang Su-27 abot saka Angkatan Aeroangkasa Rusia nyemplung ing antarane lan kapal Rusia. Dheweke ngepak swiwine, mbukak rudal sing digantung ing ngisor, minangka tandha peringatan sing umum kanggo pilot militer. Pilot F-16 mangertos lan noleh.




Sergei Shoigu mabur menyang Kaliningrad, pesawat iki diiringi dening pejuang Rusia.

Rapprochement pesawat tempur Angkatan Udara Rusia lan Angkatan Udara NATO ing Baltik bubar kedadeyan meh saben dina. Ing wayah wengi saka pesawat tempur Su-27 digedhekake kanggo nyegat pengintaian Amerika RC-135.
Foto sing digunakake:
https://mediarepost.ru/
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. _Ugene_
    _Ugene_ 21 Juni 2017 14:35
    + 14
    Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur
    1. iLiitisitch
      iLiitisitch 21 Juni 2017 14:41
      + 10
      Kutipan saka _Ugene_
      Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

      Ya, iku perlu kanggo mbukak jendhela lan njupuk saka peluncur roket. Lan luwih apik saka AK tracers. Dadi, apa sing diusir?
      1. Trevis
        Trevis 21 Juni 2017 14:44
        +2
        Ora, tembak rudal siji liwat. Dheweke mesthi freak metu lol
        1. Vladimir16
          Vladimir16 21 Juni 2017 15:19
          +8
          Kepiye anggota NATO iki muncul ing kana? Apa dheweke mawujud saka kekosongan? Pisanan kita ndeleng F-16. Banjur wong nggantheng kita nyekel dheweke.
          Kowe biyen nang endi? Yagene dheweke ngidini sampeyan nyedhaki? Apa dheweke njaga utawa golek jamur?
          1. rom14
            rom14 22 Juni 2017 04:26
            +1
            Pengiring deigned kanggo turu ... Inggih, Amérika ora Pat Shoigu ing swiwi. , lan mungkin patted. , ramah .
        2. igorserg
          igorserg 21 Juni 2017 16:03
          +1
          lan karo wedi dheweke bakal murub.
    2. kothak
      kothak 21 Juni 2017 14:45
      +7
      Kutipan saka _Ugene_
      Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

      Lan apa, dheweke kudu langsung njeblug? Rekaman mung 1 min.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Tusv
      Tusv 21 Juni 2017 14:47
      + 21
      Kutipan saka _Ugene_
      Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

      Dheweke nuduhake senjata lan ngadeg ing buntut kanggo serangan. Ngomong babagan cara sing luwih efisien
      1. _Ugene_
        _Ugene_ 21 Juni 2017 14:48
        +3
        dadi artikel kasebut diarani - DRIVED OFF, nanging kudu ditulis UPDATED TO DRIVE OFF, ana bedane, ta?
      2. sabakina
        sabakina 21 Juni 2017 14:54
        +8
        Nanging jujur, aku ora ngerti sapa pilot nuduhake rudal, menyang pilot NATO utawa muncung F-16?
        1. HEATHER
          HEATHER 21 Juni 2017 20:07
          +5
          Lan dheweke mudhun. Senajan dheweke kudu ngadeg ing podo karo. Lan fighter kapindho katahan potensial ing gunpoint. Iku misale jek sing kita mung mlayu. Ing pesawat karo Moscow Region. - banjur "dibuwang!.
          1. rom14
            rom14 22 Juni 2017 04:35
            +1
            Lha dudu jagung sing wis biasa karo Shoigu.., NATO ora perduli, ditembak dhisik, banjur njaluk ngapura ... Ya, lan padha ora mabur siji-sijine, jebule awakku kabeh padha karo bedhil. dadi padha niru drive heroik, ora apa-apa kanggo pers kita kanggo nyebul gelembung ...
      3. Maz
        Maz 21 Juni 2017 16:02
        +3
        kaya sing diomongake mandorku, dheweke ngrekrut bocah-bocah dadi tentara, nanging lali dolanan. Malah ing sparring, mburi ora ditampilake kanggo mungsuh.
    5. Letun
      Letun 21 Juni 2017 15:11
      +7
      Kutipan saka _Ugene_
      Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

      Ora ana apa-apa, ora suwe kita bakal dilaporake kepiye pilot F-16 sing didorong, amarga wedi, ngajokake laporan mundur ing pelabuhan pertama ... eh ... lapangan terbang =)
    6. NEXUS
      NEXUS 21 Juni 2017 15:35
      +8
      Kutipan saka _Ugene_
      Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

      Dheweke munggah ing buntut lan visual njupuk kanggo ngawal target ... apa ana gunane yen dheweke mabur ing jejere kasur banjur?Yen dheweke wis bucked, nyoba kanggo nyerang pesawat Shoigu, dheweke bakal langsung macet ing lemah. nalika dheweke nyoba nggayuh posisi serangan.
      Ana liyane sing mbingungake aku ... nanging kepiye reaksi kasur yen pesawat karo Menteri Pertahanan diiringi pejuang kita? Aku ora ngomong babagan rapprochement lan push mundur, nanging babagan pernyataan para politisi AS.
    7. zenion
      zenion 21 Juni 2017 20:27
      +2
      Sampeyan perlu kanggo nyelehake piring ing jejere kanggo referensi. Yen ora ana tengara, mula ora jelas dheweke cedhak utawa lunga. Sawise padha nulis yen dheweke wis lunga, banjur lunga, yen ora, Pangatusan ora bakal bali.
  2. Govorun
    Govorun 21 Juni 2017 14:36
    +2
    Piye wae, dheweke "nggambar" dheweke ora jelas ....
    1. 210okv
      210okv 21 Juni 2017 14:51
      +4
      Inggih, judhul artikel kasebut kanthi jelas ora nggambarake isine.. Kadhangkala sampeyan kudu ngelingake administrasi situs babagan cacat ing artikel kasebut.. Contone, artikel seger babagan media Swedia..
    2. NEXUS
      NEXUS 21 Juni 2017 15:43
      +2
      Kutipan saka Govorun
      Piye wae, dheweke "nggambar" dheweke ora jelas ....

      Dheweke nindakake kabeh kanthi cekap ... dheweke mapan ing buntut, kanthi tembung - RIP, GET A ROCKET IN THE TAIL. Lan kasur mangertos iki. Yen F-16 wis miwiti maneuver kanggo nyerang liner, padha bakal langsung ndharat, amarga padha visual mimpin lan terus driji ing pemicu.
      Titik liyane isin ... kenapa SU-27 sing melu ngiringan wong pisanan negara, lan dudu SU-30SM utawa SU-35S?
      1. segel78
        segel78 21 Juni 2017 16:00
        +1
        Kutipan: NEXUS

        Titik liyane isin ... kenapa SU-27 sing melu ngiringan wong pisanan negara, lan dudu SU-30SM utawa SU-35S?

        Apa ora ngganggu sampeyan kenapa NATO nggunakake F-16 lan dudu F-35 kanggo provokasi iki? ))
        Minangka kanggo SU-27 - mbokmenawa amarga kabisan cukup kanggo iki (utamané marang F-16), lan uga, Jahwéh, iku luwih mbukak-in lan dipercaya?
        1. NEXUS
          NEXUS 21 Juni 2017 16:11
          +2
          Kutipan saka segel78
          Apa ora ngganggu sampeyan kenapa NATO nggunakake F-16 lan dudu F-35 kanggo provokasi iki? ))

          Pancen ora ... Sistem pertahanan udara kita, pisanan, bakal langsung nyalin potret EPR, lan kaloro, ing pertempuran cedhak, yen kedadeyan kaya ngono, F-35 temenan "nempel metu saka lemah" fragmen kobong. uga dikenali dening kasur.
          Minangka kanggo run-in liyane ... SU-30SM iki mbukak ing ngendi wae, lan ora mung dening kita, nanging uga dening India. Lan kaping 30 duwe kesempatan luwih akeh tinimbang tanggal 27.
          1. segel78
            segel78 21 Juni 2017 16:44
            +1
            Kutipan: NEXUS

            Tanggal 30 duwe kesempatan luwih akeh tinimbang tanggal 27.

            Apa sampeyan maca pesenku kanthi ati-ati? Tembung kunci yaiku "cukup".
            1. NEXUS
              NEXUS 21 Juni 2017 17:18
              +3
              Kutipan saka segel78
              Apa sampeyan maca pesenku kanthi ati-ati? Tembung kunci yaiku "cukup".

              Apa sampeyan wis maca pesenku? Tembung kunci yaiku wong pisanan ing negara.
      2. Tusv
        Tusv 21 Juni 2017 18:23
        +1
        Kutipan: NEXUS
        Titik liyane isin ... kenapa SU-27 sing melu ngiringan wong pisanan negara, lan dudu SU-30SM utawa SU-35S?

        Modifikasi pertahanan udara diasah kanggo patroli dawa ing macem-macem mode kacepetan. Yaiku, jarak sing luwih akeh, kontrol sing luwih apik Ya, lan kenapa drive F / A? Ora perlu nggarap lemah
      3. rom14
        rom14 22 Juni 2017 04:42
        +1
        kompeten, iki nalika dheweke ora nyedhaki jarak visibilitas saka pasuryan sing ora sopan mungsuh ... Lan dheweke ora nyopot tusuk ing bokong mungsuh ...
  3. igorspb
    igorspb 21 Juni 2017 14:37
    +4
    Nalika aku ngerti, warta kaya "prajurit kuwi lan iki tekan target" utawa "tanker kuwi lan kuwi bisa miwiti tank" bakal enggal katon ....
    Pelayanan biasa....
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 21 Juni 2017 15:03
      +7
      Ahem...sejatosipun, nalika Perang Dingin, rapprochement pesawat tempur karo pesawat penumpang sing nggawa pejabat tingkat menteri paling ora ana alesan kanggo cathetan saka Kementerian Luar Negeri.
  4. seregatara1969
    seregatara1969 21 Juni 2017 14:37
    +2
    padha mbukak cangkeme ing Menteri Pertahanan - iki ora kanggo sampeyan nyegat tanker
    1. Walanin
      Walanin 21 Juni 2017 14:42
      +7
      rada telat kanggo ngeculke после carane interception ditindakake.
      1. buntelan
        buntelan 21 Juni 2017 14:49
        +2
        Kutipan saka Walanin
        rada telat kanggo ngeculke после carane interception ditindakake.


        Apa NATO lan aku wis nembak pesawat siji-sijine?
        1. Walanin
          Walanin 21 Juni 2017 15:33
          +3
          Kita ora, NATO nembak mudhun, contone Su-24.
  5. Govorun
    Govorun 21 Juni 2017 14:45
    +7
    Aku ora ngerti kenapa wong-wong kaya ngono isih dijaga dening Su-27? Lha kok montor mabur iki malah diijini cedhak karo montor mabur menteri....moga-moga ana sing nerangake, aku pribadi ora ngerti.
    1. Alexey-74
      Alexey-74 21 Juni 2017 14:50
      +4
      Dheweke ora kejawab ... ing teori, pesawat kasebut ora kudu nyedhaki dewan Wilayah Moskow. Kita kudu ora ngidini, supaya ora ngusir mengko ....
      1. Baloo
        Baloo 21 Juni 2017 14:54
        +4
        Kita ora kudu ngidini, supaya ora ngusir mengko ....

        Lan kanggo pangayoman ora ana "bab" kaya Donald Cook. Yen sampeyan kudu ngerti yen sampeyan mabur munggah, banjur langsung tiba.
        1. rom14
          rom14 22 Juni 2017 04:45
          +2
          Kabeh ana, nanging razpis ... wa more ......
  6. Deadushka
    Deadushka 21 Juni 2017 14:53
    + 10
    Pejuang NATO nyoba nyedhaki pesawat Menteri Pertahanan Federasi Rusia

    Dadi dheweke ora nyoba, nanging nyedhaki. Ing endi sing luwih cedhak? ... lukisan kasebut mesthine kudu ana ing swiwi pesawat kita, kaya "NATO ana ing kene" wassat
  7. cat cariper
    cat cariper 21 Juni 2017 15:01
    + 10
    Aku ora ngerti akeh babagan penerbangan, nanging iki minangka ruang internasional, tegese sapa wae sing pengin mabur. dheweke nyedhaki kita karo pratandha nuduhake maneh mati. dheweke lunga. apa sampeyan ngomong bab kene ing kabeh?))) Aku iki pratandha terjemahan ora duwe lan everyone mangertos kabeh))) iku mimpin kanggo kadohan aman.
    1. rom14
      rom14 22 Juni 2017 04:48
      +1
      Jarak sing aman yaiku nalika sampeyan ndeleng mungsuh ing tampilan radar, lan ora ing swiwi pesawat sampeyan ....
      1. cat cariper
        cat cariper 22 Juni 2017 09:50
        +2
        aman babagan tabrakan lan liya-liyane. iki ruang internasional. aturan umum kanggo kabeh.
  8. Valkh
    Valkh 21 Juni 2017 15:08
    +1
    Kutipan saka _Ugene_
    Soko ing video ora katon yen dheweke "nyopir" dheweke. Dheweke nuduhake rudal, ngadeg ing buntut, lan dheweke mabur nalika mabur

    Dheweke mung ngganti dalane, ora mabur!
  9. Yuyuka
    Yuyuka 21 Juni 2017 15:15
    +4
    soko akeh komentar babagan "ayo mlebu", "ora ngusir dheweke" belay aneh yen ora ana usulan kanggo njupuk mudhun 100 km saka menteri kita ngguyu iku polisi Amerika sing langsung mbukak geni kanggo matèni, luwih saka wedi lan lack of evaluasi kahanan. Punika paparan normal, kok gupuh muspra? Biasane katentreman kuwi dibarengi karo rasa unggul lan percaya diri. Nalika sampeyan kesel nggoleki (uga, utawa Shoigu takon kanggo ngusir pug adoh - kita nyedhaki lan, tanpa ngganggu kakehan, rada nuduhake roket. Nah, apa ana kanggo ngrembug? Nah, sampeyan lunga dhewe, pug mlayu munggah, sniffed - matèni dheweke kanggo iku? Yen yelps, banjur miturut kahanan - karo bata ing sirah utawa malah mung bend mudhun, kaya ing mburi watu! ngguyu
    1. Antokha
      Antokha 21 Juni 2017 15:49
      +2
      Sing dirembug ing kene ora ana sing ngusir, nanging kudu a) ora nglilani, lan b) ngusir kanthi cara ora sopan. Pug iki, yen dheweke kepengin, ing kedhip mata bakal ngirim pesawat mentri kita menyang lemah. Banjur Su-27 bakal nembak dheweke mudhun. Kesempatan kanggo nindakake iku ora kudu ing prinsip. Ya, iki wilayah udara internasional, nanging pesawat mungsuh apa wae kudu dijupuk dening pengawal kita kanthi bedhil sadurunge njupuk kita. Kulon mangertos mung brute force lan terus-terusan nyoba kita kanggo ngarsane. Droolers kaya sing kita weruh ing kene ngandhani wong Amerika lan mutts yen Rusia wis s_ut. Sampeyan bakal fly munggah kanggo mentri Amérika mabur dikawal dening pejuang, banjur sampeyan bakal ngerti apa dhuwur lan apa kang rembugan.
      1. cat cariper
        cat cariper 22 Juni 2017 01:18
        +2
        dheweke bisa nembak dheweke tanpa mabur kanthi cedhak.
  10. Аос
    Аос 21 Juni 2017 15:34
    +1
    Lan kok menteri kita dijaga mung siji pesawat. Sampeyan butuh paling ora 2-3 lan njaga pesawat karat NATO saka dalan.
  11. Farid05
    Farid05 21 Juni 2017 15:38
    0
    Mesthi, ora ana bebaya, amarga kita ora perang, nanging ana sing nyenengake) Aku kepengin weruh pesawate sapa, sapa sing wani.
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 21 Juni 2017 16:14
      0
      apa kita ora perang? Ayo
      1. Farid05
        Farid05 21 Juni 2017 16:33
        0
        Nah, siji bab kanggo ngrembug pepadhamu karo bojone, liyane kanggo menehi ing pasuryan) resmi durung)
  12. avg-mgn
    avg-mgn 21 Juni 2017 15:42
    0
    Provokasi murni, sing tujuane kanggo nyoba saraf lan ndeleng kacepetan reaksi. Kenapa kontak visual iki? Yen padha wanted kanggo ndharat (ing pangertèn saka njupuk mudhun) pesawat Shoigu, padha bisa nindakake saka kadohan Bukak rudal, lan ora katon liwat jendhela. Pemain NATO main kanthi mbebayani, banjur maneh bakal njerit babagan unprofessionalisme wong lanang kita, kanthi cara - dheweke wis suwe ora krungu ...
  13. Pangeran_Pensiun
    Pangeran_Pensiun 21 Juni 2017 15:49
    0
    Didorong kanthi apik. Nanging sampeyan ora bisa mabur nganti cedhak karo mungsuh, ayunan rada lan langsung menyang buntut?
  14. ilmarvaar
    ilmarvaar 21 Juni 2017 15:49
    +3
    Wigati dimangerteni manawa wong-wong sing ora ngerti - pejuang modern ora duwe kesempatan lan sarana kanggo njupuk mundur. Pejuang kita nuntun dheweke maju lan nuduhake yen dheweke ana ing papan penyerang. Bisa dideleng carane anggota NATO menehi gas. Iki dudu dump, sekelompok cilik, kanggo mabur kanggo muter.
  15. Dave36
    Dave36 21 Juni 2017 15:59
    +3
    Umume lintang .. MENTERI PERTAHANAN mabur !!!! Apa pejuang NATO !!! Lan yen ana torpedo ing setir ing kabeh !! Dheweke mung bisa ram Papan kita. Kasur bakal ngomong yen papan dicolong. Highly unprofessional ing sisih. Apa kita bisa mbayangno garing ing jejere Sekretaris Pertahanan AS?!
  16. Komentar wis dibusak.
  17. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 21 Juni 2017 16:12
    +4
    kudune nuthuk banjur njaluk ngapura
  18. Artur Bondar
    Artur Bondar 21 Juni 2017 17:09
    0
    Iku kabeh ing kabeh NATO ngiringan Shoigu
  19. lawas
    lawas 21 Juni 2017 19:28
    +1
    [quote = NEXUS] [quote = Govorun] Kayane ora jelas, dheweke "ngusir dheweke" .... [/ kutipan]
    Dheweke nindakake kabeh kanthi cekap ... dheweke mapan ing buntut, kanthi tembung - RIP, GET A ROCKET IN THE TAIL. Lan kasur mangertos iki. Yen F-16 wis miwiti maneuver kanggo nyerang liner, padha bakal langsung ndharat, amarga padha visual mimpin lan terus driji ing pemicu.
    Apa babagan nahua? Pendekatan kanggo buntut lan on saka sistem panuntun dhumateng bakal cetha ditampilake ing panel instrument Apa mirah show-offs? Apa kita toleransi? utawa kita ilang? Kasur, yen dheweke pengin, macet Shoigu menyang lemah lan grappled karo kita (lan ana, carane begja wong bakal)
  20. kunstkammer
    kunstkammer 21 Juni 2017 19:46
    +1
    Kutipan saka iliitchitch
    Dadi, apa pancene diusir

    yen pesawat mungsuh terus mabur ing dalan dhewe ... banjur apa tegese "ngusir"? Dadi judhul artikel ngandika, nanging video ora konfirmasi iki?
    Kanthi pathos sing padha, siji bisa nulis ing judhul: "Pilot heroik kita nglindhungi Menteri sing ditresnani saka peluru mungsuh nganggo dhadha!
    Sabanjure, pahlawan mabur marang koresponden kita, mesthine Naibulina lan Chubais mabur ing pesawat ... "
  21. Linkor200
    Linkor200 22 Juni 2017 01:20
    0
    Lan sing pseudo-umum bordir emas iki mabur ing sawetara jenis turboprop lusuh, lan sing produksi mungsuh potensial. Lan yen ana kewan omo sing dibangun ing tahap konstruksi? Lan ing ngendi patriotisme kita? Mungkin, sawise kabeh, bakal luwih cocok kanggo dheweke ing sled wojo digambar dening oleshki. Lan pengiring kehormatan yaiku resimen kavaleri Kremlin, nanging ing bruwang kutub.
  22. strategi
    strategi 25 Juni 2017 14:47
    0
    Kutipan saka kunstkammer
    "Pilot heroik kita nglindhungi Menteri sing ditresnani saka peluru mungsuh nganggo dhadha!

    Sapa sing dilindungi: mungsuh Menteri sing ditresnani saka peluru utawa Menteri sing ditresnani saka peluru mungsuh? Lan kuotasi kudu ditutup! lol