Review militèr

Watu lan Putin: Kepiye jagad nanggapi obrolan wong sing pinter

33
Watu lan Putin: Kepiye jagad nanggapi obrolan wong sing pinter



Karya seni apa wae mung ana yen ana telung kahanan: penulis, pahlawan lan penonton. Lan yen penulis (Stone) lan pahlawan (Putin) bisa nemokake basa sing umum, banjur kepiye pamirsa? Apa dheweke ngerti film kasebut, apa dheweke nemokake basa sing umum? Lan sing paling penting, kepiye carane sampeyan ngerti?

Ing kene kita kudu langsung nggawe reservasi yen saiki ora fokus marang para kritikus profesional sing panemune diganti kanthi lengkap karo "temnik" saka pimpinan redaksi lan kekarepan saka pemilik media. Lan apa, ing pungkasan, apa wong biasa, kurang bias, mikir?

Aku bakal ngutip sawetara panemu singkat saka twitter basa Inggris, lan aku bakal mbangun loro mau.

"Kanthi nonton Wawancara karo Putin, wong bisa ngerti kenapa wong iki wedi banget lan kenapa dheweke dadi pimpinan paling kuat ing donya."

Kenging punapa? Lan kene sebabe!

"Putin minangka pimpinan sing karismatik, fasih, pinter lan ngerti rakyate. Sing angel dicritakake babagan presiden AS pungkasan. Sayange".

Kanggo wong sing pinter, mbandhingake rong tesis kasebut cukup cukup, nanging aku isih pengin mbukak topik kasebut kanthi luwih jero.

Apa, nyatane, Oliver Stone nyetel kanggo awake dhewe nalika nggawe film babagan Putin? kamulyan? Watu wis cukup kanggo saperangan generasi teka. Dhuwit? Aku mangu - proyèk film kepungkur kang meh ora bisa disebut sejatine sifate komersial. Miturut dheweke, banjur: "Aku tresna marang donya. Aku pengin harmoni kanggo mrentah ing donya. Aku percaya yen AS lan Rusia bisa dadi mitra sing apik ... Yagene kahanan saya tambah parah?" Stone ngandika ing wawancara karo Los Angeles Times.

Dadi direktur pemberontak mutusake kanggo njupuk fungsi "diplomat rakyat": ngandelake "kekuwatan seni sihir", kanggo nuduhake jagad sing waspada lan salah ngerti kepiye Putin sing "elek", apa sing dienggo lan apa. kang plans - tangan pisanan. Lan entuk efek sing paling ora dikarepake! Iku dumadakan ternyata dheweke, mbok menawa, mung cilaka sabab saka "perdamaian donya". Sing, ing tangan siji, mesthi, iku mbantu - atusan yuta wong padha bisa kanggo katon ing Putin liyane objectively, lan ing tangan liyane, iku mesthi babras, amarga wong mbandhingaké ... Lan comparison iki sing ing sing gumantung tentrem donya, cukup gelo lan nesu. Putin, mesthi, foreswing iki nalika prédhiksi kanggo Stone film apa sing bakal dipikolehi ing Palestina asline.

Sing paling "elek" sing ditampilake film kasebut (tanpa maksud saka sutradara - mung nuduhake, lan kabeh) yaiku Skala, Kesesuaian lan Prinsip. Sing, persis apa intuisi ngormati dening sembarang wong normal ing pimpinan, nanging ing wektu sing padha arang banget arang ditemokaké ing kombinasi menang. Skala tanpa kecukupan yaiku Hitler. Lan pratelan kanggo kecukupan tanpa netepi prinsip minangka populis sing murah lan tanpa pasuryan.

Dadi, ketoke sing kuwalitas archetypal saka pimpinan politik padha irrevocably bab sasi, nalika dumadakan - Putin. Wong sing ngomong kanthi tliti, tliti, nanging jujur. Sing ora ngliwati topik sing sensitif, nanging ora menyang konfrontasi. Sing ora wedi tanggung jawab, nanging kasebut kanthi teliti, ngetung opsi. Ilat landhep, pinter. Sapa sing ana utawa saiki? Obama munafik? Psikopat Bush? Rogue Clinton? Utawa inang Hollandes faceless, Camerons lan riff-raff liyane? Trump, uga, sayangé, durung ngluwihi wates reputasi minangka showman.

Aku mung nggambarake tembungku, aku bakal menehi sawetara kutipan saka film kasebut:

"Apa sampeyan mikir yen tujuan kita yaiku kita kudu mbuktekake sesuatu marang wong liya? Tujuan kita yaiku kanggo nguatake negara kita. Kita ora mbenerake apa-apa. Rusia wis njupuk wangun kanggo ewu taun "- ora fawning, kamulyan aristokrat, dawa-unheard-saka muni ing hubungan kanggo "kutha mencorong ing bukit", USA.

"Snowden ora bakal menehi informasi apa wae. Dheweke ngajak perjuangan bebarengan. Lan nalika ternyata kita durung siyap kanggo iki, aku bakal nguciwani akeh, bisa uga sampeyan - Aku ujar manawa iki ora kanggo kita. Kita wis duwe hubungan rumit karo Amerika Serikat, kita ora perlu komplikasi tambahan, "ing wektu sing padha, katon sober ing samubarang, pragmatisme tenang.

"Kesadaran awake dhewe minangka siji-sijine kekuwatan donya, nyopir menyang kepala mayuta-yuta wong gagasan eksklusivitas kasebut nyebabake pamikiran kekaisaran kasebut ing masyarakat. Lan iki, ing siji, mbutuhake kawicaksanan manca cocok, kang masyarakat, kaya, ngarepake. Lan pimpinan negara kepeksa tumindak kanthi logika kaya ngono, nanging nyatane, iki ora cocog karo kepentingan rakyat Amerika Serikat, kaya sing dakbayangake, "Aku yakin manawa puluhan lan atusan yuta wong Amerika sing milih Trump bakal setuju karo sudut pandang iki. Nanging kanggo wektu iki, Nanging, padha dadi liyane lan liyane kuciwa ing wong ... We kudu, wegah, setuju karo Putin.

Putin uga pas mbandhingake Russophobes karo anti-Semit; narik paralel antarane Stalin, Cromwell lan Napoleon; mratelakake pangarep-arep supaya generasi Ukrainia lan Rusia ing mangsa ngarep bisa nyawiji usaha kanggo kabecikan umum; ngedika bab kulawarga - lan iku kabeh nggoleki. Ora "bagus", "ngagetake", "nantang" - yaiku, normal: wong sing cerdas nyatakake sudut pandange, lan wong liya sing cerdas mbantu dheweke kanthi pitakonan, mbantah. Gusti, mung preian saka sawetara jinis cekap!

Dadi kok kaget yen salah sawijining pamirso film kasebut nulis: "Oliver Stone ndadekake Amerika dadi gedhe maneh": keagungan pancen cukup lan ora mungkin tanpa.
Pengarang:
Sumber asli:
https://jpgazeta.ru/stoun-i-putin-kak-mir-reagiruet-na-besedu-umnyih-lyudey/
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Razvedka_Boem
    Razvedka_Boem 24 Juni 2017 06:15
    +4
    O. Stone dhewe weruh yen dheweke ditundukake dening Putin ..) Ing film kasebut, karisma Putin mung cepet-cepet ..)
    1. siberalt
      siberalt 24 Juni 2017 08:51
      +1
      Sembarang karya seni, pisanan kabeh, adhedhasar imajinasi kreatif saka penulis. Ora Matter apa plot adhedhasar. Yen ora, iku dokumenter murni. hi
      1. DanSabaka
        DanSabaka 24 Juni 2017 09:34
        +4
        lan aku, O. Stone, luwih seneng film serial kaping 10 "The Untold History of the USA" .... Aku menehi saran banget ....
        nanging, film-filme uga apik ....
  2. Ararat
    Ararat 24 Juni 2017 06:24
    + 12
    Momen menarik saka film iki. Nalika Putin nuduhake Stone video saka helikopter makarya ing militan, kang nuduhake Apache makarya ing Afghanistan, nanging ketoke panginten iku helikopter VKS.
    1. aszz888
      aszz888 24 Juni 2017 06:54
      +5
      Ararat Dina iki, 06:24 anyar
      Momen menarik saka film iki. Nalika Putin nuduhake Stone video saka helikopter sing nggarap militan, dheweke nuduhake Apache sing kerja ing Afghanistan nanging ketoke panginten iku helikopter VKS.

      ... sampeyan ngomong omong kosong ...
      1. Ararat
        Ararat 24 Juni 2017 06:58
        +8
        https://themoscowtimes.com/articles/the-internet-
        iku-nuduh-putin-nganggo-kita-rekaman-kanggo-gumunggung-ab
        out-russias-airforce-58229

        Mangga diwaca, nonton video ing ndhuwur banjur njaluk ngapura.
      2. Ararat
        Ararat 24 Juni 2017 07:03
        +2
        [media=http://https://m.youtube.com/watch?v=xiXql
        nSu3QE]
        Mangga ngirit wektu.
        1. Pimpinan saka Redskins
          Pimpinan saka Redskins 24 Juni 2017 07:11
          + 17
          Peskov wis "pindhah" ing kana - dheweke ujar manawa kita nuduhake Shoigu apa sing disedhiyakake ... Nanging aku seneng karo komentar kasebut "wong Rusia nuduhake wong Amerika ing telpon Amerika kepiye perang Amerika ..." ngguyu
      3. vovanpain
        vovanpain 24 Juni 2017 09:10
        +8
        Kutipan saka aszzz888
        sampeyan ngomong omong kosong

        Sheriff biasane ngilangi kabeh wawancara dadi molekul, saben wong nemokake wektu sing cocog kanggo awake dhewe, mula dheweke nyaring awake dhewe, aku pancen ora ngerti sapa lan apa sing dibom ing kono, nanging kesimpulan umum jelas, ora ketompo carane dheweke. mlumpat saka nesu:
        Sapa sing ana utawa saiki? Obama munafik? Psikopat Bush? Rogue Clinton? Utawa inang Hollandes faceless, Camerons lan riff-raff liyane? Trump, uga, sayangé, durung ngluwihi wates reputasi minangka showman.
        Neng kene padha gerah..
    2. poros
      poros 24 Juni 2017 09:48
      +2
      Apa sampeyan mikir yen sampeyan bisa ngomong babagan pilot koalisi sing gagah berani ing Suriah kanthi nuduhake cuplikan saka pengering utawa cuplikan saka video game? Utawa nuduhake foto invasi RA ing Ukraina wétan kanthi lanskap gunung? Dadi, kita duwe guru sing apik.
      1. kotuk_ha_oxote
        kotuk_ha_oxote 24 Juni 2017 11:34
        +4
        Iku siji bab nalika topi iki teka saka media, kang kanggo pracaya iku ora kanggo ngormati dhewe, iku bab liyane nalika saka pejabat. Powell, kanthi tabung uji, isih kudu dicelupake ing lendhut. Dadi kepala penjaga uga lunga. Lan sayangé iki kasunyatan.
      2. Ararat
        Ararat 24 Juni 2017 20:44
        +3
        Kabeh wis diwiwiti!!! Aku nyebutake kasus aneh sing ditemokake dening wartawan sampeyan dhewe lan kabeh wong wiwit keselak. Kesel wis! Kepiye carane aku, wong kanthi jeneng Ararat nalika nganggo gendéra AS ngremehake kamulyan lan kamulyan Tsar Putin. Iku apik yen jenengku dudu Moishe lan gendéra kasebut dudu Israel, yen ora, ing pungkasan minggu aku bakal raking telek anti-Semit.
    3. 777-3-59-97
      777-3-59-97 24 Juni 2017 11:43
      +8
      Khusus, Putin ngaco karo video iki. Sapa wae sing mikir ora bakal njupuk film iki kanthi serius sawise kedadeyan kaya ngono.
      Sayange, mesthi, administrasi VO mutusake "ora nggatekake" wektu iki
      1. ALLxANDr
        ALLxANDr 24 Juni 2017 15:38
        +3
        LAN??? Njupuk pai saka rak) Dheweke ora weruh lan nindakake perkara sing bener. Putin ing wektu iku bisa ngomong bab liyane (utawa sadurunge ngandika soko, banjur nuduhake). Ora mungkin Vladimir Vladimirovich wiwit nuduhake wektu iki kanggo Oliver Stone kanthi muspra, amarga film iki bakal ditonton dening kabeh layanan khusus ing planet iki. Iki dijupuk padha klebu ing film iki kanggo alesan.
      2. vovanpain
        vovanpain 24 Juni 2017 15:52
        +3
        Kutipan: 777-3-59-97
        Sayange, mesthi, administrasi VO mutusake "ora nggatekake" wektu iki

        Bravo, nalika toppers kasur mateni karya Dryers kita minangka duweke, pancen salah ngguyu apik Lan saliyane iki, apa ana blunder, sayang? Ya, sejatine, Stone minangka jeneng cilik, lan saiki dadi agen Putin. ngguyu Pancake apikSenajan salah siji sing salah,
        Kutipan saka: kotuk_ha_oxote
        Dadi kepala penjaga uga lunga. Lan sayangé iki kasunyatan.

        Kasunyatan, nyatane, kepiye Pushkov, sing ngganti Brzezinski? Ing majalah Amerika, aku njaluk ngapura, memori gagal NI, aku njaluk ngapura maneh, kabeh VO wis pirang-pirang dina, bam, ternyata Pushkov asale saka India lan karo Brzezinski. ing sikil cendhak. nglirik Inggih, kita ngobong luwih. Sore iku sukses. apik
  3. rotmistr60
    rotmistr60 24 Juni 2017 06:57
    +7
    wong sing pinter mratelakake panemune, lan wong pinter liyane nulungi dheweke kanthi pitakonan,

    Mulane dheweke wiwit mlayu menyang Amerika Serikat maneh ing Stone. Kepiye carane "setan" Putin ing film kasebut katon banget manungsa, kanthi lancar tanpa kertas, langsung mangsuli pitakon. Iki kudu dadi presiden Amerika Serikat (ora ana siji), nanging ora ana PDB. Sanajan sawetara wong Amerika sing nonton film iki, film iki isih nduweni peran positif.
    1. Sling cutter
      Sling cutter 24 Juni 2017 10:02
      +7
      Kutipan: rotmistr60
      . Sanajan sawetara wong Amerika sing nonton film iki, film kasebut isih nduweni peran positif.

      Film iki kanggo panggunaan pra-pemilihan internal.
      1. Catherine II
        Catherine II 24 Juni 2017 10:35
        +3
        Quote: Sling cutter
        Film iki kanggo panggunaan pra-pemilihan internal.

        iku inexpensive dibandhingake Amérika, ragad mung 3.5 yuta kanggo direktur.
        1. Sling cutter
          Sling cutter 24 Juni 2017 10:51
          +3
          Kutipan: Catherine II
          iku inexpensive dibandhingake Amérika, ragad mung 3.5 yuta kanggo direktur.

          Saluran 1 isih tuku film iki kanggo rampokan.
        2. ARES623
          ARES623 24 Juni 2017 11:07
          0
          Kutipan: Catherine II
          iku inexpensive dibandhingake Amérika, ragad mung 3.5 yuta kanggo direktur.

          Saka endi kayu panggang?
  4. tengah
    tengah 24 Juni 2017 07:42
    +3
    Iku pancen ora menarik kanggo kula.
    1. kitamo
      kitamo 24 Juni 2017 08:24
      + 11
      Kutipan: Pusat
      Iku pancen ora menarik kanggo kula.


      pffff...
      apa padha teka?
      Yen ora, ya ... iku luwih menarik kanggo wong Yahudi kanggo udan wong Arab, kabeh ing saurutan, sembarang, lan nguwuh-uwuh "persetujuan" kanggo kasur, uga, ngomong bab pilihan Gusti Allah lan lingkungan anti-Semitism ...
      dadi ora kaget...
      1. Rock n roll
        Rock n roll 24 Juni 2017 08:51
        +4
        Ing endi sampeyan ndeleng wong Yahudi? Kaklo, sing ngethok bagean awak kanggo sosis, dudu wong Yahudi)
  5. Deck
    Deck 24 Juni 2017 09:00
    +1
    Watu diwawancarai Casro lan Chavez. Ojo khawatir karo presiden nglirik
    1. monster_lemak
      monster_lemak 27 Juni 2017 19:01
      +1
      Humor sampeyan terlalu halus kanggo "sepatu bot" ing VO ... ora mung dheweke ora bakal ngormati, malah ora ngerti ...
  6. Catherine II
    Catherine II 24 Juni 2017 10:38
    +2
    donya reacted biasane kanggo acara biasa. Umume wong-wong mau mung sinau babagan kesalahan, umume akeh sing turu lan ora ngerti babagan iki.
    Nanging, iki kabeh masakan internal. Lan ing perang informasi, INOSMI ngenteni ngaso lan hyped blunder menyang langit. Peskov nggawe alesan, nanging wis kasep. Umumé, kita nemokake apa. Lan Rusia dhewe nemokake lan nemokake kesalahane.
    Ngenteni, kabeh sepi.. urip mili, kabeh owah.
  7. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 24 Juni 2017 11:32
    + 12
    Aku uga bakal meneng ing kopecks 3. Secara pribadi, aku luwih seneng film "Dheweke ora Dimon kanggo sampeyan". Ya, lan rong puluh telu yuta penonton uga!
    1. g1 wisuhntwn
      g1 wisuhntwn 26 Juni 2017 08:47
      0
      Kabeh sing wis katon ora perlu dicathet ing persetujuan. Kajaba iku, sapa sing ngandhani yen rating kasebut ora ana ing kono? Carane naif anak, dening Gusti Allah. Kita njupuk link menyang YouTube, harp pesen virus "kirim sepuluh liyane lan entuk $ 10000 saka Navalny" lan voila, kabeh wong bodho diitung.
  8. Pribadi61
    Pribadi61 24 Juni 2017 14:14
    +4
    Quote: jancok lawas
    Aku uga bakal meneng ing kopecks 3. Secara pribadi, aku luwih seneng film "Dheweke ora Dimon kanggo sampeyan". Ya, lan rong puluh telu yuta penonton uga!

    Sing mesthi, Mendel dudu dimon, dheweke minangka alat kontrasepsi.
  9. ora bisa klelep
    ora bisa klelep 24 Juni 2017 17:29
    +3
    Kutipan: 777-3-59-97
    Sembarang wong sing mikir ora bakal njupuk film iki kanthi serius.

    Apa sampeyan nganggep awake dhewe minangka pemikir? Aku mangu iku.. Ora ana gunane vyakalka.
  10. Alget87
    Alget87 24 Juni 2017 23:12
    0
    Kutipan: Catherine II
    donya reacted biasane kanggo acara biasa. Umume wong-wong mau mung sinau babagan kesalahan, umume akeh sing turu lan ora ngerti babagan iki.

    Ya, ora kabeh wong nanggepi buruh, pengemis lan omong kosong liyane, aku pancene pengin lali babagan eksistensi sampeyan, wah, serius, mantan formasi sing diarani Ukraina iki ragu-ragu, ora ana pasukan maneh.
  11. Alget87
    Alget87 24 Juni 2017 23:14
    0
    Quote: unsinkable
    Apa sampeyan nganggep awake dhewe minangka pemikir? Aku mangu iku.. Ora ana gunane vyakalka.

    Lan dheweke uga mangan ing kono.
  12. Zadayvoprosy
    Zadayvoprosy 30 Juni 2017 13:02
    0
    Lan ing ngendi warga sing numpuk dikirim menyang Shariy? Kok saiki wis lali karo Shariy? Dheweke uga ngomong babagan film kasebut ngguyu