Review militèr

T-72 vs T-72: tandhing tank unik sing direkam ing Suriah

62
Militan Siria ing T-72 sing dicekel kasil murub maneh ing sing padha tank SAA. Menapa malih, sing penting - tank pasukan pamaréntah ora duwe wektu kanggo nguripake menara, sanajan, temenan, iku ngeweruhi tank mungsuh.

62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Korvin1000
    Korvin1000 21 Juni 2017 21:54
    +7
    Sanajan sampeyan ora bisa ngomong, nanging prajurit ISIS ngerti carane perang lan ora wani, sing ora bisa dikandhakake babagan tentara SAA. Semono uga Kedmi.
    1. HEATHER
      HEATHER 21 Juni 2017 22:18
      + 14
      Semono uga Kedmi.Sanadyan aku ora nganggep Kedmi minangka panguwasa, nanging sejatine, wong ireng ngerti perang, lan wong Siria kaya-kaya golek bir.
      1. Roman Lenivov
        Roman Lenivov 22 Juni 2017 21:21
        +5
        Iku cukup kanggo kelingan carane wong-wong Yahudi ing awal 80s nyuwek nimbali udhara Suriah lan mbandhingaké carane Serbia dijupuk mudhun F-90 lan B-117 karo Komplek padha ing 2s, Aku ora bakal ngomong apa-apa bab F- 15,16.
        1. Mungsuh
          Mungsuh 25 Juni 2017 05:37
          0
          https://ru.wikipedia.org/wiki/Список_потерь_авиац
          lan_milih_ing_NATO_perang_melawan_Yugoslavia_(199
          9)

          Dheweke nulis manawa NATO ngakoni kerugian mung rong pesawat amarga alasan tempur. Sanajan bisa ndhelikake kerugian sing sejatine.
        2. Walanin
          Walanin 7 Juli 2017 23:05
          0
          Kutipan: Roman Lenivov
          Serb ditembak mudhun F-117 lan B-2

          Apa sampeyan bisa ngomong luwih akeh babagan downing B-2? Apik banget.
    2. Deadushka
      Deadushka 21 Juni 2017 22:29
      + 10
      Ana uga akeh wong bodho.
      Kajaba iku, siji kudu ora lali yen wong Siria duwe sawetara prajurit normal.
      Ya, lan ing antarane Babah, seleksi alam apik, "daging" cepet dikonsumsi.
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 21 Juni 2017 22:50
        + 33
        Iku katon kaya tembakan ing sisih pinggir T-72 sing ngadeg ing tlatah pangkalan militer, lan katon kru sing mlaku ing jejere tank.
        Kajaba iku, tembakan kasebut saka mburi benteng bumi, dheweke ora weruh saka dhasar.
        Apa "duel"?
    3. svp67
      svp67 22 Juni 2017 03:41
      + 12
      Kutipan: Korvin1000
      Sanajan sampeyan ora bisa ngomong, nanging prajurit ISIS ngerti carane perang lan ora wani, sing ora bisa dikandhakake babagan tentara SAA.

      Daesh wis cukup "daging" dhewe, nanging ora bakal nuduhake video sing nuduhake carane "diiseni". Nanging mesthi klasik. Shooting geni langsung, lan malah ing sawetara saka dijupuk langsung ing sisih tank mungsuh. Kepiye carane dheweke ora weruh yen ana ing kana? Observasi lan pengintaian ora disetel, mula entuk "cipratan" ...
      1. Mik13
        Mik13 22 Juni 2017 08:10
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Shooting geni langsung, lan malah ing sawetara saka dijupuk langsung ing sisih tank mungsuh. Kepiye carane dheweke ora weruh yen ana ing kana? Observasi lan pengintaian ora disetel, mula entuk "cipratan" ...

        Matur nuwun, mesthi, kanggo komentar sing kompeten, nanging kasunyatane tank ora bisa njupuk geni sing ora langsung. Malah setengah baris ora bisa.
        Minangka kanggo sawetara tembakan langsung - ngomong, carane sampeyan nemtokake iki? Utawa sampeyan wis nulis istilah iki kanggo kaendahan lan ora ngerti apa tegese?
        1. svp67
          svp67 23 Juni 2017 01:43
          +8
          Kutipan saka Mik13
          Matur nuwun, mesthi, kanggo komentar sing kompeten, nanging kasunyatane tank ora bisa njupuk geni sing ora langsung. Malah setengah baris ora bisa.

          Sapa sing nglebokake KEBODOHAN ing sirahmu? Kanggo njupuk semi-langsung lan saka posisi tertutup, tank wis EVERYTHING. Utamane, tingkat sisih, sing dipasang ing platform khusus saka breech gun. Dheweke katon kaya iki

          Kutipan saka Mik13
          Minangka kanggo sawetara tembakan langsung - ngomong, carane sampeyan nemtokake iki? Utawa sampeyan wis nulis istilah iki kanggo kaendahan lan ora ngerti apa tegese?

          Aku njabat ing pasukan tank kanggo dangu lan uga nembak akeh dhewe saka tank lan mimpin tembak, supaya aku wis bisa nemtokake amba elevasi saka bedhil tank lan, miturut, nemtokake apa iki cocog karo sawetara a tembakan langsung. Ya, lan video kasebut kanthi jelas nuduhake manawa jarak ing kana ora gedhe banget. Saka posisi tembak tank tembak menyang pager ora luwih saka 1,5 km
          Ana pitakonan?
          1. Mik13
            Mik13 23 Juni 2017 08:04
            0
            Kutipan saka: svp67
            Sapa sing nglebokake KEBODOHAN ing sirahmu? Kanggo njupuk semi-langsung lan saka posisi tertutup, tank wis EVERYTHING. Utamane, tingkat sisih, sing dipasang ing platform khusus saka breech gun.
            Apa sampeyan ora lucu dhewe? Apa akurasi instrumen iki?
            Panorama artileri dibutuhake kanggo nembak saka posisi sing ditutup. Lan siji liyane - SOB, spotter, lan liya-liyane ...
            Kutipan saka: svp67
            Aku njabat ing pasukan tank kanggo dangu lan uga nembak akeh dhewe saka tank lan mimpin tembak, supaya aku wis bisa nemtokake amba elevasi saka bedhil tank lan, miturut, nemtokake apa iki cocog karo sawetara a tembakan langsung. Ya, lan video kasebut kanthi jelas nuduhake manawa jarak ing kana ora gedhe banget. Saka posisi tembak tank tembak menyang pager ora luwih saka 1,5 km

            Aku sujud kanggo katrampilan sampeyan kanggo nemtokake jarak saka video muddy, nanging aku kudu narik kawigaten sampeyan: kanthi sudut elevasi bedhil, ora bakal bisa ngerti apa jenis projectile tank bakal murub - kumulatif utawa sub-kaliber. Ing wektu sing padha, sawetara tembakan langsung ing target rong meter beda kanggo wong-wong mau. Sing kumulatif kurang saka 1000 meter. Dadi, sanajan adhedhasar definisi jangkauan sampeyan, bisa uga luwih cepet.

            Salajengipun, aku pengin narik kawigaten sampeyan, sanajan kasunyatan manawa FCS kanggo sawetara versi T-72 digawe terus terang liwat wb, anané rangefinder kuantum ndadekake ora perlu ngerti jarak langsung. dijupuk. Iki minangka karakteristik penting banget saka projectile lan bedhil ... nanging ora digunakake ing laku.
            1. svp67
              svp67 23 Juni 2017 12:37
              +5
              Kutipan saka Mik13
              Apa sampeyan ora lucu dhewe? Apa akurasi instrumen iki?

              Ora, ora lucu. Akurasi kurang, nanging cukup cekap kanggo unit tank ditugasake area geni klempakan klebu ing sistem geni umum.
              Kutipan saka Mik13
              Panorama artileri dibutuhake kanggo nembak saka posisi sing ditutup. Lan siji liyane - SOB, spotter, lan liya-liyane ...

              Inggih, ngarsane tank, pracaya kula, iku piranti optik rodo Komplek, plus tingkat sisih sawetara jenis alternatif.
              Kapal tanker duwe latihan - tembak jarak jauh, sing dipraktikake minangka bagian saka platoon lan perusahaan.

              Kutipan saka Mik13
              Sabanjure - Aku pengin narik kawigaten sampeyan, sanajan kasunyatan manawa FCS kanggo sawetara versi T-72 digawe terus terang liwat wb, anané rangefinder kuantum ndadekake ora perlu ngerti jarak tembakan langsung.
              Aku bakal pitutur marang kowe liyane, tank "barmaley" koyone ora duwe salah siji. "Influx" tabung rangefinder OPTICAL katon ing menara, aku ora mikir yen tank iki ngalami modernisasi.


              Dadi, ngerti dhasar shooting penting ing kene. Lan spesialis apik njupuk saka iku. Penembakan kasebut paling mungkin ditindakake dening BPS, ana sawetara pratandha sing ngidini sampeyan mikir.
    4. Andykab
      Andykab 22 Juni 2017 10:10
      0
      Ing ISIS, komandan saka tentara Irak Hussein. Kita uga sinau karo instruktur Soviet.
    5. VBato
      VBato 24 Juni 2017 07:34
      +1
      Sapi sing buta huruf, kajaba ALAAKBAR, ora ngerti tembung siji ing basa Rusia.
      1. Felix99
        Felix99 30 Juni 2017 15:14
        +1
        Aja exaggerate, sawetara wong lulus saka sekolah Russian ing republik persaudaraan, sawetara universitas militèr saka USSR. Bisa uga yen loro komandan ing tatanan sing padha ngadeg ing arakan sekolah tank.
    6. -=ANTRAX=-
      -=ANTRAX=- 26 Juni 2017 14:08
      0
      fanatik lan setan liyane ora bisa ngatasi, malah Departemen Luar Negeri ngerti iki, mula dheweke mlebu. kapan tekan sampeyan?
    7. Roman Lenivov
      Roman Lenivov 15 Juli 2017 09:39
      0
      Kene iku worth ngelingi acara ing awal 80s, nalika wong-wong Yahudi nyuwek pertahanan udara Siria, kang kasusun saka sistem Soviet paling anyar ing wektu iku lan Serbia, sing nembak mudhun paling modern Amérika F-90s karo sistem padha. wis ing 117s.
  2. Deg
    Deg 21 Juni 2017 22:43
    +2
    opo sing mbok gawa??? ya, lan ing jejere ana helikopter tanpa baling-baling)))) uga, mung pangkalan angkatan udara
  3. BastakarapuzikI
    BastakarapuzikI 21 Juni 2017 23:13
    + 11
    Video kasebut direkam lan dikirim online dening militan. Kanggo tujuan propaganda.
    Apa gunane duplikat publikasi uga ing VO ???
  4. Igor Varnov
    Igor Varnov 22 Juni 2017 01:00
    +4
    Lan apa lan kenapa dheweke diarani Duel?)))))) lan nomer loro, tank dijupuk saka grumbulan, lan montase jeblugan tank liyane, kepiye kabeh iki dikonfirmasi?)))) kaya warta Igil laporan?)
  5. Komentar wis dibusak.
    1. svp67
      svp67 22 Juni 2017 03:46
      +4
      Kutipan saka Yapok
      carane tank Russian kobong apik banget!

      Ya, dirasakake yen wong iku "kanggo toleransi." Surak-suraka ing kasil saka mungsuh, lan mungsuh sing ora teladan, fana ....
      1. Yapok
        Yapok 22 Juni 2017 04:52
        0
        Aku mung nuduhake kesan babagan apa sing dakdeleng, apa wae sing mati ing perang pancen elek
        1. Sampeyan Vlad
          Sampeyan Vlad 22 Juni 2017 05:19
          + 11
          carane tank Russian kobong apik banget!
          Rating carane sampeyan mikir tank Amérika sing kobong?
          1. Yapok
            Yapok 22 Juni 2017 05:23
            +2
            Tank Rusia ngobong luwih spektakuler, nalika amunisi njeblug, menara kasebut bakal ngrusak menara, pemandangan sing nggumunake.
            1. Sampeyan Vlad
              Sampeyan Vlad 22 Juni 2017 06:10
              +8
              Ya, sampeyan dudu estetika, Abrams kobong luwih meriah! Lan menara-menara kasebut arang banget mabur amarga ora duwe cangkang fragmentasi sing mbledhos dhuwur ing muatan amunisi, ora kaya tank kita!
              1. vandarus
                vandarus 27 Juni 2017 14:47
                0
                Menara Abrams ora mabur amarga lokasi amunisi ing menara ing mburi tembok waja lan anané panel kalah. Lan video kasebut minangka montase rong potongan, wayahe kekalahan tank SAA ing pangkalan udara muncul udakara rong taun kepungkur.
            2. CorvusCoraks
              CorvusCoraks 22 Juni 2017 06:15
              0
              Kutipan saka Yapok
              Tank Rusia ngobong luwih spektakuler, nalika amunisi njeblug, menara kasebut bakal ngrusak menara, pemandangan sing nggumunake.

              Detonasi BK lan pembakaran - kobong, kaya-kaya, beda-beda ...
            3. lefterlin53rus
              lefterlin53rus 22 Juni 2017 21:49
              +5
              Nalika menara dibongkar kanggo sampeyan? Nalika ing Maidan saka Berkut miber karo baton, utawa malah sadurungé? Ketoke, tembung kunci ing frasa sampeyan yaiku "Rusia". Aku ora menehi saran supaya sampeyan seneng banget. kepriye mengko ora susah
            4. svp67
              svp67 23 Juni 2017 06:46
              +2
              Kutipan saka Yapok
              Tank Rusia ngobong luwih spektakuler, nalika amunisi njeblug, menara kasebut bakal ngrusak menara, pemandangan sing nggumunake.

              Lan aku luwih seneng video INI - kembang api sing meriah

            5. VBato
              VBato 24 Juni 2017 07:36
              0
              Aku kaget yen ing Rusia murlatan kaya YOU manggon kanthi tenang. Ing Solovki sampeyan bakal kaget Bugg
              1. Felix99
                Felix99 30 Juni 2017 15:19
                0
                Oh, bot seger, ing pangkat pribadi. Troll saka tingkat 1, mung netes, crawled metu saka testikel.
            6. -=ANTRAX=-
              -=ANTRAX=- 26 Juni 2017 14:11
              +2
              ing Debaltseve lan boiler liyane iku malah luwih ayu.
  6. Sampeyan Vlad
    Sampeyan Vlad 22 Juni 2017 05:15
    0
    Aku ora ngerti apa sing unik babagan iki!
  7. Shadow Shooter
    Shadow Shooter 22 Juni 2017 05:55
    +6
    Video iki jenis pentas. Dheweke nembak tank kasebut, njeblug, lan wong-wong mlaku-mlaku kaya ora ana kedadeyan, malah ora nyoba ndhelikake.
    1. Roman Lenivov
      Roman Lenivov 15 Juli 2017 09:44
      0
      Ing endi sampeyan ndeleng wong? Mungkin sampeyan kudu ngilangke monitor?
  8. Archcynic
    Archcynic 22 Juni 2017 05:56
    +2
    Nyeri kaya pementasan
  9. CorvusCoraks
    CorvusCoraks 22 Juni 2017 06:13
    +4
    Duel endi? njupuk saka bushes ing tank ngadeg, tanpa kru - tandhing?
    A duel paling ora mungsuh ing posisi siap-tempur, lan padha ketemu saben liyane, perang iku ijol-ijolan jotosan. Lan iki minangka tembakan khas ing sisih / buritan tanpa kamungkinan nanggepi.
  10. Yak28
    Yak28 22 Juni 2017 07:13
    +1
    Ana akeh video ing jaringan sing T-72s kobong kaya-kaya disiram bensin, utawa menara mabur, meh ora ana konten kaya abrams, misale jek waja tank mung nglindhungi saka peluru.
    1. Phoenix_Lviv
      Phoenix_Lviv 25 Juni 2017 09:22
      0
      "Meh ora" - apa sampeyan ngomong babagan?
      Quote: Sampeyan Vlad
      carane tank Russian kobong apik banget!
      Rating carane sampeyan mikir tank Amérika sing kobong?
  11. serafimamurian
    serafimamurian 22 Juni 2017 08:45
    +5
    Video iki ora nuduhake tandhing, nanging conto bungling lan slovenliness ing rangking tentara Siria.
  12. Richard.Iskander
    Richard.Iskander 22 Juni 2017 10:41
    +2
    Ora ana sing ngerti apa sing ditindakake ing Suriah? Simpen Assad? Kanggo apa?
    1. Vitaly Novikov
      Vitaly Novikov 22 Juni 2017 12:27
      +3
      Minangka salah siji opsi - iki outpost saka Rusia ing wates adoh.
    2. Khabib Saadulaev
      Khabib Saadulaev 22 Juni 2017 13:34
      +7
      Kanggo ora gelut ing ngarep sesuk
    3. Kekasih wanita seksi
      Kekasih wanita seksi 22 Juni 2017 16:49
      +4
      Kita nyimpen "harta nasional kita" saka karusakan - Gazprom, yen Qatar bakal banjir Zap. Eropah karo gas mirah, lan kita bakal tetep karo kita dhewe.
  13. PARTIZAN MOJAHEDOVICH
    PARTIZAN MOJAHEDOVICH 22 Juni 2017 12:49
    0
    Iki tank sing padha ora sirahe diunekake nalika dipecat ???
  14. om-sv
    om-sv 22 Juni 2017 13:32
    0
    Svanshots bajingan - mbokmenawa cheaters.
    Campers lungguh. Kudu kick sing.
  15. Khabib Saadulaev
    Khabib Saadulaev 22 Juni 2017 13:34
    0
    Padha nyebul rak amunisi! Ora ana sing turu sah
  16. Dobrynya
    Dobrynya 22 Juni 2017 14:13
    0
    Ketoke iki pertunjukan. Kanggo pelanggan.
  17. Petya Pyatochkin
    Petya Pyatochkin 22 Juni 2017 15:40
    +2
    Kutipan saka: CorvusCoraks
    Kutipan saka Yapok
    Tank Rusia ngobong luwih spektakuler, nalika amunisi njeblug, menara kasebut bakal ngrusak menara, pemandangan sing nggumunake.

    Detonasi BK lan pembakaran - kobong, kaya-kaya, beda-beda ...

    Dear, sampeyan ora kudu menehi komentar babagan badut kasebut, sing mung "kacamata sing nggumunake" sing dibutuhake
  18. DANILA
    DANILA 22 Juni 2017 16:36
    +2
    Kutipan: Korvin1000
    Sanajan sampeyan ora bisa ngomong, nanging prajurit ISIS ngerti carane perang lan ora wani, sing ora bisa dikandhakake babagan tentara SAA. Semono uga Kedmi.

    Aku ora setuju, tentara ISIS ngerti carane ora perang, nanging kanggo ngatur teror, lan akeh wilayah ing CAA dijupuk dening wong-wong mau ora dening skill, nanging dening nomer lan dhukungan kolosal saka Kulon, lan tentara CAA. , kanthi angel, nanging bisa nyekel posisi wilayah sing ora dikonfigurasi sacara radikal sadurunge intervensi kita, lan video kasebut 3 taun kepungkur hi
  19. Kekasih wanita seksi
    Kekasih wanita seksi 22 Juni 2017 16:45
    +1
    Ing ISIS, ana akeh mantan prajurit Irak sing sinau ing sekolah militer kita, mula diwulangake perang ing teknologi Soviet.
  20. Thompson
    Thompson 23 Juni 2017 11:47
    0
    Sing judhul artikel, sing video dhewe ngandika inferiority saka pikiran lan wretchedness saka penulis ing wilayah iki
  21. Camel54us
    Camel54us 23 Juni 2017 14:03
    0
    Aku wis nonton komentar sampeyan (ahli kursi) suwene rong taun. Pitakonan sing wajar muncul babagan permusuhan apa sing sampeyan tindakake? Saiki, thanks kanggo sawetara ahli lan dimagogues, aku malah mutusaké kanggo ndhaftar lan nulis kanggo sampeyan. Ojo lali sapa sing dadi pahlawan, sapa sing pro dadi wong sing kalah. Kabeh katon beda ing kono. Aja nyalahke kesalahan gramatikal ora master ing laporan. Nanging Sersan Pengawal ing cadangan 51 utawa 76 divisi V.D.V. Callsign CAMEL/
  22. Canecat
    Canecat 24 Juni 2017 01:24
    0
    Apa keunikane? Saiki, yen padha converged ing sirah-on ... lan supaya ... sapa sing weruh pisanan bakal tetep urip hi
  23. Raider
    Raider 24 Juni 2017 18:02
    0
    Minangka kanggo pengalaman kru, mengkono kanggo saben wong, "barmaley" ing T-55
  24. Raider
    Raider 24 Juni 2017 18:02
    0
    Iki perang ... awake dhewe uga murub ... apa rasane senapan mesin anti-pesawat kobong ing menara, sing jelas amunisi saka senapan mesin ing waja kasebut njeblug, amarga ana. ora ana kumelun lan geni saka lawang kapindho.


    Iki perang, kita uga kobong ....
    1. bolat19640303
      bolat19640303 26 Juni 2017 09:16
      0
      Ora ana sing bisa diobong ing atap menara, apa sing kobong? Ora senapan mesin.
      1. vandarus
        vandarus 27 Juni 2017 14:50
        0
        Bisa uga ana (lan ngobong) apa wae. Saka tarpaulin ing bedhil mesin kanggo sajadah. Dheweke bakal dadi ...
  25. Kirill2017
    Kirill2017 24 Juni 2017 19:13
    0
    Kutipan saka Andykab
    Ing ISIS, komandan saka tentara Irak Hussein. Kita uga sinau karo instruktur Soviet.

    Padha bakal tuwa. Kanggo sinau saka instruktur Soviet, siji kudu urip maneh ing 80s, i.e. Yen umure 20 taun, saiki umure luwih saka 50 taun.
  26. MAD_SERGANT
    MAD_SERGANT 25 Juni 2017 12:38
    0
    soko ora mambu kaya tandhing! Wong-wong mau nyusup ing pojokan, nubruk menyang tank sing ngadeg, lan bengok-bengok suwe: "Alla, aku arep menyang bar!"
  27. kirillwin
    kirillwin 26 Juni 2017 01:44
    +1
    Kepiye carane bisa nganggep serius mungsuh sing nguwuh Allahu Akbar kaping satus kanthi alesan apa wae? Wong lanang sing sopan, aku yakin, kudu teka lan nyepak wong-wong iki ing bokong.
    1. Walanin
      Walanin 7 Juli 2017 23:06
      0
      nalika peluru nempuh bathuk saka mungsuh sing sembrono, ora bakal ana wektu kanggo guyon. Ana sing ora katon ing kana, ora ana ing kamp Assad, utawa ing antarane militer Rusia. Sampeyan kudu palu karo rudal cruise strategis, ketoke kanggo nambah banyolan.