Review militèr

Pikirane sawetara babagan pitakonan para pembaca babagan penarikan Rusia saka memorandum kasebut. Tembung sesulih

46
Pembaca reguler publikasi kita ngerti yen aku arang banget nulis terusan artikelku. Ora amarga topik dadi ora menarik. Mung saben maca sawise maca materi bisa nggawe kesimpulan dhewe. Gumantung ing pikirane dhewe, worldview dhewe, yen sampeyan seneng. Saka pengalaman uripku dhewe. Bener, iki mung kasunyatan sing wis liwati liwat prisma saka pengalaman lan kawruh saka wong tartamtu. Amarga kasunyatane mesthi beda. Ing kasunyatan, saben wong duwe bebener dhewe.




Nanging dina iki mung kasus nalika iku mung perlu kanggo nerusake topik. Alas, kita kudu ngakoni yen materi sadurunge ora ngrampungake tugas sing aku nyetel ing wiwitan artikel. Pikiran swara ing komentar mboko sithik "diidak-idak" dening "amatir" aktif. Iki murni definisi sandi. Lan "amatir" dipetik amarga nyatane mungsuh sing cukup terlatih. Lan tugase gampang kaya tabel perkalian: kanggo ngalihake diskusi menyang sisih. Elinga lelucon lawas babagan siswa ujian sing sinau mung siji pitakonan? Mulane, njawab liyane, skillfully mimpin kanggo topik tartamtu lan wiwit pirembagan bab apa kang sumurup liyane utawa kurang.

Lan luwih. Topik sing ngganggu banget. Akeh komentator nggunakake teknik sing dilarang. Kaya: "Apa sampeyan siap ngganti sofa kanggo trench?" Aku ora bisa gumunggung yen aku ngerti kabeh wong lawas ing situs kasebut. Nanging amarga topik artikelku, akeh sing kenal karo aku. Sapa kanthi korespondensi, lan sapa pribadi. Lan iki ora mung "sofa hamster", nanging wong-wong sing ngerti tentara lan perang. Wong produksi militer pancen pinter. Lan ora saka mesin, nanging saka lemari sing cukup gedhe. Kita wis ilang sawetara, kayata, contone, Astarte, jenderal militèr sing wis lulus, utamane Mesir (sajrone diskusi artikel tartamtu iki kita ketemu ing absentia) kita wis ilang. Ora saben wong seneng mbantah karo "amatir" sing agresif. Mulane, para pamaca sing dikasihi, ayo padha nindakake tanpa ala lan "rompi rompi" ing dhadha ceking ...

Nanging bali menyang topik sing nggawe otak kita "godhok" nganti pirang-pirang dina. Ing topik penarikan Rusia saka memorandum kasebut.

Kanggo miwiti, ayo ndeleng manawa Su-22 Siria duwe kesempatan nglawan F/A-18 Super Hornet Amerika. Apa "mbela diri" kaya sing diklaim Amerika? Aku bakal nglanggar "aturan" dhewe lan langsung njawab pitakonan iki. Omong kosong, dirancang kanggo wong bodho lengkap utawa wong sing durung nate ndeleng pesawat tempur, sanajan ing video. Amerika pancen pengin nuduhake kekuwatane. Serigala lan wedhus ...

Ayo dadi miwiti karo "elek" Siria Su-22 fighter-bomber. Iki bener modifikasi ekspor saka lawas (pertengahan 70s) pesawat Soviet Su-17. Pesawat iki nampa tembung apik "pejuang" kanggo kemampuan kanggo nggunakake rudal udara-ke-udara. Maneh, "elek" kanggo pesawat Amerika modern. Jarak tembak rudal kasebut kira-kira 20-22 kilometer. Ya, lan mripate "garing" iku wuta. Nandhang sangsara saka pikun "myopia". Sistem on-board nyedhiyakake akuisisi target ing jarak kira-kira 80 km.

Mula, montor mabur Siria ora digunakake minangka pejuang, nanging minangka bom. Sawise kabeh, 4 ton beban tempur penting. Miturut cara, para ahli duwe keraguan gedhe babagan anané rudal udara-ke-udara ing penerbangan iki. Pesawat pungkasan sing ditembak mati ing perang udara dening Amerika yaiku ing taun 1999 (MiG-29 Serbia ing Bosnia).

Lan sapa sing nindakake "serangan" Su-22? Apa jenis "pesawat sing ora mbebayani" sing diduweni wong Amerika? F/A-18E/F Super Hornet yaiku pesawat tempur multirole adhedhasar operator (pertengahan 90an). Iki minangka modernisasi jero saka F / A-18 Hornet. Pesawat kasebut utamane kanggo pertempuran udara. Sanajan nggawa beban tempur kaping pindho luwih gedhe tinimbang Su-22. "Mripat" ndeleng watara 150 km. Lan rudal udara-ke-udara mabur 70 km ...

Gawe kesimpulan dhewe babagan kemungkinan pesawat ing pertempuran terbuka. Wong Siria mung dadi target ... Lan kita bakal nganalisa titik penting liyane, nanging kontroversial. Amerika ngaku yen padha tumindak persis kaya sing diwènèhaké ing memorandum. Dheweke ngubungi komando Rusia lan menehi peringatan babagan kemungkinan nggunakake kekuwatan marang pesawat Siria. Kajaba iku, didakwa uga nyoba ngubungi pilot Siria ...

Loro-lorone pratelan kasebut ora liya mung minangka proposal kanggo pihak Rusia kanggo "menengake" kasus kasebut. Maneh, persis apa sing daktulis ing artikel pungkasan. "Inggih, mengkono ... Wong enom, panas-tempered. Dheweke ora njupuk pesenan kaya sing ... Aja ngadili pahlawan ... "Rusia, minangka disusun dening komando Amerika, kudu konfirmasi panrimo saka bebaya lan nyerahake menyang pilot Siria. Lan sing siji ... kudu mati ing tangan teroris.

Ora muter. Moscow mangsuli cetha. Ora sesambungan! Lan pilot Siria (muga-muga Allah menehi kesehatan) "ngeculake" Amerika. Ora mung slamet, nanging uga dievakuasi kanthi aman saka wilayah sing dikuwasani. Nanging sing paling awon babagan Pentagon yaiku dheweke ora nggegirisi ilat lan bisa ngomong kanthi cetha. Lan apa sing bakal diomongake wis jelas kanggo kabeh wong.

Klompok pembaca sing cukup gedhe wingi ngetokake tesis babagan wiwitan perang skala penuh antarane Amerika Serikat lan Rusia, yen kita netepi tembung kita. Akeh argumen lan tokoh sing dikutip. Padha dibandhingake meh resistance nyandhang saka shoes saka tentara kita. Yen kita sijine kabeh, banjur kita bakal weruh pendekatan prasaja ing gaya "Maidan" wong lanang. Amerika Serikat luwih unggul tinimbang kita ing kabeh, lan kita mesthi bakal kelangan perang iki (muga-muga Vladimir Volfovich ngapura aku kanthi bebas nggunakake tembung lawas sing digandhengake karo dheweke).

Apa sampeyan yakin yen ing Suriah, Rusia lan Amerika Serikat kepengin banget miwiti perang ing antarane awake dhewe? Napa kita ora miwiti perang karo Turki sawise bom sing dijatuhake? Napa Amerika ora perang karo Korea Lor?

Ana akeh wong bodho ing politik donya. Nanging malah wong bodho ngerti yen perang gedhe ora bakal ana watesan. Lan kabeh persetujuan babagan ora nggunakake barang sing ana bisa langsung dibuwang menyang tong sampah. Iki bakal dadi perang pungkasan. Ora kanggo negara perang, nanging kanggo planet. Saiki aku ora bisa ngomong persis kaping pirang-pirang bisa misahake planet kita karo senjata nuklir sing ana, nanging aku yakin manawa bisa. Apa ana sing butuh?

Bagéan liya saka mungsuh saka kaputusan Rusia ngandika bab mundhut disengaja saka angkatan udara kita ing konflik lokal ing wilayah Siria. Rusia nglawan jagad kabeh ... Wong Australia nuduhake wingi apa "donya kabeh". Dheweke cepet-cepet mbatesi partisipasi ing permusuhan ing Suriah lan saiki dheweke ngirim pasukan pertahanan diri maneh. Mbela Australia sampeyan. Saka wong ... Kangaroos lan platypuses mbokmenawa mbalela. Sapa sing isih ana ing "jagad kabeh"? Balts, Polandia lan Luxemburg liyane karo Walanda?

Konflik ing Suriah pancen bisa. Lokal. Soko sing padha karo Vietnam utawa Mesir ... Sawetara jenis oposisi "Ahmed McCain" nglawan wong Siria "Mustafa Ivanov". Nanging...

Oh, iku "nanging". Pancet nempatno spokes ing gembong kabeh pertimbangan. Apa sampeyan ngelingi apa sing dikandhakake Kementerian Pertahanan Rusia? Kabeh pesawat bakal dianggep minangka target ... Apa sabanjure? Sawise instalasi sistem pertahanan udara kita ing Suriah, ana paling ora ana siji kasus nalika pesawat Amerika "sengaja mabur" menyang wilayah tanggung jawab sistem kasebut? Paling ora siji? Amerika lan sekutu-sekutune milih rute penerbangan kasebut kanthi ati-ati banget, supaya ora "tiba ing tangan".

Sadurunge kedadeyan ing Suriah, pilot AS yakin karo mobil. Meh resmi padha ngarani awake dhewe minangka panguwasa langit. Lan padha kaget banget nalika tim aerobatik Rusia makarya ing kabeh jinis pertunjukan udara. Intelijen AS njamin para pilot kanthi pesawat aerobatik "siji lan biaya dhuwur". Nanging, ing Suriah, "panguwasa" jaban rangkah weruh manawa pesawat kasebut ora digawe khusus ... Serial, lan akeh banget.

Bisa Amerika tumindak ing penerbangan ing wilayah kasebut sing ora ditrapake peringatan? Pitakonan menarik. Mula, aku bakal ngrujuk marang pendapat salah sawijining ahli. Suriah cilik banget kanggo penerbangan militer modern. Mulane, pesawat Rusia lan Amerika ora bakal bisa operate tanpa mlebu ing langit "manca". Iki minangka kasunyatan saka penerbangan modern.

Lan iki ngendi pejuang teka menyang muter. Ora sistem pertahanan udara stasioner, nanging pejuang. Alas, saka apa sing kasedhiya saiki ing Suriah, koalisi ora bisa nentang apa-apa kanggo "pengering" kita lan MiGs. Miturut ahli saka Amerika Serikat lan Rusia, pesawat iki bakal cepet njupuk Amerika metu saka langit. Lan iki tanpa kepahlawanan lan pengabdian. Pendekatan pragmatis murni. Sinau babagan karakteristik kinerja pesawat lan senjata.

Saiki wong bakal ngelingi F-22 ... "Predator", mesthi apik. Pira "kewan" iki sing melu perang ing Suriah? Nanging sing bisa perang karo dheweke melu ... Maksudku Su-35. Sapa sing bakal ana ing sisih ngelawan? Kabeh padha F15 / 16 ... Lan carane akeh iki F-s kudu nglawan siji 35th?

Aja keganggu karo pitakonan. Miturut ahli Amerika, 1 nganti 10 kanthi kemungkinan menang 60% ... Miturut perkiraan kita, luwih akeh dibutuhake. Oh, ujung sayap pesawat iki ... "Khibiny", ibune ...

Inggih, jawaban kanggo skeptics ing ngisor iki. Napa kita butuh iki lan kenapa kedadeyan kasebut? Mungkin bebener ora worth "inflate"?

Para komentator sing dihormati, wangsulana pitakon sing gampang. Yagene kita malah melu perang iki? Napa wong Rusia saiki ana? Apa sing bakal kelakon yen kita ora nulungi Assad? Pitakonan prasaja. Bola-bali "ngamuk" ing macem-macem media lan forum. Mulane, jawabane ketok kanggo paling. Ora mung ing Rusia, nanging uga ing donya. Kita (kabeh wong, Rusia, AS, koalisi, Iran, NATO lan kabeh sing ana saiki) nglawan terorisme internasional!

Mung kita perang saka "sisih beda". Rusia ana ing sisih pamaréntahan Suriah sing sah, lan Amerika Serikat lan liya-liyane padha ana ing sisih oposisi. Iki ngendi sampeyan dumunung "pothole ing dalan" saka perang. Kanggo kita, kabeh militan kanthi otomatis dadi teroris, nanging kanggo Amerika iku selektif. Aku wis nulis babagan film aksi "ala / apik" ing versi Amerika ing artikel pungkasan.

Kados pundi kedadosan ing sawingkingipun tumindak "swarga" kita lali babagan bumi dosa. Lan jawaban kanggo pitakonan pungkasan, sayangé, dumunung ing lemah. Luwih tepate, ana ing wilayah Resafa. Iki minangka persimpangan dalan utama ing sisih kidul Raqqa sing ditargetake Assad. Kontrol persimpangan iki ngidini tentara Siria ngluncurake serangan ing Raqqa saka sisih kidul. Operasi kasebut bakal meh 100% sukses. Lan kabeh wong ngerti iki.

Amerika wis nyoba ngrebut inisiatif kasebut kanthi bantuan unit kontrol Kurdi. Nanging pasukan pemerintah bisa ngusir detasemen kasebut adoh saka jabatane. Resafa saiki ana ing tangane Assad.

"Amerika dipeksa kanggo 'ngluwari' pejuang 'apik' sing dikontrol. Lan, sedhih kaya sing katon, dina iki kabeh gumantung marang panjaluk sing ora bisa ditindakake. Ing tangan siji, ing sisih liyane. Yen serangan Assad terus, banjur provokasi, lan , bisa uga, lan wiwitan permusuhan langsung dening Amerika kemungkinan banget. Yen Assad ora wani ngluncurake serangan, dheweke bakal kelangan kabeh kaluwihan jabatane saiki lan bakal dipeksa pindhah saka Raqqa ...

Umumé, saiki kita wis bisa ngomong babagan prospek kanggo Suriah ing mangsa ngarep. Salah siji skenario Vietnam lan terus perang nganti Siria pungkasan, utawa ambruk dadi sawetara bagéan. Wilayah "khalifah", sing sejatine seda, dadi chip tawar-menawar. Sajrone periode "anarki" ing wilayah kasebut, gampang nggawe ora mung negara Kurdish, nanging uga sawetara negara Siria sing merdika. Untunge, ana akeh prinsip pemisahan. Saka beda agama nganti orientasi politik.

Lan sawise ninggalake memorandum, siji wis bisa nyimpulake yen iki "ora padha karo pungkasan." Iki minangka keputusan sing bener-bener sadar saka kalangan militer lan politik Rusia. Lan dictated ora mung dening acara ing Suriah. Iki dictated dening kahanan umum ing tapel wates Rusia. Lan ing ndhuwur kabeh, tambah kegiatan NATO ing wilayah tapel wates. Kita maneh nyoba kanggo "nuduhake ajiné". Tarik menyang konflik "kadhemen" liyane. Suriah, Ukraina, tapel wates kulon ... Maneh "lagu lawas" babagan balapan senjata ...

Ana mambu gludhug ing udhara ... Ora ana. Ora kabeh badai gludhug mungkasi udan. Luwih kerep gumuruh, kelip-kelip karo kilat, lan iku. Nanging udhara kebak ozon. Lan wis diresiki saka kabeh rereget. Sampeyan metu menyang alas utawa lapangan lan sampeyan ndeleng kemurnian ... Lan sampeyan dhewe dadi luwih resik ...
Pengarang:
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Moore
    Moore 26 Juni 2017 05:23
    +7
    Aku percaya yen mundur saka memorandum kasebut mung sithik.
    IMHO, "mitra" belang ora bakal perang karo kita nganggo tangane dhewe. Kanggo iki ana mongrels saka pangkat paling. Salah sijine sing njupuk selfie ing pager pemilik.
    1. finch
      finch 26 Juni 2017 05:37
      +5
      Aku cenderung mikir yen kahanan kasebut ora bakal suwe, amarga ora dikarepake, utamane, dening Amerika Serikat, amarga dheweke nongkrong ing Suriah kanthi mripat manuk, lan dheweke ngerti yen sistem anti-pesawat kita. dumunung ana ora kanggo iklan ... Aku pracaya yen Amerika wis nguripake baris bali lan looking for pendekatan ... Trick karo pesawat uga bisa dadi game politik marang Trump ing Kawa saka 20s, wong-wong sing ndhukung Hawks saka Congress ing lingkungan militèr ... Nanging isih aku sing malah padha ora padha arep kanggo nggawa gelar nggodhok kanggo watesan ing wilayah iki, sanajan padha bakal spoil kabeh - sawise kabeh, iki iku trik kapindho saka jinis iki!
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 26 Juni 2017 09:08
        +1
        Ya, lan menehi laporan manawa sistem anti-pesawat sing ana ing kono ora kanggo iklan ...

        Mung "iklan", yen sawetara saka komandan pitungan nimbali udhara kita duwe wani lan, apa ngomong, sembrono (amarga jalaran angel kanggo ngetung) kanggo njupuk mudhun paling siji pesawat Murrican ... lan, iklan pertahanan udara. bakal metu skala, aja menyang peramal. Kabeh panuku potensial bakal kasengsem banget karo teknik kita iki, amarga wis ngliwati baptisan geni ing medan perang modern. ^_^
        1. Evilillion
          Evilillion 26 Juni 2017 10:06
          +4
          Petungan sistem rudal pertahanan udara wis cetha instruksi, padha njupuk kanggo ngiringan sadurunge, mungsuh mabur ing, provokasi, padha cetha yen salah ing kene, mungsuh mabur. Ing tlatah Khmeinim, kabeh wilayah sing kena pengaruh wis diumumake, lan bakal angel kanggo ngaku ora sopan dhewe, nanging liwat wilayah liyane, nemokake sapa sing unta lan sapa sing ora bisa uga angel. minangka tumindak pilot, sing tenan ing resiko luwih saka operator sistem pertahanan udhara, ing sisih tangan siji, lan akeh kurang free , kalebu amarga saka resiko luwih ing liyane. A roket bisa murub sanajan mung ing kasus. Miturut prinsip sing bakal luwih apik yen pengadilan ngukum kula mengko saka padha nggawa kula ing seng.
          1. Fei_Wong
            Fei_Wong 26 Juni 2017 11:58
            +1
            uga tumindak pilot, sing pancen luwih beresiko tinimbang operator pertahanan udara

            Ing kene sampeyan bisa mbantah - yen kita ngomong babagan kasus umum (lan ora babagan sing tartamtu, kaya pasangan S-400 / Super Hornet - mula kabeh wis jelas). Kanggo sistem pertahanan udara sistem pertahanan udara beda-beda, kaya pesawat karo pesawat. Sawetara kubus Siria karo operator sawijining, contone, risiko satus kaping luwih saka padha Super Hornet.
            1. Evilillion
              Evilillion 26 Juni 2017 12:52
              0
              Operator SAM ora njagong ing peluncur, lan ora mesthi ana ing cedhak radar, sing kena pengaruh. Yen dikalahake, kemungkinan bakal kelangan radar, lan pilot, yen kasil metu, kudu ngliwati wilayah sing didunungi dening mungsuh. Ing "Shell" uga ana pitungan ing njero mobil, nanging wis dadi keliling njero pertahanan lan ora bakal dadi sing pertama kanggo njupuk.
        2. hidroks
          hidroks 26 Juni 2017 14:01
          +1
          Kutipan saka Fei Wong
          ... sistem pertahanan udara kita ...

          ... komandan petungan pertahanan udara, ana sing wani pesawat Murrican ... sing tuku SHARPLY ... ^_^

          Tangi, balabol!
          Apa pertahanan udara nalika ora babagan Tartus lan Khmeimim !. Kita ngomong babagan Raqqa karo DeZ lan Damaskus, sing dumunung 500-700 km saka S-400 kita.
          Ing panggonan kasebut, mung Shilki lan Zushki saka pertahanan udara.
          1. Fei_Wong
            Fei_Wong 26 Juni 2017 18:34
            +1
            Bener, aku negesake, aku ngomong babagan kasus UMUM, tanpa referensi geografis. babagan kasunyatan kedadeyan kasebut.
    2. siberalt
      siberalt 26 Juni 2017 06:15
      0
      Kabeh memorandum lan perjanjian perlucutan senjata iki luwih migunani kanggo Amerika Serikat.
    3. Dadi utawa ora
      Dadi utawa ora 26 Juni 2017 09:40
      0
      Pitakonan ora ana ing memorandum lan malah ing Suriah dhewe.Syria = Spanyol sadurunge Perang Donya II. endi sing bakal dituju, utawa luwih becik, ing ngendi para panguwasa jagad iki sing ora rahasia.
      Ing Juli 1-4, rapat Bilbert Club ing Amerika Serikat. Malah komposisi peserta ngandika akeh. Ora ana "redheads" saka Federasi Rusia. Nanging pitakonan saka Rusia ana. Perwakilan TRUMP dilapurake. babagan asil pemilu.
      Banjur ing Prancis MOKRON DUDA menang. Lan ing dina liyane dheweke ngumumake kekancan karo Rusia. lan glethakaken mripat ing gas IRANIAN
      Banjur ana kunjungan TRUMP menyang Arab Saudi lan liwat mabur menyang Israel.
      Lan ing kana, Qatar gelo. Ing lemah sing rata, kanca-kanca padha mundur. Lan ing QATAR, maneh, ana akeh gas
      Nanging . lan Federasi Rusia ora njagong GDP mbukak construction saka Aliran Turki. lan kasil, bebarengan karo Jerman, ngemu jotosan menyang stream lor -2. kang, minangka tansah, Amerika Serikat ora pengin.
      Ngendi ora ... katon .. nang endi wae ... Rothschilds! ngguyu
  2. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 26 Juni 2017 05:30
    +7
    kelip-kelip kilat, lan iku.
    insya allah, biarin aja...
  3. ochakow703
    ochakow703 26 Juni 2017 05:49
    +3
    Siji bab sing bisa dikandhakake - impunitas nyebabake arrogance lan pelanggaran hukum, lan ana sing kudu ditindakake. Yen ora, dheweke ora bakal nganggep maneh karo kita, lan makna upaya kita (lan korban, sayangé) bakal ilang.
  4. Best
    Best 26 Juni 2017 06:10
    +7
    IMHO, apa memorandum kasebut sah? Ing konteks pesen wingi ing situs iki, kita bebas mabur maneh, lan Australia wis bali pesawat. Penulis ora nganggep masalah kasebut kanthi cara sing komprehensif, amarga ana Iran sing berjuang kanggo kepentingane, ana Qatar, ana Israel, ana Kurdi lan liya-liyane. Nanging komponen penting yaiku peran 1. Assad ing wektu saiki; 2. wadyabalanipun. Sayange, asring materi ing situs diwenehi asring banget wis outdated, nanging kahanan, acara, kalebu ing Suriah, ngganti meh saben jam, lan materi wis diajukake loro kanggo patang dina lawas, kang ora nuduhake saiki. Memorandum, efek utawa mundur saka iku muter peran pinunjul ing konteks saka acara njupuk Panggonan ing US Congress, Trump kang ganti posisi, acara ing EU, posisi Rusia, liyane asring samar, etc. Words bab decisiveness saka Rusia, Putin luwih asring disavowed dening tumindak dhewe. Lan iki wis dadi manifestasi saka kelemahane, sing mesthi bakal digunakake dening mungsuh. Miwiti "isin" budhal menyang bayangan Lavrov, kasepen ...
    1. domokl
      26 Juni 2017 06:35
      +1
      Alas, nanging kuwi organisasi saka karya media. Saliyane penulis, artikel kasebut kudu "dikurangi" dening luwih akeh wong. Kaputusan kanggo nerbitake digawe dening Editor-in-Chief. Mula, artikel-artikel analitis babagan masalah topikal pancen rada "terlambat". Nanging ora ana cara liya yen sampeyan tanggung jawab kanggo pikirane lan tembung sing ditulis.
      Analytics dudu warta. Iku rodo tampilan penulis saka sawetara masalah. Lan masalah, preduli saka kabar tetep. Mung lingkungan njaba lan sawetara faktor non-sistem-mbentuk owah-owahan.
      1. oke077
        oke077 26 Juni 2017 13:18
        0
        Kabisan analitis penulis artikel kudu diwenehi sawetara manungsa waé, nanging sisih technical banget pincang, iku ora worth ngrembug kemungkinan teknologi, aviation ing Panggonan pisanan, kang penulis ora tau ngerti lan ora ngerti. ditulis babagan SU -22, kanthi gampang, ora cocog karo kasunyatan. ..
        Kanggo metu saka memorandum, aku ora ngandel, yen ing wates sing dituduhake, pilot koalisi Barat nemokake ngiringan sistem wong liya, mula ora ana sing nyolong ing kono. Ora ana pahlawan!
        1. domokl
          26 Juni 2017 16:16
          0
          Kutipan saka: okko077
          Kabeh sing ditulis babagan SU-22, kanthi gampang, ora bener ...

          lol Iki minangka reproach kanggo wakil komandan Angkatan Aerospace ... Dheweke pancene saka pesawat serangan dhewe. Nanging aku rumangsa ketemu pesawat liyane ing lapangan udara opo
          1. oke077
            oke077 26 Juni 2017 22:49
            0
            Apa sampeyan bisa njlentrehake yen sampeyan ora ngerti? .. Utawa bener saka paukuman gumantung ing sing ngandika?
  5. Imperial
    Imperial 26 Juni 2017 06:19
    +2
    Ing kabeh gangguan iki sing ngiringi tumindak kita ing Suriah, siji tumindak nyoto bisa singled metu. Nalika kabeh wong mbantah lan mecah tumbak, Assad kudu ngoptimalake kesempatan sing wis dibukak lan ora mandheg. Muga-muga ana sumber daya sing cukup.
    1. Ken71
      Ken71 26 Juni 2017 07:33
      0
      Assad kudu mandheg. Copot apa sing direbut lan misahake saka wilayah Siria liyane.
      1. hidroks
        hidroks 26 Juni 2017 14:05
        +1
        Ahli strategi sofa, aja ngremehake dhewe: kritéria liberal ora bisa digunakake ing perang! ;-))
        1. Walanin
          Walanin 29 Juni 2017 16:00
          0
          manual Olga uga
  6. Ken71
    Ken71 26 Juni 2017 07:31
    +2
    Penulis dadi tugas
    nyetel . Dheweke ngangkat masyarakat. Sepisanan ora bisa, sedhih. Miturut cara, apa kita lali ana. Dheweke ora ngomong kaping pindho.
    1. domokl
      26 Juni 2017 10:48
      0
      Penulis nggawe aku mikir lan ora bodho mbaleni pikirane dhewe ... Wong-wong sing dituju ngerti iki kanthi apik ...
      Lan sampeyan dhewe nulis kaya ngono, amarga sampeyan ngerti carane nulis huruf dadi tembung? Utawa nyetel dhewe tugas ngomong soko? Yen penulis mung nulis, tanpa jabatan, mula dheweke minangka pengulangan pendapat wong liya. ora maneh...
      1. Ken71
        Ken71 26 Juni 2017 12:36
        +2
        Aku pengin ana sing mangsuli apa sing ditindakake ing Suriah, saliyane kanggo nglindhungi kepentingan Iran lan tahta pangeran lokal. Aku nimbang versi babagan pipa gas Qatari insufficiently substantiated
      2. hidroks
        hidroks 26 Juni 2017 14:08
        +1
        Dheweke ora ngerti carane nulis, mung ora pengin maca: kebiasaan ngunyah permen karet ngrusak kabeh manungsa, mung ninggalake refleks ngunyah! ;-))
  7. Katafrak
    Katafrak 26 Juni 2017 08:40
    0
    dilettante aktif.

    minangka penulis dhewe kritis Nanging. Lha, aja ngemu pathos, ing sawah isih ana sing “ngobati” benang. Slogan ora pati ngerti karo sapa wae, lan tampilan amatir padha.
    1. domokl
      26 Juni 2017 10:59
      0
      Komentar ing gaya: "kasebut supaya aku ora pengin komentar" lol Lan yen ana perlu kanggo ngutip, sampeyan ora kudu nyuwek metu tembung ing Soviet saka teks, nanging kutipan lengkap (ing Soviet iku: Sinau, sinau lan sinau! VI Lenin)
  8. rotmistr60
    rotmistr60 26 Juni 2017 08:49
    +3
    Artikel kasebut apik, mula para kritikus goyangake hawa kanthi sia-sia.
    AS luwih unggul tinimbang kita ing kabeh, lan kita mesthi bakal kelangan perang iki
    Kita bakal ninggalake iki ing kalbu saka admirers Amerika Serikat lan aviation sawijining. Ayo padha ndedonga kanggo pesawat Amerika yen padha seneng - hak. Nanging luwih becik ora terus-terusan ngritik VKS kita. Ya, lan sampeyan ora kudu mbandhingake prajurit Rusia sing heroik karo wong Amerika sinematik.
    1. oke077
      oke077 26 Juni 2017 23:30
      +2
      Lan nganti umur 41 taun, kayata ... karo analog saka tali bahu kasebut, dheweke ujar manawa ing wilayah manca lan kanthi cepet .... Kita ora duwe SISTEM INFORMASI BATTLE lan kita durung siyap kanggo perang modern ....
  9. lan j61
    lan j61 26 Juni 2017 09:36
    +3
    Lan iki ngendi pejuang teka menyang muter. Ora sistem pertahanan udara stasioner, nanging pejuang. Alas, saka apa sing kasedhiya saiki ing Suriah, koalisi ora bisa nentang apa-apa kanggo "pengering" kita lan MiGs. Miturut ahli saka Amerika Serikat lan Rusia, pesawat iki bakal cepet njupuk Amerika metu saka langit. Lan iki tanpa kepahlawanan lan pengabdian. Pendekatan pragmatis murni. Sinau babagan karakteristik kinerja pesawat lan senjata.

    Penulis, mesthi, ngormati optimisme! ombenan
    Cukup ayo ngitung jumlah pesawat ing sisih siji lan sisih liyane. Kita ajeg nerbitaké data iki lan ora makili rahasia, sanajan padha saya ganti. Nanging, umume - rolas Su-30, papat Su-35, lan jumlah sing padha Su-34. Lan iki isih optimistis. Pengebom "resik" lan pesawat serangan ora kudu diitung - ora ana gunane ing perang udara. Apa karo Amerika. Iki paling ora ana siji kapal induk ing Segara Mediterania (sing kapindho teka ing awal Juni) lan ing Teluk Persia. Kita nimbang minimal - 60 pesawat (50 saben - ing kasunyatan luwih). Ing papan liya, 60-XNUMX pesawat ana ing pembuangan koalisi Amer. Lan apa sing kedadeyan? Apa padha duwe kaunggulan enem-pitu-melu? CARA kita bakal "njupuk Amerika metu saka langit", lan "cepet banget"? Lan aritmetika iki isih tanpa njupuk menyang akun pesawat modern saka negara ing wilayah, kang mesthi bakal dadi ing banner saka Amerika Serikat ing acara saka konflik. Lan loro, maksimal telu sistem pertahanan udara ing Suriah ora bakal menehi keuntungan sing nemtokake kanggo nkam, amarga saka segi karakteristik kinerja, mung bisa nglindhungi pangkalane - lan iki akeh! - nanging ora kanggo nutup langit liwat Suriah.
    Aku kanthi setuju karo penulis sing Amerika Serikat ora perlu konflik karo Rusia, lan padha bakal usaha ora kanggo nggawa menyang confrontation nyata. Aku setuju karo kasunyatan sing kanggo Amerika Serikat mundhut sawetara pesawat ora biso ditompo karusakan, kesadaran mung saka kamungkinan saka nampa kang bakal ngalangi wong. Nanging mokal mung ngandelake konten iki lan kasunyatan manawa Amerika bakal "ngamuk".
    1. hidroks
      hidroks 26 Juni 2017 14:25
      0
      Dianggep liberal!
      Mung ing perang, dudu aritmetika sing bisa digunakake, nanging seni militer: ora ana serangan saka SM sing bakal dilewati, kapal lan pertahanan udhara pesisir ora bakal ngliwati (kajaba liwat Israel (sing ora ngidini iki, supaya ora kelangan hubungan karo Rusia). )). Kita ora ngomong babagan sumbu, ora menarik.
      Yen sampeyan ngelingi wiwitan geometri, sampeyan bakal bisa ngerti manawa Amerika ora bisa nusuk irung menyang zona Latakia-Raqqa-DeZ-Damascus nalika ana link pejuang tugas ing kana, lan kanthi alesan sing prasaja - kita ana ing kana. undhangan (i.e. ngunjungi saka pemilik), lan Amerika - stealthily stealthily kaya maling - lan everyone mangerténi sing Rusia ana ing hak internasional, lan Yankees metu kanggo mate.
      Kita gagal drone RQ-4 kanthi rega $ 200 yuta - lan kepiye Amerika? Ya, padha meneng, kaya partisan!
      Iki carane bakal terus.
  10. Evilillion
    Evilillion 26 Juni 2017 09:59
    0
    Aku ora mangu yen Su-35 ngluwihi kabeh sing bisa ditemoni ing langit Siria, luwih gedhe, luwih ala lan sing paling penting, luwih enom. Nanging saka ngendi kapercayan kasebut teka saka batalyon konstruksi kasebut saka guyon, sing ora menehi senjata marang kewan iki? 10: 1, uga, kaya karo presentations Amérika, mung ngelawan. Ora, yen padha nyedhaki siji-siji, mula bisa uga ana WinStreak, yen pilot ora salah. Nanging perang karo klompok gedhe, malah kanggo superhero, bakal ora bisa ditanggulangi, dene jumlah pejuang, miturut gambar paling anyar, yaiku 8-12 potongan. Ing sarang "cangkang" Khmeinim lan sistem pertahanan udara jarak jauh, sing, kanthi cara, diiseni rudal mung 60 km, kanthi persetujuan, nanging saiki bisa nyelehake tongkat gedhe, sampeyan bisa nyana yen serangan saka saperangan rolas F-16s bisa diantemi mati, utamané yen sampeyan ora fly ing misi, nanging supaya pejuang ing siyap pancet ing database, nanging piye wae aku ora ngerti apa apa nalika nyoba kanggo nyerang pesawat sing dijamin dening siji. kendaraan mung amarga ana pejuang luwih sithik tinimbang striker. Sampeyan bisa tuku 1-3 Khamov ing F-16 utawa malah F / A-18F, uga, utawa menehi wektu pengebom kanggo ninggalake nalika khamier mlayu saka R-77 mabur menyang moncong, banjur mabur dhewe ing ngisor payung. saka sistem pertahanan udara, nanging ora luwih.
    1. domokl
      26 Juni 2017 10:52
      0
      ngguyu Kabeh iku logis. Nanging, iku worth looking menyang kang kategori jet tempur kagungane, kang saiki bener ing Suriah ing loro-lorone .. Lan bab jumlahe, data saka situs Amérika Veteran ... Ana akèh kanggo golek. keprungu
    2. oke077
      oke077 26 Juni 2017 23:20
      +2
      Sampeyan ora mangu-mangu muspra. SU-35 nduweni keunggulan mung ing pertempuran jarak cedhak. Ing jarak medium lan dawa, ora ana kaunggulan kasebut. Lan amarga Amerika biasane nggunakake AWACS lan sistem liyane lan ngluncurake rudal tanpa mlebu zona deteksi, utawa luwih, sadurunge dideteksi, pesawat kita isih kalah ing kene. Lan Amerika wis praktek lan nambah teknik iki kanggo wektu sing suwe ....
  11. xtur
    xtur 26 Juni 2017 10:12
    +2
    topwar tinimbang situs kanggo non-profesional sing kasengsem ing topik militer. Iki tegese peran profesional ing kene minangka panjelasan, piwulang. Kang lan tansah wis proyek banget matur nuwun.

    Aja gumun
    1. Ken71
      Ken71 26 Juni 2017 10:18
      0
      Prau iki dibangun dening amatir. Titanic digawe dening para profesional :)
      1. domokl
        26 Juni 2017 10:54
        0
        Lan carane akeh prau saiki mlaku ing segara-segara? Lan turunane Titanic ana puluhan ewu nangis
        1. Ken71
          Ken71 26 Juni 2017 12:33
          0
          Aku bakal ngomong sing kabeh turune prau minangka prau kargo-penumpang pisanan pamindahan gedhe.
          1. Evilillion
            Evilillion 26 Juni 2017 12:56
            0
            Nalika prau kasebut ngambang, gunung es ora ana ing permukaan. X) Kanggo iku perlu kanggo njupuk supaya akeh banyu ora mung kanggo pour kabeh metu saka atmosfer, lan iki udan banget, nanging uga kanggo nyawiji cangkang es Antartika karo Greenland.
          2. domokl
            26 Juni 2017 16:20
            0
            Kutipan saka Ken71
            kabeh turune prau minangka kapal kargo-penumpang gedhe-pindhah pisanan.

            wassat Dadi Titanic banjur dadi turunan langsung saka prau!... Iki Nuh ... Aku kudu sinau nangis
            1. xtur
              xtur 12 Juli 2017 10:26
              0
              > Dadi Titanic iku turunan langsung saka prau!

              iku kabeh demagogy, yen ora politik bener kanggo nelpon spade spade.
              prabédan utama antarane Titanic lan Ark punika nomer penumpang ngluwari lan nomer klelep. Titanic dipimpin manajer efektif, lan Ark minangka pimpinan sing efektif lan tanggung jawab.

              ing kene saben wong ngenali awake dhewe, sing dadi keturunan - sing klelep kabeh kru lan umume penumpang kanggo entuk asuransi, utawa sing nylametake kabeh 100% kru lan penumpang.

              ;-)
  12. silver_roman
    silver_roman 26 Juni 2017 16:09
    0
    Iku apik banget kanggo maca, Aku mung ing NOT kawruh aku mangu-mangu babagan proporsi 1 kanggo 10 utawa luwih (garing marang F-15/16/18). Nanging, iki ora ajur saka 90s, nanging bola-bali mobil modern. Lan maneh, dening nomer mobil: Raptors ana ing SAR, ana saperangan saka wong-wong mau, nanging kita 35s koyone ana bab 5. Aku bakal bungah yen salah.
    Ing kasus apa wae, kita kalah ing nomer. Aku bungah yen ana pertahanan udara, ing sisih liya, pira skuadron saka macem-macem Cathars, Turkeys, lan sapiturute apa Amer wis nyedhaki?
  13. nikvic46
    nikvic46 28 Juni 2017 09:29
    0
    Aku uga amatir. Aku ora ngerti akeh babagan pertahanan negara kita. Aku ngerti yen iki kudune. We diterangno sing
    Ora ana wong bodho ing jagad iki sing miwiti perang skala lengkap. Nanging sejarah wis nuduhake luwih saka sepisan yen perang diwiwiti kanthi cilik.
    tabrakan Aku, minangka amatir, ndeleng bebaya kanggo dhewe ing serangan hacker, nanging iki ora ana apa-apa dibandhingake karo negara.
    serangan cyber. Yen virus "krasan" bisa nyerang akeh institusi ing negara kita, mula kepiye kasunyatane
    spesialis saka negara musuhan Aku propose kanggo nggawe lawang komputer kanggo obyek, institusi, digawe ing sistem analog sing ora kaancam dening decoder sembarang. Aku njaluk supaya sampeyan ora gelo karo saran bodhoku. Mung aku
    Aku maca manawa Amerika ngembangake kapal udara elektronik kanggo mbela kutha-kuthane
    lawas bisa migunani, lan ing sawetara kasus luwih apik tinimbang anyar.
  14. Komentar wis dibusak.
  15. Radikal
    Radikal 29 Juni 2017 01:26
    0
    Umumé, saiki kita wis bisa ngomong babagan prospek kanggo Suriah ing mangsa ngarep. Salah siji skenario Vietnam lan terus perang nganti Siria pungkasan, utawa ambruk dadi sawetara bagéan. Wilayah "khalifah", sing sejatine seda, dadi chip tawar-menawar. Sajrone periode "anarki" ing wilayah kasebut, gampang nggawe ora mung negara Kurdish, nanging uga sawetara negara Siria sing merdika. Untunge, ana akeh prinsip pemisahan. Saka beda agama nganti orientasi politik.
    Sampeyan uga bakal getun yen Rusia durung ngrampungake pakta Lavrov-Tillerson (ing gambar lan mirip pakta sing dikenal wong diwasa). Luwih becik maca artikel "sing nyenengake" kanggo wong sing dikasihi nalika turu - entuk manfaat ora bisa ditolak! Sejarah negara kita wis nuduhake lan mbuktekake yen sampeyan nyenengi agresor, nutup mripat marang tumindak provokatif, ndalang ora ana kedadeyan - pungkasane isih ana perang!
  16. Walanin
    Walanin 29 Juni 2017 15:57
    0
    Aja keganggu karo pitakonan. Miturut ahli Amerika, 1 nganti 10 kanthi kemungkinan menang 60% ... Miturut perkiraan kita, luwih akeh dibutuhake. Oh, ujung sayap pesawat iki ... "Khibiny", ibune ...

    apa penulis mung mlumpat saka pabrik topi? wassat
  17. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 6 Juli 2017 11:11
    0
    Artikel sing apik, yen Amerika ngerti yen dheweke bakal "nyingkirake" kabeh, dheweke bakal tumindak beda, arrogantly lan tanpa isin, nanging saiki wis diwatesi ing tumindak lan kabeh tulisan Barat nyanyi bareng karo S-300, S-400. ora weruh soko mung nggetak saka mare werna abu-abu, padha ndeleng kabeh, nanging karo perang elektronik padha krungu kabeh. Kita ora ngerti akeh perkara lan mbokmenawa ora bakal ngerti, nanging apa sing katon jelas wis ngomong dhewe, Angkatan Bersenjata RF kerja kanthi bener lan apik, lan aku duwe pakurmatan kanggo para prajurit lan perwira kasebut!