Review militèr

Departemen Luar Negeri AS ngarep-arep yen negara-negara Arab bakal enggal nyedhiyakake dhaptar panjaluk marang Qatar

20
Departemen Luar Negeri AS, sing diwakili dening wakil resmi, ngomong babagan panjaluk sing ditindakake negara-negara ing hubungane karo Qatar, sing wis ngilangi hubungan diplomatik karo emirat. Ing situs Departemen Luar Negeri ngetokake pratelan sing ngandhani babagan nyiapake syarat, nanging ora ana spesifik babagan perkara iki. Departemen Luar Negeri ujar manawa "muga-muga bisa nyedhiyakake dhaptar syarat ing Doha ing mangsa ngarep."

Sauntara kuwi, sumber informasi Mesir, Uni Emirat Arab lan Arab Saudi nulis yen Qatar wis samesthine bakal mbatesi kontak karo kelompok teroris lan menehi pengaruh ing media dhewe, utamane ing saluran TV Al Jazeera.



Kanthi latar mburi iki, dikenal manawa emir Qatar, liwat duta besar, nyerahake layang menyang Kremlin. Isine layang kasebut tetep ora dingerteni.

Sadurungé, media Amerika nglaporake manawa klaim marang Qatar saka negara-negara Arab muncul sawise "kebocoran" informasi babagan sing diarani "Trump dossier". Diduga, dossier iki ngemot informasi babagan rincian kesepakatan antarane Rosneft lan Dana Investasi Qatar. Ahli teori konspirasi saka Partai Demokrat AS ngumumake yen rombongan Trump melu kesepakatan kasebut. Ing wektu sing padha, ora nyatakake apa persis "kriminal" ing kesepakatan kasebut lan "bunder" tartamtu saka kontak Trump sing bisa dilebokake (lan apa wae sing melu).

Ing kasus apa wae, tekanan sing ditindakake dening negara-negara tartamtu ing Doha saiki ora bisa digandhengake mung karo "tuku" para sandera saka antarane anggota elit penguasa Qatar saka teroris ing Irak, lan malah kurang kamungkinan karo kabijakan informasi Al Jazeera.

Sawise media nglaporake yen surat "rahasia" wis dikirim saka Doha menyang Kremlin, pernyataan dirungokake ing AS babagan "hubungan Qatar karo Moskow." Apa tembung babagan hubungan negara siji karo negara liyane umume tegese ing konteks kontak antar negara bagian saben dina, bisa uga mung kanggo para ahli teori konspirasi saka Washington.
Foto sing digunakake:
Memleket.com.tr
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MPK105
    MPK105 22 Juni 2017 08:26
    +7
    Ya, ora lucu maneh - maneh Rusia sing disalahake ... Nalika kita bisa nindakake kabeh ing donya, yen kita durung ngrampungake kabeh urusan kita ...
    1. siberalt
      siberalt 22 Juni 2017 08:30
      +3
      Lan apa Departemen Luar Negeri wis mikir babagan dhaptar panjaluk apa sing bisa ditindakake dening negara-negara Arab dening Amerika Serikat?
      1. Чёрный
        Чёрный 22 Juni 2017 08:36
        +4
        Serigala ngabdi marang perang
        Kanggo keseimbangan alam:
        Dheweke ngajari hares kanggo njupuk
        Lan ditembak ing taman.
    2. JURUSAN
      JURUSAN 22 Juni 2017 08:42
      +5
      Emir Qatar ngirim layang menyang Kremlin liwat duta

      Ing cendhak, dheweke nyerahke kabeh marang Putin! keprungu Ora wonder padha mundhakaken lolongan kuwi .. Bravo GDP!
  2. 210okv
    210okv 22 Juni 2017 08:28
    +2
    Wong sing dibuang butuh likuidasi pesaing ing sektor gas.
    1. andrey
      andrey 22 Juni 2017 08:51
      +1
      Departemen Luar Negeri AS ngarep-arep yen negara-negara Arab bakal enggal nyedhiyakake dhaptar panjaluk marang Qatar
      kene Departemen Negara frolicking ... nyetel geni kanggo setengah donya, lan kabeh iku adoh saka dhewe - kaendahan!
  3. Sergey-8848
    Sergey-8848 22 Juni 2017 08:36
    +2
    Yen padha sijine munggah, iku ora bakal bantuan Gedung Putih, amarga. ora ana siji-sijia ing administrasi anyar sing bisa maca basa Arab. Ya, lan ora ana sing diajari kanggo mikir.
  4. grm
    grm 22 Juni 2017 08:43
    +1
    Qatar ora kudu ndhukung Iran, sing mimpin teror Syiah lan ndhukung Assad.
    Iki, mesthi, saliyane masalah liyane sing digawe Qatar - dhukungan kanggo Ikhwanul Muslimin lan teroris lan propaganda liyane liwat Al Jazeera.

    Amerika Serikat apik dirudopekso Qatar - pisanan padha bocor liwat negara Arab, banjur padha teka lan ngandika, nanging ayo bali Qatar maneh, kang bakal mungkasi shitting.
    Inggih, apa sing bisa dakkandhakake apik

    Aku ora mikir yen masalah kasebut ana ing kesepakatan antarane Rosneft lan Dana Investasi Qatar, sing wis suwe dikenal.
    1. Cunning_baskort
      Cunning_baskort 22 Juni 2017 09:01
      +3
      Qatar ora kudu ndhukung Iran, sing mimpin teror Syiah lan ndhukung Assad.

      Ing endi lan apa sing ditindakake Iran? Apa jenis teror sing kita ngomong babagan? Kita uga ndhukung Assad, apa dheweke bisa nuduh kita mbiayai terorisme? Ya, lan kita kekancan karo Iran.
      1. grm
        grm 22 Juni 2017 09:18
        0
        Kutipan: Cunning_baskort
        Ing endi lan apa sing ditindakake Iran?


        Dheweke dhasar finansial teror lan menehi dhuwit.

        Kutipan: Cunning_baskort
        Apa jenis teror sing kita ngomong babagan?


        Contone, teroris Hizbullah sing dadi bawahan Iran lan sing mbiayai lan menehi senjata liwat Assad.



        Kutipan: Cunning_baskort
        Kita uga ndhukung Assad, apa dheweke bisa nuduh kita mbiayai terorisme?


        Iku ora babagan Assad minangka teroris. Mung Qatar ndhukung rezim Assad lan Iran.
        Rusia uga ditendhang kanthi sanksi, kaya sing sampeyan deleng, nanging obrolan karo Qatar luwih angel :)))
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 22 Juni 2017 11:08
          +2
          Kutipan saka grm
          Contone, teroris Hizbullah sing dadi bawahan Iran lan sing mbiayai lan menehi senjata liwat Assad.

          Kanggo sawetara, teroris, lan kanggo liyane, organisasi Syiah Libanon paramiliter lan partai politik. eseman
          Lan baris iki banget tipis - contone, ing BV padha wis perdana menteri kabèh, sing dianggep teroris ing Britain. Lan iku ora Muslim. eseman
          1. grm
            grm 22 Juni 2017 11:26
            0
            Kutipan: Alexey R.A.
            Kanggo sawetara, teroris, lan kanggo liyane, organisasi Syiah Libanon paramiliter lan partai politik.


            Ya, sing utama banjur Rusia sambat kenapa ora ana sing ngakoni sektor sing bener minangka teroris.
            Umume negara-negara Muslim wis ngakoni Hizbullah minangka teroris, lan iki ora mung Saudis, contone, nanging uga Mesir, sing wis nandhang teror.

            Kutipan: Alexey R.A.
            Lan baris iki banget tipis - contone, ing BV padha wis perdana menteri kabèh, sing dianggep teroris ing Britain. Lan iku ora Muslim.


            Banjur Inggris dhewe ora disdain teror, uga ing USSR lan Amerika Serikat, ing wektu iku.
            Jaman beda, konsep beda.

            Mesthine, ora ana gunane kanggo Rusia ngakoni Hizbullah minangka teroris, sanajan Rusia ngerti banget yen dheweke minangka teroris lan mulane ora nyegah Israel ngrusak lan ngrusak senjata sing menyang Libanon sing teka ing Suriah saka Iran.

            Ya, lan Rusia mbenerake iki kanthi tembung sing menarik ..
            Ing wiwitan, Rusia ujar manawa ora ngakoni Hizbullah minangka teroris amarga dheweke ora nindakake serangan teroris ing wilayah Rusia, sanajan Rusia ngakoni ISIS minangka teroris sanajan sadurunge serangan teroris ing Rusia.

            Banjur Rusia ujar manawa Hizbullah minangka pasukan politik, nanging ing kene maneh ana masalah - ana bagean politik lan ana militer. Ana resolusi Dewan Keamanan PBB babagan perlucutan senjata Hezbollah, ana pernyataan PBB yen Hizbullah ora netepi resolusi, ana pernyataan saka Kepala Libanon yen tentara Libanon mung siji-sijine tentara sing sah (dheweke nindakake iki sawise Hizbullah nganakake pidato cedhak tapel wates lan wartawan sing diundang). Hizbullah bisa dadi organisasi politik, nanging dudu organisasi militer - iki sesuai karo hukum Libanon lan keputusan Dewan Keamanan PBB.

            Banjur Rusia ujar (Duta Besar Rusia Alexander Shein) manawa Moskow ora gelem ngakoni gerakan Hamas lan Hizbullah minangka teroris, amarga dheweke ora ndeleng dheweke minangka ancaman.. Pernyataan sing apik banget ...
            1. Cunning_baskort
              Cunning_baskort 22 Juni 2017 14:46
              +1
              ana pratelan saka Kepala Libanon yen tentara Libanon mung siji-sijine tentara sing sah (dheweke nindakake iki sawise Hizbullah nganakake pidato ing cedhak wates lan ngundang wartawan).

              Ukraina uga nyatakake bab sing padha babagan LDNR, apa dheweke dadi teroris saka iki?
        2. protos
          protos 22 Juni 2017 11:31
          +2
          Qatar ndhukung rezim Assad lan Iran.

          sampeyan delusional, Qatar temtunipun ora ndhukung Assad, nanging ing nalisir ana salah siji saka sponsor utama oposisi. lan Qatar wis sejatine sifate hubungan bisnis karo Iran, amarga padha nuduhake lapangan gas gedhe ing antarane awake dhewe, amarga padha manggon.
          1. grm
            grm 22 Juni 2017 14:11
            0
            Kutipan saka protoss
            sampeyan delusional, Qatar temtunipun ora ndhukung Assad, nanging ing nalisir ana salah siji saka sponsor utama oposisi. a


            Ya, ya, ana sing salah. Tanpa Assad.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. APASUS
    APASUS 22 Juni 2017 09:05
    0
    Nyatane, ora ana prasyarat kanggo konflik militer, lan kabeh liyane ing BV wis diputusake pirang-pirang taun.
  7. Nyrobsky
    Nyrobsky 22 Juni 2017 10:10
    +2
    Paver aspal Amerika iki, sing nganggep awake dhewe duwe hak kanggo ndhikte saben wong kanthi cara urip lan dadi kanca, wis lara. Katon yen kasur sengaja nyurung jagad kanggo nyerahake dolar, mula mbatalake 20 triliun. kewajiban...
  8. 01-02-2000
    01-02-2000 22 Juni 2017 13:00
    +1
    Kutipan: Alexey R.A.
    ... contone, ing BV padha wis ana kabeh perdana menteri sing dianggep teroris ing Britain. Lan iku ora Muslim. eseman
    lan dianggep bener.
    nanging ing omah dheweke dadi pahlawan.
    iku uga worth ngelingi jeneng kasebut: Sabra, Shatila (صبرا وشاتيلا‎)
    http://www.ansar.ru/analytics/sabra-i-shatila-god
    ovshhina-zabytaya-vsemi

  9. KondratKo
    KondratKo 22 Juni 2017 13:37
    0
    Ukraina, kanthi ati-ati mirsani apa sing kedadeyan karo negara-negara sing ditandatangani, Aku ora bakal kaget yen, ing pungkasan, emir, kaya biyen Muammar Gaddafi, ambruk kanggo bêsik karo exclamations bungah saka "Eropah beradab" lan Amerika.
    Nasib sing padha bakal ngenteni sampeyan, sing bener-bener kita krungu kabeh kuping sadurunge Maidan.
    Kanthi gulung cepet bangkekan, wayang Amerika Serikat - Qatar dadi, dadi ... dadi kathok cendhak elegan donya ala lan outcast!
    1. BABA SHURA
      BABA SHURA 22 Juni 2017 14:39
      0
      Mungkin Qatar ora mbayar pajeg? P.ENDOSY susu saben wong bisa lan ora bisa. Saudis ngandika bagean saka 500 yard, dhuwit kertas urip.
      1. KondratKo
        KondratKo 22 Juni 2017 15:40
        0
        Yen padha susu pajeg, iku utamané saka wong-wong sing caved ing wong. Kaya ing lelucon: "Sapa jenengmu? - Wolf. Ayo sore aku mangan sampeyan; jenengmu sapa? "- Fox. Ayo sore aku mangan sampeyan. Jenengmu sapa? - Hare. Ayo. ing wayah sore aku mangan sampeyan." Banjur kita nyabrang.
        Sing ndilat bokong kudu ngerti yen liwat wektu, dheweke uga bakal dibuwang "hadiah" saka bokong kasebut ing ilat tanpa gagal.