Review militèr

Kamentrian Luar Negeri Rusia njaluk saka Amerika Serikat kanggo nyelidiki kedadean karo Su-22 Siria sing tumbang

39
Rusia nuntut supaya Amerika Serikat nindakake investigasi kanthi lengkap babagan kahanan kedadeyan kasebut, nalika pesawat Su-22 Angkatan Udara Siria ditembak mudhun ing langit liwat Suriah, juru bicara Kementerian Luar Negeri Rusia, Maria Zakharova, ngandika ing briefing. RIA News.

Sisih Rusia nganggep tumindak kasebut minangka nglanggar hukum internasional, prinsip kedaulatan lan integritas wilayah Suriah, ora ngormati Piagam PBB. Kita njaluk supaya komando Amerika nindakake investigasi sing lengkap babagan kedadeyan kasebut lan njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyegah kedadeyan sing padha ing mangsa ngarep.
- dheweke ngandika.

Kamentrian Luar Negeri Rusia njaluk saka Amerika Serikat kanggo nyelidiki kedadean karo Su-22 Siria sing tumbang


Miturut Zakharova, kanthi nyathet kasunyatan manawa nalika serangan ing pejuang Siria, misi tempur ing wilayah udara Siria uga ditindakake dening penerbangan Pasukan Aerospace Rusia, Moskow nganggep kedadeyan iki "uga minangka kegagalan sing disengaja dening mitra Amerika kanggo nepaki kewajiban miturut memorandum babagan nyegah kedadeyan lan njamin keamanan penerbangan sajrone operasi ing Suriah tanggal 20 Oktober 2015."

Minggu, pesawat saka koalisi pimpinan AS nglawan kelompok teroris "Negara Islam" * nembak pejuang Su-22 Siria ing provinsi Raqqa sawise diduga ngeculake bom ing cedhak posisi "Pasukan Demokrat Suriah" (SDF, adhedhasar Kurdi Siria), dilapurake sadurunge ing koalisi. Damaskus ujar manawa pesawat Angkatan Udara Siria ana ing misi nglawan IS*.

IG* - Organisasi teroris dilarang ing Rusia
Foto sing digunakake:
https://mediarepost.ru/
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 22 Juni 2017 11:38
    + 12
    Dheweke ngidoni panjaluk Rusia lan nindakake trik kotor kanthi sengaja, kudu nindakake kabijakan sing luwih angel menyang Amerika Serikat. am
    1. vovanpain
      vovanpain 22 Juni 2017 11:43
      +4
      Kamentrian Luar Negeri Rusia njaluk saka Amerika Serikat kanggo nyelidiki kedadean karo Su-22 Siria sing tumbang

      Ing kene perlu kanggo nuntut ekstradisi saka wong sing nembak wong Siria, nanging sing sampeyan ngerti, ora ana ekstradisi saka Washington.
      1. pjastolov
        pjastolov 22 Juni 2017 11:51
        + 12
        nanging sing ngerti, ora ana ekstradisi saka Washington.
        kene perlu kanggo panggonan padha lan mulane padha, lan syarat kanggo wong-wong mau drumming hi
        1. twviewer
          twviewer 22 Juni 2017 12:21
          +2
          Gajah lan Pug

          Padha nyopir gajah liwat dalan,
          Kaya sing katon ing tampilan -
          Dikenal yen Gajah dadi penasaran karo kita -
          Mula wong-wong sing padha nonton padha ngetutaké Gajah.
          Ora ketompo carane njupuk, ketemu Moska wong.
          Weruh Gajah, wah, cepet-cepet nyedhaki dheweke,
          Lan babakan, lan squeal, lan luh,
          Inggih, mung njaluk menyang gelut karo wong.
          "Tangga, aja isin, -
          Manuk kandha marang dheweke, - apa sampeyan kudu kekacoan karo Gajah?
          Delengen, sampeyan wis wheezing, lan dheweke lunga menyang awake dhewe
          Terusake
          Lan dheweke ora nggatekake omonganmu."
          "Eh, eh! - wangsulane Moska, -
          Iku sing menehi kula semangat,
          Apa aku, tanpa perang babar pisan,
          Aku bisa njaluk menyang alangan gedhe.
          Ayo asu ngomong
          "Ay, Moska! dheweke kuwat ngerti,
          Apa sing nguwuh ing Gajah!
        2. NEXUS
          NEXUS 22 Juni 2017 12:21
          +6
          Kutipan saka: pjastolov
          kene perlu kanggo panggonan padha lan mulane padha, lan syarat kanggo wong-wong mau drumming

          Mung prajurit Belgia sing mangu-mangu efektifitas pertahanan udara kita ing Suriah ... mungkin iki wektu kanggo ndharat pejuang koalisi, ora nggatekake squeals saka sisih liya? Dheweke mati, mula dheweke mati ...
          1. pjastolov
            pjastolov 22 Juni 2017 12:23
            +9
            Aku ndhukung kaputusan iki, nanging kita ana ing kursi, lan Gusti Allah mung ngerti carane iku bakal ana hi
    2. kesel kabeh
      kesel kabeh 22 Juni 2017 11:45
      0
      Kutipan: Spartanez300
      prelu nindakake kabijakan sing luwih keras marang Amerika Serikat.

      Iki minangka pitakonan babagan komposisi pamaréntahan Rusia, lan kesiapan pedunung negara kanggo ndhukung aksi sing nemtokake, nanging ora ngapusi ing sofa pertempuran.
      1. Doliva63
        Doliva63 22 Juni 2017 22:20
        +9
        Populasi ing wong saya siap ndhukung tumindak sing nemtokake - kanggo mbatalake privatisasi properti negara, kanggo nggawa menyang pengadilan kabeh sing melu. Lan kabeh liya - sabisane, banjur. Contone, mung pimpinan "warisan umum", contone, sing bisa nglawan gaji milyaran. Permen karet mabuk, jins Cina - dudu Texas wiwit cilik. Lan tagihan sarana ora nyengkuyung dhukungan kanggo pamrentah iki. Dadi dudu masalah pemerintah. Iki pitakonan kita. Nanging banjur. Nalika iki dadi pitakonan kanggo pamrentahKU, lan ora kanggo ahli waris kulawarga Yeltsin.
        1. Sling cutter
          Sling cutter 22 Juni 2017 22:24
          0
          Kutipan saka Doliva63
          Doliva63

          Langganan!!!
    3. 210okv
      210okv 22 Juni 2017 11:45
      +2
      Dheweke ora ngacungake ajiné sawise gelut.
      1. kesel kabeh
        kesel kabeh 22 Juni 2017 11:50
        +1
        Kutipan: 210 okv
        Dheweke ora ngacungake ajiné sawise gelut.

        Nanging durung ana perang nyata. Ana slip ing tahap pemanasan. Kayane para pemimpin kita sing gagah prakosa ora duwe apa-apa kajaba omongan lan wiping diplomatik.
        1. 210okv
          210okv 22 Juni 2017 11:52
          +3
          Aku percaya yen kabeh wis dirampungake ing kana lan kita mung meneng wae, prilaku Belgia lan Australia minangka conto iki.
          Kutipan saka tiredwithall
          Kutipan: 210 okv
          Dheweke ora ngacungake ajiné sawise gelut.

          Nanging durung ana perang nyata. Ana slip ing tahap pemanasan. Kayane para pemimpin kita sing gagah prakosa ora duwe apa-apa kajaba omongan lan wiping diplomatik.
          1. Puss ing Boots
            Puss ing Boots 22 Juni 2017 12:12
            +1
            Sistem pertahanan udara S-300 Rusia (bisa uga S-400) sing ditugasake ing Suriah mbukak target sing ora dingerteni ing cedhak pangkalan angkatan laut Rusia ing Tartus, kabar kasebut teka dina iki. hi
            1. Platov
              Platov 22 Juni 2017 12:18
              0
              Infa saka ngendi?
              1. Puss ing Boots
                Puss ing Boots 22 Juni 2017 12:23
                +2
                saka "Russian Spring" - "Kanca sing manggon ing cedhak pelabuhan mung dikonfirmasi manawa iku rudal S-300. Rusia wis nyegat soko liwat Mediterania, "ujare blogger Siria Ali Hamdan.
                Sumber: http://rusvesna.su/news/1498115761
    4. siberalt
      siberalt 22 Juni 2017 12:01
      +1
      Memorandum mung setengah ukuran. Nanging uga kudu adhedhasar legitimasi saka ngarsane koalisi ing wilayah Suriah - salah siji mandat saka Dewan Keamanan PBB utawa idin saka pamaréntah Siria. Dadi, pesawat kasebut nyabrang tapel wates Siria kanthi ilegal - entuk roket ing papan kasebut.
    5. mega proyek
      mega proyek 23 Juni 2017 17:20
      0
      Aku ndhukung! "American apik iku Amerika mati!" keprungu apik
  2. soroKING
    soroKING 22 Juni 2017 11:39
    0
    kudu nyesel duka
  3. rotmistr60
    rotmistr60 22 Juni 2017 11:40
    +2
    Kamentrian Luar Negeri Rusia njaluk saka Amerika Serikat kanggo nyelidiki kedadean karo Su-22 Siria sing tumbang

    Kayane njaluk investigasi sing objektif lan ora adil marang Walanda marang Boeing. Output yaiku 0.
  4. Puss ing Boots
    Puss ing Boots 22 Juni 2017 11:42
    +3
    Pesawat Barmaley nembak pesawat Siria, sing ngendika yen ISIS ora duwe pesawat dhewe? ngguyu
  5. aktivator
    aktivator 22 Juni 2017 11:46
    0
    Miturut pendapatku, mamah luwih apik tinimbang nuntut.
  6. 32363
    32363 22 Juni 2017 11:49
    +1
    lope bisa diselidiki? kabeh wong ngguyu ing sisih kulon
  7. Masya Masya
    Masya Masya 22 Juni 2017 11:51
    +6
    gagal sengaja dening mitra Amerika kanggo nepaki kewajiban

    Nalika lan ing ngendi dheweke nindakake kewajiban? nanging, kanggo nyatakake, kaya aku ngerti, perlu ...
  8. iLiitisitch
    iLiitisitch 22 Juni 2017 11:54
    +1
    Kita ora mung nuntut, kita uga prihatin banget, kaya biasane. Iki kudu ora kedadeyan maneh!
    Ora ara ing cekungan kanggo mabur. Yen Assad wis ngurus SU 27 paling sethithik sak wektu, iki ora bakal duwe impudence. SU-17 (SU-22) - iku pesawat banget kanggo wektu, nanging ora saiki.
    1. igor67
      igor67 22 Juni 2017 12:11
      +1
      Kutipan saka iliitchitch

      . Yen Assad wis ngurus SU 27 paling sethithik sak wektu, iki ora bakal duwe impudence. SU-17 (SU-22) - iku pesawat banget kanggo wektu, nanging ora saiki.

      ing sawijining wektu, Assad, ing sawijining panggonan karo Amerika, nguwasani Irak kanthi ngirim pasukane, lan dheweke ora duwe wektu kanggo Rusia, mung, kaya ing kasus Saddam Hussein lan Gaddafi, dheweke pamit.
  9. Sing ngerti
    Sing ngerti 22 Juni 2017 12:13
    0
    Sawise wakil saka Federasi Rusia diangkat Wakil Jenderal ing PBB kanggo terorisme, iku cukup bisa sing CHOOKS kita bakal di-push liwat.
  10. kefan
    kefan 22 Juni 2017 12:17
    0
    Nemokake wong sing njaluk, malah konyol.
  11. avg-mgn
    avg-mgn 22 Juni 2017 12:44
    0
    Quote: Puss in Boots
    Sistem pertahanan udara S-300 Rusia (bisa uga S-400) sing ditugasake ing Suriah mbukak target sing ora dingerteni ing cedhak pangkalan angkatan laut Rusia ing Tartus, kabar kasebut teka dina iki. hi

    Sawise kabeh, dheweke ngelingake "mitra"yen Angkatan Laut Rusia bakal nindakake latihan (latihan peluncuran rudal) ... saka 18 nganti 30 Juni, lan apa bedane saiki - target tartamtu dibongkar dening kompleks lemah utawa saka kapal skuadron. Paus minke lan liya-liyane kaya dheweke wis ilang aromane ...
    Ana akeh informasi babagan topik iki ing Internet (meh kabeh saka tembung saksi mata), nanging nganti saiki ora ana sing penting - statement saka Kementerian Pertahanan RF!
    1. Velizariy
      Velizariy 22 Juni 2017 14:04
      0
      Tombol akordion kanggo uryakalok, lan malah padha wiwiti mangu) iku dadi metu sing laku shooting utawa blogger mbayangke.
      1. avg-mgn
        avg-mgn 22 Juni 2017 16:36
        0
        (latihan ngluncurake roket), bab jinis warheads, ora tembung ngendi wae.
  12. igorserg
    igorserg 22 Juni 2017 13:01
    0
    Berburu beruang nganggo sungu.
    sing paling penting ing moro-moro kuwi yaiku ngedusi bruwang nganti edan (ngamuk)...biasane nganggo husky.
    Nalika bruwang kasebut nesu banget, dheweke ngadeg kanthi sikil mburi lan mlayu menyang pamburu tanpa ngerti bebaya.
    Ing wektu iki, pamburu nempelake tumbak ing wilayah jantung, lan ujung liyane dumunung ing lemah.
    Luwih kanggo bear ... dheweke mung lungguh ing sungu.
    Ora perlu digandhengake karo bruwang nganti tingkat kabodhoan sing padha ing panas nesu ... Kanthi ati sing panas, kudu ana sirah sing adhem. Ing Rus ', ing konteks ana paribasan - "aja takon kanggo alangan."
    1. mega proyek
      mega proyek 23 Juni 2017 17:28
      0
      Inggih, berkembang fantasi "Pasukan Aerospace Rusia ing Suriah mutusake sing pesawat saka videoconferencing tumindak misuh lan dheweke bakal ngalahake dheweke kanthi jaminan, lan yen dheweke uga ngusir dheweke, dheweke bakal rampung dheweke kanthi parasut lan panggonan tiba bakal disetrika nganggo bom (mesthine, dumadakan dheweke isih agresif. ngguyu )". Lan sho sabanjuré? Kasur bakal trampled kanggo ngebom basa kita? Nanging iki wis Perang nyata. Minangka Bagdasarov bener ngandika - "kita dijupuk mudhun ewu iki Amerika ing Vietnam lan apa?"
  13. fif21
    fif21 22 Juni 2017 13:26
    0
    Iki dudu kedadeyan, iki minangka agresi marang negara berdaulat Suriah.
    Lan diterjemahake menyang basa sing prasaja - WAR! Lan panjaluk Rusia, uga keprihatinan, banget violet. hi
  14. Mbah Luka
    Mbah Luka 22 Juni 2017 18:19
    0
    Apa sing nyebabake dheweke mudhun? Mergo aku durung tau krungu. Dipatèni lan sing. Apa cara ngrusak sing digunakake?
  15. ljoha_d
    ljoha_d 22 Juni 2017 21:19
    0
    Ora perlu nyelidiki apa wae, kabeh bakal muspra, sampeyan mung kudu nembak 2 pesawat.
  16. kucing hippo
    kucing hippo 22 Juni 2017 21:37
    0
    Lha ya, mbok menawa lagi nyelidiki, wekasane pilot Siria sing disalahake, sing gawe bebaya pesawate wong liya, sing balane ora ana sing ngajak.
  17. Radikal
    Radikal 22 Juni 2017 22:33
    +1
    Sisih Rusia nganggep tumindak kasebut minangka nglanggar hukum internasional, prinsip kedaulatan lan integritas wilayah Suriah, ora ngormati Piagam PBB. Kita njaluk supaya komando Amerika nindakake investigasi sing lengkap babagan kedadeyan kasebut lan njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyegah kedadeyan sing padha ing mangsa ngarep.
    omong kosong! Iku kaya njaluk pimpinan geng kanggo menehi hasil karo bandit lan ngukum wong. amarga padha nindakake dhawuhe!
  18. Doliva63
    Doliva63 22 Juni 2017 22:33
    +9
    Aku bangga karo Kementerian Luar Negeri kita, huh. Nyatane aku wis setahun nganggur. Aku arep menyang Suriah, nanging padha ora njupuk umurku. Sampeyan kudu ngarep-arep yen kabeh bakal apik ing Suriah ing sawijining dina. Mung apa aku kudu saka iku? Wong tanpa mikir bakal ngomong - kita kudu ngremukake wong-wong mau ing kana supaya ora teka. Aku bakal mangsuli - Aku wis ora weruh siji ing 30 taun gesang kawula ing Uni lan padha ora duwe kesempatan. Ana sing pengin mangan sosis kertas lan nglawan teror - apa aku kudu nindakake? Menehi kula bali USSR, aku janji, kabeh bakal apik!
    1. Sling cutter
      Sling cutter 22 Juni 2017 22:53
      0
      Kutipan saka Doliva63
      Menehi kula bali USSR, aku janji, kabeh bakal apik!

      Injih pak! prajurit