Review militèr

Intelijen Jerman spionase Amerika

33
Miturut informasi RIA News, Pangilon laporan wolung taun ndjogo agensi pamaréntah AS dening German Federal Intelligence Service (BND).

Wiwit taun 1998 nganti 2006, BND dikandhakake wis spionase Gedung Putih, Lockheed Martin, Human Rights Watch, NASA, macem-macem struktur militer, utamane Korps Marinir lan Badan Intelijen Pertahanan AS.

Intelijen Jerman spionase Amerika


Kajaba iku, pengawasan ditindakake marang institusi diplomatik asing lan organisasi internasional sing ana ing Washington.

Sadurungé kacarita dinas intelijen Jerman ngintip Interpol, uga kantor editor media internasional utama.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. midivan
    midivan 23 Juni 2017 03:49
    +6
    Ya, kepiye wong bisa meneng babagan iki lan ora keganggu amarga kesadarane, saiki pangilon Jerman bisa bangga yen pamrentahane dhewe bakal mbengkongake sarane. lol Amerika ora ngapura iki, ketoke manungsa bakal numpes dening media ing nguber sensasi am
    1. logall
      logall 23 Juni 2017 04:34
      + 19
      Kutipan saka midivan
      Ya, kepiye wong bisa meneng babagan iki lan ora keganggu amarga kesadarane, saiki pangilon Jerman bisa bangga yen pamrentahane dhewe bakal mbengkongake sarane. lol Amerika ora ngapura iki, ketoke manungsa bakal numpes dening media ing nguber sensasi am

      Iki minangka media gratis Barat. Ora for sale, malah sethitik. Aku ora bakal kaget yen dadi metu Yankees mbayar kanggo artikel.
    2. GRF
      GRF 23 Juni 2017 07:20
      0
      Wow, apa timbal balik!
      wong Eropa, wong Eropa. Kanca-kanca, kita salah, ora kalebu sing luar biasa saka diskusi babagan topik iki ...
    3. Maz
      Maz 23 Juni 2017 08:17
      +2
      Jerman konco Amerika, Amerika konco Jerman, Israel konco kabeh, sampeyan kudu duwe gesheft, ora ana panggonan kanggo "Rusia miskin"
  2. soroKING
    soroKING 23 Juni 2017 03:53
    +1
    rightly mirsani ... kanggo wong-wong mau, Rogue mata lan mripat wassat
  3. tolmachiev51
    tolmachiev51 23 Juni 2017 04:03
    +2
    Iki berita opo!!!??? Apa omelan banjur Intelligence?
  4. Insular
    Insular 23 Juni 2017 04:07
    +3
    Sapa sing ngira yen intelijen bisa Spy wong ngguyu
  5. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 23 Juni 2017 04:07
    +8
    Jerman ngetutake Yankees. Yankees ngrungokake Merkel. Kabeh jujur. Dheweke kaya "kanca" sing ora mungkin tanpa informasi!
    1. Svarog51
      Svarog51 23 Juni 2017 05:38
      +8
      Volodya, sehat hi Ing kene kartun kasebut ngelingi "Iki dudu babagan iki," nanging yen sampeyan ndeleng filosofis, mula bisa uga. nglirik nglirik
      1. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 23 Juni 2017 05:56
        +4
        Halo! hi Aku duwe pitakonan, apa sing bakal dicekel nelayan? recourse
        1. Svarog51
          Svarog51 23 Juni 2017 06:02
          +9
          Kaya apa? Temtunipun boot lawas. Dheweke bakal ngilangke, ngumbah lan mamerake piala kasebut. lol ombenan
          1. Pakdhe Lee
            Pakdhe Lee 23 Juni 2017 12:03
            +4
            Banjur pitakonan: karet utawa terpal? lol
            1. Svarog51
              Svarog51 23 Juni 2017 12:30
              +9
              Yen sampeyan ora perlu masak, mula ora masalah, nanging yen ana ing kuping, banjur tarpaulin luwih apik. apik ombenan
              1. Pakdhe Lee
                Pakdhe Lee 23 Juni 2017 13:11
                +4
                Aku luwih seneng acar lan ngrokok, banjur karet! wassat
                1. Svarog51
                  Svarog51 23 Juni 2017 13:26
                  +9
                  Wah, sampeyan duwe rasa! Utawa sampeyan ora pengin ndeleng iwak? Kaya Vereshchagin ing "Srengenge Putih ing Gurun": - Kesel karo kaviar iki, lunga, tuku roti! Lan sampeyan boot a. ngguyu
                  1. Pakdhe Lee
                    Pakdhe Lee 23 Juni 2017 14:56
                    +4
                    Aku mangsuli sampeyan ing nyekel nelayan ing klip. Lan sesuk aku bakal ngrokok salmon pink lan brisket. Dadi, iwak + daging! basa
                    1. Svarog51
                      Svarog51 23 Juni 2017 15:07
                      +8
                      Kepengin meri putih. Nanging aku wis lara sethitik lan Lady bakal lungguh. nangis Nah, aku duwe kesempatan liyane, aku bakal golek bojoku, aku bakal mlebu lan tuku salmon pink lan brisket. Banjur aku bakal pindhah menyang pepadhamu lan gobble kabeh ing cognac. apik ombenan
                      1. Pakdhe Lee
                        Pakdhe Lee 24 Juni 2017 02:30
                        +4
                        Aku mung bakal ngrokok sesuk, lan: Mlebet!
                    2. Svarog51
                      Svarog51 24 Juni 2017 05:04
                      +9
                      Mlebet!

                      Langsung muncul ing sirahku:
                      apik
  6. LARZ
    LARZ 23 Juni 2017 04:29
    +2
    Der Spiegel nglaporake wolung taun pengawasan lembaga pamaréntah AS dening Layanan Intelijen Federal Jerman
    Kayane ukara kasebut wis dipotong. Nyuwek "... ing persetujuan karo CIA lan NSA." Ya, lan publikasi iki, Der Spiegel, bisa dipercaya sabisane?
    1. Svarog51
      Svarog51 23 Juni 2017 05:40
      +9
      Victor, sehat hi Kawicaksanan lawas ngandika: -Trust, nanging verifikasi. ngguyu
      R.S. Wangsulan mail.
      1. LARZ
        LARZ 23 Juni 2017 05:47
        +2
        Kutipan: Svarog51
        Kawicaksanan lawas ngandika: -Trust, nanging verifikasi.

        Lan sing dipercaya sapa? Lan sapa sing mriksa sapa? Padha pungkasanipun, YOUNG! Aku bisa uga salah, nanging aku ora ngelingi apa-apa sing bakal ditindakake dening intelijen Jerman-Polandia-Czechoslovak saka negara Pakta Warsawa. Yen aku salah, mangga wenehake argumentasi.
        1. Svarog51
          Svarog51 23 Juni 2017 06:10
          + 11
          Inggih, pitakonan! Bingung esuk! Babagan informasi akurat Polandia lan Cekoslowakia, aku ora duwe nem, nanging KGB makarya ing kontak cedhak karo Stasi Jerman manawa. Apa jenis kontak departemen padha duwe lan ing tingkat apa, Aku ora ngerti manawa, Aku ora duwe kesempatan kanggo ngawula ing Intelligence. Nanging miturut informasi sing kasedhiya, dheweke kerja bareng karo koordinasi ing ndhuwur lan ora nglawan saben liyane, nanging ing siji arah. Mangkene carane. keprungu
          1. LARZ
            LARZ 23 Juni 2017 06:15
            +3
            Kutipan: Svarog51
            padha makarya bebarengan karo koordinasi ing ndhuwur banget lan ora marang saben liyane, nanging ing siji arah.

            Mekaten! Lan apa sing ditindakake para mazuriki iki amarga ora percaya siji lan sijine? Ya, ayo padha toh-tibidoh sakarepe dhewe, angger ora ngrokok. Masalahe.
            1. Svarog51
              Svarog51 23 Juni 2017 06:20
              + 10
              Kene, supaya padha cemburu lan curiga marang saben liyane, anggere padha ora ngganggu kita.
  7. NUR
    NUR 23 Juni 2017 04:49
    +2
    Aku noleh mburi kanggo ndeleng apa dheweke noleh mburi, kanggo ndeleng apa aku noleh mburi.
  8. gundul
    gundul 23 Juni 2017 05:13
    +2
    Apa - apa, nanging intelijen Jerman kudu diwenehi amarga, dheweke ngerti carane nindakake iki saka sejarah lan iki ora bisa dicopot saka dheweke. Inggih, "celana" wis dikuwasani Eropah, nyekel munggah karo medeni, panginten sing kabeh bakal Gamelan kanggo wong-wong mau, lali sing Eropah lawas iku ateges ibune. Ibu bakal luwih pinter tinimbang jaban rangkah, dudu putrane sing apik, sanajan dheweke lagi nggantung mie.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 23 Juni 2017 06:37
    +2
    Intelijen Jerman spionase Amerika

    Utang apik giliran pantes liyane. Ing GDR, Stasi dianggep minangka layanan khusus ing donya. Sekutu wis suwe ora percaya, lan pancen apik.
  10. kadipaten
    kadipaten 23 Juni 2017 07:08
    0
    ha ha ha ngguyu Kaya tikus ing tong, sing bakal mangan sapa.
    Meh kaya ing lagu "Aku nyawang mburi kanggo ndeleng apa dheweke noleh mburi, kanggo ndeleng apa aku nyawang mburi" wassat lol ngguyu
    NUR - aja njupuk kanggo plagiarism, ing "Tambah komentar" Papan ing ndhuwur, maca kirim lan langsung menyang - iku banget padha. ombenan
  11. Machete
    Machete 23 Juni 2017 09:43
    +2
    Kok bisa????
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 23 Juni 2017 12:06
      +4
      Kutipan saka Machete
      Kok bisa????

      Ora isin, ora nurani! nangis
      1. Svarog51
        Svarog51 23 Juni 2017 12:32
        +9
        Ora isin, ora nurani!

        Padha uga disebut sekutu. am
  12. Eine andere Meinung
    Eine andere Meinung 23 Juni 2017 12:17
    +1
    Malah atiku krasa luwih apik eseman . Isih ora "ompong" kaya sing dakkira. Kapercayan iku apik, nanging kontrol luwih apik. apik