Review militèr

Nerbitake video serangan kapal Angkatan Laut Rusia ing fasilitas IS ing Suriah

60
Kamentrian Pertahanan Rusia ngetokake video peluncuran rudal jelajah Kalibr ing posisi organisasi teroris Negara Islam *.




Serangan ing militan dikirim saka Mediterania wétan dening frigates Admiral Essen, Admiral Grigorovich lan kapal selam Krasnodar.

Rudal ngrusak pos komando militan lan gudang gedhe gaman ing provinsi Hama.

Negara Islam* (IG*) iku organisasi teroris sing dilarang ing Rusia.
Foto sing digunakake:
https://russian.rt.com/
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sergei Medvedev
    Sergei Medvedev 23 Juni 2017 10:15
    +2
    Lan ing ngendi pukulan kanggo pasukan pro-Amerika? Nanggepi serangan marang tentara Siria.
    1. pjastolov
      pjastolov 23 Juni 2017 10:17
      +6
      Lan ing ngendi pukulan kanggo pasukan pro-Amerika
      ing kasur ora, iku perlu iku perlu ing Moderate negatif
      1. fyvaprold
        fyvaprold 23 Juni 2017 10:43
        +2
        Kutipan saka: pjastolov
        ing kasur ora, iku perlu perlu ing moderat

        Sing bener, iku perlu kanggo mencet ing paling penting "Western Value ™", lan khusus, minangka Irina Berezhnaya ngandika: - "... ing dhuwit resik saka USA ...". Ikhlas.
        1. pjastolov
          pjastolov 23 Juni 2017 10:44
          +7
          wisely, dewa sing dollar, losses dewa banget sensitif hi
    2. Prajurit DIVAN
      Prajurit DIVAN 23 Juni 2017 10:19
      +4
      Saiki dheweke bakal peck sampeyan, dheweke bakal ujar manawa "kita ora wajib nglindhungi wong Siria saka serangan Amerika, kita mung nglawan ISIS")))
      1. Deadushka
        Deadushka 23 Juni 2017 11:03
        +5
        Kutipan saka DIVAN SOLDIER
        Saiki dheweke bakal peck sampeyan, dheweke bakal ujar manawa "kita ora wajib nglindhungi wong Siria saka serangan Amerika, kita mung nglawan ISIS")))

        Lan apa sing lucu? ...
        Dideleng saka "julukan" sampeyan, mesthi, bakal mlayu menyang perang ing ngarep.
        Kajaba, mesthi, sampeyan bisa tangi saka kursi.
    3. KAV
      KAV 23 Juni 2017 10:27
      +6
      Kutipan: Sergey Medvedev
      Lan ing ngendi pukulan kanggo pasukan pro-Amerika?

      Apa sampeyan isih ngerti yen ISIS minangka pasukan pro-Amerika?
      1. Prajurit DIVAN
        Prajurit DIVAN 23 Juni 2017 10:34
        +1
        SDA iku pro-Amerika, padha nggabungake ISIS.
        1. KAV
          KAV 23 Juni 2017 11:10
          0
          Kutipan saka DIVAN SOLDIER
          padha gabung karo ISIS

          Endi iku, Aku wonder yen padha trocoh yen padha periodik nyedhiyani operasi nyerang? Lan ing Afghanistan, wong jenggot dibuwang menyang dislokasi ing helikopter tanpa tandha identifikasi. Bocor ... Ora ketompo carane.
    4. ded100
      ded100 23 Juni 2017 10:35
      +5
      Siap-siap! nglirik
    5. MoJloT
      MoJloT 23 Juni 2017 11:00
      0
      Ora, sejatine miturut ISIS, minangka peringatan kanggo "moderat". Sugeng pelaut, perhiasan, kabeh wis rusak.
      1. andrey
        andrey 23 Juni 2017 11:05
        0
        Kutipan saka: ded100
        Siap-siap!

        ayo nulis menyang Berlin maneh ...
        1. Velizariy
          Velizariy 23 Juni 2017 12:42
          +1
          Ing tren kanggo Washington))) kertas bakal tahan kabeh))
  2. aszz888
    aszz888 23 Juni 2017 10:17
    0
    ... uga, "Kaliber" maneh kasil dicathet ... apik
    1. Velizariy
      Velizariy 23 Juni 2017 12:42
      0
      Apa sampeyan ndeleng ngendi padha lunga? ora?
  3. Carp
    Carp 23 Juni 2017 10:22
    +4
    Becik lunga am ombenan
  4. pvv113
    pvv113 23 Juni 2017 10:25
    +4
    Pemandangan sing nyengsemaken! apik
  5. ded100
    ded100 23 Juni 2017 10:28
    +4
    Biasane ngono! ngguyu
    1. grm
      grm 23 Juni 2017 10:45
      +1
      Mung catchphrases Putin ora biaya milyar Rusia ... Senajan .... wassat
      1. s-t Petrov
        s-t Petrov 23 Juni 2017 11:00
        +2
        Mung catchphrases Putin ora biaya milyar Rusia ... Senajan .... wassat


        lara karo kiriman sampeyan. Ora ana forum ing omah? Ora ana sing ngrembug babagan ekonomi lan korupsi Israel? Utawa ora adat ing omah?

        Nggambar kanggo birches?

        Apa biaya rudal buatan Israel luwih murah? Mungkin sampeyan nggunakake kurang? Utawa Mungkin Israel mbayar ora milyar kanggo pluru, nanging sen?

        Langsung antics iki jijik kanggo maca. Lan ora ana daftar ireng =|

        Iku apik sing padha pindhah, dening cara. Angkot luwih gampang
        1. andrey
          andrey 23 Juni 2017 11:09
          +3
          Kutipan: s-t Petrov
          lara karo kiriman sampeyan.

          uga saka Peters sampeyan ... mungkin sampeyan uga bakal "mbucal" wong sing sabar ... mung ora mangsuli ... aku ora bakal katon ...
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 23 Juni 2017 11:10
            0
            bab apa-apa hi

            Aku panginten sampeyan wis mati keluwen, miturut ewonan kiriman, aku panginten kabeh arep iki. Nanging terus, swasana ati sing apik kanggo sampeyan!

            Pecah rezim ora seneng karo aku ya :( Rezim ora goyang Nyuwun

            Cara perjuangan forum karo pemerintah ora bisa nglarani perasaanku. Aja gelo yen mangkono. Aku mung ngguyu karo kesabaranmu. Sampeyan minangka oposisi ing kene standar toleransi. Nyedhiyakake 90% saka ewonan kiriman sampeyan kanggo gelut lan ora kesel banget.

            Cukup ora mangsuli ... Aku ora bakal katon ...


            lan titik ... liyane ... dadi bakal luwih kuat ....

            Pemilu bakal teka. Siap? ombenan

            toleransi kita


            toleransi iku sabar. Ing kene sampeyan ora seneng karo Putin - nanging sampeyan wis biasa, sampeyan tahan. Dadi sampeyan apik tenan!

            lan dheweke terus-terusan nglarang aku - amarga aku ora nuduhake toleransi kanggo kabeh jinis badut. Nanging aku nggarap dhewe. Mungkin aku bakal munggah menyang level sampeyan

            1. sabakina
              sabakina 23 Juni 2017 11:29
              +3
              Iki grm mambu kene kanggo dangu. Lan apa menarik, ora ngandika apa kepengin kene?
              1. s-t Petrov
                s-t Petrov 23 Juni 2017 11:32
                0
                kepengin menehi tandha marang vatans bajingan yen Putin iku ala, ora ngerti carane ngatur, Wilayah Moskow ora adoh banget - padha kasebar ing milyar. Lan umume, wektu kanggo nindakake apa wae supaya Rusia sing ora dicuci gabung karo "donya bebas".

                Inggih, ing umum, nepolzhivet liyane. Bala bantuan kanggo para pejuang rezim sing kusam
                1. grm
                  grm 23 Juni 2017 12:11
                  0
                  Aku panginten sing kritik iku banget nglarani kanggo sampeyan.
                  Iku tandha kekirangan hi
        2. grm
          grm 23 Juni 2017 12:10
          0
          Kutipan: s-t Petrov
          lara karo kiriman sampeyan



          Iki kanggo dhokter.


          Kutipan: s-t Petrov
          Ora ana forum ing omah? Ora ana sing ngrembug babagan ekonomi lan korupsi Israel? Utawa ora adat ing omah?


          Ya ditampa, dibahas.

          Kutipan: s-t Petrov
          Apa biaya rudal buatan Israel luwih murah? Mungkin sampeyan nggunakake kurang? Utawa Mungkin Israel mbayar ora milyar kanggo pluru, nanging sen?


          Pitakonan ora biaya, nanging kanggo apa lan apa.

          Kutipan: s-t Petrov
          Langsung antics iki jijik kanggo maca. Lan ora ana daftar ireng =|


          Sayange.

          Kutipan: s-t Petrov
          Iku apik sing padha pindhah, dening cara. Angkot luwih gampang


          Aku bakal ngganggu sampeyan karo rong perkara -
          1) Aku warga Rusia lan mulane duwe hak kanggo mratelakake panemume
          2) Aku kerep ngunjungi Rusia

          Saiki muga-muga kowe ora kesusu..
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 23 Juni 2017 12:13
            0
            Aku panginten sing kritik iku banget nglarani kanggo sampeyan.
            Iku tandha kekirangan


            ngguyu Aku gumun karo kekuwatanmu. Sampeyan nggantheng lan kabeh pribadine kuwat saka ing kono. Fitur mbedakake. Aku weruh sing ora sopan, manawa - sampeyan duwe pribadine kuwat ing ngarep sampeyan ngguyu

            Muga-muga sampeyan ngritik pejabat ing forum kasebut ora masuk akal) utamane lucu yen sampeyan rumangsa kuwat babagan iki.

            Aku bakal ngganggu sampeyan karo rong perkara -
            1) Aku warga Rusia lan mulane duwe hak kanggo mratelakake panemume
            2) Aku kerep ngunjungi Rusia
            Saiki muga-muga kowe ora kesusu..


            Venediktov lan Gozman lan Novodvorskaya lan Tolokonnikova (sing nyelehake pitik ing antarane sikil ing supermarket ing kamera sawise dheweke ngritik panguwasa) uga warga negaraku. Mesthi ora nyenengake. Nanging aku bakal slamet) kaya kowe

            Banjur ana karakter sing mancep endhog menyang trotoar - uga kritikus rezim lan pejuang karo Putin - lan, sayangé, uga warga Federasi Rusia. Dadi apa sing kedadeyan)

    2. andrey
      andrey 23 Juni 2017 11:20
      0
      Kutipan saka: ded100
      Biasane ngono!

      RCC tindak...
  6. lawas
    lawas 23 Juni 2017 10:29
    +5
    Hit pungkasan spektakuler, sampeyan bisa ngrasakake kekuwatane
    1. Burbon
      Burbon 23 Juni 2017 10:51
      +1
      Quote saka lawas
      Hit pungkasan spektakuler, sampeyan bisa ngrasakake kekuwatane

      iku njeblug amunisi para militan))!
      1. Velizariy
        Velizariy 23 Juni 2017 12:43
        +1
        Ya ... Paling kamungkinan, sawetara kothak granat bakal pas ing gudang kasebut)))
        1. Burbon
          Burbon 23 Juni 2017 13:01
          +1
          Kutipan saka Velizari
          Ya ... Paling kamungkinan, sawetara kothak granat bakal pas ing gudang kasebut)))

          wassat wassat dideleng kanthi teliti - banjur dipikir - banjur nulis .... iki urutan sing bener
        2. Burbon
          Burbon 23 Juni 2017 13:05
          +1
          Kutipan saka Burbon.
          Hit pungkasan spektakuler, sampeyan bisa ngrasakake kekuwatane

          Aku ngomong babagan video pungkasan karo hit .... ngendi gudang?
    2. Deadushka
      Deadushka 23 Juni 2017 11:15
      +5
      Mbok BBM sing isih ana, jarak menyang target mung sithik.
  7. 777-3-59-97
    777-3-59-97 23 Juni 2017 10:30
    +2
    Becik dadi sugih. Sampeyan bisa mbuwang lumbung nganggo rudal jelajah nganti pirang-pirang yuta.
    Aku iri.
    1. rotmistr60
      rotmistr60 23 Juni 2017 10:54
      0
      Ironi sampeyan pancen ora pantes. Yen PU lan gudang karo b / n minangka "gudang" kanggo sampeyan, mula bisa dingerteni. Lan Moldova pancen duwe rasa iri. Melawan ISIS ora kanggo wong Romania kanggo dilat bokonge.
      1. s-t Petrov
        s-t Petrov 23 Juni 2017 11:07
        0
        Moldova pancen duwe rasa iri


        ah. Ya, maca ironi saka wong Romania, wong Moldova, Georgia, Latvia. ngguyu

        kakuwasan Eropah kang gedhe uga duwe panggonan ing donya iki lol karakter iki ora supaya kita lali
        1. 777-3-59-97
          777-3-59-97 23 Juni 2017 11:41
          0
          Petrov, apa denunciation sampeyan diturunake dadi mandor? ngguyu
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 23 Juni 2017 11:42
            +1
            ana panulis cukup ngguyu
    2. andrey
      andrey 23 Juni 2017 11:20
      0
      Kutipan: 777-3-59-97
      Becik dadi sugih. Sampeyan bisa mbuwang lumbung nganggo rudal jelajah nganti pirang-pirang yuta.
      Aku iri.

      pindhah menyang Rusia ... ya
  8. wuh wuh
    wuh wuh 23 Juni 2017 10:31
    +2
    Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
    roket padha ing watesan.
    1. pjastolov
      pjastolov 23 Juni 2017 10:38
      + 11
      lan saka ngendi padha teka saka ing kono menyang panggonan salah? recourse
    2. fyvaprold
      fyvaprold 23 Juni 2017 10:46
      +4
      Kutipan saka: voyaka uh
      Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
      roket padha ing watesan.

      Sampeyan, minangka saksi mata volley saka Kaspia, mesthi ngerti luwih apik. aran Ikhlas.
    3. Deadushka
      Deadushka 23 Juni 2017 11:07
      +4
      Kutipan saka: voyaka uh
      Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
      roket padha ing watesan.

      Akurasi sistem panuntun ora gumantung ing jangkoan.
      Sampeyan kudune wis ngerti sistem pandhuan kanggo "rudal pelayaran" yen sampeyan kerep ngunjungi situs iki ombenan
    4. andrey
      andrey 23 Juni 2017 11:22
      0
      Kutipan saka: voyaka uh
      Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
      roket padha ing watesan.
      carane ngerti "limit"? Ora ana sing ngerti dheweke sadurunge diluncurake saka Segara Kaspia, lan saiki mung ngira ... lan bunder ing Eropa, kanthi kompas, wis nggambar luwih saka 2 ewu ...
  9. Masya Masya
    Masya Masya 23 Juni 2017 10:32
    +7
    Katresnan, sedulur, tresna !!! apik
  10. Vlad5307
    Vlad5307 23 Juni 2017 10:36
    +3
    Kutipan saka: voyaka uh
    Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
    roket padha ing watesan.

    Nanging, target kasebut kena, lan kita isih ora ngerti kabeh watesan produk kasebut! apik
  11. Altona
    Altona 23 Juni 2017 10:39
    0
    Kutipan saka: ded100
    Biasane ngono!

    --------------------------
    Putin dhewe mbokmenawa menehi prentah kanggo miwiti rudal jelajah, ora pribadi, mesthi, ing wangun instruksi kanggo militèr.
    1. andrey
      andrey 23 Juni 2017 11:23
      0
      Kutipan saka Altona
      Putin dhewe bisa uga menehi prentah kanggo ngluncurake rudal jelajah, ora kanthi pribadi, mesthi,

      lan ing telpon ...
  12. Altona
    Altona 23 Juni 2017 10:41
    +3
    Kutipan saka: voyaka uh
    Luwih cedhak saka Mediterania

    ------------------------
    Inggih, carane mangan, kita nelpon sampeyan supaya blizenko blizenko. Lan kanggo sampeyan uga. ngguyu
  13. kg pv
    kg pv 23 Juni 2017 10:43
    0
    Kutipan: Vlad5307
    Kutipan saka: voyaka uh
    Nyedhaki saka Segara Mediterania, lan hit apik, ora kaya voli saka Kaspia, ngendi
    roket padha ing watesan.

    Nanging, target kasebut kena, lan kita isih ora ngerti kabeh watesan produk kasebut! apik

    Lan ing Israel, kabeh wong ngerti kanggo dangu aran Ing kana padha krungu carane Kaliber wis ambegan kanggo mabur, padha malah njaluk supaya padha ndharat supaya ambegan lan mabur luwih. nglirik
    1. grm
      grm 23 Juni 2017 10:46
      0
      Kutipan: kg pv
      Lan ing Israel, kabeh wong ngerti kanggo dangu


      ya-
      Rusia wis ngelingake Turki lan Israel babagan serangan kasebut, tambah Kementerian Pertahanan. "Prentah Turki lan Israel langsung dilaporake liwat saluran interaksi babagan peluncuran rudal jelajah," ujare Kementerian Pertahanan.
  14. gabonskijfront
    gabonskijfront 23 Juni 2017 10:49
    +1
    Essen lan Grigorovich - project 11356 prau patroli, bangga disebut corvettes, mung wartawan nelpon frigates, kang padha tiba cendhak ing sawetara paramèter, lan ing umum iki dudu klasifikasi kita, mulane kabeh iku banget saratipun. , nanging apa iku pancene saged ing kahanan pertempuran, panemu ahli dipérang, ing tangan liyane, nyata Project 22350 frigates kapal anyar, lan, mesthi, bakal njupuk wektu kanggo finalize kabeh sistem.
  15. 3 perwira
    3 perwira 23 Juni 2017 10:53
    0
    Aku wonder apa ana kesempatan ing Tartus kanggo replenish amunisi kapal Nyuwun Lan banjur drive saben wektu kanggo Sevas kanggo "isi maneh" Piye wae ora comme il faut prajurit
    1. Deadushka
      Deadushka 23 Juni 2017 11:10
      +5
      Inggih, iku mbokmenawa ora muspra yen kapal support mimpin ana.
  16. Rum 11
    Rum 11 23 Juni 2017 10:59
    +1
    Wis meh 2 taun, dheweke ora bisa nglilani kabeh ..... Aku kepengin weruh pirang-pirang dekade maneh bakal diluncurake ing kana? Kayane manungsa wis nemokake hiburan favorit ing kana. Akeh pengangguran, ana lenga, dhuwit dibayar, apa maneh sing dibutuhake kanggo rasa seneng sing lengkap?
    1. 3 perwira
      3 perwira 23 Juni 2017 11:14
      +1
      Kutipan: Roman 11
      Kayane manungsa wis nemokake hiburan favorit ing kana.

      Pilihan liyane mung ana ing novel utopia sing fantastis. Ing sawetoro wektu, ora ana sing owah wiwit jaman guwa lan klub. Lan sapa sing duwe (klub) iku bener. Dadi luwih apik kanggo kita ora bakal kurang saka wong liya.
  17. Deadushka
    Deadushka 23 Juni 2017 11:14
    +5
    Inggih rampung.
    Aku wonder kok padha kenek ing "penerbangan", lan ora saka "bukit" saka ndhuwur?
  18. egor1712
    egor1712 23 Juni 2017 11:16
    0
    Sampeyan bisa nonton kanggo dangu carane geni Burns, banyu mili lan kaliber ngalahake igilovtsy. apik
  19. Altona
    Altona 23 Juni 2017 12:02
    0
    Quote: Andrey Yurievich
    lan ing telpon ...

    ------------------
    Aha, liwat wanita enom ing sambungan ZAS. ngguyu
    1. Komentar wis dibusak.