Review militèr

Satanovsky. Pidato gedhe babagan kahanan ing Timur Tengah

4
Presiden Institut Timur Tengah Yevgeny Satanovsky menehi komentar lengkap babagan kahanan ing Timur Tengah.

4 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Komentar wis dibusak.
    1. zululuz
      zululuz 23 Juni 2017 23:43
      +1
      Sampeyan ora ngerti yen I. V. Stalin iku wong Georgia?
      Wong-wong iki semangat Rusia lan mulane ngomong babagan negarane.
  2. Guru
    Guru 24 Juni 2017 00:09
    +1
    Kutipan saka Lou = Jou
    Sapa sing Satanovsky? Sapa sing Solovyov? Apa padha wong Yahudi? Yagene dheweke ngomong babagan Rusia?

    Pak, mbusak akun sampeyan. Topi ora kanggo Senka
    1. Truthmaker
      Truthmaker 17 Juli 2017 16:34
      +1
      Yahudi, Tatar, Georgia, Kalmyk, lsp. tanpa watesan, kabeh mau, nalika isih Yahudi, Tatar, lan sapiturute dening warga negara, Rusia ing roh, warga negara gedhe Rusia. Iku ora bab warga negara, nanging bab gadhahanipun idea saka Rusia. Siji bisa dadi Rusia kanthi kewarganegaraan lan roh aneh, pengkhianat marang Rusia, abdi saka wong-wong sing ngrusak Rusia.
      Pengkhianat Vlasov minangka warga negara Rusia, nanging dheweke ora semangat Rusia. Wong-wong Rusia ditondoi dening nolak dhiri, pertahanan tanah air, perjuangan kanggo rakyat kanggo negara, negara. Kajaba iku, liberal ... stas, abdi saka Kulon, pengkhianat kanggo wong - Rusian dening warga negara, nanging ora Russian ing roh, asing kanggo Rusia lan Fatherland.

      "Wong-Negara-Negara" - iki slogan saben patriot Rusia. Wong sing kuwat lan manunggal, gumantung ing negara sing kuat, njamin kamakmuran Tanah Air nganti pirang-pirang abad.
  3. KudrevKN
    KudrevKN 25 Juni 2017 10:26
    +1
    Yanovich "ZhZhot" - minangka tansah, konkrit lan kanggo titik! Ganteng!!!