Review militèr

Desainer Umum SPRN: Pentagon bisa kanthi rahasia nyelehake rudal balistik ing Polandia lan Rumania

34
Amerika Serikat bisa nindakake kerja ing konversi sistem pertahanan rudal ing Polandia lan Rumania kanggo nampung rudal balistik jarak menengah, laporan. Interfax-AVN pesen saka desainer umum sistem peringatan serangan rudal Rusia (SPRN) Sergey Boev.

Boyev uga dadi kepala dewan direksi pertahanan pribadi sing nyekel OAO RTI.

Desainer Umum SPRN: Pentagon bisa kanthi rahasia nyelehake rudal balistik ing Polandia lan Rumania
fasilitas Aegis Ashore

Miturut dheweke, "ing taun 2030, minangka bagean saka konsep Instant Global Strike, musuh potensial bisa narik misil balistik antarbenua ing macem-macem peralatan, hulu ledak gliding, pesawat aeroangkasa, rudal jelajah hipersonik lan rudal jelajah saka macem-macem jinis kanggo serangan."

Ing wektu sing padha, ancaman langsung kanggo Federasi Rusia yaiku sistem basis darat Aegis Ashore sing disebarake ing Romania lan Polandia kanthi peluncur vertikal universal MK-41, sing, saliyane standar anti-rudal 3, ngidini panggunaan pelayaran Tomahawk. misil,
ujare ing wawancara karo "koran parlementer".

Ora dikecualekake manawa peralatan peluncur rahasia kanggo nampung rudal balistik jarak menengah,
tambah desainer umum.
Foto sing digunakake:
Sistem Pertahanan Rudal Aegis Ashore AS Romania / Facebook
34 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 210okv
    210okv 23 Juni 2017 13:11
    +4
    Lha opo wae sing kedaden, ana intelijen asing lan sampeyan, Pak Desainer Umum..
    1. INVESTOR
      INVESTOR 23 Juni 2017 13:21
      +2
      Sawise asor Jerman ing Perang Donya II, kabeh Nazi sing pindhah karo dhuwit menyang negara ngimpi mbales. Serangan preemptive kudu dikirim menyang dheweke lan nutup topik kasebut.
      1. Syurik70
        Syurik70 23 Juni 2017 13:37
        +5
        Dadi sawise kabeh lan duwe kita "didhelikake" ana.

        Ing kapal apa wae sing bisa nggawa wadhah standar. Nang endi wae ing perairan internasional.
        1. lan j61
          lan j61 23 Juni 2017 15:34
          0
          Quote: Shurik70
          Dadi sawise kabeh lan duwe kita "didhelikake" ana.

          Ing kapal apa wae sing bisa nggawa wadhah standar. Nang endi wae ing perairan internasional.

          Dadi dheweke adhedhasar laut (kadang!) Lan ing kene kita ngomong babagan larangan darat.. hi
          1. Syurik70
            Syurik70 23 Juni 2017 19:32
            +2
            Kutipan saka andj61

            Dadi dheweke adhedhasar segara

            Ing dharatan, mindhah wadhah ora luwih angel.
      2. Ratmir_Ryazan
        Ratmir_Ryazan 23 Juni 2017 13:44
        +1
        Ora ana sing kudu ditabuh! Nanging kabeh sistem pertahanan rudal iki kudu dituju supaya bisa ngrusak kabeh sing ana ing kono, yen ana bebaya kanggo Rusia ...
        1. INVESTOR
          INVESTOR 23 Juni 2017 13:47
          +1
          Lha iki sing tak omong, wayahe wis tekan.
        2. VitaVKO
          VitaVKO 23 Juni 2017 14:09
          +3
          Quote: Ratmir_Ryazan
          Nanging kabeh sistem pertahanan rudal iki kudu dituju supaya bisa ngrusak kabeh sing ana ing kono kanthi cepet, yen ana bebaya kanggo Rusia.

          Sampeyan bisa ngatasi masalah luwih gampang. Radar pertahanan rudal iki mancarake gelombang elektromagnetik kanthi kuat menyang Rusia. Mulane, perlu kanggo nginstal menara kanggo sistem perang elektronik sing bakal emit ing frekuensi padha, nanging ing arah ngelawan. Banjur kabeh sistem pertahanan rudal bakal dadi wuta lan dadi tumpukan logam kethokan. Sadurunge, nganti Amerika Serikat mundur saka perjanjian ABM, ora dilarang. Lan saiki sampeyan kudu tumindak angel lan nyuda kabeh elektronik tapel wates sing diarahake marang Rusia, saenipun iku seng di pengeni kanggo ngobong karo generator gelombang mikro kuat kayata vircators, kajaba mesthi padha tenang.
        3. oke077
          oke077 23 Juni 2017 18:38
          +1
          Ora, sampeyan kudu nyelehake sawetara rudal ing Kuba lan ujar manawa bakal ana program. Lan sawise iku, dheweke dhewe bakal negosiasi karo kita, nawakake kanggo nyopot dhewe tinimbang kita ....
    2. Vladimir 38
      Vladimir 38 23 Juni 2017 13:34
      +4
      Lan kita kudu ngumumake yen intelijen nggawe kesalahan, kita ora kudu disalahake .. Yaiku, yen kita ngerteni manawa rudal balistik wis ana ing Polandia lan Rumania, mula kita duwe hak kanggo nyerang kanthi senjata nuklir taktis, tanpa peringatan. . Iki kudu dikirim menyang saben pedunung Polandia lan Romania.
      1. PSih2097
        PSih2097 25 Juni 2017 00:10
        +1
        Kutipan: Vladimir 38
        Lan kita kudu ngumumake yen intelijen nggawe kesalahan, kita ora kudu disalahake .. Yaiku, yen kita ngerteni manawa rudal balistik wis ana ing Polandia lan Rumania, mula kita duwe hak kanggo nyerang kanthi senjata nuklir taktis, tanpa peringatan. . Iki kudu dikirim menyang saben pedunung Polandia lan Romania.

        GBI padha (Ground Based Interceptors), lan luwih khusus sistem GBMD, wiwit mbukak ing 2005, minangka sistem anti-rudal pisanan nyata-urip kanggo numpes rudal mungsuh lan warheads ing bagean tengah lintasan. Basis yaiku rudal balistik kanthi jarak 2000 - 5000 km.
        A klarifikasi sethitik dibutuhake kene: anti-rudal GBI iku bener Minuteman-2 rudal balistik solid-propellant karo interceptor kinetik diinstal tinimbang warhead nuklir. Secara teoritis, bisa nginstal warhead nuklir ing anti-rudal kasebut lan dadi sarana serangan nuklir.
  2. Imperial
    Imperial 23 Juni 2017 13:12
    0
    Iki sing gawe kuwatir. Perjanjian START kudu disambung langsung karo kemungkinan ngontrol kompleks kasebut.
    1. lan j61
      lan j61 23 Juni 2017 13:28
      +2
      Kutipan: ImPertz
      Iki sing gawe kuwatir. Perjanjian START kudu disambung langsung karo kemungkinan ngontrol kompleks kasebut.

      Perjanjian START anyar ora ana gunane kanggo kita. Kita ora bisa nyuda senjata penyerang strategis: kita wis nyuda luwih saka perlu. kilometer. Ya, malah kaya sing diselehake ing peluncur kanggo Iskanders. Iku luwih apik, mesthi, sing dadi peluncur kanggo S-3 lan S-5, nanging rudal kuwi temenan ora bakal pass ing dimensi. hi
      1. Imperial
        Imperial 23 Juni 2017 13:40
        0
        Bakal ana pangaturan kanggo START perjanjian utawa perjanjian anyar.
        Yen ing taun 70-an ana konsep siji operator - siji biaya, saiki wis beda.
        Nanging babagan peluncuran anti-rudal ...
        Ing 3-5 t. Km?
        Rudal RSD-10 dawane meh 17 meter lan bobote 37 ton. Iki luwih saka rudal interceptor SM lan 48N6E3, uga rudal kanggo Iskander.
        Ora mungkin.
        Iku luwih gampang kanggo nutupi kabeh. Ya, lan karo interception saka shtatovtsy ora akeh. Kira-kira 2 anti-misil saben ICBM. Ana akeh sing kudu dilakoni karo PU supaya sampeyan ora menyang mbah ing kene, bakal jelas lan bisa dingerteni)))
        1. lan j61
          lan j61 23 Juni 2017 15:45
          0
          Kutipan: ImPertz
          Rudal RSD-10 dawane meh 17 meter lan bobote 37 ton. Iki luwih saka rudal interceptor SM lan 48N6E3, uga rudal kanggo Iskander.

          Komplek Pioneer dikembangake ing taun 70-an - luwih saka 45 taun kepungkur. Saiki roket bakal luwih cilik.
          Lan ciri-ciri resmi rudal kanggo Iskander kanthi pas diatur karo Prajanjian INF. Iku ora kanggo apa-apa sing kartun wis nyebar ing jaringan kanggo dangu babagan rudal balistik (pseudo) kanggo Iskander kanthi jarak nganti 3000 km, utawa babagan rudal jelajah adhedhasar Kaliber ing jarak 4000 km.
          Dadi kanggo peluncur Iskander, rudal kanthi karakteristik kasebut bisa uga, nanging kanggo sistem pertahanan udara ora bisa ngluwihi 1000 km.
          Iki alamiah, alesan teoretis murni - Rusia strictly nepaki sawijining kewajiban!sedulur hi
  3. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 23 Juni 2017 13:22
    +4
    Lan sapa sing ngalang-alangi kita nggawe piranti keras kanthi misil universal lan hulu ledak sing diluncurake saka sistem anti-pesawat? Lan yen, ujar, misil pertahanan udara / pro kudu diiringi lan digawa menyang target, mula ora bisa njupuk (lan lali) saka peluncur sing padha, kanthi radius rata-rata, ing target sing kalebu ing program bimbingan. ? iki ngidini ora ngganti bagean printah saka sistem.
  4. telobezumnoe
    telobezumnoe 23 Juni 2017 13:28
    0
    ya, kita wiwit nginstal hummingbirds ing iskander mung amarga iku bisa kanggo miwiti tomahawks saka peluncur universal kanggo cm3 .. nanging Amerika padha pisanan whine sing Rusia ora tundhuk karo kasepakatan ing matesi rudal cendhak lan medium-range. sanajan, nyatane, mundur saka kontrak lan nggawe tomahawks mung seminggu ..
    1. Victor Dubovitsky
      Victor Dubovitsky 23 Juni 2017 15:34
      +4
      Kutipan saka telobezumnoe
      ya, kita wiwit nginstal hummingbirds ing iskander mung amarga iku bisa kanggo miwiti tomahawks saka peluncur universal kanggo cm3 .. nanging Amerika padha pisanan whine sing Rusia ora tundhuk karo kasepakatan ing matesi rudal cendhak lan medium-range. sanajan, nyatane, mundur saka kontrak lan nggawe tomahawks mung seminggu ..

      Gambar iki: Nggawa Tomahawks lan dilebokake ing peluncur anti-rudal dudu tugas sing angel, nanging ora ngrampungake apa-apa. Tomahawk biasa sing kasebar ing tlatah Rusia sing jembar yaiku gigitan nyamuk. Kanggo njupuk warheads nuklir saka gudang, kanggo nginstal ing Tomahawks ora tugas gampang. Lan ora bakal katon. Bagian nuklir ora ngadeg ing rudal. Padha mung, amarga sifat fisik, tansah panas, lan padha emit setan ngerti carane akeh, saka yodium, xenon, radon, etc. Tanpa saluran unsur radioaktif iki, lan cooling intensif, padha bakal rauh teka menyang negara kapak watu. Dadi, tanpa pesenan, tampilan sing kita bakal ngerti sadurunge unit tempur Amerika, ora ana sing bisa ditindakake. Aku yakin yen acara-acara kasebut bakal ditindakake kanthi serentak. Lan kita uga. Lan, mulane, ora dumadakan. Warheads ngadeg. Ing rudal ing tugas pertempuran. Nanging iki minangka bagean cilik saka kabeh.
      1. telobezumnoe
        telobezumnoe 23 Juni 2017 16:08
        0
        prajanjen kasebut nglarang rudal pelayaran lan rudal balistik kanthi jarak 500 nganti 5500 km..
  5. faterdom
    faterdom 23 Juni 2017 13:35
    0
    Kayane kanggo njaga katentreman ing PMR, divisi Iskanders lan S-400 bakal dibutuhake banget.
  6. Ratmir_Ryazan
    Ratmir_Ryazan 23 Juni 2017 13:42
    +4
    Dadi sabenere kanggo iki padha manggonake sistem pertahanan rudal ana ing sadawane perimeter Rusia, iki mung tutup kanggo nempatake rudal taktis, kanggo serangan sakteruse ing Rusia ...
    1. Tolstoevsky
      Tolstoevsky 23 Juni 2017 13:57
      +2
      ora bakal ana wong Polandia sipil lan Romania sing dipateni tanpa dosa. kabeh ing jawaban
  7. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 23 Juni 2017 13:56
    +1
    apa sing didhelikake dirusak kanthi terang-terangan
  8. Lvmi1980
    Lvmi1980 23 Juni 2017 14:11
    +2
    Quote: Shurik70
    Dadi sawise kabeh lan duwe kita "didhelikake" ana.

    Ing kapal apa wae sing bisa nggawa wadhah standar. Nang endi wae ing perairan internasional.

    luwih apik ing Kuba lan Meksiko
  9. HEATHER
    HEATHER 23 Juni 2017 15:02
    +4
    nuwun sewu.Pentagon bisa nyebarake rudal balistik kanthi rahasia ing Polandia lan RomaniaApa kaya iki? Kayane dudu abad kaping 18. Dheweke wis dadi luwih pinter babagan intelijen. Utawa desainer umum iki nganggep awake dhewe minangka dermaga ing gambar kasebut?
  10. Tusv
    Tusv 23 Juni 2017 15:15
    0
    Miturut dheweke, "ing taun 2030, minangka bagean saka konsep" Instant Global Strike ", mungsuh potensial bisa melu rudal balistik antarbenua ing macem-macem peralatan, hulu ledak gliding, pesawat aeroangkasa, rudal jelajah hipersonik lan rudal jelajah saka macem-macem jinis pangkalan kanggo serangan. "

    Pasangan Rusia wis dadi apik banget. Faberge dhengkul lan uga bab apa bourgeoisie mangan lan dhasar saka aiktdo sembarang. Abarzeli saka mburi nganti pungkasan
  11. VAZ2106
    VAZ2106 23 Juni 2017 15:18
    0
    Amerika Serikat duwe akeh kapal selam nuklir, obyek stasioner banget rentan
    1. Victor Dubovitsky
      Victor Dubovitsky 23 Juni 2017 15:40
      +2
      Pramila kita nggawe maneh kompleks seluler, sepur lan mobil.
  12. Alexander Abdrakhmanov
    Alexander Abdrakhmanov 23 Juni 2017 19:10
    +1
    Amerika nganggep dheweke luwih pinter tinimbang kabeh wong ing donya, dheweke nganggep Rusia dadi bodho, dheweke ora bakal bisa numpes Amerika. Mung sawetara politisi sing lara kumpul, lan kabeh wong mikir yen Rusia ora bakal mangsuli. Dina iki rudal jelajah "Kaliber" nutupi kabeh tlatah Eropah. Rudal jelajah hipersonik Yu-71 lagi mlaku, aku ora ngerti kepiye carane bisa nyegat. Dheweke ora duwe wektu kanggo ngrokok, dheweke ora tangi maneh. Sampeyan kudu dadi bodho lengkap kanggo ngancam lan nyerang Rusia. Apa kabeh padha tanpa sirah? Yen Rusia weruh ancaman, ora perlu ngubungi PBB, bisa nyerang tanpa peringatan. Banjur ora ana sing tangi kanggo ngerti sapa sing kudu disalahake. Mbokmenawa wong Eropa wis kesel urip ing alam putih, arep pindhah menyang NERAKA.
  13. lawas26
    lawas26 23 Juni 2017 21:23
    0
    Jendral nggawa badai salju. Apa dheweke duwe peluncur Mk-41 karet?

    Kutipan: VitaVKO
    Sampeyan bisa ngatasi masalah luwih gampang. Radar pertahanan rudal iki mancarake gelombang elektromagnetik kanthi kuat menyang Rusia.

    Yen katon ing foto satelit, sampeyan bakal pleasantly kaget ngendi antena radar looking.

    Kutipan: VitaVKO
    Mulane, perlu kanggo nginstal menara kanggo sistem perang elektronik sing bakal emit ing frekuensi padha, nanging ing arah ngelawan. Banjur kabeh sistem pertahanan rudal bakal dadi wuta lan dadi tumpukan logam kethokan. .

    Lan apa, apa kita duwe sistem perang elektronik sing beroperasi ing jarak 1500-1800 km?

    Kutipan: VitaVKO
    Sadurunge, nganti Amerika Serikat mundur saka perjanjian ABM, ora dilarang. Lan saiki sampeyan kudu tumindak angel lan nyuda kabeh elektronik tapel wates sing diarahake marang Rusia, saenipun iku seng di pengeni kanggo ngobong karo generator gelombang mikro kuat kayata vircators, kajaba mesthi padha tenang.

    Apa sampeyan bisa menehi artikel kontrak sing dilarang? Ngilangi elektronik wates bisa dadi apik. Aku ngerti yen sampeyan bakal nyuda elektronik wewatesan Ukraina? Utawa mutusake kanggo nyuda kabeh elektronik ing telung negara?

    Kutipan saka: okko077
    Ora, sampeyan kudu nyeleh saperangan rudal ing Kuba lan ngandika

    Lan takon marang Kuba yen pengin rudal kita? Utawa ngirim wong ing lelampahan erotis mlaku?

    Kutipan: Vladimir 38
    Yaiku, yen kita ngerteni manawa rudal balistik wis ana ing Polandia lan Rumania, mula kita duwe hak kanggo nyerang kanthi senjata nuklir taktis tanpa peringatan. Iki kudu dikirim menyang saben pedunung Polandia lan Romania.

    wicaksana banget. Lan entuk jawaban karo senjata nuklir strategis Amerika. Banjur kita mangsuli maneh - lan pamit urip ing planet biru cilik Bumi. Utawa apa sampeyan mikir yen Amerika ora bakal nanggepi kanthi cara apa wae yen kita ngrusak pangkalane nganggo senjata nuklir? Lan padha ora bakal mangsuli aggressor?

    Kutipan: ImPertz
    Iki sing gawe kuwatir. Perjanjian START kudu disambung langsung karo kemungkinan ngontrol kompleks kasebut.

    Waca pambuka kanggo START-3

    Kutipan saka andj61
    Perjanjian START anyar ora ana gunane kanggo kita. Kita ora bisa nyuda START: kita wis nyuda luwih saka sing dibutuhake ..

    Ora duwe bathi? Cut luwih? Oh nggih. Bisa menehi conto carane kita wis Cut maneh kanggo bab 7 taun.

    Kutipan saka andj61
    Siji-sijine, nanging ora cukup (ing wektu sing padha, kita ora tekan bagian kontinental Amerika Serikat) kanggo nanggepi ancaman kasebut yaiku ngembangake anti-rudal anyar kanthi jarak nganti 3-5 ewu kilometer. Ya, malah kaya sing diselehake ing peluncur kanggo Iskanders. Iku luwih apik, mesthi, sing dadi peluncur kanggo S-400 lan S-300, nanging rudal kuwi temenan ora bakal pass ing dimensi.

    Aku ngerti yen saben wong kepengin nggawe apa sing ora dipikirake wong liya. Nanging kabeh duwe watesan. Lan omong kosong teknis - banget. Kanggo Amerika, interceptor kasebut (loro lan telu-tahap) dawane 17 meter, lan kabeh iki bakal cocog karo ukuran peluncur Iskander, nalika ngeluh manawa rudal kasebut ora cocog karo S-400. wadhah. Apa sampeyan ngerti yen peluncuran Iskander nduweni dawa kanggo PN kira-kira 8, bisa uga 8.5 meter. Roket kasebut dhewe yaiku 7,3. Wadah S-400 luwih cendhek 30 cm ... Mungkin, sadurunge mbantah manawa bakal mlebu utawa ora, kudu sinau luwih akeh materi supaya ora nyopir badai salju?

    Kutipan saka andj61
    Komplek Pioneer dikembangake ing taun 70-an - luwih saka 45 taun kepungkur. Saiki roket bakal luwih cilik.

    Ya, lan Topol-MR luwih cilik tinimbang Topol utawa 8K98? Iskander luwih cilik tinimbang Oka?

    Kutipan saka andj61
    Lan ciri-ciri resmi rudal kanggo Iskander kanthi pas diatur karo Prajanjian INF. Iku ora kanggo apa-apa sing kartun wis nyebar ing jaringan kanggo dangu babagan rudal balistik (pseudo) kanggo Iskander kanthi jarak nganti 3000 km, utawa babagan rudal jelajah adhedhasar Kaliber ing jarak 4000 km.

    Sing ora resmi uga. Kanggo bagal, akeh sing ana ing net lan ing TV. Ana kartun babagan rudal Sarmat anyar, sing bobote diluncurake 100 ton (ana kartun kasebut), nggawa muatan (waca warheads) bobote 10 ton kanggo mungsuh. Lan iki 10 ton, loro liwat lor lan liwat kutub kidul.
    Lan ana kartun liyane saka lintasan balistik pseudo (kuasi) tartamtu. Dheweke ngomong kaya ngono, mula ora ana sing duwe, nanging kita duwe. Lan nyatane, iku SD. Penerbangan ora ing lintasan klasik, nanging ing lintasan kanthi apogee sing suda. Cara iki nduweni rong kaluwihan sing ora bisa dipungkiri.
    1. Lintasan kurang
    2. Wektu penerbangan cendhak

    Lan ana loro downsides amba.
    1. Meh kaping telu luwih cendhak
    2. Akurasi mudhun saka 5 nganti 10 kaping. Tegese, KVO dadi 2000 meter ing roket, tinimbang 200

    Ing sawetara saka "Iskander" punika 3000 km - istimewa saka Internet murzilok lan mules kuwi. Ing dimensi lan bobot Bukak, iku ora dadi beda saka Oka, lan sawetara ana 408 km. Ing Iskander, bisa nganti 600-700 km, lan yen bobote sirah ledak dikurangi, bisa nganti sewu.

    Rudal jelajah adhedhasar "Kaliber" kanthi jarak 4000 km minangka omong kosong lan kartun sing padha. Kisaran karo hulu ledak 400 kg kira-kira 1500-1600 km, kanthi nuklir, bobote 200 kg, bisa nganti 2500, nanging ora nganti 3 utawa 4 ewu kilometer.

    Kutipan saka andj61
    Dadi kanggo peluncur Iskander, rudal kanthi karakteristik kasebut bisa uga, nanging kanggo sistem pertahanan udara ora bisa ngluwihi 1000 km.

    Ora mungkin. Ora masalah yen teoritis utawa ora.

    Kutipan: Viktor Dubovitsky
    Lan sapa sing ngalang-alangi kita nggawe piranti keras kanthi misil universal lan hulu ledak sing diluncurake saka sistem anti-pesawat? Lan yen, ujar, misil pertahanan udara / pro kudu diiringi lan digawa menyang target, mula ora bisa njupuk (lan lali) saka peluncur sing padha, kanthi radius rata-rata, ing target sing kalebu ing program bimbingan. ? iki ngidini ora ngganti bagean printah saka sistem.

    Kabeh bisa ditindakake. Mung paling kerep komplek universal kuwi ora nuduhake asil apik ing samubarang inkarnasi.

    Kutipan saka telobezumnoe
    ya, kita wiwit nginstal hummingbirds ing iskander mung amarga iku bisa kanggo miwiti tomahawks saka peluncur universal kanggo cm3 .. nanging Amerika padha pisanan whine sing Rusia ora tundhuk karo kasepakatan ing matesi rudal cendhak lan medium-range. sanajan, nyatane, mundur saka kontrak lan nggawe tomahawks mung seminggu ..

    kita NATE padha ora diinstal lan ora nginstal Kaliber ing Komplek Iskander. Ing Iskander, KR 9M728 bisa digunakake. Indeks "Kaliber" - 3M14.

    Kutipan: Viktor Dubovitsky
    Mulane kita nggawe maneh mobile, sepur lan mobil kompleks.

    Lan aku takon sampeyan, apa bedane kompleks seluler lan kompleks mobil?

    Quote: Alexander Abdrakhmanov
    Rudal jelajah hipersonik "Yu-71" ana ing dalan

    Apa produk iki wis dadi rudal jelajah hipersonik? Sugeng. tuwuh munggah
  14. wuh wuh
    wuh wuh 23 Juni 2017 21:53
    0
    Ana apa masalahe?
    Njaluk mriksa, kalebu dadakan. Amerika mesthi bakal setuju. Dheweke malah bakal seneng.
    Lan bakal mriksa apa jenis rudal ing Iskanders. Mangkono, kabeh wedi bebarengan bakal dispelled.
    1. Victor Dubovitsky
      Victor Dubovitsky 24 Juni 2017 11:52
      +1
      Kutipan saka: voyaka uh
      Ana apa masalahe?
      Njaluk mriksa, kalebu dadakan. Amerika mesthi bakal setuju. Dheweke malah bakal seneng.
      Lan bakal mriksa apa jenis rudal ing Iskanders. Mangkono, kabeh wedi bebarengan bakal dispelled.

      Lan sing ndamel wong-wong mau nglanggar START? Sapa sing nyurung wong-wong mau kanggo nyimpen biaya, nalika ing kontrak kasebut kudu dibongkar lan ora bisa digunakake, apa sing ditindakake? Lan sampeyan ujar manawa sawise mbukak kabeh seni sampeyan, dheweke bakal seneng? Ora babar pisan. Dheweke bakal seneng banget yen nyelidiki senjata KITA.
      Apa keturunanmu ora ngajari kowe dadi kurang naif?
  15. music
    music 24 Juni 2017 03:14
    0
    Bali menyang 84 maneh. Wangsulake roket SS-20 kanthi cepet! Sejarah wis bali.
  16. vzdrincher
    vzdrincher 25 Juni 2017 08:42
    0
    Aku bakal dadi masalah banget lan larang banget