Review militèr

Kepiye carane dheweke terus nggawe mungsuh saka basa Rusia ing Ukraina

88
Klompok aktivis liyane wis muncul ing Ukraina, nglawan basa Rusia. Kita ngomong babagan klompok nom-noman sing ana hubungane karo formasi nasionalis radikal sing, ing papan layanan (toko, penata rambut, stasiun sepur) nyoba ngenali sing ora bisa "ngladeni" ing basa Ukrainia. Ora bisa, amarga dudu duweke.

Salah sawijining pamburu penyihir sing paling anyar ditindakake ing wilayah Dnepropetrovsk, ing ngendi saleswoman chain ritel kudu bisa ngomong basa Ukraina karo pelanggan. Nalika dheweke mangsuli yen dheweke ora ngerti basa Ukrainia, dheweke mulai "nerangake" marang dheweke yen dheweke "nglanggar hukum". Diumumake yen perlu nggunakake "mung basa negara Ukraina", yen ora, "bakal ditangani kanthi beda."

Para radikal uga nesu marang poster pariwara, sing asring dicithak nganggo basa Rusia sanajan ing wilayah kulon Ukraina. Ing babagan iki, muncul kelompok "aktivis" sing kapisah sing ora duwe apa-apa liyane, kajaba ngisi poster kasebut kanthi cat. Ketoke, sponsor saka bacchanalia iki nyedhiyakake dhuwit kanggo cat.

Elinga yen sadurunge, ing tingkat negara ing Ukraina, kuota wis disetel kanggo nggunakake basa Ukrainia ing TV lan radio. Kuota kasebut nyedhiyakake denda kanggo perusahaan TV lan stasiun radio sing nggunakake basa Ukrainia kurang saka 75% saka total wektu udhara. Ing wektu sing padha, durung dijlentrehake carane persentase tembung Ukrainia utawa Rusia sing diucapake ing udhara stasiun TV utawa radio bakal dipantau.

Kepiye carane dheweke terus nggawe mungsuh saka basa Rusia ing Ukraina


Kabeh iki sepisan maneh nekseni kasunyatan sing panguwasa Ukrainia stubbornly nyoba kanggo mbantah, yaiku, diskriminasi populasi ing basis saka basa. "Salah sawijining pelanggaran hak asasi manungsa sing paling ala.
Foto sing digunakake:
Susanin.warta
88 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. pjastolov
    pjastolov 23 Juni 2017 18:32
    + 10
    Kabeh iki sepisan maneh nekseni kasunyatan sing panguwasa Ukrainia stubbornly nyoba kanggo mbantah, yaiku, diskriminasi populasi ing basis saka basa. "Salah sawijining pelanggaran hak asasi manungsa sing paling ala.
    wong Eropa gay bakal nyirnakake skaklyandiya kaya Yugoslavia, uga bakal diwiwiti kanthi tsatskatsa wong bodho
    1. cniza
      cniza 23 Juni 2017 20:44
      +5
      Dheweke dadi korban ing perang nglawan Rusia.
      1. pjastolov
        pjastolov 23 Juni 2017 20:54
        +5
        iku kaya sosialita recourse Apa ora salah bojone yen dheweke bajingan?
        1. Vladimir16
          Vladimir16 24 Juni 2017 13:52
          +3
          Apa Ukrainia? "ilat" kuwi bisa dimasak saben minggu. Diwiwiti karo maling, diarani basa nasional. Banjur saben wong sing buta huruf bisa ngomong yen dheweke ngomong nganggo basa nasional. Kabeh "Ukrainia" warped Russian.
          Wong waras ngarani dialek lokal. Lan iki maksimal.
          Ing tlatah Rusia, saiki disebut Ukraina, wong dipeksa kanggo ngomong ing basa cepet nemokke. Ing campuran saka macem-macem adverbs. Kanggo dibagi Rusia dadi bêsik.
          Kanggo konyol:
          - ing kabeh ril sepur Ukraina kanggo jam tartamtu, enem sepur penumpang mlaku saka telat
          Kok senengane iki??? Iki carane kabeh Ukraina urip - "ing kabeh teluk karo zapiznennyam." Utawa iku bener kanggo ngomong wuxia?

          "zapiznennya" ora Mat. Iki gosip Ukrainia. Aku nelpon mova. Aku nulis layang tambahan. Omong kosong apa!!!
  2. MPK105
    MPK105 23 Juni 2017 18:32
    + 10
    Dnepropetrovsk maneh ... Ora Lvov, ora Ivano-Frankivsk, ora Galicia ... Dnepropetrovsk ... Ukraina Wétan ... Ya, carane kabeh wis diluncurake ana, ora malah 3 taun wis liwati ...
    1. Чёрный
      Чёрный 23 Juni 2017 18:44
      + 11
      Dadi sing paling menarik yaiku ora ana sing nggumunake. Beda karo panemu sing wis ditetepake, ora akeh wong Kulon ing ATO ..... wis biasa ngirim panguwasa Kyiv menyang alas, lan saiki ngirim ... wong bodho kanggo mateni sawetara ... . lagi ngresiki stables saka Polandia liyane lan liyane .. ... nanging saka Dnepropetrovsk, Zaporozhye, wilayah Kyiv - ana cukup setengah witted
      1. pjastolov
        pjastolov 23 Juni 2017 18:48
        + 12
        Iki sing wedi
        1. Pemotong
          Pemotong 23 Juni 2017 19:32
          + 14
          Medeni, lan carane! Sawetara minggu kepungkur, ana masalah ing Minsk, ing McDonald's padha mangsuli cupcake ora ing Belarusian. Ngerti, 2 negara. ilat ... Nanging padha ngangkat mane, wong suci ...
          1. pjastolov
            pjastolov 23 Juni 2017 20:05
            + 10
            mangsuli ora ing Belarusian
            Sial, aku ora ngerti Natsiks iki, nanging ora ana wong lanang normal? Aku nganggo basa Rusia, Belarusia, Polandia sajrone 2-3 dina (adaptasi) apa ora ana wong lanang sing normal - kanggo nerangake kahanan kasebut marang wong-wong iki? marasmus
          2. Maskom
            Maskom 23 Juni 2017 20:51
            +3
            Undercutter, Napa sampeyan nglawan wong Belarus sing nganggo basa Belarus ing Belarus? Apa kriminal kene?
            1. Orionvit
              Orionvit 24 Juni 2017 00:04
              +8
              Kutipan saka Mascom
              Undercutter, Napa sampeyan nglawan wong Belarus sing nganggo basa Belarus ing Belarus?

              Bab pidana ing kene yaiku sampeyan takon pitakonan provokatif bodho. Amarga mung ana siji basa, yaiku basa Rusia. Lan kabeh liya - dialek lokal lan dialek, kang uga dadi basa, thanks kanggo "Bolsheviks getih". Pitakonan sing kudu diisi maneh: Krimea sapa?
              1. Maskom
                Maskom 24 Juni 2017 07:10
                +1
                Crimea Historis Russian, sah Ukrainia.
                Kaya Kaliningrad (Koenigsberg) historis Jerman, sah Rusia.
                Kanggo hukum internasional modern, sisih legal saka Jeksa Agung bisa ngetokake liwat sajarah.
                1. Orionvit
                  Orionvit 24 Juni 2017 21:05
                  +2
                  Ukraina matèni yurisdiksi sawijining, uga konsep aturan hukum, malah ing Maidan. Referendum populer ora duwe kekuwatan hukum maneh? Lan hak rakyat kanggo mandhiri, wis padha ora duwe kekuatan hukum? Banjur pitakonan liyane, nanging Kosovo sapa?
            2. alex700
              alex700 24 Juni 2017 07:29
              +3
              Lan kenapa sampeyan nglawan Belarusians ngomong Belarusian ing Belarus? Apa kriminal kene?
              ora ana sing nglawan kasunyatan sing Belarusians bakal ngomong Belarusian. Dilarang nganggo basa Rusia!
          3. antivirus
            antivirus 24 Juni 2017 07:15
            0
            kadhangkala ka-e-tsya sing khusus ing pinggiran Kremlin "ayo tiba tiba" marang integrasi Eropah.
            Ing biaya apa wae, kalebu "ayo padha edan ing kana"
        2. bk316
          bk316 23 Juni 2017 19:35
          +9
          Iki sing wedi

          Apa wedi, mung ngerti ora ana lan ora ana wong fraternal, Rusia lan crests mung manggon ing wilayah padha, mbayar manungsa waé kanggo wilayah saka Rusia asli, lan saiki crests pengin mung kanggo tetep ana. Kaya bangsa (kepriye kudune) enom ing umum, padha ora menehi peduli sing basa iku dialek kuwi, sing ora ana sajarah independen utawa budaya, sing ekonomi ambruk - padha pengin daya ing wilayah iki, daya Unlimited.
      2. Pirogov
        Pirogov 23 Juni 2017 20:26
        +9
        Quote: Ireng
        Dadi sing paling menarik yaiku ora ana sing nggumunake. Beda karo panemu sing wis ditetepake, ora akeh wong Kulon ing ATO ..... wis biasa ngirim panguwasa Kyiv menyang alas, lan saiki ngirim ... wong bodho kanggo mateni sawetara ... . lagi ngresiki stables saka Polandia liyane lan liyane .. ... nanging saka Dnepropetrovsk, Zaporozhye, wilayah Kyiv - ana cukup setengah witted

        Sampeyan bener lan cukup wong bodho, nanging biasane wakil handeliki menyang kono, lan kanca-kanca iki bakal ngedol ibune uga, amarga ing ATO padha mbayar relatif uga yen dibandhingake karo gaji sipil.
      3. Orionvit
        Orionvit 23 Juni 2017 23:59
        +3
        Quote: Ireng
        nanging saka Dnipropetrovsk, Zaporozhye, wilayah Kyiv - ana cukup bodho

        Ora kaya sing sampeyan pikirake, nanging cukup. Umumé, sikap populasi ing wilayah kasebut kanthi musuhan. Biasane nom-noman bodho, kaget amarga impunitas patriotik, dadi ora sopan. Pamrentah bakal ganti, wong-wong aneh iki bakal dibersihake kanthi cepet, amarga kanthi tumindak, dheweke ora nambah rasa tresna marang warga lokal kanggo Ukraina. Lan pribadine dikenal. Aku kasengsem kanggo ndeleng carane padha nembang nalika padha nyekel bal.
    2. siberalt
      siberalt 23 Juni 2017 18:49
      +7
      Sing kok padha nglakoake munggah ing Dnieper sing setengah saka wong Yahudi ing kutha, nanging, kaya, saka mantan Novorossiysk. Lan bakal padha meneng supaya ora dadi luwih elek. Padha bisa ngatur nganggo basa dhewe.
      1. alex700
        alex700 24 Juni 2017 07:31
        0
        Amarga ing Dnieper padha ngojok-ojoki setengah saka wong Yahudi ing kutha
        wong Yahudi saka ngendi? Dheweke uga ora ditinggal ing Odessa.
        1. Mantan Rusian
          Mantan Rusian 24 Juni 2017 11:33
          +3
          Kutipan saka: aleks700
          wong Yahudi saka ngendi?

          Ing Dnepropetrovsk, papan pangibadah paling gedhe, diaspora Yahudi paling gedhe, iki tanah Kolomoysha lan Co., mula saka kono! hi
          1. alex700
            alex700 24 Juni 2017 20:04
            +1
            Ing Dnepropetrovsk, papan pangibadah paling gedhe, diaspora Yahudi paling gedhe, iki minangka tanah Kolomoysha lan Co.
            mula padha yasa omah kanggo awake dhewe, nanging gedhe banget.
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 23 Juni 2017 18:57
      +5
      Kutipan: MPK105
      Dnepropetrovsk maneh... Ora Lvov, dudu Ivano-Frankivsk, dudu Galicia... Dnepropetrovsk..

      Kok kaget?
      Utawa apa sampeyan lali yen Boris minangka walikota Dnepropetrovsk"tukang gantung"Filatov?
      Lan pungkasan. Ora ana pendaratan saka Maidan. Ora ana statement ekstremis. Sampeyan perlu kanggo menehi scum sembarang janji, njamin lan nggawe konsesi sembarang.
      ... Lan gantung ...
      Gandheng mengko
    4. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 19:03
      +3
      \
      Kutipan: MPK105
      Dnepropetrovsk maneh ... Ora Lvov, ora Ivano-Frankivsk, ora Galicia ... Dnepropetrovsk ... Ukraina Wétan ... Ya, carane kabeh wis diluncurake ana, ora malah 3 taun wis liwati ...

      Miturut residents saka Dnepropetrovsk, iku bener kanggo ngomong "Dnipro".Ing kene sampeyan duwe wong fraternal

      Umumé, Russophobia umum ing sisih kidul-wétan Ukraina ora diwiwiti ing 2016, lan ora ing 2014, nanging ing endi wae ing 2003-2010. Ing peta pemilihan apa wae, sampeyan bisa ndeleng manawa wiwit taun 2003, partai Svidomo wis entuk posisi kaping pindho, lan sawise persetujuan ing armada, janjian Azarov minangka perdana menteri, lan Yatsenyuk minangka pimpinan oposisi, ana jeblugan saka sentimen anti-Rusia, lan dadi kuat sing Yanukovych tumuju kanggo integrasi Eropah ing awal 2013.

      Pungkasan, sentimen pro-Rusia ing Ukraina rampung ing 30 November 2013, nalika Maidanists nampa halo saka "anak-anak apes sing diantemi dening prajurit Berkut ing komando saka Moskow." Miturut cara, panguwasa transisi Ukraina nggawe kesalahan sing padha. Nalika ngirim pasukan menyang Donbass, dheweke nggawe DPR kanthi cara sing padha / gambar LPR para pejuang kamardikan minangka regional ing 30 November 2013. Yen Turchinov wis menehi Donbass menyang Akhmetov, banjur ing musim panas 2014 DPR lan LPR bakal mung mbaleni nasib KhNR, wiwit wiwitan kanggo kamardikan (Pitakonan otonomi disedhiyakake kanggo referendum) ora luwih saka 20% saka populasi ngandika, lan mung 2-5% padha siap kanggo defend karo senjata ing tangan. saka Yanukovych, aneksasi Crimea, agresi gedhe banget saka Svidomo dadi siji paket Odessa, lan bener sentimen pro-Rusia

      Kanggo Crimea, Kyiv nindakake pakaryan sing adil ing kana, nanging
      1) Crimea ora gumantung banget marang Ukraina
      2) Ing Sevastopol, Piala Donya Federasi Rusia wis ana lan saiki, mula, kontak antarane Rusia lan Ukrainia minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur tinimbang ing wilayah liyane.
      , Mulane, sentimen pro-Rusia ing musim semi 2014 minangka urutan gedhene sing luwih kuat tinimbang ing Donbass. Rusia ing semangat", yen ora ing 10-15 taun sampeyan bisa entuk Baltik kapindho
      1. ngalahake
        ngalahake 23 Juni 2017 19:16
        +9
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        panguwasa transisi Ukraina nggawe kesalahan nalika nglilani pasukan menyang Donbass, padha nggawe citra pejuang kamardikan kanthi cara sing padha kanggo DPR / LPR, kaya regional ing 30 November 2013. Yen Turchinov wis menehi Donbass. menyang Akhmetov, banjur ing mangsa panas 2014 DPR lan LPR mung bakal mbaleni ora luwih saka 20% saka populasi ngandika metu kanggo kamardikan (masalah otonomi disedhiyakake kanggo referendum), lan mung 2-5% siap kanggo Mbela karo gaman ing tangane. Menapa malih, tokoh-tokoh kasebut minangka asil ngiket nggulingake Yanukovych dadi siji paket , aneksasi Crimea, agresi gedhe banget saka Svidomo ing Odessa, lan, nyatane, sentimen pro-Rusia.


        Oh, lan bubur ing sirah ... Mash!

        Kesalahan sing endi? Bandera, sing tau tumindak beda?

        Ing kasunyatan, pemicu perang ditekan ing Maidan nalika OUR OMON dibakar.
        Mungkin ora disenengi dening kita sadurunge (sadurunge Maidan) amarga sawetara alasan (amarga polisi ngguyu ), nanging KITA ...
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 21:16
          +2
          Kutipan saka Venceremos
          Oh, lan bubur ing sirah ... Mash!

          Mung sosiologi lan sawetara kawruh babagan administrasi umum
          Kutipan saka Venceremos
          Kesalahan sing endi? Bandera, sing tau tumindak beda?
          Ing kasunyatan, pemicu perang ditekan ing Maidan nalika OUR OMON dibakar.

          Sampeyan bisa nyimpen yen sampeyan pengin.
          https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%83%D0%B7%
          D1%8B%D1%87%D0%BA%D0%BE,_%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA
          %D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80_%D0%98%D0%B2%D0%B0
          %D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

          + sawayah-wayah aku ngerti, Casus Belli minangka penghapusan hukum basa 2012, lan iki wis sawise kamenangan Maidan.
          1. ngalahake
            ngalahake 23 Juni 2017 22:12
            +6
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Aku ngerti, Casus Belli minangka penghapusan hukum basa 2012, lan iki wis sawise kamenangan Maidan.

            Ya, iku (kanggo wong-wong mau) "kobong kreteg", "titik ora bali", AWAL AKHIR ... Mung.
            Lan kasunyatan manawa kita ora bakal bisa manggon ing negara KANGGO dadi jelas kanggo kita sawise polisi huru-hara diobong.
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 22:38
              +2
              Kutipan saka Venceremos
              Kutipan: Sukhoi_T-50
              Aku ngerti, Casus Belli minangka penghapusan hukum basa 2012, lan iki wis sawise kamenangan Maidan.

              Ya, iku (kanggo wong-wong mau) "kobong kreteg", "titik ora bali", AWAL AKHIR ... Mung.
              Lan kasunyatan manawa kita ora bakal bisa manggon ing negara KANGGO dadi jelas kanggo kita sawise polisi huru-hara diobong.

              Protes massa diwiwiti ing musim semi 2014
              1. ngalahake
                ngalahake 23 Juni 2017 22:47
                +7
                Kutipan: Sukhoi_T-50
                Protes massa diwiwiti ing musim semi 2014

                Ya, marang kawangun dadi-disebut "daya" sing teka menyang minangka asil saka kudeta.
                Nanging malah sadurungé wis ana ANTIMAYDAN, kang pengecut Yanukovych ora digunakake minangka perlu ...
                1. Sukhoi_T-50
                  Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 23:04
                  +1
                  Kutipan saka Venceremos
                  Ya, marang kawangun dadi-disebut "daya" sing teka menyang minangka asil saka kudeta.
                  Nanging malah sadurungé wis ana ANTIMAYDAN, kang pengecut Yanukovych ora digunakake minangka perlu ...

                  Yanukovych minangka gond persen 100. Nanging, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, ing Yanukovych, Anti-Maidan ora entuk efektifitas kaya ing kahanan perang lan pelanggaran hukum nasionalis.
      2. siberalt
        siberalt 23 Juni 2017 20:20
        +3
        Ya, sampeyan lali babagan Crimea. Wis pirang-pirang abad Rusia, kaya Novorossiya. Rusia minangka penyangga negara Ukrainia, uga Rusia. Rusia mbengkongake - lan Ukraina bakal nyebar menyang bagean cilik menyang pengering rambut. Lan gagak wis mabur.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 21:22
          0
          Quote: siberalt
          Lali Crimea

          Secara pribadi, aku ora kepikiran, mung elinga yen SBU beroperasi ing kono suwene 23 taun, sing nampa agen sing kuat banget.
          Quote: siberalt
          Rusia minangka penyangga negara Ukrainia

          Ikatan negara Ukrainia yaiku Sovietness nganti sumsum, dikalikan karo Russophobia.Aku wis nulis draf artikel babagan perkara iki sajrone sawetara wulan.
      3. Orionvit
        Orionvit 24 Juni 2017 00:13
        +1
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        Umumé, umum Russophobia ing sisih kidul-wétan Ukraina ora diwiwiti ing 2016, lan ora ing 2014.

        Nelpon spade spade, universal Russophobia ora diwiwitilan diwiwiti..
        Miturut pedunung Dnepropetrovsk, iku bener kanggo ngomong "Dnipro".
        Opo sing salah? Apa sing ora disenengi? Sing bener, wiwit kapan Svidomo Ukrainians ngganti jeneng kutha-kutha Rusia kanthi impunity? Yen sampeyan ora seneng Dnepropetrovsk, banjur nelpon jeneng sajarah sawijining Yekaterinoslav.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 25 Juni 2017 17:32
          0
          Kutipan saka Orionvit
          Nelpon spade spade, umum Russophobia ora miwiti, nanging wiwit.

          Ana sing kudu menehi buku teks Rusia Aja ngapusi kasunyatan, saben dinten Russophobia minangka fitur saka sawetara Ukrainians telung puluh taun kepungkur (sanajan temenan ora tekan tingkat sing diamati ing negara Baltik), lan wilayah utama ngendi BR-West diamati, Center lan Kherson. wilayah.
          Kutipan saka Orionvit
          Opo sing salah? Apa sing ora disenengi? Sing bener, wiwit kapan Svidomo Ukrainians ngganti jeneng kutha-kutha Rusia kanthi impunity? Yen sampeyan ora seneng karo Dnepropetrovsk, banjur nelpon kanthi jeneng sajarah Yekaterinoslav.

          Yekaterinoslav uga ditolak, amarga nalika pamaréntahan Catherine II, Zaporozhian Sich dirusak.
          1. Orionvit
            Orionvit 25 Juni 2017 21:47
            0
            Lan apa hubungane Zaporozhian Sich karo Ukraina? Ayo banjur klasifikasi Tatar Krimea minangka wong Ukrainia, amarga Crimea uga dadi bagéan saka Ukraina. Iki saiki Zaporizhzhya freemen, padha kaya kanggo ngenali miturut omongane uwong "kepinginan Ukrainians kanggo" kamardikan "", nalika Cossacks, iku budaya militèr kapisah, supaya nganggo, bab dhewe. Ukraina lan Ukrainianisme minangka warisan panship Polandia, lan liya-liyane yaiku Little Russia. Sampeyan ora kudu nggabungake kabeh.
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 26 Juni 2017 16:36
              0
              Kutipan saka Orionvit
              Lan apa hubungane Zaporozhian Sich karo Ukraina? Ayo banjur klasifikasi Tatar Krimea minangka wong Ukrainia, amarga Crimea uga dadi bagéan saka Ukraina. Iki saiki Zaporizhzhya freemen, padha kaya kanggo ngenali miturut omongane uwong "kepinginan Ukrainians kanggo" kamardikan "", nalika Cossacks, iku budaya militèr kapisah, supaya nganggo, bab dhewe. Ukraina lan Ukrainianisme minangka warisan panship Polandia, lan liya-liyane yaiku Little Russia. Sampeyan ora kudu nggabungake kabeh.

              Wilayah sing ana ing wilayah Dnipropetrovsk sadurunge dadi wilayah kegiatan Zaporizhzhya Cossacks, banjur Zaporizhzhya Sich ora mung Ukrainia, ana meh internasional lengkap Eropa Timur, aku ora bakal menehi komentar babagan Ukraina lan Little Russia. , amarga aku mikir yen ana akeh wong sing tuwuh ing USSR ing Rusia, omongan apa wae babagan topik iki ora ana apa-apa.
    5. oke077
      oke077 23 Juni 2017 19:05
      +8
      Ing pinggiran, ora ana sing ngerti carane nganggo basa Ukrainia. Kabeh negarawan, kalebu parashka, nganggo basa Rusia nganggo tembung Ukrainia, lan nganggo tembung Ukrainia sing ora bener. Mung sawetara wong sing nganggo basa Ukraina sastra. Wong Kulon dudu penutur asli basa Ukrainia. Basane kasar karo bias Polandia....
      1. Sukhoi_T-50
        Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 19:22
        +4
        Kutipan saka: okko077
        Ing pinggiran, ora ana sing ngerti carane nganggo basa Ukrainia. Kabeh negarawan, kalebu parashka, nganggo basa Rusia nganggo tembung Ukrainia, lan nganggo tembung Ukrainia sing ora bener. Mung sawetara wong sing nganggo basa Ukraina sastra. Wong Kulon dudu penutur asli basa Ukrainia. Basane kasar karo bias Polandia....

        Umumé, basa Ukrainia minangka konsep sing kondisional banget, sing aku ngerti, saiki dialek Poltava dianggep standar, miturut rezim Soviet yaiku Kharkov.
        Dialek Ukrainia Kulon minangka campuran dhialèk Polissya karo Romania, Hungaria lan Polandia kanthi proporsi 15-35% nganti 85-65%.
        1. Orionvit
          Orionvit 24 Juni 2017 00:20
          0
          Kutipan: Sukhoi_T-50
          Sa adoh aku ngerti, Poltava saiki dianggep standar

          Mung dialek Poltava, ana ing sangisore rezim Soviet sing "disengiti". Saiki dialek Galicia lagi ditanem, tinimbang melodiousness, karo logat Polandia aneh lan ing sawetara panggonan ora bisa dingerteni.
          1. Sukhoi_T-50
            Sukhoi_T-50 24 Juni 2017 15:58
            +1
            Kutipan saka Orionvit
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Sa adoh aku ngerti, Poltava saiki dianggep standar

            Mung dialek Poltava, ana ing sangisore rezim Soviet sing "disengiti". Saiki dialek Galicia lagi ditanem, tinimbang melodiousness, karo logat Polandia aneh lan ing sawetara panggonan ora bisa dingerteni.

            Ora tau Galician. Galician nduweni aksen sing rada beda karo sing digunakake saiki
            Alamiah, dhialèk murni ora digunakake, nanging ana proporsi antarane wong-wong mau, gumantung saka demografi lan ora mung kahanan ing negara. Slobozhansky) dialek, banjur teka ing steppe, amarga ana hubungan sing raket banget antarane Rusia lan Ukrainia.
            Sawisé ambruk USSR, hubungan antarane republik padha pedhot, lan industri nilar, supaya Bunch saka migran saka Kharkov lan Dnepropetrovsk padha menyang Kyiv kanggo entuk dhuwit, lan dialek utama ing Kyiv Poltava (Aku ngomong minangka a wong sing duwe kawruh babagan basa Ukrainia), mula padha
            Kutipan saka Orionvit
            tinimbang melodiousness, karo logat Polandia aneh lan kadhangkala ora bisa dingerteni
      2. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 23 Juni 2017 19:38
        +4
        Kutipan saka: okko077
        Ing pinggiran, ora ana sing ngerti carane nganggo basa Ukrainia, kabeh negarawan, kalebu parashka, nganggo basa Rusia nganggo tembung Ukrainia, lan nganggo tembung Ukrainia sing ora bener.

        Langsung kelingangetihenAzarova. eseman
      3. siberalt
        siberalt 23 Juni 2017 20:12
        +4
        Sastra Ukrainia kaya? ngguyu Kita kabeh duwe panulis lan pujangga sing nggunakake folklor padesan, banjur kepiye? Sastra mung dadi basa kang dadi warisan klasik lan donya internasional. Nanging basa Ukrainia, kajaba kanggo sawetara bagéan saka Ukrainians piyambak, ora ana sing ngerti tenan! Shurzhik - ya. Amarga dheweke lucu lan dingerteni, lan bakal nggawa sampeyan menyang Kyiv. Nanging ora luwih.
    6. ltc22a
      ltc22a 23 Juni 2017 19:37
      +2
      Kutipan: MPK105
      Dnepropetrovsk maneh ... Ora Lvov, ora Ivano-Frankivsk, ora Galicia ... Dnepropetrovsk ... Ukraina Wétan ... Ya, carane kabeh wis diluncurake ana, ora malah 3 taun wis liwati ...

      Elinga yen D. Yarosh asale saka Dneprodzerzhinsk (wilayah Dnepropetrovsk). Lan dheweke miwiti kegiatane ora telung taun kepungkur, nanging sadurunge.
    7. Catherine II
      Catherine II 23 Juni 2017 21:52
      +2
      Kutipan: MPK105
      Dnepropetrovsk maneh ... Ora Lvov, ora Ivano-Frankivsk, ora Galicia ... Dnepropetrovsk ... Wétan Ukraina ...

      Lha iki panggonane padha sepakat..
      ing kana dheweke terus-terusan ngalahake wong, kanggo basa Rusia utawa kanggo basa Ukrainia .. ora bisa ditrapake ..
      A kekacoan ana, ing umum, banjur ... kita njupuk menyang akun sing Dnieper ilang paling residents saka sawijining kutha ing ATO. Lan ana sing paling veteran.
      1. ngalahake
        ngalahake 23 Juni 2017 22:15
        + 10
        Kutipan: Catherine II
        Dnipro paling kabeh ilang pedunung sawijining kutha ing ATO. Lan ana paling veteran.


        Ana akeh pengkhianat ing kana, lan pengkhianat lan algojo Donbass ...

        Sapa sing ngajari sampeyan nelpon "veteran"? Lan para veteran APA?
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 22:43
          +3
          Kutipan saka Venceremos
          Kutipan: Catherine II
          Dnipro paling kabeh ilang pedunung sawijining kutha ing ATO. Lan ana paling veteran.

          Ana akeh pengkhianat ing kana, lan pengkhianat lan algojo Donbass ...
          Sapa sing ngajari sampeyan nelpon "veteran"? Lan para veteran APA?

          Iku wektu kanggo nyadari yen ora ana maneh Ukraina Ana Galicia, Ukroreich, Banderastan ... Nanging ora Ukraina, ora SSR Ukraina, ora Little Rusia
          1. ibu rumah tangga
            ibu rumah tangga 24 Juni 2017 00:30
            +1
            Ana Little Russia - bagean saka Rusia kanggo sementara dikuwasani dening Nazi. Nanging aku kepingin weruh carane manggon ana, sampeyan ora bisa sinau nganggo dialek lokal? Yaiku, basa Rusia ing kahanan kaya ngono digunakake sanajan ana tekanan, kaya pita St. George!
            1. Mantan Rusian
              Mantan Rusian 24 Juni 2017 11:41
              +1
              Quote: ibu rumah tangga
              Nanging aku kepingin weruh carane manggon ana, sampeyan ora bisa sinau nganggo dialek lokal? Yaiku, basa Rusia ing kahanan kaya ngono digunakake sanajan ana tekanan, kaya pita St. George!

              Aku wis manggon ing Ukraina wiwit 2011, aku nganggo basa Rusia, aku ora weruh masalah lan kabeh wis rapi! Paling ora ing wilayah kita, aku ora krungu yen ana wong sing duwe masalah kanggo basa Rusia, ing kutha regional, umume, umume kabeh massa ngomong campuran Rusia lan Surzhik! hi
  3. Zoldat_A
    Zoldat_A 23 Juni 2017 18:32
    +9
    Wis biasa. Lan kaya njijiki ... Gusti! Nalika padha, DB, muter cukup saka selfishness? ... Nalika padha arep mangan, lan Kulon bakal ngomong "nemae"?
    1. Sukhoi_T-50
      Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 19:10
      +3
      Kutipan saka: Zoldat_A
      Wis biasa. Lan kaya njijiki ... Gusti! Nalika padha, DB, muter cukup saka selfishness? ... Nalika padha arep mangan, lan Kulon bakal ngomong "nemae"?

      Lali babagan Front Ukrainia, babagan Pereyaslavl Rada lan liya-liyane.

      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 23 Juni 2017 20:34
        +6
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        Mungkin iku worth nguber kabijakan padha menyang tilas USSR, minangka Inggris menyang Persemakmuran Inggris?

        Dadi awake dewe iki apikan, loman lan jujur, sial... Yen arep urip mandiri, urip. Tanpa ganti rugi lan ganti rugi. Lan kita, kanthi tradisional, dibayar karo apa sing dibayar .... Evil njupuk, kanthi golly ...
      2. ngalahake
        ngalahake 23 Juni 2017 22:16
        +4
        Kutipan: Sukhoi_T-50
        Lan elinga yen Ukroreich, Zhydobandera lan Russophobia uga langgeng lan ora bisa dibatalake.


        Kita bakal ngobong lan mbusak.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 23 Juni 2017 22:41
          0
          Kutipan saka Venceremos
          Kutipan: Sukhoi_T-50
          Lan elinga yen Ukroreich, Zhydobandera lan Russophobia uga langgeng lan ora bisa dibatalake.

          Kita bakal ngobong lan mbusak.

          Lan pira regane?
          Kutipan: Khrushchev

          Kita bakal mbangun komunisme ing taun 1980!
          1. Mantan Rusian
            Mantan Rusian 24 Juni 2017 11:45
            +1
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Lan pira regane?

            Lan apa sampeyan mikir luwih apik kanggo manggon ing omah edan iki? Mungkin Venceremos isih bener lan sampeyan kudu mikir babagan carane nindakake kanthi kerugian sing paling sithik! Utawa ngidoni kabeh lan ngenteni scumbags mateni, ngrampog?
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 24 Juni 2017 16:00
              0
              Kutipan: Mantan Rusia
              Kutipan: Sukhoi_T-50
              Lan pira regane?

              Lan apa sampeyan mikir luwih apik kanggo manggon ing omah edan iki? Mungkin Venceremos isih bener lan sampeyan kudu mikir babagan carane nindakake kanthi kerugian sing paling sithik! Utawa ngidoni kabeh lan ngenteni scumbags mateni, ngrampog?

              Warga "pro-Rusia" ing Dnipro ora ngangkat driji kanggo njaluk bantuan Rusia, lan ora mung Dnipro
      3. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 25 Juni 2017 01:56
        0
        Populasi lan panguwasa ing pirang-pirang bekas koloni nganggep Inggris kanthi normal.
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 26 Juni 2017 16:46
          0
          Kutipan: Sergeyj1972
          Garing

          Saiki bisa, nanging 10 taun pisanan sawise dekolonisasi meh ana pembantaian, lan ing loro-lorone
  4. iLiitisitch
    iLiitisitch 23 Juni 2017 18:32
    +6
    Wah, lan para aktivis kasebut bakal ditutupi karo mabuk nalika kandang pitik fasis iki ambruk. Ora let suwe, wedhus tanpa otak, rasane. Lan ing ngendi padha mlayu? Kanggo Polandia tanpa visa, mbok menawa. Amarga ing Eropah kabeh panggonane maling wis dicekel.
  5. asu ajag88
    asu ajag88 23 Juni 2017 18:37
    +8
    Luwih saka siji generasi mungsuh Rusia lan kabeh Rusia wis diwasa ... kanggo tujuan keamanan ... uga kanggo tujuan medis, wektune kanggo ngenalake kebijakan visa sing ketat ... kabeh peserta ing ATO ... sing aktif ndhukung rezim (saka politisi kanggo sukarelawan saka macem-macem setelan) kanggo nglarang kabeh wong saka ngetik Rusia kanggo urip ... kanggo ngerti karo saben wong sing teka kanggo karya ... sing padha lan apa Rusia perlu kontingen iki ...
    Wes suwe ora sedulur...ora usah khayalan...
    1. Tusv
      Tusv 23 Juni 2017 19:13
      0
      Kutipan saka silberwolf88
      kanggo tujuan keamanan ... uga kanggo tujuan medis, wektune kanggo ngenalake kabijakan visa sing ketat

      Kepiye babagan maknane? Crest ing Rusia, FIG sampeyan bisa ngomong, lan Crest sing nyolong kanggo Kanada, supaya padha ngenalaken regime visa visa. Ngopo kok repot-repot? Apa iku kanggo kapentingan olahraga. Otot inflated tresna nang endi wae ngguyu
    2. Orionvit
      Orionvit 24 Juni 2017 00:24
      +2
      Kutipan saka silberwolf88
      Wes suwe ora sedulur...ora usah khayalan

      Sing mesthi. Nanging maneh, perlu kanggo mbedakake Rusia ing Ukraina saka Ukrainians, iki beda. Dadi kabeh bener, ora bakal ana sing apik.
    3. Mantan Rusian
      Mantan Rusian 24 Juni 2017 11:54
      +1
      Kutipan saka silberwolf88
      Wes suwe ora sedulur...ora usah khayalan...

      Sapa sing ora sedulur? Ya, setengah saka Rusia Lor duwe sedulur saka Ukraina, akeh sing komunikasi normal! Suwi-suwi dudu sanak-sedulur, nanging sedulur-sedulur wis ora sedulur maneh? Ana wong frostbitten ing Ukraina lan ing Rusia! Pira suwene wong Chechen dadi sedulur utawa Dags? Lan ing Belarus, Nazi wiwit ngunggahake buntut lan Gusti Allah ngalang-alangi, ing 5-6 taun, sampeyan uga bakal nulis babagan sedulur saka Belarus? Apa sampeyan nolak kabeh sedulur sing kaya ngono, utawa mung sing dicritakake ing TV? Lan apa sing sampeyan ora bakal kalebu ing pundak sampeyan? Aku duwe akeh sadulur, sadulur, kanca saka kabeh bangsa ing Lor, kita komunikasi, nggawe kanca, teka kanggo ngunjungi saben liyane lan kabeh ora ana apa-apa kanggo kita, nanging kanggo wong-wong kaya sampeyan aku bisa ngomong siji bab: sampeyan wis ora lunga. adoh saka Maidan lan Batavia Nasional (bebarengan karo benders lsp.) negatif ! Good luck kanggo sampeyan ora sedulur ing karya hard kanggo nggoleki ora sedulur! wong bodho
      1. asu ajag88
        asu ajag88 24 Juni 2017 13:45
        0
        sampeyan duwe masalah karo pikiran logis ... Ukraina nilar Rusia ... dhewe
        ya ana tali kekeluargaan... akeh... NANGING... sapa wae sing milih sisihan Maidan... ATO... wis dadi mungsuh wae (mungkin cedhak karo kowe, didelok. dening gendéra, kaya sedulur ... kanca cilik) .. wong milih pilihan MUSUH RUSIA LAN RUSIA.
        Nasionalisme saben dina ing Ukraina wis suwe ... wong Bandera sing umure cendhak bisa ngunggahake putu ...
        1. Mantan Rusian
          Mantan Rusian 24 Juni 2017 17:19
          0
          Kutipan saka silberwolf88
          ya ana tali kekeluargaan... akeh... NANGING... sapa wae sing milih sisihan Maidan... ATO... wis dadi mungsuh wae (mungkin cedhak karo kowe, didelok. dening gendéra, kaya sedulur ... kanca cilik) .. wong milih pilihan MUSUH RUSIA LAN RUSIA.

          Mungkin logika sampeyan salah? Aku wrote kanggo sampeyan ing Rusian, apa ana wong ing ATO apa karo, Aku ora ngomong apa-apa bab wong-wong mau, Nanging ana bagean saka populasi sing nglawan ATO, marang break karo Federasi Rusia. etc., akeh mlayu saka registrasi militèr lan kantor enlistment, sawetara malah duwe dhuwit ing Federasi Rusia ngirim LDNR, nanging kanggo sampeyan iku luwih gampang kanggo nelpon everyone mungsuh! Akeh sing ora bisa ninggalake tuwane lawas, property, etc., kanggo pindhah menyang Federasi Rusia utawa nang endi wae liya, lan padha mungsuh kanggo sampeyan amarga padha manggon ing tlatah Ukraina! Kanggo miwiti, sampeyan mutusake sapa sing dadi mungsuh, lan sapa sing dadi kanca lan sedulur, amarga ana wong normal sing uga ngunjungi situs web VO, sanajan bubar durung dadi aman kanggo ngunjungi situs Rusia, kabeh panyedhiya kudu ngetok ing endi wae. - sapa, ngendi lan carane! Dadi sayangku, iki kabeh, ora kabeh gampang kaya sing dikira! Ora kabeh mungsuh lan ora kabeh ora sedulur! hi
  6. Tusv
    Tusv 23 Juni 2017 18:45
    +5
    Ora ana sing luwih apik kanggo basa Rusia tinimbang larangan kasebut. Ora ana sing nglarang MOV ing negara kita lan tiwas keprungu
    1. Catherine II
      Catherine II 23 Juni 2017 21:55
      0
      Kutipan saka Tusv
      Ora ana sing luwih apik kanggo basa Rusia tinimbang larangan kasebut. Ora ana sing nglarang MOV ing negara kita lan tiwas

      Sejatine, bagean pisanan salah. Larangan pembangunan ing tingkat negara dudu larangan panggunaan, yaiku pembangunan. Tanpa pangrembakan, kabutuhane suda.Basa uga minangka barang dagangan. Lan bathi basa iku invaluable.
      Kutipan saka Tusv
      Ora ana sing nglarang MOV ing negara kita lan tiwas

      ing tingkat negara, Rusia wajib. Lan Ukrainia ora malah narik sing internasional.Ana sawetara operator relatif kanggo kabeh wong. Panggunaan kurang logis.
      1. siberalt
        siberalt 23 Juni 2017 22:16
        +2
        Basa dudu barang dagangan, nanging sinonim - "kewarganegaraan". Senajan, Ukrainians ora ngerti iki. Padha duwe barang - kabeh sing bisa goyangake kanggo wong kanggo sepotong lemak utawa tumpukan vodka (ora kanggo saben wong, mesthi). Poroshenko nyatakake awake dhewe minangka leluhur Ukraina lan pangadeg basa kasebut. Lan iki mengeti 100th VOSR. Wigati, pranyata upaya kanggo gabung karo pangkat "agung". Taki, ayo miwiti maneh kanggo umpteenth wektu, Nanging! ngguyu
    2. ibu rumah tangga
      ibu rumah tangga 24 Juni 2017 00:34
      0
      Ora, ora mati, tilki suda! Manggon ing Kuban, lan ora ana sing ngarani Ukrainia. Lan kanggo wong-wong sing, ing basis iki, mbukak cangkeme kanggo tanah kita, supaya padha menenga, amarga bakal keselak. duka
  7. sl3
    sl3 23 Juni 2017 18:48
    +4
    Aktivis?Bums sing ora pengin bisa, kanggo entuk manfaat kanggo wong, supaya padha u.b.l.y.d.k.i.
  8. strategi
    strategi 23 Juni 2017 18:52
    +5
    Lan kenapa Saakashvili ing pidato umum anyar 100% nggunakake basa Rusia lan ora mbayar. Mungkin iku kanggo wicara Rusian dheweke nyoba uncalan endhog lan douse wong karo ijo sarwa? ngguyu
  9. penembake gunung
    penembake gunung 23 Juni 2017 18:55
    +4
    Kesel karo panheads. Dheweke misahake wilayah kasebut kanthi salah diarani negara. Wis luwih murah tinimbang plinth, nanging kabeh gatel ...
  10. shubin
    shubin 23 Juni 2017 18:56
    +9
    Aku eling anekdot saka sore anyar karo Vladimir Solovyov;
    Telpon menyang SBU:
    - Pendhaftaran pepadhamu nganggo basa Rusia
    - Apa sampeyan nglaporake nganggo basa Rusia?
    - Apa sampeyan mangsuli nganggo basa Rusia?
    Ngaso kikuk:
    - Kamulyan kanggo Ukraina
    - Kamulyan kanggo para pahlawan
  11. Gradien 3
    Gradien 3 23 Juni 2017 19:00
    +2
    Foto ngeri...
    Kaya sing metu saka novel Bradbury ...
    "451 derajat Fahrenheit ..."
    Padha ngobong ... kabeh buku ...
    Ngumpul disini...
    Nyuwek ilatmu!
    1. bk316
      bk316 23 Juni 2017 19:43
      +4
      451 derajat Fahrenheit

      Ya, sampeyan kaya ing jaman kepungkur ing mesin wektu ....
      Kabeh anti-utopia ing abad kaping 20 ditindakake kanthi apik ing abad kaping 21 lan diarani demokrasi.
      Aku weruh carane kabeh wis obah menyang iki, nanging apa padha nindakake karo nilai inti saka "kabebasan wicara" malah disabetake kula: saiki ing saben negara demokratis ana pelayanan bebener.
  12. Catherine II
    Catherine II 23 Juni 2017 22:02
    0
    Dnieper wis suwe banget, banjur digebugi ing kana kanggo Ukrainia, banjur kanggo Rusia .. dheweke dhewe ora mutusake sapa dheweke, nasionalis sing semangat, pembela Ukraina, utawa apa wong liya ... kanggo saiki padha mutusaké - raid kuwi ing saben liyane kudu ono.
    Babagan kasus. Ing toko komersial, yen dheweke miwiti nganggo basa Ukrainia (aku ora peduli, sanajan ing basa Inggris), dheweke bakal dijaluk nganggo basa Rusia. Senajan ana kasus, bakul nyoba njawab nganggo basa sing trep kanggo para panuku.
    Sikap iku loro. Ing sisih siji, syarat kanggo ngomong sawetara basa minangka nglanggar hak-hak warga negara. Nanging yen iki minangka wangun panyuwunan - kanggo perdagangan sing luwih apik (lan aku nyekseni nalika wong Inggris pengin golek madu ing supermarket - lan ora ana sing nulungi dheweke). Menembak karyawan toko umume dilarang tanpa ijin.
    Ing tangan liyane, saben warga Ukraina ngerti loro Ukrainia lan Rusian. Paling ora ing tingkat conversational. Iki prakara prinsip. Supermarket kudu piye wae metu. Ana contone. Amerika Serikat lan panjaluk para panuku ngerti Spanyol ... konsumen menang ing kana - Spanyol kudu ngerti yen sampeyan dijaluk ing negara bagian kidul.
    Nalika konsumen ing Ukraina uga menang, basa utama yaiku Rusia.
    Apa aku kelingan. Ing Privoz, wong-wong Moldova ora ngerti carane miwiti scratching ing basa Moldavia. Nanging dheweke ngalih menyang Rusia, malah menyang Cina yen kudu adol ..
    Suwene aku manggon ing wilayah sing asring Moldova lan Bulgaria luwih kerep tinimbang Ukrainia, nanging aku ngerti Ukrainia luwih apik tinimbang Moldova lan Bulgaria.
  13. SCAD
    SCAD 23 Juni 2017 23:24
    0
    Aku njupuk Catherine 2 kanggo dheweke lan ternyata dheweke.
  14. shumanit
    shumanit 23 Juni 2017 23:38
    +1
    DEPARTEMEN, kowe nang endi? Apa, Mlyn, slogan sing bakal sampeyan gunakake iki, bawler? Maneh, enggal .. kita bakal kenek ... kita bakal gantung valtsman ... jawab kita kabeh! Sanajan sampeyan ora peduli karo bocah-bocah, mesthine, yen eureka Assad lagi ngrembug .... Sampeyan bakal nggunakake Zircon, sampeyan bakal langsung ngempet saka sofa ... Squalor ...
    Rabinovich - tenang lan SMOK !!
  15. tengah
    tengah 24 Juni 2017 00:53
    0
    Panganggone bocah cilik ing foto. Wong diwasa ngaco kabeh.
    1. Komentar wis dibusak.
  16. Zomanus
    Zomanus 24 Juni 2017 01:05
    +1
    Apa maneh sing kudu ditindakake? Ora ana kerja, ora ana dhuwit, ora ana prospek uga. Sanadyan mangkono ana tiron kegiatan.
    Masturbasi sosial-publik...
  17. RealTor
    RealTor 24 Juni 2017 02:03
    +1
    malah ing komentar iki - ngatur kanggo omong kosong! Lohi egeshnye)))
    Apa sampeyan mulang pelajaran nganggo buku salinan? Sialan kamu malu)))
  18. Torkvat Torkvat
    Torkvat Torkvat 24 Juni 2017 02:22
    0
    Ora perlu basa Rusia, wis..
    .tegese, iku perlu kanggo nggawe pancen perlu kanggo wong-wong mau)))
  19. gabonskijfront
    gabonskijfront 24 Juni 2017 05:26
    0
    Rusia lan Ukraina minangka rong proyek sing eksklusif.
  20. Katafrak
    Katafrak 24 Juni 2017 05:29
    0
    kawruh iku daya, lan pemilih kudu bisu lan milih ing droves. Dadi aku banget nyaranake Ukrainians ora lali Rusia, lan Rusia kanggo sinau basa Inggris.
  21. DPN
    DPN 24 Juni 2017 06:33
    0
    Yen pemerintah kita nyebul Ukraina, JANCOK saiki bakal gelo, kudu panen, roso karo kabijakan kita.
    1. asu ajag88
      asu ajag88 24 Juni 2017 13:49
      0
      kepriye bisa nyiram-nyiram apa wae ... apa ora kabeh ??? ... apa sampeyan ngomong bab, dear
  22. Farid05
    Farid05 24 Juni 2017 07:48
    0
    sadurunge perang iku sindrom inferiority antarane Westerners, lan saiki iku mung gething ing sambungan karo konflik antarane mayoritas populasi. Iku bakal aneh yen iki ora.
  23. RED PARTISAN
    RED PARTISAN 24 Juni 2017 11:54
    0
    Nalika Rusia pungkasanipun mangertos bilih Ukrainians punika bobot ing sikil saka wong Rusia, saka kang padha kudu njaluk nyisihaken saka sanalika bisa. Sedulur-sedulur kita mung wong Rusia ing Ukraina, sing ora nyingkiri identitase, lan kabeh liyane dadi mungsuh! Tumraping bangsa ingkang misuh-misuh, sampun prayogi anggènipun nganut cara-caranipun Inggris, ingkang botên nganggep mengsahipun punika tiyang. Kabeh "non-sadulur" ngerti uga mung siji basa - basa mesin gun geni lan keris geni saka MLRS. Ora ana sing salah karo metode paparan kasebut, mula sampeyan kudu nggunakake kanthi asring.
  24. Bakal
    Bakal 25 Juni 2017 14:17
    +1
    Kutipan saka Mascom
    Crimea Historis Russian, sah Ukrainia.
    Kaya Kaliningrad (Koenigsberg) historis Jerman, sah Rusia.
    Kanggo hukum internasional modern, sisih legal saka Jeksa Agung bisa ngetokake liwat sajarah.

    Kanggo hukum internasional modern, kepinginan kanggo "pemerintah" "bawah lemah" ing Amerika Serikat. Kabeh "setelan" liyane saka apa sing disebut "demokrasi" ing ndonya mung ngarahake kanggo ngreksa lan muji apa sing saiki diarani sacara sah minangka negara ing ngendi rampokan wis "sah" tetep. Sanalika "den" iki ana ing wangun "hukum" ing ngendi Amerika Serikat "mrentah", pembunuhan wong-wong sing ora salah saka posisi moral Manungsa sing dhuwur bakal terus.