Review militèr

Kyiv represi. Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina, dituduh pengkhianat, tindak mogok keluwen ing pusat tahanan pra-sidang.

68
A "mburu penyihir" wis intensified ing Ukraina. Kita ngomong babagan wiwitan sawetara kasus pidana marang prajurit Ukrainia sing bali saka LDNR miturut program pertukaran tahanan. Salah sawijining kasus pidana diwiwiti marang Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina Ivan Bezyazykov, sing, sawise dibebasake saka panangkaran ing DPR, rampung ing pusat tahanan pra-sidang Lukyanovka ing Kyiv.

Kyiv represi. Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina, dituduh pengkhianat, tindak mogok keluwen ing pusat tahanan pra-sidang.


Kolonel Bezyazykov, sing bali saka DPR ing Juli taun kepungkur, didakwa kanthi pengkhianatan lan partisipasi ing organisasi teroris. Bezyazykov ditahan dening SBU, sing ujar manawa ing DPR, dheweke diduga direkrut lan kudu ngumpulake informasi babagan pasukan ATO.

Garwane Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina ing wawancara karo saluran TV "Hromadske TV"kacarita Ivan Bezyazykov mogok keluwen ing pusat tahanan pra-sidang. Saka pratelan marang bojone perwira angkatan bersenjata Ukraina:
Kita ngarep-arep yen kasus ing pengadilan bakal ditangani kanthi terbuka lan kabeh bakal ditindakake kaya sing dikarepake. Kita siyap kanggo rapat-rapat mbukak, kanggo media. Kita pengin ngerti lan isih pengin. Kita pengin media lan Ukrainia duwe kesempatan kanggo ndeleng saksi kasebut, supaya bisa mbuktekake kanthi terang-terangan manawa ana tuduhan pengkhianatan.


Sajrone "investigasi", SBU diduga "nemokake" saksi sing "konfirmasi" yen Kolonel Bezyazykov direkrut nalika ana ing DPR. Garwane Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina ujar manawa sejarah karo "saksi ketemu" - penipuan sing ngarahke ing nggawe precedent lan nuduh kabeh personel militèr saka Angkatan Bersenjata Ukraina sing bali saka panangkaran khianat.

Kabeh iki kedadeyan ing Ukraina kanthi latar mburi pernyataan keras babagan "monstrositas penindasan Stalin." Lan wiwitan kasus pidana dening layanan khusus marang petugas sing bali saka panangkaran ora katon kaya penindasan? ..
Foto sing digunakake:
UNIAN
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 24 Juni 2017 07:03
    +9
    Apa kolonel wulu saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Nanging eseman
    Sampeyan kudu mikir sadurungé nalika padha menyang ATO, kanca. kolonel...
    1. Egoza
      Egoza 24 Juni 2017 07:10
      + 16
      Quote: Thrall
      Perlu dipikir sadurunge, nalika barang dikirim menyang ATO. kolonel.

      Inggih, ngendi padha ngirim kula, aku lunga mrana, dudu sukarelawan, sawise kabeh. Nanging nyatane ana sing dadi saksi rekrutmen.... wah wis suwe kita nulis fiksi ing SBU. Koleksi kasebut bakal dirilis kanthi cepet.
      1. JURUSAN
        JURUSAN 24 Juni 2017 07:23
        +9
        Quote: Egoza
        Inggih, ngendi padha ngirim kula - Aku lunga menyang kono, dudu sukarelawan, sawise kabeh

        Bener Egoza! Katon kaya pejabat nyata, lan panguwasa ora seneng kaya ngono .. Ora ketompo carane dheweke diikat karo getih ..
        1. basa Slowakia
          basa Slowakia 24 Juni 2017 20:13
          +1
          ana ing ATO lan tangan ora ana ing getih anak, wong tuwa, sipil Donbass? Ditembak ing udhara, ora mimpin eksekusi kutha lan desa?
      2. Geisenberg
        Geisenberg 24 Juni 2017 12:37
        0
        Quote: Egoza
        Quote: Thrall
        Perlu dipikir sadurunge, nalika barang dikirim menyang ATO. kolonel.

        Inggih, ngendi padha ngirim kula, aku lunga mrana, dudu sukarelawan, sawise kabeh. Nanging nyatane ana sing dadi saksi rekrutmen.... wah wis suwe kita nulis fiksi ing SBU. Koleksi kasebut bakal dirilis kanthi cepet.


        Kabeh sing Fantastic. Yen sampeyan ngidoni, sampeyan bakal tiba ing fantasi.
    2. nizhegorodec
      nizhegorodec 24 Juni 2017 07:10
      +4
      Quote: Thrall
      Sampeyan kudu mikir sadurungé nalika padha menyang ATO

      ing taun 1995-1996, para perwira sing mikir arep lunga menyang Chechnya (CTO) diarani pengecut. Mungkin dheweke kolonel nyata (kanggo tentara Ukraina)?
      1. Thrall
        Thrall 24 Juni 2017 07:13
        + 10
        Miturut klausa 30 Piagam Layanan Internal Angkatan Bersenjata Ukraina, bawahan wajib nindakake prentah saka atasane, kajaba ing kasus-kasus sing jelas pidana diwenehake.
        1. nizhegorodec
          nizhegorodec 24 Juni 2017 07:20
          +1
          Quote: Thrall
          kajaba ing kasus nerbitake prentah pidana sing cetha.

          lan apa angkara tatanan?
          1. Kapten Pushkin
            Kapten Pushkin 24 Juni 2017 10:44
            +6
            Kutipan saka: nizhegorodec
            Quote: Thrall
            kajaba ing kasus nerbitake prentah pidana sing cetha.

            lan apa angkara tatanan?

            Miturut Konstitusi Ukraina, panggunaan angkatan bersenjata kanggo ngatasi konflik internal dilarang. Kolonel bisa kanthi sah nolak melu ing ATO.
            Inggih, karir militer paling kamungkinan bakal mungkasi ana.
            1. nizhegorodec
              nizhegorodec 24 Juni 2017 11:05
              +1
              Quote: Kapten Pushkin
              Miturut Konstitusi Ukraina, panggunaan angkatan bersenjata kanggo ngatasi konflik internal dilarang.

              kita duwe gambar sing padha babagan Chechnya, nanging kita lunga, lan wong-wong sing ora gelem dipecat.
              1. user1212
                user1212 25 Juni 2017 07:41
                0
                Kutipan saka: nizhegorodec
                kita duwe gambar sing padha babagan Chechnya

                Apa gambar sing padha? Apa ana perang sipil ing wilayah LDNR, sing arep dihentikan dening Angkatan Bersenjata Ukraina? Apa serangan bersenjata ditindakake ing LDNR, buruh sepur dipateni lan sepur Ukrainia dirampok? Apa ana perdagangan budak sing berkembang maju?
                1. nizhegorodec
                  nizhegorodec 26 Juni 2017 07:21
                  0
                  Kutipan saka: user1212
                  Apa serangan bersenjata ditindakake ing LDNR, buruh sepur dipateni lan sepur Ukrainia dirampok? Apa ana perdagangan budak sing berkembang maju?

                  Aku ngerti prabédan antarane Chechnya lan LDNR sanajan tanpa sampeyan, nanging padha duwe siji bab ing umum - separatisme. Kepemimpinan Federasi Rusia tahan kanggo dangu
                  Kutipan saka: user1212
                  serangan bersenjata

                  Kutipan saka: user1212
                  perdagangan budak

                  Kutipan saka: user1212
                  mateni buruh sepur lan militer lan rampokan sepur
                  nanging sanalika wong Chechen arep pisah, banjur wiwit. Ora ana negara ing donya sing nampa separatisme (kanggo ngomong kanthi entheng). Dadi perang, miturut angger-anggeré, iku adil, ora ketompo carane kita pengin.
            2. LeonidL
              LeonidL 25 Juni 2017 04:22
              +1
              Bener - ora dadi paukuman iku masalah pakurmatan. Aku ngerti sawetara perwira Angkatan Bersenjata Ukraina sing mung mlayu saka Ukraina supaya ora melu ing Perang Sipil.
        2. Lopatov
          Lopatov 24 Juni 2017 08:12
          +4
          Aja lali, dheweke ngerti carane njamin kesetiaan militer. Kulawargane ora ana ing Rusia.
          1. Karish
            Karish 24 Juni 2017 10:27
            +2
            Kutipan: Lopatov
            . Bezyazykov ditahan dening SBU, sing ujar manawa ing DPR, dheweke diduga direkrut lan kudu ngumpulake informasi babagan pasukan ATO.

            Lan apa ora kelakon recruiting?
            Apa sampeyan wis ngrekrut sapa?
            kabeh Kolonel Angkatan Bersenjata Ukraina? Utawa apa padha duwe kuwalitas moral dhuwur sing padha ora tundhuk recruitment?
        3. DOKTER ZLO
          DOKTER ZLO 24 Juni 2017 10:45
          +2
          Thrall Dina iki, 07:13 ↑ Anyar
          Miturut klausa 30 Piagam Layanan Internal Angkatan Bersenjata Ukraina, bawahan wajib nindakake prentah saka atasane, kajaba ing kasus-kasus sing jelas pidana diwenehake.

          Aku masang versi lengkap paragraf iki. Iku dosa kanggo anggota forum kanggo ngapusi gene "kanca"./Pak.
          30. Lurah nduweni hak paring dhawuh marang bawahan lan wajib mriksa kaleksanane.
          Bawahan wajib netepi dhawuhe atasan tanpa syarat, kajaba ing kasus nerbitake prentah sing jelas pidana, lan ngurmati dheweke.

          http://base.spinform.ru/show_doc.fwx?Rgn=17786
      2. Orionvit
        Orionvit 24 Juni 2017 07:51
        +3
        Kutipan saka: nizhegorodec
        ing 1995-1996, para perwira sing mikir arep lunga menyang Chechnya (CTO) diarani pengecut.

        Chechnya lan Donbass iku loro temen beda. Mung wong Ukrainia Svidomo sing bisa nggambar analogi ing kene.
        1. nizhegorodec
          nizhegorodec 24 Juni 2017 09:19
          +1
          Kutipan saka Orionvit
          Chechnya lan Donbass iku loro temen beda.

          ing mratelakake panemume - ya, ing cara, ing mratelakake panemume - banget, nanging mung karo owah-owahan ing polaritas. Perwira iki ora manggon ing Rusia, kanggo ngadili kaya sing kita lakoni, mula dheweke nindakake tugas militer ing hubungane karo negarane.
          Kutipan saka Orionvit
          Mung wong Ukrainia Svidomo sing bisa nggambar analogi ing kene

          lan dheweke siji, sapa maneh sing bisa dadi prajurit tentara Ukrainia? ))) Utawa apa sampeyan mikir yen perwira Rusia bakal gelo karo tembung "patriot Rusia"?
          1. user1212
            user1212 25 Juni 2017 07:51
            +1
            Kutipan saka: nizhegorodec
            dheweke nindakake tugas militer

            Ing endi sing ditulis ing tugas militer kanggo "mateni wong-wong sing ora setuju karo perebutan kekuwatan bersenjata ilegal"? Apa sing ditindakake para demonstran ing Donetsk sing ora ditindakake ing Maidan lan sawise?
      3. Lopatov
        Lopatov 24 Juni 2017 08:09
        +1
        Kutipan saka: nizhegorodec
        ing taun 1995-1996, para perwira sing mikir arep lunga menyang Chechnya (CTO) diarani pengecut.

        Aku wedi sampeyan nggedhekake ...
        1. nizhegorodec
          nizhegorodec 24 Juni 2017 09:23
          +2
          Kutipan: Lopatov
          Aku wedi sampeyan nggedhekake ...

          ya, sampeyan duwe data liyane? Ing penet taun-taun kasebut, contone, siji kasus diterangake nalika perwira Korps Marinir Federasi Rusia, sawise ora gelem pindhah menyang Chechnya, diikat menyang kursi ing lapangan parade, kanggo buron umum. Iki mung siji conto, nanging ing umum ana cukup refuseniks antarane perwira, lan aku ngerti langsung carane printah dianggep wong.
          1. Lopatov
            Lopatov 24 Juni 2017 09:42
            +6
            Kutipan saka: nizhegorodec
            Ing pers taun-taun kasebut, contone, siji kasus diterangake

            Y-ya ... Kanggo pisanan aku ketemu wong sing pracaya ing "pencet taun-taun kasebut" ... Banjur lendhut kaya lendhut ing tentara terus dadi kaget, kepiye carane bisa ngapusi kaya ngono. , ngerti banget yen akeh wong sing ngerti yen iki goroh. Secara pribadi, aku bakal isin banget, nanging iki kaya banyu saka punggung bebek ...

            Gampang nolak "perjalanan bisnis" tanpa akibat, ing perang pisanan lan ing perang kapindho. Ing kene, ing taun 99, RAVist nolak. Sawise setengah taun, dheweke munggah pangkat. Ora ana wong sing "diikat menyang kursi ing lapangan parade" sing bisa nggawa dheweke. Palsu iki umume diciptakake dening wong sing ora ngladeni sedina.

            Kutipan saka: nizhegorodec
            nanging ing umum ana cukup refuseniks antarane perwira, lan aku ngerti firsthand carane printah dianggep wong.

            "Aku ora percaya" (c)
            1. nizhegorodec
              nizhegorodec 24 Juni 2017 10:38
              0
              Kutipan: Lopatov
              "Aku ora percaya"

              iki hak sampeyan, nanging ora ngganti inti saka prakara
            2. nizhegorodec
              nizhegorodec 24 Juni 2017 10:43
              +1
              Kutipan: Lopatov
              Kanggo pisanan aku ketemu wong sing pracaya ing "pencet taun-taun" ...

              rumusan pitakonan sing ora bener, teks artikel ora mung babagan petugas, nanging babagan sidang, nuduhake jeneng, jabatan lan bagean. Lan ora ana rebuttals ing kasus iki. Dakkandhani luwih apik babagan antrian perwira ing Wilayah Moskow sing njeblug ing perang iki. Dheweke nyawang aku kaya wong bodho nalika aku nulis laporan kanthi sukarela babagan ngirim aku menyang kana.
            3. hohkn
              hohkn 24 Juni 2017 21:11
              +1
              Kutipan: Lopatov
              Kanggo pisanan aku ketemu wong sing pracaya ing "pencet taun-taun" ...

              Kepiye carane dheweke bisa dipercaya? Iki minangka transkrip saka rekaman audio sing digawe ing Grozny ing Maret 1996. Acara TV entuk rekaman kanthi ora sengaja.
              - Esuk iki klompok gedhe militan Dudayev nyuwil Grozny. Pertempuran ana ing macem-macem wilayah kutha. Ing sawetara distrik Grozny, checkpoints pasukan federal lan unit saka Kementerian Dalam Negeri Chechen diserang. Miturut data awal, klompok militan sing jumlahe kurang luwih satus telung puluh wong mlebu kutha. Ing jam sanga esuk dheweke wis nangkep rong departemen distrik polisi Chechen lan nangkep limang karyawan Departemen Dalam Negeri republik. Warta koresponden khusus kita saka Grozny ...
              - ... kira-kira enem esuk, bangunan departemen regional Zavodskoy lan keamanan pribadi saka distrik Oktyabrsky rampung diblokir. Wakil Menteri Dalam Negeri Republik Chechnya Yuri Pugin, ing wawancara karo televisi umum Rusia, ujar manawa kahanan ing kutha kasebut ana ing kontrol unit pasukan federal lan perwira polisi lokal. Checkpoints pasukan federal dumunung ing kutha rampung diblokir gerakan kendaraan, uga lawang mlebu lan metu saka Grozny. Penembak jitu makarya ing kutha, ana korban jiwa ing antarane warga sipil. Sawetara unit kendaraan lapis baja saka pasukan federal padha kalah. Wartawan sing manggon ing hotel manajemen gabungan uga diblokir. Diskusi babagan kahanan ing Chernovodsk ing rapat komisi khusus, sing dijadwalake dina iki, ora kedadeyan. Grigory Grymza. ORT. Grozny.

              Apa karakteristik: koresponden ing Grozny sak gelut, lan shooting lan bledosan ora krungu. Lan iki ing hotel diblokir dening militan (ing jumlah satus telung puluh wong ing kutha kabèh, Karl !!!)!
              "Miturut informasi paling anyar, bangunan Departemen Dalam Negeri Distrik sing dicekel militan ing distrik Zavodskoy kutha iki direbut maneh dening unit pasukan federal lan polisi Chechen. Abdulla Bugaev, Wakil Perdana Menteri Pertama Pemerintah Chechnya, ngandika ing televisi lokal, kanthi tenang ngevaluasi kahanan kasebut lan ujar manawa sanajan ana kesulitan, kahanan kasebut bakal dibenerake. Kerugian pasukan federal lan warga lokal ana sepuluh wong sing tiwas. Jumlah tatu kasebut ditemtokake. Ing sawetara wilayah pemukiman kutha, populasi nglawan militan. Ing jam limalas, kelompok militan diblokir dening pasukan federal ing cedhak Minutka Square ing Distrik Oktyabrsky lan ing stasiun bis ing Distrik Zavodskoy Grozny. Sumber sing bisa dipercaya ing lembaga penegak hukum Chechnya dikonfirmasi menyang ITAR-TASS kasunyatan mati teroris Salman Raduev. Dheweke tilar donya dina iki kira-kira jam loro esuk ing rumah sakit Urus-Martan. Raduev tatu parah ing sirah ...

              Aha! Rugi saka fed mung 10 wong. Pranyata saliyane 8 kita, ing endi wae mung loro sing nyerang peluru utawa granat?
    3. Bathhouse
      Bathhouse 24 Juni 2017 07:44
      +2
      ya, jenise lucu)) rambute kecut
    4. siberalt
      siberalt 24 Juni 2017 08:13
      +2
      Kabeh iki Angkatan Bersenjata Ukraina, sing tindak perang nglawan bangsane dhewe, wis pengkhianat ing Motherland. Kabeh mau kudu diadili.
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 24 Juni 2017 08:27
        +2
        Nanging ing kene ana nuansa. Sumpah minangka sumpah (lan kanggo akeh wong militèr, otak kerja ing "cara tentara", yaiku, latihan ngalahake dhasar pamikiran kritis).
        Kaping pisanan, pengkhianat yaiku wong-wong sing ora sah ngrebut kekuwatan lan mrentah wiwitan "ATO".
    5. Fei_Wong
      Fei_Wong 24 Juni 2017 08:19
      +1
      Apa kolonel wulu saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Nanging

      Inggih, ing LDNR, dheweke jelas ora ditahan minangka tawanan perang ing pangkas rambut. Ya, ing pusat tahanan pra-sidang Kiev padha meh ora keganggu kanggo Cut rambute.
      1. Pirogov
        Pirogov 24 Juni 2017 08:48
        +1
        Kutipan saka Fei Wong
        Inggih, ing LDNR, dheweke jelas ora ditahan minangka tawanan perang ing pangkas rambut. Ya, ing pusat tahanan pra-sidang Kiev padha meh ora keganggu kanggo Cut rambute.

        kanggo ngrungokake sampeyan kaya ngono, mung hippies sing lungguh ing pakunjaran.
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 24 Juni 2017 09:06
          +1
          Kita ora duwe. Nanging ing kekacoan sing kedadeyan ing Ukraina, aku bisa kanthi gampang nganggep manawa kabeh wong ora peduli karo kabeh sing malah langkah-langkah kebersihan paling dhasar, kalebu potongan rambut, ora diamati.
          1. Lopatov
            Lopatov 24 Juni 2017 09:48
            +1
            Yen, saliyane tambah hairiness, dheweke uga bakal jenggot, versi sampeyan duwe hak kanggo ana.
            1. Fei_Wong
              Fei_Wong 24 Juni 2017 11:28
              +1
              Nyukur dhewe ora dadi masalah. Nglereni rambute dhewe minangka angel banget. Aku dhewe kanggo cukuran lan ora resiko - ala bakal metu. Mung ing wektu nalika aku tuwuh buntut, mung isih bisa dicenthang alon-alon nalika trimming dhewe (nanging sampeyan butuh 2 pangilon lan lengen lurus).
          2. ventel
            ventel 24 Juni 2017 21:53
            0
            Kita duwe jurusan utama ing unit kasebut, mula aku mikir yen bapak suci, amarga dheweke ora weruh judhul ing mburi jenggot, nanging dheweke dadi Percaya Lawas, sanajan pejabat militer sing cerdas.
    6. Geisenberg
      Geisenberg 24 Juni 2017 12:38
      0
      Quote: Thrall
      Apa kolonel wulu saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Nanging eseman
      Sampeyan kudu mikir sadurungé nalika padha menyang ATO, kanca. kolonel...


      Iku perlu kanggo mikir nalika bali saka panangkaran. Aku gampang pura-pura mati. Saiki ing Moskow, ing situs konstruksi, aku bakal entuk luwih akeh tinimbang sing bisa dirampok ing Donbas.
  2. 210okv
    210okv 24 Juni 2017 07:04
    +2
    We ketemu "switchman" Getun sing bali. Mesthi.
    1. Чёрный
      Чёрный 24 Juni 2017 07:08
      +2
      Polkan kudu nguripake sisa-sisa cerebellum nalika dheweke mateni wong ing Donbass, nalika dheweke dibuwang saka panangkaran .... lan saiki ayo lungguh .....
      1. Orionvit
        Orionvit 24 Juni 2017 08:01
        +2
        Sanalika sawise ambruk, nalika tentara dibagi lan pitakonan kanggo para perwira, kanggo mangkat menyang Rusia, utawa tetep ngawula ing tentara Ukrainia, wis banjur ing registrasi militèr lan kantor enlistment, sing pengin tetep padha takon. pitakonan mung. "Apa sampeyan, yen ana perang, bakal nglawan Rusia?" Lan iku 26 taun kepungkur, kok kaget saiki. Petugas jujur ​​banjur, sing lunga, sing nulis laporan. Bab sing padha kedadeyan ing taun 2014. Mung banjur ana praktis ora perwira jujur, loro ing tentara lan polisi. Lan kolonel iki, saiki supaya dheweke nyedhot "tresna marang tanah air" kanthi lengkap, lan mikirake sapa sing dilayani.
        1. nizhegorodec
          nizhegorodec 24 Juni 2017 09:34
          +2
          Kutipan saka Orionvit
          Mung banjur ana praktis ora perwira jujur, loro ing tentara lan polisi.

          Aku pancen setuju karo bagean pisanan saka kiriman, nanging ing bagean kapindho sampeyan pindhah adoh banget. Wong-wong sing teka dadi tentara Ukraina sajrone 26 taun iki minangka warga negara biasa, apa sing ora jujur? Yen aku sumpah ing USSR, nanging njabat ing Federasi Rusia lan, Gusti Allah ngalang-alangi, aku kudu njupuk ing wong saka negara liya saka tilas republik USSR, banjur, mulane, aku pengkhianat? Ora perlu kanggo ngadili kabeh pedunung republik tetanggan saka menara lonceng warga Federasi Rusia, padha ngawula tanah air, negara lan wong, lan padha ora utang kita apa-apa. Dak kira, urusan batine ya urusane dhewe-dhewe, dene yen menek ing tapel watese, banjur digebugi raine, ora preduli karo “sedulur” biyen.
          1. Orionvit
            Orionvit 24 Juni 2017 21:23
            0
            Kutipan saka: nizhegorodec
            Ora perlu ngadili kabeh pedunung republik tetanggan saka menara lonceng warga Federasi Rusia.

            Iki ngendi sampeyan ora kejawab. Awit aku warga Ukraina (Muga-muga ora suwe), lan aku mirsani kahanan kaya-kaya saka njero. Kanggo urusan internal, aku umume ora nganggep Ukraina minangka negara, lan sawise 2014. lan malah luwih. Ukrainians ing Maidan piyambak trampled ing remnants saka negara ing Maidan. Lan kabeh iki Dhiskusi sing perwira saka Angkatan Bersenjata ing Donbass ngawula "wong sing, tanah kelairan lan negara" katon kaya mung propaganda "patriotik" saka Kyiv. Utamane ing kene, ing sisih wétan Ukraina, ing ngendi sikap marang sing disebut "Veteran ATO" terus terang negatif, lan kadang-kadang, malah bisa ngisi raine.
            1. nizhegorodec
              nizhegorodec 26 Juni 2017 07:28
              0
              Kutipan saka Orionvit
              Kanggo urusan internal, aku umume ora nganggep Ukraina minangka negara, lan sawise 2014. lan malah luwih.

              Inggih, punika sudut pandang panjenengan pribadi. Lan aku ngerti akeh wong sing manggon ing Ukraina kanthi sudut pandang sing beda babagan apa sing kedadeyan lan babagan negara Ukraina. Iku ora aku ndhukung wong-wong mau, Aku mung ngerti (karo akeh kita wis "mungsuh"), nanging ing bagean aku ngerti wong.
  3. Kolonel Oparyshev
    Kolonel Oparyshev 24 Juni 2017 07:11
    +1
    Saran kanggo striker keluwen ing mangsa ngarep. Sampeyan ora bisa langsung keluwen (mesthi garing) luwih saka telung dina. Terak wiwit beracun. Sampeyan kudu nggawe sawetara kunjungan 3 dina, lan banjur metu nganti 11 dina. Orgasme diwiwiti .Lan kolonel dadi wong lanang karo sirah.
    1. Anatol Klim Kab
      Anatol Klim Kab 24 Juni 2017 07:22
      +2
      Kutipan: Kolonel Oparyshev
      Saran kanggo striker keluwen ing mangsa ngarep. Sampeyan ora bisa langsung keluwen (mesthi garing) luwih saka telung dina. Slag mulai beracun ...

      Aku takon sampeyan, ngendi sampeyan entuk kawruh babagan cara mogok keluwen, apa sampeyan kudu ngalami dhewe?
      1. Kolonel Oparyshev
        Kolonel Oparyshev 24 Juni 2017 07:43
        0
        Putus ing dina kaping 5, ternyata rada ringkih.
        1. Anatol Klim Kab
          Anatol Klim Kab 24 Juni 2017 07:56
          +2
          Kutipan: Kolonel Oparyshev
          Putus ing dina kaping 5, ternyata rada ringkih.

          santai suwene 11 dina, sawise energi dadi ngamuk, dheweke ujar, sampeyan nyelehake tangan sampeyan ing wong wadon lan dheweke wiwit orgasme

          Inggih, cetha yen sampeyan ora kasil kanthi energi, muga-muga kabeh bisa ditindakake karo wanita, apa sampeyan marem? ngguyu wassat apik
        2. Karish
          Karish 24 Juni 2017 10:29
          +3
          Kutipan: Kolonel Oparyshev
          Putus ing dina kaping 5, ternyata rada ringkih.

          Apa Oparyshev jeneng samaran sawise mogok keluwen, utawa jeneng asli? belay
          ohm wis ditundha nganti 11 dina, sawise energi dadi frantic, dheweke ujar, sampeyan nyelehake tangan sampeyan. ing wanita lan dheweke wiwit orgasme

          dadi sampeyan ora bisa mriksa?
          Ing dina kaping lima aku mutusake - uga, jancok dheweke karo kabeh orgasme basa
      2. Bathhouse
        Bathhouse 24 Juni 2017 07:46
        0
        limang dina saka garing narik wiwit retak lambé wiwit ngombe lan liyane 7 dina ing banyu banjur setengah taun minangka energizer obah.
    2. Чёрный
      Чёрный 24 Juni 2017 08:58
      0
      Kutipan: Kolonel Oparyshev
      .Lan Kolonel kasebut dadi wong lanang sing duwe sirah.

      Yen aku duwe sirah, aku ora bakal perang ing Donbass ....
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 24 Juni 2017 07:14
    0
    Dheweke mesthi bakal ana ing wektu lan tanpa basa, lan tanpa sikil, lan tanpa tangan - ing SBU bakal nyuwek kabeh kanggo dheweke!
  5. Swetly
    Swetly 24 Juni 2017 07:17
    0
    pesen 227?!
  6. Vlad5307
    Vlad5307 24 Juni 2017 07:22
    +1
    Luwih akeh represi kaya ngono, luwih cepet negara sing gagal ing pinggiran bakal ambruk! Lan saben dina nggawa dheweke ambruk. Lan banjur bakal ana uji coba para penyidik ​​​​SBU sing nggawe kasus palsu, lan rezim bebas visa ora bakal nylametake dheweke saka iki! duka
  7. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 24 Juni 2017 07:23
    +1
    Urutan sekuler "ora mundur" ing Ukraina saiki muni "ora sewu langkah mundur, lan satus menyang sisih"! wassat
  8. rotmistr60
    rotmistr60 24 Juni 2017 07:30
    +2
    Saiki SBU bakal nyuda akeh tongkat kanggo wong-wong sing wis dicekel nganti indikator kinerja bakal skyrocket. Banjur, diwenehi "penting" lan "profesionalisme" sampeyan bisa njaluk (nuntut) dhuwit tambahan. Dalan langsung menyang penindasan massa.
  9. alexleony
    alexleony 24 Juni 2017 07:35
    +2
    Ora getun
  10. kg pv
    kg pv 24 Juni 2017 07:44
    +3
    Kutipan: Kolonel Oparyshev
    Saran kanggo striker keluwen ing mangsa ngarep. Sampeyan ora bisa langsung keluwen (mesthi garing) luwih saka telung dina. Terak wiwit beracun. Sampeyan kudu nggawe sawetara kunjungan 3 dina, lan banjur metu nganti 11 dina. Orgasme diwiwiti .Lan kolonel dadi wong lanang karo sirah.
    Ya, supaya bisa nyebabake orgasme ing wanita, ora perlu keluwen, nanging sampeyan kudu ngerti ngendi kanggo nyelehake tangan ... nglirik
  11. anjey
    anjey 24 Juni 2017 08:23
    +2
    wong ing Ukraina kaya chip tawar-menawar, iku medeni kanggo tiba ing sistem "negara repressive" kuwi.
    1. ventel
      ventel 24 Juni 2017 22:12
      0
      Aku kepengin weruh kepiye para perwira tentara Rusia sing adol senjata lan informasi menyang Chechen lan kejiret uga tiba ing sistem kasebut.
  12. Bondik05
    Bondik05 24 Juni 2017 08:37
    +1
    Saiki, ana bedane sing jelas antarane Sovkom lan CE Eropa. "Tiran getih" menehi prentah "Ora mundur" sajrone kahanan kritis ing Perang Dunia II lan sawise "represi" diwiwiti. Ora ana tatanan ing "Eropah CE", dheweke mateni wong-wong dhewe lan represi ana ing ayunan lengkap. Pancen "CE Eropa"!
  13. svyadomayamrazskaka2018
    svyadomayamrazskaka2018 24 Juni 2017 08:43
    +1
    Pahlawan perang kuwi ngrusak awake dhewe saben dina, ujare Avakyan dhewe.
  14. Kolonel Oparyshev
    Kolonel Oparyshev 24 Juni 2017 09:29
    0
    Quote: Ireng

    0
    Ireng Dina iki, 08:58 ↑ Anyar
    Kutipan: Kolonel Oparyshev
    .Lan Kolonel kasebut dadi wong lanang sing duwe sirah.

    Yen aku duwe sirah, aku ora bakal perang ing Donbass ....

    Kanthi sirah vsmysle sing keluwen wiwit.
  15. Farid05
    Farid05 24 Juni 2017 09:31
    +1
    Apa ana apa wae ing sejarah sing wis digayuh kanthi bantuan mogok keluwen? lan ing umum, cara aneh saka protes.
  16. kg pv
    kg pv 24 Juni 2017 09:39
    0
    Quote: Bathhouse
    limang dina saka garing narik wiwit retak lambé wiwit ngombe lan liyane 7 dina ing banyu banjur setengah taun minangka energizer obah.

    Lan sampeyan "mindhah" kanthi kasempatan ora kapisah saka awak, lying ing koma? nglirik lol
  17. APASUS
    APASUS 24 Juni 2017 10:21
    +1
    Ukraina nggawe quasi-negara ing basis saka dosa komunis paling awon, nalika padha kanthi ati-ati nyoba kanggo uwal saka sajarah komunis, ing wektu sing padha, padha rampung nyalin kabeh sing kedaden ing 90s, malah karo dendam, Rusia isih. ngilangi reformasi demokratis kasebut
  18. Prutkov
    Prutkov 24 Juni 2017 10:27
    0
    Quote: Thrall
    Miturut klausa 30 Piagam Layanan Internal Angkatan Bersenjata Ukraina, bawahan wajib nindakake prentah saka atasane, kajaba ing kasus-kasus sing jelas pidana diwenehake.

    Waca bagean iki saka ZSU Statute nganti pungkasan. Banjur nulis komentar.
  19. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 24 Juni 2017 10:39
    +3
    Kabeh iki kedadeyan ing Ukraina kanthi latar mburi pernyataan keras babagan "monstrositas penindasan Stalin." Lan wiwitan kasus pidana dening layanan khusus marang petugas sing bali saka panangkaran ora katon kaya penindasan? ..

    Angkatan Bersenjata Ukraina terus tradhisi "rezim Stalinis", kebangkrutan personel militèr bali saka panangkaran lan nyatakake wong-wong mau mungsuh saka wong, "detasemen protèktif" saka batalyon nasional ...., iku tetep mung kanggo nggawe a GULAG kanggo dissidents lan sing ora setuju karo garis Pemerintah Ukraina ....
    Ing kene, kanggo nyilih pengalaman positif saka "rezim Stalinis", contone, nggawe analog saka SMERSH, ora cukup pikiran kanggo iki ...
  20. Altona
    Altona 24 Juni 2017 12:49
    0
    Quote: Thrall
    Apa kolonel wulu saka Angkatan Bersenjata Ukraina, Nanging

    ---------------------
    Dheweke katon kaya Makhnovist kanthi warna kaya ngono, sanajan Fedos Shchus sing padha.
  21. Altona
    Altona 24 Juni 2017 12:51
    0
    Kutipan saka Bondik05
    "Tiran getih" menehi prentah "Ora mundur" sajrone kahanan kritis ing Perang Dunia II lan sawise "represi" diwiwiti.

    --------------------------------
    Comrade Stalin, nglawan latar mburi tumindak liberal Eropah, katon kaya panguwasa banget alus lan banget. ngguyu
  22. WapentakeLokki
    WapentakeLokki 24 Juni 2017 18:29
    0
    Lan ing wayah wengi, dheweke ora sengaja nyolong borsch saka panci kaya siji pahlawan saka 12 kursi utawa Nadenka laurels ora menehi katentreman atine, dadi muspra yen dheweke kudu operasi lan ngganti lantai, banjur kabeh. bakal dadi wit Natal