Review militèr

Ora langkah tanpa Pasukan Aerospace: ora gelem tentara Siria mbebasake Akerbat saka ISIS bakal nyebabake bencana

101
Ora langkah tanpa Pasukan Aerospace: ora gelem tentara Siria mbebasake Akerbat saka ISIS bakal nyebabake bencana



Pasukan Aerospace Rusia terus ndhukung SAA lan pasukan pro-pamaréntah ing tugas penting kanggo njupuk kutha Akerbat, sing dadi basis mbebayani kanggo militan kelompok teroris Negara Islam * (dilarang ing Federasi Rusia) ing Hama wétan. Dina iki, Su-34 saka Angkatan Udara Rusia kasil ngeculake bom setengah ton ing pangkalan ISIS * gedhe ing sacedhake kutha. Sauntara iku, tentara Siria ora kasil nyoba ngrebut wilayah kasebut saka lemah. Kepiye wektu tundha tentara Siria bisa main ing tangan teroris IS * - ing materi Badan Federal warta (FAN).

geni saka langit

Nganti saiki, para militan nggunakake Akerbat kanggo nyerang lapangan gas Palmyra, nanging konsentrasi tenaga kerja lan peralatan IS, kepemilikan senjata Amerika, pengalaman pertempuran sing signifikan lan lokasi sing apik nggawe ancaman nyata kanggo terobosan supaya bisa nyekel gas Palmyra. lapangan penting kanggo Suriah lan ketemu maneh karo enclave ing "Rastan cauldron" kanggo pawai bebarengan menyang tapel wates Libanon.



Mula, saiki ing Hama wétan, kabeh pasukan lan sarana digunakake kanggo numpes pos teroris ing Akerbat. Formasi SAA lan pasukan pro-pemerintah maju alon-alon lan kanthi mundhut saka sisih kulon menyang wilayah sing dikubengi. Bubar, bala bantuan saka Aleppo wétan wis melu nyerang, Brigade 5 saka Korps Assault XNUMX, sing samesthine kanggo Cut liwat wilayah Akerbat, liwat saka Itria menyang lapangan gas Ash-Shair.

Ya, lan, mesthi, Angkatan Udara Rusia nyedhiyakake dhukungan sing signifikan. Padha bola-bali teka kanggo bantuan pasukan Siria ing wilayah nalika padha dipeksa kanggo mundur. Dadi dina iki, Su-34 saka Angkatan Udara Rusia kasil ngeculake bom setengah ton ing pangkalan militan gedhe ing sacedhake kutha Akerbat.



wayahe bebener

Kabar kasebut mesthi positif, nanging Akerbat ora bisa ditampa kanthi dhukungan Rusia saka SAA. Ilmuwan politik Alexander Asafov percaya yen kanggo numpes pos teroris, upaya gabungan pasukan Siria lan Rusia dibutuhake.

"Rusia nuduhake kesiapan kanggo nulungi CAA, sanajan ana kahanan internasional sing rada angel lan mungkasi rapprochement karo Amerika Serikat babagan masalah politik. Nanging unit Siria nuduhake kemampuan tempur sing rada sithik.



Pakar kasebut narik kawigaten manawa saiki minangka wayahe sing penting banget. Yen serangan ing Akerbat ditundha, ngarep-arep jeda kanggo nglumpukake pasukan maneh, kahanan kasebut bisa uga ora bisa didandani lan para pejuang IS bakal metu menyang lapangan gas Palmyra lan dalan gedhe menyang Homs.

"Jumlah kritis mungsuh ing wilayah kasebut wis diklumpukake, lan lokasi kasebut ana ing tangane. Kanthi pasukan kasebut, ISIS bisa nerusake implementasi skenario negatif kanthi terobosan menyang Libanon. Yen SAA ora nimbang maneh sikap marang serangan ing pungkasan minggu, risiko serangan sing disiapake dening militan akumulasi bakal nambah. Saiki kahanan kasebut kudu dipantau kanthi rapet, amarga ana ing tataran nalika bisa ngayun ing arah siji lan ing arah liyane. Senadyan upaya Angkatan Udara Rusia.

Tentara Siria ora pengin perang

Saliyane kekurangan motivasi, salah sijine alasan kegagalan SAA ing wilayah Akerbat, Alexander Asafov, nganggep kemampuan tempur sing kurang saka tentara Siria. Senadyan karya instruktur Rusia sing nyoba ningkatake semangat para prajurit Siria, unit SAA ora pengin perang. Ketoke, ngarep-arep yen Angkatan Udara Rusia lan formasi pro-Iran bakal nindakake kabeh karya sing reged kanggo dheweke.

"Sanajan latihan sing rada intensif sing ditindakake para instruktur karo dheweke, lan latihan bebarengan, kemampuan tempure isih akeh sing dikarepake. Dheweke ngarep-arep nganti pungkasan manawa ana wong sing nuduhake tekad kanggo dheweke.



Ngomong babagan efektifitas tempur tentara Siria, ahli kasebut ngelingi crita anyar sing dituduhake dening salah sawijining saluran televisi. Ing kono, perwira polisi militer Rusia ujar manawa nalika nyiapake pasukan khusus Siria, sing paling penting kanggo para pejuang yaiku njaga rai lan nutupi mripate supaya luwih apik ing foto kasebut.

"Iki nuduhake manawa dheweke duwe fungsi tempur lan motivasi ora dhuwur banget. Mungkin dheweke ora ngerti gravitasi kahanan kasebut tanpa saran saka instruktur Rusia sing duwe pengalaman luwih akeh lan kualifikasi sing luwih dhuwur, "ujare ahli kasebut.
Pengarang:
Sumber asli:
https://riafan.ru/834674-ni-shagu-bez-vks-nezhelanie-armii-sirii-osvobozhdat-akerbat-ot-ig-privedet-k-katastrofe
101 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. andrey
    andrey 25 Juni 2017 05:35
    + 18
    Perwira polisi militer Rusia ujar manawa nalika nglatih pasukan khusus Siria, sing paling penting kanggo para pejuang yaiku njaga rai lan nutupi mripate supaya luwih apik ing foto kasebut.
    apa padha durung perang ing thongs? belay kok kacau...
    1. kopral
      kopral 25 Juni 2017 05:41
      + 29
      Wis ngandika luwih saka sapisan sing "Arab ora warriors" (c), lan kita isih nyoba kanggo nggawe jaran lomba metu saka kuldi. Nyuwun
      Lan kita kabeh guyon babagan crests, carane padha ngatur kanggo langkah ing rake padha. recourse
      1. 210okv
        210okv 25 Juni 2017 06:56
        + 21
        Elinga yen ana akeh wong Siria sing sehat ing geyrops .. Pengungsi, anak saka ibune.
        1. Deadushka
          Deadushka 25 Juni 2017 09:48
          + 27
          Kutipan: 210 okv
          kebak wong Siria sing sehat .. Pengungsi, anak saka ibune

          Kok adoh banget?!... Pinggiran cedhak.
          Ya, ing kutha kita ana cukup wong saka wilayah Donetsk lan Luhansk.
          Lan carane akeh wong ing Rusia.
          1. Syurik70
            Syurik70 25 Juni 2017 16:12
            +3
            Kutipan: Kopral
            Wis luwih saka sepisan ujar manawa "Arab dudu prajurit" (c)

            Dheweke wis berjuang nganti pirang-pirang taun, slamet nalika akeh sing mati, lan "ora ngerti kepiye"?
            Ya, malah hares bisa diwulang ing sawetara taun kanggo mateni asu ajag, sing isih urip. Sanajan tentara Siria saiki mung sithik, iki minangka profesional perang sing angel. Menapa malih, para profesional perang sabenere ing kahanan Suriah.
            1. venik
              venik 25 Juni 2017 17:59
              + 11
              Quote: Shurik70
              Kutipan: Kopral
              Wis luwih saka sepisan ujar manawa "Arab dudu prajurit" (c)

              Dheweke wis berjuang nganti pirang-pirang taun, slamet nalika akeh sing mati, lan "ora ngerti kepiye"?

              =======
              Ya, amarga padha "slamet" yen "tukang" padha perang nglawan wong-wong mau !!!! Dheweke ora tau ngerti kepiye cara perang !! Kepiye perang nglawan wong Israel: lan kaunggulan angka gedhe lan sumber daya mobilisasi luwih dhuwur, lan ana luwih akeh peralatan (kanthi cara, peralatan sing apik!) Lan para penasihat tetep ana - mesthine dudu kuldi .. .. Dadi opo?? Kabeh ditakoni tanpa budi .... apa !!!!
              1. Syurik70
                Syurik70 25 Juni 2017 21:04
                +1
                Kutipan saka venik
                Carane perang nglawan wong Israel

                Dadi ora ana pengalaman. Kaya wong Rusia ing taun 1941. Ing taun 1942 padha perang kanthi cara sing padha, ing taun 1944 padha unggul.
                Mesir wis ing taun 1973 perang karo Israel ing sikil sing padha.
                Lan padha perang ing Suriah wiwit 2011. Para master perang saiki wis ana.
                1. KAV
                  KAV 25 Juni 2017 22:53
                  +5
                  Lan sampeyan ndeleng kabeh iki saka sudut sing rada beda: perang wis teka ing omahe, kita wis setuju karo Assad kanggo nulungi dheweke, para Saxon sing ora sopan mbuwang kayu bakar (barmaley lan peralatan). Lan kabeh bakal apik, nanging, kita nyurung barmaley, apa sing isih ana ing sisih kulon? Bingo! Menehi pengungsi lampu ijo! Apa kita kabeh duwe ing pungkasan? Lampu ijo kanggo para pengungsi minangka salah sawijining strategi kanggo perang - kita mbantu wong Siria kanggo perang, lan padha nyebar ing saindenging Eropa kanthi nyamar dadi pengungsi. Iki minangka salah sawijining langkah kanggo nyegah kita, kanggo nyegah Suriah - kanggo narik populasi sing siap tempur metu saka negara kasebut. Ya, bebarengan karo populasi iki, kabeh wong lan macem-macem kesusu menyang europpa, nanging iki wis sekunder. Tugas utama yaiku kanggo ngrangsang pamindhahan populasi, lan karo warga sing siap tempur, saka negara konflik. Kulon iku pinter. Kulon iku ala. Highly.
          2. kush62
            kush62 26 Juni 2017 03:12
            +5
            Deadushka Wingi, 09:48 ↑ Anyar
            Kutipan: 210 okv
            kebak wong Siria sing sehat .. Pengungsi, anak saka ibune
            Kok adoh banget?!... Pinggiran cedhak.
            Ya, ing kutha kita ana cukup wong saka wilayah Donetsk lan Luhansk.
            Lan carane akeh wong ing Rusia.


            Malah ana ing situs web kita. Dheweke uga bisa nyalahake kita amarga ora perang tinimbang ing Donbass.
            1. buywol
              buywol 1 Juli 2017 19:31
              0
              ana cukup shnikov ing endi wae, lan aja mbandhingake sing sampeyan duwe ing Rusia lan sing wis perang ing trenches wiwit 2014. Sing sampeyan duwe ing Rusia yaiku sing duwe ijin manggon ing kutha-kutha DPR lan LPR, nanging iki dudu wong Donbass, iki U..ki, sing ora ana Motherland utawa kamulyan.
        2. Ken71
          Ken71 25 Juni 2017 10:52
          +5
          Lan ing Rusia ana sawetara wong Donetsk sehat. ?
          1. Deadushka
            Deadushka 25 Juni 2017 17:48
            +5
            Kutipan saka Ken71
            Lan ing Rusia ana sawetara wong Donetsk sehat. ?

            Ana kekurangan akut, kita kudu njupuk gerbong supaya bisa ngilangi kekurangan akut.
        3. YARS
          YARS 25 Juni 2017 12:08
          +2
          Kutipan: 210 okv
          Elinga yen ana akeh wong Siria sing sehat ing geyrops .. Pengungsi, anak saka ibune.

          Apa sampeyan yakin sawise kabeh pengungsi mlaku babagan pamrentah Siria !? Ing serangan saka tentara pemerintah lan Angkatan Aerospace, liyane mlayu !!!!!
        4. antivirus
          antivirus 25 Juni 2017 20:46
          0
          padha ora duwe "tanah kelairan ing geni", sheikhs suku, suku, iman (Sunni wis apik sing padha ninggalake ora perang nglawan Syi'ah-Alawites)
          Lan Suriah minangka papan panggonan, utawa Jerman
        5. Egor69
          Egor69 25 Juni 2017 23:58
          +3
          Dear, nyatane, kabeh luwih rumit tinimbang sing dituduhake)). Assad lan kanca-kancane yaiku Alawites, miturut konsep Muslim, sektarian. Padha 10 persen ing negara. 10 persen iki didhukung dening Syiah. Ana sawetara wong ing Suriah. Sebagéyan gedhé populasi, kanthi gampang, Assad ora seneng banget.
          Kang, ora banget tresnani, mbalela ing kutha-kutha Sunni.
          Assad nggawa pasukan lan wiwit mencet, banjur Wahi teka.
          Dadi, akeh pengungsi, yen ana, bakal nglawan Assad. Lan ngungsi saka tentarané.
          Tanah sing dikuwasani Assad ora seneng karo dheweke)).
          Yagene padha perang kanggo dheweke.
          Nang endi wae ana pesen yen sedulure Assad digebugi ing kamp pengungsi)). Kanggo dheweke, kepiye cara ngucapake kanthi entheng, tanpa wates, utawa liya-liyane))
      2. vzdrincher
        vzdrincher 25 Juni 2017 11:21
        + 16
        Kenal ing steamboat mlaku minangka mekanik Dheweke ana ing Suriah kanthi momotan Dheweke ujar manawa urip ing Damaskus Kabeh wong mlaku-mlaku lan mlaku-mlaku ngubengi kutha nganggo iPhone emas Sing gelut ana ora bisa dingerteni Iku dudu Rusia Nalika kabeh wong ngadeg kanggo pertahanan. Loro-lorone tuwa lan enom Kabeh beda Ana VKS gelut. Iku ora cetha banget kanggo kula. Sawise kabeh, dheweke bakal ngiyanati sampeyan ing kesempatan pisanan. 100%
        1. YARS
          YARS 25 Juni 2017 12:11
          +5
          Kutipan: Vzdrincher
          Kenal ing steamboat mlaku minangka mekanik Dheweke ana ing Suriah kanthi momotan Dheweke ujar manawa urip ing Damaskus Kabeh wong mlaku-mlaku lan mlaku-mlaku ngubengi kutha nganggo iPhone emas Sing gelut ana ora bisa dingerteni Iku dudu Rusia Nalika kabeh wong ngadeg kanggo pertahanan. Loro-lorone tuwa lan enom Kabeh beda Ana VKS gelut. Iku ora cetha banget kanggo kula. Sawise kabeh, dheweke bakal ngiyanati sampeyan ing kesempatan pisanan. 100%

          kene sampeyan kudu mikir karo sirah lan ora karo titik kalima! Tentara lagi perang, lan yen Rusia ora nulungi, banjur sesuk gerombolan teroris bakal ngliwati tanah Rusia!

          P.S. maneh liberal teka mlayu karo komentar palsu.....!!!!
          1. CorvusCoraks
            CorvusCoraks 25 Juni 2017 15:38
            +1
            Quote: YARS
            Tentara lagi perang, lan yen Rusia ora nulungi, banjur sesuk gerombolan teroris bakal pindhah menyang ngendi sing nduweni ngandika amarga saka puddle!

            rada diowahi)
            1. Tur
              Tur 26 Juni 2017 23:30
              +1
              Bener.
              "Teroris ideologis" 3-5%.
              Sisane prajurit rejeki, tentara bayaran.
              Ana dhuwit, padha gelut. Ora ana dhuwit, padha lunga.
              Sapa sing mbayar dhuwit?
              Inggih, ora padha sing manggon ing Suriah.
              Liyane mbayar.
              Ora masalah sapa.
              Sing utama yaiku wong liya.
              Dadi upaya kita kanggo mungkasi maju menyang wates kita bakal muspra. nganti financier kena.
              Lan iki ora bakal kelakon!
              Apa contone Erdogan dilalekake? Minyak kanggo ijol-ijolan senjata lan layanan (istirahat, perawatan, latihan, lsp.)
              Iku angel mbayangno crita sing luwih keruh.
              Liyane lan liyane aku kepekso kanggo mikir sing iki diwiwiti ing musuh kanggo Ukraina. Lan ora ana maneh. Ya, tes liyane ing kahanan nyata senjata anyar kita, ditambah pengalaman tempur nyata kanggo pasukan.
              Aku bisa nulis babagan wong Siria sing sinau ing universitas Soviet ing taun 70-an.
              Lan babagan sapa dheweke.
              Dheweke ngandhani aku sadurunge ninggalake USSR.
              Wong serius, mercenary, 10 taun ing hot spot. Entuk dhuwit kanggo pendidikan.
              Iku filosofi wong-wong mau.
              Dadi, kaya ing lelucon kasebut - Allah Akbar! Akbar tenan!
              Kita ora ngerti.
        2. venik
          venik 25 Juni 2017 18:15
          +8
          [quote = Vzdrincher] Videoconferencing ana perang ing kana, nanging kenapa kabeh iki kanggo kita? Iku ora cetha banget kanggo kula. Sawise kabeh, dheweke bakal ngiyanati sampeyan ing kesempatan pisanan. 100%
          ======
          Dheweke ora nglawan Assad! Ing kono padha perang nglawan "kasur", umume. Iki, umume, minangka tawuran (ora langsung) antarane Rusia lan negara !!
      3. YARS
        YARS 25 Juni 2017 12:12
        +3
        Kutipan: Kopral
        Wis ngandika luwih saka sapisan sing "Arab ora warriors" (c), lan kita isih nyoba kanggo nggawe jaran lomba metu saka kuldi. Nyuwun
        Lan kita kabeh guyon babagan crests, carane padha ngatur kanggo langkah ing rake padha. recourse

        artikel provokasi murah!!!!
        1. cah cilik
          cah cilik 25 Juni 2017 12:30
          +6
          Ya mung ora ngerti yen tentara wis kesel ana ing kono, wis 5 taun perang. Lan tentara iki kasusun saka Alawites, kita bisa ngomong sing padha wis dadi minoritas nasional. Mula banjur padha manggon ing wadyabala, liyane padha mlayu.
          1. venik
            venik 25 Juni 2017 18:20
            +3
            Kutipan saka aiden
            Lan tentara iki kasusun saka Alawites, kita bisa ngomong sing padha wis dadi minoritas nasional. Mula banjur padha manggon ing wadyabala, liyane padha mlayu.

            ========
            Ayo diwiwiti kanthi kasunyatan manawa wong-wong Alawi ing kono AWALNYA MINORITAS !!! Lan sabenere "minoritas", lan dudu "minoritas nasional". Bangsa Alawi iku wong Arab sing padha karo liyane, mung sekte agama, utawa luwih "cabang" Islam, cedhak karo Syiah (umumne "bajingan" macem-macem sekte lan kelompok agama) ...... .
      4. Victor.12.71
        Victor.12.71 25 Juni 2017 12:58
        +2
        Kutipan: Kopral
        Wong Arab dudu prajurit "(c)

        Oposisi lan ISIS sing padha yaiku wong Arab, mula tembung sampeyan ora cocog. Ora ana mung semangat.
        1. mega proyek
          mega proyek 25 Juni 2017 17:33
          +1
          Ha, akeh wong sing wis dadi "ireng" sing ora nate diimpiake dening CAA, lan ora kaya CAA, potensial seluler saka "ireng" yaiku WORLD! Dheweke nglumpukake Muslim sing paling edan lan pirang-pirang milyar, ditambah tentara bayaran profesional kanggo dhuwit Sayuduk lan Qatari. am
          Lan "motivasi" Black kaya ngono "tanpa sukarela" munggah menyang ponsel shihad !! Lan iki ora Gasello kanggo sampeyan, sing "macet" pesawat kobong menyang Sepur fasis, kene kanggo Idea lan bedhil ing mburi sirah "apa sampeyan ora pengin perang kanggo Idea kita? - kanggo numpes. "
          1. Stanislav
            Stanislav 25 Juni 2017 19:42
            0
            Kutipan saka megajob
            sawetara milyar Muslim
            Ana ora akeh wong ing donya. Total ok. 1,5 milyar
            1. mega proyek
              mega proyek 25 Juni 2017 19:43
              0
              Lan iki, miturut pendapat sampeyan, bisa dibandhingake karo potensial seluler ing Suriah, sing ora ana mobilisasi?
            2. Choi
              Choi 25 Juni 2017 23:41
              +1
              Kutipan: Stanislav
              Ana ora akeh wong ing donya. Total ok. 1,5 milyar


              Aku wedi mbayangno yen wong Tionghoa lan India manunggal. Sing nalika seneng-seneng bakal diwiwiti. Kabeh jagad bakal ngadeg. ngguyu
      5. rJIiOK
        rJIiOK 26 Juni 2017 00:13
        +1
        Kaya sing dikandhakake Comrade Stalin, "Aku ora duwe panulis liya kanggo sampeyan." Pracaya utawa ora, wong Arab manggon ing Siria, lan ora ana sing bisa perang ing kana kajaba wong Arab. Kajaba, mesthi, sampeyan lan sanak-sedulurmu ngucapake kepinginan menyang Suriah kanggo perang. Kanggo sawetara alasan aku ora mikir sampeyan bakal.
      6. takon aku
        takon aku 26 Juni 2017 02:15
        0
        Lan ora penting banget. Ing kasus apa wae, iki minangka perang pirang-pirang dekade. Mulane, seleksi alam bakal bisa, kesed lan ing thongs bakal ilang, nanging "macan" bakal mundhak. Hukum kabeh perang tanpa wates ...
    2. siberalt
      siberalt 25 Juni 2017 09:00
      + 14
      Lan kabeh wektu. Pisanan - nyimpen mateni! Banjur defend kanggo matur nuwun. Banjur padha njagong ing gulu lan wiwit nggusah lan njaluk. Lan ing pungkasan dheweke dadi mungsuh lan golek sponsor anyar. hi
      1. Normal ok
        Normal ok 25 Juni 2017 09:34
        +5
        Quote: siberalt
        Lan kabeh wektu. Pisanan - nyimpen mateni! Banjur defend kanggo matur nuwun. Banjur padha njagong ing gulu lan wiwit nggusah lan njaluk. Lan ing pungkasan dheweke dadi mungsuh lan golek sponsor anyar. hi

        Kesimpulan: ora perlu kanggo nglindhungi. Ayo padha ngrampungake masalah dhewe.
        1. mega proyek
          mega proyek 25 Juni 2017 17:42
          + 12
          Stop dadi goblok!! Rusia THERE ora nglindhungi wong-wong mau! Yaiku, dheweke ngrampungake masalahe. Aku bakal nerangake ing rong cabang log. 1) Yugoslavia - wiwitan, Libya - terus-terusan lan nggawe gerombolan pembunuh lan "prajurit", Suriah - langkah sabanjure kanthi nggawe negara Islam sing mesthine, nyatane, struktur quasi-negara teroris sing gedhe banget. saka ngancam kabeh Stram, luwih - ora kelakon, nanging bisa uga ana invasi saka republik Asia lan Rusia. 2) elinga perang karo teroris ing Chechnya? lan banjur hostage-taking ing Budenovsk, "North-Ost" ing Moscow, lan carane akeh wong ngandika "iku perlu kanggo ngebom teluk-teluk iki nalika padha mlaku liwat gunung"?
          Kene saka ndhuwur - Rusia mung nglindhungi dhewe saka "lor-wétan" 2.0, dening kasunyatan sing bom kabeh scum teroris lan iku apik sing ora ana ing negara kita !! apik
          Putin ngandhani sing bener "kita ora peduli yen Assad utawa Kuyaser ana ing Suriah, sampeyan duwe akeh jamban "Ing wong-wong mau, kaya sing dakjanjekake, mateni teroris."
          Kaya-kaya ing taun 1939 USSR bakal ngebom Wehrmacht menyang neraka ing Polandia !! ngguyu Kanggo Stalin ora peduli apa jenis jock sing lungguh ing kursi utama Polandia, dheweke kudu mungkasi Hitler !! Nanging Stalin THEN ora bisa nindakake iki, lan Putin SAIKI - bisa uga dheweke nindakake pakaryan sing apik.
        2. rJIiOK
          rJIiOK 26 Juni 2017 00:15
          0
          Kita ngrampungake masalah kita ing kana, sampeyan isih ora ngerti? Utawa wis lali perang ing Chechnya?
  2. rekayasa
    rekayasa 25 Juni 2017 06:03
    +6
    ... Dheweke ngarep-arep nganti pungkasan yen ana wong sing nuduhake tekad kanggo dheweke.
    Patriotisme lan pengorbanan kanggo wong-wong mau, ketoke, mung tembung. Masalah teka ing omah, setengah menyang roti lengkap, nelpon Angela, separo kapindho nonton carane VKS nindakake karya kanggo dheweke. Lan dheweke uga nyadari yen Rusia ora bakal ninggalake dheweke lan bakal nindakake kabeh karya reged kanggo dheweke.
    ... ing nyiapake pasukan khusus Siria, sing paling penting kanggo para pejuang yaiku njaga rai lan nutupi mripate ...
    Lagi nyiapake kanggo uwal menyang Eropah, supaya padha dandanan, Sepur.
    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 25 Juni 2017 07:14
      + 13
      Inggih, sampeyan muspra.
      Intine, umume, saiki tentara Siria wis suwe banget - cadangan manungsa sing pungkasan dicopot, mula kualitas kasebut cocog.
      Kajaba iku, tansah ana prajurit saka Arab, kaya peluru saka guano.
      Ing kasus apa wae, paling ora dheweke ora ngungsi menyang kamp mungsuh, kaya sing kedadeyan sadurunge tekan Angkatan Udara Rusia ing Suriah.
      1. venik
        venik 25 Juni 2017 18:28
        +2
        Kutipan saka Fei Wong
        Ing kasus apa wae, paling ora dheweke ora ngungsi menyang kamp mungsuh, kaya sing kedadeyan sadurunge tekan Angkatan Udara Rusia ing Suriah.

        =======
        Apa sampeyan yakin babagan iki??? Sak ngertiku masyarakat iki, aku yakin tetep mlaku "mundur-mundur" .... Mung yen "pasukan pro-pemerintah" sukses, dheweke luwih seneng mlayu "saka kono" tinimbang " ngopo".....
        Uga, aja lali siji masalah - "MASALAH IDEA"!!! Barmaley duwe gagasan CLEAR - "khalifah donya" !!! Lan liyane: "Syria karo Assad", "Syria tanpa Assad", "Free Kurdistan", etc. etc ...... Dadi tokoh metu ing kabeh bodyaga iki !!!
        1. Fei_Wong
          Fei_Wong 25 Juni 2017 21:15
          +3
          Barmaley duwe gagasan CLEAR - "khalifah donya" !!!

          Wes gampang!
          Seret barmaley yaiku, pisanan, mercenaries, lan pisanan denyushka (apa sampeyan wis lali proyeke sapa lan kanggo dhuwit apa sing diorganisir?). Maca babagan regane (sing, kanthi cara, nggodho). Ya, mesthine duwe barmaley "ideologis" sing cukup, nanging inti saka pasukan kasebut yaiku para tentara bayaran profesional (uga, kita ora bakal nyebutake instruktur AS =).
  3. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 25 Juni 2017 06:37
    + 10
    Saben uwong babar blas ora pengin perang? Penulis - ndeleng sampeyan pribadi limang taun berturut-turut piyambak nentang igil? ??? wong bodho Tentara Siria mung kentekan tenaga, kekuwatan lan kepinginan entek, apathy wiwit, yen saiki ora semangat, tentara bakal ambruk kabeh.
    1. gla172
      gla172 25 Juni 2017 07:08
      +5
      ... lan ana faktor liyane - "koalisi" sing dipimpin dening "kasur" ... Israel, sing ora ora ya "ngebom" saka ngisor beban ... padha lungguh ana ing trenches, padha ora ngerti. saka ngendi dheweke bakal "mabur" saka ... ...
      1. Katafrak
        Katafrak 25 Juni 2017 07:27
        +1
        Kutipan saka gla172
        ..lan ana faktor liyane - "koalisi" sing dipimpin "kasur" ... Israel, sing ora ora ya "ngebom" saka ngisor beban ... padha lungguh ana ing parit, padha ora ngerti ngendi. bakal "mabur" saka ......

        Inggih, kados pundi para prajurit ingkang gagah prakosa punika
        nalika nyiapake pasukan khusus Siria, sing paling penting kanggo para pejuang yaiku njaga rai lan nutupi mripate.

        isih perang karo Israel, supaya iku piye wae ora comme il faut kanggo nulis bab "saka ing nyonggo", iku?
        1. cah cilik
          cah cilik 25 Juni 2017 12:35
          +6
          Ayo padha menehi rekaman video ing ngendi sing diomongake. Sampeyan bisa ndeleng carane padha katon ing video, ing seragam reged lan ambruk lawas, lan sawetara malah disandangi apa (ing tracksuits karo unloadings). Lan ya, padha reged. Warta Anna nggawe video babagan polisi militer, lan dheweke nuduhake militer Siria sing padha mulang, aku ora weruh dandanan ana, kabeh ditutupi bledug, rereget, ora dicuci.
    2. Sasha Krymsky
      Sasha Krymsky 25 Juni 2017 13:45
      +5
      Tentara Siria mung kentekan tenaga

      Dheweke kehabisan tenaga ing menit pertama pertarungan, ing babak pertama, kaya biasane. Padha kaya jaran Arab, afterburner lan iku - lungguh mudhun.
      Kopi dadi adhem!
      Aku kadang nonton gelut judoka Arab lan nangis karo ngguyu. Iki kabeh inti. Aku menehi saran - luwih lucu tinimbang pertunjukan Petrosyan.
      1. uskrabut
        uskrabut 25 Juni 2017 22:02
        +1
        Kutipan: Sasha Krymsky
        Aku menehi saran - luwih lucu tinimbang pertunjukan Petrosyan.

        Lan aku gumun kepiye para pangeran Saudi nari nganggo pedang. Ing rame. Aku ngerti yen mungsuh kudu wassat dadi nggegirisi.
      2. Moryarty
        Moryarty 25 Juni 2017 23:47
        0
        Wong Arab tansah njupuk massa, lan yen ora bisa, dheweke mlayu ... Saiki wong Siria ora bisa njupuk massa, lan ora ana pejuang sing mumpuni, lan ISIS duwe kabeh detasemen tentara bayaran ... Dadi dheweke ngenteni bantuan kita. ...
  4. penembake gunung
    penembake gunung 25 Juni 2017 07:07
    +3
    Mbokmenawa, kabeh padha, penulis exaggerating. Sapa sing mbebasake Aleppo? Kita padha ana, mesthi, nanging carane akeh padha ana? Ora ana apa-apa. Tentara ora pengin perang? Yen iki bener, negara iku khan, lan ora dadi masalah apa Akerbat njupuk SAA utawa ora.
  5. Katafrak
    Katafrak 25 Juni 2017 07:08
    +6
    tentara SAR mung bisa gumantung ing 15% saka populasi sawijining, Alawites, iki kanthi cara kanggo pitakonan saka apa ora ana mobilisasi umum. Lan jumlah tenaga kerja maksimal wis tekan, ora ana cadangan maneh. Mung ana siji pilihan, transfer pasukan menyang Suriah, sing wis sawetara rampung ing wangun pasukan khusus, utawa perang kanggo liyane *** sewelas taun.
    Mesthi, ana pilihan kanggo ora nglawan, nanging gambar iku kabeh ....
    1. igor67
      igor67 25 Juni 2017 09:39
      +9
      Kutipan saka Cataphract
      tentara SAR mung bisa gumantung ing 15% saka populasi sawijining, Alawites, iki kanthi cara kanggo pitakonan saka apa ora ana mobilisasi umum. Lan jumlah tenaga kerja maksimal wis tekan, ora ana cadangan maneh. Mung ana siji pilihan, transfer pasukan menyang Suriah, sing wis sawetara rampung ing wangun pasukan khusus, utawa perang kanggo liyane *** sewelas taun.
      Mesthi, ana pilihan kanggo ora nglawan, nanging gambar iku kabeh ....

      Komentar sampeyan paling masuk akal, mayoritas Sunni Siria ora bakal nglawan ISIS Sunni, wong sing sehat mlayu menyang Eropa sabisa-bisa, liyane ana ing ISIS / dilarang saka sampeyan, utawa ing kamp pengungsi. lan Iran padha perang.
      1. ilimnoz
        ilimnoz 26 Juni 2017 16:44
        +3
        mula kenapa Rusia ndhukung kekuwatan adhedhasar 15% populasi. iki posisi kalah. Alawites entuk kabeh wong kanthi pelanggaran hukum. mulane, Sunni paling ora netral, lan paling akeh padha nglawan. Ing bayonet sapa wong-wong Alawit bakal nyekel kekuwatan ing mangsa ngarep? A Syria united nyatane mokal. lan pesisir sawise pemisahan isih bakal dibagi lan wilayahe wong Alawit bakal nyusut menyang panggonan panggonan sing kompak. Posisi Rusia banget, lan yen perlu kanggo campur tangan, banjur ing wiwitan protes, nanging saiki mung mujijat sing bisa mbantu Suriah urip, lan mukjizat iki, sayangé, dudu Angkatan Udara Rusia.
        1. mung eksploitasi
          mung eksploitasi 28 Juni 2017 10:57
          0
          ing Bahrain, populasi umume Syi'ah, lan pamaréntahan iku Sunni lan sakperangan alesan West ora nguwuh babagan kasunyatan sing daya kudu dadi kagungane Syi'ah amarga padha mayoritas.
          1. ilimnoz
            ilimnoz 29 Juni 2017 06:24
            +1
            Iki masalah Syiah.
  6. Best
    Best 25 Juni 2017 08:48
    + 20
    Anggota staf UNICEF sing wis suwe ing Suriah ngakoni ing obrolan sing anyar:
    1. ayo Rusia, Rusia perang ISIS, nanging kita wis kesel lan ora arep perang. Ayo Rusia ngirim pasukane lan nglawan ISIS.
    2. supaya Iran lan Rusia perang nglawan ISIS;
    3. ora prelu perang, mugi-mugi kados ingkang dipun dhawuhaken dening Kang Maha Kuwasa;
    4. Saben-saben kita kagungan dalem, kulawarga, anak, lan kita muji syukur wonten ngarsanipun Gusti Ingkang Maha Agung. Kita ora butuh apa-apa maneh.
    Kabeh iki cocog karo konteks statement Bashar al-Assad, sing ora pengin mobilisasi, amarga iki diduga mbantah tradhisi wong Siria.
    Rong blok kutha ing Damaskus dhewe isih ana ing tangan ISIS, nanging wong Siria, sing manggon ing sacedhake, ngidinke wong-wong mau saka wiwitan lan malah ora nyoba nglawan. Indikator visual. Dheweke ora pengin ngatur lan nindakake layanan komandan ing Aleppo lan kutha-kutha liyane. Link: "Ayo Rusia, Rusia tetep supaya lan ngatur layanan komandan, nindakake. Rusia, Iran tiba ing bolongan kuwi. Lan saiki apa?
    Sayange, kanthi ngirim komentar iki, aku ora nyoba nglawan wong Siria lan Rusia, Iran. Kabeh mau mung kanggo ngisi gambaran nyata kedadeyan ing Suriah, amarga media, lan liya-liyane, mung keplok-keplok yen bisa direbut sawijining desa cilik dening pasukan Siria, sing padha perang nganti pirang-pirang wulan. Gambar nyata kudu digoleki ing sumber liya utawa saka peserta langsung, saksi acara kasebut, sanajan konteks apa sing kedadeyan wiwit diamati ing awal entri Angkatan Udara menyang perang nglawan ISIS: dheweke bom, numpes awan lan wengi, ISIS lan liyane meh howled kaya serigala saka iki, lan pasukan Siria malah ora mikir kanggo gabung perang. Nanging ing wektu sing padha, media kita mbenerake tumindak kasebut kanthi ujar manawa pasukan Siria wis kesel, kesel, lan liya-liyane. Lan kita, analis kursi, mung njupuk pesen iki. Gusti Allah ngalang-alangi wong Siria ngliwati apa sing paling ora dialami dening pedunung Belarus nalika Perang Donya II. Nanging padha perang kelangan omah-omahé, wong sing ditresnani, sanak keluarga, kalebu bocah-bocah, tungku. Padha perang kanggo kamenangan lan akeh tekan Berlin. Sayange, iki ora diamati ing antarane wong Siria. Ora katon. Lan apa sing kudu ditindakake saiki?
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 25 Juni 2017 11:04
      +3
      Saka sudut pandang pragmatis, yen dheweke pancen nyerah marang nasibe (nimbang kekalahan), mula sampeyan kudu ngobong kabeh lan kabeh sing ana, supaya ora gabung karo militan, lan Suriah dhewe ora dadi negara teroris. Mesthi, evakuasi wong-wong sing tenan perang ana lan nindakake soko - Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Iran, Hizbullah, etc.
    2. lance
      lance 28 Juni 2017 07:43
      0
      Aku maca pesen pribadi lan jawaban kanggo sampeyan: 1. ing perselisihan ing topik modern, aja ndemek periode USSR - ana komunitas wong Soviet lan kasunyatan kamenangan penting kanggo kula lan ora individu sing ngangkat gendéra ing Reichstag kanthi bantuan kanca-kancané kanthi 90% Rusia. 2. Aku bungah yen celonone petugas anyarku migunani kanggo sampeyan ing Kazakhstan sawise evakuasi kulawarga lan aku. 3. Ora ana unit militer Kazakh ing Suriah, lan wong Kazakh individu gelut amarga rong alasan: kanggo ideologi, sampeyan ora bisa ngerti iki sanajan kanggo dhuwit. mulane, pitakonan sandi takon sampeyan sofa Kazakhs.
  7. 0255
    0255 25 Juni 2017 09:03
    +5
    Saiki urya-patriot bakal teka mlaku lan ujar manawa penulis artikel kasebut ngapusi, lan artikel kasebut dibayar dening Departemen Luar Negeri AS. lol
    1. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 25 Juni 2017 11:08
      +1
      Ya, kok ngapusi, nanging ing kene keluwihan, aku mikir, ana papan sing kudu ditindakake.
      Malah kanthi jumlah sing mlayu menyang Eropa, siji bisa ngerti yen wong Siria dudu wong-wong sing bakal nyelehake balunge kanggo kebebasan Assad kanggo tanah kelairane (konco Damaskus, lsp), aku ora ngerti amarga sikape. daya, Assad utawa mentality, sistem nilai sing.
    2. CorvusCoraks
      CorvusCoraks 25 Juni 2017 11:10
      +3
      Ora ana sing nggumunake sampeyan ...
    3. cah cilik
      cah cilik 25 Juni 2017 12:38
      0
      Artikel iku goroh. Hooray-patriot, sumber daya tentara Alawit wis entek, ora ana papan kanggo diisi maneh. Dheweke ora pengin, nanging mung ora ana
  8. cedar
    cedar 25 Juni 2017 09:20
    +1
    Kutipan: 0255
    Saiki dheweke bakal mlayu urya-patriot lan dheweke bakal ujar manawa penulis artikel kasebut ngapusi, lan artikel kasebut dibayar dening Departemen Luar Negeri AS. lol


    Ora perlu gawe URA - urya, nanging saka Patriot, sawetara kanggo -kanca, banjur semangat perang, pisanan kabeh, tentara kita bakal perang. Banjur kita bakal ngalahake beda ..... malah saka Suriah, malah ing Vukraina, malah ing geyrop, ngendi sampeyan poke sirah.
    Sampeyan bakal ngerti sapa pabrik sing sampeyan tuangake banyu lan sapa sing sampeyan gunakake nalika sampeyan cepet-cepet nganggo tembung kasebut, sayang.
  9. Pecheneg
    Pecheneg 25 Juni 2017 09:31
    +1
    ya. Dheweke bisa tuku kabeh sektor minyak lan gas Qatar lan ninggalake Suriah, supaya bisa ngatasi masalah dhewe.
  10. music
    music 25 Juni 2017 10:49
    0
    Inggih, yen sing utama ing model yaiku pasuryan, mula perang apa sing diomongake? Bisa nampa kasunyatan iki lan ninggalake fashion show iki?
  11. Ken71
    Ken71 25 Juni 2017 10:53
    +4
    Lan maneh pitakonan. Apa kita lali ing Suriah, sanajan perang iki ungu kanggo warga
  12. Ken71
    Ken71 25 Juni 2017 11:14
    0
    Miturut cara, babagan pewarnaan mata, aku krungu versi sing piye wae nglindhungi wedhi sing mlebu ing mripat.
    1. Katafrak
      Katafrak 25 Juni 2017 16:30
      +3
      ora, ora wedhi, ireng biasane dicet sak mripat amarga saka sorotan saka srengenge, iki jenis pangayoman ing anané sunglasses, reception digunakake akeh dening wong-wong ing sisih lor.
  13. ANDRE - LATVIA
    ANDRE - LATVIA 25 Juni 2017 12:05
    +2
    Anekdot singkat: "Pasukan khusus Siria ..."
  14. art030765
    art030765 25 Juni 2017 12:05
    +4
    Aku bakal menehi sawetara pikirane: 1. pelestarian Assad minangka pelestarian kehadiran kita ing wilayah kasebut durung ana tokoh liyane. 2. Assad mangertos iki banget lan ora pengin nglampahi sumber daya, kabeh iku logis, aku kudu sampeyan lan perang.3. Assad bakal nindakake kabeh kanggo nggawe wedge antarane kita, koalisi Barat lan Turki, lan logika iki bisa dingerteni.Sembarang perjanjian kita karo koalisi Barat langsung nuwuhake pitakonan babagan budhal Assad lan nggoleki tokoh kompromi. kanggo alesan iki, Assad mung kanggo perang lan bakal pindhah menyang sembarang meanness lan angkara kanggo prolong perang. 4. Koalisi Barat mangertos babagan iki lan bakal nindakake kabeh kanggo meres para ekstremis metu saka Irak lan menehi kesempatan kanggo mbuwang kabeh pasukan ing Assad, iki bakal mbutuhake Rusia lan Iran kanggo ndherek sumber daya ageng ing konflik lan prolonging konflik bakal weakened loro kita lan Iran. 5. Kita kudu nganakake serangkaian operasi sing sukses kanthi kerugian minimal kanggo nuduhake Barat yen Assad bisa nolak kanthi efektif lan dadi alat sing efektif ing perang nglawan teroris, lan mung banjur negosiasi bisa diwiwiti kanthi syarat kanggo mungkasi sipil. perang ing Suriah. ing kahanan kaya mengkono, sapa wae ing panggonan Assad ora bakal ketegangan, supaya Iran lan Rusia ketegangan. 6. nanging bab utama ahead bakal mulihake perang-suwek Suriah, lan pitakonan sing bakal finance? sapa sing bakal mulihake? lan carane kita ngerti sing mbayar lan pesen musik
    1. Komentar wis dibusak.
    2. IVAN VOBLIN
      IVAN VOBLIN 25 Juni 2017 18:22
      +1
      KOMENTAR SING HARGA IKU YA DUWE
    3. ilimnoz
      ilimnoz 26 Juni 2017 17:02
      +1
      Assad mupangati mung Iran. Rusia mbutuhake tokoh sing didhukung ora 15% saka Alawites, nanging dening Sunni sing didhukung dening paling ora 50% saka Sunni. lan kene posisi Kulon sayangé kuwat. Rusia wis tiba ing jebakan tembung lan gagasan babagan pakurmatan. Aku Rusia mangerténi posisi lan kasekengan kanggo nguripake pasang, lan minangka asil, iku diwatesi mung kanggo Angkatan Aerospace. mlebu pasukan bakal menehi Afghan kapindho. prospek ora banget stalemate.
      1. ilimnoz
        ilimnoz 26 Juni 2017 17:05
        0
        mbok menawa apa Rusia mengkono iku sing paling apik saka apa sampeyan bisa milih saka lan ana prakteke boten kanggo milih saka.
  15. Komentar wis dibusak.
    1. Saben
      Saben 25 Juni 2017 13:58
      +2
      Kutipan saka: Eine andere Meinung
      Pemukiman dibom karo setengah ton wesi??? Ketoke, panyebaran pecahan lan gelombang jeblugan dibentuk lan dikontrol kanthi cara sing durung dingerteni ing jagad iki. apik

      Waca kanthi teliti:
      Dina iki, Su-34 saka Angkatan Udara Rusia kasil ngeculake bom setengah ton ing pangkalan ISIS * gedhe ing sacedhake kutha.

      Ngendi sing diarani babagan pemukiman? Utawa metu?
  16. mak_sim
    mak_sim 25 Juni 2017 13:41
    0
    Lan kok kaget, apa jenis materi, banjur sukses kuwi. Lan saiki kabeh pemuda wis diwasa ing Internet, Hollywood lan selfies. Komando ing wiwitan karir minangka wong biasa.
  17. lance
    lance 25 Juni 2017 15:26
    0
    perang sing, kang sakepel ing sakepel, wis ora ana maneh. pesen prasaja iki makarya metu dening udhara lan seni dening serifs tindak rampung mati, snapping, nunggu Sapuan anyar. padha ngomong babagan transfer 6 su-24 menyang syria, ngendi? utawa kanggo perang ing T-54 ing wektu kita ana akeh pamburu? kabeh dadi kaya biasanipun, lan iku luwih gampang kanggo Pethel lan gain pengalaman ing wilayah manca, nglindhungi populasi sipil Panjenengan.
  18. Snezhok Morozovich
    Snezhok Morozovich 25 Juni 2017 16:36
    +1
    "Ilmuwan politik Alexander Asafov percaya" - "Pakar kasebut narik kawigaten" - "ahli eling" - "ahli nyimpulake" - Apa "ahli"! Iku kabeh kuning. Utawa isi informasi kanggo mbingungake mungsuh. Akeh banget artikel sing muncul ing Akerbat lan kanthi semangat iki kabeh wis ilang - bakal ngrusak usus. Mungkin iki carane kudu, kanggo break liwat isine weteng iki, supaya ireng nyampur karo sayuran ijo lan dadi ireng kabeh, supaya ana kurang patchwork ing peta lan ngresiki munggah biasane tanpa looking bali ing koalisi sembarang.
  19. Archon
    Archon 25 Juni 2017 18:41
    +2
    yen ana abad tengahan, padha mung bakal Cut everyone resik lan masalah bakal mungkasi. plus ana tikus pageblug lan kabungahan liyane. lan saiki - humanisme
  20. Asp 57
    Asp 57 25 Juni 2017 18:53
    +2
    Suriah iku 80% Sunni! ISIS luwih ditresnani lan luwih cedhak karo wong-wong mau tinimbang bidat sing dikutuk, Alawite Assad. Nanging ing asas, iki ora masalah Russian! VKS nembak wong-wong sing bisa bali menyang Asia Tengah lan ngatur pambrontakan bersenjata marang "diktator" lokal ing kana. Sampeyan bisa uga mikir yen Hollande bisa mrentah ing kana!)))) Yen skenario iki dileksanakake, aliran pengungsi, kira-kira puluhan yuta, dijamin kanggo kita! Keluwen lan ora duwe omah! Iki sing VKS nyoba kanggo nyegah.
    1. ilimnoz
      ilimnoz 26 Juni 2017 17:15
      +1
      sing, Rusia ndhukung ontran-ontran ing Suriah mung amarga iki. carane 15% saka Alawites bakal bisa nyekel kuwasa yen 80% saka populasi nglawan. Nanging mayoritas Muslim ing Rusia iku Sunni lan dudu Alawites. bisa uga kudu ndhukung mayoritas.
      1. CorvusCoraks
        CorvusCoraks 26 Juni 2017 18:14
        +1
        Untunge, Muslim dudu mayoritas populasi Rusia, negara sekuler, saiki. Iki tegese iku perlu kanggo ndhukung wong sing ono gunane kanggo Rusia, lan ora kanggo Muslim Rusia.
        1. ilimnoz
          ilimnoz 27 Juni 2017 07:21
          0
          sing, iku perlu kanggo ndhukung ora kaadilan, nanging "anakmu sundel." Lan Muslim ing Rusia kamungkinan kanggo sympathize karo Sunni lan ora Alawites.
          1. CorvusCoraks
            CorvusCoraks 27 Juni 2017 10:15
            0
            Kutipan saka ilimnoz
            Lan Muslim ing Rusia kamungkinan kanggo sympathize karo Sunni lan ora Alawites.

            Iki masalah Muslim, ora Rusia. Federasi Rusia minangka negara sekuler, lan utamane negara Rusia.
            Kutipan saka ilimnoz
            yaiku, sing perlu kanggo ndhukung ora kaadilan, nanging "anak-anakmu sundel"

            Sawise maneh, perlu kanggo ndhukung sing duwe bathi saiki - kabijakan sing fleksibel. Minangka praktik nuduhake, kekancan karo Republik Ingushetia / USSR / RF bisa dilalekake kanthi cepet, sing tegese wong uga kudu bisa ngganti kanca / prioritas / sekutu supaya bisa pas karo jagad modern, lan ora tetep ing pinggir. saka sajarah. Intern. sesambetan kudu dibangun pragmatik, kita ora Uni Soviet, ing punuk kang padha bisa numpak ing ijol-ijolan kanggo janji mokal.
            Yen ana pimpinan ing Suriah sing ora ketemu kapentingan kita, yen perang teroris-sipil terus ana, banjur kita kudu ninggalake.
            1. ilimnoz
              ilimnoz 27 Juni 2017 12:05
              0
              Sawise kabeh, iki masalah Rusia. lan kanggo njupuk menyang akun swasana ati populasi sawijining, sanajan Muslim isih perlu kanggo pamaréntah sembarang. lan proporsi Muslim ing Rusia mung bakal tuwuh lan aku mikir yen 30-40% ing 20-30 taun sabanjure ora bakal diwatesi. lan kanggo kabijakan sing fleksibel, aja adoh banget, yen ora, sekutu lan kanca-kanca pungkasan bakal dadi luar biasa.
              1. CorvusCoraks
                CorvusCoraks 27 Juni 2017 12:51
                0
                Kutipan saka ilimnoz
                lan kanggo kabijakan sing fleksibel, aja adoh banget, yen ora, sekutu lan kanca-kanca pungkasan bakal dadi luar biasa.

                Dadi kanca lan sekutu. Sawise kabeh, yen ana perang karo Amerika, apa bedane kanggo ngobong ing geni nuklir saperangan liyane sprei utawa saperangan kurang?
                Kutipan saka: CorvusCoraks
                lan proporsi Muslim ing Rusia mung bakal tuwuh lan aku mikir yen 30-40% ing 20-30 taun sabanjure ora bakal diwatesi.

                Aku mikir lan ngarep-arep yen pimpinan pro-Rusia pungkasane teka, sing paling penting kanggo njaga ukuran populasi Rusia kanthi proporsi, mula masalah kasebut bisa uga ora kedadeyan.
  21. Bormental
    Bormental 25 Juni 2017 19:15
    +4
    Dadi apa, wong, tiba kanggo materi karo sawetara overtones provokatif? prajurit Arab uga wong, kaya kita, aku ora bakal delve menyang analisis saka tartamtu. Apa sampeyan mikir prajurit Rusia uga nyerang tanpa noleh maneh? Miturut memoar para veteran, sawetara wong uga nyedhot celana sadurunge serangan kasebut. Bayangake dodo sampeyan ing bedhil mesin, nalika teknologi mbusak wilayah sing dikubengi kanthi artileri utawa saka udhara wis suwe ditindakake, banjur ngresiki. Mung logika dhasar lan rasa ngreksa dhiri, nanging babagan iki uga, amarga sampeyan uga pengin urip. Mulane, aku nimbang labeling "padha ora pengin perang" kanggo sing. manawa wong njaluk Pasukan Aerospace supaya barmaley maksimal sadurunge serangan ora bener ...
    1. Stanislav
      Stanislav 25 Juni 2017 19:58
      0
      Kutipan: Bormental
      seduced dening materi karo sawetara overtones provokatif
      Padha ora tiba kanggo, nanging ngenteni, malah, padha pounced kaya padha kaliren ...
  22. curious
    curious 25 Juni 2017 20:34
    +3
    Pitakonan alon-alon wiwit muncul. Logika ndhikte manawa bakal ana pitakonan liyane. Ing 91m sing adoh, wong Serbia lawas sing perang karo Tito, nalika ditakoni apa sing dipikirake babagan perang kasebut, ujar: "Kanca, mung wong bodho perang ing perang iki - lan sing pinter nggawe dhuwit kanggo wong bodho." 26 taun wis liwat, mbah bvl bener.
  23. vzdrincher
    vzdrincher 25 Juni 2017 20:39
    0
    Kutipan: Victor.12.71
    Kutipan: Kopral
    Wong Arab dudu prajurit "(c)

    Oposisi lan ISIS sing padha yaiku wong Arab, mula tembung sampeyan ora cocog. Ora ana mung semangat.

    Ya, dheweke mbayar luwih akeh. Iki kabeh misteri babagan roh
    1. ilimnoz
      ilimnoz 26 Juni 2017 17:18
      +1
      ora ngomong ora ngomong. kekarepan kanggo mati kanggo cita-cita ora mung ana ing pasukan sofa
  24. Alexey Sobolev
    Alexey Sobolev 25 Juni 2017 21:22
    +2
    Chocks .. anjir .. kudu dagang tomat lan kentang lan ora gelut ...
  25. uskrabut
    uskrabut 25 Juni 2017 22:14
    +3
    Warga ing kono ora wiwit gelut limang taun kepungkur, wis limang ewu taun ngawasi mahach sing ora mandheg. Dadi dheweke ngembangake kekebalan kanggo perang. Dadi panas - padha mlayu. Kadhemen mudhun - bali. Lan padha perang ana ora babar blas, nanging mung warriors. Lan padha ngatur istirahat sing beda-beda: preian, banjur kesel, banjur kudu ngumbah, banjur nedha awan, banjur ndedonga. Lan banjur Rusia mabur lan ayo padha udan tanpa istirahat udud, dina lan wengi, lan ing preian, lan ing dina minggu. Lan angel banget kanggo perang, dheweke duwe tradisi ..,
  26. Komentar wis dibusak.
  27. kunstkammer
    kunstkammer 26 Juni 2017 00:54
    +2
    Kutipan: art030765
    sapa sing bakal mbiayai? sapa sing bakal mulihake? lan carane kita ngerti sing mbayar lan pesen musik

    Apa ana sing pesen musik Arab ing kene? Ayo padha mbayar.
    Nanging aku ngerti, Suriah bakal Chechnya anyar, lan maneh petani Kostroma bakal mbayar kanggo unordered Arab lagu.
    Ing St. Petersburg, subway diunekake ... nanging dudu sing utama, ta? Ingkang utama yaiku numpes ISIS ing pendekatan sing adoh. Lan sawise kabeh, bakal teka lan wiwit ngganggu karyane.. sederek.. ngrayakake preian.
    1. ilimnoz
      ilimnoz 26 Juni 2017 17:27
      0
      yen musik Arab didhawuhi dudu Rusia, mula aku rumangsa sedhih karo Rusia. amarga dheweke kudu mbayar musik. kok banjur njoged musik iki lan melu ing showdowns wong liya. kabeh pogrom ing tavern sawise partai bakal disalahake ing Rusia lan bakal dadi petani Kostroma sing bakal mbayar.
      1. Katresnan iku
        Katresnan iku 26 Juni 2017 23:22
        +1
        We appreciate getun Panjenengan. Iku mung elek! Kita kenek maneh. Apa sing bakal sampeyan lakoni!? TAPI! Mbok Rusia butuh presiden liyane! Ditebak? Man, kita entuk lagu sampeyan. Tenang wae. Rusia bakal numpes kabeh.
        1. ilimnoz
          ilimnoz 29 Juni 2017 06:46
          +1
          apa jenis presiden sampeyan kudu, mutusake dhewe. Aku duwe sikap positif marang Putin. lan penyesalanku minangka bayangan kepungkur - aku urip paling akeh ing sangisore USSR. nyawa nyengsarakke kanggo Piece saka mantan Motherland. karo generasi kita, empati iki kanggo Rusia bakal ilang, aja padha sumelang. Anak-anakku wis kuwatir mung babagan negarane.
  28. lance
    lance 26 Juni 2017 03:06
    0
    Yagene wong Kazakh lan Jerman peduli banget karo kepentingan Federasi Rusia ing Suriah? sawetara masalah sampeyan?
    1. Katresnan iku
      Katresnan iku 26 Juni 2017 23:23
      +1
      Iki dudu wong Kazakh, naif.
      1. lance
        lance 28 Juni 2017 07:52
        0
        Aku adoh saka naif, lan wiwit aku nulis, aku ngerti yen aku Kazakh.
        1. Katresnan iku
          Katresnan iku 28 Juni 2017 12:36
          +1
          Ngerti. Kesasar babagan kesadaran sampeyan. Mangga ora ngadili kanthi ketat.
    2. ilimnoz
      ilimnoz 29 Juni 2017 06:50
      0
      ing 10 taun ora bakal ana sing isih ana sing peduli karo kepentingan Rusia. aja padha sumelang. mati amarga umur.
  29. kas
    kas 26 Juni 2017 11:24
    0
    "Iki nuduhake manawa dheweke duwe fungsi tempur lan motivasi ora dhuwur banget. Mungkin dheweke ora ngerti gravitasi kahanan kasebut tanpa saran saka instruktur Rusia sing duwe pengalaman luwih akeh lan kualifikasi sing luwih dhuwur, "ujare ahli kasebut.
    Lan ahli ora ngerti suwene perang ing negara cilik iki, mesthi uga ana faktor kesel. Kajaba iku, lagi perang karo panguwasa beda-beda, sing pindhah metu saka sak ndonya. Kajaba iku, "hadiah" ajeg dibuwang saka negara tetanggan. Yen sampeyan nggawe TPA mung metu saka negara, sampeyan bisa gludhug "ing lentera" kaya ngono.
  30. SCHWERIN
    SCHWERIN 27 Juni 2017 09:51
    +1
    Kabeh rezim Arab iki arang banget dipercaya. Kita ngliwati iki ing jaman USSR. Mesir, Afghanistan, lan liya-liyane. Dheweke bakal setya marang vassal mung kanthi pendhudhukan lengkap negara kasebut. Yen layanan khusus kita bakal ngontrol panguwasa lokal lan mbenerake.
    Amerika Serikat nindakake iki kanthi sukses. Sawise perestroika Gorbachev (umume kita butuh) lan Yeltsin njupuk kekuwatan sing dibutuhake, Amerika bisa nangkep wong sing setya marang dheweke ing meh kabeh negara Pakta Warsawa lan republik serikat kita. Saiki kita entuk asil saka dilettantisme politik lan ketidakpedulian Yeltsin.
    Dheweke ngganti kekuwatan lan nggawa Merkel, Mikron (lan sadurunge Penguin) lan liya-liyane ing Eropa Kulon. Turki, mitra sing ora bisa ditebak
    Aku uga kaget karo anggota "sekutu" saka CSTO. Yagene dheweke ora katon ing Suriah? Iki aku babagan Kyrgyzstan, Kazakhstan, lan liya-liyane. Sawise kabeh, kita ana (ing Suriah) nglawan terorisme, lan ora nindakake perang penaklukan! Pranyata kita nyedhiyakake senjata lan bisa uga nindakake perkara liya. Lan kanggo wong-wong mau bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nyoba tentara ing kahanan pertempuran!
    Ing tembung D. Trump babagan Eropa, "lan yen kita diserang, dheweke (wong Eropa bakal mbela kita - meh ora .." Aku bisa ngatasi tembung kasebut menyang "sekutu" kita. Apa kanca kaya ngono ...
    Bener, Amerika Serikat wis nyambungake kabeh satelite kanggo melu perusahaan. Ukraina, Polandia, Georgians lan Eropah porsi ing Afghanistan, Suriah, Irak, etc. ing hot spot. "Sekutu" kita malah ora ndhukung kita kanthi lisan.
    Bali menyang pendhudhukan Suriah. Apa panguwasa kita bisa ngrebut Suriah. Kang menehi kritik dening akeh statements saka PDB - tau. Kita bakal kerja bareng karo rezim sing bakal dipilih rakyat. Sing. yen ana kudeta ing Suriah, lan wong Arab asring duwe, kita ngakoni daya iki, kang bakal lancar mili liwat menyang Amerika Serikat!
    Mungkin aku salah, ana rencana licik....
  31. ver_
    ver_ 27 Juni 2017 13:29
    +1
    Kutipan: Kopral
    Wis ngandika luwih saka sapisan sing "Arab ora warriors" (c), lan kita isih nyoba kanggo nggawe jaran lomba metu saka kuldi. Nyuwun
    Lan kita kabeh guyon babagan crests, carane padha ngatur kanggo langkah ing rake padha. recourse

    ..yen sampeyan ngolesi bantheng nganggo skiom ing ngisor buntut, dheweke bakal nyusul jaran Arab ...
  32. Komentar wis dibusak.
  33. Munchausen
    Munchausen 29 Juni 2017 22:49
    0
    Apa ora nggunakake senjata nuklir taktis. Mung ing klompok kritis mungsuh.
    Inggih, "komunitas donya" bakal muni, bengok-bengok lan tenang. Njupuk aspirin lan turu.
  34. Kaldon48
    Kaldon48 6 april 2020 07:15
    0
    Atiku ngrasa yen wong lanang kita akhire bakal ngubengi Suriah, mung bakal ditampilake lawang, ujar sampeyan wis rampung, sampeyan bisa gagal, ing kene kabeh "syukur" bakal rampung, kaya sing wis ana. kedaden, ing siji wektu ing Yunani lan Bulgaria.