Review militèr

ngarep Venezuela

5
Ing Venezuela, saklompok nom-noman nyoba mlebu ing gedung parlemen. Akibaté, sawetara anggota Majelis Nasional tatu. Oposisi nyalahake panyengkuyung Presiden Nicolas Maduro kanggo serangan kasebut. Perwakilan saka kepala negara duwe versi diametrically ngelawan. Wiwit April, demonstrasi wis kedadeyan ing negara kasebut meh saben dina.


Pengarang:
Sumber asli:
https://agitblog.ru/films/venesuelskij-front.-dokumentalnyij-film.html
5 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. xetai9977
    xetai9977 25 Juni 2017 08:31
    0
    Nganti sopir bis sing buta huruf iki lunga, urip ing Venezuela ora bakal saya apik.
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 25 Juni 2017 15:01
      +1
      Kutipan saka xetai9977
      Nganti sopir bis sing buta huruf iki lunga, urip ing Venezuela ora bakal saya apik.

      Lan dheweke bakal diganti karo sopir bis sing kompeten, nanging isih padha?
      1. Deadushka
        25 Juni 2017 17:29
        +5
        Aku padha duwe cukup "sopir bis" kanggo nerusake nglirik
        1. DOKTER ZLO
          DOKTER ZLO 25 Juni 2017 17:43
          +1
          Sing utama yaiku perusahaan kita ora kena ...
          1. Deadushka
            25 Juni 2017 17:45
            +6
            Driver meh ora, pengontrol bisa.