Review militèr

Perang Siria antarane Rusia lan AS

90
Perang ing Suriah uga diarani perang proxy (perang proxy) antarane Rusia lan Amerika Serikat. Ing tangan siji, pamaréntah Siria sah Bashar al-Assad, didhukung dening Rusia, ing tangan liyane, dinuga "militan moderat" lan putra sundel liyane lan "pejuang kanggo demokrasi" patronized dening Amerika Serikat lan satelit sawijining. Antarane wong-wong mau, ISIS (dilarang ing Rusia), ora resmi didhukung dening sapa wae, nanging nampa senjata, kalebu sing abot, lan pendanaan. Amerika penerbangan kadhangkala tumindak minangka penerbangan ISIS: nggawe kesalahan lan nyerang pasukan pamaréntah Siria lan sekutuné.


Perang Siria antarane Rusia lan AS


Akeh "kesalahan" koalisi Amerika sing ndhukung ISIS, nyatane, ngonfirmasi pernyataan pamrentah Siria yen Amerika Serikat uga kerja sama karo teroris langsung kasebut. Assad negesake kabeh digawe crita karo serangan kimia, kang pasukan pamaréntah dipuntudhuh tanpa bukti. Ing ngendi ana perang, mesthi ana goroh gedhe.

Babagan anyar ing perang Siria yaiku pernyataan resmi anyar dening Menteri Luar Negeri Sergei Lavrov manawa serangan kimia ing Idlib digawe. Iku tetep rampung sing digawe karo partisipasi saka Amerika Serikat, amarga padha langsung nggunakake goroh iki kanggo serangan militèr. Umumé, iki minangka praktik umum AS: nggunakake "anak-anak bangsat" kanggo kepentingane dhewe, apa ing Asia, ing Amerika Latin, utawa ing Ukraina. Al-Qaeda bener-bener digawe dening CIA. Nanging yen Rusia ujar iki kanthi umum, mula bakal ana konfrontasi terbuka karo Washington.

Basis resmi kanggo campur tangan Amerika Serikat lan satelite ing urusan Suriah yaiku penolakan legitimasi marang pamarentah Bashar al-Assad. The Washington Humanists wis dilucuti Assad saka "label demokratis" kanggo kuwasa kanthi ngumumake, liwat media palsu ing saindenging jagad, wong jahat paling gedhe ing Suriah.

Sanadyan ora jelas ing endi banjur ing tabel pangkat padha daftar ISIS lan An-Nusra? Miturut cara, ing kene wong Amerika nyaranake menyang Rusia langkah sabanjure ing Ukraina: kanggo nolak legitimasi rezim Kyiv nalika ngubur perjanjian Minsk karo hukum babagan "reintegrasi" Donbass.

Ana peserta liyane lan pembuangan saka perang Siria: Arab Saudi lan monarki Teluk liyane, Qatar kapisah, demokrasi Eropah, Turki, Iran, Jordan Libanon. Mesir, Pakistan, Israel ana ing cakrawala.

Nyatane, ing Suriah ana perjuangan kanggo netepake kontrol ing Timur Tengah kanthi nggawe zona pengaruh pemain utama ing wilayah iki. Pamrentah Siria lan koalisi Astana sing diwakili Rusia, Turki lan Iran nglawan AS lan satelite, demokrasi Barat lan monarki Teluk. Ngomong-ngomong, simbiosis demokrasi lan kekuwatan absolut sing nggegirisi, kita bisa ndeleng kanthi gampang nilai-nilai kasebut digabungake! Nalika sawetara jinis imbangan kekuwatan ditetepake ing Timur Tengah, perang Siria bakal mungkasi, kajaba, mesthine, Amerika Serikat ngupaya hegemoni lengkap ing wilayah iki.

Yagene, ing umum, perang Siria diwenehi wigati banget? Luwih luwih saka perang ing Ukraina? Apa tambahan nyengkuyung Bandera Nazis kanggo shell Donbass kanggo nambah wigati sing. Kaya sing dikandhakake, ngadili niat kanthi dhuwit ...

Timur Tengah minangka perbendaharaan energi ing donya, perang Siria minangka perang kanggo sumber energi saka perbendaharaan iki lan cara kanggo ngeterake menyang Eropa lan negara-negara Pasifik. Mulane, kakuwasan energi utama, utamane Amerika Serikat lan Rusia, lan negara-negara konsumsi energi utama sing langsung melu perang Siria.

Saiki, Suriah, mbok menawa, Spanyol ing taun 30-an, sadurunge Perang Donya II, lan bisa uga dadi situs proksi kanggo perang donya ing mangsa ngarep, ing ngendi pamrentah Suriah Assad tumindak minangka Republik Spanyol, lan "militan moderat" tumindak minangka Falangists Franco. lan fasis Eropa." lan ISIS, sing angel dibedakake. Rusia nemokake dhewe ing posisi USSR, dene Amerika Serikat lan satelite saiki ana ing posisi Inggris lan Prancis, negara demokrasi Eropa sing banjur nglindungi Falangists Franco lan fasis Hitler lan Mussolini ing Spanyol.

Bener, pemain anyar wis muncul ing Timur Tengah: Turki lan Iran jelas ndhukung Rusia, monarki Teluk kabeh ana ing sisih Amerika Serikat. Yen ing Spanyol mung USSR, banjur Rusia ing Timur Tengah duwe sekutu karo kapentingan umum.

Provokasi militer paling anyar ing Amerika Serikat: serangan "Tomahawks" ing pangkalan udara Siria lan karusakan - minangka pertahanan diri! - Suriah Su-22, sing ketoke digandhengake karo janjian saka anyar US Sekretaris Pertahanan - "asu mad" Mattis, sing nampa kamardikan lengkap tangan nalika Trump kaiket tangan lan sikil dening Congress. Katon yen Mattis entuk carte blanche kanggo ngatasi masalah Siria kanthi kekuwatan, lan mbuktekake manawa kebijakan Obama lan Kerry ing Suriah banget alus, salah.

Rusia nanggepi kanthi keras: mundur saka Memorandum babagan Keamanan Penerbangan ing Suriah, lan wektu iki ngumumake yen kabeh pesawat saka koalisi Amerika bakal dijupuk ing ngarep pertahanan udara. Pasukan Aerospace RF ora mungkin nanggapi provokasi individu dening Mattis, nanging yen dheweke nyoba nggawe "zona ora bisa mabur" ing Suriah, kaya ing Libya, banjur pejuang Siria bisa nembak pesawat Amerika sing ngancam pasukan Siria. Kanggo mbales dendam.

Alain Rodier, mantan penulis intelijen kanggo Atlantico, prédhiksi intensifikasi perjuangan kanggo pengaruh ing Timur Tengah. Ing mratelakake panemume, kauntungan militèr-teknis ana ing sisih koalisi Amérika, iki kesimpulan alam kanggo analis Western.
Nanging, sanajan Rodier ora yakin apa-apa: perang minangka masalah sing angel. Utamane ing Timur.
Pengarang:
90 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 26 Juni 2017 05:15
    + 10
    perang iku prakara alus. Utamane ing Timur

    Analis senile mbusak kabeh basa ing ramalane! Nanging kepiye kabeh bakal kedadeyan - ora ana sing ngerti 100%!
    1. andrey
      andrey 26 Juni 2017 05:23
      +6
      Pasukan Aerospace RF ora mungkin nanggapi provokasi individu dening Mattis, nanging yen dheweke nyoba nggawe "zona ora mabur" ing Suriah, kaya ing Libya, banjur pejuang Siria bisa nembak pesawat Amerika sing ngancam pasukan Siria. Kanggo mbales dendam.
      supaya Victor luwih rinci ... Aku pengin mbayangno, ora bisa ... nglirik
      1. Viktor Kamenev
        26 Juni 2017 07:38
        + 14
        Aku elinga yen ing Perang Vietnam, pilot Amerika McCain ditembak dening pertahanan udara Vietnam, sing kedadeyan ing jagad iki ...
        1. rekayasa
          rekayasa 26 Juni 2017 12:04
          +3
          Nuwun sewu, aku bakal nambah, pertahanan udara Vietnam kanthi petungan USSR,
          Pensiunan Letnan Kolonel Yuri Petrovich Trushechkin minangka bagean saka kru rudal sing ngrusak pesawat Amerika sing diluncurake dening calon presiden AS John McCain ing langit liwat Vietnam, lan malah njupuk dokumen pribadine minangka piala. Pranala: http://politikus.ru/articles/53344-russkiy
          -geroy-sbivshiy-vo-vetname-jona-makkeyna.html
          1. andrewTSO
            andrewTSO 30 Juni 2017 01:47
            0
            Lan apa sing diganti? Apa ditembak mudhun ing pungkasan?
            1. rekayasa
              rekayasa 30 Juni 2017 15:22
              0
              Lan apa kapentingan sampeyan? Aku mung nambah lan ngrujuk menyang link, apa masalah sampeyan?
              1. andrewTSO
                andrewTSO 6 Juli 2017 00:19
                0
                Aku duwe?! ORA! :)
                Apa masalahe? Maksudku, ing Vietnam dheweke nembak pesawat tempur Amer, nanging ora ana apa-apa (matur nuwun Gusti) kaya Perang Dunia kaping 3 ...
                Ya, lan ing taun 80-an, Iran kanthi aman ngaco kapal perang - lan uga kabeh aturan.
      2. rotmistr60
        rotmistr60 26 Juni 2017 08:33
        +4
        Aku pengin mbayangno - ora bisa ...

        Mbokmenawa ala nyoba mbayangno. Wong Siria ora mung duwe MiG-21 lan Su-22. Sawise kabeh, apa wae kedadeyan ing perang.
        1. andrey
          andrey 26 Juni 2017 15:24
          +2
          Kutipan: rotmistr60
          Aku pengin mbayangno - ora bisa ...

          Mbokmenawa ala nyoba mbayangno. Wong Siria ora mung duwe MiG-21 lan Su-22. Sawise kabeh, apa wae kedadeyan ing perang.

          nggih, nggih, nggih, ... ana MiG-25, lan 29 (lawas) ... mbokmenawa ala karo imajinasi ... Aku mung mikir apa sing bakal kelakon ... negara-negara bakal mundur. , nanging Rusia? "prihatin"? Ayo dadi ngomong wong Siria "nembak mudhun", lan padha bakal rake, lan kita? (kaya karo Kiselyov, "Aku ora mikir" ...) ana precedents karo Turki, padha supaya padha mudhun ing tomat, nanging kita bakal melu karo negara? Ayo... sad ayo nyetel HPP liyane lan nonton kanthi tenang ... recourse
          1. Sarmat149
            Sarmat149 29 Juni 2017 00:27
            +1
            Apa sampeyan ora kesel nindakake provokasi?
    2. finch
      finch 26 Juni 2017 05:47
      + 11
      Saiki, ing kasus apa wae, kita kudu nyerahake posisi ing Suriah, yen kabeh bakal ambruk kaya omah kertu lan kita bakal miwiti muter maneh ora mung saka wilayah iki, nanging uga saka Mediterania lan ngluwihi, sing, saliyane ilang kredibilitas. , bakal nyebabake masalah ekonomi ing mangsa ngarep - "aliran Turki" sing padha menyang Eropa ora mungkin bakal ditindakake ...
      1. takon aku
        takon aku 26 Juni 2017 06:09
        + 24
        Ora ana sing bakal nyerah.
        Ing Suriah, ora ana perang kanggo Timur Tengah lan malah kanggo lenga, yen ora bakal ana apa sing kedadeyan karo ISIS ing Libya utawa Filipina, nanging ana perang kabeh kanggo tatanan donya anyar. Lan bakal terus nganti pirang-pirang dekade. Perang hardware, kalebu hardware manungsa, mung pucuk gunung es. Nyatane, ing proses perang iki, struktur bayangan jagad sing ana ing mburi layar ngrampungake tugas kanggo ngowahi format RUANG MENTAL DUNIA, supaya ing tahap pungkasan pranyata wis siyap kanggo legitimasi pamrentahan jagad bayangan. ing siji wangun utawa liyane. Mung ing konteks iki, tumindak sing mesthine "kacau" saka Amerika Serikat ing Suriah lan tumindak sing mesthine "indecisive", "banget ati-ati" saka Federasi Rusia ing panggonan sing padha dadi dingerteni ... tugas Rusia yaiku kanggo ngganggu rencana mungsuh. Aja nglawan dheweke kanthi terang-terangan. Amarga pungkasane perang iku psikologis. Ing skala global.
        1. 97110
          97110 26 Juni 2017 12:02
          +3
          Kutipan saka askme
          Ora ana sing bakal nyerah.

          Apa sampeyan mikir? Utawa sampeyan duwe wewenang kanggo ngumumake? Sapa sing wewenang? Pitakonan ora nganggur, kita berkembang ing masyarakat DEMOKRASI sing diatur kanthi apik ... Lan kanca. Stalin sapisan, ngrujuk marang Pak Roosevelt (uga, ana wong lanang ing subyek), nulis yen demokrasi minangka kekuwatane wong AMERIKA.
          1. Cool_SnipeR
            Cool_SnipeR 26 Juni 2017 16:55
            +1
            Demokrasi diciptakake ing Yunani, nanging kepiye wong-wong bajingan Amerika nyalahake ... iku pitakonan liyane
            Ora ana wong Amerika ... padha karo setengah saka Rusia ... mahasiswa McDonald ... wis dadi bisu banget yen negara menang ing Perang Donya II lan bom Rusia dibuwang ing Hiroshima lan Rusia numpes. Vietnam nganggo napalm .... dheweke wis ora duwe otak, apa sing dikandhakake lan bakal dipikirake ...
          2. Setra
            Setra 26 Juni 2017 20:56
            +2
            Kutipan: 97110
            Lan tov. Stalin sapisan, ngrujuk marang Pak Roosevelt (uga, ana wong lanang ing subyek), nulis yen demokrasi minangka kekuwatane wong AMERIKA.

            Sinau basa Yunani. Demo ora kabeh wong, nanging mung bagean sugih, wong ing pangertèn saiki ohlos. Demokrasi secara harfiah minangka aturan oligarki.
            1. 97110
              97110 26 Juni 2017 21:38
              +1
              Kutipan saka Setra
              Sinau basa Yunani.

              Stalin luwih migunani. Ora suwe.
              1. Setra
                Setra 27 Juni 2017 08:23
                0
                Kutipan: 97110
                Stalin luwih migunani. Ora suwe.

                Stalin... kelangan.
  2. Imperial
    Imperial 26 Juni 2017 06:24
    +1
    Kutipan: Zyablitsev
    sampeyan ora bisa nyerah posisi ing Suriah yen kabeh bakal ambruk kaya omah kertu

    Nanging uga ora pantes mlebu ing unit tanah. Banjur pitakonan, pira Assad lan sumber daya bakal cukup kanggo ngembangake bagian lemah saka operasi kasebut?
    1. Viktor Kamenev
      26 Juni 2017 07:41
      + 12
      Assad bakal tahan suwe, amarga Iran ngunggahake dheweke, lan koalisi Astana umume nutupi, nanging Amerika Serikat kalah Turki, Erdogan ora bakal ngapura upaya pembunuhan kasebut, ilmuwan ...
      1. Sampeyan Vlad
        Sampeyan Vlad 26 Juni 2017 07:51
        +1
        Quote: Viktor Kamenev
        nanging Amerika Serikat kalah Turki

        Lan minangka adoh aku ngerti, Turkey mathuk menyang siji sabuk, siji cara, lan iki ngandika akeh!
      2. andrey
        andrey 26 Juni 2017 15:25
        +1
        Quote: Viktor Kamenev
        Assad bakal tahan suwe, amarga Iran menehi panganan, lan umume koalisi Astana nutupi dheweke,

        kabeh ana ing Rusia. IMHO. Iran lan "Astanin" bakal gabung bebarengan yen Rusia ora ana ing ngarep.
  3. Sampeyan Vlad
    Sampeyan Vlad 26 Juni 2017 07:39
    +9
    Wong lanang, deleng apa sing ditindakake flyer kita ing langit, mung sing mabur!

    1. Fei_Wong
      Fei_Wong 26 Juni 2017 09:27
      +2
      Apa mung aku, utawa aku pancene krungu sawetara pidato Inggris ing latar mburi ing panggonan?
      1. andrey
        andrey 26 Juni 2017 15:31
        +2
        Kutipan saka Fei Wong
        Apa mung aku, utawa aku pancene krungu sawetara pidato Inggris ing latar mburi ing panggonan?

        wicara Rusia slipped, mesthi. nang endi wae ing 2 menit .. iki "Assadites" padha ngomong. lan njupuk, kang ora cetha, paling kamungkinan ing lemah. nanging rambut sing tetep ngadeg ... oh, wong lanang duwe gawe ... (pilot kita) belay Good luck kanggo wong-wong mau.
        1. andrewTSO
          andrewTSO 27 Juni 2017 09:36
          0
          Apa tegese "ing lemah"? Ora jenggot, ta? Lan "ing kuping" sampeyan takon? Apa sing kudu ditindakake?
    2. andrewTSO
      andrewTSO 27 Juni 2017 09:33
      +1
      Wah, ayu-ayu!!! Aku bangga loro turntables lan wong kru. Aku bungah yen ing siji wektu aku sijine tangan ing produksi Mi-24, wis makarya ing 27 workshop Rostvertol!
      1. Sampeyan Vlad
        Sampeyan Vlad 27 Juni 2017 09:49
        0
        Kutipan saka: andrewTSO
        Aku bungah yen ing siji wektu aku sijine tangan ing produksi Mi-24, wis makarya ing 27 workshop Rostvertol

        Matur suwun hi Lan ing mratelakake panemume ing video sampeyan bisa ndeleng sing diluncurake ana ing detik 31! Mung saka apa, aku ora ngerti.
        1. andrewTSO
          andrewTSO 6 Juli 2017 00:21
          0
          Satemene aku ngerti, ora ana siji-sijia Mi-24 sing tiwas ing udhara. Senajan, mesthi, aku bisa salah.
  4. Sasha Krymsky
    Sasha Krymsky 26 Juni 2017 07:47
    +2
    Minangka salah siji saka pemimpin Tebet bener nyatet, peradaban manungsa wis ngupaya kanggo tatanan lan kemajuan kanggo abad, lan sakperangan alesan wong Arab BV wis berjuang kanggo kekacauan.
    Dadi Assad mimpin rakyate, Timur Tengah, kanthi cara sing "bener".
    1. takon aku
      takon aku 26 Juni 2017 08:16
      +1
      "Tebetan" - sapa sing? Yen Tibet, banjur iki goroh. Ora ana sing duwe tembung kaya ngono. Kutipan menyang studio sing nuduhake sumber ...
      1. Chadan Khemchiksky
        Chadan Khemchiksky 26 Juni 2017 10:31
        +4
        Punika ngandika bab wong kaya Sasha Karaite.
        Ngadeg ing aspal
        dheweke nganggo ski ...
        Lan sakteruse...
        Tibet, bagéan saka China.
        Pemimpin spiritual Tibet,
        ing mlayu ...
        Nanging wong Karaite ora ngerti ...
    2. rotmistr60
      rotmistr60 26 Juni 2017 08:39
      +7
      Assad nuntun rakyate ing arah sing bener. Lan ing kasus apa wae, sampeyan nyoba ngipat-ipati dheweke kanggo nyenengake para bandit. Apa rakyat sampeyan ana ing dalan sing bener nalika nyerang tentara Siria? Utawa apa sampeyan mikir yen IS ora bakal entuk sampeyan?
    3. finch
      finch 26 Juni 2017 09:31
      + 14
      Sasha Krymsky

      Keset banget kanggo melu diskusi karo sampeyan, nanging amarga sampeyan ngutip wong bijak Tibet sing ora dingerteni sapa wae, aku bakal bebas gabung karo kutipan populer Pikul saka novel "Kekuwatan Najis":
      "Wong-wong Yahudi menehi donya akeh wong saka macem-macem nilai - saka Kristus kanggo Azev, saka Savonarola kanggo Trotsky, saka Spinoza kanggo Ben-Gurion, saka Lambroso kanggo Einstein ... Ya, ana filsuf sing tresna kebebasan gedhe ing antarane Yahudi, lan ing antarane wong-wong mau ana algojo-inquisitors gedhe "Yahudi Rusia bisa bangga karo revolusioner, seniman, dokter, ilmuwan lan seniman, sing jenenge wis dadi properti umum kita. Pitakonan Yahudi", kang wis dawa nyetel everyone ing pinggiran, isih ana sisih salah - Zionisme, kang wis entuk The Zionists ora ngupaya hak padha kanggo wong Yahudi karo wong Rusia, nanging hak eksklusif kanggo wong Yahudi, supaya - ing roti Rusia! - padha bakal urip miturut ukum dhewe, swasana ati dhewe. Dheweke ora butuh gimnasium, nanging cheder; ora universitas, nanging dina Sabat. sing wong Yahudi diwenehi "urip langgeng", lan bangsa liya - "dalan langgeng"; wong Yahudi tansah "ing goal saka dalan", lan wong liya mung "ing dalan kanggo goal". andha ing sadawane wong Yahudi bakal munggah menyang Bliss, lan "goyim" (non-Yahudi) dihukum mati ing rereget lan sampah ing ngisor undhak-undhakan ... Iku filosofi elek! Pracaya yen kabeh tumindak - negara Israel, luwih kerep konfirmasi idea iki saka refute iku!
      Lan wong Arab menehi matématika donya, dhasar kebersihan, lan liya-liyane, garpu lan garpu, ing pungkasan, sing digawa dening tentara salib sing reged menyang Eropah, menehi dorongan kanggo pembangunan! ngguyu
      1. Sasha Krymsky
        Sasha Krymsky 26 Juni 2017 11:34
        +2
        Sampurna kutipan Pikul! nangis

        Lan wong Arab menehi matématika donya, dhasar kebersihan, lan liya-liyane, garpu lan garpu, ing pungkasan, sing digawa dening tentara salib sing reged menyang Eropah, menehi dorongan kanggo pembangunan!

        Mesthi kita ngerti babagan kebersihan!

        intelektual karo piranti! Kantin.
        Dheweke ora ngombe teh nganggo sepatu bast. Lan padha ngetung dhuwit kanthi apik!
      2. 97110
        97110 26 Juni 2017 12:13
        +3
        Kutipan: Zyablitsev
        babagan wektu sampeyan ngutip wong bijak Tibet sing ora dingerteni,

        Aku mlumpat tanpa diundang. Padha dipetik ora Tibet ing kabeh, nanging
        Kutipan: Sasha Krymsky
        salah sijine pimpinan Tebet
        , kang, sampeyan ndeleng, iku ora padha.
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan wong Arab menehi matematika donya, dhasar kebersihan, lan liya-liyane, garpu.

        Ya sampeyan apa! Paling anyar, keturunan ukrov gedhe kanthi banter nyelehake keturunan Frank liar ing panggonane ing pitakonan sing mulang sapa sing nggunakake garpu. Macron kudu dilaporake ...
      3. andrew42
        andrew42 26 Juni 2017 12:21
        +6
        Kanthi koreksi tipis: dudu "Arab sing menehi" matematika //.../kebersihan, nanging bangsa Iran Agung, sing bisa diarani "Persia". Para penakluk Arab mung "nutupi" kabeh iki nganggo agama Islam lan basa. Lan banjur Sasha Krymsky ora gagal kanggo mbalekake ora akurat iki. A klasik saka genre: kanggo ngurangi topik Zionisme kanggo pitakonan saka savagery saka Arab (by the way, Hagarians iku sederek saka paus kanggo Gusti Allah milih wong).
        1. finch
          finch 26 Juni 2017 12:27
          +6
          Aku setuju banget karo klarifikasi sampeyan - aku luwih umum kabeh pedunung Timur Tengah, ing ngendi aku ora sadar! hi
          1. Sasha Krymsky
            Sasha Krymsky 26 Juni 2017 12:53
            +3
            Kutipan: Zyablitsev
            Aku setuju banget karo klarifikasi sampeyan - aku luwih umum kabeh pedunung Timur Tengah, ing ngendi aku ora sadar! hi

            Kanthi BV iki, luwih ngati-ati ing definisi, Sunni, Syiah, Alawites, Druze, Badui lan kabeh Muslim liyane sengit saben liyane tinimbang Yahudi.
            Lan sampeyan nyoba menehi label umum ing wong-wong mau! mandheg
        2. Sasha Krymsky
          Sasha Krymsky 26 Juni 2017 12:47
          0
          Kaya sing dingerteni!
          Saben kulawarga duwe wedhus ireng! ngguyu
          Kita tresna marang sedulur Arab kita - nang endi wae ing telenging jiwa kita!
          jero banget!
          Kaya sampeyan nindakake Ukrainia. ombenan
      4. andrey
        andrey 26 Juni 2017 15:34
        +1
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan wong Arab menehi matématika donya, dhasar kebersihan, lan liya-liyane, garpu lan alat makan, sawise kabeh,

        saben bangsa wis nandur modhal ing Peradaban, liyane iku omong kosong saka Iblis.
        1. finch
          finch 26 Juni 2017 15:36
          +3
          Aku ora mbantah iki ... nanging ana negara sing isih nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang wong liya - sing Sasha Krymsky nyoba ngandhani!
          1. andrey
            andrey 26 Juni 2017 15:58
            +2
            Kutipan: Zyablitsev
            nanging ana bangsa sing isih nganggep awake dhewe luwih unggul tinimbang wong liya

            oh ya! ... ana sing, ana, cukup "luar biasa" ...
      5. ver_
        ver_ 29 Juni 2017 16:50
        +1
        ... sabenere amarga Kristus wong-wong Yahudi nganggep kewarganegaraan miturut ibune ... Yesus Kristus - Pangeran Andrei Bogolyubsky .. Yen bapakne Kristus iku wong Yahudi, dheweke mesthi dianggep ibune .. Sampeyan ora bisa ngentekne wong yahudi - suku sing licik.. - dhewe sapa sing disenengi bakal mimpin.. Nanging mung jambul sing nandhingi wong yahudi.., utawa malah ngidoni.. umume cakrawala ora krasa..
  5. rJIiOK
    rJIiOK 26 Juni 2017 07:50
    +5
    Tujuan saka Amerika Serikat kanggo destabilize kahanan ing donya, Suriah mung siji saka korban, ora pisanan lan ora pungkasan. Tugas kita yaiku perdamaian ing wates kita, sing mbutuhake tentrem lan adoh saka wates kita. Perjuangan antarane Rusia lan Amerika Serikat ora bakal mandheg sawise Suriah. Ing Suriah, kita uga sinau lan entuk kekuwatan.
  6. Evilillion
    Evilillion 26 Juni 2017 08:22
    0
    Lan apa MiG-29 sampeyan ing foto? Ora nanggapi wayahe.
  7. netslave
    netslave 26 Juni 2017 08:37
    +2
    Artikel liyane saka seri "apa-apa". Bla bla bla saka kosong dadi kosong. Napa print iki?
    1. 0255
      0255 26 Juni 2017 12:48
      +1
      Kutipan saka netslave
      Artikel liyane saka seri "apa-apa". Bla bla bla saka kosong dadi kosong. Napa print iki?

      Saiki penulis bakal nelpon sampeyan "Bandera" utawa "agen CIA" kanggo komentar kasebut ngguyu
      1. netslave
        netslave 26 Juni 2017 15:09
        0
        Aku mung mikir babagan ganti kerja. Chemist-technologist-tsrushnik - kenapa ora dadi pilihan? Muni aneh, nanging kimiawan apa ora ngimpi dadi James Bond minangka bocah utawa soko? ngguyu
      2. Setra
        Setra 26 Juni 2017 21:02
        +1
        Kutipan: 0255
        Saiki penulis bakal nelpon sampeyan "Bandera" utawa "agen CIA" kanggo komentar kasebut

        Yen sampeyan duwe mania buron, iki ora ateges sampeyan ora dianiaya.
  8. venik
    venik 26 Juni 2017 09:15
    +2
    Sialan!!! Mung wingi, ing "komentar" kanggo artikel: "Ora langkah tanpa Angkatan Aerospace: unwillingness tentara Siria kanggo mbebasake Akerbat saka ISIS bakal mimpin kanggo bilai" wrote:
    "Dheweke ora gelut FOR Assad! Padha perang ana ing" kasur ", umume. Iki, umume, minangka clash (ora langsung) antarane Rusia lan negara !!"
    Aku panginten dheweke bakal "ngidoni", nanging ora! Padha malah "plused", lan dina iki mung artikel sing diwiwiti karo tembung: "Perang ing Suriah uga disebut perang proxy (perang proxy) antarane Rusia lan Amerika Serikat ....."
    sial! Iku apik kanggo ngerti sampeyan ora piyambak!!!!!
    1. takon aku
      takon aku 26 Juni 2017 09:37
      +4
      Iki salah. Ana perang sing ora ana ing antarane AS lan Rusia, nanging Iblis sing wis perang nglawan Gusti Allah. Amerika Serikat lan kabeh wong sing ana karo dheweke yaiku bahan bakar ... Dheweke uga duwe Prancis nganggo senjata nuklir lan Inggris karo kapal selam nuklir ing dek (lan bisa nuduhake arsenal nuklir karo Prancis). Kabeh iku siji kode. Negara-negara nasional minangka bahan bakar, disusul kulawarga bankir lan TNC transnasional - iki minangka master. Lan saka sisih Rusia, iki ora mung Rusia, nanging uga China. Dadi abstrak saka apartemen nasional nalika sampeyan ngomong babagan aktor perang donya iki. Lan nonton Channel One, ORT, dheweke wiwit nuduhake dokumenter menarik akhir-akhir iki kanggo cakrawala, kanthi profesional nyemplungake wong ing topik kasebut, tanpa ngusapake penyakit anti-Semitisme (amarga masalahe dudu wong-wong Yahudi, nanging luwih akeh, titik kasebut Satanisme): babagan kulawarga Rothschild, babagan masyarakat rahasia Satanis lan liya-liyane. sodomi...
      1. venik
        venik 26 Juni 2017 11:12
        +4
        Kutipan saka askme
        Iki salah. Ana perang sing ora ana ing antarane AS lan Rusia, nanging Iblis sing wis perang nglawan Gusti Allah.

        ========
        Pisanan, minangka kawicaksanan rakyat ngandika, "Aja ngelingi Gusti muspra." Lan mulane, ayo padha ngedohi bandhing-bandhing sing "sedih" lan mung nyebat spade....
        Kapindho, "iki dudu kesalahan", nanging mung tingkat generalisasi liyane, ing proses analisis.
        Yen ora, sampeyan pancen bener! Ana "elit transnasional" (ayo sebut TNE) sing umume ngontrol AS lan "satelit" (uga, utawa "sekutu", yen sampeyan seneng). Kanggo "ombone pinunjul", nanging ORA RAPI (!). Iki dibuktekake, paling ora dening Brexit lan pemilihan Trump). Negara-negara iki minangka "ajiné" (lan dudu "consumables", sanajan ing sawetara ombone, perbandingan iki kedadeyan) dijaluk kanggo ngleksanakake "rencana TNE" (mesthi, yen ora ana konfrontasi banget karo "kepentingan nasional". (sing durung ana sing mbatalake, sanajan kabeh usaha ditindakake (TNE).
        Ing babagan iki (karo Suriah (lan ora mung)) ana konfrontasi sing jelas antarane kepentingan:
        - Ing tangan siji, TNE, uga kapentingan nasional "AS + satelit" lan "wong lelungan" (Arab Saudi, monarki Teluk, Turki lan Israel), sing duwe "kapentingan egois" dhewe ing Suriah, ing tangan siji;
        - Rusia lan Iran (sing dadi "wong lelungan" utawa "sekutu"), duwe kapentingan dhewe (loro regional lan geopolitik) lan ing ombone cilik tundhuk "pengaruh" TNE ...
        Ing wektu sing padha, "pemain" UTAMA saka loro-lorone mung Rusia lan negara! Mbusak salah sawijining - lan kahanan kasebut bakal dirampungake kanthi PREDIKSI! Mulane, konfrontasi sing SING WILAYAH antarane wong-wong mau!!!! Iki sing dakkarepake, lan sampeyan uga!
      2. andrey
        andrey 26 Juni 2017 15:36
        0
        Kutipan saka askme
        Iki salah. Ana perang sing ora ana ing antarane AS lan Rusia, nanging Iblis sing wis perang nglawan Gusti Allah.

        nah carane...
    2. ankir13
      ankir13 26 Juni 2017 15:55
      0
      Ora piyambak, ora piyambak ...
      1. venik
        venik 26 Juni 2017 16:56
        0
        Kutipan saka ankir13
        Ora piyambak, ora piyambak ...

        ======
        Lan sing, nyatane, ora piyambak????
  9. Fei_Wong
    Fei_Wong 26 Juni 2017 09:19
    +2
    Bener, pemain anyar wis muncul ing Timur Tengah: Turki lan Iran jelas ndhukung Rusia, monarki Teluk kabeh ana ing sisih Amerika Serikat.

    Punika bedhil! Apa Turki penulis wis wiwit "jelas ndhukung" Rusia? Ya, karo "pendukung" kuwi ora perlu musuh. Iran lan Hizbullah, kabeh. Ora ana sekutu nyata maneh.
    Uga, lali Qatar, sing miwiti game kanthi nyedhaki Iran.
    PS Iki utamané nyenengake, aku meh nyusup ing ngisor meja saka ngguyu:
    banjur Rusia duwe sekutu ing Timur Tengah karo kapentingan umum.
    1. venik
      venik 26 Juni 2017 12:52
      +1
      Kutipan saka Fei Wong
      Punika bedhil! Apa Turki penulis wis wiwit "jelas ndhukung" Rusia?

      =====
      Apa iki kaget sampeyan? Ya, iki persis apa "politisi agung" - minangka Lenin ngandika - "Iku bakal perlu - kita bakal pindhah menyang aliansi karo Iblis lan Iblis, yen iku duwe bathi ...."
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 26 Juni 2017 13:05
        +1
        Ya, aku ngerti banget, nanging "dukungan sing jelas" sing diumumake dening penulis? ..
        Malah ing Kremlin, padha isih kepingin weruh apa liyane Recep Tayipovich bakal uncalan metu, lan carane iku bisa kanggo cook ing paling sawetara bubur karo wong, lan penulis misuwur wrote mudhun minangka "dhukungan cetha" kanggo Turki. Iku dadi luwih lucu (sanajan aku mbaleni kene) karo statement dhewe:
        banjur Rusia duwe sekutu ing Timur Tengah karo kapentingan umum.

        Pilihan, kaya sadurunge, mine, essno.
    2. Stirbjorn
      Stirbjorn 26 Juni 2017 14:28
      +1
      Kutipan saka Fei Wong
      Punika bedhil! Apa Turki penulis wis wiwit "jelas ndhukung" Rusia?

      Ya, iku sejatine mutiara ngguyu Turki, sing ngemot SSA, dumadakan dadi sekutu kita sedulur Mungsuh utama Erdogan ing Suriah yaiku Kurdi, lan dheweke mimpin pasukan ing kana, ora kanggo nglawan ISIS, nanging supaya kanton Kurdi ing Rojava lan Afrin ora bisa nyawiji!
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 26 Juni 2017 18:44
        +1
        Persis. Ayo kita pengin Turks minangka akeh angel sukses sabisa lan minangka akeh downed Leoperd sabisa ing misi apik iki.
    3. andrewTSO
      andrewTSO 27 Juni 2017 09:45
      0
      Banjur nerangake, Qatar ujug-ujug ana wong kanggo rapprochement karo Iran, yen dheweke nyaman ing antarane monarki?
      1. Fei_Wong
        Fei_Wong 27 Juni 2017 12:02
        +2
        Aku mung bisa mratelakake panemune "dipan", sayang.
        Kabeh parsley pro-Kulon iki kalah kanggo Rusia (njupuk menyang akun gagal ing Yaman) zadolbala wong. Para elit Qatar nyimpulake yen "Game Gedhe" iki digabungake dening dheweke, lan kanggo ngurangi kerugian, luwih becik kanggo nyenengake pemenang regional sing muncul - Iran luwih dhisik.
        1. andrewTSO
          andrewTSO 30 Juni 2017 01:57
          0
          Ahh, dheweke mutusake nyebarake sedotan, utawa apa? Matur nuwun!
  10. Medvezhya lapa liwat Ki
    Medvezhya lapa liwat Ki 26 Juni 2017 09:34
    +2
    Tuku brondong wis ora winates. Iku wektu kanggo tuku godhok lan soba. Mangsa janji bakal dawa.
  11. aszz888
    aszz888 26 Juni 2017 09:53
    +2
    nanging yen dheweke nyoba nggawe "zona ora bisa mabur" ing Suriah, kaya ing Libya, banjur pejuang Siria bisa nembak pesawat Amerika sing ngancam pasukan Siria. Ing urutan mbales.

    ... lan kudu napuk merikatos ing udhara supaya ora dadi borzel ... duka
  12. art030765
    art030765 26 Juni 2017 11:09
    +1
    apa wong duwe khayalan yen Turki lan Iran ndhukung kita? sing teka karo omong kosong kuwi dening penulis artikel? kasunyatan sing ing sawetara kahanan kita bebarengan ora ateges ing divisi saka Suriah kita bakal tumindak minangka siji ngarep.
  13. Maz
    Maz 26 Juni 2017 11:58
    +3
    Kutipan: Zyablitsev
    Saiki, ing kasus apa wae, kita kudu nyerahake posisi ing Suriah, yen kabeh bakal ambruk kaya omah kertu lan kita bakal miwiti muter maneh ora mung saka wilayah iki, nanging uga saka Mediterania lan ngluwihi, sing, saliyane ilang kredibilitas. , bakal nyebabake masalah ekonomi ing mangsa ngarep - "aliran Turki" sing padha menyang Eropa ora mungkin bakal ditindakake ...

    Iki kabeh kauntungan nganti kerugian massive pisanan saka Euro-prajurit koalisi, lan iki sampeyan ora perlu kanggo duwe kaunggulan technical ...
  14. ver_
    ver_ 26 Juni 2017 12:02
    +6
    Kutipan saka askme
    Iki salah. Ana perang sing ora ana ing antarane AS lan Rusia, nanging Iblis sing wis perang nglawan Gusti Allah. Amerika Serikat lan kabeh wong sing ana karo dheweke yaiku bahan bakar ... Dheweke uga duwe Prancis nganggo senjata nuklir lan Inggris karo kapal selam nuklir ing dek (lan bisa nuduhake arsenal nuklir karo Prancis). Kabeh iku siji kode. Negara-negara nasional minangka bahan bakar, disusul kulawarga bankir lan TNC transnasional - iki minangka master. Lan saka sisih Rusia, iki ora mung Rusia, nanging uga China. Dadi abstrak saka apartemen nasional nalika sampeyan ngomong babagan aktor perang donya iki. Lan nonton Channel One, ORT, dheweke wiwit nuduhake dokumenter menarik akhir-akhir iki kanggo cakrawala, kanthi profesional nyemplungake wong ing topik kasebut, tanpa ngusapake penyakit anti-Semitisme (amarga masalahe dudu wong-wong Yahudi, nanging luwih akeh, titik kasebut Satanisme): babagan kulawarga Rothschild, babagan masyarakat rahasia Satanis lan liya-liyane. sodomi...

    ... Wong Yahudi dudu bangsa utawa kewarganegaraan .. * Yahudi * - salah sawijining cabang ing grumbulan bangsa Arab .. Jewry minangka cara urip lan pandangan donya, daya tarik kanggo emas .. lan penolakan tenaga kerja fisik kanggo awake dhewe.. Yahudi Ortodoks ora bisa diangkat beban luwih abot tinimbang gulungan, malah nguripake lampu ing Shabbot. .Inggih, * wong lanang * mapan banget ...
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Setra
        Setra 26 Juni 2017 21:03
        +2
        Kutipan: Viktor Rusakov
        Kesadaran nemtokake dadi!

        Iku mung ngelawan:
        Kang nemtokake eling.
        Mapan wong Tionghoa ing Siberia lan ing rong generasi bakal dadi Rusia, ora ing basa lan penampilan, nanging ing mentalitas.
  15. Victor Pasechnik_2
    Victor Pasechnik_2 26 Juni 2017 12:10
    +3
    artikel punika apik lan nggambarake bebener ing Timur Tengah .. Iku wis dawa wis perlu kanggo politisi saka negara SCO kanggo miwiti marang bebener, statements streamlined saka mentri luar negeri banget mbebayani kanggo tentrem ing planet .. goroh menehi munggah kanggo ngapusi lan perang ing bumi ... Iki wektu kanggo nyelehake reptil amero ing kios lan ngontrol ing kana, dheweke ora ngerti kewan iki kanthi becik ..
  16. Dmitry Kuzhilney
    Dmitry Kuzhilney 26 Juni 2017 12:29
    +1
    Quote: Sampeyan Vlad
    Wong lanang, deleng apa sing ditindakake flyer kita ing langit, mung sing mabur!
    Ya, umume, dheweke ora nindakake apa-apa khusus. Karya biasa kanggo rasps. Dheweke isih ora bisa. nglirik

    Quote: Pengarang
    Turki lan Iran jelas ndhukung Rusia
    Iku ora worth ngarep-arep banget ora kanggo iki "sekutu".
    Lan umume: senjata perang, nanging gagasan menang. Nganti saiki, ora ana gagasan sing cocog karo kabeh pihak sing perang, dheweke (partai) bakal berjuang kanggo awake dhewe.
  17. Dmitry Kuzhilney
    Dmitry Kuzhilney 26 Juni 2017 12:46
    +2
    Kutipan: Sasha Krymsky
    Mesthi kita ngerti babagan kebersihan!
    Diragukan yen ing video kasebut kita Muslim: miturut Sharia, wong-wong mukmin sing sejati mesthine wisuh nganggo tangan kiwa, lan wong ing video nindakake kanthi tangan tengen.
  18. Vecheslav
    Vecheslav 26 Juni 2017 13:25
    +2
    Iku bodho kanggo nganggep yen ana perjuangan antarane negara-negara raksasa RUSIA lan Amerika Serikat. Kasunyatane beda-beda, lan ing kene sampeyan kudu dadi wong bodho sing ora ngerti sejarah perang lan kepiye miwiti lan sapa sing ngajokake utawa narik. Nanging perang apa wae sajrone 2000 taun kepungkur ing mayoritas luar biasa dadi miturut ndhikte utawa pesenan wong liya. lan biasane kanggo dhuwit lan daya. Yen sampeyan njelasno kabeh aspèk sajarah perang kanggo 2000 taun, sampeyan bakal weruh sing kontrol perdagangan budak ing Eropah, sing nggulingaké raja lan plunged negara menyang lam, cukup aneh, nanging wong Yahudi nindakake iku mboko sithik, sistematis lan purposefully. Malah Hitler dibiayai kanggo dadi kuwasa dening bankir Yahudi. Kaya revolusi ing Rusia digawe dening wong Yahudi lan revolusi iki dibiayai dening wong Yahudi, bankir, lan ora dening sawetara jenis pamaréntah Jerman. Lan Jerman, cukup aneh, sadurunge wiwitan Perang Donya I, ing ngendi Rusia diseret kanthi paksa, kepengin duwe hubungan sekutu, lan anehe, iku nglawan Inggris lan Prancis lan Amerika Serikat. Mulane, sampeyan kudu ngerti yen saiki perang minangka dhuwit lan kekuwatan, lan apa wae sing bisa dikandhakake, mung para bankir lan financier Yahudi sing menang, lan mesthi Israel, sing aneh banget, ngebom tentara Siria kanthi impunity, lan sakperangan alesan. ora obahe dadakan, uga tembung bab daya Israel ing Rusia ora. Menapa malih, tanpa kawruh Israel, iku ora ngedol senjata utawa liyane. Sawise kabeh, ora lucu, nanging 100% kabeh oligarki ing Rusia yaiku wong Yahudi, lan bankir ing Rusia uga 90% wong Yahudi. Lan pamaréntahan 100% kasusun saka wong Yahudi ing Rusia, ngandika kathah. Lan ora ana gunane kanggo ngomong babagan Ukraina, ing kono Khabatnik wis nguwasani kabeh kekuwatan, amarga pimpinan Natsiks dumadi saka Khabatniks.
    1. Karish
      Karish 26 Juni 2017 13:27
      +4
      Kutipan: Vecheslav
      Sawise kabeh, ora lucu, nanging 100% kabeh oligarki ing Rusia yaiku wong Yahudi, lan bankir ing Rusia uga 90% wong Yahudi. Lan pamaréntahan 100% kasusun saka wong Yahudi ing Rusia, ngandika kathah. Lan ora ana gunane kanggo ngomong babagan Ukraina, ing kono Khabatnik wis nguwasani kabeh kekuwatan, amarga para pamimpin Natsiks dumadi saka Khabatniks.

      angel kanggo sampeyan nangis
      dening cara, wis ditulis habaDniki - sampeyan kudu ngerti mungsuh dening ngarsane. ngguyu
    2. Sasha Krymsky
      Sasha Krymsky 26 Juni 2017 14:28
      +1
      //mung wong Yahudi ing saubengé!//
      Deftly Slava nulis ulang sejarah donya sajrone 2000 taun kepungkur. Mung kanggo kasunyatan, sabanjure nambah - Yahudi Turian, Yahudi Mangol-Tatar, Finlandia, Prancis, Yahudi Jepang, lsp.
      Lan dadi metu banget bener lan lancar.
      Wektu kanggo ngganti buku sejarah!
      1. Setra
        Setra 26 Juni 2017 21:06
        0
        Kutipan: Sasha Krymsky
        Mung kanggo kasunyatan, sabanjure nambah - Yahudi Turian, Yahudi Mangol-Tatar, Finlandia, Prancis, Yahudi Jepang, lsp.

        Lan sampeyan ndeleng wong Yahudi Afrika.
    3. lance
      lance 28 Juni 2017 13:36
      0
      iku perlu kanggo njlentrehake Amerika Yahudi bankir dibiayai Jerman
  19. Stirbjorn
    Stirbjorn 26 Juni 2017 14:34
    +1
    Timur Tengah minangka perbendaharaan energi ing donya, perang Siria minangka perang kanggo sumber energi saka perbendaharaan iki lan cara kanggo ngeterake menyang Eropa lan negara-negara Pasifik.

    Omong kosong apa, jagad apa?! Sumber daya didorong menyang negara-negara Pasifik kanthi kapal tanker, Suriah ora ana hubungane! Amerika Serikat wis nyedhiyakake gas shale lan minyak lan bakal ngekspor. Ya, pantry umume luwih Rusia, lan dudu Timur Tengah. Konsumen sumber energi utama yaiku China lan India, apa papan umume Suriah kanggo dheweke? Sawetara saluran pipa Qatari utawa Iran - mula perang bakal suwene pirang-pirang dekade, kabeh nglawan kabeh ...

    Ya, Ukraina ana ing sisih kita - utawa kapentingan Gazprom luwih penting kanggo kita tinimbang kapentingan wong Rusia?!
    1. art030765
      art030765 26 Juni 2017 17:49
      0
      soale dudu pantry soale divisi pasar lenga dadi kurang lan lenga tambah akeh, terus persaingane tambah akeh, wong saudi pengen banget mindhah kita saka pasar eropa, dadi kita macet ing Iran, Amerika, karo lenga shale, ngapusi kita kabeh raspberries
    2. Viktor Kamenev
      26 Juni 2017 22:48
      0
      Apa sing apik kanggo Gazprom uga apik kanggo Rusia, lan aku bakal njaluk sampeyan metu karo analisis kasebut.
    3. lance
      lance 28 Juni 2017 13:41
      0
      Kasus keras. Iki minangka tembelan tanah Siria sing dumunung ing jalur pipa gas lan minyak saka negara-negara Asia utama menyang Eropa. mula kabeh kapentingan kalebu kita
    4. andrewTSO
      andrewTSO 30 Juni 2017 02:09
      0
      Ora, uga, sampeyan kudu ngakoni manawa ana akeh lenga cahya lan kualitas dhuwur. Lan iklim kondusif ...
      Apa sampeyan wis ana ing sisih lor Peter lan entuk soko saka lemah? Coba lan banjur ngomong kita ...
  20. muhomor
    muhomor 26 Juni 2017 16:32
    +1
    Kasunyatan bilih Suriah bakal dipérang cetha lan ora ana brainer! Sawetara jinis zona demilitorisasi wis diciptakake. sedulur Wis karo wong Kulon (tamu sing ora diundang ing Suriah) sawetara memorandum ditandatangani. nglirik A divisi tansah nyang-nyangan. Dadi kaput Siria bakal ya . Negara-negara sing kasengsem bakal dibagi dadi zona. Lan kudu ana siji baris - kabeh peserta sing ora diundang minangka intervensionis lan kudu ngresiki wilayah kasebut! am
  21. PENZYAC
    PENZYAC 26 Juni 2017 18:45
    0
    Kutipan saka: ver_
    Kutipan saka askme
    Iki salah. Ana perang sing ora ana ing antarane AS lan Rusia, nanging Iblis sing wis perang nglawan Gusti Allah. Amerika Serikat lan kabeh wong sing ana karo dheweke yaiku bahan bakar ... Dheweke uga duwe Prancis nganggo senjata nuklir lan Inggris karo kapal selam nuklir ing dek (lan bisa nuduhake arsenal nuklir karo Prancis). Kabeh iku siji kode. Negara-negara nasional minangka bahan bakar, disusul kulawarga bankir lan TNC transnasional - iki minangka master. Lan saka sisih Rusia, iki ora mung Rusia, nanging uga China. Dadi abstrak saka apartemen nasional nalika sampeyan ngomong babagan aktor perang donya iki. Lan nonton Channel One, ORT, dheweke wiwit nuduhake dokumenter menarik akhir-akhir iki kanggo cakrawala, kanthi profesional nyemplungake wong ing topik kasebut, tanpa ngusapake penyakit anti-Semitisme (amarga masalahe dudu wong-wong Yahudi, nanging luwih akeh, titik kasebut Satanisme): babagan kulawarga Rothschild, babagan masyarakat rahasia Satanis lan liya-liyane. sodomi...

    ... Wong Yahudi dudu bangsa utawa kewarganegaraan .. * Yahudi * - salah sawijining cabang ing grumbulan bangsa Arab .. Jewry minangka cara urip lan pandangan donya, daya tarik kanggo emas .. lan penolakan tenaga kerja fisik kanggo awake dhewe.. Yahudi Ortodoks ora bisa diangkat beban luwih abot tinimbang gulungan, malah nguripake lampu ing Shabbot. .Inggih, * wong lanang * mapan banget ...

    Inggih, langsung, diwutahake Bandera, prinsip padha ...
    1. ver_
      ver_ 29 Juni 2017 12:14
      +1
      ..lan sing ngomong sampeyan putih lan alus .. - padha luar biasa .., malah Zionisme saiki ora padha karo Fascism - Persaudaraan iki ngatur kanggo whitewash lan mbusak amandemen ing dokumen PBB ngendi padha padha .. Donya dikuwasani dhuwit gedhe .. Wong Yahudi lungguh ing tas iki, lan .. Iblis mrentah Bal ..
    2. ver_
      ver_ 29 Juni 2017 15:01
      +1
      ... Wong Yahudi nangis - crest lair .., macem-macem - mestizo - hibrida luwih agresif, wangkal lan kabeh wong duwe utang ...
  22. ver_
    ver_ 27 Juni 2017 10:08
    0
    Kutipan: Sasha Krymsky
    //mung wong Yahudi ing saubengé!//
    Deftly Slava nulis ulang sejarah donya sajrone 2000 taun kepungkur. Mung kanggo kasunyatan, sabanjure nambah - Yahudi Turian, Yahudi Mangol-Tatar, Finlandia, Prancis, Yahudi Jepang, lsp.
    Lan dadi metu banget bener lan lancar.
    Wektu kanggo ngganti buku sejarah!

    ..ninggalake Mongol - Tatar piyambak ... - iki palsu - botol Lenin .. - wong Yahudi pengin banget ..
    1. lance
      lance 28 Juni 2017 16:17
      0
      Ya, aja dadi kategoris, utamane babagan Lenin. pranyata Tatar-Mongol uga duwe kasim, lan wong Yahudi
  23. ver_
    ver_ 29 Juni 2017 03:13
    0
    Quote: lance
    Ya, aja dadi kategoris, utamane babagan Lenin. pranyata Tatar-Mongol uga duwe kasim, lan wong Yahudi

    ..Tatar-Mongol saka model 1920 - iki taun pambentukan bangsa Mongol lan kewarganegaraan Tatar - kaputusan saka Komite Eksekutif Pusat pamaréntahan Ulyanov-Lenin (*rechristened* Volga Bulgars minangka Tatar . .)
    1. lance
      lance 29 Juni 2017 08:32
      0
      Aku ora seneng mbantah babagan topik sejarah, nanging kanggo sampeyan dhewe wis ana ing abad kaping 14-15. ing peta sing digawe ing Eropah, yaiku Italia lan Spanyol, ing situs Golden Horde ing peta Rusia, negara Tataria Plano Carpini, kutha Rubruk, sajarah Golden Horde 8-14 abad dumunung.
  24. ver_
    ver_ 29 Juni 2017 11:44
    0
    Quote: lance
    Aku ora seneng mbantah babagan topik sejarah, nanging kanggo sampeyan dhewe wis ana ing abad kaping 14-15. ing peta sing digawe ing Eropah, yaiku Italia lan Spanyol, ing situs Golden Horde ing peta Rusia, negara Tataria Plano Carpini, kutha Rubruk, sajarah Golden Horde 8-14 abad dumunung.

    ... wilayah ing Rusia diarani - Tartaria ... - Tartaria Putih (White Rus'), Tartaria Cilik, Great Tobolsk Tartaria ... Tatar-Khazarin-Khozak-Cossack .. - prajurit equestrian .. Tatar - equestrian tentara ... Ora perlu golek kucing ireng ing kamar peteng ing wayah wengi lan nggawe macem-macem alesan.