Review militèr

LPR ujar manawa SBU ngekstradisi kadet Ukrainia kanggo milisi sing ditawan

21
Kadet ekstradisi SBU saka Universitas Nasional Dalam Negeri Kharkiv minangka milisi sing ditawan, ngrekam kesaksian "confesional" ing video, laporan. RIA News pesen Andrey Marochko, wakil saka Milisi Rakyat LPR.



Sadurunge ing Lugansk, dheweke mbantah laporan media Ukraina babagan penahanan klompok sabotase Milisi Rakyat ing cedhak garis kontak ing wilayah Zhelobok.

Layanan khusus Ukrainia ekstradisi kadet saka Institut Kharkov Kementerian Dalam Negeri (Kharkiv National University of Internal Affairs) kanggo personel militer republik rakyat sing ditawan, sing banjur menehi pengakuan menyang kamera video kanthi teks sing wis disiapake, kanthi pasuryan sing didhelikake lan kanthi owah-owahan swara,
Marochko marang wartawan.

Mratelakake panemume, kanthi tumindak kasebut, "SBU lan komando Angkatan Bersenjata Ukraina nyoba ngunggahake semangat prajurit Ukrainia ing garis ngarep, uga ndhelikake kasus desertion lan nilar posisi ing unite. ”

Agensi kasebut ngelingi yen masalah ngrampungake kahanan ing Donbass lagi dibahas, kalebu ing rapat-rapat ing Minsk saka grup kontak, sing wiwit September 2014 wis diadopsi 3 dokumen sing ngatur langkah-langkah kanggo de-eskalasi konflik. Sawetara perjanjian gencatan senjata rampung. Senadyan mangkono, pertempuran antarane pihak sing konflik terus.
Foto sing digunakake:
https://www.novorosinform.org
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimirets
    Vladimirets 25 Juni 2017 15:32
    +8
    "Kanthi teks sing wis disiapake, kanthi pasuryan sing didhelikake lan kanthi owah-owahan swara"

    Ing kahanan kaya mengkono, malah kethek saka kebon binatang lokal bisa liwati mati minangka milisi. ya
    1. pesta
      pesta 25 Juni 2017 15:53
      +7
      Layanan khusus Ukraina ngetokake kadet saka Institut Kharkov saka Kementerian Dalam Negeri
      mulang - carane maca ing protokol bener ngguyu
  2. penembake gunung
    penembake gunung 25 Juni 2017 15:35
    +3
    Isih bakal nemtokake salah sawijining "tahanan", umume, kaendahan bakal ...
    1. Чёрный
      Чёрный 25 Juni 2017 15:38
      +2
      Dadi apa, ana pirang-pirang kurcaci pelangi metu ana sing nyamar dadi pamrentah Ukraina ... wassat... banjur sawetara Hitlerunger syuting film .... ngguyu
      1. logall
        logall 25 Juni 2017 15:54
        + 30
        Quote: Ireng
        Dadi apa, ana pirang-pirang kurcaci pelangi metu ana sing nyamar dadi pamrentah Ukraina ... wassat... banjur sawetara Hitlerunger syuting film .... ngguyu

        Gambar ing Israel:
        1. pesta
          pesta 25 Juni 2017 15:59
          +6
          Nuwun sewu pitakonan sing ora sopan, apa sampeyan bojo?
          1. logall
            logall 25 Juni 2017 19:56
            + 19
            Aku nemokake gambar ing internet
            Sengaja kesandung...
        2. Vladimir 38
          Vladimir 38 25 Juni 2017 16:04
          +4
          Wong yahudi sing humoris, apik tenan..
          1. pesta
            pesta 25 Juni 2017 16:09
            +7
            Wong Yahudi duwe rasa humor, wow, aku lungguh karo siji, mula aku ora krungu lelucon sing luwih apik babagan wong Yahudi. hi
            1. Vladimir 38
              Vladimir 38 25 Juni 2017 16:28
              +3
              Kutipan saka partyzan
              Wong Yahudi duwe rasa humor, wow, aku lungguh karo siji, mula aku ora krungu lelucon sing luwih apik babagan wong Yahudi.

              Serius .. kesengsem .. bend baris sing, kang padha duwe cetha lan dingerteni lan ora mundur ing éwadéné meksa sembarang. Ya, kanca akeh lan kabeh wong pinter..
              1. pesta
                pesta 25 Juni 2017 16:30
                +6
                iku kang ora bisa njupuk adoh hi
              2. Orionvit
                Orionvit 25 Juni 2017 21:59
                +2
                Kutipan: Vladimir 38
                Ya, kanca akeh lan kabeh wong pinter..

                Ing karya, aku wis teka menyang kontak cedhak karo wong Yahudi saka Israel, lan tesis sing padha kabeh pinter, iki terus terang ora bener. Dheweke ora kabeh pinter, nanging mung licik, lan iki kualitase, akeh sing dianggep pinter.
        3. jaket quilted
          jaket quilted 25 Juni 2017 17:24
          +7
          Kutipan saka Logall.

          Gambar ing Israel:

          Sampeyan Logall dadi korban propaganda Israel ngguyu
          Wadah sampah iki ora ana ing Israel nanging ing Rusia ing Dagestan, kutha Makhachkala.
          Tong sampah kanthi gambar Hitler, Poroshenko lan dolar katon ing Makhachkala

          Administrasi distrik Kirovsky Makhachkala, bebarengan karo perusahaan OJSC Dagprodmash, dipasang wadhah sampah sing ora biasa ing Kerimov Street - kanthi gambar Adolf Hitler, Petro Poroshenko, tagihan satus dolar lan proyek televisi Dom2.

          Gagasan tong sampah karo kartun politik duweke Timur Aliyev, Wakil Direktur Jenderal Dagprodmash OJSC.
          http://echo.msk.ru/blog/echomsk/1596136-echo/

          Kasunyatane yaiku presiden Ukraina minangka wong Yahudi miturut kewarganegaraan lan ing Israel dheweke seneng banget ing antarane wong Yahudi Israel biasa lan ing antarane pimpinan negara iki, utamane, amarga dheweke nglawan Rusia lan ndhukung macem-macem "rabble". " kaya teroris lan Nazi "Sektor Tengen" sing, kanthi cara, wong Yahudi lokal uga gelut.
          1. Pimpinan saka Redskins
            Pimpinan saka Redskins 25 Juni 2017 18:16
            +3
            Aku uga langsung diwenehi tandha yen ora ana tembung siji ing basa Ibrani ing tank ... Matur nuwun kanggo klarifikasi.
        4. Pemotong
          Pemotong 25 Juni 2017 20:17
          +6
          Betul!!!!
  3. HEATHER
    HEATHER 25 Juni 2017 15:36
    +7
    Mungkin mung ditembak kabeh, galur, negara sing kaya ngono wis rusak.
    1. Vladimir 38
      Vladimir 38 25 Juni 2017 16:06
      0
      Quote: VERESK
      Mungkin mung ditembak kabeh, galur, negara sing kaya ngono wis rusak.

      Dheweke bakal dicekel, nanging gawe jembatan, tambang, tambang, kita duwe ruang terbuka, kenapa mateni, ora manungsa) amarga bisa nggawa keuntungan ..
      1. HEATHER
        HEATHER 25 Juni 2017 16:14
        +6
        Vladimir 38 hi Kanthi utek-utekne? Aku ora yakin. Paling ora aku butuh wong kene gratis.
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 25 Juni 2017 16:10
    0
    Ing otak perverted, reged lan meanness ing getih, nanging kanggo bab sing migunani pikiran ora cukup. wong bodho
  5. Normal ok
    Normal ok 25 Juni 2017 16:58
    +1
    Marochko mesthine nyopir badai salju miturut posisine. Kajaba iku, dheweke ora nate menehi bukti. Nanging saiki, kesel banget maca kabeh iki ... Ora situs web, nanging kontes lelucon (lan poster), babagan topik topikal.
  6. nivasander
    nivasander 26 Juni 2017 07:40
    0
    Dadi wong-wong mau ngomong - "... AKU PENYANYI MUDA AYUN PRASKOVIA SAKA WILAYAH MOSCOW"