Review militèr

T-55 kanthi tembakan sing kuat ngalahake sarang senapan mesin saka Siria

14
Militan Tank T-55 nyerang posisi SAA ing gedung pencakar langit. Miturut teken lan cuplikan sing menehi kesaksian - nest machine-gun.

14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 26 Juni 2017 13:21
    +8
    T-55 kanthi tembakan sing kuat ngalahake sarang senapan mesin saka Siria
    Waca sing lucu, nanging kok tembakane KUWAT? Mungkin dheweke mung "kebak energi" ... Lan umume, wiwit kapan kita wiwit promosi sukses "barmaley"? Sayange yen ATGM sing mbales ora ngobong "setengah kalima" iki.
    1. Deadushka
      Deadushka 26 Juni 2017 13:37
      +5
      Iki mbokmenawa saka kaca Facebook saka TRC "Zvezda", padha seneng nulis kaya ing kono.
      1. svp67
        svp67 26 Juni 2017 16:00
        +1
        Quote: Mati
        Iki mbokmenawa saka kaca Facebook saka TRC "Zvezda", padha seneng nulis kaya ing kono.

        Bisa uga. Ketoke padha ora ngerti sing dijupuk bisa mung EXACT
        1. Deadushka
          Deadushka 26 Juni 2017 16:06
          +6
          Ing kana, generasi mudha nyambut gawe, korban ujian ... ora kabotan eling.
          Kadhangkala dheweke bakal nulis supaya paling ora "njupuk lambang" ngguyu
        2. Sling cutter
          Sling cutter 26 Juni 2017 16:10
          +1
          Kutipan saka: svp67
          Bisa uga. Ketoke padha ora ngerti sing dijupuk bisa mung EXACT

          1. svp67
            svp67 26 Juni 2017 16:35
            +2
            Quote: Sling cutter
            Liyane

            Atos. Malah luwih. Muter metu kanggo geni langsung MSTA-B ... Padha bakal mbalek metu "Hyacinth". Iki nuduhake yen barmaley ora ana sing bisa dijawab, yen ora, posisi iki bakal cepet ditindhes ...
            1. Sling cutter
              Sling cutter 26 Juni 2017 17:00
              +1
              Kutipan saka: svp67
              Atos. Malah luwih. Gulung metu kanggo langsung murub MSTA-B ..

              Aku wedi nalika ndeleng !!! belay
              Kutipan saka: svp67
              .Dheweke bakal ngetokake "Hyacinth"

              Pikiran konsonan, mung aku mikir babagan muatan nuklir taktis wassat
          2. Deadushka
            Deadushka 26 Juni 2017 17:06
            +5
            Dheweke mbokmenawa ora ngerti babagan mortir.
            Utawa padha ora kelangan?
            1. Sling cutter
              Sling cutter 26 Juni 2017 19:05
              +1
              Quote: Mati
              Dheweke mbokmenawa ora ngerti babagan mortir.
              Utawa padha ora kelangan?

              wong alam bébas lan adat wassat
              1. Deadushka
                Deadushka 27 Juni 2017 11:49
                +5
                Kanthi sabers, iku luwih trep lan luwih nyenengake kanggo wong-wong mau, nanging ing kene padha slip kabeh limo omong kosong eseman
    2. kirgiz58
      kirgiz58 26 Juni 2017 16:02
      +3
      Lan apa mekanik licik. Aku sijine tank "bali menyang ngarep" supaya cepet mangan ... kanggo mangan. ngguyu
      1. svp67
        svp67 26 Juni 2017 16:18
        +4
        Kutipan: kirgiz58
        Lan apa mekanik licik. "Mbalik ngarep" sijine tank supaya cepet mangan.. ha

        Ora, mesthi, dudu wulu sing mutusake ing kene, iki keputusane komandan. Ketoke SAA duwe apa-apa kanggo "salam" dheweke ana, lan ing kasus iki, kemungkinan kru kanggo slamet luwih jelas ... lan mesthi, kanthi cepet ninggalake posisi kasebut, siji bab sing ala, asap knalpot lan hawa anget saka radiator lan penggemar, padha molak gambar lan ora ngidini njupuk ing sawetara utawa kurang dawa
  2. Bai
    Bai 26 Juni 2017 16:55
    0
    T-55 nduweni bedhil sing apik banget. Padha uga digunakake ing perang ing 08.08.08.
  3. maratk
    maratk 26 Juni 2017 16:57
    +1
    ing kasunyatan, bedhil mesin murub ing paling saka 7-8. lantai. Lan tong minyak tank padha podo karo lemah. Ya, lan umume palsu banyu murni. Video digawe saka macem-macem pigura.