Review militèr

"Splav" ngluncurake seri rudal sing ditingkatake kanggo RPK-8

20
NPO Splav (bagean saka Rostec) ngluncurake rudal modern kanggo kompleks anti-kapal selam RPK-8 dadi produksi serial. Iki dilaporake ing layanan pers perusahaan, laporan TASS

Rudal kasebut bakal ditampilake ing International Naval Show, sing bakal dianakake ing St. Petersburg wiwit tanggal 28 Juni nganti 2 Juli 2017.

Modernisasi wis rampung lan produksi serial amunisi kanggo sistem rudal anti-kapal selam RPK-8 wis diluncurake. Forum kasebut bakal nuduhake rudal anti-kapal selam 90R (indeks sawise modernisasi 90R1), yaiku bagean saka kompleks kasebut.
- ngandika layanan pers.

"Splav" ngluncurake seri rudal sing ditingkatake kanggo RPK-8


Kajaba iku, perusahaan nglaporake manawa adhedhasar bagean roket rudal anti-kapal selam 90R (90R1), peluncur roket (Magnetit-MN) peralatan akustik kanggo nglawan torpedo homing digawe. Iki uga bakal ditampilake ing International Naval Show.

Rudal 90R dikembangake lan disedhiyakake minangka bagéan saka kompleks anti-kapal selam RPK-8 Zapad (versi modern saka Smerch-2 MLRS) ing taun 1991. Kauntungan utama RPK-8 yaiku kemampuan kanggo nggunakake 90R. rudal karo projectile jero banyu gravitasi ngarep bisa dicopot sawise splashdown tinimbang bom jero RSL-60.

Kapal patroli bersenjata RPK-8 proyek 11540, fregat proyek 11356.

Amunisi anyar 8-10 kaping luwih efektif kanggo nggayuh target ing jero banyu. Makaryakke ing kadohan nganti 4300 m lan ambane nganti kilometer. Lintasan proyektil dikoreksi nggunakake sonar kanthi radius respon 130 m.
Sawise rantai peluncuran roket dirampungake dening spesialis NPO Splav, bisa digunakake minangka bagéan saka kompleks RPK-8 kanggo kapal generasi anyar, lan minangka bagéan saka sistem Smerch-2 sadurungé.
Foto sing digunakake:
http://www.dogswar.ru/
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kesel kabeh
    kesel kabeh 26 Juni 2017 14:55
    +3
    Eh, dadi karo kompleks iki sampeyan bisa macet iwak!
    1. pjastolov
      pjastolov 26 Juni 2017 14:57
      +5
      lan mateni iwak!
      Aku ora mung iwak ngguyu
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 26 Juni 2017 15:03
        +5
        Kutipan saka: pjastolov
        lan mateni iwak!

        Aku ora mung iwak ngguyu

        Rybnadzor aja ndemek, fiends! lol
        1. pjastolov
          pjastolov 26 Juni 2017 15:05
          +5
          Kita ora ndemek sing suci ngguyu
          1. cniza
            cniza 26 Juni 2017 15:45
            +3
            Isih ana penyelam belay , sampeyan nyebarake bom kanthi luwih ati-ati. lol
            1. pjastolov
              pjastolov 26 Juni 2017 16:08
              +5
              Lan supaya padha ora menek ngguyu
              1. cniza
                cniza 26 Juni 2017 16:10
                +3
                Menek iku tugase.
                1. pjastolov
                  pjastolov 26 Juni 2017 16:10
                  +6
                  supaya padha menek ing ngarep, nanging ora kanggo kita negatif
                  1. cniza
                    cniza 26 Juni 2017 16:17
                    +3
                    Lan ing kana sampeyan ora bakal ngerti endi sing paling dhuwur, ing endi sing ngisor, nengen utawa ngiwa, mulane tansah ngganggu.
                    1. pjastolov
                      pjastolov 26 Juni 2017 16:28
                      +6
                      Inggih, ayo padha nglangi, banjur kita bakal ngerti ngguyu
                      1. cniza
                        cniza 26 Juni 2017 16:29
                        +3
                        Dheweke uga duwe "mogelka" lan ora banget
                    2. pjastolov
                      pjastolov 26 Juni 2017 17:35
                      +6
                      Dheweke uga duwe "mogelka"
                      uga, padha bisa - padha ora bisa kudu katon
    2. Wedmak
      Wedmak 26 Juni 2017 14:58
      +1
      Miturut data sing durung diverifikasi, bebarengan karo pemburu lan prau.
    3. Paranoid50
      Paranoid50 26 Juni 2017 15:02
      +3
      Kutipan saka tiredwithall
      Sampeyan uga bisa mateni iwak!

      Kanthi iki, luwih cenderung nelpon Kraken .... banjur - senggol !!! ya
    4. Maz
      Maz 26 Juni 2017 15:41
      +1
      Lan iku apik kanggo macet, nanging apa pickup gravitasi?
      1. Wedmak
        Wedmak 26 Juni 2017 17:38
        +1
        Ora ana mesin, kajaba sing wiwitan. Roket iki (malah ora roket, nyatane iku muatan ambane) klelep menyang jeru ing bobot dhewe. Lan cukup cepet.
    5. bolat19640303
      bolat19640303 26 Juni 2017 15:43
      +1
      Ing jarak kasebut (4300 m) bisa numpes prau sing wis rampung misi pertempuran (ngrusak target lan dideteksi), utawa sing nyoba uwal saka nguber.
      1. Kolonel Ireng
        Kolonel Ireng 26 Juni 2017 17:29
        +2
        Bakal ana drum - prau mungsuh wis rampung tugas utawa nggoleki korban. Saka tangan tengen sing ngukum ora ana sing bisa lolos. am
        Lan ngobong sawetara potlot kasebut ing kapal selam ing siji gulp - kemungkinan kaslametane prau bakal nol.
    6. igor.borov775
      igor.borov775 26 Juni 2017 15:45
      +1
      Kutipan saka tiredwithall
      Eh, dadi karo kompleks iki sampeyan bisa macet iwak!
      Wangsulan Kutipan

      Hi!! Iki warta apik tenan. Apik banget kanggo insinyur, buruh lan ilmuwan kita, dheweke ngelingake sistem sing apik banget.
  2. zululuz
    zululuz 27 Juni 2017 07:05
    +2
    Apik "bab"!