Review militèr

Kepiye "unit pasukan khusus rahasia anyar" muncul ing Rusia TURAN

36
Luwih akeh crita sing paling luar biasa lair ing pikirane pangguna aktif sumber daya Internet. Iki ditrapake kanggo meh kabeh wilayah urip. Alamiah, kuwi crita uga ditrapake kanggo tatanan tentara, unit "banget rahasia", diawaki dening pejuang karo kapabilitas luar biasa. Iki nggawe akal saka sudut pandang bisnis. Luwih akeh hype, luwih akeh pengikut, luwih akeh dhuwit ing dompet sampeyan. Kita wis biasa kaya ngonowarta".




Nanging, kadhangkala warta kasebut kudu "dibenerake". Lan, sayangé, iki kedadeyan kabeh wektu. Siji kiriman blogger sing entuk akeh repost, banjur publikasi ing sawetara media - lan iku. Pembaca njupuk warta minangka kasunyatan. Asring ora bisa ngyakinake yen ora. Ya, akeh "wong sing dihormati ing Internet" ora bisa nyritakake dongeng. Ya, lan laporan media Barat ... Oh, iki admiration kanggo "media jujur" Eropah lan Amerika!

Meh wiwit pertengahan April taun iki, laporan wis muncul sacara periodik ing macem-macem sumber babagan partisipasi ing permusuhan ing Suriah saka unit khusus "Rusia" anyar kanthi jeneng aneh TURAN. Utawa, sing uga disebut, "pasukan khusus saka USSR."

Media laporan babagan jumlah detasemen iki ing 800-1200 wong. Babagan etnis. Pribumi saka republik Asia Tengah, Kaukasus, Azerbaijan. Babagan agama para pejuang. Alamiah, Muslim. Malah peralatan lan seragam kadhangkala diterangake. Saka "Afghans" lawas nganti seragam modern meh kabeh tentara ing donya. Persenjataan - saka senapan serbu buatan Soviet nganti model Barat modern...

Mesthine, detasemen kasebut kudu "saka layanan khusus sing paling rahasia." Kaping pisanan, obrolan babagan Chechnya. Kajaba iku, batalyon polisi militer saka Chechnya pancen wis teka ing Suriah lan katon apik ing kana. Kita nyoba "ing waos" lan Ingushetia. Ora bisa metu. Komposisi etnik "let us down" ...

Banjur gelombang informasi sabanjure kesapu. Iki minangka detasemen rahasia super duper saka MTR Rusia. Iku uga cetha kok. MTR uga kabukten minangka struktur sing cukup serius, kompeten lan terlatih. "Cling" kanggo pejuang kuwi kanggo pakurmatan. Mung "ing pasuryan" bisa raked saka pejuang padha ing wong.

Dina iki, sawise kabeh, padha ketemu perusahaan serius mbebayani sing ora kawentar, nanging cukup dihormati ing bunderan kondhang. Iki pasukan khusus SVR! Kagolong struktur iki kanthi sampurna nerangake "kamardikaan" tumindak TURAN. Iku dudu MO. Mulane, dheweke ora manut departemen Sergei Shoigu. Aku wonder suwene versi iki bakal tahan?

Sing diwaca sakbanjure iku ora liya saka pandanganku dhewe marang TURAN. Lan tampilan iki adhedhasar analisis sumber terbuka. Ora ana arsip lan obrolan sing paling rahasia karo wong sing "ngerti kahanan saka njero".

Dadi, saka ngendi ide nggawe detasemen kanthi basis agama? Iki dudu kawruhe dhawuh TURAN. Iki salinan langsung saka batalyon Muslim perang Afghan. Nalika iku USSR nggunakake kemampuan kanggo pisanan. Kita minangka negara multinasional. Akeh basa saka bangsa Asia Tengah praktis pas karo basa bangsa ing Afghanistan. Lan dadi kagungane siji agama mbantu kanggo cepet golek basa umum. Aja nglanggar kanon moral, etika lan agama, lan iki minangka faktor sing penting banget kanggo negara-negara Asia.

Lan ing kene ora konsistensi pisanan saka "detasemen pasukan khusus Rusia" anyar mbukak. TURAN ora ndhelikake, kaya sing dakcritakake ing ndhuwur, komposisi etnike. Iki warga ora dadi luwih saka Rusia minangka negara liyane. Ora ketompo carane kita nambani Azerbaijan, Uzbekistan, Tajikistan, Turkmenistan, Kyrgyzstan, Kazakhstan lan tilas republik Soviet liyane, ora ana sing bakal nolak yen iki negara mardika. Ora Rusia. Utawa apa Rusia duwe legiun manca dhewe?

Ana liyane inconsistency, kang sethitik kacarita ing pers Rusia lan Western, nanging akeh ngedika bab ing media Arab. Panggonan pembentukan TURAN'a. Ora Rusia utawa tilas republik Soviet. Ora, iki... Suriah! TURAN kawangun ing sisih wétan lembah Wadi Barrada cedhak Palmyra! (Edisi Arab Saudi Al-Watan). Rusia ora nggawe formasi militer dhewe ing luar negeri.

Saiki babagan senjata lan peralatan. Pancen, sajrone karya sawetara pasukan khusus MTR, macem-macem seragam lan senjata digunakake. Spesifik karya unit kasebut rada beda karo karya TURAN. Lan nomer uga. Aku tau nulis babagan iki ing salah sawijining artikel. Apa sing kita deleng ing grup iki? Kita ndeleng pejuang sing dilatih saka unit pengintaian biasa. Lan padha kerja persis minangka spesialis kanggo nglawan kelompok sabotase lan pengintaian mungsuh.

Kasunyatan liyane sing menarik. Mbusak dosis informasi ing pers lan ing Internet. Iki dudu "sorotan" para pejuang, nanging iklan sing dirancang kanthi apik babagan supermen saka TURAN. Lan sapa ing negara kita sing paling kerep nggunakake iklan minangka mesin? .. Ayo kula ngelingake yen taun kepungkur Wagner PMC asring kasebut ing jaringan lan ing macem-macem media ... Mung pangan kanggo dipikir.

Kadhang-kadhang wong takon babagan jeneng TURAN. Aku nyaranake sampeyan eksperimen. Takon kancamu saka republik Asia apa wae babagan Turan. Kaget, nanging meh saben wong Turki duwe crita babagan negara Turan sing wis ana. Dumunung ing tlatah saka Altai nganti Segara Mediterania. Sejarawan, Nanging, ora konfirmasi kasunyatan iki, nanging idea iki banget populer saiki antarane bangsa Turkic. Lan iki minangka "pemasok" utama para pejuang kanggo detasemen.

TURAN aktif nyambut gawe ing provinsi Hama saiki. Spesialisasi utama detasemen yaiku perjuangan kontra-gerilya. Sawise ngenalake larangan sing kondhang dening memorandum babagan zona de-eskalasi ing Suriah, detasemen kasebut ditransfer saka provinsi Hama menyang provinsi Homs.

Dadi sapa sing? Napa dina iki bisa dideleng ing latihan ing klub lan galeri shooting ing Rusia? Napa replenishment kanggo TURAN disiapake ing klub olahraga swasta? Jawaban iki prasaja. PMC!

Ya, perang kanggo kategori wong tartamtu ora liya mung kerja. Pekerjaan biasa sing dibayar kanthi apik. Ngalem wong-wong iki utawa ngukum iku bodho. Negara, apa wae lan kabeh kekuwatane, kadhangkala ora bisa ngrampungake tugas sing padha karo PMC. Ora bisa, amarga iku negara. Nanging "pribadi" bisa. Dheweke mobile lan uga disiapake. Ora winates ing pilihan saka pejuang. Pedagang pribadi ora kasengsem karo kewarganegaraan karyawan, etnis, pandangan jagad. Lan akeh laporan media babagan sukses TURAN ora liya mung kampanye iklan kanggo narik karyawan anyar.

Crita babagan TURAN kalebu layanan khusus saka seri kasebut "ujare wong wadon siji." Sanajan ora bisa dipungkiri manawa bisa, aku mbaleni maneh, bisa uga detasemen uga ngrampungake sawetara "panjaluk" para spesialis. Dans la guerre comme à la guerre. Wangsulan: Bab ingkang utama iku detasemen makaryakke saka persis sisih ngarep saka kang kita kudu. Dadi, TURAN nindakake pakaryan sing bener, ora preduli apa sing diomongake. Lan dheweke nindakake kanthi apik, maneh, miturut video sing dikirim ing jaringan.

Nggoleki publikasi Barat, aku ngerteni manawa TURAN asring digunakake kanggo nerangake kabijakan agresif Rusia. Utamane, sawetara analis Barat ngomong langsung babagan unit militer, sing dirancang ora kanggo nglawan teroris minangka "kanggo narik wong Siria sing tentrem menyang sisih Kremlin." Alas, perang ing lapangan informasi terus. Lan, kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh cara digunakake kanggo mbuktekake marang wong awam Amerika lan Eropa yen perlu nambah anggaran militer, kudu nyiapake awake dhewe kanggo perang. Lan umume, kanggo menehi inspirasi perang sing ora bisa dihindari ... Punika, kasunyatan modern ...
Pengarang:
36 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. titsen
    titsen 28 Juni 2017 07:09
    +5
    Ing militer, kabeh cara apik.

    Iki dudu olimpiade...
    1. domokl
      28 Juni 2017 07:28
      +2
      prajurit Lan sampeyan ora bisa mbantah ... Sampeyan bisa main ing perang. Nanging ora suwe... keprungu
      1. Kolonel Oparyshev
        Kolonel Oparyshev 28 Juni 2017 18:19
        +1
        Batalyon rahasia apa iki, sing digembar-gemborake ing saindenging jagad, mung kanggo mbubarake.
    2. Talgat
      Talgat 7 Juli 2017 15:33
      0
      bubar ana informasi babagan introduksi pasukan Kazakhstan lan Kyrgyzstan menyang Suriah. Banjur kabeh ditolak. Mbokmenawa, kanggo njaga kesempatan diplomatik, dheweke mutusake ora melu kita utawa Kyrgyz

      Lan PMC ora diwatesi apa wae - bisa uga ing format iki nggunakake wong-wong sing ora mikir gelut lan golek dhuwit
  2. Altona
    Altona 28 Juni 2017 07:55
    +1
    Kulon njlèntrèhaké struktur militèr dhewe kayata "Legiun Asing" utawa tampilan dhewe saka pasukan khusus lan atribut menyang Rusia.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 28 Juni 2017 07:55
    +5
    Akibaté, penulis, saka kabeh spekulasi lan asumsi ing media lan Internet, teka menyang kesimpulan sing iki PMC. Inggih, apa artikel - iklan apik kanggo PMCs.
  4. Zaurbek
    Zaurbek 28 Juni 2017 07:57
    +2
    Iki diciptakake maneh ing USSR .. ana batalyon Muslim ing struktur Vympel
    1. Pete Mitchell
      Pete Mitchell 1 Juli 2017 23:25
      +6
      "Batalion Muslim" sing misuwur dibentuk ing GRU
      1. Zaurbek
        Zaurbek 2 Juli 2017 12:27
        0
        Lan umbul kasebut kagungane sapa?
        1. Pete Mitchell
          Pete Mitchell 3 Juli 2017 09:27
          +6
          "Vympel" digawe ing KGB, yen banget prasaja - pasukan khusus intelijen asing keprungu
  5. Pecheneg
    Pecheneg 28 Juni 2017 08:08
    +5
    Rahasia liyane, luwih pengin ngerti, para pemasar sing bener kerja ing TURAN.
  6. win9090
    win9090 28 Juni 2017 08:19
    +1
    Bebener iku nang endi wae ing tengah.
  7. Rock n roll
    Rock n roll 28 Juni 2017 08:37
    +6
    Ora Dans la guerre ..., nanging A la guerre ..., apa jenis nggatekke umum ing situs?
    Artikel kasebut ora ana apa-apa, ora ana informasi nyata, mung lolong.
    1. evge malyshev
      evge malyshev 28 Juni 2017 21:45
      0
      Kutipan saka Rock_n_Roll
      apa jenis nggatekke umum ing situs?
      Artikel kasebut ora ana apa-apa, ora ana informasi nyata, mung lolong.

      Absurdity banget. Apa bisa pracaya ing omong kosong iki? Yen ana wong sing percaya, mula dheweke bisa dianggep kanthi aman karo klompok "wong sing ora ngerti umum."
    2. ydjin
      ydjin 29 Juni 2017 00:00
      +1
      Kutipan saka Rock_n_Roll
      Ora Dans la guerre ..., nanging A la guerre ..., apa jenis nggatekke umum ing situs?
      Artikel kasebut ora ana apa-apa, ora ana informasi nyata, mung lolong.

      Aku setuju, maca artikel, aku nyadari yen aku ora ngerti apa-apa. Tolley iku lanang, felts ora! Nanging ana alesan kanggo nggawe emboss artikel!
  8. Ken71
    Ken71 28 Juni 2017 08:52
    0
    Dadi rahasia sing ora ana sing ngerti.
  9. Rubah Biru
    Rubah Biru 28 Juni 2017 09:12
    +7
    Hedgehog ngerti yen ana kolega "pensiun" ing Suriah. Ing asas, yen dikarepake, sapa wae sing cocog fisik lan duwe pengalaman pertempuran sing didhukung dokumen bisa mlebu kontrak. Utamané ing Rekomendasi saka sadulur-ing-tangan saka akeh konflik ing tlatah tilas USSR. Yen ora, saka ngendi prasasti BANYA teka saka ZIL-157 kung lawas ing Palmyra sanajan sadurunge MTR lan Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Rusia teka ing kana. nglirik
    Dene komposisi nasional lan agama, luwih akeh bledug ing mripate mungsuh, luwih apik.
    Nang endi wae ing subway, aku krungu yen Assadites mlayu saka tank ISIS, "pensiunan", sebaliknya, cepet-cepet maju - padha mbayar saka 150 sput kanggo tank sing rusak. aran
  10. masterovoy
    masterovoy 28 Juni 2017 11:55
    +3
    Miturut pendapatku, iki dudu topik diskusi ing internet. "Varvara penasaran, irunge copot" ...
  11. tacet
    tacet 28 Juni 2017 13:28
    +5
    [/ kutipan] Utawa apa Rusia duwe legiun asing dhewe? [Kutipan]

    Wiwit 2015, warga manca bisa ngawula ing tentara Rusia ing kontrak lan melu ing operasi pertempuran. (miturut dekrit Presiden Rusia)
    supaya ora mismatch.
    1. kula 1970
      kula 1970 28 Juni 2017 20:38
      +4
      Wiwit 2015, warga manca bisa ngawula ing tentara Rusia ing kontrak - ing tentara - ya, nanging ora ing geng "angsa liar" ....

      Kejiret ing web
      A Irak aneh, ngumbara liwat ara-ara samun ing seragam putih saka pola ora pati ngerti, padha weruh langsung. Kabeh platoon, ndhelikake konco Hummers, katon ing wong liwat teropong kanggo dangu, nyoba kanggo golek senjata, nanging muspra. Koyone edan medeni, ngembara, ora ngerti ngendi. Amarga rasa welas asih marang wong kang apes, banjur digawa menyang rumah sakit. Pramuka cepet-cepet nyekel Irak siji-sijine lan ngubengi dheweke, ndeleng seragam sing wis luntur lan topi Amerika sing konyol ...
      Mengko, siji-sijine perwira intelijen sing bisa urip saka pembantaian sing nggegirisi iki ujar manawa tukang bom bunuh diri Irak sing mateni kabeh barisan ngarep divisi Amerika mbaleni mantra perang sing aneh sadurunge perang: - Zdravstvujte, razlubjeznaya moja Katerina Matveevna ...
  12. vex
    vex 28 Juni 2017 14:42
    +9
    meh saben wong Turki duwe crita babagan negara gedhe Turan sing biyen ana

    Nyatane, Turan minangka wilayah sing wiyar ing Asia Tengah, sing nate didunungi basa Iran bangsa. Turan ing jaman semana nglawan Iran. Lan wong Turki, sing muncul sawise millennia, privatisasi konsep geografis Turan, kaya sing wis bola-bali ditindakake karo wong liya lan bakal terus ditindakake.
    1. Black_PR
      Black_PR 28 Juni 2017 17:17
      +2
      Cukup kanggo ngelingi film "The Legend of Rustam" ... Iku nggambarake konfrontasi antarane Iran lan Turan .... ing ayat.) "Ksatria ing Kulit Panther."
    2. protos
      protos 28 Juni 2017 23:49
      0
      sing tengen, nanging rodo wilayah mitos, jenis konsep umum ing sastra Persia kuna lan folklore. amarga salajengipun, meh kabeh suku Iran-speaking lan bangsa Asia Tengah padha assimilated dening Turki, banjur konsep iki "ngiwa" kanggo Turki, nganti jeneng rampung ilmiah "Turanids" ing hubungan kanggo jinis ras Turkic rata-rata - Mogoloid transisi. - Kaukasoid.
  13. sinis
    sinis 28 Juni 2017 17:09
    +1
    kadhang-kadhang kabar kudu "dibenerake".

    Penulis super-optimis banjur, ora kadhangkala, nanging terus-terusan!
    Ing wektu padha nerangake:
    Wartawan ora tau ngandhani kabeh sing bener.
    Dheweke menehi kasunyatan sing luwih apik tinimbang saiki, utawa luwih elek.
    Amarga kasunyatan, kaya saiki, ora ana kapentingan kanggo sapa wae.
    Amarga kita manggon ing!
  14. Tur
    Tur 28 Juni 2017 17:12
    +4
    Kaya laler mrene
    Gosip ngubengi omah
    Lan wanita tuwa sing ora duwe untu nggawa dheweke ing atine
    Padha remuk dadi bêsik.

    V.S.Vysotsky
  15. Karabin
    Karabin 28 Juni 2017 17:14
    0
    Jawaban iki prasaja. PMC!
    Oh apa seneng. Ora ketompo carane PMC iki nyusup metu miring menyang Tentara Rusia lan negara.
    1. Dart2027
      Dart2027 28 Juni 2017 21:22
      0
      Kutipan saka Karabin
      Ora ketompo carane PMC iki nyusup metu miring menyang Tentara Rusia lan negara

      Maksudmu crita medeni sing jarene bakal ngrebut kekuasaan?
      1. A_l_f
        A_l_f 28 Juni 2017 22:44
        +2
        Kutipan saka Dart2027
        Maksudmu crita medeni sing jarene bakal ngrebut kekuasaan?

        Dheweke bakal ngrebut kekuwatan: ing Ukraina, negara Baltik, Polandia, Rumania, lsp. pejuang tapel wates iki ora dadi alangan ngguyu
  16. Komentar wis dibusak.
    1. Setra
      Setra 28 Juni 2017 19:19
      +1
      Kutipan: Viktor Rusakov
      Terus ...
      Kesadaran nemtokake dadi!

      Sampeyan bakal dilarang kanggo banjir situs.
      Sampeyan nyalin-tempel pesen siji saka cabang menyang cabang.
  17. MATROSKIN-53
    MATROSKIN-53 28 Juni 2017 19:16
    +1
    Ngandelake internet kanthi wuta iku bodho! Iki minangka "rawa" ing ngendi kabeh jinis lendir ditemokake ...
    1. evge malyshev
      evge malyshev 28 Juni 2017 22:00
      0
      Kutipan: MATROSKIN-53
      Ngandelake internet kanthi wuta iku bodho! Iki minangka "rawa" ing ngendi kabeh jinis lendir ditemokake ...

      Sayange, pracaya Internet bodho! Lan statement kapindho: "kabeh slime ditemokake ing rawa iki" uga bener.
  18. kamulyan1974
    kamulyan1974 30 Juni 2017 00:11
    0
    minangka nuduhake pengalaman, ora PMCs njupuk ROOT ing negara kita. Lan batalyon "Muslim" ing Afghanistan, lan tanker nyewo ing Chechnya ing 94, iki kabeh karya layanan khusus. Mulane, ora perlu nulis babagan PMC, utamane amarga, miturut hukum, ora bisa ana.
  19. Gandum
    Gandum 1 Juli 2017 01:58
    0
    2 vèrsi
    utawa pancen PMC saka bangsa Muslim saka tilas USSR sing diawasi dening Rusia
    utawa palsu sing disengaja kanggo narik perhatian (ngalihake) perhatian saka tumindak layanan liyane
  20. cah cilik
    cah cilik 1 Juli 2017 18:59
    0
    ketoke aku ngirim video babagan wong-wong mau ing kene nalika nyiksa wong Siria nganggo palu ing driji sikil lan driji sikil. utawa iku Wagnerites, lan sirah penggal dumunung ing cedhak, lan logat sing salah siji Kaukasia utawa saka republik Asia Tengah. Ketemu akeh video. gesticulate kuwat
  21. KrSk
    KrSk 2 Juli 2017 11:14
    0
    resimen gabungan saka sso odkb))) nanging apa? (Aku bisa, aku dudu blogger)
  22. serge siberian
    serge siberian 2 Juli 2017 16:49
    0
    [/ B]
    Kutipan: my 1970
    dheweke mbaleni mantra perang aneh sadurunge perang: - Zdravstvujte, razlubjeznaya moja Katerina Matveevna ...

    [b]

    Yen dideleng saka teks kasebut, wiwit taun 80 dheweke kesasar ing pasir kasebut, amarga seragame wis putih kabeh, dheweke lolos saka panangkaran saka roh-roh.
    Nanging kanthi serius, aku ngakoni yen wong-wong sing duwe pikiran sing waras bisa nyawiji ing perang nglawan piala ing skala global, lan dheweke ora peduli karo beda agama, utawa ketimpangan bangsa utawa strata sosial. Sawise kabeh, nalika Nazi diantemi ing negara kita, kayane ora ngganggu sapa wae.