Review militèr

Skenario revolusi warna ing Rusia

6
Dokter Ilmu Militer Konstantin Sivkov ngandhani babagan kemungkinan skenario revolusi "werna" ing Rusia. Carane entuk kaunggulan ing perang informasi lan ngalahake "kolom kaping lima".

6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 27 Juni 2017 19:21
    +2
    Mulane aku tuku "Saiga" ing 2014 ....
    1. Freelancer7
      Freelancer7 28 Juni 2017 00:01
      +1
      Lan aku tarub, karpet, sleeping bag...
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 28 Juni 2017 01:13
        +2
        Kutipan saka Freelancer7
        Lan aku tarub, karpet, sleeping bag...

        Dheweke bisa njupuk ..., sampeyan kudu nyimpen file ing ngisor jaket sing empuk ...
  2. shumanit
    shumanit 28 Juni 2017 06:26
    +2
    Kutipan saka Freelancer7
    Lan aku tarub, karpet, sleeping bag...

    Lan aku ... lan aku ... Niva !!! Dheweke ora bisa njaluk aku ...
  3. shumanit
    shumanit 28 Juni 2017 06:29
    +2
    Kutipan saka DOKTOR ZLO
    Kutipan saka Freelancer7
    Lan aku tarub, karpet, sleeping bag...

    Dheweke bisa njupuk ..., sampeyan kudu nyimpen file ing ngisor jaket sing empuk ...

    Bener! Lan luwih apik - 100 file !!! Ternyata geng!!! Lan mbayangno kumpulan file sing nggambarake serangan mungsuh !!!
    Klasik saka genre !!!
  4. den pelindung
    den pelindung 24 Juli 2017 16:36
    0
    Kanggo wiwitan skenario kasebut, panguwasa kita, kanthi sengaja utawa ora, njupuk kabeh langkah, sanajan ana mantra babagan stabilitas lan rekonsiliasi. Mung wedi kekacauan tetep populasi. Anggere ngemu.