Review militèr

Yakov Kedmi: AS pengin ngatur sumber daya ing saindenging jagad

1
Yakov Kedmi, mantan kepala layanan intelijen Israel Nativ, ngomong babagan rencana Amerika Serikat sing ora bisa ditindakake.

1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Maki Avellievich
    Maki Avellievich 28 Juni 2017 20:56
    0
    Yasha, tanpa dina Sabtu lan preian, kerja keras ... nganalisa, nganalisa ...