Review militèr

"Terminator" Rusia teka ing Suriah

32
Ing foto kanthi kunjungan Presiden Suriah Bashar al-Assad menyang pangkalan udhara Angkatan Udara Rusia Khmeimim, kendaraan tempur dhukungan tempur Terminator-2 Rusia "madhangi".

Pimpinan Republik Arab malah nyoba piyambak minangka pilot saka fighter Russian Su-35.















Sumber asli:
http://sana.sy/ru/
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 27 Juni 2017 20:28
    +1
    Sial, saiki barmaley bakal rake roti))) iki dudu gerobak karo DShK)))
    Lan kaliber lan waja sing luwih serius)))
    1. figwam
      figwam 27 Juni 2017 20:34
      0
      Aku seneng udan barmaley ing Drying ...
  2. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 27 Juni 2017 20:50
    +8
    "Terminator" Rusia teka ing Suriah
    Aku, kaya sadurunge, njupuk modesty!. Rong taun kepungkur aku uga ngandika, kaya udhara, "Terminator" dibutuhake ing Suriah. Lan ora mung ing Suriah. keprungu
    1. Vladimirets
      Vladimirets 27 Juni 2017 21:19
      +5
      Kutipan: Observer2014
      Rong taun kepungkur, dheweke uga ujar manawa, kaya udhara, "Terminator" dibutuhake ing Suriah.

      ya
      1. Pengamat 2014
        Pengamat 2014 27 Juni 2017 21:47
        +1
        Vladimirets hi
        Nostradamus
        ngguyu Iki kabeh eksentrik, nalika sampeyan munggah ing bis, lungguh ing mburi sopir kanthi kebak wong lan katon lurus ing ngarep, sampeyan wiwit ngitung wong ing bis ing pikiran sampeyan, kabeh liyane kaya buku sing mbukak. ngguyu
    2. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 27 Juni 2017 21:20
      0
      Kutipan: Observer2014
      Rong taun kepungkur, dheweke uga ujar manawa, kaya udhara, "Terminator" dibutuhake ing Suriah, lan ora mung ing Suriah.

      Lan padha ora perlu, ing wangun kang lagi, lan ora mung ing Suriah.
      1. logall
        logall 27 Juni 2017 21:53
        + 19
        Kutipan: IS-80_RVGK2
        Kutipan: Observer2014
        Rong taun kepungkur, dheweke uga ujar manawa, kaya udhara, "Terminator" dibutuhake ing Suriah, lan ora mung ing Suriah.

        Lan padha ora perlu, ing wangun kang lagi, lan ora mung ing Suriah.

        Tes kudu ing kahanan pertempuran. Yen ora ing Suriah, banjur ing ngendi? Ora bakal ana cek kaya ngono ing TPA. Lan carane kanggo mbukak cacat?
        ?!?
        1. cat cariper
          cat cariper 28 Juni 2017 02:09
          +1
          Iki mesthi kabeh bener mung loro pitakonan. Sapa sing bakal nganakake tes kasebut lan ing ngendi?
          1. Revolver
            Revolver 28 Juni 2017 04:18
            +2
            Kutipan saka: cariperpaint
            Sapa sing bakal nganakake tes kasebut lan ing ngendi?

            Ya, paling ing Donbass, menehi milisi saperangan supaya padha duwe soko kanggo ngipi elek pravosekov. Aku luwih seneng masrahake teknik, utamane sing lagi diuji, marang wong Donetsk tinimbang marang wong Arab. Iki salah siji bakal break utawa nyerahke menyang barmaley, lan sanajan ora, asil test bakal tetep unconvincing, amarga padha Arab kuwi. Lan yen tes ditindakake ing Suriah dening Rusia, mula risiko ngirim 200x menyang Rusia gedhe banget. Samsaya Awon, padha bisa tiba ing clutches saka barmaley urip, lan apa sing bakal rampung karo wong - "warriors Allah" ora terus Fantasi, contone, pilot Yordania diobong urip ing kandhang.
            1. cat cariper
              cat cariper 28 Juni 2017 08:09
              +1
              menehi kendaraan anyar sing durung dites ing pasukan? apa sih? ngirim armats ana uga?
            2. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 28 Juni 2017 10:12
              0
              Quote: Nagant
              Ya, paling ing Donbass, menehi milisi saperangan supaya padha duwe soko kanggo ngipi elek pravosekov.

              Kanggo apa? Kanggo mesthekake kekurangan sing jelas saka mesin kasebut?
        2. IS-80_RVGK2
          IS-80_RVGK2 28 Juni 2017 10:01
          +2
          Kutipan saka Logall.
          Tes kudu ing kahanan pertempuran. Yen ora ing Suriah, banjur ing ngendi? Ora bakal ana cek kaya ngono ing TPA. Lan carane kanggo mbukak cacat?

          Ora ana sing ngomong babagan kekurangane BMPT. Mesin iki ora perlu karo senjata kuwi lan karo komposisi kru saka tembung ing kabeh. Apa sing arep dites ing kana lan cacat apa sing kudu diidentifikasi yen mesin kudu ditingkatake tanpa tes? Pisanan sampeyan kudu nggawe mobil normal, banjur nyoba lan nyaring.
  3. OlfRed
    OlfRed 27 Juni 2017 22:02
    +1
    isih ngenteni terminator mlebu)) kabar apik kanggo kita lan kabar ala kanggo "setan" hi
  4. pepeling79
    pepeling79 27 Juni 2017 22:04
    +2
    Hibrida sing cukup aneh. Umumé, iki Terminator saka seri pisanan, mesthi AGSs, layar sisih ngalangi (ora kaya ing T-90SM utawa T-72B3 dianyari) lan ora ana casing ing kembar 30-mm kertas grafik, nanging tinimbang angin puyuh, Cornet. Dadi apa Terminator 2 - apa iku brainchild utawa BMPT-72 ??? Nyuwun (sadurunge iku sing terakhir sing muni nang endi wae)
    1. Kolonel Oparyshev
      Kolonel Oparyshev 28 Juni 2017 00:45
      0
      Bab iku migunani. Bisa nglawan shahidmobiles. Saka ati.
      1. IS-80_RVGK2
        IS-80_RVGK2 28 Juni 2017 10:08
        0
        Kutipan: Kolonel Oparyshev
        Bab iku migunani.

        Ora ana gunane.
        Kutipan: Kolonel Oparyshev
        Bisa nglawan shahidmobiles.

        Lan supaya kanggo menehi hasil karo cart, iku perlu kanggo nggawe mobil kapisah? Mung peluncur granat, ATGM, senapan mesin abot lan blok beton ora bisa ngatasi?
  5. Tevdori
    Tevdori 28 Juni 2017 01:59
    0
    Terminato-2 wis teka, bakal panas ...
  6. ilyas
    ilyas 28 Juni 2017 07:28
    0
    Inggih.. Sukses tes
    1. cat cariper
      cat cariper 28 Juni 2017 08:11
      +1
      Ya, dheweke ora bakal digunakake ing kana. ngendi kanggo njaluk kru saka?
      1. ilyas
        ilyas 28 Juni 2017 08:34
        0
        Apa kru bakal direkrut ing kasus apa wae, utawa sampeyan ngusulake supaya wong Siria dilebokake ing mobil?
        1. cat cariper
          cat cariper 28 Juni 2017 08:41
          +1
          Aku mung ngomong yen kru mung bisa dadi duweke kita, lan ing kondisi pertempuran ora bakal ngrusak kita ana. Aku padha arep drive wong liwat ara-ara samun lan njaga kolom karo basa. ora bakal diparengake perang.
  7. mac789
    mac789 28 Juni 2017 08:05
    0
    Aku bab iku migunani amarga bebaya kanggo infantri dhewe saka pangayoman dinamis saka MBTs dhewe.
  8. Deadushka
    Deadushka 28 Juni 2017 17:41
    +4
    Ing foto kanthi kunjungan Presiden Suriah Bashar al-Assad menyang pangkalan udara Khmeimim Angkatan Udara Rusia, kendaraan tempur dhukungan tempur Terminator-2 Rusia "madhangi"

    Sampeyan ora ngerti apa sing dituduhake marang sapa. Dheweke nggawe "toko seluler" kanggo dheweke, mula dheweke katon (lan meri), milih dolanan anyar. Senajan padha bisa ngalahake ing tangan, supaya padha ora ngrusak soko (dadakan padha miwiti njupuk karo saber).
  9. Kolonel Oparyshev
    Kolonel Oparyshev 28 Juni 2017 17:51
    0
    Kutipan: IS-80_RVGK2
    0:08 ↑ Anyar
    Kutipan: Kolonel Oparyshev
    Bab iku migunani.

    Ora ana gunane.
    Kutipan: Kolonel Oparyshev
    Bisa nglawan shahidmobiles.

    Lan supaya kanggo menehi hasil karo cart, iku perlu kanggo nggawe mobil kapisah? Mung peluncur granat, ATGM, senapan mesin abot lan blok beton ora bisa ngatasi?
    jawaban
    Kutipan Zha

    Omonganmu omong kosong, pitung emban duwe anak tanpa mripat. Nalika ana unit khusus sing bisa nahan jeblugan mobile shahid, mula dibutuhake. Lan sampeyan menehi saran supaya prajurit kita mati ing mburi blok beton lan bedhil mesin. apa sampeyan nyambut gawe ing wektu luang?Wah, temenan sampeyan ora kuwatir babagan uripe para prajurit.
    1. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 29 Juni 2017 05:39
      0
      Kutipan: Kolonel Oparyshev
      Nalika ana unit tartamtu sing bisa nahan jeblugan mobile shahid, mula dibutuhake.

      Piro umurmu? sepuluh? limalas?
      1. Kolonel Oparyshev
        Kolonel Oparyshev 29 Juni 2017 05:54
        0
        Iki tegese bakal tahan bledosan ing jarak sing luwih cendhek tinimbang pejuang ing papan utawa ing trench kanthi bedhil mesin, nanging sampeyan minangka mungsuh sing didhelikake.
        1. IS-80_RVGK2
          IS-80_RVGK2 30 Juni 2017 04:04
          0
          Kutipan: Kolonel Oparyshev
          Iki tegese bakal tahan bledosan ing jarak sing luwih cendhek tinimbang pejuang ing papan utawa ing trench kanthi bedhil mesin, nanging sampeyan minangka mungsuh sing didhelikake.

          Kayane sepuluh taun, ora luwih.
          1. Kolonel Oparyshev
            Kolonel Oparyshev 30 Juni 2017 05:37
            0
            Banjur sampeyan putu wadon, lan pindho.
            1. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 30 Juni 2017 10:05
              0
              Kutipan: Kolonel Oparyshev
              Banjur sampeyan putu wadon, lan pindho.

              Cah lanang, numpak sepedha, main game komputer, mandheg nulis kabeh omong kosong ing Internet.
              1. Kolonel Oparyshev
                Kolonel Oparyshev 30 Juni 2017 20:12
                0
                Muga-muga sampeyan ora mlebu karo komentar sing ora apik.
  10. serge siberian
    serge siberian 28 Juni 2017 18:37
    0
    Kasunyatan yen Assad ditampilake apik. Mung yen teknik iki ana, tegese bakal mriksa "kutu", lan iki ora ala, malah apik kanggo nemokake, dadi "panggonan tipis". Ayo padha mriksa, bakal migunani. kanggo kru mangsa.
  11. Archon
    Archon 7 Juli 2017 17:55
    0
    Nerangake kok padha scold "terminator"?
    Apa dheweke nyopir? - nitih.
    tembak? - tembak.
    apa kurang, apa sing perlu kanggo nglawan kreta, tank lawas, shakhidomobiles lan tenaga kerja?
    miturut tradhisi, dheweke bakal nyumerepi pirang-pirang bar, supaya paling ora kita bakal ngerti yen perlu ing tentara Rusia.