Review militèr

Великие империи мира. Российская империя

3
Romawi sing terus-terusan, Bizant sing licik, Ottoman sing ngelak getih, Rusia Ortodoks, Mongol liar - kabeh bangsa iki numpes wong liya lan nggawe kekaisaran gedhe dhewe, supaya mengko dheweke bakal dikalahake dening bangsa liya. Nasibe akeh bangsa diganggu karo runtuhe kekaisaran, kaya sing kedadeyan karo Roma Agung. Lan nasibe wong liya kanthi radikal ngowahi perkembangane lan nyebabake asil tragis sing ora bisa ditebak, kaya sing kedadeyan karo Reich Katelu.

Siji cara utawa liyane, donya sejarah wis kui lan terus kanggo generate negara kuwat, kang, gumantung ing pasukan militèr, kemajuan ekonomi lan expansion ideologi, mindhah pembangunan manungsa bebarengan spiral wektu. Ing seri film, kita nyoba nyritakake babagan kekaisaran sing paling kuat lan penting sing dikenal ing ilmu sejarah modern. Babagan munggah lan mudhun, munggah lan mudhun. Babagan piwulang apa sing kudu disinaoni manungsa supaya bisa ngindhari kesalahane tragis ing jaman kepungkur.

3 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mar.Tira
    Mar.Tira 7 Juli 2017 12:12
    0
    Так мы вроде не сильно уменьшились со времён империи.К тому же враг не смог нас одолеть до сих пор.А вот предателей правителей было не мало.И в средние века,и в современной истории.Которые ради власти над удельным княжеством(читай при Ельцине, РФ),.готовы были сами разрушить мощное государство
  2. HEATHER
    HEATHER 7 Juli 2017 13:55
    +4
    СВАРОГ?Я всегда знал,откуда ты. hi
  3. werna abu-abu
    werna abu-abu 7 Juli 2017 18:28
    0
    Самую коварную и хитрую (умную) забыли.Англосаксы.