Review militèr

Macron nyebutake Rusia minangka aggressor. Apa ora wektu kanggo manggon nganti judhul iki?

9
Presiden Prancis Emmanuel Macron ujar manawa Federasi Rusia minangka agresor ing Ukraina wétan lan iki minangka kasunyatan sing kondhang. Ilmuwan politik, direktur Institut Kerjasama Kaspia Sergey Mikheev komentar.

9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Ihrek
    Ihrek 28 Juni 2017 11:13
    +1
    Ora presiden, nanging upstart sembrono.
    1. Deadushka
      Deadushka 28 Juni 2017 18:12
      +4
      Quote: Ihrek
      Ora presiden, nanging upstart sembrono

      Dheweke duwe tugas kaya ngono, yen ora bakal dipilih.
  2. pemikir
    pemikir 28 Juni 2017 11:29
    0
    Cockerel Prancis mbenerake paribasan - "a jago ala duwe lagu ala."
  3. Moore
    Moore 28 Juni 2017 11:54
    0
    Inggih, ya, klasik: yen tuduhan agresi, ngelak getih, lsp.
  4. Nicola Mak
    Nicola Mak 28 Juni 2017 12:50
    0
    Tuan rumah menehi prentah kanggo ngubur Rusia!
    Macron ngadeg ing sikil mburi lan nindakake - kahanan sing bisa ditebak !!!
    "Politisi Demokrat Independen" diarani ngguyu !!!
  5. brassist
    brassist 28 Juni 2017 13:13
    0
    "Sidorok" mbengok. Ketoke dheweke nampa instruksi saka ndhuwur ...
  6. Shurale
    Shurale 28 Juni 2017 14:16
    0
    [media=https://m.youtube.com/watch?v=ABhZQ_VRbsQ]
    Ngombe Apik Apik Ngombe! ngguyu
  7. HEATHER
    HEATHER 28 Juni 2017 22:52
    +3
    Bocah dandelion. Saka ngendi angin bakal teka. Dheweke isih bakal narik masalah kanggo kita. Delengen masalah karo bojone sing lawas. Yen ora, wong lanang ora bisa nesu.
  8. KudrevKN
    KudrevKN 29 Juni 2017 12:09
    0
    Lan ing ngendi reaksi Kamentrian Luar Negeri Rusia - Menteri Lavrov lan Masha Zakharova?