Review militèr

Kabinet Menteri Ukraina wis nemtokake prosedur kanggo ngilangi peralatan "ilang" dening komandhan Angkatan Bersenjata Ukraina

39
Media Ukrainia nerbitake informasi sing luar biasa babagan masalah properti sing rusak utawa ilang ing "zona ATO". Laporan kasebut ujar manawa Kabinet Menteri Ukraina nemtokake jumlah maksimal penghapusan properti militer dening komandan lan pejabat liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina lan Kementerian Pertahanan Ukraina yen ana kerugian ing "ATO" lan " sajrone sabotase”.

Owah-owahan ing Peraturan babagan prosedur akuntansi, panyimpenan, penghapusan lan panggunaan properti militer dening Angkatan Bersenjata Ukraina.

Saka materi (publikasi atas jenenge Kabinet Menteri Ukraina):
Iki bakal ngidini komandhan unit lan unit, kepala layanan dhukungan, kepala unit struktural Staf Umum Angkatan Bersenjata lan Kementerian Pertahanan kanggo ngilangi peralatan militer sing ilang (rusak) sajrone operasi anti-teroris, operasi internasional kanggo njaga katentreman lan keamanan utawa minangka akibat saka sabotase properti, nyuda jumlah senjata lan peralatan militer sing rusak ing unit militer.

Komandan perusahaan individu lan komandan liyane (panglima), duwe kategori staf saka mayor nganti kolonel, duwe hak kanggo ngilangi properti militer kasebut kanthi jumlah nganti 40800 UAH. Panglima lan pejabat ndhuwur - nganti 1 yuta UAH. Kanggo ngilangi properti militèr sing rusak luwih saka jumlah kasebut, keputusan Menteri Pertahanan dibutuhake.


Kabinet Menteri Ukraina wis nemtokake prosedur kanggo ngilangi peralatan "ilang" dening komandhan Angkatan Bersenjata Ukraina



Mangkono, komandan Ukrainia duwe skema sing sah kanggo adol peralatan militer lan properti liyane, sing pungkasane bisa diumumake "ilang ing ATO." Sold - dibusak - sah ... Nulis - didol - maneh sah ...

Ing latar mburi iki, ing Ukraina, dheweke terus ngrembug pitakonan kenapa personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing Crimea ing 2014, umume, pindhah menyang sisih Rusia. Miturut mantan Menteri Pertahanan Ukraina Oleksandr Kuzmuk, alasane yaiku "kepegawaian pasukan." Kuzmuk sambat manawa 80% saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Crimea minangka wong Krimea. Iku bakal aneh yen ora.

Kuzmuk ing program TV Ukrainia "Gordon":
Ana kesalahan gedhe saka pimpinan Departemen Pertahanan sing 80% saka pasukan padha karo Crimeans. Iku diputer peran.
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/drakonovka
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vanek
    Vanek 28 Juni 2017 14:24
    +7
    "Sampeyan durung ngerti Panikovsky!" Panikovsky bakal adol lan tuku sampeyan kabeh, lan adol maneh, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur!

    hi
    1. 210okv
      210okv 28 Juni 2017 14:46
      +2
      Ayo, sampeyan sijine bab sing padha ing artikel .. wassat
      Quote: Vanek
      "Sampeyan durung ngerti Panikovsky!" Panikovsky bakal adol lan tuku sampeyan kabeh, lan adol maneh, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur!
      hi
      1. Vanek
        Vanek 28 Juni 2017 14:49
        +5
        Artikel-artikel kuwi apik. Aku ora kaya ngono.
        1. 210okv
          210okv 28 Juni 2017 14:50
          0
          Aku setuju.. Kabeh babagan Hoclopithecus iku padha..
      2. poquello
        poquello 28 Juni 2017 15:34
        +3
        NGGIH NGGIH
      3. Zoldat_A
        Zoldat_A 29 Juni 2017 03:24
        +5
        Kutipan: 210 okv
        Ayo, sampeyan sijine bab sing padha ing artikel .. wassat
        Quote: Vanek
        "Sampeyan durung ngerti Panikovsky!" Panikovsky bakal adol lan tuku sampeyan kabeh, lan adol maneh, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur!
        hi

        Siji jeneng nesu kula - "ATO". Ing ngendi dheweke, skakly, apa dheweke nemokake teroris ing kana? Minangka aku ngerti ing perang - luwih saka 20 taun perang wis dadi profesiku - aku ora weruh teroris ing Donbas .....
  2. utama071
    utama071 28 Juni 2017 14:25
    +6
    Sold - dibusak - sah ... Nulis - didol - maneh sah ...


    Nyolong - ngombe - ing kunjara ... Roman (c) ngguyu
  3. Victor Dubovitsky
    Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 14:29
    +3
    Aku ora ngerti Ukrainia. Apa ditulis ing endi wae yen sampeyan bisa ngaktifake properti kasebut kaping pirang-pirang (saben minggu, saben wulan, taun ....)?
    Utawa tumindak bisa ditulis kaping pirang-pirang dina, tanpa ngetik ing saben tumindak jumlah winates dening pesenan iki?
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 28 Juni 2017 14:53
      +2
      Kutipan: Viktor Dubovitsky
      Utawa tumindak bisa ditulis kaping pirang-pirang dina, tanpa ngetik ing saben tumindak jumlah winates dening pesenan iki?

      A idea apik kanggo "mbuyarake" tank liwat sawetara tumindak (mesin, mriem, trek, etc. kapisah) lan sampeyan bisa nelpon departemen accounting saka LPR lan DPR lan ngerti ngendi padha mbayar luwih dina.
    2. Paranoid50
      Paranoid50 28 Juni 2017 15:00
      +2
      Kutipan: Viktor Dubovitsky
      Apa ditulis ing endi wae yen sampeyan bisa ngaktifake properti kasebut kaping pirang-pirang (saben minggu, saben wulan, taun ....)?
      Ora jelas manawa dokumen kasebut ora dikirim kanthi lengkap.
      Kutipan: Viktor Dubovitsky
      Utawa tumindak bisa ditulis kaping pirang-pirang dina,

      Ya, momen sing menarik. Inggih, kula punika boten ngrugekaken kula, mesthi. Edge - sampeyan bisa tansah muter bali menyang komandan. Ing panggonan sing padha, kabeh tangga dibentuk. Mangkono, ing 404 masalah tunjangan moneter pejabat sebagian ditanggulangi, ing tingkat "resmi". ya
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 29 Juni 2017 03:30
      +6
      Kutipan: Viktor Dubovitsky
      Aku ora ngerti Ukrainia.

      Lan ora mesthi. Dadi kabeh wis jelas ....
  4. Jovanni
    Jovanni 28 Juni 2017 14:37
    +1
    Inggih, iku wiwit saiki! Temenan bakal kekurangan kertas ing Ukraina. Kabeh bakal ditindakake kanthi tumindak ...
  5. faterdom
    faterdom 28 Juni 2017 14:39
    +1
    Iki minangka ganti rugi kanggo panyusutan saka hryvnia.
    1. Catherine II
      Catherine II 28 Juni 2017 17:20
      0
      Kutipan saka faterdom
      Iki minangka ganti rugi kanggo panyusutan saka hryvnia.

      hryvnia wis akeh akhir-akhir iki.
      1. faterdom
        faterdom 28 Juni 2017 17:34
        0
        Iku gumantung ing apa sing dianggep "wektu pungkasan" ... Sawise kabeh, titik wiwitan yaiku Yanukovych, lan tirani!
  6. pvv113
    pvv113 28 Juni 2017 14:42
    +2
    saka mayor kanggo kolonel, duwe hak kanggo nulis mati kuwi militèr properti ing jumlah nganti 40800 UAH. Panglima lan pejabat ndhuwur - nganti 1 yuta UAH. Kanggo ngilangi properti militèr sing rusak luwih saka jumlah kasebut, keputusan Menteri Pertahanan dibutuhake.

    Sing bener - sampeyan kudu bareng karo Menteri Pertahanan hi
    1. svp67
      svp67 28 Juni 2017 14:52
      +1
      Kutipan saka: pvv113
      Sing bener - sampeyan kudu bareng karo Menteri Pertahanan

      Kita uga duwe hak kanggo komandan unit militèr, lan padha duwe ing USSR. Apa sing istimewa ing kene?
      1. Victor Dubovitsky
        Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 15:03
        +2
        Kutipan saka: svp67
        Kutipan saka: pvv113
        Sing bener - sampeyan kudu bareng karo Menteri Pertahanan

        Kita uga duwe hak kanggo komandan unit militèr, lan padha duwe ing USSR. Apa sing istimewa ing kene?

        Kabeh dicampur. Tulis mati ing wektu tentrem, nalika saben write-off bakal exhaust kabeh syaraf kanggo paling ngisor karo sabdhoning, yen write-off ahead saka jadwal, lan ing kondisi perang nyata.
        1. svp67
          svp67 28 Juni 2017 15:07
          +1
          Kutipan: Viktor Dubovitsky
          lan ing kahanan perang nyata.

          Apa dheweke wis ngakoni kanthi resmi? Taki ora. Dadi dheweke muter-muter, nyipta macem-macem undang-undang lan asring tumindak ilegal.
          1. Victor Dubovitsky
            Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 17:22
            +3
            Kutipan saka: svp67
            Kutipan: Viktor Dubovitsky
            lan ing kahanan perang nyata.

            Apa dheweke wis ngakoni kanthi resmi? Taki ora. Dadi dheweke muter-muter, nyipta macem-macem undang-undang lan asring tumindak ilegal.

            Dikenal utawa ora diakoni, bedane sithik.
            Sampeyan kasebut kanthi teliti maca judhul dhewe.

            "rusak utawa ilang properti ing sing disebut" zona ATO ".

            Kepiye sampeyan bisa ngomong babagan DESTROYED, yen ora ana ing pertempuran? Aku ora krungu bab karusakan ing landfills, ing dalan, ing panggonan panyimpenan.
            Peralatan ing kono rusak.

            "LOOST". iki ing wektu tentrem umume ora amenable kanggo pangerten lan panjelasan.
            Dadi, kanthi ora langsung, diakoni yen ana permusuhan.
            1. svp67
              svp67 28 Juni 2017 17:48
              +1
              Kutipan: Viktor Dubovitsky
              Dadi, kanthi ora langsung, diakoni yen ana permusuhan.

              Ya, aku ngomong "spin", ing basa - "nyiksa" ... Sacara sah, dheweke ora bisa nyebut perang minangka perang, amarga ana ancaman kanggo entuk utangan, nanging piye wae kegiatan penting pasukan kudu disederhanakake.
      2. pvv113
        pvv113 28 Juni 2017 15:04
        +1
        Prosedur dhewe dhasar beda ing kene lan ing Ukraina. Ing USSR kita, sing aku ngerti, kendaraan lapis baja ora didol karo mungsuh
        ,
      3. Pivasik
        Pivasik 29 Juni 2017 17:44
        0
        Ing Angkatan Bersenjata USSR, pejabat tartamtu nduweni hak kanggo nulis properti, lan ora saka mayor kanggo kolonel. Inggih, duwe hak lan nulis mati loro beda gedhe
    2. vch
      vch 28 Juni 2017 14:55
      +1
      Iku misale jek sing kabeh wis ngetung kabeh. Tujuane (saka jenderal nganti prajurit) padha - kanggo ngrebut saora-orane - apa wae, saka celana jero nganti tank. Rebutan lan adol untunge.....
  7. mayday
    mayday 28 Juni 2017 14:42
    +3
    Lan iki minangka "mekanisme nyata" kanggo ngrampungake konflik ing Ukraina kanthi PEACELY: loro asu ajag dipangan (oligarki / militer) lan wedhus aman (warga LNR / DNR). apik
  8. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 28 Juni 2017 14:50
    +1
    Kuzmuk sambat manawa 80% saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Crimea minangka wong Krimea. Iku bakal aneh yen ora.
    Kuzmuk ing program TV Ukrainia "Gordon":
    Ana kesalahan gedhe saka pimpinan Departemen Pertahanan sing 80% saka pasukan padha karo Crimeans. Iku diputer peran.

    Ora ana sing aneh lan ora ana kesalahan yen Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pasukan Internal Ukraina direkrut kanthi basis ekstrateritorial, kaya ing Federasi Rusia ....
    1. Catherine II
      Catherine II 28 Juni 2017 17:22
      0
      Kutipan saka DOKTOR ZLO
      Ana kesalahan gedhe saka pimpinan Departemen Pertahanan sing 80% saka pasukan padha karo Crimeans. Iku diputer peran.

      Ora ana sing aneh lan ora ana kesalahan yen Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pasukan Internal Ukraina direkrut kanthi basis ekstrateritorial, kaya ing Federasi Rusia ..

      lan sing lucu, media Rusia nampilake wong-wong mau minangka "pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" ... lan 80% saka "Pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" pindhah menyang layanan Rusia
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 28 Juni 2017 17:31
        +2
        Kutipan: Catherine II
        Kutipan saka DOKTOR ZLO
        Ana kesalahan gedhe saka pimpinan Departemen Pertahanan sing 80% saka pasukan padha karo Crimeans. Iku diputer peran.
        Ora ana sing aneh lan ora ana kesalahan yen Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pasukan Internal Ukraina direkrut kanthi basis ekstrateritorial, kaya ing Federasi Rusia ..

        lan sing lucu, media Rusia nampilake wong-wong mau minangka "pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" ... lan 80% saka "Pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" pindhah menyang layanan Rusia

        Apa jenis media? "Novaya Gazeta", "Echo-Moscow"?
      2. Victor Dubovitsky
        Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 22:37
        +2
        Kutipan: Catherine II
        Kutipan saka DOKTOR ZLO
        Ana kesalahan gedhe saka pimpinan Departemen Pertahanan sing 80% saka pasukan padha karo Crimeans. Iku diputer peran.
        Ora ana sing aneh lan ora ana kesalahan yen Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pasukan Internal Ukraina direkrut kanthi basis ekstrateritorial, kaya ing Federasi Rusia ..

        lan sing lucu, media Rusia nampilake wong-wong mau minangka "pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" ... lan 80% saka "Pengecut sing nyerah Crimea tanpa nembak tembakan" pindhah menyang layanan Rusia

        Wong sing duwe sikap sing apik, sanajan ing wektu paling liar saka bacchanalia Ukrainia, menyang Rusia, dumadakan kita kudu nelpon pengecut sing nyerah tanpa ditembak? Apa sampeyan ora duwe pikiran?
        Apa iki ora mbuktekake kepinginan kanggo ninggalake omah edan iki lan bali menyang tanah air? Ditulis ora mung dening warga sipil ing referendum, nanging uga dening militer, nglirwakake pesenan pidana saka wong gila Kyiv!
        1. DOKTER ZLO
          DOKTER ZLO 28 Juni 2017 22:51
          +1
          Victor Dubovitsky Wong sing duwe sikap sing apik, sanajan ing wektu paling liar saka bacchanalia Ukrainia, menyang Rusia, dumadakan kita kudu nelpon pengecut sing nyerah tanpa ditembak? Apa sampeyan ora duwe pikiran?

          Aku ora nyebut sapa pengecut, "Pakdhe", aku pengin kerja kanggo ++++ p ......?
          nanging uga dening militer, nglirwakake pesenan pidana saka wong gila Kyiv!

          Aku mung ujar manawa Angkatan Bersenjata Ukraina lan bahan peledak direkrut miturut prinsip extraterritorial, mula ora nyerah menyang unit militer lan
          kepinginan kanggo ninggalake omah edan iki lan bali menyang tanah air
          lan ora ana jejak (contone, pilot helikopter Angkatan Laut Ukrainia ....)
          1. Victor Dubovitsky
            Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 23:21
            +2
            Kutipan saka DOKTOR ZLO
            Victor Dubovitsky Wong sing duwe sikap sing apik, sanajan ing wektu paling liar saka bacchanalia Ukrainia, menyang Rusia, dumadakan kita kudu nelpon pengecut sing nyerah tanpa ditembak? Apa sampeyan ora duwe pikiran?

            Aku ora nyebut sapa pengecut, "Pakdhe", aku pengin kerja kanggo ++++ p ......?
            nanging uga dening militer, nglirwakake pesenan pidana saka wong gila Kyiv!

            Aku mung ujar manawa Angkatan Bersenjata Ukraina lan bahan peledak direkrut miturut prinsip extraterritorial, mula ora nyerah menyang unit militer lan
            kepinginan kanggo ninggalake omah edan iki lan bali menyang tanah air
            lan ora ana jejak (contone, pilot helikopter Angkatan Laut Ukrainia ....)

            Napa sampeyan Catherine II bebarengan? Aku nanggapi tulisane.
            1. DOKTER ZLO
              DOKTER ZLO 29 Juni 2017 01:37
              +2
              Victor Dubovitsky

              Napa sampeyan Catherine II bebarengan? Aku nanggapi tulisane.

              Nyuwun pangapunten ing kene +++, kanggo karusakan moral ...
  9. tuts
    tuts 28 Juni 2017 14:55
    0
    Utawa mungkin ide kasebut beda: Contone, dheweke ngrusak truk kanthi cangkang, lan biaya kanthi beban ngluwihi 40800 hryvnias, lan kabeh komandan unit bakal dilebokake ing headstock kanthi kalebu counter.
  10. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 28 Juni 2017 15:23
    0
    lan wiwit saka swineral - padha bisa nulis mati setengah saka banderia ing wektu
  11. rus-5819
    rus-5819 28 Juni 2017 16:08
    0
    Komandan perusahaan individu lan komandan liyane (panglima), duwe kategori staf saka mayor nganti kolonel, duwe hak kanggo ngilangi properti militer kasebut kanthi jumlah nganti 40800 UAH. Panglima lan pejabat ndhuwur - nganti 1 yuta UAH. Kanggo ngilangi properti militèr sing rusak luwih saka jumlah kasebut, keputusan Menteri Pertahanan dibutuhake.

    Sorochinskaya adil ing abad XXI!!!
  12. Catherine II
    Catherine II 28 Juni 2017 17:25
    +1
    seneng-seneng wong-Ukrainia tema.
    Dheweke wis ngrembug babagan iki, sampeyan malah ragu yen negara tanggane lagi dirembug ... dadi asring lan jero kabeh menarik ...
    Kaputusan kasebut perlu - ana perang ing negara kasebut, ana kerugian peralatan lan nilai materi, perlu kanggo nulis. Penyalahgunaan wis ana lan bakal ora preduli saka hukum kasebut.
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 28 Juni 2017 17:35
      +1
      Kaputusan kasebut perlu - ana perang ing negara kasebut, ana kerugian peralatan lan nilai materi, perlu kanggo nulis. Penyalahgunaan wis ana lan bakal ora preduli saka hukum kasebut.

      Cukup aja ngomong iki, Federasi Rusia durung metu saka trench wiwit pungkasan taun 80-an, artikel lan komentar apa sing ana, nulis dhewe babagan kompleks industri militer lan / utawa Angkatan Bersenjata Ukraina ..... Tuladhane ....
    2. Victor Dubovitsky
      Victor Dubovitsky 28 Juni 2017 22:33
      +2
      Kutipan: Catherine II
      seneng-seneng wong-Ukrainia tema.
      Dheweke wis ngrembug babagan iki, sampeyan malah ragu yen negara tanggane lagi dirembug ... dadi asring lan jero kabeh menarik ...
      Kaputusan kasebut perlu - ana perang ing negara kasebut, ana kerugian peralatan lan nilai materi, perlu kanggo nulis. Penyalahgunaan wis ana lan bakal ora preduli saka hukum kasebut.

      Pengakuan liar sing ora cocog karo data resmi.
      Negara iki perang. Ya kanggo iki....
  13. nivasander
    nivasander 28 Juni 2017 19:06
    0
    kuota bakal entek ing sawetara sasi, lan tuan-tuan saka komandan bakal duwe jip anyar lan omah ing panggonan ayu - cut epta