Review militèr

FSMTC: Rusia nawakake Mesir sarana komunikasi lan lokasi kanggo operator helikopter Mistral

20
Sisih Rusia nawakake departemen militer Mesir kanggo tuku peralatan komunikasi lan lokasi kanggo Mistral, uga sawetara sistem liyane, laporan. Antarane kanthi referensi kanggo wakil saka Layanan Federal kanggo Kerjasama Militer-Teknis, Maria Vorobyova.

FSMTC: Rusia nawakake Mesir sarana komunikasi lan lokasi kanggo operator helikopter Mistral


Negosiasi babagan pasokan peralatan kanggo operator helikopter Mistral Mesir ditindakake kanthi kapisah saka negosiasi babagan helikopter,
ngandika Vorobyova.

Usul saka pihak Rusia kanggo nglengkapi kapal, kalebu sarana lokasi, komunikasi lan sistem kapal lan kompleks liyane, ditransfer menyang sisih Mesir lan dianggep dening mitra,
ngandika juru wicoro departemen.

"Ing wektu sing padha," ujare Vorobyova, "ing topik helikopter dek serangan Ka-52K, Rusia dadi pemenang ing tender sing diumumake. Negosiasi komersial saiki lagi ditindakake.
Foto sing digunakake:
AFP 2017 / Loic Venance
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 29 Juni 2017 11:50
    +2
    Mistrals - isih jaran Trojan eseman
    1. JURUSAN
      JURUSAN 29 Juni 2017 11:57
      +3
      Iku misale jek kula sing luwih apik kanggo ngatur pusat hiburan ana lan ngirim menyang Segara Mediterania! Aku iki bakal banget populer ing antarane kita lan turis manca .. Lan Mesir ora perlu, mesthi ..!
      1. logall
        logall 29 Juni 2017 12:14
        + 22
        Quote: DEPARTEMEN
        Iku misale jek kula sing luwih apik kanggo ngatur pusat hiburan ana lan ngirim menyang Segara Mediterania! Aku iki bakal banget populer ing antarane kita lan turis manca .. Lan Mesir ora perlu, mesthi ..!

        Kanca-kancaku duwe pendapat yen Rossiyushka ngemot Mistral kodhok-Mesir iki. Ing guise saka kontrak, equips wong. Lan mengko dheweke bakal njupuk ...
        1. Vladimir16
          Vladimir16 29 Juni 2017 13:49
          +2
          Kutipan saka Logall.
          ana pendapat yen Rossiyushka ngemot Mistral kodhok-Mesir iki.

          Lan ana uga sing mratelakake panemume (nenek ngandika ing bangku ing lawang) sing lagi nyiapake piramida Cheops kanggo kiriman kanggo Rusia. Kanggo iki, mistrals dituku dening Mesir. Lan mung sawise tekane mistral sing diisi karo piramida ing Rusia, Mesir bakal dibukak kanggo turis Rusia.
          Apa game catur! wassat

          Ana pendapat ... ngguyu
    2. siberalt
      siberalt 29 Juni 2017 12:19
      0
      Artikel saka bagean "kabar bisnis". Lan apa kanggo kita? belay Iki ora bakal nambah pensiun lan rega roti ing toko ora bakal tiba.
  2. pesta
    pesta 29 Juni 2017 11:52
    +6
    babagan topik helikopter dek serangan Ka-52K Rusia dadi pemenang ing tender sing diumumake
    supaya padha ketoke dibangun kanggo wong-wong mau, utawa ana wong siap kanggo berkembang dhewe? recourse
    1. aszz888
      aszz888 29 Juni 2017 11:55
      +2
      Partyzan Dina iki, 11:52 anyar
      babagan topik helikopter dek serangan Ka-52K, Rusia dadi pemenang ing tender sing diumumake, mula dheweke katon dibangun kanggo dheweke, utawa ana wong sing siap ngembangake dhewe? recourse

      ... ya, padha digawe maneh "kanggo wong-wong mau" ... lan tender dadi, mesthine kabeh syarat wis ketemu ...
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 29 Juni 2017 11:59
        +2
        Sergey Nikolaevich, salam! hi
        Kutipan saka aszzz888
        tender - iki supaya, miturut omongane uwong kabeh kondisi wis ketemu

        Lan sawise kabeh, kabeh padha, tramplers frantic bakal golek fault amarga puddle.
        1. pesta
          pesta 29 Juni 2017 12:18
          +5
          Lan sawise kabeh, kabeh padha, tramplers frantic bakal golek fault amarga saka genangan
        2. aszz888
          aszz888 29 Juni 2017 12:23
          +1
          pamburu mumbul

          hi Aku pengin sampeyan apik, Pavel!
          Lan sawise kabeh, kabeh padha, tramplers frantic bakal golek fault amarga puddle.

          ... kaya menehi ngombe! ... padha seneng nempel irung ing ngendi sing perlu lan ora ... dhasar - ing ngendi wae ...
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 29 Juni 2017 12:33
            +2
            Kutipan saka aszzz888
            padha seneng nempelake irung ing endi sing perlu lan ora perlu ... dhasar - ing ngendi wae perlu ...

            Dadi padha duwe prinsip prasaja: "Kita ora nolak apa-apa. . Bangsa sing luar biasa, uh! am
  3. vzdrincher
    vzdrincher 29 Juni 2017 12:06
    0
    Mungkin malah kurban Mesir kanggo nggantung Andreevsky ing Mistral jejere gendéra? ana apa? sad
  4. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 29 Juni 2017 12:14
    0
    Kita kudu ngirim spesialis kertu ana, menang mistral ing kertu lol lan bali menyang Rusia. apik
  5. rotmistr60
    rotmistr60 29 Juni 2017 12:16
    +1
    Ing tembung "Mistral" asosiasi karu langsung muncul gadhah Serdyukov lan Holland (loro pasuryan sing njijiki). Nanging, ing pungkasan, kita ditinggal ora mung nganggo dhuwit (dhuwit), nanging uga bakal entuk dhuwit kanggo peralatan kanggo Mesir.
  6. Aleksandr_2
    Aleksandr_2 29 Juni 2017 12:25
    0
    dideleng saka carane epik karo pasokan senjata menyang palung iki wis nyeret, ora gampang banget ...... amarga fantasi spesialis sing kabeh wong ngerti luwih saka cukup ...... siji sing jelas, Mesir pancene ora mbutuhake, biaya kanggo retrofitting lan pangopènan mung ageng
  7. Panganggo anyar
    Panganggo anyar 29 Juni 2017 16:43
    0
    Iki minangka ancaman ngambang kanggo Israel (
  8. magadan72
    magadan72 30 Juni 2017 04:09
    0
    Mistral Mesir, miturut pendapatku, dibutuhake dening koalisi Arab, dipimpin dening emirat sing beda lan Saudi. Pendhudhuk Arivia padha mangan, ora kaya wong Mesir, ing kene wong Mesir bakal dadi CANNON FEAT, untunge duwe pengalaman militer.
  9. Xscorpion
    Xscorpion 30 Juni 2017 12:22
    +1
    Kutipan saka Logall.
    Quote: DEPARTEMEN
    Iku misale jek kula sing luwih apik kanggo ngatur pusat hiburan ana lan ngirim menyang Segara Mediterania! Aku iki bakal banget populer ing antarane kita lan turis manca .. Lan Mesir ora perlu, mesthi ..!

    Kanca-kancaku duwe pendapat yen Rossiyushka ngemot Mistral kodhok-Mesir iki. Ing guise saka kontrak, equips wong. Lan mengko dheweke bakal njupuk ...


    Dadi bakal. Prancis ora adol langsung, adol liwat Mesir.
  10. dojjdik
    dojjdik 1 Juli 2017 09:47
    0
    ana Anvar Sadat kuwi, banjur uga katon ing bokong kanggo wong Yahudi lan Kemp David mlebu, banjur apa? wong Mesir wiwit urip luwih sugih, amarga ana wong miskin, dheweke tetep lan demokrasi Yahudi ora mbantu lan kapitalisme "gedhe" ora duwe daya.
    1. Karish
      Karish 1 Juli 2017 09:50
      +2
      Kutipan saka dojjdik
      ana Anvar Sadat kuwi, banjur uga katon ing bokong kanggo wong Yahudi lan Kemp David mlebu, banjur apa? wong Mesir wiwit urip sugih amarga ana wong miskin lan tetep

      Lan kita kapekso kanggo nyedhiyani?
      USSR mbuwang pinten adonan menyang Mesir? Lha piye hasile?
      Kutipan saka dojjdik
      carane wong miskin iku lan tetep

      ngguyu
      Kutipan saka dojjdik
      lan demokrasi Yahudi ora mbantu lan kapitalisme "gedhe" ora duwe daya

      Inggih, sosialisme, mesthi, taxied ing Mesir, kabeh perang mudhun saluran, peralatan menyang piala, USSR kicked ing bokong.