Review militèr

Kozhin: kontrak karo Ankara ing S-400 wis disepakati, nanging masalah dhuwit durung rampung

131
Kontrak karo Turki kanggo nyedhiyakake sistem S-400 wis disepakati, nanging masalah utangan durung rampung, laporan. TASS pesen saka Vladimir Kozhin, Asisten Presiden Federasi Rusia kanggo Kerjasama Militer-Teknis.



Kontrak wis disepakati, kabeh wis jelas, nanging babagan utangan, dhuwit, masalah durung rampung,
ngandika Kozhin ing International Naval Show ing St.

Sadurungé, Viktor Kladov, direktur kerjasama internasional ing perusahaan negara Rostec, ngandhani agensi kasebut yen Rusia lan Turki "wis setuju karo paramèter teknis kontrak kanggo pasokan sistem S-400." Ing wektu sing padha, kontrak kasebut dhewe durung ditandatangani, lan para pihak ngrembug babagan "aspek non-teknis" saka kesepakatan kasebut.

S-400 "Triumph" - sistem rudal anti-pesawat jarak jauh, diadopsi ing taun 2007 lan dirancang kanggo numpes. penerbangan, cruise lan rudal balistik, kalebu sawetara medium. Ing musim semi, Wakil Panglima Angkatan Udara Viktor Gumenny ujar manawa rudal kanggo S-400, sing bisa nyerang target ing papan sing cedhak, wiwit mlebu layanan.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
131 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bocah anyar
    bocah anyar 29 Juni 2017 14:57
    + 14
    Oh oh. ora ngerti utangan apa? lan inconsistency pembayaran. sial, wuh! apa tegese kabeh? ora menehi nganti mbayar maneh lengkap saka kontrak. Aku ora ngandel marang Ottoman!
    1. Vladimir 38
      Vladimir 38 29 Juni 2017 15:05
      + 13
      M-dya, soal dhuwit kuwi sing paling penting. Muga-muga pikiran cukup ora menehi kredit. Umumé, kesepakatan sing ragu-ragu .. Ana uga ora ngerti babagan dhuwit .. Ora ketompo carane ora bisa ditindakake karo pembangkit listrik tenaga nuklir, para penjual bisa .. Nyebarake kabeh kanthi kredit, banjur ngapura ...
      1. bocah anyar
        bocah anyar 29 Juni 2017 15:09
        +5
        Aku wedi yen tembung kasebut: "masalah utangan" lan "pembayaran sing durung rampung" bakal ana hubungane karo aliran Turki.
      2. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 29 Juni 2017 15:26
        +6
        Kutipan: Vladimir 38
        Ora ketompo carane ora bisa ditindakake karo pembangkit listrik tenaga nuklir, para penjual bisa .. Nyebarake kabeh kanthi kredit, banjur ngapura ...

        Pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ora nguntungake kanggo Federasi Rusia:
        Bulat Nigmatulin, direktur Institut Masalah Energi (IPE), mantan Wakil Menteri Energi Atom Rusia, mratelakake panemume babagan proyek konstruksi Akkuyu NPP ing Turki. Pakar kasebut percaya yen Proyek konstruksi NPP Akkuyu ora nguntungake kanggo Rusia kaya geopolitik, tuga saka sudut pandang finansial lan ekonomi.

        https://www.seogan.ru/vigodno-li-stroit-aes-akkuy
        uv-turkey.html
        1. Vladimir 38
          Vladimir 38 29 Juni 2017 15:27
          +8
          Kutipan saka DOKTOR ZLO
          Pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir ora nguntungake kanggo Federasi Rusia:

          Dadi aku ngomong bab padha? Kiriyenko nampa rollback?
          1. Misteri12345
            Misteri12345 29 Juni 2017 15:30
            + 28
            Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern ... surrealisme. Donya wis edan ... bubar meh padha njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ...
            1. yuriy55
              yuriy55 29 Juni 2017 15:42
              +5
              Kozhin: kontrak karo Ankara ing S-400 wis disepakati, nanging masalah dhuwit durung rampung

              Ing pangertèn apa? Ngedol kanggo lira Turki, tanpa intermediasi dolar, utawa "kaya biasane" - "uyah" saka bathi industri pertahanan Rusia kanggo kabutuhan Pentagon?
              Kene wong lanang disetel ing "buzu"? Yagene padha dodolan? belay Ayo S-400 kita luwih apik tinimbang American Patriots nglirik Ing kasus iki, sistem pertahanan udara kita bakal luwih gampang ngerti pesawat buatan Rusia ... ngguyu
              1. Vladimir16
                Vladimir16 29 Juni 2017 17:30
                +4
                Kutipan saka: yuriy55
                Donya wis edan ... bubar meh njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ...

                Dadi kowe sing bengok-bengok. Lan ana wong nalika iku sibuk karo urusan negara.
                Saiki merengek liyane. Meh ing saben langkah anyar ana lolongan: kita ora ditakoni, ora dielingake, kabeh diulungake, kabeh ala.
                Dadi dadi wong sing nggawe keputusan kasebut lan kabeh bakal apik. kaya sing dikarepake. Delov banjur! nglirik
                1. ando_bor
                  ando_bor 29 Juni 2017 21:33
                  0
                  Kutipan: Vladimir16
                  Meh ing saben langkah anyar ana lolongan: kita ora ditakoni, ora dielingake, kabeh diulungake, kabeh ala.

                  Perang informasi, setengah sing apik saka komentator minangka tentara bayaran mungsuh.
                  Ing tingkat iki, komentator, biasane Ukrainians bisa - padha banget mirah.
                  1. nik-karata
                    nik-karata 30 Juni 2017 10:24
                    +2
                    setengah apik saka komentator iku mercenary mungsuh.

                    Ora! Ora setengah apik, nanging luwih ala! Kabeh padha, kabeh mungsuh! Mung ana mungsuh lan tentara bayaran mungsuh! ))) ngguyu Demi Allah, dheweke nggawe aku ngguyu !!!
                2. Pecinta Hiu
                  Pecinta Hiu 30 Juni 2017 04:24
                  0
                  Kutipan: Vladimir16
                  Dadi dadi wong sing nggawe keputusan kasebut lan kabeh bakal kaya sing dikarepake. Delov banjur!

                  48 pluss)))))))))))) Apa katon menyang "omah pitik" nalika sampeyan bisa "nyedhot" pepadhamu, lan ora tanggung jawab kanggo asil.
            2. DOKTER ZLO
              DOKTER ZLO 29 Juni 2017 15:42
              +1
              Kutipan saka Mystery12345
              Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern ... surrealisme. Donya wis edan ... bubar meh padha njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ...

              Sistem pertahanan udara iki t.s. kanggo sijine iku entheng, ora cukup modern:
              Sistem rudal anti-pesawat S-400 "Triumph" mlebu layanan 28 April 2007 Keputusan Pemerintah Federasi Rusia. Ing taun 2007

              https://topwar.ru/2371-zenitnaya-raketnaya-sistem
              as-400-triumf-v-detalyax.html
              Nalika iku wiwit dikembangaké?
              Kita ora bakal ngombe, wong liya bakal ngombe kanggo dheweke ...
            3. pesta
              pesta 29 Juni 2017 16:02
              +7
              Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern
              supaya padha njupuk wong loro lan mriksa kabeh, lan ing kredit? edan, utawa aku shod ing ski? recourse
              1. Muwka
                Muwka 29 Juni 2017 16:08
                +2
                Kutipan saka partyzan
                Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern
                supaya padha njupuk wong loro lan mriksa kabeh, lan ing kredit? edan, utawa aku shod ing ski? recourse

                Nanging dheweke ora bisa mbongkar lan mriksa RD-180? Ora ngerti kenapa?
                1. Vladimir16
                  Vladimir16 29 Juni 2017 17:32
                  +2
                  Amarga dheweke nganggo sepatu ski ...
                2. mega proyek
                  mega proyek 30 Juni 2017 00:41
                  0
                  Padha bisa lan aku ngerti - mung padha duwe KAYA iku dadi luwih larang basa , lan ana "pasar bebas" lan "mbah-mbah tresna marang akun" supaya ora tuku amarga luwih apik, nanging amarga luwih murah!
            4. Pirogov
              Pirogov 29 Juni 2017 16:44
              +4
              Kutipan saka Mystery12345
              Kita nyedhiyakake NATO karo sistem pertahanan udara modern ... surrealisme. Donya wis edan ... bubar meh padha njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ..

              Lan elinga rega sing ora dikandhakake, maneh bakal ana sawetara skema sing ora bisa dingerteni, utawa kosok balene PENGERTIAN ...............
            5. Nikolai Fedorov
              Nikolai Fedorov 29 Juni 2017 16:49
              +4
              Kutipan saka Mystery12345
              Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern ... surrealisme. Donya wis edan ... bubar meh njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ...

              Ternyata, kita ora mung nyedhiyakake NATO, nanging uga nyuplai kanthi kredit. Sawise kabeh, padha ngginakaken akèh dhuwit ing ISIS, lan sampeyan bisa nerusake, ngutangi pertahanan udara, lan banjur - miturut kahanan. Yen mangkono, sampeyan bisa ngapura.
              Negara mung ngapura apa-apa kanggo wargane. Akun pajakku ditangkep kanggo 123 rubel saka utang sing ora dikarepke. Nanging atusan yuta dolar wis diapura kanggo non-miskin, ing asas, negara, lan padha isih rencana kanggo ngapura (amarga senjata diwenehi ing kredit).
            6. Evgeniy667b
              Evgeniy667b 29 Juni 2017 19:41
              +3
              Iki pancen edan! Dadi PDB uga wong edan! Siji loot ing sirah. Kabeh padha moaning sing ora ana! Kabeh iki goroh, nanging pira sing diekspor saka Rusia? Mung saiki kanthong beda - Rusia duwe olin, lan sawetara duwe beda lan luwih kenthel!
              1. Lan Kita Host
                Lan Kita Host 29 Juni 2017 20:33
                +1
                Kutipan: Evgeniy667b
                Iki pancen edan! Dadi PDB uga wong edan! Siji loot ing sirah. Kabeh padha moaning sing ora ana! Kabeh iki goroh, nanging pira sing diekspor saka Rusia? Mung saiki kanthong beda - Rusia duwe olin, lan sawetara duwe beda lan luwih kenthel!

                Sampeyan bakal dijuluki "massal" lan pecked. ora
      3. Lan Kita Host
        Lan Kita Host 29 Juni 2017 20:32
        0
        Kutipan: Vladimir 38
        Kabeh ing kabeh, kesepakatan teduh ...

        Apik banget, adol kanthi cepet! apik ya lol
        1. semurg
          semurg 30 Juni 2017 11:16
          0
          Kajaba iku, wong Turki bakal mlebu ing SCO, CSTO,
          Uni pabean, EAEU, lan iku bakal luwih gampang kanggo nyetel pertahanan udara gabungan. uga, ora ana minuses, digunakake urapatriots wis mimpin menyang minuses.
          1. Lan Kita Host
            Lan Kita Host 30 Juni 2017 13:11
            0
            Quote: semurg
            uga, ora ana minuses, digunakake urapatriots wis mimpin menyang minuses.

            Kanthi minus, aku dadi "marsekal". nglirik Wedi wis.
      4. 73 mboh
        73 mboh 30 Juni 2017 01:01
        0
        Kesepakatan idiot! Aku ora duwe tembung.
    2. siberalt
      siberalt 29 Juni 2017 16:36
      +3
      Lan kenapa NATO butuh senjata paling anyar? am Utawa, bisnis isin iku mati rasa?
      1. ngger
        ngger 29 Juni 2017 18:13
        +4
        Kanthi S-400, wong Turki bakal luwih gampang nembak pesawat kita. Mulane padha ngedol, Aku nuwun padha menehi kredit. Kegilaan, sawise 13 perang, kita nyengkuyung wong Turki supaya bisa perang karo sing padha kanggo kaping 14.
      2. Pecinta Hiu
        Pecinta Hiu 30 Juni 2017 04:31
        0
        Quote: siberalt
        Lan kenapa NATO butuh senjata paling anyar?

        Apa panjenengan yakin sing kita ora duwe Patriot utawa apa padha prangko anyar ana? Bubar iki, ana program babagan SVR, kanggo liburan, delengen.
        Aku uga yakin manawa anggota NATO wis suwe duwe kabeh gambar S 400, bisa uga luwih anyar, ora bisa njamin rahasia 100% senjata apa wae sing wis mlebu ing pasukan. Godhonge wis ing tingkat desain, ora kabeh, nanging akeh. Counterintelligence digunakake, nanging ngendi kanggo njaluk adoh saka Gorbachevs lan kaya, sing, nyekeli kiriman kuwi, saiki manggon ing negara NATO,
    3. Tusv
      Tusv 29 Juni 2017 18:28
      +1
      Quote: wong anyar
      Oh oh. ora ngerti utangan apa?

      Ora apik, ora ana kepercayaan kredit ing Ankara. Iki tegese utangan mikro paling sethithik 210 persen saben taun lan denda 2 persen saben dina kanggo "tunggakan". Sugih utawa Erdogan bakal nyerahake selat kanthi gratis
      1. bocah anyar
        bocah anyar 29 Juni 2017 20:03
        +3
        Inggih, yen sampeyan bisa ngengkol metu kombinasi kuwi, banjur aku kanggo iku. sampeyan ndeleng ana lan kita bakal njupuk ora mung Selat. nanging angel dipercaya.
        1. Tusv
          Tusv 30 Juni 2017 00:57
          0
          Quote: wong anyar
          Inggih, yen sampeyan bisa ngengkol metu kombinasi kuwi, banjur aku kanggo iku. sampeyan ndeleng ana lan kita bakal njupuk ora mung Selat. nanging angel dipercaya.

          Kita wis mbayar klub Paris lan kabeh jinis utang wiwit taun 1917 kaya kekasih. Apa padha abrit?
  2. Ihrek
    Ihrek 29 Juni 2017 14:58
    +1
    Anggere ora ngrusak keamanan negara kita. Kabeh padha, miturut MO kita, iki sistem paling maju ing donya (Aku pancene pengin pracaya iku).
    1. Prajurit DIVAN
      Prajurit DIVAN 29 Juni 2017 16:11
      +3
      Nah, saiki wong Turki, bakal nembak kabeh pesawat kita, kalebu tekan angsa putih ...
      1. Tusv
        Tusv 29 Juni 2017 18:35
        0
        Kutipan saka DIVAN SOLDIER
        kalebu angsa putih bakal entuk ...

        Aku njaluk sampeyan. Bom Turkey karo Bears lan Swans? Nalika Kabeh Turki urinate entheng karo gisik utawa senjata laut. Nanging Bears, sawise kesimpulan saka kontrak, bisa mabur liwat tlatah Turki minangka perlu
  3. JURUSAN
    JURUSAN 29 Juni 2017 14:58
    +2
    Cepet-cepet Erdogan, ora ketompo carane kudeta maneh, utawa nyoba mateni..!
    Lan ana bom kanggo senjata kimia ..)))
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 29 Juni 2017 15:37
      +1
      Dheweke kudu ngirim Medvedev kanggo ngandhani wong Turki sing suci - "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus"! wassat
    2. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 30 Juni 2017 13:13
      0
      Quote: DEPARTEMEN
      Cepet-cepet Erdogan, ora ketompo carane kudeta maneh, utawa nyoba mateni..!

      Vitalya, sepisan aku setuju karo sampeyan! ombenan Aku iki genuinely upset nalika dadi cetha yen kudeta wis gagal. recourse
      1. JURUSAN
        JURUSAN 30 Juni 2017 13:28
        0
        Quote: Lan Kita Tikus
        Quote: DEPARTEMEN
        Cepet-cepet Erdogan, ora ketompo carane kudeta maneh, utawa nyoba mateni..!

        Vitalya, sepisan aku setuju karo sampeyan! ombenan Aku iki genuinely upset nalika dadi cetha yen kudeta wis gagal. recourse

        Lha durung sore... Kowe wong Yahudi arang nyimpang saka tujuane..! Ngapunten Erdogan.. hi
        1. Lan Kita Host
          Lan Kita Host 30 Juni 2017 13:53
          0
          Quote: DEPARTEMEN
          Ngapunten Erdogan...

          Dheweke minangka neurasthenik narcissistic karo megalomania, nyurung didikte agama ing negara kasebut. Dheweke alon-alon nanging mesthi derailing Turki. Napa melasi dheweke? Nyuwun
          Yen wis trep kanggo sampeyan, banjur ngomong langsung lan jujur ​​- "dheweke anak ****, nanging dheweke anak **** kita", ora perlu nangis baya. nglirik
          1. JURUSAN
            JURUSAN 30 Juni 2017 14:02
            0
            Quote: Lan Kita Tikus
            Quote: DEPARTEMEN
            Ngapunten Erdogan...

            Dheweke minangka neurasthenik narcissistic karo megalomania, nyurung didikte agama ing negara kasebut. Dheweke alon-alon nanging mesthi derailing Turki. Napa melasi dheweke? Nyuwun
            Yen wis trep kanggo sampeyan, banjur ngomong langsung lan jujur ​​- "dheweke anak ****, nanging dheweke anak **** kita", ora perlu nangis baya. nglirik

            Dheweke ora tundhuk Israel-USA ..! Makane bisa nyerep dheweke lan sayang banget iki.. hi
            1. Lan Kita Host
              Lan Kita Host 30 Juni 2017 14:34
              0
              Quote: DEPARTEMEN
              Dheweke ora tundhuk Israel-USA ..!

              Iki ora ateges dheweke kanggo sampeyan. Elinga carane Iran nambani USSR sawise Revolusi Islam, ora luwih saka negara. Dina iki Erdogan wis wagging buntut, lan sesuk bakal sijine poop ing sampeyan, "Ottoman imperials" padha.
              Miturut cara, Iran uga, count munggah - padu karo Cina sesuk, lan Iran bakal tiba ing wong - sampeyan bakal njupuk sip kanggo kebekan.
              Saben negara normal mung duwe kanca sejati - tentara dhewe.
  4. Чёрный
    Чёрный 29 Juni 2017 14:58
    + 11
    Eh ... sia-sia kita ngedol komplek iki menyang Ottoman ...... muspra ...
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 29 Juni 2017 15:13
      +5
      kamulyan ! hi Ora mung versi ekspor S-400 "sawed" miturut karakteristik, nanging uga bakal ngaco ing pin sing bener supaya Ottoman ora bisa nyerang kita.
      1. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 29 Juni 2017 15:25
        +6
        Paulus hi kanggo abad ing Rusia padha ngandika "aja ngandel wong Turki" - sampeyan kudu njupuk pembayaran advance 200 persen saka wong-wong mau. am , banjur mung nyedhiyakake senjata sad Senajan, jujur, aku ora bakal ngedol penknife menyang Turki! !!!
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 29 Juni 2017 15:32
          +3
          Vitalievich hi Ya, aku uga ora percaya marang para sultan iki. Nanging iki dudu alesan kanggo beku ekspor senjata.
          1. cniza
            cniza 29 Juni 2017 15:50
            +3
            Quote: Exorcist saka Liberoids
            Paulus hi kanggo abad ing Rusia padha ngandika "aja ngandel wong Turki" - sampeyan kudu njupuk pembayaran advance 200 persen saka wong-wong mau. am , banjur mung nyedhiyakake senjata sad Senajan, jujur, aku ora bakal ngedol penknife menyang Turki! !!!


            Ayo padha tuku luwih apik saka kita, kita mung bakal menang lan nglindhungi dhéwé, lan kita uga bakal dasi Turki kanggo awake dhewe ing leash lan kita bakal nyetel dawa.
            1. bocah anyar
              bocah anyar 29 Juni 2017 15:55
              +5
              sale sale, mutusaké uga, oke. kita kabeh ngerti babagan versi ekspor "dipotong". nanging nalika pitakonan muncul maneh babagan kredit. Nah, iki dudu s200. Kanggo keajaiban ilmu kasebut, sampeyan kudu mbayar dhuwit.
            2. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 29 Juni 2017 16:04
              +3
              Bener, Vitya. apik
              1. bocah anyar
                bocah anyar 29 Juni 2017 16:09
                +4
                Pasha, halo! bungah kanggo ndeleng sampeyan ing semangat ceria lan swasana ati ceria.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 29 Juni 2017 16:11
                  +2
                  Hey Garik! hi swasana atiku tansah gloatingly gelut, karo pangecualian langka. nglirik
                  1. bocah anyar
                    bocah anyar 29 Juni 2017 16:15
                    +3
                    dijogo! tansah buntut karo bedhil, ing éwadéné kabeh alangan lan masalah.
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 29 Juni 2017 16:18
                      +3
                      Kanggo paraphrase paribasan sing kondhang: "Kita urip maneh, nanging kita tambah kuwat!" .
                      1. bocah anyar
                        bocah anyar 29 Juni 2017 16:22
                        +3
                        Aku setuju yen apa wae sing ora mateni kita nggawe kita kuwat.
      2. pesta
        pesta 29 Juni 2017 16:04
        +8
        padha bakal meneng ing pin tengen supaya Ottomans ora bisa bang ing kita
        kita bakal meneng ing, lan padha bakal meneng metu Nyuwun
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 29 Juni 2017 16:06
          +3
          Kutipan saka partyzan
          kita bakal meneng ing, lan padha bakal meneng metu

          Lan dheweke bakal nyedhaki stratosfer bebarengan karo S-400. prajurit
          1. pesta
            pesta 29 Juni 2017 16:09
            +6
            Lan mabur nyedhaki
            Aku kaya pracaya
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 29 Juni 2017 16:12
              +2
              Lan aku isih ora mangu-mangu yen saben wong sing pengin nyopot tsap nunggu "kejutan karo wong barbar". keprungu
            2. cniza
              cniza 29 Juni 2017 16:13
              +2
              Kutipan saka partyzan
              padha bakal meneng ing pin tengen supaya Ottomans ora bisa bang ing kita
              kita bakal meneng ing, lan padha bakal meneng metu Nyuwun


              Bakal ditulis ing kono - "aja mlebu, bakal mateni sampeyan". lol
              1. pesta
                pesta 29 Juni 2017 16:16
                +7
                "bahaya! Tetep metu".

                ngguyu
      3. siberalt
        siberalt 29 Juni 2017 17:32
        +2
        Ayo Turki ninggalake NATO, banjur kita bakal ngomong. Dadi, misunderstandings lengkap. belay
      4. Tusv
        Tusv 29 Juni 2017 18:40
        +1
        Kutipan saka bouncyhunter
        Ora mung versi ekspor S-400 "gergaji" miturut ciri-cirine, nanging uga bakal ngunci pin sing bener supaya Ottoman ora bisa nyerang kita.

        Tsap sing bener yaiku spesialis pertahanan udara Rusia. Salah Tsap - pangayoman saka peredurkaff. Ing kene para insinyur kita kudu kerja
      5. g1 wisuhntwn
        g1 wisuhntwn 30 Juni 2017 08:25
        0
        Sing, sampeyan mikir sing iku mokal kanggo break terdakwa "kanca utawa mungsuh"? Nu-nu
      6. Zadayvoprosy
        Zadayvoprosy 30 Juni 2017 18:26
        0
        Aku njaluk ngapura kanggo mlumpat dadi unceremoniously, nanging siji pikiran gnaws ing kula. Ayo dadi ngomong sing ana DAC tartamtu, lan nalika bakal padha siyap kanggo nggunakake lan kompromi? Ing nyoba pisanan kanggo mencet kita? Utawa bakal saperangan saka wong lanang kita bakal kurban yen perlu, supaya asu sethitik tetep surprise maneh? Kaya-kaya alesan pambocoran kasebut ora bakal larang banget, yen diukur ing urip militer kita.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 30 Juni 2017 18:32
          +1
          Yen aku bener ing nalar, mula ora ana pengorbanan ing pihak kita ing prinsip. Wong Turki bakal diterangake nganggo dialek lan diduplikasi nganggo prasasti sing cocog babagan ora mlebu ing papan sing ora dijaluk. Dheweke bakal pas karo sing ora takon - dheweke bakal mabur kanggo ngumpulake balapan zaptsatski dhewe.
          1. Zadayvoprosy
            Zadayvoprosy 30 Juni 2017 18:38
            +1
            Gedhe yen mangkono. Mugi kita tau kudu ngerti manawa.
  5. wku
    wku 29 Juni 2017 15:01
    +9
    "jarah" ngalahake akal sehat, iku umume ora ditampa kanggo ngedol senjata paling modern, utamané kanggo negara NATO saka mungsuh potensial saka Rusia, utamané kanggo Turki, mungsuh permanen saka Rusia, dipandu dening conjuncture sadhela ing nggayuh gesheft a saka loro Advertisement saka sistem lan kasetyan mbangun pipa gas!
    kok bengok-bengok babagan Russophobia yen Rusia ngasorake dhewe kaya ngono!?
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 29 Juni 2017 15:03
      +4
      kok bengok-bengok babagan Russophobia yen Rusia ngasorake dhewe kaya ngono!?


      adol senjata? wassat

      Ing kasus apa wae, kita dudu sing pertama diturunake - nanging roofing felt dening 3 roofing felt ing posisi kaping 2 - durung jelas sapa sing diturunake - Prancis utawa kita.

      nanging logikane lucu
      1. wku
        wku 29 Juni 2017 15:11
        +5
        Kutipan: s-t Petrov
        adol senjata?

        ora dening ngedol senjata, nanging ngedol model modern kanggo mungsuh potensial, ora mung kanggo dhuwit, nanging uga kanggo kasetyan! kuwi sing ditindakake dening "pisau ing mburi" sing menehi urip! durung ditarik metu, lagi njupuk!
        lan kapisah kanggo sampeyan, aja mbukak kapinteran kanthi nerbitake emoticon ing ndhuwur)))
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 29 Juni 2017 15:14
          +5
          nanging kanthi ngedol model modern menyang mungsuh sing potensial


          Sapa sing dadi kanca potensial kita? Inggih, kanggo sapa sampeyan bisa ngedol S-400. Lukashenka?) Mungkin Iran utawa Brasil?) Utawa Venezuela?)

          Utawa kenapa ngedol senjata?) Apa sampeyan bisa ngomong babagan adol Su-35 menyang China?
          Utawa babagan pabrik senjata ing Yordania?

          lan kapisah kanggo sampeyan, aja mbukak kapinteran kanthi nerbitake emoticon ing ndhuwur)))


          Wayah Wayah Wayah
          1. wku
            wku 29 Juni 2017 15:18
            +2
            Kutipan: s-t Petrov
            Sapa sing dadi kanca potensial kita? uga, kanggo sapa sampeyan bisa ngedol s-400

            sadurunge dilebokake ing layanan karo s500 - ora ana! contone, Israel nganti Merkava katon - 5 ora bakal ngedol siji Merkava 4, nanging ing cilik saka tank bisa uga akeh banget, lan karo teknologi dhuwur karo 400 kudu postulate a!
            1. Rokossovsky
              Rokossovsky 29 Juni 2017 15:28
              +2
              Kutipan saka wku
              contone, Israel nganti Merkava katon - 5 ora bakal ngedol siji Merkava 4

              Apa sampeyan ngomong babagan!
              Kontrak karo Singapura, ketoke, ora diitung, ta?!
              1. Misteri12345
                Misteri12345 29 Juni 2017 15:37
                +1
                Kutipan: s-t Petrov
                Sapa sing dadi kanca potensial kita? Inggih, kanggo sapa sampeyan bisa ngedol S-400. Lukashenka?) Mungkin Iran utawa Brasil?) Utawa Venezuela?)

                kabeh ditutup...
              2. wku
                wku 29 Juni 2017 18:54
                0
                Kutipan saka Rokossovsky
                Kontrak karo Singapura, ketoke, ora diitung, ta?!

                Aku ora krungu, nanging yen mangkono, banjur padha ngganti posisi, utawa bisa uga anyar ing dalan, nanging aku nulis ing ndhuwur yen karo tank akeh banget, iku ora sistem rudal! .... Singapore . .. kok padha kudu nawakke ing kabeh, ing apa undakan padha bakal disebarake?
          2. Vladimir 38
            Vladimir 38 29 Juni 2017 15:35
            0
            Kutipan: s-t Petrov
            Sapa sing dadi kanca potensial kita? Inggih, kanggo sapa sampeyan bisa ngedol S-400. Lukashenka?) Mungkin Iran utawa Brasil?) Utawa Venezuela?)

            Ya, sejatine kanca kita yaiku tentara lan angkatan laut. Ing prakara iki, luwih penting kanggo entuk dhuwit (urip), yen ora, sampeyan bisa uga mikir ngedol kanthi kredit. Kanggo C400, wis ana C500, pisanan, lan kaping pindho, versi ekspor C400 kudu beda.
      2. siberalt
        siberalt 29 Juni 2017 17:39
        +3
        "Diilangi" ora diilangi. Sampeyan dhewe ngerti yen sapisan ora ... Lan kene adoh saka pisanan. Lan apa sing kudu ditindakake? belay Mung ana siji bantahan nganti saiki: S-400 babagan kemungkinan nggunakake South Stream kanggo dhuwit Rusia. Nanging apa jaminan yen wong Turki ora bakal nilar kita? keprungu Lan padha ora ana lan ora bisa ana miturut definisi.
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 29 Juni 2017 18:52
          0
          lan tegesé wong Turki kanggo uncalan? pitakonan utama iku apa titik.

          Kanggo ngethok pitik emas, sing ing mangsa ngarep bakal nglebokake endhog emas ing transit sajrone pirang-pirang milyar saben taun tanpa biaya?

          Roket bisa adol akeh ing kit? Apa kabeh penerbangan Federasi Rusia bakal dirusak? Ora kabeh? Lan apa gunane? Jawaban kasebut bakal mabur sanajan ana siji rudal SM liyane

          Kita lagi mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir - kenapa dheweke butuh pembangkit listrik tenaga nuklir iki tanpa kita? Kaya S-400, apa sing dibutuhake tanpa kita? Kizyak download bakal? Lan carane mbukak s-400? Tanpa kita, bakal dadi rong dolanan larang regane.

          Uga pipa tanpa gas. Pelempar

          Yen kita sukses, kita bakal njupuk Turki kanggo Faberge kanthi cara ekonomi alus.

          Lan ora nganggo pecut - nanging nganggo roti jahe. Lan iku worth iku. Ing kene entuk manfaat langsung - nanging entuk manfaat ora bla bla alesan babagan spasial

          lan wong Turki dudu Polandia lan dudu Ukrainia kuna - wong Turki seneng ngetung dhuwit recehan kaya kabeh wetan.

        2. wku
          wku 29 Juni 2017 18:57
          0
          Quote: siberalt
          Nanging apa jaminan yen wong Turki ora bakal nilar kita?

          aja mbuwang! 100% mung piso liyane ing mburi! mburi gedhe, luwih saka siji piso bisa tahan!
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 29 Juni 2017 18:58
            0
            aja mbuwang! 100% mung piso liyane ing mburi! mburi gedhe, luwih saka siji piso bisa tahan!


            yen negara ora entuk dhuwit, banjur badut lokal bakal nyuduk saka njero ing squeals babagan standar urip tiba.

            Dhuwit utama bakal dadi energi.

            Waca komentar - ing kene wis setengah saka mechtators wis siyap kanggo pindhah menyang Kremlin karo pitchfork.

        3. Stirbjorn
          Stirbjorn 29 Juni 2017 21:03
          +1
          Quote: siberalt
          Mung ana siji bantahan nganti saiki: S-400 babagan kemungkinan nggunakake South Stream kanggo dhuwit Rusia. Nanging apa jaminan yen wong Turki ora bakal nilar kita? bully Lan kaya-kaya ora lan ora bisa kanthi definisi.

          Wah, ora sesederhana kuwi...
          "Kita kudu setuju babagan sawetara perkara liyane," ujare Vladimir Putin pungkasane. "Titik mlebu, dalan liwat wilayah Turki, masalah keamanan lingkungan ...
          Kene sampeyan ora bisa pracaya kuping. Yaiku, dheweke wiwit nglebokake pipa ing sadawane segara lan isih ora ngerti ngendi pipa iki ditarik?! Ya wis, ternyata. https://www.kommersant.ru/doc/3335481
          Dadi S-400, bayaran kanggo duwe soko kanggo mbangun pipa wassat
    2. Tusv
      Tusv 29 Juni 2017 18:50
      0
      Kutipan saka wku
      kok bengok-bengok babagan Russophobia yen Rusia ngasorake dhewe kaya ngono!?

      Sampeyan Patsak, Aku Patsak, lan Eurasia minangka planet Patsak. Inggih, ing umum, purun Chetlan kudu menehi jawaban dingerteni
  6. notingem
    notingem 29 Juni 2017 15:03
    +5
    Kontrak aneh. Ora ana dhuwit nanging sampeyan terus
    1. Walanin
      Walanin 29 Juni 2017 15:48
      +7
      Ora ana sing aneh. Erdogan nyekel Putin kanthi kenceng dening ..driji saka aliran Turki. Iki mung suap biasa sing diijini nggawa pipa apes iki ing endi wae. Yen ora, Gazprom bakal dadi ala banget. Mulane padha mratelakake prihatin babagan kejatuhan montor mabur Rusia, lan uga babagan mateni duta besar Rusia.
      Iki kabeh pranala ing chain padha.
      1. notingem
        notingem 29 Juni 2017 20:34
        0
        Logika. Matur nuwun
  7. 16112014nk
    16112014nk 29 Juni 2017 15:04
    +5
    Pira regane senjata sampeyan bisa disebarake menyang mungsuh kanggo dhuwit dhewe ??? wong bodho
    1. Walanin
      Walanin 29 Juni 2017 15:50
      +8
      Kaya sing dibutuhake para pemilik pipa gas.
  8. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 29 Juni 2017 15:21
    +3
    Kontrak wis disepakati, kabeh wis jelas, nanging masalah kasebut durung rampung babagan utangan, dhuwit, ujare Kozhin ing International Naval Show ing St.

    Omong kosong, kepiye kontrak bisa dianggep sarujuk, yen ora ana persetujuan babagan prosedur lan syarat pembayaran kanggo Barang? Aku isih mikir yen tugas utama ROSOBORONEXPORT yaiku entuk bathi saka kegiatane, lan ora ngumpulake kontrak "disetujui" nanging ora dibayar .....
  9. Akkula
    Akkula 29 Juni 2017 15:49
    +5
    Aku ora duwe apa-apa marang wong Turki, nanging aku ora seneng karo pamrentah Turki - apa Rusia perang karo sapa wae luwih kerep tinimbang karo Turki ??? dadi apa pantes di wenehi watu marang tanggane sing bakal nabrak mburi???
    1. Stavros
      Stavros 29 Juni 2017 18:52
      0
      Mesthi bakal kenek, ora ana sangsi babagan iki. Banjur alesan kaya, wong lanang, kita ora ngerti, ana wong sing pengin nggawe isin.
  10. iLiitisitch
    iLiitisitch 29 Juni 2017 15:52
    +2
    Apa wong Turki tuku patriot, kaya? Apa, potlot mabur ala? Utawa iku sewa? Saiki menehi wong 400th. Maneh ing kredit, maneh "ing sawijining dina" dhuwit, Mungkin padha deign kanggo menehi maneh. Kepiye freeloader, mitra, ibune, kesed dara wis entuk urip. Damn, kanggo ngumpulake dhuwit saka kabeh radishes sing tetep kanggo kita - kita mesthi ora bakal mati keluwen, lan kita bakal nglakoake munggah S-800, maneh, cepet. Kanggo dhuwit, barang-barang iki abot banget. Nanging padha worth iku.
    1. Yeraz
      Yeraz 29 Juni 2017 17:37
      +2
      Kutipan saka iliitchitch
      Apa wong Turki tuku patriot, kaya? Apa, potlot mabur ala?

      Wong Turki kepengin banget, mung kabeh wong ora gelem ngirim produksi menyang wong-wong mau ing jumlah sing dikarepake Turki.
      Lan ing transaksi iki, sing paling menarik ora wayahe silihan.Turki minangka negara pelarut, pasar dodolan kaloro kanggo Gazprom lan mbayar kabeh kanthi reguler.
      Yaiku, wayahe teknologi menarik, apa volume lan komponen apa sing bakal digawe ing Turki. Ora ana pihak sing ngomong apa-apa sing spesifik. Mung kanthi abstrak saka Rusia, 1 pejabat ngandika yen perlu kanggo ndeleng industri Turki sing bisa.
  11. mangkat nit
    mangkat nit 29 Juni 2017 16:05
    +4
    Mungkin menehi sawetara diskon liburan?
  12. rubah surem
    rubah surem 29 Juni 2017 16:09
    +3
    kok ngedol senjata serius kanggo "mungsuh" anyar? Ya, lan ing Kredit! Dhuwit ing ngarep lan ing rega exorbitant, yen ora, dheweke bakal pengin menehi tomat.
  13. serpihan
    serpihan 29 Juni 2017 16:38
    +2
    Rusia ora weruh apa-apa saka republik tilas USSR, kajaba kanggo pengungsi Rusia, lan arming wong ing beyo lan kanggo detriment saka Rusia iku angkara. Arming NATO Turki minangka tindak pidana tikel!
  14. Panganggo anyar
    Panganggo anyar 29 Juni 2017 16:51
    +5
    Mung ditembak mudhun pesawat, matèni duta lan adol paling modern S-400s? Lan dituduh terorisme. Ora malah kanggo ngedol, nanging ing kredit. Paling ora kanggo martabat, iki ora kudu, ora kanggo sebutno strategi.

    Senajan Israel uga reconciled lan mbayar 20 lemons kanggo Rajapati teroris. Nanging ora ana pitakonan babagan pasokan senjata. Pamrentah kabeh bakal mabur bebarengan.
    1. wong lanang
      wong lanang 29 Juni 2017 17:29
      0
      Quote: Panganggo anyar
      Nanging ora ana pitakonan babagan pasokan senjata. Pamrentah kabeh bakal mabur bebarengan.

      Lan kabeh amarga ing Israel pamaréntahan iku Israel! (Lan njaga kepentingan Israel)
      Lan ing Rusia pamrentahan yaiku Israel :)
      1. Panganggo anyar
        Panganggo anyar 29 Juni 2017 17:54
        +1
        Luwih Turki, Israel ora kekancan karo wong Arab.
        1. wong lanang
          wong lanang 29 Juni 2017 18:29
          -2
          Israel kekancan karo sapa wae, yen cocog karo dheweke :) lan wong Turki dudu wong Arab)
          Iki ora ngganti inti saka prakara - yen kontrak iki njupuk Panggonan - ora ketompo carane sampeyan nelpon pamaréntah iki - malah Burkina-Fasino, malah Martian - nanging mesthi ora Rusia :(
  15. 3vs
    3vs 29 Juni 2017 16:59
    +1
    Ayo wong Tionghoa njupuk utangan, menehi bali ing jenis (tomat ...)!
  16. Deadushka
    Deadushka 29 Juni 2017 17:17
    +8
    Mungkin padha arep ngedol kaya iki ... utamané yen ing kredit
  17. wong lanang
    wong lanang 29 Juni 2017 17:19
    0
    Sade senjata paling anyar menyang mungsuh potensial lan mungsuh abad-lawas?!
    Ing kahanan militer-politik saiki?!
    Kredit??!!!
    Ing mratelakake panemume, sawise trik kuwi karo kuping, sapa sing ora ngerti apa bener prioritas saka Rama Unknown kita mung nerd.
    Utawa, scoundrel saka merek padha.
    1. Yeraz
      Yeraz 29 Juni 2017 17:40
      0
      Quote: Kang
      Kredit??!!!
      Miturut pendapatku, sawise trik kuping kaya ngono, sapa wae sing ora ngerti apa prioritas sejatine bapak-bapak sing ora dingerteni, mung wong bodho.
      Utawa, scoundrel saka merek padha.

      Utawa persetujuan konseptual wis dirampungake ing antarane negara-negara babagan posisi penting kanggo dheweke, mung ora ngedol sistem kasebut.
      Turki lan Rusia mesthi setuju babagan akeh masalah geopolitik, mung kita ora ngerti kabeh.
      Contone, media Turki nglaporake yen Turki wis entuk persetujuan karo Federasi Rusia lan miwiti operasi kanggo mbebasake Afrin saka Kurdi. seri Idlib.
      1. wong lanang
        wong lanang 29 Juni 2017 19:14
        -1
        ... uga Afrin.
        Aku malah ora mangu-mangu yen persetujuan wis tekan, nanging, sayang, kita wis ndeleng akeh banget perjanjian kasebut wiwit 86, persis wiwit tekane Tagged
        1. Yeraz
          Yeraz 29 Juni 2017 19:22
          0
          Quote: Kang
          Aku malah ora mangu-mangu yen persetujuan wis tekan, nanging, sayang, kita wis ndeleng akeh banget perjanjian kasebut wiwit 86, persis wiwit tekane Tagged

          ora padha ing kene. Kabeh partai kajaba Kurdi lan Amerika Serikat kanggo Suriah sing bersatu. Mula, ora kaget yen Federasi Rusia menehi idin kanggo ngalahake wong Kurdi. Suriah lan sekutune ora duwe pasukan. mugi-mugi lawan saking Idlib tumbas tiyang Kurdi ingkang dipun dhawuhi Turki, Turki bingah manawi sampun kabucal saking sanès-sanèsipun, ananging wadyabala Amerika sami ngadêg ing ngriku, botên badhe nglilani.
      2. notingem
        notingem 29 Juni 2017 21:07
        0
        Iku Moskow ing taun 1941. Kita duwe hak kanggo ngerti apa sing kedadeyan. Turki dudu negara kesatuan.
        1. wong lanang
          wong lanang 29 Juni 2017 21:56
          -2
          Turki minangka negara anggota paling penting saka blok militer-politik sing musuhan karo negara kita, sing nduweni tentara siap tempur.
    2. iLiitisitch
      iLiitisitch 30 Juni 2017 06:02
      0
      Quote: Kang
      Miturut pendapatku, sawise trik kuping kaya ngono, sapa wae sing ora ngerti apa prioritas sejatine bapak-bapak sing ora dingerteni, mung wong bodho.
      Utawa, scoundrel saka merek padha.


      Atsy soko dikenal.
      Aja bungah, aku mikir. Sawise ritus sunat, 400-an Turki ora bakal nggegirisi kanggo kita. Elek kanggo kita mung Ninka Hailey lan Samantha Power (sial, ing serpentarium apa padha tuwuh spesimen kuwi ???).
      Nanging kanggo penumpang liyane ing bagean kasebut, pendal kaping 400 iku adil. "E=mc kothak". Sampeyan uga bisa njaluk ing "liwat wilayah".
  18. Yak28
    Yak28 29 Juni 2017 17:56
    +3
    Aku ora ngerti, bisa sapa ngomong yen USSR ngedol peralatan militer menyang mungsuh sing paling mungkin saka negara NATO?
    Mungkin kita bisa tuku F-35 saka Amerika Serikat, yen ora, kita bakal nandhang sangsara karo Pakfa kanggo taun liyane 10. Lan sampeyan bisa tuku kapal induk saka wong-wong mau, nanging sawise Prancis misahake kita saka Mistral, aku ora bakal ngandelake NATO. negara nglirik
    1. wong lanang
      wong lanang 29 Juni 2017 19:05
      -1
      Ora ana sing kudu ditambahake!
    2. Lan Kita Host
      Lan Kita Host 29 Juni 2017 20:41
      +1
      Kutipan saka Yak28
      Apa kita bisa tuku F-35 saka AS

      Lan bebarengan 1000 bêsik, lan apa, kanggo jumlah kuwi, McCain bakal mbukak ing ngarep kanggo lobi kanggo menehi hasil iki. ngguyu Iki apa jenis dhuwit kanggo Pentagon banjur bakal bisa kanggo ngalahake metu, ing sauce saka "containment" iki 1000 pesawat - triliun. ngguyu
      Realistis, yen sampeyan pengin nggawe bledosan anggaran AS, tuku 1000 F-35 saka wong-wong mau. sedulur
  19. Lesorub
    Lesorub 29 Juni 2017 18:20
    +1
    Corporation "Sell Kabeh" - ing tumindak - Kanthi 400 komoditas panas - Cina, India, Turki; Amerika Serikat bakal takon kanthi apik lan kita bakal ngedol, sing sepisanan utawa apa wae !!! Ngguyu lan dosa, lizh bakal ngedol - isi kanthong sampeyan!
  20. alam bébas
    alam bébas 29 Juni 2017 18:48
    +2
    Pertahanan udhara Rusia bisa uga salah sawijining jinis senjata sing paling nggegirisi sing bisa nggawe koalisi ing Suriah, lan s400 paling maju nganti saiki. Apa sampeyan bisa mbayangno AS adol Patriot menyang Belarus utawa Kazakhstan? Ya, dheweke ora bakal ngedol dhuwit, utamane kanthi kredit.
  21. wong lanang
    wong lanang 29 Juni 2017 19:04
    +1
    Kutipan saka Yeraz
    Utawa persetujuan konseptual wis dirampungake antarane negara-negara babagan posisi penting kanggo dheweke.

    ... utawa, kepentingan egois sedhela saka oligarki pamrentahan komprador Rusia sepisan maneh (lan, sayangé, ora kanggo pisanan) njupuk precedence saka kapentingan STATE (maneh, strategis). Gusti paringono sing bener, dudu aku)

    Turki minangka anggota NATO?
    NATO sacara sakabehe, kanthi cara, lan anggota individu kasebut nelpon kita kanthi teks biasa, mungsuh? (lan, ora ateges, "mitra")
    Kita adol anggota NATO paling anyar, lan, kaya sing kita ucapake, sistem pertahanan udara sing ora ana analog ing donya ... Nuwun sewu, nanging Aku ora ngerti apa sampeyan bisa mbenerake latihan kasebut! Apa Turki gabung karo CSTO ing dina liyane?
    Aku wis meneng babagan pesawat sing mudhun lan duta sing ditembak ...
    1. Yeraz
      Yeraz 29 Juni 2017 19:19
      0
      Quote: Kang
      .utawa, kapentingan egois sedhela saka oligarki panguwasa komprador Rusia sepisan maneh (lan, sayangé, ora kanggo pisanan) menang liwat NEGARA

      Inggih, apa sing short-term ??? Kontrak iki njupuk bagean cilik ing kontrak umum Rusia lan iki dudu tingkat ngendi oligarki bisa mutusake apa.
      Quote: Kang
      Turki minangka anggota NATO?

      Ya. Kanthi salah sawijining anggota, Turki sejatine perang bisu - iki Yunani. Lan liya-liyane mbukak lan mbiayai organisasi teroris Kurdi lan uga ndhelikake Penyelenggara Kudeta.
      Iku kaya dhuwit recehan loro-lorone lan ing masalah Suriah, Turki pungkasanipun teka menyang lapangan siji karo Federasi Rusia, lan ora karo sekutu, Jerman umume njupuk pesawat kanggo Jordan.
      Quote: Kang
      Kita adol anggota NATO paling anyar, lan, kaya sing dakkandhakake, sistem pertahanan udara sing ora ana analog ing jagad iki ...

      Nah, sadurunge iku, nalika S-400 ora didol, S-300 didol menyang anggota NATO liyane Yunani.Lan apa ???
      Quote: Kang
      Aku wis meneng babagan pesawat sing mudhun lan duta sing ditembak ...

      Wah, critane rumit.
      1. jaket quilted
        jaket quilted 29 Juni 2017 19:28
        +1
        Kutipan saka Yeraz
        Inggih, sadurunge iku, nalika S-400 ora didol, S-300 didol menyang anggota NATO liyane Yunani

        Ora perlu nyipta S-300 sing didol ora menyang Yunani, nanging menyang Siprus, lan mung banjur tekan Yunani kanthi cara "roundabout".
        1. Yeraz
          Yeraz 29 Juni 2017 19:37
          0
          Quote: jaket empuk
          Ora perlu nyipta S-300 sing didol ora menyang Yunani, nanging menyang Siprus, lan mung banjur tekan Yunani kanthi cara "roundabout".

          Aku ngerti iki tanpa sampeyan. Nanging tanpa ijin saka Federasi Rusia, sistem iki ora bisa mlebu ing Yunani. Lan sapa sing terus nglayani S-300 iki? Rusia terus.

          Wong pinter minangka sistem sing paling rumit, iki dudu tank utawa kendaraan tempur infanteri sing bisa ngapusi, coba ngladeni S-400 tanpa Rusia, dheweke bakal dadi dolanan sing ora perlu.
          1. jaket quilted
            jaket quilted 29 Juni 2017 19:42
            0
            Kutipan saka Yeraz
            Aku ngerti iki tanpa sampeyan.

            Banjur apa sampeyan ngapusi yen ngerti?
            Kutipan saka Yeraz
            Nanging tanpa ijin saka Federasi Rusia, sistem iki ora bisa njaluk menyang Yunani.

            Apa dheweke dhewe nemokake babagan ijin saka Rusia utawa sing menehi saran? lol
            Kutipan saka Yeraz
            Lan sapa sing terus nglayani S-300 iki? Rusia terus.

            Rusia amarga kontrak kanggo pangopènan lan modernisasi S-300 dirampungake karo Siprus lan kita kanthi resmi wajib nindakake.
            Kutipan saka Yeraz
            Egghead minangka sistem sing paling rumit

            Saka ngendi sampeyan ngerti iki? Iki dudu rega tomat ing pasar. lol
            1. Yeraz
              Yeraz 29 Juni 2017 20:05
              0
              Quote: jaket empuk
              Banjur apa sampeyan ngapusi yen ngerti?

              Amarga padha ngedika bab iku ing situs iki yuta kaping lan disaranake sing interlocutor, ora kaya sampeyan, duwe sirah ing pundak.
              Quote: jaket empuk
              Rusia amarga kontrak kanggo pangopènan lan modernisasi S-300 dirampungake karo Siprus lan kita kanthi resmi wajib nindakake.

              Apa sampeyan pengin Rusia LOH ??? Tanpa kawruh, sistem kasebut ditransfer menyang sisih liya lan Rusia wajib ngladeni ??? Apa sampeyan ora rumangsa ora kejawab logika ???
              Quote: jaket empuk
              Saka ngendi sampeyan ngerti iki? Iki dudu rega tomat ing pasar.

              Saka ing kono, luwih becik sampeyan kudu ngombe vodka lan cokotan tomat.
              1. jaket quilted
                jaket quilted 29 Juni 2017 20:15
                0
                Kutipan saka Yeraz
                Amarga wis ngomong babagan JUTA kali ing situs iki.

                Wis sejuta diomongke nanging kowe terus ngapusi, jebule ngapusi wong anyar?
                Kutipan saka Yeraz
                Apa sampeyan pengin Rusia LOH ??? Tanpa kawruh, sistem kasebut ditransfer menyang sisih liya lan Rusia kudu ngladeni ???

                Kompleks kasebut TEMPORARY diselehake ing pulo Kreta Yunani amarga AS Turki lan sawetara negara liyane protes marang panggonane langsung ing Siprus lan banjur tetep ana ing kono "selawase".
                Nyatane, negara kita diapusi, bisa uga kanthi idin saka tim Yeltsin.
                Kutipan saka Yeraz
                Saka ing kono.

                Dadi sampeyan ora ngerti rega tomat ing pasar? Kepiye carane sampeyan dagang? lol
                Kutipan saka Yeraz
                Sampeyan luwih apik kanggo pour dhewe sawetara vodka lan mangan tomat.

                Kenapa?
        2. notingem
          notingem 29 Juni 2017 21:17
          0
          Jenis kapitalisme. Pengkhianat tanah air nduweni konsep sing wiyar banget. Tembung ajaib V A L U T A
      2. wong lanang
        wong lanang 29 Juni 2017 19:42
        -2
        2 Yeras:
        Nuwun sewu, nanging kabeh sing sampeyan tulis ing ndhuwur iku omong kosong. Utawa, upaya sing rada kikuk kanggo ngumbah asu ireng (c)
        1. Yeraz
          Yeraz 29 Juni 2017 20:09
          0
          Quote: Kang
          Nyuwun pangapunten, nanging kabeh sing sampeyan tulis ing ndhuwur iku omong kosong.

          Nuwun sewu, nanging kabeh sing sampeyan tulis luwih omong kosong. Sampeyan nuduh pimpinan Rusia babagan perkara sing penting utawa ngiyanati utawa ngelak dhuwit, sing ora cocog karo pimpinan saiki lan tujuan sing ditindakake ing wilayah BV. lan utamané ing Suriah.
          Pakaryan kaya iki ora ditindakake tanpa persetujuan sing jelas antarane negara ing aspek sing paling penting.
          Turki ora mung nyerahake PROTEKSI wilayah udara marang negara sing musuhan lan bakal diserang (kabeh wong ing kene yakin yen Turki mung bakal nyerang), lan Rusia ora bakal ngedol sistem kasebut menyang negara sing musuhan. iku, utamané sawise cilik karo Su.
          Yen miturut pangerten sampeyan, degenerasi lengkap ana ing ndhuwur, mula aku duwe pendapat sing luwih dhuwur
          1. notingem
            notingem 29 Juni 2017 21:26
            +1
            Ya, ana cukup degenerates ing ndhuwur. Lan sayangé ana akeh banget
            1. wong lanang
              wong lanang 29 Juni 2017 21:33
              -2
              Pancen, singkatan iku adhine bakat!
          2. wong lanang
            wong lanang 29 Juni 2017 21:26
            -2
            Dear, aku ora langsung nyalahake pimpinan Federasi Rusia kanggo apa wae! Aku mung mratelakake panemume mantep mratelakake panemume yen kontrak iki ndadekake ancaman langsung kanggo kapentingan Rusia.
            Lan malah luwih, degenerates, aku ora nelpon sapa.
            Aku ngurmati pendapat sampeyan, nanging aku pengin ngelingi yen ing sejarah negaraku sing wis nandhang sangsara wis bola-bali bengok-bengok - "sampeyan luwih ngerti ing ndhuwur!" ...
            Lan, sawise sawetara wektu, ternyata - sing "ana" salah siji digawe kesalahane, utawa, ing umum, pengkhianat dienggoni; lan, kadhangkala, loro, bebarengan.
            Yen sampeyan nuntut nggawa bukti menyang studio - nuwun sewu, kita ngirim sampeyan sinau sejarah Rusia - uga, paling ora saka Aleksashka Menshikov lan Biron, liwat. Kabeh 3 Alexandrov, Milyukov karo Kerensky, Trotsky, Zinoviev, Yezhov, Kongres XX, lan nganti Alkohol Belovezhskaya
            Dadi ora perlu nyanyi lagu kanthi tema "the boyars know better"
            1. Yeraz
              Yeraz 29 Juni 2017 21:58
              0
              Quote: Kang
              Dadi ora perlu nyanyi lagu kanthi tema "the boyars know better"

              Aku ngerti sejarah Rusia banget, aku bisa ngrampungake sekolah sadurunge ujian.
              Nanging iki ora cilik ing mratelakake panemume.
  22. Panganggo anyar
    Panganggo anyar 29 Juni 2017 19:29
    +2
    Kabeh donya bakal ngguyu.
    1. wong lanang
      wong lanang 29 Juni 2017 19:39
      -2
      Wis suwi padha nangis. Lan sikile, kaya, ngilangke.
      Satemene, nalika haberdashers dadi kardinal ...
      1. notingem
        notingem 29 Juni 2017 21:27
        +1
        Iku apik yen haberdashers
        1. wong lanang
          wong lanang 29 Juni 2017 21:40
          -2
          Dheweke mikir yen dheweke Spinoza ... Nanging inti saka bakul cilik (s) cedhak karo ukara .. Kanggo negara.
  23. Alexey G
    Alexey G 29 Juni 2017 20:35
    0
    Kutipan saka Mystery12345
    Kita nyedhiyakake NATO kanthi sistem pertahanan udara modern ... surrealisme. Donya wis edan ... bubar meh padha njerit perang karo Turki, nanging ... dhuwit ora mambu ...

    Saben uwong whining yen akeh negara (kalebu anggota NATO) bodho ing kuk Amerika Serikat, ing Turki, kemajuan katon kanggo metu saka kuk iki. S-400 dituku kanggo njamin awake dhewe.
    Iki kudu jelas kanggo siswa apa wae. Inggih, ora muspra yen modifikasi ekspor S-400 wis rampung nganti suwe, ana akeh tetenger sing aku yakin yen malah tit Rusia utawa sawetara bullfinch ora bakal nembak yen ana kedadeyan. :))
    Sing utama yaiku dhuwit sing dibayar.
    1. wong lanang
      wong lanang 29 Juni 2017 21:48
      -2
      Aku bakal dadi bocah sekolah - nerangake marang wong bodho, apa gunane?
      Lan apa affront saka jago Gallic, karo Vladivostok lan sistership sawijining?
      Utawa Mungkin kabeh luwih prasaja - kita ora ngedol kanggo mungsuh?
      Ya, utawa kenapa para mitra ngukum kita karo UDC? (dibuwang)
  24. Xscorpion
    Xscorpion 30 Juni 2017 12:42
    +1
    Quote: Lan Kita Tikus
    Kutipan: Vladimir 38
    Kabeh ing kabeh, kesepakatan teduh ...

    Apik banget, adol kanthi cepet! apik ya lol


    Pakar kasebut nambahake manawa modifikasi ekspor sistem pertahanan udara S-400 wis nyuda karakteristik. Nduwe sawetara deteksi pesawat mungsuh sing luwih murah, kekebalan gangguan sing luwih lemah. Ekspor S-400s kanthi bebarengan bisa nglacak lan murub target luwih sithik tinimbang sistem asli Rusia.

    Nanging, sanajan versi ekspor S-400 luwih apik tinimbang sistem pertahanan udara Barat, lan ora ana sing bakal ngedol sing asli marang sapa wae, lan kanthi tuku S-400, Turki bakal gabung karo Rusia. Pangopènan, suku cadang, amunisi, pelatihan spesialis, lan sing paling penting, jotosan kanggo prestise NATO.