Review militèr

Latihan para penjaga perdamaian Rusia ing PMR wedi karo radikal Moldova lan Ukraina

27
Grup Operasional Pasukan Rusia ing Republik Moldavia Pridnestrovia (PMR) nganakake sesi latihan kanggo nglawan ancaman teroris. Iki dilaporake dening layanan pers lan departemen informasi departemen pertahanan utama Federasi Rusia. Kacathet yen sajrone kegiatan latihan tempur, prajurit Rusia kudu ngenali wilayah sing ditambang dening teroris bersyarat lan maju ing kana kanggo netralake ancaman kasebut.

Saka siaran pers departemen:
Sawise ngidentifikasi formasi bersenjata ilegal, para prajurit ngalangi lan numpes militan mock. Sajrone latihan, telusuran kanggo obyek sing curiga uga ditindakake, minangka asil saka piranti bledosan improvisasi kondisional ditemokake. Unit anti-teror ngungsi personel sipil lan ngubengi zona bebaya, sawise iku sappers defused piranti mbledhos.


Latihan para penjaga perdamaian Rusia ing PMR wedi karo radikal Moldova lan Ukraina




Elinga yen Kementerian Pertahanan Moldova wis bola-bali nyatakake yen kontingen perdamaian Rusia kudu "ninggalake bank-bank Dniester." Kajaba iku, pratelan kasebut diidini dening wong sing duwe paspor "ing aset" warga Romania - anggota blok militer Atlantik Lor.

Foto-foto saka kegiatan peacekeepers Rusia ing Pridnestrovie "overexcited" jaringan sosial Ukraina, sing sepisan maneh radikal ngumumake yen "tentara Rusia wis nyiapake kanggo break liwat koridor menyang Crimea." Malah kasunyatan manawa latihan anti-teroris ditindakake ing misi perdamaian Angkatan Bersenjata RF ing PMR ora mandhegake para radikal ing fantasi.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zoldat_A
    Zoldat_A 30 Juni 2017 10:02
    + 25
    Yen siji BRDM lan platoon infantri kaget setengah Eropa - apa sing bakal kelakon yen Rusia mutusake kanggo ndeleng sampeyan kanthi cara diwasa ????
    1. Anarkis
      Anarkis 30 Juni 2017 10:10
      + 26
      Kutipan saka: Zoldat_A
      Yen siji BRDM lan platoon infantri kaget setengah Eropa - apa sing bakal kelakon yen Rusia mutusake kanggo ndeleng sampeyan kanthi cara diwasa ????

      Ora perlu epithets banter! Nang endi wae padha whispered, nanging kita mung bungah. Media kita ngerti carane ngobong ora luwih ala tinimbang liyane ...
      1. logall
        logall 30 Juni 2017 10:14
        + 22
        Lha, kowe wis pipis? Wis apik. Nalika padha perang ing umum ... xia ...
      2. Instruktur militèr lawas
        Instruktur militèr lawas 30 Juni 2017 12:32
        +3
        Padha nindakake, nanging carane. Ing ngarep iki uga ana perang. Perang informasi, wis krungu?
      3. Catherine II
        Catherine II 30 Juni 2017 15:40
        +1
        Kutipan saka Anarkis
        Ora perlu epithets banter! Nang endi wae padha whispered, nanging kita mung bungah. Media kita ngerti carane ngobong ora luwih ala tinimbang liyane ...

        ora ana bukti "overexcitation jaringan sosial Ukrainia" sing diwenehake. eseman
        1. Meshchersky
          Meshchersky 2 Juli 2017 22:06
          +1
          Intip sampeyan minangka salah sawijining.
    2. wasjasibirjac
      wasjasibirjac 30 Juni 2017 10:18
      +3
      uga, ora setengah saka Eropah, nanging Piece ing latar mburi Eropah. liyane Eropah ora turu utawa roh
    3. JURUSAN
      JURUSAN 30 Juni 2017 11:20
      + 12
      Kutipan saka: Zoldat_A
      Yen siji BRDM lan platoon infantri kaget setengah Eropa - apa sing bakal kelakon yen Rusia mutusake kanggo ndeleng sampeyan kanthi cara diwasa ????

      Iku medeni kanggo mbayangno ... Padha elinga Jendral Lebed, Nanging .. Lan padha nindakake iku bener!
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 30 Juni 2017 18:39
        +5
        Quote: DEPARTEMEN
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Yen siji BRDM lan platoon infantri kaget setengah Eropa - apa sing bakal kelakon yen Rusia mutusake kanggo ndeleng sampeyan kanthi cara diwasa ????

        Iku medeni kanggo mbayangno ... Padha elinga Jendral Lebed, Nanging .. Lan padha nindakake iku bener!
        Pakdhene pakdhe....Kowe bakal ngguyu, nanging aku iki kadet Lebed, aku dhewe isih starley, aku kelingan banget... Nekad ora bocah. Aku sijine nerusake idea kanggo printah sing kita needed wong, ing pasukan khusus - piye wae ora tuwuh bebarengan ... Ya, dheweke wis biografi tanpa kula ... Mung kajaba kanggo dijupuk pungkasan "bojone" . ...
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 30 Juni 2017 19:58
          +2
          Sampeyan ora bingung apa-apa? Angsa kasebut mati amarga kacilakan pesawat. Lan bojoné matèni Rokhlin.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 30 Juni 2017 20:17
            +5
            Kutipan: Sergeyj1972
            Sampeyan ora bingung apa-apa? Angsa kasebut mati amarga kacilakan pesawat. Lan bojoné matèni Rokhlin.

            Aku ngakoni, aku mabuk, bingung.... Nanging Lebed, miturutku, ora mung mati kacilakan montor mabur. "Kacilakan" kaya ngono, ora ana ing endi wae, ora kedadeyan ...... Minangka V.V. Mayakovsky ngandika - "yen lintang-lintang wis surem, banjur ana sing butuh" ..... Nanging aku kelingan kadet Lebed - jeneng kulawarga iku painfully paweling ..... Dheweke wangkal - ing wektu luang dheweke ngubengi bar horisontal ..... Ana sawetara wong.
  2. aszz888
    aszz888 30 Juni 2017 10:02
    +6
    Kajaba iku, pratelan kasebut diidini dening wong sing duwe paspor "ing aset" warga Romania - anggota blok militer Atlantik Lor.

    ... supaya padha dhawuh ing murlyndiya, duka lan migunani kanggo wong-wong Ukronazis mlayu menyang jamban kanthi diare, nanging luwih becik ora metu saka kono - ing kana papan sing sejatine .. duka
  3. K-50
    K-50 30 Juni 2017 10:13
    +7
    Kajaba iku, pratelan kasebut diidini dening wong sing duwe paspor "ing aset" warga Romania - anggota blok militer Atlantik Lor.

    Eh, iki bakal langsung ana ing sangisore dhengkul karo penyitaan properti, bebarengan karo sanak keluarga lan larangan mlebu. Sampeyan katon lan ora ana wong. Ya, lan ing Ibu Rusia, wong kaya ngono kudu diresiki.
    Dual citizenship yaiku wong sing sadurunge ora weruh prospek ing negarane. Yen ditampa, banjur supaya wong-wong mau langsung mlayu kanggo cordon.
    1. oyod
      oyod 30 Juni 2017 13:11
      0
      Bubar nampa kewarganegaraan Romania lan wanita pisanan saka PMR. https://point.md/ru/novosti/politika/zhena-lidera
      -pridnestrovia-poluchila-rumynskoe-grazhdanstvo
  4. wasjasibirjac
    wasjasibirjac 30 Juni 2017 10:16
    +3
    Foto-foto saka kegiatan peacekeepers Rusia ing Pridnestrovie "overexcited" jaringan sosial Ukraina, sing sepisan maneh radikal ngumumake yen "tentara Rusia wis siyap kanggo nembus koridor menyang Crimea."

    menyang Crimea saka Moldova? kanggo apa? nyambung PMR karo Rusia? kanggo nambah logistik PMR, kudu pindhah menyang segara. dadi luwih cedhak lan luwih gampang. nanging ing PMR, ketoke, ora ana wong bodho sing bisa ngetokake perang, nanging ing Moldova lan Hohland, ketoke cukup. Ukrainians dicokot Moldovans lan infèksi. wong bodho
  5. rotmistr60
    rotmistr60 30 Juni 2017 10:39
    +3
    "overexcited" jaringan sosial Ukraina

    Dadi iki negara permanen. Apa sing anyar kanggo kita?
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 30 Juni 2017 10:49
      +4
      Gene, halo! hi
      Kutipan: rotmistr60
      Dadi iki negara permanen. Apa sing anyar kanggo kita?

      Saiki, yen jaringan sosial 404th ora nggatekake acara kasebut, mula kita mesthi bakal kaget. Lan - kabeh ana ing mode normal.
  6. MVG
    MVG 30 Juni 2017 11:11
    +1
    Sampeyan uga kudu nindakake latihan kanggo ngusir agresi saka njaba ing wates PMR kanthi nggunakake penerbangan, pendaratan lan penyebaran sistem pertahanan udara. Yaiku nalika dheweke pancen mbalik))))
  7. Spartanez300
    Spartanez300 30 Juni 2017 11:25
    0
    Para penjaga perdamaian ing Transnistria bisa nyedhiyakake peralatan sing luwih anyar, sawise kabeh, ing ngarep.
  8. CAT BAIYUN
    CAT BAIYUN 30 Juni 2017 11:33
    +7
    Carane gemeter padha? ngguyu
    Dheweke miwiti langsung saka setengah giliran ....
  9. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 30 Juni 2017 11:49
    0
    iku wektu kanggo numpes militan non-kondisi ana
  10. Instruktur militèr lawas
    Instruktur militèr lawas 30 Juni 2017 12:29
    +1
    Kucing mambu daginge sing dipangan. Lan prinsip "Apa yen?" ora ana sing mbatalake. Nanging banjur pitakonan "Endi kanggo mbukak" dadi urgent. Lan iki medeni.
  11. Inquisitor
    Inquisitor 30 Juni 2017 13:35
    0
    latihan kanggo nglawan ancaman teroris.

    Sing teroris lan wedi.
  12. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 15:19
    +2
    Kutipan saka wasjasibirjac
    Foto-foto saka kegiatan peacekeepers Rusia ing Pridnestrovie "overexcited" jaringan sosial Ukraina, sing sepisan maneh radikal ngumumake yen "tentara Rusia wis siyap kanggo nembus koridor menyang Crimea."

    menyang Crimea saka Moldova? kanggo apa? nyambung PMR karo Rusia? kanggo nambah logistik PMR, kudu pindhah menyang segara. dadi luwih cedhak lan luwih gampang. nanging ing PMR, ketoke, ora ana wong bodho sing bisa ngetokake perang, nanging ing Moldova lan Hohland, ketoke cukup. Ukrainians dicokot Moldovans lan infèksi. wong bodho

    Kanggo Crimea saka Moldova, iku. Kanthi breakaway saka wilayah Odessa lan Nikolaev, kang ngethok mati 404th saka Segara Ireng lan kamungkinan tanah bantuan PMR katon, digunakake bakal dadi kaya Yugoslavia, nalika kabeh Eropah nutup langit kanggo kita, kalebu, Miturut cara, Dill ... Nanging durung ana Maidan ... Salajengipun, Kherson lan Zaporozhye, patemon karo LDNR lan kick menyang dill saka Segara Azov ... Lan iku! !! Sapa sing butuh negara sing ora sopan? Iku bab iki sing wis diwilang, minangka wong Donetsk marang kula ... Nanging Odessa ora dipencet kaya bocah, nanging Kharkov, contone, padha menyang lemah lan padha ngenteni go-ahead ... Saka sapa mung ...
  13. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 15:28
    +2
    Kutipan: Spartanez300
    Para penjaga perdamaian ing Transnistria bisa nyedhiyakake peralatan sing luwih anyar, sawise kabeh, ing ngarep.

    Ing sawetara perjanjian, aku ora ngelingi persis, iki ora bisa ditindakake ... kanggo saiki, paling ora ... Armada Segara Ireng Federasi Rusia ing Ukropov Crimea uga tundhuk watesan ing modernisasi .. . Lan sampeyan ora krungu bab iku ... Nanging saiki, lan alon-alon dianyari lan modern wiwit ...
  14. Catherine II
    Catherine II 30 Juni 2017 15:44
    0
    Artikel kasebut aneh. 70% babagan latihan. 30% babagan "jaringan sosial Ukrainia sing nyenengake"
    Lan ngendi dheweke "ajrih radikal Ukraina"? Kasunyatan sing kadhangkala nulis pikirane ing jaringan sosial?
    Utawa kabeh Ukrainia "jejaring sosial overexcited" radikal minangka standar?
    Bukti ora diwenehake. eseman Ya, lan apa kabar "Facebook" sing merek Amerika, yen ing Rossmi mesthi kaya ngono.
    Umumé, wong-wong mau padha teka, padha bungah-bungah.
    Kontrol PMR terus. blokade uga. Ora ana sing wedi apa-apa ing kana. "Jejaring sosial overexcited" mung ing impen jurnalistik inflamed.
    Lan PMR ora nggawe luwih gampang.
  15. 01-02-2000
    01-02-2000 30 Juni 2017 16:22
    0
    Kutipan: Catherine II
    Artikel kasebut aneh. 70% babagan latihan. 30% babagan "jaringan sosial Ukrainia sing nyenengake"
    Lan ngendi dheweke "ajrih radikal Ukraina"? Kasunyatan sing kadhangkala nulis pikirane ing jaringan sosial?
    Utawa kabeh Ukrainia "jejaring sosial overexcited" radikal minangka standar?
    Bukti ora diwenehake. eseman Ya, lan apa kabar "Facebook" sing merek Amerika, yen ing Rossmi mesthi kaya ngono.
    Umumé, wong-wong mau padha teka, padha bungah-bungah.
    Kontrol PMR terus. blokade uga. Ora ana sing wedi apa-apa ing kana. "Jejaring sosial overexcited" mung ing impen jurnalistik inflamed.
    Lan PMR ora nggawe luwih gampang.

    nah sampeyan bungah banget