Review militèr

Telpon musim semi wis rampung nganti 72 persen saiki

46
Luwih saka 102 ewu wong dikirim menyang pasukan minangka bagean saka wajib militer ing Federasi Rusia, yaiku 72% saka norma sing diadegake, laporan. Interfax-AVN pesen saka Kepala Direktorat Organisasi lan Mobilisasi Utama Staf Umum Angkatan Bersenjata Federasi Rusia, Kolonel Jenderal Vasily Tonkoshkurov.



Sesuai karo dekrit saka Presiden Federasi Rusia, 142 ewu wong tundhuk conscription lan penyebaran prajurit. Draf dewan wis nggawe keputusan babagan panggilan kanggo 100% rekrut sesuai karo tugas kasebut. Luwih saka 102 ewu rekrut dikirim menyang pasukan, yaiku 72% saka tingkat draf sing diadegake,
ujare Tonkoshkurov ing rapat komisi rancangan ing Distrik Militer Wétan.

Watesan musim semi kanggo dinas militer wiwit tanggal 1 April nganti 15 Juli taun saiki.

Ing pungkasan 2016, dibandhingake karo 2015, jumlah draft evaders suda 20%, yen kita nimbang saka 2012 nganti saiki, jumlahe wis suda luwih saka setengah - 56,7%,
umum nyatet.

Ing mratelakake panemume, iki amarga "nambah daya tarik layanan militèr lan nambah kahanan kanggo sawijining wacana."

Ngomong babagan kampanye wajib militer musim semi ing Crimea, Tonkoshkurov ujar manawa komisariat militer bakal nelpon 2,4 wong ing kana.

Ing musim semi, total 2,4 ewu wong bakal ditimbali saka semenanjung, sing 2 ewu wong saka Republik Crimea lan 400 wong saka Sevastopol,
ngandika.

Elinga yen wiwit taun iki, wajib militer saka Crimea bakal dadi formasi lan unit ing saindhenging Rusia.
Foto sing digunakake:
https://mirprava.com
46 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MPK105
    MPK105 30 Juni 2017 10:10
    +6
    Mungkasi nelpon ... Sapa sing pengin, ayo lunga lan ngawula kabeh wong sing beda-beda iki, kaya asu bau .... Lan sapa sing ora tresna marang panguwasa, aja nganti lunga .... Sampeyan duwe kawin dhewe, kita duwe kawinan dhewe ...
    1. mayday
      mayday 30 Juni 2017 10:16
      + 10
      Kutipan: MPK105
      Mandheg nimbali ... Sapa sing kepengin, ayo lunga lan ngladeni kabeh wong sing beda-beda iki, kaya asu bau .... Lan sapa sing ora tresna marang panguwasa, aja lunga ....


      Sadurungé mlebu kontrak, kudu ngladèni wektu, ngrasakaké bagéan saka pribadi, supaya prentah mengko.
      Delengen kontingen Eropa: manja, longgar, ngombe cola hamburger hawala.. iki hardening? - Paling ora kita duwe setahun, nanging garing - sampeyan bakal ngelingi salawas-lawase ..
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 30 Juni 2017 10:28
        + 17
        Kutipan saka mayday
        Paling ora kita duwe setahun, nanging padha garing - sampeyan bakal ngelingi salawas-lawase.

        Iki minangka keputusan sing bodho kanggo nyuda istilah dadi setahun ... Apa sing bisa diwulangake ing wajib militer sajrone setaun? Bangunan ing ruang makan kanggo pindhah? Aku ngerti saka pengalaman dhewe yen pasukan serangan siap tempur utama yaiku godki, scoops. Sampeyan bakal ngirim kewan enom kanggo BV - dadi mung seng .... Kabeh layanan iki katahan ing scoops-mbah kakung ....
        1. mayday
          mayday 30 Juni 2017 10:35
          +3
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Iki minangka keputusan sing bodho kanggo nyuda istilah dadi setahun ... Apa sing bisa diwulangake ing wajib militer sajrone setaun?


          Mbok menawa sampeyan bener. Iku misale jek kula sing padha nindakake karo emphasis ing kontrak. Ing setahun sampeyan bisa ngrasakake layanan lan banjur ana pilihan: kanggo sipil, utawa kanggo kontrak, lan kanggo loro mung kanggo sipil - kanggo ngaso lan dianggep ..
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 30 Juni 2017 18:49
            +6
            Kutipan saka mayday
            santai lan waras..

            Kok... Diobati.... Ora kabeh wong asale saka perang sing bolong kulite... Kok langsung "ngobati"? Wangsulan: Bab ingkang pisanan sawise perang - kanggo bocah-bocah wadon .... Banjur kita bakal weruh ....
        2. armata37
          armata37 30 Juni 2017 10:44
          +2
          Lan apa sing bisa diwulangake ing 2? Ingkang makatên punika: prajurit ngladèni setaun, sinau ngangsu kawruh, mangertos rekaosipun ladosan, lajêng wontên ing griya utawi kontrak. Ing omah, dheweke bakal sibuk karo bisnise dhewe, lan ing kontrak dheweke bakal terus ngladeni lan ngembangake katrampilan profesional nganggo senjata.
          1. MPK105
            MPK105 30 Juni 2017 10:46
            +4
            hi Kita diajari EVERYTHING ing sawetara sasi ... Loro ing warhead-2 lan ing warhead-3 ...
            1. armata37
              armata37 30 Juni 2017 11:27
              +2
              Ya, lan aku ngladeni 1 taun kanthi apik. Titik ing kene yaiku kanca ing ndhuwur nulis babagan absurditas ngenalake layanan sajrone 1 taun.
      2. Johnhr
        Johnhr 30 Juni 2017 16:23
        +1
        Nah, iki kawruh sampeyan babagan kontingen Eropa. nyatane, wong lanang ana banget disiapake ing kabeh babagan.
        senajan masalah sampeyan carane sampeyan mikir
    2. JURUSAN
      JURUSAN 30 Juni 2017 10:31
      +5
      Kutipan: MPK105
      Lan sapa sing ora tresna marang panguwasa, aja nganti lunga ...

      Ya, ora cukup kanggo njupuk sampeyan kanggo tembung kasebut ... Saboteur! Matur nuwun Gusti, para mudha kaya sampeyan wis mandheg ngrungokake.. Lan bangga karo tanah air lan lunga ngladeni kanthi seneng! Aku elinga bawlers kuwi ing 90s, nalika padha wedi ngluwihi unit ing seragam .. negatif
      1. mayday
        mayday 30 Juni 2017 10:45
        +2
        Quote: DEPARTEMEN
        Matur nuwun Gusti, para mudha kaya sampeyan wis mandheg ngrungokake.. Lan bangga karo tanah air lan lunga ngladeni kanthi seneng!


        Dadi motivasi apa sing ditindakake, sersan junior entuk tunjangan 20k +, ing daerah-daerah dhuwit kasebut dianggep minangka upah sing layak.
    3. siberalt
      siberalt 30 Juni 2017 11:01
      +1
      Kepiye carane ngrancang, yen ora ngerti ngendi kanggo njaluk rekrut? belay Ya, ana repes sing lulusan manajer.
    4. finch
      finch 30 Juni 2017 11:05
      +9
      MPK105

      Apa jenis frasa kekalahan-liberal-syklivaya??? Rusia, mung adhedhasar kondisi fisik lan geografis, wilayah sing wiyar, lan malah njupuk menyang akun multinasionalitas lan populasi multi-agama, ora bisa lan ora duwe hak kanggo nolak conscription, iki bab kaslametané negara! Lan sing ora ngerti iki, iku wong bodho utawa pengkhianat! Muga-muga sampeyan mung rada bingung ... hi
    5. Bronevic
      Bronevic 30 Juni 2017 11:55
      +1
      Lan sapa sing bakal nyapu lemah parade nganggo garpu? Sapa sing bakal nglukis suket?
    6. ando_bor
      ando_bor 30 Juni 2017 13:55
      +2
      Sampeyan, utawa b biasa nyewo, - ing Rusia wis tau ana daya sing mesthi bisa ngawula, kanggo Tsar, kanggo Stalin? - ngawula negara, ora panguwasa.
    7. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 1 Juli 2017 22:39
      +2
      Kutipan: MPK105
      Mungkasi nelpon ... Sapa sing pengin, ayo lunga lan ngawula kabeh wong sing beda-beda iki, kaya asu bau .... Lan sapa sing ora tresna marang panguwasa, aja nganti lunga .... Sampeyan duwe kawin dhewe, kita duwe kawinan dhewe ...

      Layanan ing Angkatan Bersenjata Federasi Rusia minangka tugas konstitusional warga Federasi Rusia. Ngendi sampeyan bakal njupuk cadangan mobilisasi sing disiapake? Federasi Rusia ditakoni anane sistem campuran kanggo ngawasi pesawat, mung proporsi sing bisa diganti ...
  2. RIGHTCator
    RIGHTCator 30 Juni 2017 10:38
    +1
    Pitakonan....? Napa, kaya sadurunge, dheweke ora njupuk partisan? Aku bakal seneng)))
    1. armata37
      armata37 30 Juni 2017 10:46
      +2
      Bukak LDNR, mung ana papan kanggo sampeyan.
    2. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 1 Juli 2017 22:43
      +1
      Kutipan: PRAVOCator
      Pitakonan....? Napa, kaya sadurunge, dheweke ora njupuk partisan? Aku bakal seneng)))

      Apa sampeyan keuangan?
  3. Altona
    Altona 30 Juni 2017 11:26
    +1
    Kutipan saka armata37
    Lan apa sing bisa diwulangake ing 2?

    -------------------------
    Umumé, padha ngajar setengah taun ing sekolah latihan kanggo spesialis utawa sersan, banjur ngawula kanggo setengah taun. Ora mung babagan layanan kaya ngono, sampeyan mung sinau kanggo komunikasi luwih apik karo kolega, ngerti inti saka akeh perkara ing layanan kasebut, umume, sampeyan entuk urip, layanan lan pengalaman liyane sing bakal sampeyan entuk kaping telu maneh ing urip sipil. Monotony mung edan, wong enom wis lungguh ing keliling tertutup ing sandhangan padha kanggo rong taun. Mulane, layanan kasebut kudu diencerake kadhangkala kanthi owah-owahan sesawangan.
    1. armata37
      armata37 30 Juni 2017 14:56
      +2
      Sampeyan bener babagan owah-owahan sesawangan. Layananku cepet banget lan rame banget, ora mung ing wayah sore, nanging seminggu ora cukup kanggo ngandhani)
  4. Altona
    Altona 30 Juni 2017 11:31
    +1
    Quote: DEPARTEMEN
    nalika nganggo seragam padha wedi ngluwihi bagean..

    ---------------------------
    Prajurit ing Rusia minangka wong suci ing umum. Yen sampeyan njaluk soko, sampeyan ora bisa nolak. Dheweke minangka wong sing terikat lan gumantung, bisa uga ora duwe roti, godhong shag, utawa tetes banyu. Aku nate njaluk panjaluk ing stasiun, nalika aku dadi tentara, mula ana wong wadon sing tuku rokok, sawetara panganan, ujare, putrane uga ngladeni, mbok menawa ana sing nulungi.
    1. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 1 Juli 2017 22:47
      +2
      Kutipan saka Altona
      Aku nate njaluk panjaluk ing stasiun, nalika aku dadi tentara, mula ana wong wadon sing tuku rokok, sawetara panganan, ujare, putrane uga ngladeni, mbok menawa ana sing nulungi.

      Aku setuju banget. Aku elinga kepiye pindhah saka sekolah menyang sekolah liyane kanthi sepur ing wiwitan tanggal 95, kabeh penumpang menehi panganan, utamane nalika ngerti yen Muscovite ....
  5. mahoni
    mahoni 30 Juni 2017 11:41
    +1
    Opo gunane digaruk kabeh, ana sing arep ngladeni, banjur kontrak.
    Lan dheweke mbuwang setaun umure ....
  6. wku
    wku 30 Juni 2017 12:18
    0
    soko Cairan 72% ing pungkasan Juni, padha mbokmenawa ora ngumpulake liyane, mbokmenawa ora ana dhuwit kanggo pangopènan lan sangu materi! Kene ngerti!
    1. ando_bor
      ando_bor 30 Juni 2017 13:57
      0
      Kutipan saka wku
      Kene ngerti!

      Lan sampeyan dudu cran sing disewakake, apa sampeyan saka Departemen Luar Negeri?
      1. wku
        wku 1 Juli 2017 18:54
        0
        Kutipan saka ando_bor
        Lan sampeyan dudu cran sing disewakake, apa sampeyan saka Departemen Luar Negeri?


        Matur nuwun wis ngelingi aku, aku wis tuwa, aku lali! Aku bakal menyang kedutaan ing tanggal 7 kanggo gaji!
    2. Teknisi
      Teknisi 1 Juli 2017 11:07
      0
      Ing TV ana angka 201 ewu ing 70%, banjur padha nguripake kanggo printing. Wajib biasa yaiku 150 ewu, ing kene 201 diarani lan ora ana maneh, dadi 72% ing mburi telpon - ngrampungake masalah, sepira sampeyan pengin nelpon lan mlebu milisi - ana artikel babagan VO bubar carane iki rampung.
  7. Isih sing angsa
    Isih sing angsa 30 Juni 2017 12:35
    +1
    Quote: DEPARTEMEN
    Kutipan: MPK105
    Lan sapa sing ora tresna marang panguwasa, aja nganti lunga ...

    Ya, ora cukup kanggo njupuk sampeyan kanggo tembung kasebut ... Saboteur! Matur nuwun Gusti, para mudha kaya sampeyan wis mandheg ngrungokake.. Lan bangga karo tanah air lan lunga ngladeni kanthi seneng! Aku elinga bawlers kuwi ing 90s, nalika padha wedi ngluwihi unit ing seragam .. negatif


    Lah kok tembak??? - Wong duwe pendapat lan kanthi cara dhewe dheweke bener! Aku, minangka salah siji sing tanpo pekso dadi tentara ing taun 1991, ora bakal lunga saiki .... - Saben wong biyen ngawula ... saiki mung buruh lan petani, maca slobs .... ing Inggris padha, ngawula ing tentara kanggo pakurmatan, ana, malah pangeran njabat ing Afghanistan, nanging anak-anak kita ing kuwasa ora ngawula, kabeh nongkrong ing Paris, New York lan London ... hi
  8. Abrasha
    Abrasha 30 Juni 2017 13:05
    +3
    Ing pasar modern Rusia (pendidikan mbayar, obat-obatan, upah pengemis), telpon saiki kudu dibatalake. Kabeh karya mung ana ing kontrak karo persetujuan bebarengan saka pihak. Crap babagan dadi "wong", "tugas" kanggo negara, "wajib" ... - iki khusus kanggo klan pejabat lan PNS saka vortex sing tenan utang negara.
    1. mayday
      mayday 30 Juni 2017 15:22
      0
      Ojo nganti dadi "wong", "kuwajiban" kanggo negara, "wajib" ..., - iki khusus kanggo klan pejabat lan PNS saka vortical, sing pancene utang negara.


      Konsep-konsep iki pancen ora kenal karo sampeyan, Abrasha. Kowe, pas kowe mambu gosong, mlayu marani ibumu karo buntutmu ana ing antarane sikilmu, dene wong lanang bakal mbela tanah air.
      Ana uga asumsi sing sawetara jenis utama, kang rama prajanji kanggo ngirim ngawula kanggo kemajuan miskin, supaya sampeyan whine.
  9. Panganggo anyar
    Panganggo anyar 30 Juni 2017 14:18
    0
    Kok cukur sirahe kabeh.
    1. dr.star75
      dr.star75 30 Juni 2017 21:43
      0
      Lan kenapa ing Israel ora mung cukur lanang, nanging uga bocah-bocah wadon?
      1. Panganggo anyar
        Panganggo anyar 1 Juli 2017 11:29
        0
        Kutipan: dr.star75
        nyukur

        ora
  10. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 14:42
    +1
    Kutipan saka: Zoldat_A
    Kutipan saka mayday
    Paling ora kita duwe setahun, nanging padha garing - sampeyan bakal ngelingi salawas-lawase.

    Iki minangka keputusan sing bodho kanggo nyuda istilah dadi setahun ... Apa sing bisa diwulangake ing wajib militer sajrone setaun? Bangunan ing ruang makan kanggo pindhah? Aku ngerti saka pengalaman dhewe yen pasukan serangan siap tempur utama yaiku godki, scoops. Sampeyan bakal ngirim kewan enom kanggo BV - dadi mung seng .... Kabeh layanan iki katahan ing scoops-mbah kakung ....

    Katon kaya solusi cukup cukup kanggo kula! Ing setahun, wong mangerténi apa utawa ora Profesi iki kanggo defend Motherland ... Luwih, kontrak lan pejuang profesional! Sing ora diwenehi, setaun cukup kanggo reservis, dhasar wis entuk, becike uga kudu latihan militer, mula ora apa-apa! Nanging kanggo spesialis: angkatan laut, Pasukan Rudal Strategis lan liya-liyane, mesthi ora cukup ...
  11. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 14:45
    +1
    Quote: Panganggo anyar
    Kok cukur sirahe kabeh.

    Banjur, supaya padha ora beda-beda ing kawitan! Kaya ing adus! Wong enom uga beda, lan babagan ekonomi lan higienis, kabeh apik! We are ora shaggy Rambo...
  12. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 14:52
    +1
    Kutipan saka Mahoney
    Opo gunane digaruk kabeh, ana sing arep ngladeni, banjur kontrak.
    Lan dheweke mbuwang setaun umure ....

    Zhirik ngandika kaya ... Lan apa yen, sejatine sifate hypothetically, ana perang? Apa sing bakal sampeyan lakoni sajrone perang, nalika ana wong sing mati kanggo sampeyan? Iku misale jek sing ora bakal ana kepinginan kanggo pindhah menyang partisans? Kanggo apa? Sawise kabeh, ana sing pengin ...
  13. shumanit
    shumanit 30 Juni 2017 14:54
    +1
    Quote: Abrasha
    Ing pasar modern Rusia (pendidikan mbayar, obat-obatan, upah pengemis), telpon saiki kudu dibatalake. Kabeh karya mung ana ing kontrak karo persetujuan bebarengan saka pihak. Crap babagan dadi "wong", "tugas" kanggo negara, "wajib" ... - iki khusus kanggo klan pejabat lan PNS saka vortex sing tenan utang negara.

    Apa iku sababe sampeyan Abrasha?
  14. Isih sing angsa
    Isih sing angsa 30 Juni 2017 15:15
    +2
    Quote: Abrasha
    Ing pasar modern Rusia (pendidikan mbayar, obat-obatan, upah pengemis), telpon saiki kudu dibatalake. Kabeh karya mung ana ing kontrak karo persetujuan bebarengan saka pihak. Crap babagan dadi "wong", "tugas" kanggo negara, "wajib" ... - iki khusus kanggo klan pejabat lan PNS saka vortex sing tenan utang negara.


    + 100500!!! Malades!!! hi
    1. KOLAaps
      KOLAaps 30 Juni 2017 17:55
      +1
      Ing Rusia modern, wajib militer ora bisa dibatalake .... Ora bakal cukup finansial, sumber daya utawa infrastruktur. Pitakonan - sapa sing bakal mlebu kontrak? Robot? Ana ing endi ... Kanggo nyewa pionir sing dicepetake wingi? ... Sampeyan, kancaku, optimis (aku ngurmati optimis) .... Ora ana Komsomol, ora ana anggota partai, ora ana agitasi, ora ana propaganda, ora ana motivasi . ... Kepiye carane sampeyan bisa njaga para rekrut ing layanan sadurunge bolongan rereget sing ora bisa dihindari (wajib) karo exhaust solar lan "meja bedside"? Ora ana korps Sersan sing mumpuni .... "Vanek-platoon" perwira - wah, deleng .... Ora ketompo carane nyaman lan ramping ing garnisun lan pangkalan sing adoh - ... roti prajurit dudu panganan sing enak ... Sampeyan kudu ngalahake sampah saka otak, mulang supaya dhasar, Piagam, ngormati wangun - lan DISIPLIN DIRI .... lan banjur BZZH lan LVP lan "kesiapan-1" lan "kesiapan-2" lan knots lan bensel...
      Ora spesialis? Aku setuju. Nanging iki dudu alesan kanggo mbatalake telpon ... Tanpa telpon, dheweke ora bakal katon
      1. KOLAaps
        KOLAaps 30 Juni 2017 18:06
        +1
        Miturut cara, ing 1 -2 -3 sasi sampeyan ora bisa nyiyapake spesialis BC-2 SM-3 .... mateni aku .... Nom-noman gedhe lan nulis ulang buku "Nomer Pertempuran" ...... wah....gak ngerti....
  15. wuh wuh
    wuh wuh 1 Juli 2017 09:56
    0
    Pira parton tempur sing ditindakake dening tentara Rusia ing taun layanan?
    1. Teknisi
      Teknisi 1 Juli 2017 11:55
      +1
      Ora dikenali - kayata tansah kacilakan.
    2. finch
      finch 2 Juli 2017 00:12
      +1
      wuh wuh

      Saiki lagi nembak akeh! Syarat lan panjaluk angel - kaping pindho saben wulan, njupuk awan lan wengi, kanggo unit tempur ing wesi, kanggo unit dhukungan syarat sing padha, nanging kontrol ora abot, ana kahanan objektif, nanging umume. iku! Mesthi wae, aku ora bakal menehi nomer b / p, nanging yen sampeyan ana ing subyek, mula kursus tembak (rada ketinggalan jaman) ana ing domain umum - standar gampang ditemokake lan ngetung ... hi
    3. DOKTER ZLO
      DOKTER ZLO 2 Juli 2017 00:25
      +1
      Kutipan saka: voyaka uh
      Pira parton tempur sing ditindakake dening tentara Rusia ing taun layanan?

      Yen tentara wis ora wajib militer maneh. Kita lunga menyang jarak tembak seminggu sepisan, saben wulan kita duwe latihan kapal perusahaan ...., Kajaba iku, metu lapangan sing kapisah kanggo GPV lan penembak jitu ...
    4. ando_bor
      ando_bor 2 Juli 2017 08:50
      0
      ,
      Kutipan saka: voyaka uh
      Kepiye pirang-pirang putaran langsung sing ditindakake dening tentara Rusia sajrone setahun layanan?

      Kanthi cara sing beda-beda, putrane dadi istilah ing brigade bedhil motor, 12-13 taun, kaya sing dipikirake kanca - telung ewu, saka senjata sing beda-beda, biasane mesthi saka sing biasa.