Review militèr

Partai Poroshenko nuduh Avakov ngrancang kudeta

89
Wakil Verkhovna Rada saka fraksi Blok Petro Poroshenko Serhiy Leshchenko nuduh Arsen Avakov nyiapake kudeta. Dheweke nyatakake iki ing saluran TV ZIK, laporan RIA News

Tim Arsen Avakov nyiapake skenario apa wae, kalebu perebutan kekuwatan. Menteri Dalam Negeri dhewe wis siyap-siyap dadi perdana menteri
Leshchenko nyathet.



Miturut dheweke, pamrentah Ukraina ora nggawe keputusan maneh tanpa persetujuan Avakov, sing uga ngontrol menteri sing kerja ing Front Popular.

Dheweke nambahake manawa "klompok semi-kriminal" sing siap tumindak langsung wis dibentuk ing sekitar Avakov, sing kalebu pejabat sing duwe rekaman pidana.

Rating kepala negara wis suwe saya mudhun. Miturut jajak pendapat, dheweke mung bisa ngetung 12% swara ing pemilihan presiden. Politisi sing paling populer ing Ukraina saiki yaiku Yulia Tymoshenko, sing 15% pedunung negara wis siyap milih. Kajaba iku, minggu kepungkur dikenal manawa sawetara fraksi saka Verkhovna Rada ngrancang kanggo miwiti prosedur impeachment Presiden Ukraina Petro Poroshenko.

Kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina, Avakov, minangka salah sawijining pimpinan Partai Popular Front, kanthi basis koalisi dibentuk ing parlemen. Sawetara fraksi wis bola-bali ngangkat masalah mundur. Draf resolusi sing cocog wis didaftar ing Parlemen, nanging Rada durung nganggep dokumen iki.
Foto sing digunakake:
http://rosred.ru/
89 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mad
    mad 30 Juni 2017 19:21
    + 16
    Kanggo sasi kepungkur, kabeh wis ilang ing kono. Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...
    1. pamburu mumbul
      pamburu mumbul 30 Juni 2017 19:27
      + 14
      Kutipan saka mad
      Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

      Apa ora sinonim kanggo wong-wong mau?
      1. siberalt
        siberalt 30 Juni 2017 19:58
        +7
        Ayo ndeleng apa sing kedadeyan nalika alun-alun mbuwang Amerika Serikat kanggo dhuwit batu bara. ngguyu
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 30 Juni 2017 20:00
          + 11
          Nanging dheweke bakal mbuwang - aja menyang peramal ...
          1. Smog
            Smog 30 Juni 2017 20:11
            +8
            Kutipan saka bouncyhunter
            uncalan - aja menyang peramal ...

            Tangis banjur pabrik pedrina ing Lipetsk. Bakal njupuk Trumpushko kanggo utang. Ya, lan omah ing desa, yaiku ing Spanyol ... uga bakal ana ing sangisore palu
            1. vovanpain
              vovanpain 30 Juni 2017 20:39
              + 12
              Kutipan: Smog
              Bakal njupuk Trumpushko kanggo utang. Ya, lan omah ing desa, yaiku ing Spanyol ... uga bakal ana ing sangisore palu

              Kostya! ombenan hi Trumpushko Petrushka banjur bakal mlebu ing palu dhewe ngguyu Mung ing kene masalahe Nyuwun crests miskin kudu njupuk mati underpants pungkasan, iki Ajaib mabuk lan mlebu persetujuan ing gas liquefied, saiki aku mesthi bakal sijine ring irung lan menyang pasar budak, nanging mung sing perlu Ajaib iki. ngguyu Constantine aran Ayo kula takon sampeyan ngendi asu mabur misuwur. belay ombenan hi
              1. Smog
                Smog 30 Juni 2017 20:48
                +6
                Kutipan saka vovanpain
                Trumpushko Petrushka banjur bakal mlebu ing palu dhewe

                Volodya, prajurit ombenan . Shreds ing goulash lan mangan karo kecap.
                Lan Ukrainians, uga, kanggo apa padha perang, padha mlayu menyang soko. Oh, aku rumangsa abot bakal ana mabuk ing pinggiran, oh, lan abot. Yen sadurunge kanthi binge lan overdosis, dheweke ora bakal mbengkongake. Banjur ora ana resusitasi siji-sijine sing bakal mbantu. Titik ora bali, IMHO, durung liwati, nanging kanthi yakin maju. Lan akhir-akhir iki, gerakan wis dadi luwih lan liyane intensif Lan ing syarat-syarat batu bara, gas, lan ing, apa ngomong bab. Coba Pedro adol negara kanggo hryvnia ing owah-owahan cilik.
                Lan asu lagi preian. Aku mutusake kanggo pindhah ing antarane wong-wong kaya biksu sing ngumbara. ngguyu ombenan prajurit
                1. cniza
                  cniza 30 Juni 2017 21:03
                  +6
                  Iku misale jek sing kabeh denouement bakal sawise rembugan pisanan antarane Trump lan Putin, lan banjur alon banget.
                  1. Smog
                    Smog 30 Juni 2017 21:06
                    +7
                    Wong wuta ngandika kita bakal weruh. Sanajan katon kaya ngono.
                    Pedra mesthi diare amarga wedi. Ora ana wonder dheweke njaluk supaya ora ngrembug babagan wilayah 404 tanpa dheweke.
                    Nyesel nek kowe nikah tanpamu....
                    1. cniza
                      cniza 30 Juni 2017 21:16
                      +4
                      Ana, siji ora bisa apa karo diare, lan padha ngerti iki, lan nyoba kanggo njaluk adoh sabisa saka scaffold, nanging padha wiwit éling inevitability sawijining.
                2. Zoldat_A
                  Zoldat_A 1 Juli 2017 00:03
                  +8
                  Kutipan: Smog
                  Titik ora bali, IMHO, durung lulus

                  Ing hubungan karo Rusia, aku wis liwati. "Kita ora bakal dadi sedulur..." lan liya-liyane.
                  1. Smog
                    Smog 1 Juli 2017 03:51
                    +7
                    Kutipan saka: Zoldat_A
                    Ing hubungan karo Rusia, aku wis liwati.

                    Nah, dheweke pancen wong Rusia. nyapu. Kita tresna ing skala gedhe, kita lumaku ing skala gedhe, kita mangan vodka ing skala gedhe sing setan ing neraka lara, aku umume meneng babagan ati. pasugatan lan nikmat liyane. Nanging kita uga ngapura ing skala gedhe, wong Rusia ora males, ora males. Poorem, sepisan maneh kita bakal ngadhepi (ngalahake, tegese dheweke tresna) lan lan lan ngapura. Ora kabeh, mesthi, nanging ngapura.
                    Lan arep menyang ngendi.
            2. dr.star75
              dr.star75 30 Juni 2017 21:13
              +1
              Apa hubungane karo dheweke? Kerja, mbayar pajak.
          2. renik
            renik 2 Juli 2017 11:32
            +1
            Kanthi Amerika Serikat, sampeyan ora bakal ngrusak bom sing bakal teka.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 2 Juli 2017 11:39
              0
              Dadi sawise kabeh, Svidomo sacredly pracaya sing pemilik bakal ngerti lan ngapura.
        2. Pirogov
          Pirogov 30 Juni 2017 20:21
          +7
          Quote: siberalt
          Ayo ndeleng apa sing kedadeyan nalika alun-alun mbuwang Amerika Serikat kanggo dhuwit batu bara.

          Aku ora ngerti kenapa dheweke kudu ngethok endhog dhewe, Amerika ora bakal ngapura trik kasebut, mula dheweke bakal mbayar, dheweke bakal nyuwek kulit saka wong, nanging kabeh bakal bali menyang pemilik menyang dhuwit.
          1. Smog
            Smog 30 Juni 2017 20:26
            + 14
            Kutipan saka Pirogov
            Aku ora ngerti kok padha ngethok endhoge dhewe

            Maksude kenapa? Apa sampeyan ora ngerti yen Pennsylvania antrasit ngobong 100500 kaping luwih panas, lan tinimbang kumelun, mambu cahya saka daging asap dibebasake nalika pembakaran. Dadi wong-wong ora mung panas, nanging uga bakal mambu yen wong-wong meriko njupuk kabeh lan ora ana sing bisa dipangan. lol Sawise kabeh, iku batu bara demokratis.
            1. Zoldat_A
              Zoldat_A 1 Juli 2017 00:08
              +6
              Kutipan: Smog
              lan tinimbang kumelun, nalika diobong, mambu sing rada asap metu.

              Apa aku bisa menyang dacha, menyang Volga, kanthi setengah ton antrasit Pennsylvania? Aku seneng banget karo rokok. ... ngguyu ngguyu Batubara Donbass lan Kuzbass ambune kaya batu bara. Lan wiwit Pennsylvania ngrokok lemak babi - uga, ora ana pasar ing kene ... Lan Afrika Kidul, pardonema, apa mambu ????
              1. Smog
                Smog 1 Juli 2017 04:07
                +4
                Kutipan saka: Zoldat_A
                Lan aku bisa menyang dacha, menyang Volga,

                Apa sampeyan uga serigala? Kaya aku?
                Kutipan saka: Zoldat_A
                setengah ton saka Pennsylvania antrasit?

                Dadi aku ngenteni. Dzhonych janji bakal mbuwang pirang-pirang ton kanthi transportasi kali, ujar manawa aku bakal ngirim menyang pinggiran, mula aku bakal ujar, ujare, marang para pelautku, supaya kapal kargo garing ngliwati sampeyan, yaiku, aku, dadi. sing bakal pass (kanthi waé, iku larang kanggo drive mung kanggo kula). Dadi, yen dheweke nggawa, aku bakal singsot, kita setuju. Awit sampeyan Volzhanian, ora bakal ana masalah karo pangiriman, sanajan kita bakal nggawa ing Autumn arung jeram .. Supaya kita bakal rauh gourmand ing dachas, uap ing bathhouse ing roh greasy. ngguyu
                Lan wong Afrika Kidul uga mambu batu bara (dheweke ana ing BRICS, kanca karo Federasi Rusia), amarga iki, dheweke ora cocog karo CHPP .. Nyuwun
          2. fyvaprold
            fyvaprold 30 Juni 2017 21:43
            +3
            Kutipan saka Pirogov
            Aku ora ngerti kok padha kudu Cut endhog dhewe, Amerika ora bakal ngapura antics kuwi

            Minangka pilihan, kanggo legalisasi adol lemah ireng, kayata kanggo utang, lan dudu kanggo kepentingan pribadi ...
            1. DOKTER ZLO
              DOKTER ZLO 30 Juni 2017 23:55
              +3
              Kutipan: fyvaprold
              Kutipan saka Pirogov
              Aku ora ngerti kok padha kudu Cut endhog dhewe, Amerika ora bakal ngapura antics kuwi

              Minangka pilihan, kanggo legalisasi adol lemah ireng, kayata kanggo utang, lan dudu kanggo kepentingan pribadi ...

              Chernozem wis suwe didol kanthi fisik kanthi nglereni lapisan tanah, lan ing wulan Juli taun iki, BP bakal ngetrapake undang-undang babagan penjualan tanah pertanian gratis menyang wong manca. Dadi, tanah uga bisa diamanake kanthi netepi perjanjian utangan dening Ukraina, mungguh, amarga hukum iki diadopsi, akeh perjanjian bakal katon ing antarane Ukraina lan Kulon, ing ngendi lahan pertanian bakal dadi subyek janji (yaiku, njamin pemenuhan kewajiban Ukraina kanggo "empirialis"), sing utama ing kene yaiku Federasi Rusia "ora ngunyah snot", yen ora, dheweke bakal ngidini Ukraina "ing palu" tanpa kita ... lan kita kabeh bakal terus wedi njupuk. Mariupol lan Berdyans nganggo tangan LDNR ...
              1. Forester
                Forester 1 Juli 2017 07:18
                +1
                ing kene sing utama kanggo Federasi Rusia yaiku "ora ngunyah snot", yen ora bakal ngidini Ukraina "ing palu" tanpa kita ...
                ya wis. Banjur dheweke bakal nyurung 404 menyang kita lan kita bakal miwiti mbayar utange
                1. DOKTER ZLO
                  DOKTER ZLO 1 Juli 2017 11:57
                  +2
                  Quote: Forester
                  ya wis. Banjur dheweke bakal nyurung 404 menyang kita lan kita bakal miwiti mbayar utange

                  Mesthine, dheweke bakal nyoba nyurung, nanging sapa sing bakal njupuk, paling ora kanthi kekuwatan lengkap (Aku ngakoni - Guardianship saka wilayah Ukraina sing sadurunge diarani: Novorossia, Bank Kanan lan Bank Kiri Ukraina, lan Little Russia lan 6 wilayah kulon Ukraina gratis ...) ....
        3. Batalyon konstruksi cadangan
          Batalyon konstruksi cadangan 30 Juni 2017 22:09
          +3
          Aja mbuwang. Mung amarga dheweke ora bakal nampa siji gram tanpa prabayar 100%.
          1. DOKTER ZLO
            DOKTER ZLO 1 Juli 2017 00:02
            +2
            Quote: Batalyon konstruksi cadangan
            Aja mbuwang. Mung amarga dheweke ora bakal nampa siji gram tanpa prabayar 100%.

            Apa sing bakal dibayar Ukraina yen ora duwe dhuwit, kemungkinan besar Pamrentah Ukraina bakal ngetokake sawetara obligasi negara saka utang negara lan janji saham perusahaan sing diduweni negara, lan Amerika bakal bodho njupuk wong-wong mau tanpa nampa dhuwit. ....
            Ing kana, Yulia pengin pemilihan awal, mung Amerika bakal diwenehi saham ing perusahaan-perusahaan negara, lan Poroshenko bakal manggon ing Amerika Serikat, Yatsenyuk bisa uga wis ngurus dacha .....
            Aku ora iri karo presiden masa depan Ukraina, kabeh wong bakal "nyumerepi" adol Ukraina marang dheweke ...
      2. Normal ok
        Normal ok 1 Juli 2017 18:59
        0
        Kutipan saka bouncyhunter
        Kutipan saka mad
        Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

        Apa ora sinonim kanggo wong-wong mau?

        Nanging sampeyan tansah stabil. Mung Old Man lan tansah 150% saka votes. ngguyu
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 1 Juli 2017 19:04
          +1
          Apa sampeyan ndeleng alternatif kanggo Nanging rama ing Belarus?
    2. srul rabinovich
      srul rabinovich 30 Juni 2017 19:31
      0
      lagi nyiapake kanggo sapuan, kanggo sapuan lengkap!!! am
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 30 Juni 2017 19:40
      +8
      Kutipan saka mad
      Kanggo sasi kepungkur, kabeh wis ilang ing kono. Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

      Jempol lan driji padu. Lan ing siji, kiwa, tangan ....
      1. poquello
        poquello 30 Juni 2017 19:51
        +2
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutipan saka mad
        Kanggo sasi kepungkur, kabeh wis ilang ing kono. Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

        Jempol lan driji padu. Lan ing siji, kiwa, tangan ....

        siji wedhus ing wedhus nendhang liyane
        1. Komentar wis dibusak.
      2. 210okv
        210okv 30 Juni 2017 20:25
        +3
        Kanggo reconcile cardinally. wassat
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutipan saka mad
        Kanggo sasi kepungkur, kabeh wis ilang ing kono. Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

        Jempol lan driji padu. Lan ing siji, kiwa, tangan ....
    4. vovanpain
      vovanpain 30 Juni 2017 19:48
      + 18
      Partai Poroshenko nuduh Avakov ngrancang kudeta

      Partai alkohol nuduh kepala partai penjahat. sedulur
    5. Smog
      Smog 30 Juni 2017 20:09
      +4
      Kutipan saka mad
      Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

      Ha, sampeyan mikir tikus? Bakal padha tekan clurut ing syarat-syarat Intelligence? Kewan iku pinter. Ing kene, serangga cilik rustle ing peteng.


      Aku taruhan ing Janissary!!!!! ngguyu
      1. Paranoid50
        Paranoid50 30 Juni 2017 21:08
        +5
        Kutipan: Smog
        Aku taruhan ing Janissary!!!!!

        Ya, Petryga malah ora nyedhaki Charnota. Dheweke ora bakal ngidini sampeyan mlebu Istanbul. "... mbak, tuku prajurit ATO - ora gelut, ora pecah, nanging mung jungkir balik!... Lha mbak, tuku!!!" ya
      2. Solomon Kane
        Solomon Kane 1 Juli 2017 02:02
        +5
        Ing plot iki, lagu iki eling, atas jenenge Yulia Timoshenko:
        "Tunggu, Parashnya,
        Aja kenek mikropon.
        Ana wektu kanggo ndeleng
        Lyashko ing mripat.
        Sadurunge kasep
        Uncalan kita ing luar negeri
        Avakov, tekan rem!
    6. RASKAT
      RASKAT 30 Juni 2017 20:30
      +1
      Kaya laba-laba ing jar. Ngilangi pesaing kanggo pemilihan 2018. Kanthi akeh senjata ing tangan, ora jelas sapa sing duwe, ora ketompo carane Maidan anyar diwiwiti. Sing lawas banjur katon kaya gelut sekolah.
      1. Forester
        Forester 1 Juli 2017 07:22
        0
        Kanggo miwiti Maidan, sampeyan butuh dhuwit. Lan ora ana sing pengin mbayar khokhlabens. Kulon wis entuk apa sing dibutuhake
    7. tukang kayu
      tukang kayu 30 Juni 2017 21:34
      +1
      Dene lomba tikus, aku ora yakin, nanging ana padudon tikus.
    8. fyvaprold
      fyvaprold 30 Juni 2017 21:39
      +2
      Kutipan saka mad
      Kanggo sasi kepungkur, kabeh wis ilang ing kono. Siap kanggo lomba presiden? opo maneh balapan tikus...

      Minangka Wolf Larsen ngandika: - "Fermentasi ragi urip wis diwiwiti". Simpenan brondong. apik
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 1 Juli 2017 00:15
        +8
        Kutipan: fyvaprold
        "Fermentasi ragi urip wis diwiwiti." nyimpen brondong.

        Aku duwe perasaan sing jero yen kita durung weruh kabeh sing paling menarik ing Ukraina. Stok brondong butuh akeh.... lol
    9. Solomon Kane
      Solomon Kane 1 Juli 2017 01:50
      +5
      Ing kahanan iki, ora mlaku, nanging nggawe anti-tikus. Elinga tong baja 200 liter lan 5-7 tikus dibuwang ing kana, ditutupi lembaran baja kanthi beban ing ndhuwur. Tikus sing paling kuat slamet....
      sing ngrusak sedulure...
  2. ikatan7213
    ikatan7213 30 Juni 2017 19:27
    +1
    Nanging rong bungkus grappled, kita taruhan kanca)
    1. srul rabinovich
      srul rabinovich 30 Juni 2017 19:32
      +2
      Aku nang Putin lan Shoigu !!!!
      1. Banisher saka Liberoids
        Banisher saka Liberoids 30 Juni 2017 19:39
        +4
        Aku nganggo Paroshenko, Avakov, Timoshenko .... wassat
  3. Monos
    Monos 30 Juni 2017 19:27
    + 14
    Petyunya! Kita kudu cepet-cepet! Ana pelamar kanggo panggonan sampeyan minangka pengemis. Mow kubis nalika ana wektu. Lan aja mbuwang wektu lelungan menyang Israel. Nemokake wong njaluk dhuwit.

    Ing kene Pedro ngandhani Knesset babagan peran Israel ing nggawe Ukraina. eseman
    1. Sampeyan Vlad
      Sampeyan Vlad 30 Juni 2017 19:32
      +6
      Kutipan: Monos
      Ing kene Pedro ngandhani Knesset babagan peran Israel ing nggawe Ukraina.

      Ing mratelakake panemume, dheweke wis ngaco maneh wassat
      1. Monos
        Monos 30 Juni 2017 19:42
        +9
        Quote: Sampeyan Vlad
        Ing mratelakake panemume, dheweke wis ngaco maneh

        ngguyu Ora, dheweke mung ora duwe wektu kanggo sober up ... wiwit taun kepungkur.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 30 Juni 2017 19:44
        + 10
        Quote: Sampeyan Vlad
        Kutipan: Monos
        Ing kene Pedro ngandhani Knesset babagan peran Israel ing nggawe Ukraina.

        Ing mratelakake panemume dheweke wis ngaco maneh wassat

        Wong sing sober ora bakal menehi iki, mesthine .... Mung kayane aku ora mendem, nanging LUAR BIASA ....
        1. Sampeyan Vlad
          Sampeyan Vlad 30 Juni 2017 20:10
          +2
          Kutipan saka: Zoldat_A
          Wong sing sober ora bakal menehi iki, mesthine .... Mung kayane aku ora mendem, nanging LUAR BIASA ....

          Nalika sampeyan bisa ndeleng saka video, iku mesthi hit. lol
    2. Tur
      Tur 30 Juni 2017 21:48
      +1
      Sawisé nolèh marang wong-wong Yahudi - sir, dheweke ora ngrungokake maneh.
      Lucu lan njijiki.
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 1 Juli 2017 00:23
        +6
        Kutipan saka demo
        Sawisé nolèh marang wong-wong Yahudi - sir, dheweke ora ngrungokake maneh.
        Lucu lan njijiki.

        Yahudi Satanovsky, Yahudi Solovyov, Yahudi Yakov Kedmi, 146 Pahlawan Uni Soviet, 13 sing nduweni Ordo Kamulyan - sawise kabeh, ana wong Yahudi normal! Ngendi geek Valtsman teka saka? Wirang wong Yahudi kanggo "keturunan" kaya ngono ... Nyelaki dheweke kanthi woh ara ....
  4. Platov
    Platov 30 Juni 2017 19:29
    0
    Angel kanggo laba-laba ing siji jar!)
  5. Masya Masya
    Masya Masya 30 Juni 2017 19:31
    +8
    Tim Arsen Avakov nyiapake skenario apa wae, kalebu perebutan kekuwatan. Menteri Dalam Negeri dhewe wis siyap-siyap dadi perdana menteri

    Aku ora ngerti, nanging mung perdana menteri ... kok ora presiden? recourse
    1. Smog
      Smog 30 Juni 2017 20:28
      +6
      Kutipan saka Masya Masya
      lan apa mung perdana menteri ... apa ora presiden banjur?

      Duc, Marin, wong andhap asor. ngguyu
      Ora saka panggonan kasebut, nanging oh:
      Aku bakal pitutur marang kowe apa aku kudu pesenan?
      Aku setuju kanggo medali.
      1. Masya Masya
        Masya Masya 30 Juni 2017 20:35
        +8
        Kutipan: Smog
        sarujuk medal.

        ing weteng kabeh, karo twist ing mburi ... nglirik
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
    2. fyvaprold
      fyvaprold 30 Juni 2017 21:49
      +1
      Kutipan saka Masya Masya
      Aku ora ngerti, nanging mung perdana menteri ... kok ora presiden?

      Pramila langkung gampil uwal saking arta ingkang dicolong, ndherek tuladhanipun Yatsenyuk, saking Petya ingkang paling sae, awit Yanuka badhe kasil, malah boten mesthi. Ikhlas.
      1. DOKTER ZLO
        DOKTER ZLO 1 Juli 2017 00:06
        +2
        Kutipan: fyvaprold
        ing Petya, ing paling apik, minangka Yanuca bakal sukses, lan malah banjur iku dipercaya. Ikhlas.

        Banjur sampeyan ora maca konstitusi Ukrainia, presiden bisa mundur (mundurake kekuwatan presiden) amarga lara ...
    3. Forester
      Forester 1 Juli 2017 07:25
      0
      Presiden kudu njawab utange lan sampeyan ora bakal ngukum sampeyan ing ngarepe Kulon, dheweke bakal cepet-cepet nanggapi supaya oh-oh-oh.
  6. Banisher saka Liberoids
    Banisher saka Liberoids 30 Juni 2017 19:33
    +1
    Avakov minangka salah sawijining sing wis nyiapake mundur. Dheweke mangertos yen cepet utawa mengko bakal arep kurban wong, mulane, pesawat utawa manunggalaken karo kuwat, nanging ing paling apik, Avakov ora bakal duwe peran liya utawa katelu.
  7. svp67
    svp67 30 Juni 2017 19:49
    +2
    Aneh kaya ngono. Avakov nyiapake kudeta, mung kanggo njupuk jabatan Perdana Menteri ... Ing kahanan iki, paling "posisi tembak". Lan sapa "kanggo kerajaan"?
    1. Banisher saka Liberoids
      Banisher saka Liberoids 30 Juni 2017 19:57
      +1
      Présidhèn, uga jabatan dhéwé, bakal diatur, perdana menteri bakal dadi raja. ...
  8. keju65
    keju65 30 Juni 2017 19:51
    +1
    Saint Bezviz ... maneh kudeta, dheweke ujar manawa - "luwih elek tinimbang Gabon"
    1. Pemotong
      Pemotong 30 Juni 2017 20:02
      +8
      Spider ing bank? Nah, sapa sing bakal mangan? Aku kepengin weruh yen ana sing bisa lolos?
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 30 Juni 2017 21:57
        +2
        Apa kita bakal taruhan?
        1. Pemotong
          Pemotong 30 Juni 2017 22:34
          +7
          Pasha, aja nang sapa-sapa, kita bakal kalah! Sampeyan dhewe ndeleng kekacoan sing ora bisa ditebak ...
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 30 Juni 2017 22:53
            +3
            Sanya, mbenerake aku yen aku salah: kita siyap nanggapi samubarang kekacoan sing ora bisa ditebak kanthi kesiapan sing ora bisa ditebak. prajurit ombenan
            1. Pemotong
              Pemotong 30 Juni 2017 22:58
              +7
              Lan apa sing kudu dibenerake, Pasha, kabeh bener !!! apik
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 30 Juni 2017 23:01
                +2
                Lan kenapa aku ngerti yen sampeyan duwe pendapat sing padha? nglirik ombenan
                1. Pemotong
                  Pemotong 30 Juni 2017 23:21
                  +7
                  Amarga KITA DIPIKIR lan DIBAWA SAMPEYAN!!!
  9. samarin1969
    samarin1969 30 Juni 2017 20:06
    +2
    Ya, ing Ukraina, wiwit taun 2004, pratelan-tuduhan kasebut wis digawe seminggu sepisan. Media lan wong-wong wis biasa banget nganti reaksi kasebut nol. Kemungkinan Avakov bakal menyang luar negeri, kaya Yatsenyuk, luwih dhuwur tinimbang kemungkinan Poroshenko bakal dibusak.
  10. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 30 Juni 2017 20:38
    +1
    kaya sing diucapake Chkhartishvili ing salah sawijining novel tabloid: "Saling mangan!"
  11. rruvim
    rruvim 30 Juni 2017 20:41
    0
    Avakov minangka skenario rahasia Putin ... Oooh! terus!
  12. APASUS
    APASUS 30 Juni 2017 21:17
    +5
    Ora, uga, kabeh padha, nang endi wae ing panggonan iki, tangan Moskow kudu katon, yen ora, intrik ora bakal tuwuh bebarengan ing viper iki! Apa ta, perang tanpa Putin?
    1. KelWin
      KelWin 30 Juni 2017 21:56
      +2
      Ya wis, sesawangane lagi wae ditata) “Iki kayane komedi” (c)
    2. iLiitisitch
      iLiitisitch 30 Juni 2017 23:02
      +2
      Kutipan saka APAS
      Apa iku, perang tanpa Putin?


      Ya, iku bug. Ora bisa dipikir tanpa berkah.
  13. DOKTER ZLO
    DOKTER ZLO 30 Juni 2017 22:59
    +1
    Iki minangka wiwitan "pemurnian kaping 37" utawa upaya gagal "mateni Fuhrer ing tanggal 44" ...
  14. iLiitisitch
    iLiitisitch 30 Juni 2017 23:01
    0
    Sampeyan menehi Juli. Kreasi sing ora ngerti. Apa sampeyan nyoba kanggo bisa, 9 Mei lan self-propelled? Kok padha bengok-bengok, kok padha mlumpat?
    1. rruvim
      rruvim 30 Juni 2017 23:18
      0
      Iuli ngalami krisis wanita. Sauntara kalah saka perjuangan politik.
  15. komradbuh
    komradbuh 30 Juni 2017 23:29
    0
    Inggih, siji iki bakal rampung saka Ukraina
    1. rruvim
      rruvim 1 Juli 2017 00:11
      0
      Avakov minangka wong sing serius. Kharkov-Armenia "penjahat" ...
  16. RealTor
    RealTor 1 Juli 2017 00:23
    +1
    Apa kabeh wong ing kene ngelingi yen nyebutake iki.
  17. Gradien 3
    Gradien 3 1 Juli 2017 03:04
    0
    Miturut Pierre Vergniaud ...
    "Revolusi mangan anak-anake. Ati-ati, dewa ngelak"
    Iku rampung...
    Poroshenko...mangan Avakov...
    Banjur padha mangan Cook ... Sorry ... Padha mangan Poroshenko ...
    Dadi?
    Wektu bakal teka...Napoleon Ukrainia...Sapa iku?
    1. Forester
      Forester 1 Juli 2017 07:29
      0
      Lyashko. sapa maneh?
  18. tolmachiev51
    tolmachiev51 1 Juli 2017 03:29
    0
    Wis wayahe, wayahe!!! Siapke boneka anyar kanggo presiden.
  19. ronnon
    ronnon 1 Juli 2017 06:41
    +1
    Politisi sing paling populer ing Ukraina saiki yaiku Yulia Tymoshenko, sing 15% pedunung negara wis siyap milih.
    Ngendi negara iki tumuju? Yen maniac, sing tanpa mangu-mangu, siap ngobong kabeh nganggo senjata nuklir, dihormati dening wong utawa ora ana sing milih, mula iki mbenerake kabeh legionnair asing.
    1. RealTor
      RealTor 1 Juli 2017 10:15
      +1
      Timoshenko???
      bgy! iku kapten
  20. ronnon
    ronnon 1 Juli 2017 07:01
    0
    Ing kene dheweke bener, Lenin lan Kaganovich ngetung proyek iki, sing diarani Republik Soviet Ukrainia hi
  21. Zomanus
    Zomanus 1 Juli 2017 07:19
    0
    Nganti Amerika Serikat menehi prentah, dheweke ora bakal duwe apa-apa.
    Dadi ora perlu fantasi lan gupuh.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. Komentar wis dibusak.
  24. ibn.shamai
    ibn.shamai 1 Juli 2017 09:57
    +1
    Inggih, piyambakipun nyepakaké kanggo kudeta, lan SHO? Lan apa sing sampeyan tindakake? Bla bla bla, mung pasar. Posssykivaete tutul iku! Lan sapa sing bakal dipilih dening Avakov minangka prezik saka "Great Nezalezhnaya"?