Review militèr

Mobil lapis baja Panserbil 21 (Norwegia)

1
Nganti wektu tartamtu, komando tentara Norwegia ngremehake kendaraan lapis baja kabeh kelas lan ora rencana tuku kendaraan kasebut. Nanging, liwat wektu dadi ketok sing nglirwakake arah janjeni bakal mimpin kanggo jalaran paling apes, lan mulane sawetara nyoba kanggo rearm tentara. Nanging, umume ora kasil lan nyegah pertahanan negara. Sadurunge nyerang Nazi Jerman, Norwegia mung bisa mbangun telung kendaraan lapis baja, sing pisanan yaiku kendaraan kanthi simbol Panserbil 21.


Elinga yen nganti pertengahan thirties, angkatan bersenjata Norwegia ora duwe kendaraan tempur siji lan malah ora rencana kanggo ndarbeni. Ora nganti taun 1936, proposal digawe kanggo mbangun sing pisanan tank, kanthi bantuan sing mesthine kanggo nguji prospek teknik kasebut. Sasis tank cahya Landsverk L-120 dituku saka Swedia, sing rampung ing perusahaan Norwegia lan ditransfer menyang tentara. Kanggo alasan ekonomi, tank nampa hull baja struktural lan persenjataan ing wangun bedhil mesin siji. Mesin kuwi ora dadi cara sing paling apik, lan militer ora gelem tuku tank anyar. Mungsuh saka modernisasi tentara, sing wanted kanggo nyimpen ing tumbas, padha pleased karo iki.

Wis sawise serangan Nazi Jerman ing Polandia, komando Norwegia nyadari kesalahane sadurunge. Tumindak Jerman ing wilayah Polandia kanthi jelas nuduhake keuntungan lengkap saka kendaraan lapis baja kabeh kelas. Njupuk kabeh iki menyang akun, pimpinan militèr mutusaké kanggo supaya pembangunan lan construction saka kendaraan tempur waja dhewe. Kesempatan ekonomi sing winates ing negara kasebut ora ngidini nampa armada kendaraan lapis baja sing akeh, nanging tentara butuh kendaraan sing bisa nambah kemampuan pertahanan.


Mobil waja saka tentara Norwegia. Tebih kiwa - Panserbil 21


Kurang pendanaan lan wektu sing cukup ngidini Norwegia nindakake program lengkap kanggo pangembangan proyek sing janjeni. Kajaba iku, Kerajaan Norwegia ora duwe industri pertahanan sing maju, sing uga ngetrapake larangan sing paling serius. Akibaté, diputusake kanggo njupuk truk sing kasedhiya sadurunge dituku ing luar negeri minangka basis kanggo peralatan sing janjeni. Ora perlu maneh unit kudu dibusak saka wong-wong mau, sawise iku bisa kanggo Gunung hulls wojo karo panggonan kanggo kru lan gaman.

Perlu dicathet menawa pendekatan sing padha wis bola-bali digunakake ing pangembangan mobil lapis baja ing negara liya. Diijini kanggo nyuda biaya pangembangan lan produksi mesin rampung, lan uga nyederhanakake operasi lan pasokan suku cadang. Nanging, liwat wektu, negara industri bisa maju lan ninggalake nggunakake sasis komersial. Norwegia mung kudu nganggo cara iki, nanging nganti saiki kudu nggunakake cara "ketinggalan jaman".

Mobil lapis baja Norwegia pisanan nampa sebutan paling gampang - Panserbil 21 ("Mobil Armored-21"), disingkat dadi PB 21. Mobil lapis baja ing ngisor iki ditunjuk kanthi cara sing padha, nanging nampa nomer sing beda.

Truk telung poros komersial saka perusahaan Inggris Morris Motors dipilih minangka basis kanggo mobil lapis baja kanthi nomer "21". Ketoke, iku truk model CDSW Morris Commercial, uga digunakake minangka traktor artileri. Kendaraan iki bisa nggawa kargo nganti 2,5 ton lan nduweni kemampuan lintas negara sing apik, sing ndadekake basis cocok kanggo mobil lapis baja sing janjeni. Kaya proyek-proyek liyane sing duwe tujuan sing padha, sajrone rework, truk kasebut kudu kelangan taksi biasa, hood lan platform loading. Ing panggonan sing perlu kanggo nginstal hull wojo saka desain asli, saged nglindhungi kru lan Unit utama.

Paramèter pangayoman sing tepat saka PB 21 ora dingerteni, nanging, miturut laporan, waja sing relatif tipis digunakake, bisa nglindhungi kru mung saka peluru senjata cilik. gaman utawa pecahan cangkang artileri. Apa pesenan dibedakake digunakake ora dingerteni. Noto kepekso sawetara piring waja proyeksi ngarep tabet sing penulis project mutusaké kanggo nggunakake apa-disebut. sudhut pesenan nyoto, kang digawe iku bisa kanggo nambah tingkat pangayoman kanggo ombone tartamtu.

Kanthi desain lambung waja, mobil lapis baja Norwegia pisanan padha karo kendharaan desain manca lawas ing kelase. Kanggo nglindhungi engine, iku wis ngajokaken kanggo nggunakake hood kothak-shaped karo sheet ngarep kepekso lan sisih vertikal. Saka ndhuwur, mesin ditutupi tutup sing ana ing sudut akut menyang horisontal. Fitur menarik ing ngarep awak yaiku tameng sing nutupi roda. Ing panggonan bumper ana piring waja persegi dowo, kang Ngartekno ngluwihi proyeksi saka awak. Tembok ngarep ana lawang sing ditutupi tutup sing bisa dipindhah. Iki dimaksudake kanggo nyedhiyakake hawa menyang radiator.

Langsung ing mburi hood ana tembok ngarep kompartemen sing bisa dienggoni, rada protruding miring relatif menyang sisih. Ndhuwur ana lembaran trapezoid kanthi rong bukaan ing sangisore hatches. Bagean ngarep kompartemen sing bisa dienggoni nampa payon gedhe sing ana lembaran sisih ngarep lan miring kanthi bukaan kanggo lawang. Ing panggonan kargo mobil dhasar, kompartemen gedhe sing bisa dienggoni kanthi sisih vertikal lan mburi dipasang. Ing sisih ngarep ana atap horisontal kanthi tali bahu kanggo masang menara.

Menara kasebut dibedakake kanthi desain sing cukup prasaja. Unsur utama yaiku potongan silinder sing dadi bathuk, sisih lan buritan. Ing ngarepe ana celah kanggo gaman. Ing sisih ngarep menara ana bevel, ing ndhuwur ana tutup lawang sing bisa dipindhah.

Dasar sasis truk Morris tetep ora owah. Basis yaiku pigura persegi panjang kanthi simpul kanggo nginstal kabeh unit sing dibutuhake. Mesin bensin 65-70 hp diselehake ing ngarep sasis. lan gearbox. Kanthi bantuan poros kardan lan diferensial, torsi kasebut diwenehake menyang rong pasangan roda mburi, sing dadi pimpinan. Roda kasebut duwe suspensi adhedhasar sumber godhong. Kabeh enem wheel wis desain siji-sisi lan dilengkapi ban standar "sipil". Sembarang cara kanggo nglindhungi undercarriage ora kasedhiya. Poros ngarep disambungake menyang setir.

Tata letak awak digawe iku bisa kanggo ngubungake mobil wojo Panserbil 21 kanggo kategori operator personel wojo. Ing ngarepe kompartemen sing bisa dienggoni diselehake sopir lan panah. Ing mburine ana penembake kapindho. Volume liyane bisa digunakake kanggo ngangkut pasukan, bedhil utawa muatan liyane. Kanggo nampung prajurit, diusulake nggunakake sepasang bangku sing dipasang ing sisih pinggir lambung.

Mobil wojo PB 21 nampa pesawat cukup menarik saka senjata onboard. "Kaliber utama" mesin digawe dening 7,92 mm Colt m / 29 machine gun - salinan dilisensi saka American Colt-Browning M1917. Senjata iki digunakake amunisi sabuk lan wis rampung karo casing gedhe perlu kanggo cooling banyu saka tong minyak. Amunisi senapan mesin diangkut ing kaset sing diselehake ing kothak lan dilebokake ing rak kompartemen sing bisa dienggoni.

Kanggo senapan mesin ana rong opsi panggonan. Gumantung ing tugas lan kahanan ing paprangan, bisa diselehake ing instalasi saka piring ngarep lan nindakake fungsi saka mesthi, utawa diinstal ing menara karo geni bunder. Penataan ulang senapan mesin ditindakake kanthi manual, tanpa ninggalake volume sing dilindhungi.

Saliyane bedhil mesin, ana telung senapan Krag-Jørgensen 6,5 mm ing mobil waja. Senjata iki lan cartridges diangkut ing stowage kapisah, lan kudu dibusak mung yen perlu. Uga, kru lan pasukan bisa nggunakake senjata pribadi, nembak liwat lawang inspeksi utawa liwat sisih.

Awak dhewe saka mobil wojo kasusun saka rong wong: driver lan machine gunner. Kursi sopir ana ing ngarep awak ing sisih kiwa. Dheweke kudune mlebu mobil liwat lawang sisih. Diusulake kanggo ngetutake dalan kanthi bantuan hatches persegi panjang ing lembaran ngarep lan lawang. Ing kahanan pertempuran, hatches ditutupi tutup sing bisa dipindhah.

Ing sisih kiwa lawang ngarep ngarep ana bukaan liyane sing luwih cilik, sing dimaksudake kanggo penembake. Akses menyang panggonan sing terakhir uga diwenehake dening lawang sisih. Hatch frontal wis rampung karo lampiran machine gun tegese, nalika digunakake, iku dadi embrasure kanggo diperlokaké. Piranti sing padha diselehake ing menara.

Kompartemen sing bisa dienggoni gedhe, sing ana ing tengah lan mburi awak, bisa digunakake minangka kompartemen pasukan, sing bangku ana ing sisih pinggir. Dimensi saka mobil wojo wis bisa kanggo njupuk ing Papan nganti 6-8 infantri karo senjata. Dheweke bisa mlebu mobil liwat lawang sisih lan buritan. Pasukan udhara ora duwe sarana pengamatan, sanajan para prajurit bisa mriksa wilayah ing sisih pinggir. Yen perlu, mobil wojo bisa njupuk ing Papan siji utawa liyane kargo saka massa cocok. Ketoke, sawise instalasi saka lambung waja, sasis truk nahan kemampuan kanggo ngangkut 500-700 kg saka payload.

Minangka asil saka modernisasi ngajokaken, tentara bisa njaluk mobil, ing syarat-syarat dimensi sawijining, minangka kabèh, cocog karo trek model dhasar ana. Ing wektu sing padha, instalasi saka awak waja anyar lan menara silinder bisa mimpin kanggo sawetara Tambah ing dimensi, utamané ing dhuwur. Bobot curb saka mobil lapis baja Panserbil 21, miturut macem-macem prakiraan, bisa tekan 4,5-5 ton.

Mobil lapis baja Panserbil 21 (Norwegia)
Panserbil 21 ing parade


Pambangunan mobil lapis baja sing janjeni miturut proyek Norwegia dhewe diwiwiti ing pungkasan taun 1939. Sesuai karo usulan-usulan saka perancang wis dibusak saka truk serial kabeh Unit rasah, tinimbang kang dipasang awak wojo Pabrik dhewe. Sawise owah-owahan sing cendhak lan relatif prasaja, mobil kasebut digawa metu saka toko perakitan lan dipasrahake menyang pelanggan. Sawise ngliwati tes sing dibutuhake, mobil lapis baja dikirim menyang salah sawijining unit tempur. Meh bebarengan karo PB 21, loro mobil wojo liyane, nomer "22" lan "23", dibangun ing proyèk liyane, lulus tes.

Dikawruhi yen sajrone tes, mobil lapis baja pisanan saka Norwegia kabukten adoh saka sing paling apik. Iku cepet dadi cetha sing mobil wis cacat ngelingke, lan mulane meh ora bisa tekan operasi lengkap. Kaping pisanan, ana masalah karo pembangkit listrik lan sasis. Engine 70-daya kuda ora bisa gampang ngrampungake karo massa tambah saka mobil, lan uga ajeg nyuwil lan mbutuhake ndandani. Sampeyan kudu nyatet sing saliyane bobot curb gedhe saka kendaraan, engine wis kena pengaruh negatif saka desain hood waja, kang ora nyedhiyani aliran udara radiator tepat.

Engine bejat ajeg, kang karo kangelan gedhe develops daya sing dibutuhake, ora ngidini mobil wojo kanggo nuduhake karakteristik mobilitas maksimum. Akibaté, ciri nyopir ing dalan, ing umum, padha puas, nanging ing terrain atos mobil wojo ilang mobilitas sing wis ora dhuwur banget.

Masalah liyane saka mesin digandhengake karo tampilan technical outdated. Kendaraan lapis baja adhedhasar truk komersial kanthi bedhil mesin ora nyukupi syarat saiki lan mula ora bisa menehi asil sing dikarepake. Pancen, kendaraan Norwegia bisa ngubengi medan perang lan nyerang mungsuh nganggo bedhil lan bedhil mesin tanpa wedi bali. Nanging, kuwalitas pertempuran nyata, utamane ing latar mburi conto manca kanthi tujuan sing padha, akeh sing dikarepake.

Nanging, ora duwe alternatif, tentara Norwegia nggunakake mobil lapis baja anyar kanggo layanan. Kendaraan tempur Panserbil 21 ditransfer menyang Resimen Dragoon 1, adhedhasar cedhak Oslo. Ing wektu iki, siji-sijine tank ing Norwegia, Rikstanken, wis nglayani unit kasebut. Dianggep yen sajrone layanan kendaraan lapis baja bakal nyedhiyakake dhukungan kanggo unit kavaleri sing maju. Sasis poto-propelled wis bisa kanggo mindhah bebarengan karo kavaleri, lan bedhil mesin wis bisa kanggo nambah firepower saka unit minangka kabèh. Salajengipun, Resimen Dragoon 1 nampa loro mobil wojo liyane, sawise kang bisa Count ing Tambah apik ing kinerja pertempuran.

Miturut macem-macem sumber, nganti April 1940, mobil lapis baja PB 21 lan kendaraan liyane sing mentas dibangun digunakake ing macem-macem latihan, sajrone interaksi antara kavaleri lan kendaraan lapis baja. Senadyan kabeh masalah saka kendaraan tempur, iku bisa kanggo entuk asil marem. Kajaba iku, ing praktik kasebut dikonfirmasi manawa tentara pancen butuh kendaraan sing nganggo senjata dhewe. Adhedhasar asil saka maneuvers iki, kaputusan bisa digawe kanggo pesen sawetara kendaraan wojo anyar.

Ing wayah wengi tanggal 9 April 1940, tentara Jerman nyerang Norwegia. Ora let suwe, Resimen Dragoon 1 nampa prentah kanggo nyiapake maju menyang ngarep. Ing esuk 10 April, resimen ninggalake lokasi. Wigati dicathet menawa para pejuang mung njupuk senjata, amunisi, pranata lan jaran. Tank mung, sing uga ora duwe waja, lan telung mobil lapis baja, sakperangan alesan, tetep ana ing garasi unit kasebut. Sawetara jam mengko, fasilitas militèr sing ditinggal dicekel Jerman. Kabeh armada kendaraan lapis baja ing Norwegia ing salah siji titik dadi piala mungsuh.

Nasib luwih saka mobil lapis baja Norwegia pisanan Panserbil 21 ora dingerteni. Macem-macem sumber nyebutake yen kendaraan lapis baja sing dijupuk narik kawigaten para prajurit Jerman, lan dheweke wiwit ngirim foto ing omah kanthi gaya "kula lan piala." Ora ana informasi babagan acara liyane ing sekitar PB 21. Ing wektu sing padha, dikenal manawa paling ora siji saka rong kendaraan lapis baja Norwegia ditampa dening penjajah, bali menyang layanan lan cukup aktif digunakake minangka peralatan polisi nganti sumber daya wis kesel. Mobil pisanan bisa uga kerep rusak lan kanthi cepet nuduhake kanthi cara sing paling ala, mula malah wong Jerman sing hemat luwih seneng ngilangi.

Kepriye, kapan, lan ing ngendi PB 21 rampung orane, mesthine sapa wae. Nanging, nasibe kabeh telung mobil lapis baja sing dirancang dening Norwegia bisa dipercaya. Kanggo sawetara wektu padha tetep ing operasi, nanging liwat wektu padha decommissioned lan dismantled kanggo logam. Mesin-mesin iki ora ditakdirake kanggo ndeleng pungkasan Perang Donya II lan mardika Norwegia.

Nganti wektu tartamtu, pimpinan militer saka Kratoning Norwegia, amarga alasan ekonomi, ora pengin nglengkapi tentara nganggo kendaraan lapis baja. Pangertosan kabutuhan mesin kasebut kasep - mung sawise pecah Perang Donya II. Ing wektu paling cendhak, proyèk anyar wis dikembangaké, kang, Nanging, mung telung kendaraan wojo karo bulletproof waja lan bedhil mesin. Peralatan liyane kanthi kinerja sing luwih dhuwur ora duwe wektu kanggo katon, lan conto sing ana ora bisa duwe pengaruh apa wae ing perang.


Miturut situs web:
http://aviarmor.net/
http://network54.com/
http://dws-xip.pl/
http://strangernn.livejournal.com/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Network54.com, Dws-xip.pl
1 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. prasaja_rgb
    prasaja_rgb 3 Juli 2017 17:40
    +1
    Tarantaries sing nyenengake
    desain kaya igilo-mobiles saiki