Review militèr

Yakov Kedmi: Rusia lan Amerika Serikat bisa tabrakan ing Suriah

11
Aggravation saka kahanan ing Suriah bisa mimpin kanggo clash militèr antarane angkatan bersenjata saka Rusia lan Amerika Serikat, - ngandika Yakov Kedmi, mantan kepala Nativ.

11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Spartanez300
    Spartanez300 2 Juli 2017 09:53
    0
    Pip ing ilat, banjur perang donya katelu mesthi bakal miwiti.
    1. figwam
      figwam 2 Juli 2017 10:11
      0
      Kabeh bakal dadi cetha ing KTT G-20 ing Hamburg utawa sanalika sawise.
      1. Misteri12345
        Misteri12345 2 Juli 2017 19:19
        0
        Quote: figwam
        Kabeh bakal dadi cetha ing KTT G-20 ing Hamburg utawa sanalika sawise.

        Aku ragu banget ... "kabut" bakal luwih ...
      2. alex-sherbakov48
        alex-sherbakov48 3 Juli 2017 11:30
        0
        Yen nganti saiki Amerika ora miwiti provokasi ing Suriah.
  2. Yak28
    Yak28 2 Juli 2017 10:03
    +1
    Nganti Amerika Serikat bisa ngayomi negarane saka serangan balas dendam nuklir, ora bakal ana perang, ya, pesawat kita ditembak lan ora ana apa-apa, lan ora ana liyane sing bakal ditembak, lan kosok balene amarga sawetara pesawat sing mudhun utawa sawetara prajurit kanggo mayuta-yuta losses lan karusakan infrastruktur, lan sistem eco ora ana sing bakal pindhah.
    1. Mikhail Krapivin
      Mikhail Krapivin 2 Juli 2017 10:40
      +4
      Kutipan saka Yak28
      Ya, dheweke nembak pesawat kita lan ora ana apa-apa, lan ora ana sing bakal kelakon.

      Apa kita bisa njupuk pesawat kasebut, utawa luwih apik, lan luwih apik kabeh - lan ora ana sing kedadeyan? Iku bakal apik banget kanggo ndeleng kobong pesawat Amérika.
      1. Deadushka
        Deadushka 2 Juli 2017 16:26
        +5
        Kutipan: Mikhail Krapivin
        Lan luwih apik, kabeh - lan ora ana sing kedadeyan?

        Apa gunane, utamane yen ora ana kedadeyan?
        Kita ora bakal nampa pasukan saka wong-wong mau.
      2. sabakina
        sabakina 2 Juli 2017 20:34
        +5
        Wis ditembak, ketoke lali...
      3. DiKoff
        DiKoff 3 Juli 2017 08:31
        0
        Kozhedub dijupuk mudhun 2 liwat Berlin langsung ing 1945, nalika saperangan saka overbearing amers nyoba kanggo nyerang wong, lan boten kedaden .... lan banjur divisi ing Korea ana bab 1300 lan ing Vietnam pilot kita karo lokal luwih saka 4000 bebarengan karo udhara. pertahanan lan ora ana apa-apa .. supaya padha kobong merrily
    2. DiKoff
      DiKoff 3 Juli 2017 08:25
      0
      Lha kok ora bisa? Dheweke nembak pesawat, nglelebke prau ... kok ora karo kita ing Korea, apa padha perang Vietnam? Ora ana serangan nuklir nalika iku.
  3. Val31rus
    Val31rus 3 Juli 2017 08:04
    +1
    Israèl kuwi sapa, apa iki juru ramal, wènèhana tanah Siria lan Palestina, panjajah, tak bandingaké karo Nazi. Pembantu teror...