Review militèr

Ing wayah awan, Angkatan Bersenjata Ukraina ngrusak 17 pemukiman DPR. Ing Ukraina dhewe, 745 kutha lan kutha wis de-energized

21
Unit Angkatan Bersenjata Ukraina ing dina kepungkur nglanggar gencatan senjata kaping 35, laporan Warta RIA pesen saka wakil saka komando operasional Republik Donetsk.

Ing wayah awan, Angkatan Bersenjata Ukraina ngrusak 17 pemukiman DPR. Ing Ukraina dhewe, 745 kutha lan kutha wis de-energized


Sajrone dina kepungkur, Angkatan Bersenjata Ukraina nglanggar gencatan senjata kaping 35. Wilayah 17 pemukiman republik kasebut kena serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina, sing digunakake: artileri, mortir, tank, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja, peluncur granat lan senjata cilik gaman,
ngandika wakil saka departemen militèr.

Sauntara kuwi, ing Ukraina dhewe, minangka akibat saka udan lan angin gedhe, 745 pemukiman ing 6 wilayah padha de-energized, 17 wong tatu.

Ing tanggal 1 Juli, minangka akibat saka kondisi cuaca sing luwih abot (udan, badai, angin kenceng) amarga operasi sistem proteksi saluran transmisi listrik, 745 pemukiman ing enem wilayah ora bisa daya,
miturut Layanan Negara Ukraina kanggo Kahanan Darurat.

Akibat bencana kasebut, miturut data awal, "640 wit tumbang, 260 atap bangunan omah rusak, uga 11 bangunan sarana lan wolung sekolah menengah." Antarane korban ana bocah siji.

Uga dilapurake babagan tibane pylon listrik 150 kV ing cedhak kutha Svetlovodsk (wilayah Kirovograd). Laka iki ninggalake tanpa listrik "telung distrik kutha (kira-kira 20 ewu pedunung) lan rong stasiun pompa sing nyedhiyakake pasokan banyu kanggo Kropyvnytskyi (mantan Kirovograd), Alexandria lan Znamenka." Pasokan listrik diterusake kanthi sementara kanthi nggunakake saluran listrik serep, ujare kementerian kasebut.
Foto sing digunakake:
https://news-front.info
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alex_Rarog
    Alex_Rarog 2 Juli 2017 11:37
    +5
    supaya batangane njeblug saben dina!
    1. JURUSAN
      JURUSAN 2 Juli 2017 11:42
      +6
      Lan Kyiv terus ngeluh yen Kulon ora ana amunisi .. Biasane, saben dina dheweke ngobong sampah sing tentrem saka bedhil abot ..! Kita diam..
      1. cniza
        cniza 2 Juli 2017 11:49
        +8
        Kita ora meneng, kita goyangake hawa.
        1. Pemotong
          Pemotong 2 Juli 2017 12:54
          +8
          Aku kepingin weruh kenapa politisi Ukrainia ora nyalahake Rusia utawa peretas Rusia amarga kahanan cuaca sing saya tambah parah, udan lan badai petir, angin gedhe? Mbokmenawa lali ...
          1. Smog
            Smog 2 Juli 2017 13:23
            +3
            Quote: Cutter
            Aku kepingin weruh kenapa politisi Ukrainia ora nyalahake Rusia utawa peretas Rusia amarga kahanan cuaca sing saya tambah parah, udan lan badai petir, angin gedhe? W

            1. Pemotong
              Pemotong 2 Juli 2017 14:30
              +7
              Aku kesusu. Ngerti! prajurit
    2. siberalt
      siberalt 2 Juli 2017 11:45
      +3
      Dadi, "Minsk-2" ana utawa ora? Yen ora ana fatku, banjur kenèng apa njalari kêthèk iki?
      1. cniza
        cniza 2 Juli 2017 11:50
        +3
        Dheweke, nanging jaran ora weruh dheweke kosong. am
        1. 210okv
          210okv 2 Juli 2017 16:09
          +1
          Ya.. Ana!mung ing pikiran.
          Kutipan saka cniza
          Dheweke, nanging jaran ora weruh dheweke kosong. am
    3. MPK105
      MPK105 2 Juli 2017 11:47
      +5

      Iki (supaya batangane njeblug) lan ora dibutuhake, dheweke isih ora bisa ... ngguyu
  2. maksimal 1987
    maksimal 1987 2 Juli 2017 11:56
    +3
    Impunitas nyebabake permissiveness Nyuwun
    1. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 2 Juli 2017 12:04
      +5
      maksimal 1987
      Impunitas nyebabake permissiveness
      hi Sing mesthi wae, dudu kasunyatan sing nyerang, nanging nyatane, kaya banteng kasebut, kita ngadeg ing pojok, lan ndeleng kepiye bocah kita dipateni. Kutipan! am Ibune.
    2. Mikhail Krapivin
      Mikhail Krapivin 2 Juli 2017 13:23
      +1
      Kutipan: maxim 1987
      Impunitas nyebabake permissiveness Nyuwun

      Sampeyan minangka motto Amerika lan Yahudi sing saiki dipetik,
  3. menang.
    menang. 2 Juli 2017 12:47
    0
    Apa Moscow ngirim udan es? ngguyu
  4. perepilka
    perepilka 2 Juli 2017 12:51
    +1
    Uga dilapurake babagan kejatuhan pylon listrik 150 kV

    Bener, saka sudut pandang energi, iki telek opo . Inggih, iku perlu kanggo Paint ndhukung, ora tong sampah. Steel rusts seragam lan pesti, lan proses iki ora gumantung ing galloping. Sampeyan perlu kanggo nyusup, mriksa lan Paint, skakuases, peduli iku, utawa banderlogs opo Tresna kabeh kanggo bisvis a
  5. maksimal 1987
    maksimal 1987 2 Juli 2017 13:28
    0
    Kutipan: Mikhail Krapivin
    Kutipan: maxim 1987
    Impunitas nyebabake permissiveness Nyuwun

    Sampeyan minangka motto Amerika lan Yahudi sing saiki dipetik,


    uga, lan sing nyopir ing Ukraina saiki nglirik
  6. Catherine II
    Catherine II 2 Juli 2017 17:06
    +2
    Kepiye kahanan cuaca lan perang?
    Iku bakal luwih apik kanggo menehi ringkesan saka loro-lorone.
    Iki pesen Browser (gaya disimpen)
    Minangka asil shelling dening "pasukan Rusia-teroris" ing Juli 1, 2 prajurit Ukraina tiwas ing zona ATO ing Donbas.
    Iki dilaporake ing kaca pusat pers markas ATO ing jaringan sosial Facebook.
    "Kahanan ing wilayah ATO tetep tegang. Geng-geng bersenjata sing dikuwasani Rusia ing Ukraina wétan terus nglirwakake persetujuan sing wis dirampungake sadurunge kanggo mirsani gencatan senjata. Sajrone dina kepungkur, geng-geng Rusia-teroris ngobong unit Ukraina kaping 25. Akibaté saka permusuhan, loro prajurit Ukrainia tiwas wingi. Loro pejuang liyane saka pasukan ATO nampa tatu bedhil, siji nampa tatu pertempuran, "ujare pernyataan kasebut.
    Ing arah pesisir, penjajah mbukak 8 kaping tembakan ing benteng pasukan ATO. Ing wayah esuk, para penyerbu saka tank, kendaraan tempur infanteri lan senapan mesin kaliber gedhe ditembakake ing benteng Ukraina cedhak Krasnogorovka, lan pembela Vodiane - saka mortir 82 mm. Sawise rada tenang ing wayah awan, mungsuh maneh nggunakake mortir saka macem-macem kaliber ing wayah sore, nembak benteng kita ing wilayah Vodiane. Para bandit nembakake sawetara cangkang saka sistem artileri 152-mm ing unit Angkatan Bersenjata Ukraina, sing nyekel pertahanan ing cedhak Shirokino. Mungsuh nembak mortir 82 mm ing posisi cedhak Hnutovo. Ing wilayah sing padha, penjajah saka wektu kanggo wektu sak dina nggunakake peluncur granat lan bedhil mesin abot.
    12 serangan mungsuh kacathet ing arah Donetsk. Mangkono, posisi pertahanan ing wilayah Luhansk, Peski lan Avdiivka teka ing geni mortir mungsuh. Ing panggonan sing padha, uga cedhak Verkhnetoretsky lan Kamenka, militan sacara sistematis murub saka peluncur granat saka macem-macem modifikasi, bedhil mesin abot, lan ing sawetara wilayah - saka kendaraan tempur infanteri. Kajaba iku, penembak jitu mungsuh nyambut gawe ing wayah sore ora adoh saka Kamenka.
    Sekawan kaping kelompok bersenjata ilegal murub ing unit Ukraina ing arah Luhansk. Malah ing wayah wengi, geng-geng pro-Rusia nglakokaké tembakan kanthi intensitas rendah saka sistem artileri 152-mm ing benteng pertahanan tentara Ukraina ing cedhak Krymsky. Ing wayah sore, para militan mbukak mortir 120 mm lan sistem rudal anti-tank. Saka senjata cilik, bandit murub ing posisi ing wilayah Stanytsia Luhanska. Lan cedhak Shchastya mungsuh murub peluncur granat saka macem-macem modifikasi.
    https://www.obozrevatel.com/crime/34159-boi-v-zon
    e-ato-stalo-izvestno-o-novyih-sereznyih-poteryah-
    ukrantsev.htm
    Umumé, nyimpulake pesen saka loro-lorone, sanajan kondisi cuaca - perang ana ing jadwal. Loro-lorone njupuk lan njupuk luwih. Gencatan senjata kanggo politisi lan dadi .. alesan kanggo kumpul.
    Saiki dadi panas, ijo kabeh kobong.
    1. Lena Petrova
      Lena Petrova 2 Juli 2017 19:13
      +2
      Aku mung jawaban saka LDNR. Yen Angkatan Bersenjata Ukraina ora nembak (lan sing jelas mung butuh), mula ora bakal ana tembakan siji-sijine. Dheweke ora butuh, saka tembung - kabeh.
  7. conecito
    conecito 2 Juli 2017 22:11
    0
    Cekakipun wong bodho
  8. Alexander 3
    Alexander 3 2 Juli 2017 22:16
    +1
    GDP iki sneezed ing Banderlogs.
  9. d.gksueyjd
    d.gksueyjd 3 Juli 2017 01:09
    0
    OSCE terus nglirwakake tumindak Angkatan Bersenjata Ukraina!?