Review militèr

Pasukan NATO bakal transit liwat Slovakia saka 3 nganti 9 Juli

68
Transit peralatan militer lan personel angkatan bersenjata negara-negara NATO bakal ngliwati wilayah Slovakia wiwit 3 nganti 9 Juli, laporan. TASS pesen saka wakil departemen pertahanan republik Danka Tsapakova.

Pasukan NATO bakal transit liwat Slovakia saka 3 nganti 9 Juli


Miturut dheweke, transit "bakal ditindakake kanthi dalan gedhe lan sepur."

Ing minggu ngarep, konvoi 25 lan siji sepur saka tentara negara anggota NATO, sekutu Slowakia ing Aliansi Atlantik Utara, kudu ngliwati wilayah kita,
Tsapakova ngandika.

Kajaba iku, personel militer lan peralatan Angkatan Bersenjata Slovak (melu latihan) bakal dikirim kanthi sepur khusus,
dheweke nambah.

Miturut wakil saka Kementerian Pertahanan, "kolom NATO bakal pindhah liwat Slovakia, tumuju latihan Saber Guardian-2017," sing bakal melu 25 personel militer. Manuver bakal diwiwiti ing pungkasan Juli ing wilayah Romania, Hongaria lan Bulgaria.

Tsapakova nyathet yen "transit unit sing melu Hongaria ing latihan gabungan negara-negara Grup Visegrad (Slowakia, Republik Ceko, Hongaria lan Polandia) Brave Warrior - 2017 uga bakal dikarepake."

Dina iki, wacana konvoi militer Amerika liwat wilayah Republik Ceko, sing ngetutake saka Jerman menyang Saber Guardian - maneuvers 2017, kudu rampung. Miturut departemen militer Ceko, "luwih saka 230 peralatan lan 900 militer Amerika. personel" ngliwati wilayah republik.
Foto sing digunakake:
EPA
68 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. MPK105
    MPK105 2 Juli 2017 12:45
    + 10
    Slovaks ora bakal ngiyanati kita ... Lan Serbia ora bakal ngiyanati ... Lan Belarusians .. Lan Kazakhs ... Liyane bakal ngulungaké, lan ora wince ...
    1. DEZINTO
      DEZINTO 2 Juli 2017 12:51
      + 11
      Inggih, mesthi padha ora bakal. Ora tau, ora ana wong, ora tau. Apa sampeyan trolling alon-alon?

      .... lan Uzbek lan Turkmen lan Mongol ngguyu lan Ukrainians ngguyu ngguyu
      1. MPK105
        MPK105 2 Juli 2017 13:00
        +9

        Sedulur-sedulur........ DELENG ATI...
        1. DEZINTO
          DEZINTO 2 Juli 2017 13:06
          + 10
          Inggih, kula yakin sampeyan. Sedulur kanggo urip - satus persen. video iki bakal anget nyawa nalika NATO mbangun radar ing Slovakia lan ndadekke nimbali rudal. ))))) Meneng-meneng, dadi tanpa referendum, tanpa apa-apa, mung bakal mbangun lan mung nggawa militer ........ lan ya, sedulur-sedulur banget.
          Iku mung sawise Ukraina, uga, jujur, tembung "padha ora bakal ngiyanati" iku ridiculous kanggo maca. Ndhuwur wis dituku, wong-wong padha buyar menyang omah-omahé, lan kabeh jinis lumpur muncul ing kedok wong sing bakal nurunake ton sampah ing kipas angin. Dadi aku ora butuh babagan mbah kakung sing wani penggemar seragam militer Rusia.
          1. Dadi utawa ora
            Dadi utawa ora 2 Juli 2017 17:15
            0
            Pinten.. "sedulur" !!!
            http://www.mod.bg/bg/doc/tema/SuvmestniVoenniSuor
            ujenia/20170629_Brifing_ZNO.pdf
            Carane bristled ing flank enom Eropah!
        2. Syurik70
          Syurik70 2 Juli 2017 13:18
          + 12
          Dadi sawise kabeh, ing Rusia ana loro patriot lan kolom kaping lima. Dadi sapa wae bisa ngiyanati. Sawise kabeh, kita ora miwiti mbantu Yugoslavia nalika dibom. Dheweke ora campur tangan ing konflik ing tingkat negara. Ojo lali iki.
          Aku sing "demokrat" sing siyap kanggo ngiyanati sapa kanggo nul ekstra ing akun duwe wong sembarang. Bener, ing negara-negara "demokrasi" sing menang, luwih akeh.
          Lan "jaran" sing seneng tulus pracaya iki "demokrat" lan ora mikir karo pikirane dhewe - saben wong uga duwe.
          Lan ana uga media palsu kabeh, ngendi padha nepaki pesenan negara, ngendi pesenan mbayar, lan ngendi mung metu saka kepinginan kanggo nambah sirkulasi.
          Penting kanggo terus-terusan nglawan. Perang iki isih ana. Perang kanggo pikiran, perang kanggo dadi wong, sanajan beda, sanajan konflik ing sawetara cara, nanging wong. Lan dudu komplotan pemilih. Tetep manungsa! PIKIR KANGGO SIRAH!
          1. Penjahat
            Penjahat 2 Juli 2017 15:35
            +2
            Quote: Shurik70
            Aku "demokrat" siyap kanggo ngiyanati sapa kanggo nul ekstra ing akun

            Lan apa prabédan, siji ekstra nul, loro utawa luwih, siji horseradish, miturut count final, iku bakal 30 dhuwit recehan perak.
          2. Orionvit
            Orionvit 2 Juli 2017 16:07
            +1
            Quote: Shurik70
            Sawise kabeh, kita ora nulungi Yugoslavia nalika dibom

            Sapa sing bakal nulungi Rusia.
            1. Bakal
              Bakal 2 Juli 2017 17:23
              +3
              Sing dadi masalah karo jagad iki, yaiku Rusia minangka tapel wates sing ngluwihi perjuangan kanggo masa depan sing luwih apik kanggo akeh wong bakal ilang. Yen Rusia ora dadi akeh wong ora bakal. Kekirangan Rusia ndadekake akeh sing luwih ringkih. 90 g. cetha mbuktekaken iki.
      2. Sergey-8848
        Sergey-8848 2 Juli 2017 14:49
        +1
        Iki ora trolling babar pisan. Iki daftar mantan sedulur
        1. Sergey-8848
          Sergey-8848 2 Juli 2017 14:49
          +1
          Lan saiki - nits
      3. Sergey-8848
        Sergey-8848 2 Juli 2017 15:06
        +1
        Apa jenis trolling ...
    2. Pirogov
      Pirogov 2 Juli 2017 12:52
      + 10
      Kutipan: MPK105
      Slovaks ora bakal ngiyanati kita ... Lan Serbia ora bakal ngiyanati ... Lan Belarusians .. Lan Kazakhs ... Liyane bakal ngulungaké, lan ora wince ...

      Sampeyan ngandhani mbah kakung kita bab Slovaks, padha bakal ngelingake sampeyan carane Slovaks ing Wehrmacht padha rodok olo ing nomer mung kanggo Polandia. Kanggo sawetara alasan, iki dilalekake banget, yen sejarah ora mulang kita.
      1. figwam
        figwam 2 Juli 2017 13:01
        +2
        Pasukan NATO bakal transit liwat Slovakia saka 3 nganti 9 Juli

        Nandhani wilayah ora angel, coba mbela.
        1. pamburu mumbul
          pamburu mumbul 2 Juli 2017 13:09
          + 10
          Media Barat mbengok babagan latihan gabungan sing bakal teka ing wilayah Belarus mung babagan "pendudukan Belarus dening Rusia", sanajan dheweke ngerti yen negara kita sekutu. Lan kenapa ora ana tangisan babagan "pendudukan NATO ing Slowakia" kanthi basis transit iki? ngguyu
          1. Pemotong
            Pemotong 2 Juli 2017 13:16
            +9
            Pasha, amarga NATO nglindhungi lan Rusia manggoni. Rasakna bedane!
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 2 Juli 2017 13:17
              +8
              Semono uga standar ganda sing dakkarepake. ya
              1. cniza
                cniza 2 Juli 2017 16:18
                +2
                Iku misale jek sing padha bakal liwat Slovakia kaya rink skating, kanggo konfirmasi sing boss kene.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 2 Juli 2017 16:21
                  +5
                  Ayo wong nganggep aku sinis, nanging aku pengin NATO luwih akeh kerugian non-pertempuran sajrone transit iki. am
                  1. cniza
                    cniza 2 Juli 2017 16:24
                    +4
                    Pasha iki dudu sinisme, nanging reaksi normal, yen dheweke lungguh ing negarane lan ora cepet-cepet menyang tapel watese, kita ora pengin iki kanggo dheweke ...
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 2 Juli 2017 16:27
                      +4
                      Ya, aku dhewe ngerti iki, nanging liberal sing sabar duwe sudut pandang sing beda, sampeyan ngerti iki uga aku.
                      1. cniza
                        cniza 2 Juli 2017 16:34
                        +3
                        Padha duwe lapangan lan kita duwe kita, kita ora bakal lungguh ing jejere wong-wong mau lan kita ora bakal nyerah negara kita marang wong-wong mau.
                2. Bakal
                  Bakal 2 Juli 2017 17:26
                  +1
                  Lan supaya master sinau dadi master. Apa wae sing sampeyan ucapake, sanajan hak kanggo BE mung kudu dibela.
            2. Penjahat
              Penjahat 2 Juli 2017 15:46
              +8
              Quote: Cutter
              Pasha, amarga NATO nglindhungi lan Rusia manggoni. Rasakna bedane!

              Mesti wae, iku manggoni, mung piye wae aneh kedadeyan karo kita ...
              1. Svarog51
                Svarog51 2 Juli 2017 16:51
                +9
                Leonid hi Nah, sifat kita pancen jahat. Mbangun lan nggawe - ala kanggo mungsuh. Mulane dheweke ora seneng karo kita. apik
        2. Orionvit
          Orionvit 2 Juli 2017 16:09
          0
          Quote: figwam
          Nandhani wilayah ora angel, coba mbela.

          Lan saka sapa sing kudu padha mbela? Rusia, padha ora tiba menyang FIG. Senajan yen padha rampung game, iku bisa kelakon kaya ing 45th. Apa mung perlu?
      2. Sergey-8848
        Sergey-8848 2 Juli 2017 15:10
        +1
        Karusakan saka mantan brahala ndadékaké kanggo deification saka anyar. Sapa sing bakal sampeyan pasang ing alas?
    3. Pengamat 2014
      Pengamat 2014 2 Juli 2017 12:53
      +4
      MPK105.
      Liyane bakal ngiyanati, lan ora bakal mrengut ...
      Lan kita bakal nyelehake proyek warga Rusia, lan kita bakal ndalang yen kabeh normal ing negara kasebut. Pensiun kanggo wong-wong sing ngulungake USSR (nglanggar sumpah! am ) Ayo mundhakaken. Inggih, umume, kita bakal nindakake kabeh kaya normal. Ing wektu sing padha, tanpa nindakake apa-apa kanggo nambah penghasilan wong Rusia.
      1. Pirogov
        Pirogov 2 Juli 2017 12:58
        +1
        Kutipan: Observer2014
        .Ing wektu sing padha, ora nindakake apa-apa kanggo nambah penghasilan wong Rusia.

        Ora ketompo carane nyuda, nanging sampeyan nggulung lambe.)))
        1. Pengamat 2014
          Pengamat 2014 2 Juli 2017 13:03
          +3
          Pirogov
          ora ketompo carane padha suda, nanging sampeyan mbalek lambe kanggo mundhakaken.)))
          ngguyu
          Ora apa-apa. Romanov hi Kopral nampa pangkat.
          Wedi marang asu ajag, ora mlebu alas. Lan aku ora tau dadi careerist. Kaya anggota Komsomol, Aku kudu diusir saka institusi pendidikan ing September. ngguyu
          1. Svarog51
            Svarog51 2 Juli 2017 17:30
            +7
            Sergey hi Apa ora bisa bali menyang sekolah?
            diusir saka institusi pendidikan ing September Kudeta "nylametaké" kula ing Agustus
            Apa ana cara kanggo ngrampungake apa sing wis diwiwiti? Utawa ora ana kepinginan?
    4. kopral
      kopral 2 Juli 2017 13:00
      0
      Apa jenis ngiyanati kita ngomong bab?
      Artikel babagan transit pasukan sawise latihan. Nyuwun
      Iku misale jek dadi laku umum, nanging carane akeh popok bakal diganti jingoists saiki sedulur ngguyu Apa sampeyan wedi karo latihan NATO? Aja ngapusi, kita duwe Kaliber lan Iskander. prajurit
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
    5. Spartanez300
      Spartanez300 2 Juli 2017 13:29
      +1
      Soko bubar ing NATO wis sawetara jenis nglarakake aduk cedhak tapel wates kita, ketoke padha mutusaké kanggo medeni. Lan kok wedi Rusia, wedi luwih saka sapisan. duka
      1. Penjahat
        Penjahat 2 Juli 2017 15:57
        +1
        Kutipan: Spartanez300
        ketoke mutusake kanggo medeni. Lan kok wedi Rusia, wedi luwih saka sapisan.

        Eling-eling yen dheweke turu karo wong liya. Iku wektu kanggo Cut mudhun ing irung sing tank bisa menek metu saka Rusia karo kuwi "wedi".
        1. Svarog51
          Svarog51 2 Juli 2017 17:35
          +8
          Leonid, hi
          karo kuwi "wedi" lan tank bisa menek.
          saka Rusia mung kanggo serangan nemtokake, digunakake ora ana pangertèn kanggo miwiti. apik
          1. Penjahat
            Penjahat 2 Juli 2017 21:56
            +1
            Sergey hi kesehatan,
            Kutipan: Svarog51
            mung ing serangan sing nemtokake,

            Nalika iku beda?
            Umumé, ndeleng Eropa modern, ing upaya kanggo "ngomong saka posisi sing kuwat," babagan carane ngobong kanthong dhewe kanthi sanksi, aku luwih yakin yen ...
            1. Svarog51
              Svarog51 3 Juli 2017 05:18
              +8
              Namesake, amarga ora lucu, nanging salah sawijining kucingku duwe iki:

              Iki babak kapindho, supaya dheweke ora ngejar aku amarga "nglereni" kucing:
              hi
      2. Dadi utawa ora
        Dadi utawa ora 2 Juli 2017 17:26
        0
        """ Informasi kanggo latihan, sing digabungake menyang latihan internasional "Saber Guardian - 2017"
        Latihan "Resolute Castle - 2017" - ditindakake dening latihan teknik SAS, dianakake ing periode 14 April - 30 September 2017 ing Polandia lan Romania. Iki minangka latihan tambahan "Saber Guardian - 2017" liwat introduksi tugas teknik ing macem-macem latihan militer lan lapangan latihan ing Romania.
        "Szentes Ax - 2017" - latihan nasional, dianakaké ing periode 26 Juni - 7 Juli 2017 ing Gyor, Ungaria. Iki minangka latihan tambahan "Saber Guardian - 2017" liwat tumindak operasi ing karusakan taktis lan meksa ing alangan banyu kanggo pindhah ing kanggo pindhah menyang 2. Regiment Cavalry saka Jerman Prez Ungaria.
        "Brave Warrior - 2017" minangka latihan nasional, sing dianakake ing periode 26 Juni - 23 Juli 2017 ing Ungaria. Fokus ing maneuvers bebarengan lan kemampuan kanggo nglawan grup ing Uni Eropa, iku dibangun saka negara saka Visegradskat papat, nanging wis digawa metu ing peralatan militèr. Melu latihan "Saber Guardian - 2017" kanggo bantuan ing pamindhahan.
        "Black Swan - 2017" minangka latihan operasi khusus sing ditindakake, sawetara sing ditindakake ing periode 25 Juni - 22 Juli 2017 ing macem-macem lokasi ing Bulgaria, Ungaria lan Romania.
        "Swift Response - 2017" minangka latihan udhara sing ditindakake dening SAS, sawetara sing ditindakake antara 15-23 Juli 2017 ing macem-macem lokasi ing Bulgaria, Ungaria lan Romania.
        "Tobruq Legacy - 2017" - latihan artileri anti-pesawat sing ditindakake dening SAS, sawetara sing ditindakake ing periode 12-22 Juli 2017 ing Republik Ceko, Lithuania lan Romania.
        "Tanggapan Langsung 2017" minangka latihan komando-lan-tim, sawetara sing ditindakake ing antarane 12-16 Juli 2017 ing Slovenia. Latihan iki digabungake karo latihan komando lan tim ing Saber Guardian - 2017.
        "Eagle Sentinel - 2017" minangka latihan taktik multinasional, sawetara sing ditindakake ing periode 3-21 Juli 2017 ing papan latihan "Novo Selo" ing Bulgaria. Piwulang sing padha saka omah jagal njupuk wis digabungake menyang "Saber Guardian - 2017".
        "Peace Sentinel - 2017" - latihan taktik saka pembantaian penembakan ing pasukan Sukhoptnite ing Tentara Bulgaria, sing ditindakake ing periode 3 - 23 Juli 2017 ing papan latihan Koren ing Bulgaria.
        "Shabla - 2017" - latihan taktik saka jarak tembak menyang formasi anti-pesawat sing dipilih kanggo tentara Bulgaria, sing ditindakake ing periode 3 - 25 Juli 2017 ing papan latihan anti-pesawat Shabla ing Bulgaria. Latihan "Shabla - 2017" minangka sub-help saka latihan "Saber Guardian - 2017".
        "Dragoon Guardian - 2017" - olahraga ing gerakan pasukan lan liya saka pasukan Land menyang NAS ing Eropah, kalebu wilayah ing Jerman, Ungaria, Romania lan Bulgaria, sawetara lemah saka 23.06. nganti 28.07.2017/XNUMX/XNUMX.
        "Sea Breeze - 2017" minangka latihan multinasional, sing ditindakake dening Angkatan Laut NAS Eropa (NAVEUR) minangka dhukungan kanggo program "Partnership for Peace" (beda karo latihan nasional ing Angkatan Laut Bulgaria kanthi partisipasi internasional "Breeze" ). "Sea Breeze - 2017" bakal dianakake ing periode 11 - 21 Juli 2017 ing Segara Ireng. Iki minangka tambahan "Saber Guardian - 2017", uga nyediakake pengiring kanggo pra-penyebaran menyang resimen kavaleri 2 saka jejak pinggiran kanggo latihan "Saber Guardian - 2017" ing Georgia kanggo melu transportasi banyu saka latihan SASC "Mitra Mulia - 2017".
        Kabeh tesis saka latihan, integrasi menyang "Saber Guardian - 2017" nduduhake keterlibatan tim sing dipilih ing negara anggota NATO lan negara mitra, sing melu latihan multinasional."
    6. siberalt
      siberalt 2 Juli 2017 13:37
      +2
      Ana Slovakia. Dadi transit kanggo boots NATO.
      1. Masya Masya
        Masya Masya 2 Juli 2017 14:00
        +8
        Quote: siberalt
        Ana Slovakia. Dadi transit kanggo boots NATO.

        kabeh Eropa minangka transit sing terus-terusan ... aku bakal ngomong ... basis transshipment ...
        1. Svarog51
          Svarog51 2 Juli 2017 17:42
          +9
          Marinochka Vitalievna, tresna tresna tresna tresna
          pangkalan transshipment.
          Ana apa-apa kanggo nambah, sampeyan ora bisa ngandika luwih. apik ombenan tresna
  2. penembake gunung
    penembake gunung 2 Juli 2017 12:53
    0
    Kita bakal kuwat lan loman - kita bakal nyenengake kabeh wong, lan dheweke bakal kekancan karo kita kanthi bungah. Kita dadi kuwat, lan loman - wis cukup ...
    Kanggo latihan, ayo ndeleng manawa tentara motley "miturut standar NATO" sinau interaksi. Padha ora bakal liwat saben liyane ... Inggih, ayo kang katon ing kacepetan panyebaran.
    1. Pemotong
      Pemotong 2 Juli 2017 13:02
      +7
      Ya, biasane bakal ngliwati kolom, muter sawetara pilar, ngliwati sawetara mobil, lsp. Kita kudu ngenteni kabar!
      1. Svarog51
        Svarog51 2 Juli 2017 17:45
        +8
        Sanya, sugeng sonten! hi
        ambruk saperangan saka pilar, pass saperangan mobil
        Kita kudu ngenteni kabar!

        We are nunggu - lope iki kabongkar lan ditransfer. apik ombenan
  3. menang.
    menang. 2 Juli 2017 12:55
    +3
    Ing geyropa wiwit Perang Donya II, tentara asing karo kembang ketemu lan ketemu ngguyu
  4. takon aku
    takon aku 2 Juli 2017 12:58
    0
    wong bodho. Inggih, Poroshenko ora duwe apa-apa kanggo nyerang DPR kanthi serius, ora ana pasukan - ora moral utawa materi. Lan yen bocah-bocah iki munggah, banjur nglawan pasukan udara kita, lsp. - ora ana sing sumunar - ora ana sing bakal menehi mundur. Nanging NATO ora nampa mandat kanggo perang karo Rusia ing Ukraina, ora ana mekanisme kanggo iki. Dheweke ora bakal ngenteni tantrums saka Putin. Yen ing Suriah Khmeimim kita nemu kekacoan antarane Suriah, Iran lan Amerika Serikat karo Israel, bisa entuk mobilisasi Distrik Militer Kidul, nanging banjur aku ora bakal menehi sen rusak kanggo Poroshenko ...
    1. Smog
      Smog 2 Juli 2017 13:38
      +4
      Strategist, apa tembung - strategi..... prajurit
      1. Pemotong
        Pemotong 2 Juli 2017 14:23
        +7
        Konstantin, salam! Iku apik kanggo nyenengake, aku maca ing kene, aku wiwit mikir: ora ana popok sing ditinggalake saka putu, bisa uga dheweke ana ing endi wae ....
        1. Smog
          Smog 2 Juli 2017 14:30
          +4
          Salam iki! prajurit ombenan Ya ngendi aku guyon banjur? Alexander, Aku ing lengkap, supaya ngomong, surese. Dheweke ngapresiasi rencana strategis sing jero saka penutur, lan, uga, dheweke ngapresiasi.
          Bener, Aku ora ngerti apa Serbia, Offal lan LDNR apa karo, nanging ora apa-apa, Aku bakal sinau, Aku nvaerst. Apa taun kita .. Lan kanggo popok, sampeyan uga kudu rewel, yen ora, sampeyan ora ngerti apa. Sampeyan uga kudu nelpon sing paling enom, mbok menawa ditinggal saka putu?
          1. Pemotong
            Pemotong 2 Juli 2017 14:34
            +7
            Nggih, leres!!!! apik
  5. Masya Masya
    Masya Masya 2 Juli 2017 13:56
    +5
    mergo transit iki macet nang kene... ngemas lan ngirim.... neng dalan tanpa alamat...
  6. alam bébas
    alam bébas 2 Juli 2017 15:34
    +2
    Sajrone minggu sabanjure, 25 konvoi lan siji sepur unit tentara negara anggota NATO, sekutu Slowakia ing Aliansi Atlantik Utara, kudu ngliwati wilayah kita, ...... latihan iki latihan transfer pasukan saka sisih kulon NATO nalika invasi Rusia.
    1. Orionvit
      Orionvit 2 Juli 2017 16:15
      0
      Kutipan saka sauvage
      iki minangka latihan - latihan transfer pasukan saka sisih kulon NATO sajrone invasi Rusia.

      Sapa sing ora ngerti iki? Kabeh sing ditindakake NATO minangka latihan perang karo Rusia. Nanging gagasan babagan Rusia adoh banget saka Rusia nyata. Ayo padha seneng-seneng.
    2. sabakina
      sabakina 2 Juli 2017 16:18
      +3
      Dheweke bisa uga lagi latihan. Mung aku ora ngerti, kabeh Slowakia 430x150 km, bakal padha menyang 6 dina ing bunder?
      1. Svarog51
        Svarog51 2 Juli 2017 19:03
        +8
        Ora, Slava, ana lan bali ing 6 dina. Yen gagal, ayo padha nyalahke awake dhewe. apik ombenan
        1. sabakina
          sabakina 2 Juli 2017 19:08
          +3
          Seryoga, hi ombenan 3 ana, 3 bali. Aku tekan Tver (425 km) ing jam 5.30. ora, uga, 25 kolom bisa dingerteni, ora bisa dingerteni. pinten unit iku bakal ing kolom?
          1. Svarog51
            Svarog51 2 Juli 2017 20:26
            +8
            Slav, dudu salahku yen dheweke nyusup ing Eropah kanthi alon kaya uler liwat apel. Kita bakal tetep mripat ing twists lan dadi. ombenan Taksiran, tembung dawa apa sing dikuasai. nglirik
  7. Ukara
    Ukara 2 Juli 2017 15:56
    +2
    Iki dudu "transit", iki latihan kanggo mateni kita. Lan ora perlu moyoki, moyoki lan seneng-seneng. Barat kolektif maneh wiwit nglumpukake koalisi nglawan kita, wektu iki luwih gedhe tinimbang sing kepungkur. Dheweke wis nindakake iki wiwit jaman Napoleon, lan kaping 2 dheweke bisa nyebabake kekalahan tartamtu marang kita: kita ngelingi Crimean lan Perang Dunia Pertama. Lan perang loro kasebut mung dimenangake amarga pergolakan internal ing negara kasebut. Apa sampeyan mikir Barat ora sinau pelajaran? Nyatane, prasaja banget: Kamenangan militer nglawan Rusia bisa uga ... Lan kita wis nglatih serangan kasebut, yen ana sing ora weruh, wiwit taun 2012. Ana jaringan HOSTILE operasi ing negara cukup sah, dumadi saka warga negara kita dhewe, lan kasunyatan sing padha utamané etnis gadhahanipun warga negara liyane ora ing paling nyuda bebaya. Ing kene cocog kanggo ngelingi 1917, nalika sawetara wong nindakake pembantaian virtual saka Rusia kanthi kedok revolusi sosial atas jenenge wong sing ora dadi kagungane. Bener, turunane lan pandherekipun kasil nggawe supaya kasunyatan iki ora digatekake ing negara kita, nanging isih ana panggonan.
    Lan saiki kita nggawe kesimpulan, para kanca-kanca. Jaringan internal wis siyap, latihan kanggo invasi eksternal ditindakake ing wates kita. Ing Kulon, kaya sadurunge perang, wong awam sacara intensif dicuci otak babagan "musuhan" karo Rusia. Jam Perang wis diwiwiti lan wiwitane mung sawetara wektu. opo? Aku iki bisa ngandika luwih akurat mung dening wong-wong sing ing Kulon mimpin iki "gerakan bangsa", yaiku, Anglo-Saxon aligarhic lan ibukutha Yahudi.
    1. takon aku
      takon aku 2 Juli 2017 16:49
      0
      Refleks kanggo nyedhot saben liyane minangka reaksi agresi eksternal minangka dalan kanggo ngalahake. Bebener urip. Mungsuh iku operator saka memungsuhan lan lack of, malah liberal stranglers, malah antipodes stranglers, umpetaken lan mbukak (saka sisih endi wae) .... Kanca-kanca iku operator saka akal sehat (saka teges - kesehatan - moral lan liyane .. . )
    2. alam bébas
      alam bébas 2 Juli 2017 17:07
      +1
      Maneh, invasi bakal saka Baltik menyang Ireng, mung ora kaya Perang Donya II, Ukraina wis dikuwasani, Moscow luwih cedhak, lan njupuk menyang akun senjata modern, Moscow bakal dibom ing dina pisanan. Saiki dheweke bakal miwiti nulis babagan panggunaan pasukan nuklir strategis kanggo nanggepi. Lan yen lingkungan PDB ora bakal ngidini dheweke nindakake? Dheweke bakal nyingkirake dheweke saka pimpinan negara, yaiku, dheweke bakal nggawe kudeta, lan ngrampungake perdamaian sing kapisah lan kabeh iku. Mesthi, iki saka donya fantasi, iki, ing asas, ora bisa.
  8. Dokter Sorge
    Dokter Sorge 2 Juli 2017 17:39
    +1
    Prajurit saka klompok Center? Nang endi wae wis kedaden.
    1. Svarog51
      Svarog51 2 Juli 2017 19:06
      +7
      Iki diarani GSVG - Kelompok Pasukan Soviet ing Jerman. Ana uga Grup Pasukan Tengah - Grup Pasukan Tengah ing Cekoslowakia ngadeg.
      1. Dokter Sorge
        Dokter Sorge 2 Juli 2017 23:36
        +2
        Ora, aku ngomong babagan pendov. Kaya Vysotsky ing lagu babagan prajurit saka grup Center. Lan kabeh wong mandhap menyang infamy. semono uga piiiinddoss iki. Kita mutusake kanggo mlaku kanthi sepatu bot luwih cedhak karo kita.
  9. psek
    psek 2 Juli 2017 20:20
    +1
    Quote: Wong jahat
    Quote: Cutter
    Pasha, amarga NATO nglindhungi lan Rusia manggoni. Rasakna bedane!

    Mesti wae, iku manggoni, mung piye wae aneh kedadeyan karo kita ...

    Aku ora ngerti apa-apa - ing ngendi Rusia duwe dhuwit sadurunge 90 'kanggo rumah sakit lan sekolah lan pabrik sing dibangun ing kabeh bekas republik sosialis? Sawise kabeh, saiki sampeyan nyingkirake beban iki, saka Ukraina, Baltik, Polandia - sing diduga nampa milyaran dolar langsung saka Moskow, Rusia kudu sugih kaya gulu Saudi, nanging ternyata sebaliknya - satelit. saka USSR saya sugih, Rusia saya mlarat.

    Milyar-milyar sampeyan menyang endi lan kenapa satelit-satelit sing ora sopan iki dadi sugih tanpa milyaran bantuan sampeyan? :)
    1. Igool
      Igool 2 Juli 2017 20:59
      +2
      Kutipan saka pshek
      Kosok baline, satelit USSR saya sugih, Rusia saya mlarat.

      Nerangake kanggo kita sengsara, apa jenis satelit saka negara-negara tilas USSR, dadi sugih? Apa kepunahan Baltik? 30% saka wong enom saka kang makarya ing Eropah, lan ora ing negara kanggo entuk manfaat saka negara? Apa prestasi gedhene? Mungkin sampeyan ngerti carane akeh pabrik wis dibukak wiwit ambruk USSR? Sampeyan wis biasa ndeleng warta ala babagan Rusia, iki tampilan liyane babagan Rusia
    2. Eine andere Meinung
      Eine andere Meinung 2 Juli 2017 21:01
      +2
      Takon pitakonan sing ora kepenak! Nyuwun , siji maneh - sing njaluk padha mbangun soko?
      1. Svarog51
        Svarog51 3 Juli 2017 05:34
        +7
        Kita ing tanggal 41 ora takon sapa-sapa kanggo numpes soko, nanging padha teka lan numpes, mbledhos lan numpes. Kita kudu nerangake manawa kita ora butuh nganti tanggal 44, nganti padha metu saka tapel wates negara. Banjur kabeh kudu dibalekake. Aku takon pitakonan kikuk:
        sapa sing takon?
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Svarog51
            Svarog51 3 Juli 2017 21:43
            +8
            lan sampeyan uga ora duwe apa-apa kanggo matur nuwun
            Mungkin ngono.
            Tamu sing ora diundang, luwih ala tinimbang wong Tatar.
            Mangga njupuk alangan kanggo nerangake ngendi persis aku lunga tanpa undhangan?