Review militèr

Pyongyang: Rudal Korea Lor bisa tekan ngendi wae ing donya

30
Korea Lor dina Senin nandhani Dina Pasukan Strategis Tentara Rakyat Korea lan ngelingake manawa rudal kasebut bisa nyerang ing endi wae ing jagad iki, laporan. RIA News.

Pyongyang: Rudal Korea Lor bisa tekan ngendi wae ing donya


Pasukan strategis KPA bisa nyerang ing sembarang titik ing ndonya sawayah-wayah,
jare koran pesta Rodong Sinmun.

Miturut publikasi kasebut, "saka satus peluncuran, satus bakal sukses," amarga thanks kanggo peluncur seluler kanthi kacepetan dhuwur, "rudal iki ora bisa dideteksi."

Koran kasebut ngelingi babagan tes sukses "rudal balistik jarak menengah Hwaseong-12 paling anyar lan rudal balistik jarak menengah Pukkykseong-2", uga rudal jelajah permukaan-ke-kapal.

Nanging wektu iki, ora ana ancaman langsung marang Amerika Serikat lan tetanggan kidul, kaya sing kedadeyan sadurunge.

Elinga yen Pyongyang aktif melu pangembangan senjata nuklir lan rudal, senadyan sanksi Dewan Keamanan PBB, ngrujuk marang ancaman militer saka Amerika Serikat.
Foto sing digunakake:
RIA Novosti / Ilya Pitalev
30 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bocah anyar
    bocah anyar 3 Juli 2017 10:01
    +3
    statement serius.
    1. NEXUS
      NEXUS 3 Juli 2017 10:07
      +8
      Quote: wong anyar
      statement serius.

      Pasukan strategis KPA bisa nyerang ing sembarang titik ing ndonya sawayah-wayah,

      Iki minangka pernyataan populis lan ora liya, diarahake menyang Amerika Serikat ...
      1. bocah anyar
        bocah anyar 3 Juli 2017 10:11
        +3
        inggih, inggih. iki statement sejatine sifate politik, uga dikarepake kanggo Yankees metu saka kidul. Korea. nanging kasunyatane ana.
      2. Mayor Yurik
        Mayor Yurik 3 Juli 2017 10:23
        +6
        [quote=NEXUS][quote
        [kutipan] Iki minangka pernyataan populis lan ora liya, diarahake menyang Amerika Serikat ... [/ kutipan]

        Nalika Khrushchev ngumumake ing PBB yen USSR ngetokake misil kaya sosis, iki uga minangka pratelan politik nalika iku, nanging Yankees ora mriksa kejujuran! Wong-wong mau padha anurese, lan saiki DPRK wis ngrembug topik kasebut, lan ana ....... negatif
      3. cniza
        cniza 3 Juli 2017 10:35
        +1
        AS seneng-seneng lan nggodha dhewe.
      4. Lukich
        Lukich 3 Juli 2017 10:56
        +1
        Kutipan: NEXUS
        Quote: wong anyar
        statement serius.

        Pasukan strategis KPA bisa nyerang ing sembarang titik ing ndonya sawayah-wayah,

        Iki minangka pernyataan populis lan ora liya, diarahake menyang Amerika Serikat ...

        Lan pring jenis apa sing padha ngrokok ing kono?
    2. vovanpain
      vovanpain 3 Juli 2017 10:40
      +3
      saka satus peluncuran, satus bakal sukses,

      Ya, ya, ya, Segara Jepang kebak pecahan rudal Korea Lor sawise diluncurake "sukses". ya
      1. kriwo.alek
        kriwo.alek 3 Juli 2017 23:41
        0
        Nganti saiki "sukses", nanging sawise kabeh, tes ditindakake lan mesthi bakal sukses.
  2. Baloo
    Baloo 3 Juli 2017 10:02
    +2
    Pasukan strategis KPA bisa nyerang ing sembarang titik ing ndonya sawayah-wayah,
    jare koran pesta Rodong Sinmun.


    Iki sing dipikirake. Misil-misil kasebut ora bakal tekan ing endi wae, lan negara kasebut bakal ilang saka bumi. Banjur kita bakal duwe masalah, loro kamanungsan lan lingkungan, biaya sunk gedhe banget.
    1. Deadushka
      Deadushka 3 Juli 2017 10:08
      +9
      Quote: Baloo
      Where pluru sing ora bakal tekan

      Dheweke bakal nggawa tangane menyang titik sing dikarepake.
      1. rotmistr60
        rotmistr60 3 Juli 2017 10:40
        +4
        Bakal perlu lan bakal ngandhani (durung wektu). Kene sampeyan bener (tanpa ironi).
        1. Deadushka
          Deadushka 3 Juli 2017 10:54
          +6
          Kutipan: rotmistr60
          Bakal perlu lan bakal ngandhani (durung wektu). Kene sampeyan bener (tanpa ironi).

          Duc, lan aku bab iku. Kanggo "adil" padha bakal menehi urip tanpa mangu-mangu.
          Dheweke ora cocog karo "boobs" tanpa otak.
    2. rotmistr60
      rotmistr60 3 Juli 2017 10:44
      +3
      lan ing kasus iki negara mung bakal ilang saka lumahing bumi

      Balu sing daktresnani, jelasake kepiye negara bakal ilang yen wewatesan karo Rusia lan China. Apa Amerika saiki wis siyap - serangan nuklir ing DPRK? Utawa negara kita karo China wis ora diitung maneh?
      1. Baloo
        Baloo 3 Juli 2017 10:48
        +2
        Apa Amerika saiki siyap kanggo iki - serangan nuklir ing DPRK?

        Inkompetensi lan kurang profesionalisme pimpinan militer-politik paling dhuwur ing negara kasebut minangka bebaya, faktor sing bisa nyebabake bencana.
        1. rotmistr60
          rotmistr60 3 Juli 2017 11:00
          +3
          Aku bisa ngomong rahasia, nanging Kim Jong Un nuduhake profesionalisme politik. Amerika Serikat ngancam, nyopir armada, dadi apa? Eun nggunakake kahanan iki kanggo tujuane dhewe, ngunggahake wewenang DPRK. Apa sing ala? Lan Amerika malah ngobong awake dhewe ing DPRK, amarga. nampa jawaban tartamtu lan angel (kita bakal mati, nanging kita bakal narik sampeyan bebarengan karo kita).
          1. Baloo
            Baloo 3 Juli 2017 11:43
            +1
            Kim Jong-un nuduhake profesionalisme politike
            Wong iki ora ngganggu aku. Aku prihatin babagan kepemimpinan militer-politik FSA lan kabeh wong sing mangan saka kompleks industri militer.
          2. ZVO
            ZVO 3 Juli 2017 12:07
            0
            Kutipan: rotmistr60
            Aku bisa ngomong rahasia, nanging Kim Jong Un nuduhake profesionalisme politik. Amerika Serikat ngancam, nyopir armada, dadi apa? Eun nggunakake kahanan iki kanggo tujuane dhewe, ngunggahake wewenang DPRK. Apa sing ala? Lan Amerika malah ngobong awake dhewe ing DPRK, amarga. nampa jawaban tartamtu lan angel (kita bakal mati, nanging kita bakal narik sampeyan bebarengan karo kita).


            Apa wewenang DPRK?
            WHO?
            ing apa?
            1. rotmistr60
              rotmistr60 3 Juli 2017 12:54
              0
              Apa wewenang DPRK?
              WHO?
              ing apa?

              Langsung jelas yen wong kasebut ora mung ora ana ing subyek, nanging dheweke uga ora tau weruh wong Korea. Aku malah ora arep mangsuli pitakonmu. Sampeyan mbokmenawa kudu rampung sekolah dhisik.
              1. ZVO
                ZVO 3 Juli 2017 13:26
                0
                Kutipan: rotmistr60
                Apa wewenang DPRK?
                WHO?
                ing apa?

                Langsung jelas yen wong kasebut ora mung ora ana ing subyek, nanging dheweke uga ora tau weruh wong Korea. Aku malah ora arep mangsuli pitakonmu. Sampeyan mbokmenawa kudu rampung sekolah dhisik.


                Sampeyan ora kudu dadi cetha.
                Ora perlu tumindak kaya snob sing ngerti kabeh, utamane yen sampeyan ora duwe fakta.

                Aku njaluk sampeyan menehi fakta babagan carane lan ing negara apa ing donya ngonfirmasi wewenang DPRK lan sikap positif marang DPRK?
                1. Cukup jeneng negara
                (amarga DPRK minangka negara lan "peserta sing padha" dibutuhake, yaiku negara sing padha, lan dudu pensiunan Ivana Kuzmichi saka desa Gadyukino, utawa dekhan Abdullah saka Karizgai Afghan)
                2. Cukup menehi alesan

                karo konfirmasi
                ora spekulasi.
          3. jaket quilted
            jaket quilted 3 Juli 2017 20:17
            +1
            Kutipan: rotmistr60
            Aku bisa ngomong rahasia, nanging Kim Jong Un nuduhake profesionalisme politik. Amerika Serikat ngancam, nyopir armada, dadi apa? Eun nggunakake kahanan iki kanggo tujuane dhewe, ngunggahake wewenang DPRK.

            Aku setuju karo sampeyan, Eun nuduhake yen Amerika Serikat bisa guwa ing nalika negara lawan lan wong sing ditemtokake kanggo defend tanah kelairan lan ndhuweni, sanajan ora sampurna, nanging senjata nuklir, lan ing sirah sawijining pimpinan nemtokake siap kanggo "ekstrim" ngukur. Aja lali, mesthine, peran penting banget ing negara kita lan China, sing ora mesem banget ndeleng kepiye Amerika Serikat "ngrusak" negara liya saiki ing tapel wates kita, mula Eun lan warga DPRK - ngurmati.
    3. lance
      lance 3 Juli 2017 13:09
      0
      sampeyan maca review? maca triliun dolar ing lemah. Korea Lor, kaya Afghanistan, minangka pantry saka logam bumi langka sing dikenal lan digunakake China kanthi apik.
  3. Tusv
    Tusv 3 Juli 2017 10:03
    +2
    "Hwaseong-12" lan jarak menengah "Bukkykseong-2""

    Inggih, judhul. Hwastson mesthi bakal kenek kabeh wong, lan Pukson bakal nyedeki kabeh wong
  4. rotmistr60
    rotmistr60 3 Juli 2017 10:22
    +3
    misil sawijining bisa nyerang ing ngendi wae ing planet

    Nalika busting, nanging karo aplikasi kanggo mangsa.
  5. tukang ngibul
    tukang ngibul 3 Juli 2017 10:34
    +3
    Wong iki njaga kabeh tenggara kita aman.
  6. iLiitisitch
    iLiitisitch 3 Juli 2017 10:52
    0
    Apa ora tengkorak wong Nippon bang saka kentut-kyson kapindho? Nalika sampeyan nelpon, supaya bakal mabur.
    Lan kita ora keganggu karo wong Tionghoa. Sakabehe . Inggih, ayo kang katon sawise hooligan Mishka Kvakin ngguyu . Kita nonton planet.
  7. lawas26
    lawas26 3 Juli 2017 11:28
    0
    Kutipan saka Tusv
    "Hwaseong-12" lan jarak menengah "Bukkykseong-2""

    Inggih, judhul. Hwastson mesthi bakal kenek kabeh wong, lan Pukson bakal nyedeki kabeh wong

    Inggih, yen sampeyan pengin, ngganti "Hwaseong" karo "Mars" lan "Bukkykseong" karo "Polar Star". ngguyu

    Kutipan: rotmistr60
    misil sawijining bisa nyerang ing ngendi wae ing planet

    Nalika busting, nanging karo aplikasi kanggo mangsa.

    Nganti Korea Lor nganakake paling ora SATU tes jarak lengkap, kabeh iki mung pitungan. Apa Hwasong-12 bakal tekan 4000 km utawa ora durung dingerteni kanthi jaminan 100%. Dadi kabeh omongan sing bakal ditindakake ing ngendi wae ing jagad iki mung omongan. Ing Korea Kidul - padha bakal inflict. Jepang luwih kamungkinan. Kanggo liyane - ora njamin

    Quote: stoker
    Wong iki njaga kabeh tenggara kita aman.

    Mesthi wae. Iku ora cukup kanggo kita, supaya saiki sawise kuwi "tumindak" padha Korea Selatan lan Jepang bakal miwiti kanggo lengen piyambak karo senjata nuklir. Wetan wetan bakal dadi aman - dheweke wis iri. Ngendi golek papan sing aman. Utawa lungguh ing tong minyak mesiu, nalika salah siji sing lungguh ing Kajaba iku ngrokok rokok, apa iki kritéria safety?
    1. lance
      lance 3 Juli 2017 13:16
      0
      Korea Selatan saka Amerika Serikat ora bakal menehi Yao. contone Israel, kang ora, ora, nanging grins marang pelindung. amarga padha, karo bouncer, sijine menyang orbit satelit bumi, kang, miturut NASA, somersaulting, banjur tahap 4000 km liwati.
  8. menang.
    menang. 3 Juli 2017 14:25
    0
    Pasukan strategis KPA bisa nyerang ing sembarang titik ing ndonya sawayah-wayah, Ing kene sampeyan ora perlu tekan titik apa wae, sampeyan kudu nemtokake titik kasebut kanthi khusus. ngguyu
  9. lawas26
    lawas26 3 Juli 2017 14:30
    0
    Quote: lance
    Korea Selatan saka Amerika Serikat ora bakal menehi Yao. contone Israel, kang ora, ora, nanging grins marang pelindung. amarga padha, karo bouncer, sijine menyang orbit satelit bumi, kang, miturut NASA, somersaulting, banjur tahap 4000 km liwati.

    Apa sampeyan yakin babagan iki? Apa ana alangan utama kanggo iki? Lha, kepiye Jepang?
    Kanggo Israel, Amerika duwe sikap sing padha karo potensial nuklir kaya kita. Ing kene sampeyan bisa ndeleng Prancis
    Kasunyatan manawa Korea Utara ngluncurake satelit ora ateges roket kasebut bakal tekan Amerika Serikat. Tes kasebut (nganti sawetara maksimal) kudu ditindakake yen pengin duwe jaminan 100%.
  10. kriwo.alek
    kriwo.alek 3 Juli 2017 23:46
    0
    Negara cilik sing wis pirang-pirang dekade urip ing sanksi, nanging duwe senjata nuklir, mula kamardikan. Nganti saiki, mesthine, peluncuran kasebut ora kasil, nanging bisa digunakake, tegese ora suwe rudal kasebut bakal tekan Amerika Serikat. Rivet wong, prakara teknologi.