Review militèr

Wakil Perdana Menteri Ukraina: Rusia mung ngerti basa kekuwatan

87
Seminar sing diarani Rose-Roth dianakake ing Kyiv, sing diatur dening Majelis Parlemen negara-negara sing dadi anggota NATO. Ivanna Klympush-Tsintsadze, Wakil Perdana Menteri pamaréntahan Maidan, minangka pemain biola pisanan saka "lingkungan" Ukraina ing seminar kasebut. Ms karo jeneng pindho diterangno kanggo dangu kanggo pirsawan apa Ukraina kepengin kanggo gabung NATO, lan apa NATO kudu bantuan Ukraina malah sadurunge gabung karo aliansi.

Klympush-Tsintsadze ujar manawa Ukraina "nentang agresi Rusia, dene Rusia" ora nglirwakake niat kanggo numpes Ukraina. Kasunyatan manawa ora ana sing ngrusak Ukraina kanthi aktif kaya panguwasa dhewe, pejabat Kabinet Menteri Maidan, mesthine ora nyuwara. Nanging dheweke ngumumake yen NATO "kudu mbantu" Ukraina gaman.

Wakil Perdana Menteri Ukraina: Rusia mung ngerti basa kekuwatan


UNIAN ngutip pernyataan Klympush-Tsintsadze:
Ukraina duwe pengalaman nglawan agresi militer, sing saiki ora duwe negara - anggota NATO. Lan kita, maneh, ora nate njaluk militer NATO kanggo nglindhungi kita ing wilayah kita. Kita dhewe wis siyap kanggo mbela negara kita saben dina lan bakal terus nindakake kanthi aktif, ing wektu sing padha, fokus ing resolusi politik lan diplomatik saka konflik lan agresi Federasi Rusia marang Ukraina sing kita adhepi. We njaluk bantuan, amarga Rusia mung ngerti basa pasukan. Kita njaluk senjata mateni pertahanan kanggo mbela diri, kanggo mbela tanah kita, supaya bisa ditindakake kanthi luwih efektif, supaya luwih sithik kerugian militer lan sipil.


Iki maneh mbuktekake manawa ora ana dialog sing wajar karo wong-wong sing ngrebut kekuwatan ing gelombang kudeta. Klympush-Tsintsadze sing padha tumindak minangka kepala ngomong - kanggo narik Ukraina menyang NATO lan nyuwek negara kasebut saka negarane. sajarah oyot.
Foto sing digunakake:
Ukrinform.net
87 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Thrall
    Thrall 3 Juli 2017 11:46
    + 19
    Ayo ngrungokake asisten Menteri Dalam Negeri Ukraina, kajaba mesthine dheweke ana ing pemotretan jujur ​​utawa adol nedha bengi maneh karo dheweke. eseman
    1. 210okv
      210okv 3 Juli 2017 11:53
      + 10
      Aku bakal ngomong liyane .. Menapa malih, Rusia ora nampa ing kabeh .. Basa pasukan malah luwih. Umumé ora nampa muni saka statements kuwi ..
      1. Vladimir16
        Vladimir16 3 Juli 2017 12:19
        +9
        Baba Ivan dijenengi dening wong tuwane ... Dadi urip ora bisa ditindakake kanggo dheweke.
        1. KelWin
          KelWin 3 Juli 2017 22:33
          +5
          Saka ngendi asale informasi yen iki wong wadon?)
      2. novel66
        novel66 3 Juli 2017 12:20
        +7
        nanging aku rumangsa ngerti lan mulane ora bisa - dheweke ora duwe kekuwatan!
        1. bobba94
          bobba94 3 Juli 2017 12:50
          +3
          Dheweke duwe kekuwatan. Ing dina liyane ana prayaan ing wusana replenishment saka Segara Ireng Armada Ukraina. Liyane (miturut pendapatku wis kaping telu) diluncurake - kapal perang "Gyurza-M". Dawane 20 meter, kru 5 wong.
          1. Lukich
            Lukich 3 Juli 2017 13:05
            +4
            Kutipan saka bobba94
            Ing dina liyane ana prayaan ing wusana replenishment saka Segara Ireng Armada Ukraina. Liyane (miturut pendapatku wis kaping telu) diluncurake - kapal perang "Gyurza-M". Dawane 20 meter, kru 5 wong.

            dheweke janji bakal ngluncurake kapal selam minggu kasebut. punggawa: admiral (uga, kaya tanpa wong) lan 10 rowers
            1. Monos
              Monos 3 Juli 2017 13:21
              + 15
              Rusia mung ngerti basa kekuwatan.

              Kita uga ngomong kanthi apik. eseman
      3. NEXUS
        NEXUS 3 Juli 2017 13:16
        +5
        Kutipan: 210 okv
        Ora nrima nada pernyataan kaya ngono.

        Nanging kepiye - apa basa sing dimangerteni "kepala omong" lan kabeh junta Kyiv? Aku kira iku basa sing bakal diomongake, ngencengi gulu ing ngarepe kabeh wong sing jujur ​​​​ing Maidan. ...
      4. vch
        vch 3 Juli 2017 13:56
        +2
        Ya durung ngomong nganggo basa kuwasa ...... Nalika kita wiwit ngomong, kita bakal weruh carane dheweke "durung mati" nyanyi ...... am
    2. logall
      logall 3 Juli 2017 12:00
      + 23
      [/ quote] Kita njaluk senjata pertahanan sing bisa mateni kanggo mbela awake dhewe, kanggo mbela tanah kita, supaya bisa ditindakake kanthi luwih efisien, supaya luwih sithik kerugian militer lan sipil.

      Yen padha miwiti nggunakake, bakal ana malah luwih losses. Kaya semut sing nyoba ngrusak punggung beruang ...
      1. SRC P-15
        SRC P-15 3 Juli 2017 12:03
        +8
        Wakil Perdana Menteri Ukraina: Rusia mung ngerti basa kekuwatan

        Apa dheweke ngerti apa basa kekuwatan? Ayo padha ndedonga supaya Rusia ora nuduhake basa kekuwatan iki!
        1. Tusv
          Tusv 3 Juli 2017 12:26
          +2
          Kutipan: SRTs P-15
          Apa dheweke ngerti apa basa kekuwatan? Ayo padha ndedonga supaya Rusia ora nuduhake basa kekuwatan iki!

          Dadi banget kuat nuduhake yen Omerika dadi pemikir.
          Nanging! Ya, supaya padha sunbathe ing Eropah karo ngisor gundhul. Mesakaké. Hukum kanggo menehi migran sewu euro ing taun pisanan ilang
    3. siberalt
      siberalt 3 Juli 2017 12:13
      +3
      Sapa sing bakal tuku iki? Kabeh raine ditutupi karo tunggul sing ora dicukur. ngguyu
      1. novel66
        novel66 3 Juli 2017 12:21
        +2
        lan sikil - impen saka yeti!
    4. Spartanez300
      Spartanez300 3 Juli 2017 12:19
      +2
      Ing tampilan foto iki, ana rasa kusam, kadhemen lan ngelak getih, lan pikirane umume ora ana, mula dialog ora mungkin.
    5. mac789
      mac789 4 Juli 2017 09:40
      0
      Persis, yen ora enta nglarani medeni. Kaya perang nuklir ...
  2. cniza
    cniza 3 Juli 2017 11:46
    +3
    Iki maneh mbuktekake manawa ora ana dialog sing wajar karo wong-wong sing ngrebut kekuwatan ing gelombang kudeta. Klympush-Tsintsadze sing padha tumindak minangka kepala ngomong kanggo narik Ukraina menyang NATO lan nyuwek negara adoh saka werna sajarah dhewe.


    Ora ana sing kudu ditambahake.
    1. Pemotong
      Pemotong 3 Juli 2017 11:53
      +9
      Lan jeneng mburi dheweke pancen Ukrainia ... Iki paranoid LIMA ing pamaréntahan Ukraina !!! Aku bakal ngetung nganti pungkasan!
      1. cniza
        cniza 3 Juli 2017 11:56
        +3
        Pungkasane ora cukup ngguyu , kabeh padha kuwasa ing kono.
        1. Pemotong
          Pemotong 3 Juli 2017 12:08
          +7
          Ora apa-apa, Vitya, aku wong sing sabar ... ngguyu Banjur, sampeyan kudu miwiti indeks kertu kanggo kabeh, supaya mengko sampeyan ngerti ... nalika ... apa ... lan kanggo apa !!! am
          1. cniza
            cniza 3 Juli 2017 12:12
            +4
            Sing apik yaiku lemari file lan kasus kasebut gampang diwiwiti lan data wis ana, aku ndhukung.
            1. pamburu mumbul
              pamburu mumbul 3 Juli 2017 12:22
              +2
              Aku bakal ringkes: wedhus sing apik tenan! wong bodho
              1. cniza
                cniza 3 Juli 2017 12:27
                +2
                Utawa - wedhus iki minangka tukang crito, nanging kanthi stubbornness iki kanggo Pethel mantra sing padha perang karo Rusia lan menehi dhuwit, yen ora, kita ora bakal tahan.
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 3 Juli 2017 12:52
                  +2
                  Ayo wong-wong mau terus semangat sing padha - kita wis biasa maca laporan heroik babagan kamenangan Angkatan Bersenjata Ukraina sing gagah berani nglawan armada "Armat" lan divisi saka pasukan khusus Buryat. lol
                  1. cniza
                    cniza 3 Juli 2017 12:59
                    +2
                    Nanging ana wong sing pracaya lan terus ing semangat sing padha, babagan kavaleri jero banyu sing nganggo lapis baja Buryat. ngguyu
                    1. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:04
                      +2
                      Inggih, perlu kanggo wong-wong mau kanggo nyumerepi mie ing kupinge kanggo ngganggu masalah nyata ing negara quasi iki. ya
                      1. cniza
                        cniza 3 Juli 2017 13:17
                        +1
                        Kabeh ndhuwur Ukraina minangka master pasta.
                    2. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:22
                      +2
                      Kutipan saka cniza
                      Kabeh ndhuwur Ukraina minangka master pasta.

                      Salah siji Don Pedro iku gagak putih, coklat kurang ajar. lol
                      1. cniza
                        cniza 3 Juli 2017 13:38
                        +2
                        Yen putih banjur ing tandha petik, digunakake bener ngandika coklat lan werna banget.
                    3. pamburu mumbul
                      pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:42
                      +2
                      Yaiku, mung werna coklat, nanging ambune metu. Ya, lan mabur curiga ngubengi dheweke ... wassat
                      1. cniza
                        cniza 3 Juli 2017 13:43
                        +2
                        Dheweke ora nggulung, dheweke dadi retinue lan tukang kuburan.
              2. B.T.V.
                B.T.V. 3 Juli 2017 13:32
                +1
                Kutipan saka bouncyhunter
                Aku bakal ringkes: wedhus sing apik tenan!


                Ana keuntungan saka wedhus (wol, daging), lan dongeng saka iku?!
                1. pamburu mumbul
                  pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:39
                  +2
                  Ukraina ora bakal kebak dongeng dheweke, mula ora ana rasa saka wedhus kasebut.
              3. vik669
                vik669 4 Juli 2017 21:57
                +1
                Aku bakal luwih ringkes: "negara" sing apik banget.
            2. novel66
              novel66 3 Juli 2017 12:22
              +5
              mbok tembak. ngetang, banjur ngutak-atik lemari arsip .......
  3. irokez
    irokez 3 Juli 2017 11:47
    +1
    Mesthi kabeh ana kekuwatan lan kabeh wong ngerti, nanging mung kanthi cara dhewe "Aku teka - aku weruh - aku nelukake."
    Utawa sapa kang nekani kita nganggo pedhang lan pedhang. A wedge wis kalah metu karo wedge utawa ana kethokan liyane kanggo kethokan. Lan ana uga daya alus lan, uga, daya anyar "Wong Sopan".
  4. Astoria
    Astoria 3 Juli 2017 11:49
    +5
    Pasuryan sing JIWIK!
    1. Normal ok
      Normal ok 3 Juli 2017 12:01
      +1
      Kutipan: Astoria
      Pasuryan sing JIWIK!

      Pasuryan minangka pasuryan. Sampeyan, sayang, ing intine, wis biasa ngomong. Aja komentar ing gambar. Senajan, Mungkin sampeyan mung ngerti carane katon ing gambar? Inggih, banjur primer ana ing tangan sampeyan wassat
      1. vovanpain
        vovanpain 3 Juli 2017 12:16
        +4
        Quote: Biasa wae
        Pasuryan minangka pasuryan. AT

        Mung yen dheweke Ukrainia, banjur aku Ratu Inggris. ya Iki minangka negara "bebas lan merdika". opo Oh inggih. Nyuwun
  5. Volodya
    Volodya 3 Juli 2017 11:51
    +2
    Kayane ing Ukraina kabeh wong duwe sertifikat! Kasur kena pengaruh banget!
  6. Ursus
    Ursus 3 Juli 2017 11:52
    +1
    Bibi Yahudi liyane, atas jenenge organisasi Yahudi, teka kanggo mbantu sedulur-sedulure nganggo senjata, dhuwit lan, mesthi, kanthi tembung sing apik.
    1. Aldera
      Aldera 4 Juli 2017 09:58
      0
      Ora, mung saran lan tembung sing apik! Lan dhuwit ... supaya wong Ukrainia mbalekake tranches sing dibuwang menyang sing nyilih, banjur kita bisa ngomong babagan dhuwit anyar.
  7. Moscow
    Moscow 3 Juli 2017 11:54
    0
    Wong lara, lara temenan....Nanging kangelan iku sing ngurusi negara... Lan medeni...
    "... Lan uga, kita kudu nyuntikake awake dhewe,
    Lan tiba ing ngisor sumur
    Lan ana jurang, ing ngisor sumur,
    Kaya ing Bermuda, ing salawas-lawase...." (V. Vysotsky)
  8. rotmistr60
    rotmistr60 3 Juli 2017 11:56
    +4
    Ivanna Klympush-Tsintsadze.

    Kanthi wanita, kabeh wis jelas.
    Rusia mung ngerti basa kekuwatan

    Lan iki temenan nandhang lan mangertos dening Georgians 08.08.08.
  9. Lan Kita Host
    Lan Kita Host 3 Juli 2017 11:57
    +8
    Iku katon kaya bayangan impoten babagan eksploitasi seksual. wassat
    Inggih, ayo kang ngomong sing Rusia mangerténi mung "basa daya" (kabeh wong mangerténi dening lan gedhe), amarga kanggo ngomong "basa daya" - kanggo iki sampeyan kudu duwe "basa daya". Nyuwun
    Kenapa demagogy iki? Sawise kabeh, Trump wis ngandhani - "ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus," apa sing dikarepake? Dheweke kudu ngatasi proses bangkrut negara, kanthi gravitasi - bakal luwih elek, nanging dheweke nandhang sampah. ora
    1. Ursus
      Ursus 3 Juli 2017 12:11
      +1
      Aku nuduhake pendapat sampeyan kabeh!
  10. aszz888
    aszz888 3 Juli 2017 11:58
    +3
    ... looking ing physiognomy isin iki, karo lawlessness platonic ing mripate, iku tetep kanggo ngandika - alas, lan mung alas, lan ora dangle ing sikilmu, digunakake iku ora malah jam, kita bakal teka lan kita ora bakal sok dong mirsani ... lan paling ora ana telung jeneng ... wassat
  11. kothak
    kothak 3 Juli 2017 11:59
    +2
    Aku kepengin weruh carane akeh sing bakal nahan agresi Rusia yen pancen ana? Lan gampang nahan dheweke nalika dheweke mung ana ing sirahe.
  12. Kamulyan kanggo Berkut
    Kamulyan kanggo Berkut 3 Juli 2017 11:59
    +8
    Rusia ora ngerti basa pasukan. Dibuktekake dening Hitler, Napoleon, plat nomer Karl lan telek liyane
  13. brassist
    brassist 3 Juli 2017 12:00
    +1
    Nanging apa iki umume lan saka ngendi asale, soko aku ora bisa ngelingi kewan boneka iki, saka ngendi asale?
  14. seregatara1969
    seregatara1969 3 Juli 2017 12:01
    +2
    lan crests mung ngerti "menehi" lan freebie a
  15. Berkut24
    Berkut24 3 Juli 2017 12:02
    +1
    Sial, pira akeh wong sing ora ana guna lan ora perlu kanggo manungsa sing manggon ing jagad iki ...
  16. Egorovich
    Egorovich 3 Juli 2017 12:04
    +8
    Mesthi, saben wong ngormati basa daya.Hokhopatka, elinga carane dheweke draped saka Ilovaisk lan Debaltseve?
  17. VitaVKO
    VitaVKO 3 Juli 2017 12:05
    +1
    Wis entuk neo-Nazi Ukrainia sing bodho iki. Pinten sampeyan bisa ngirim omong kosong iki. Iku mual.
    1. san4es
      san4es 3 Juli 2017 12:21
      +8
      Kutipan: VitaVKO
      . Pinten sampeyan bisa ngirim omong kosong iki. .

      ... Nganti komentator analis ditransfer am
      nglirik
  18. Kamulyan kanggo Berkut
    Kamulyan kanggo Berkut 3 Juli 2017 12:06
    +1
    Quote: kothak
    Aku kepengin weruh carane akeh sing bakal nahan agresi Rusia yen pancen ana? TAPI

    Ora luwih saka diare
  19. Ursus
    Ursus 3 Juli 2017 12:10
    +1
    Kita njaluk bantuan, amarga Rusia mung ngerti basa kekuwatan


    Mbok menawa, saka sudut pandang "humanis" kanthi gelar utawa ing pinggir, MBA ing bidang sawetara ilmu "filosofi lan manajerial", kaya ngono. Mung alangan iku wong cukup wis dawa mangertos sing SGA ascribes maksud kanggo wong-wong sing kudu "dipencet"; blissful babagan hysterically kanggo donya kabèh lan wiwit pencet.

    Inggih, ora degenerates, tengen?
  20. Tolstoevsky
    Tolstoevsky 3 Juli 2017 12:19
    +1
    Pitakonan iku: kok ngirim sembarang omong kosong Svidomo scum?
  21. anjey
    anjey 3 Juli 2017 12:23
    +1
    Ukraina minangka proyek lan tatanan politik saka Kulon, tujuane kanggo nyuwek Ukraina saka Rusia, kanggo nggawe negara teroris militèr anti-Rusia, yaiku swara enem - pamaréntah Ukraina.
  22. Masya Masya
    Masya Masya 3 Juli 2017 12:52
    +5
    Nuwun sewu, off topik, Aku wiwit lag siji laptop? Apa kabeh gedhe? Ngomong carane mateni, supaya bisa dicerna ...
  23. Evgenius
    Evgenius 3 Juli 2017 13:23
    0
    Saka header:
    Rusia mung ngerti basa kekuwatan

    Lan Ukraina, kaya cah wadon sregep, setuju kanggo kabeh, saka tembung pisanan, supaya manut ...
    Dene mripat lan kupinge mung tumuju ing samodra, mung ana paman lungguh, kang kudu dituruti.
  24. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 3 Juli 2017 13:26
    0
    Ukraina duwe pengalaman nglawan agresi militer, sing saiki ora duwe negara - anggota NATO.

    Kita duwe pengalaman kanggo ngatasi masalah kita dhewe.
  25. menang.
    menang. 3 Juli 2017 14:08
    0
    Ya, wong-wong sing nyoba ngomong karo Rusia ing basa daya bisa ngomong akeh, nanging sayangé wassat
  26. Retvizan 8
    Retvizan 8 3 Juli 2017 16:22
    0
    Lan kabeh padha nyuwun, lan nyuwun, lan nyuwun, lan menehi kabeh, lan menehi, lan menehi!
  27. Retvizan 8
    Retvizan 8 3 Juli 2017 16:25
    0
    Tingkat politisi kanthi oyod Georgia saya suwe saya mudhun, Pakdhe Stalin bisa uga ngowahi Saakashvil ing kothak saka wong kaya Saakashvil!
  28. vlad.svargin
    vlad.svargin 3 Juli 2017 16:44
    0
    Wakil Perdana Menteri Ukraina: Rusia mung ngerti basa kekuwatan

    Lan sampeyan duwe, kaya parrots mbaleni tembung sing nduweni saka konco puddle gedhe!
  29. Kolega
    Kolega 3 Juli 2017 17:56
    0
    Klympush-Tsintsadze saka kulawarga Ukrainia paling tuwa? Aku ngguyu karo Ukrainians!
    1. vik669
      vik669 4 Juli 2017 22:06
      0
      Ora lucu. Ing Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ing kabeh limo batalyon militèr, ana akeh penutur Russian karo surnames Russian lan werna Russian, ukrov paling tuwa siap nach Moskau!
  30. 01-02-2000
    01-02-2000 3 Juli 2017 18:15
    0
    Quote: Biasa wae
    Kutipan: Astoria
    Pasuryan sing JIWIK!

    Pasuryan minangka pasuryan. Sampeyan, sayang, ing intine, wis biasa ngomong. Aja komentar ing gambar. Senajan, Mungkin sampeyan mung ngerti carane katon ing gambar? Inggih, banjur primer ana ing tangan sampeyan wassat

    ing sikil salah dina iki?
  31. Gennady Panteleev
    Gennady Panteleev 3 Juli 2017 18:34
    0
    Sing bener, Rusia minangka pasukan.
  32. Ru_Na
    Ru_Na 3 Juli 2017 19:29
    0
    Yen kita nerjemahake wicara saka Bu iki, kita entuk:
    - kabeh jagad lan NATO utamane kudu mbantu, lan GRATIS.
    - Menehi kula sawetara dhuwit.
    - menehi senjata supaya pejabat kita bisa ngedol menyang milisi lan ngisi kanthonge.
    Khokhols, apa sampeyan kewalahan? Malah EU lan AS isin saka sampeyan!
  33. wasjasibirjac
    wasjasibirjac 3 Juli 2017 19:36
    0
    lan ing ngendi crests sijine kabeh senjata mateni pasukan saka Tentara Soviet mundur saka Eropah Wétan, sing sampeyan kudu ngemis kanggo senjata? lan sawise kabeh maneh - NATO kudu menehi FREE . ora gelem tuku
    1. Oleg Salov
      Oleg Salov 3 Juli 2017 21:47
      +1
      Ya, dheweke ora pengin, nanging mung ora duwe dana iki, lan isih ngarep-arep bantuan gratis, lan Trump ujar, gratis kanggo sapa wae, sanajan kuku sing teyeng.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. Oleg Salov
    Oleg Salov 3 Juli 2017 21:37
    +1
    Aku pengin ngomong amatir iki sing ora cukup kanggo njaluk gegaman matèni, iku uga kudu digunakake kanthi bener, lan kontrol supaya senjata iki ora njaluk menyang milisi, lan kang menehi kritik sing disiplin ing Angkatan Bersenjata Ukraina kepengin dadi. luwih apik, banjur senjata iki mesthi bakal karo milisi, lan uga kemampuan kanggo nggunakake senjata iki, lan amarga ora ana skill ing Angkatan Bersenjata Ukraina, ing Amerika Serikat padha wedi banget marang prestise, yen padha nyedhiyakake. senjata kuwi, nanging ora mbantu, banjur iki bakal kenek prestise saka Amerika Serikat banget kuwat, minangka salah siji saka bakul senjata anjog ing arene donya.
  36. vla70286887
    vla70286887 3 Juli 2017 22:47
    0
    Anggere ana kekuwatan edan iki ing Ukraina, bakal ana kerugian lan ora cilik, nanging Rusia tanpa kerugian.
  37. Sasha Sidorenko
    Sasha Sidorenko 4 Juli 2017 01:01
    0
    menopause-menopause... HA!!!
  38. tiaman.76
    tiaman.76 4 Juli 2017 01:01
    0
    sirah ngomong.. heh menarik perhatian..
  39. ochakow703
    ochakow703 4 Juli 2017 05:24
    +1
    Ya, dheweke ora bakal bisa dadi wong normal, malah ora duwe prasyarat kanggo iki. Apa sing kudu dilakoni karo wong-wong mau? Sepira maneh getih sing ora salah kudu diwutahake kanggo "pendapat umum jagad" kanggo ngukum sampah iki. Aku malah ora pengin mikir bab iku, nanging mbokmenawa tanpa kokwaca tembung dill - kalbu lan bebener, "basa daya" iku indispensable ...
  40. mig.vlad2015
    mig.vlad2015 4 Juli 2017 10:52
    0
    Kepiye carane ngerti apa sing dimangerteni Rusia - iki sampeyan kudu duwe apa sing sampeyan wedi, utamane - kekuatan, nanging nyatane, kajaba saka squealing plaintive bebarengan karo NATO, ora ana sing krungu utawa katon.
  41. kdakda
    kdakda 4 Juli 2017 13:01
    0
    Padha mbokmenawa uga bakal utang kanggo rearm Ukainu.
  42. Viktor Perevozchikov
    Viktor Perevozchikov 4 Juli 2017 14:14
    0
    lan sapa iki lan apa jenis Ajaib Yudo karo jeneng pindho? "NATO" kudu bantuan "Ukraina karo senjata ..." Supaya supaya NATO bantuan Ukraina karo senjata, lan padha bakal cepet, ing paws ngarep, teka mlaku lan menehi, mung ora gegaman, nanging janji. Dheweke kaya asu asu sing lungguh ing grumbulan lan nonton, lan ing wektu sing tepat - nalika ana ing kene, dheweke nyusup ...
  43. Print_Factory
    Print_Factory 4 Juli 2017 15:38
    0
    Hmm ... apa sing dingerteni Ukraina? ... miturut pendapatku, ora ana apa-apa ... Ngrusak sejarah negarane .. dill ora ngerti - yen sampeyan ora bisa njupuk Rusia kanthi paksa .. ana akeh. contone ... nanging ... supaya dill swings - Mungkin padha bakal tuwuh wicaksana dening mbangun massa otot. Senajan kabeh iki mangu.
  44. Pavlovsky
    Pavlovsky 4 Juli 2017 15:55
    +1
    Nang endi wae dheweke malah bener.
    Anekdot saka Yu. Nikulin:
    Wong Amerika, Inggris lan Rusia dicekel Nazi. Padha lungguh kanggo sasi, keno akèh iku, nanging banjur pesenan teka kanggo Nazi - kanggo njupuk kabeh tawanan. Konvoi teka ing sel ing wayah esuk, pangareping mutusake kanggo nduduhake kekuwatane lan ngidini saben wong sadurunge mati siji panjaluk. Wong Amerika njaluk cerutu sadurunge mati. Padha nggawa cerutu - smokes. Wong Inggris njaluk segelas wiski. Digawa wiski - ombenan.
    Padha ngomong marang wong Rusia: "Inggih, sampeyan, Ivan, apa sing dikarepake?" Dhèwèké mikir lan kandha, ”Wènèhana tendhangan ing bokong. Lan luwih kuwat." Wong Jerman ngguyu, mesthi, nanging dheweke nyepak aku. Rusia mlumpat saka tendhangan, nindakake somersault, ngrebut bedhil mesin saka tangan pengawal, nembak kabeh wong lan mimpin tahanan menyang kamardikan. Wong Inggris lan Amerika kaget, dheweke takon: "Yagene sampeyan ora nindakake iki sadurunge?" Lan ngandika: "Nganti sampeyan menehi kula kick ing bokong, aku ora bakal nindakake apa-apa."

    Ana aphorism kaya: "kadhangkala mung tendhangan apik ing bokong mbantu kanggo gain swiwi" utawa - "akselerasi saka wong minangka asil saka tendhangan ing bokong."
  45. Vladimir Mamkin
    Vladimir Mamkin 4 Juli 2017 17:21
    0
    Ukraina perang karo Rusia? apa sing padha digunakake ana yen pikiran wis rampung kalah mati?
  46. gridasov
    gridasov 4 Juli 2017 21:56
    0
    Politik tansah digandhengake karo seni. kemampuan kanggo ngatur sesambetan, nindakake rembugan, intrik, konco-pemandangan lan game kapisah - kabeh iki akeh wong pinter lan Highly cerdas. Nanging saiki wong biasa wae nganggep awake dadi politisi lan nggawe pernyataan kosong sing ora ana regane. Ing wektu sing padha, mung sawetara wong sing bisa diarani politisi kanthi huruf kapital lan nemtokake skenario pagelaran politik ing panggung acara donya.
  47. Jerman1314
    Jerman1314 4 Juli 2017 22:11
    0
    Menehi dheweke ing marriage, gentlemen nezalezhniki, ing wanita saka climax-khan kanggo wong liya!