Review militèr

Krisis ekonomi AS: mung sawetara minggu ...

8
Warta informasi lan analitis Khazin, kanthi nyebutake publikasi finansial Amerika Zerohedge, nerbitake ramalan ekonomi sing nguciwani kanggo Amerika Serikat. Ana alesan kanggo percaya yen Amerika Serikat bakal enggal ngalami krisis kasebut ....

8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 3 Juli 2017 13:28
    +2
    ur-aah! Urip pungkasane! Banjur dheweke ora "ngubur" sapa wae - Rusia, Ukraina, lan tanduran Malyshev, lan pabrik Antonov, lan kabeh industri kanthi wutuh! .... Aku ngenteni ...
  2. Deadushka
    Deadushka 3 Juli 2017 14:16
    + 11

    Musik (lagu) saka film "The Neverending Story" kudu diputer ing latar mburi gambar
  3. shumanit
    shumanit 3 Juli 2017 15:17
    +5
    Sawetara omong kosong, sayangé ... Saka kabeh iki, ing rong minggu kasur bakal nyengat kanggo wong ...
    1. mahoni
      mahoni 3 Juli 2017 16:54
      +5
      Quote: Shumanit
      Sawetara omong kosong, sayangé ... Saka kabeh iki, ing rong minggu kasur bakal nyengat kanggo wong ...

      Yen ekonomi pisanan ing donya ambruk, banjur kabeh ekonomi bakal ambruk, alhamdulillah kita wis ngenteni iki wiwit 70 .... lan kita bakal terus ngenteni)
      1. Reptiloid
        Reptiloid 4 Juli 2017 07:24
        0
        Yen monster ageng mati ---- sangsara dawa lan nggegirisi. Dadi iki, mati, pira sing dipateni ...... USSR, Yugoslavia, Irak, Libya .... Padha nyoba numpes kabeh ing Suriah . Lan Ukraina lan negara-negara Eropa sing saya ringkih....
        Ngenteni musuhan anyar.
  4. PENZYAC
    PENZYAC 3 Juli 2017 20:12
    +2
    Quote: Shumanit
    Sawetara omong kosong, sayangé ... Saka kabeh iki, ing rong minggu kasur bakal nyengat kanggo wong ...

    Inggih, zhahnut lan apa sing bakal mbantu kanggo dangu? Senajan ya, sayangé, sangsara saka monster kuwi bisa njupuk wektu sing dawa banget ing skala urip manungsa. Lan pira akeh urip kaya ngono, sayangé, bakal mati sing ora bisa dihindari saka kekaisaran peradaban Kulon liyane?...
  5. Shurale
    Shurale 4 Juli 2017 06:43
    +1
    Ayo ngomong babagan mburi donya, iki skenario sing luwih nyata ...
  6. kunstkammer
    kunstkammer 27 Juli 2017 23:24
    0
    Quote: Shurale
    Ayo ngomong babagan mburi donya, iki skenario sing luwih nyata ...

    Sing mesthi!
    Ing Rusia, wis suwe, utangan kanggo perusahaan durung ditanggepi ... dadi apa? Nanging boten! Miturut Pamrentah, kabeh apik lan krisis wis liwati.
    "Kabeh apik, Marquise sing ayu!"