Review militèr

Kantor jaksa Lithuania nyebutake rong wong Rusia liyane sing dituduh ing kasus kedadeyan ing Vilnius

27
RIA News Kanthi referensi kanggo layanan pers kantor jaksa Lithuania, dheweke nglaporake manawa departemen kasebut wis ngisi rong warga Rusia liyane ing kasus kedadeyan Januari 1991 ing tengah Vilnius. Elinga yen tanggal 13 Januari 1991, 14 wong mati ing Vilnius. Panguwasa resmi "independen" Lithuania dituduh eksekusi personel militer Angkatan Bersenjata USSR lan karyawan layanan khusus Soviet. Ing wektu sing padha, kabeh wong sing nyoba kanggo mangerteni carane amunisi bedhil dadi ing antarane bukti materi (ana prajurit Soviet bersenjata bedhil?), Ing Lithuania, padha diumumake meh mungsuh saka wong lan mungsuh saka demokrasi. .

RIA News ngutip terjemahan saka pesen kantor jaksa Lithuania:
Ing kasus sing dipasrahake dening Kantor Jaksa Agung ing Senin menyang Pengadilan Distrik Vilnius, tuduhan kejahatan marang manungsa lan kejahatan perang digawa marang rong warga Rusia, miturut limang artikel saka KUHP Lithuania.


Kantor jaksa Lithuania nyebutake rong wong Rusia liyane sing dituduh ing kasus kedadeyan ing Vilnius


Ing wektu sing padha, kacathet yen tuduhan kasebut wiwitane direncanakake kanggo 9 wong, nanging investigasi pra-sidang marang pitung ditundha amarga macem-macem alasan.

Disebutake yen investigasi pra-sidang bakal dilanjutake "yen data penting katon babagan wong kasebut." Pranyata penyelidikan kasebut diluncurake nalika ora ana data "penting" babagan warga kasebut. Iki cukup ing semangat Lithuania, kang ing Russophobia nglewati kabeh wates kepikiran lan inconceivable, lali bab norma dhasar saka hukum internasional lan khusus bab hak asasi manungsa.
Foto sing digunakake:
vilnews.com
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pemotong
    Pemotong 3 Juli 2017 13:16
    +8
    Pira taun kepungkur? Sampeyan duwe demokrasi, sampeyan ana ing Uni Eropa lan NATO, apa maneh NATO? Banjur maneh babagan kasus senjata ...
    1. 210okv
      210okv 3 Juli 2017 13:21
      +5
      Gorbachev dudu salah sijine? Ora? Sayange. am
      1. DEZINTO
        DEZINTO 3 Juli 2017 13:26
        +2
        Dheweke bakal ngambung Gorbahea ing bokong yen ndeleng dheweke ing cedhak.
    2. siberalt
      siberalt 3 Juli 2017 13:51
      +3
      Nalika iku, Lithuania minangka Republik Sosialis Soviet Lithuania, lan tentara minangka tentara Soviet sing umum. Lan sing nembak ing Maidan, ayo padha takon karo Nazi Ukrainia. ngguyu
    3. vovanpain
      vovanpain 3 Juli 2017 13:54
      +8
      Sing luwih cilik bug, luwih bau. negatif
    4. vch
      vch 3 Juli 2017 14:06
      0
      Malah maca "warta" kuwi ora menarik maneh ...... Sampeyan mung kudu ngenteni nganti mati dhewe, banjur mutusake apa sing kudu ditindakake ing tanah kasebut. Ing tingkat sing nyebar ing saindenging jagad, kayane ngenteni ora suwe ......
    5. wah
      wah 3 Juli 2017 17:40
      0
      Wis pirang-pirang taun kepungkur lan sakperangan alesan ora ana sing ngajokake kasus kanggo kabeh babagan separatisme lan pengkhianatan.
      1. antivirus
        antivirus 4 Juli 2017 19:55
        0
        dheweke bakal nutup kasus kasebut nalika Federasi Rusia lan EU "setuju kanthi tentrem ing transit Suwalki" menyang Kaliningrad lan
        1. wah
          wah 4 Juli 2017 23:58
          0
          luwih apik kanggo nutup kasus kasebut lan sampeyan ora kudu koordinasi transit ... nglirik
  2. pamburu mumbul
    pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:16
    +3
    Apa Dalia Gribkina lan komplotane isih duwe apa-apa sing ora kudu disalahake Rusia lan USSR? Sapa sing ngerti? wong bodho Kene wong Eropa homo nyata - padha strictly manut gaya modern saka Russophobia.
    1. cniza
      cniza 3 Juli 2017 13:54
      +2
      Dalia nampa prentah "swara".
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 3 Juli 2017 13:57
        +2
        Iku bakal luwih apik kanggo njaluk sledgehammer ing sirah. wong bodho
        1. cniza
          cniza 3 Juli 2017 14:58
          +1
          Durung sore, bakal nampa.
    2. Orionvit
      Orionvit 3 Juli 2017 14:22
      +1
      Kabeh padha, Aku pengin manggon (lan iku luwih apik, mesthi, kanggo melu) nganti sing kaping nalika Balts lan mantan "sadulur" liyane bakal rake metu kanggo kebekan. Nalika padha ngelingi kabeh, titik demi titik. Muga-muga ora ana sing lali. Saiki, ndeleng "acara Vilnius" sing kondhang saka dekade kepungkur, sampeyan yakin maneh yen perlu kanggo meksa tank. Nanging, kaya ing Maidan.
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 3 Juli 2017 14:25
        +3
        Sampeyan ora piyambak ing pikirane lan kepinginan. hi
  3. Monos
    Monos 3 Juli 2017 13:16
    +9
    Ana sing ngandhani yen Maidan pisanan ana ing Vilnius.
    1. siberalt
      siberalt 3 Juli 2017 13:55
      +1
      Sadurungé Maidan ana ing Georgia. Nanging dheweke ngumumake kamardikan ing Maret sawise Februari ing Lithuania. Nanging Maidan pisanan ana ing Azerbaijan tanggal 19-21 Januari 1990. Nanging banjur padha bisa remuk dheweke.
  4. nik-karata
    nik-karata 3 Juli 2017 13:18
    +2
    ing semangat Lithuania, sing ing Russophobia ngliwati kabeh wates sing bisa dibayangke lan ora bisa dibayangake.

    Umumé, kabeh proebaltika wis metu saka lemah. Russophobes lan pederast ngisi kabeh geyropa. Ing dina liyane aku gelut karo adhiku babagan topik iki. Manggon ing Jerman ...
    1. Orionvit
      Orionvit 3 Juli 2017 14:15
      +1
      Mekaten pitungan, propaganda bisa. Mesthine, sedulurmu nganggep sampeyan minangka "zombie Putin" lan dheweke minangka "Eropah gratis".
  5. Iskander Sh
    Iskander Sh 3 Juli 2017 13:21
    +2
    Personil militer lan layanan tumindak miturut hukum. Yen Gorbi wis ora sykl kuwi, mesthi ora ana acara, nanging sajarah ora ngidinke swasana ati subjunctive.

    Lan saka. Panguwasa Lithuania ora tumindak amarga umume Russophobia, nanging amarga ora ana sing bisa ditawakake wong Lithuania ing babagan ekonomi utawa babagan pakaryan. Dadi drive Russophobia.
  6. Spartanez300
    Spartanez300 3 Juli 2017 13:21
    0
    Norma-norma hukum internasional ing hubungane karo Rusia ora ditampa ing Lithuania, nanging kanggo roh manungsa, iku mung ora ana ing negara iki.
    1. Orionvit
      Orionvit 3 Juli 2017 14:25
      0
      Kutipan: Spartanez300
      Norma hukum internasional babagan Rusia ing Lithuania ora ditampa

      Ngomong langsung, ora welcome uga rampung digatèkaké.
  7. Smog
    Smog 3 Juli 2017 13:25
    +6
    Cilik, merdika, bangga, nanging kurang ajar Lithuania adol siji-sijine sumber daya mineral ing tanah Lithuania - Russophobia. Ora ana sing bisa didol maneh.
  8. Tusv
    Tusv 3 Juli 2017 13:26
    +2
    Bibis iku soko. Malah Log ngaso. Pengadilan ing tingkat bocah sing gelo karo menara gedhe Hedemin ing sirahe
  9. anjey
    anjey 3 Juli 2017 13:33
    +2
    wiwit taun 90-an tulisan tangan iku jinis sing padha - sing ing Kyiv ing 2014 - CIA dianggo ing salinan karbon
    1. anjey
      anjey 3 Juli 2017 13:36
      +1
      labus banget wangkal lan teladan Russophobes lan rampung ciut-minded, padha poked ing Rusia karo driji, padha manggon ing posisi kuwi.
  10. osoboye_mneniye
    osoboye_mneniye 3 Juli 2017 20:50
    +2
    Gorbachev lali melu. Iku bakal dadi hit kanggo titik. Dheweke bakal kejiret, digawa menyang Negara Baltik, diinterogasi kanthi bener, ditawani ngganti menara kanggo urip ... Dheweke bisa ngomong akeh))
    Nanging ana sing netepake bebener ora kalebu ing rencana kasebut.
    Lan Demokrat ora nate kaya ngono. Aku nonton video babagan carane Gates diinterogasi ... lan dheweke menehi kabeh kanggo dheweke lan menehi tandha. Lagi wae njupuk sikil menyang pensiun kehormatan. Nanging dheweke uga romantis.