Review militèr

Mantan Menteri Pertahanan Ukraina nyebutake serangan teroris ing Rusia

78
Mantan Menteri Pertahanan Ukraina Anatoly Gritsenko, ing saluran TV 112 Ukraina, nyatakake pendapat babagan carane Kyiv kudu nanggapi bledosan mobil pejabat keamanan Ukraina sing dhuwur. Miturut Gritsenko, kanggo saben bledosan mobil ing Kyiv utawa Mariupol, mobil ing Taganrog lan Moskow kudu mabur menyang udara. Kasunyatan manawa Gritsenko kanthi terang-terangan nyebutake terorisme katon ora ngganggu dheweke. Nanging Komite Investigasi Rusia menyang Gritsenko kudu duwe pitakonan babagan pernyataan kasebut:
Iki minangka perang, iki dudu pembunuhan demonstratif lan kurang ajar para perwira Ukrainia, perwira paling apik. Sadurunge, salah sawijining perwira kontra intelijen paling apik tiwas ing Mariupol, kanthi indikatif. Yen iki pancene perang, lan dudu game kanggo presiden, banjur kanggo saben mobil sing njupuk mati ing udhara ing Kyiv utawa Mariupol, loro kudu njupuk mati ing Taganrog utawa Moscow. Banjur bakal mestekake, lan banjur ora "blah blah blah" bab Trail Russian.


Fragmen kasebut diterbitake dening portal PolitNavigator:


Ing latar mburi iki, statement saka mantan kepala partai Ukrainia sing disebut "RUH" (nyatane, klompok ekstremis sing posisine dhewe minangka partai politik) Ivan Drach narik kawigaten dhewe. Miturut tokoh "politik" iki, perlu kanggo "mbukak geni ing Crimea kanggo nyegah Donbass."

kutipan Dracha PolitNavigator:
Aku ngrasakake kabeh kebodohan pamrentah sing dipimpin dening Turchinov. Amarga telung taun aku dadi tentara lan aku ngerti apa iku. Aku ngerti yen ana wong sing mlaku - "Mandheg, sapa sing mlaku, mandheg, aku bakal nembak." Ditembak banjur ditembak ing dhadha Yen satus utawa malah sèwu wong iki, sing padha kita, padha mati ing Crimea, mbok menawa ora bakal ana medeni iki ing Donbass, lan ora ana atusan, ewonan pati sing ana.


Nalika sampeyan bisa ndeleng, tingkat militarism, uga gelar saka telpon kanggo terorisme, ing Ukraina modern ora mung subside, nanging kosok balene - munggah. Swara-swara sing diarani pasukan Ukraina sing sehat, ditindhes dening radikal ing telung taun pasca-Maidan, meh ora dirungokake.
Foto sing digunakake:
info.pardon.com.ua
78 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Teberii
    Teberii 3 Juli 2017 14:43
    +4
    Kanggo nyekel tanggung jawab supaya ora bisa nuduhake irung saka Kyiv.
    1. 210okv
      210okv 3 Juli 2017 14:48
      +6
      Menteri Pertahanan (mantan) njabat telung taun ing tentara .. Lan carane akeh ing madhouse.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. tukang ngibul
        tukang ngibul 3 Juli 2017 15:14
        +8
        Kutipan: 210 okv
        Menteri Pertahanan (mantan) njabat telung taun ing tentara .. Lan carane akeh ing madhouse.


        Coba maca artikel kasebut. Padha cendhak banget. Drach iki njabat telung taun.
      3. Normal ok
        Normal ok 3 Juli 2017 15:35
        +6
        Kutipan: 210 okv
        Menteri Pertahanan (mantan) njabat telung taun ing tentara.

        Yen sampeyan ngelingi titik ing antarane ukara, sampeyan entuk makna sing beda. ngguyu
        Yaiku: statement pisanan sing dikutip ing artikel kasebut digawe dening mantan Menteri Pertahanan. Lan kaloro (ing ngendi 3 taun ing tentara katon) iku mantan kepala partai Ukrainia "RUH". Iki wong loro sing beda ngguyu
      4. kopral
        kopral 3 Juli 2017 16:03
        +3
        Kutipan: 210 okv
        Menteri Pertahanan (mantan) njabat telung taun ing tentara

        Apa sampeyan maca artikel ing kabeh?Utawa antarane baris?
        1. Orionvit
          Orionvit 3 Juli 2017 21:38
          +2
          Lan ing antarane garis kasebut ujar manawa nalika ndeleng "wong sopan" Rusia ing Crimea, kabeh tentara Ukrainia sing sombong nindakake sing paling apik, lan nyerahake Crimea tanpa ditembak. Iki bab sing padha perang ing Donbass.
    2. finch
      finch 3 Juli 2017 14:49
      + 15
      Lan iki minangka pelanggaran pidana! Aku ora ngerti kok kita ganti, wong-wong Yahudi ora tau keganggu ngirim saperangan saka wong Arab objectionable liyane kanggo Allah, malah sing ing negara katelu ... Yen padha dhewe ora ngerti carane, banjur urip maneh Sudoplatov - kang bakal ngomong. kowe! ngguyu
      1. lis-ik
        lis-ik 3 Juli 2017 15:11
        +4
        Kutipan: Zyablitsev
        Lan iki minangka pelanggaran pidana! Aku ora ngerti kok kita ganti, wong-wong Yahudi ora tau keganggu ngirim saperangan saka wong Arab objectionable liyane kanggo Allah, malah sing ing negara katelu ... Yen padha dhewe ora ngerti carane, banjur urip maneh Sudoplatov - kang bakal ngomong. kowe! ngguyu

        Evgeniy. Nganti saiki aku wis maca kabeh komentar saka siswa! Lan aku nyadari siji bab, ora ana sing bakal nulungi kita, ora tentara utawa angkatan laut, nganti kita mandheg diganggu karo masalah "miskin" Ukraina. Pancen wis entuk cuplikan pidato lan kabeh. apa wae. kanggo ngganggu saka ambruk ekonomi mbesuk. Sawise kabeh, padha squeezed kita akeh ing ekonomi. Sampeyan bisa miwiti karo sektor lenga lan gas lan mungkasi karo sektor tetanèn. Ing wayahe, kabeh Rusia tengah wis udan, lan kahanan garing lan kurang banyu diprediksi ing wates kidul. Kabeh iki bakal teka maneh kanggo ngganggu kita ing musim gugur, yen pahlawan iki bakal nyanyi, nalika, saliyane kabeh, kabeh bakal munggah ing rega maneh. Apa serangan teroris! Serangan teroris utama ana ing pamrentah lan ora gelem ngganti apa wae kanthi radikal!
        1. Bayangan peteng
          Bayangan peteng 3 Juli 2017 15:20
          +1
          Rusia tengah wis mired ing udan, lan kahanan garing lan kurang banyu diprediksi ing wates kidul.

          Serangan teroris utama ana ing pamrentah lan ora gelem ngganti apa wae kanthi radikal!

          Kutipan: Dokterku
          Kutipan: 210 okv
          Menteri Pertahanan (mantan) njabat telung taun ing tentara .. Lan carane akeh ing madhouse.

          Jumlah .... ing situs iki mundhak saben dina.

          opo
        2. finch
          finch 3 Juli 2017 15:21
          +1
          Hei Sergey, ayo kita berangkat sekarang! hi Sampeyan ngerti, aku ora pengin apa-apa khusus - langit sing tentrem ing ndhuwur sirahku lan paling ora ana stabilitas!
          1. lis-ik
            lis-ik 3 Juli 2017 15:26
            0
            Kutipan: Zyablitsev
            Hei Sergey, ayo kita berangkat sekarang! hi Sampeyan ngerti, aku ora pengin apa-apa khusus - langit sing tentrem ing ndhuwur sirahku lan paling ora ana stabilitas!

            Aku ngarep-arep Eugene, nanging pangarep-arep mati pungkasan, ora? Jujur, aku uga ora pengin apa-apa, isin kanggo Negara, nanging uga ana backlog mercantile, yaiku, mandheg mlarat, lan aku ora bisa mungkasi musim gugur iki!
            1. finch
              finch 3 Juli 2017 16:15
              +2
              Aku ora bakal dadi dramatis! hi
        3. bk316
          bk316 3 Juli 2017 16:29
          +5
          Ing wayahe, kabeh Rusia tengah wis udan, lan kahanan garing lan kurang banyu diprediksi ing wates kidul. Kabeh iki bakal bali kanggo ngganggu kita ing musim gugur ...

          Ketawa matur nuwun......
          Sampeyan ndhudhuk duduh lan nyimpen kentang, sampeyan katon ing musim gugur nalika bali ngganggu sampeyan dadi sugih ....
        4. Orionvit
          Orionvit 3 Juli 2017 22:00
          +1
          Kutipan saka lisik
          Serangan teroris utama ana ing pamrentah lan ora gelem ngganti apa wae kanthi radikal!

          Apa sing ora pengin nindakake apa-apa, utawa sing ora bisa nindakake apa-apa karo sing pisanan?
        5. Albert1988
          Albert1988 4 Juli 2017 11:10
          0
          Kutipan saka lisik
          Sawise kabeh, padha squeezed kita akeh ing ekonomi. Sampeyan bisa miwiti karo sektor lenga lan gas lan mungkasi karo sektor tetanèn. Ing wayahe, kabeh Rusia tengah wis udan, lan kahanan garing lan kurang banyu diprediksi ing wates kidul. Kabeh iki bakal teka maneh kanggo ngganggu kita ing musim gugur, yen pahlawan iki bakal nyanyi, nalika, saliyane kabeh, kabeh bakal munggah ing rega maneh.

          Hmm... Kuwi persis komentare "bocah sekolah" ...
          Siji saran kanggo sampeyan - mandheg lungguh ing Internet, goleki tanah sing apik - sampeyan bisa 2 kanthi 1.5, nanging luwih apik 4 kanthi 3 - sampeyan bisa nyelehake bangku kanthi meja ing kono, tuku papan pinus sing apik karo anyelir. digawe saka stainless steel, saperangan saka lading apik, titanium , lan uga nyewa loro buruh hard kuwat. sing padha ngerti carane dig uga, nanging sing utama ora lali kanggo supaya tangi, amarga karo swasana ati kaya sing sampeyan siaran kene. mung persiapan kasebut bakal mbantu))))
    3. Iskander Sh
      Iskander Sh 3 Juli 2017 14:50
      +3
      Kutipan saka Teberii
      Kanggo nyekel tanggung jawab supaya ora bisa nuduhake irung saka Kyiv.



      Ya, Gusti, iki mantan. Lungguh ing kursi menteri bakal ngomong rada beda. Lan nalika pensiun, sampeyan bisa nyuarake kekarepan sampeyan.
      1. oke077
        oke077 3 Juli 2017 15:41
        +4
        Tuan-tuan, ilmuwan iki meh ora dadi tentara. Dheweke nggambarake karir militer ing Kiev VVAIU, ing ngendi dheweke mlayu ngubengi NIL, mbela awake dhewe. Dheweke ora ngerti babagan tentara umume lan khususe babagan penerbangan. Bocah cilik sing pinter munggah pangkat dadi Kolonel ing sekolah kasebut (iku padha karo gangguan karo jurusan tempur). Tolya cepet nyadari yen mlayu menyang toko kanggo dokter lan guru hardened iku mboseni, lan wiwit pura-pura yen dheweke tansah sibuk banget ... Sawise kursus ing Amerika, dheweke tresna karo Pi_ndosiya. Ana luwih akeh "pro" ing tentara Ukrainia, sanajan ana sawetara wong bodho sing ana ing kana ... Dadi ayo dheweke terus nyipta dongeng, kaya ing disertasi, ora ana gunane utawa cilaka ...
        1. Komentar wis dibusak.
    4. nick7
      nick7 4 Juli 2017 16:11
      0
      Iki minangka grimaces saka negara totalitarian ideologis.
      Padha mulang gething lan Svidomo saka taman kanak-kanak, apa wae sing dikarepake.
      Ideologi Svidomisme minangka bangsa Ukrainia sing diremehake, dihina, nanging ora bisa dikalahake, mbela diri saka budak lan kolonialis, sing nganti pirang-pirang abad wis nyebabake kacilakan lan kacilakan ing Ukraina. Way Svidomo, minangka cara saka samurai-mati ing perang nglawan mungsuh.
      Ora mungkin golek kontradiksi lan inconsistencies. Ideologi kudu dingerteni kanthi ati lan ditindakake dening kabeh pejabat, wartawan lan warga.
  2. svp67
    svp67 3 Juli 2017 14:44
    + 11
    Aku ngrasakake kabeh kebodohan pamrentah sing dipimpin dening Turchinov. Amarga telung taun aku dadi tentara lan aku ngerti apa iku. Aku ngerti yen ana wong sing mlaku - "Mandheg, sapa sing mlaku, mandheg, aku bakal nembak." Ditembak banjur ditembak ing dhadha Yen satus utawa malah sèwu wong iki, sing padha kita, padha mati ing Crimea, mbok menawa ora bakal ana medeni iki ing Donbass, lan ora ana atusan, ewonan pati sing ana.

    Lan aku bakal ngomong maneh yen Yanukovych wis nuduhake kateguhan sing dibutuhake ing Maidan, banjur dina iki carane akeh wong bakal ngiwa urip, carane akeh urip ora bakal bejat.
    1. kopral
      kopral 3 Juli 2017 16:06
      0
      Kutipan saka: svp67
      yen Yanukovych nuduhake rigidity dibutuhake ing Maidan

      Krimea kasebut ora bakal dadi duweke kita.
      1. Albert1988
        Albert1988 4 Juli 2017 11:11
        +1
        Kutipan: Kopral
        Krimea kasebut ora bakal dadi duweke kita.

        Kasunyatan. bilih piyambakipun lan punika, nyatanipun, punika kita, saiki kita. apa sing diarani. sah...
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 11:34
          0
          Kutipan saka Albert1988
          Kutipan: Kopral
          Krimea kasebut ora bakal dadi duweke kita.

          Kasunyatan. bilih piyambakipun lan punika, nyatanipun, punika kita, saiki kita. apa sing diarani. sah...

          Wiwit taun 2005, karya aktif banget wis ditindakake ing kana kanggo mbangun pasukan anti-Rusia.
          1. Albert1988
            Albert1988 4 Juli 2017 13:32
            +1
            Kutipan: Sukhoi_T-50
            Wiwit taun 2005, karya aktif banget wis ditindakake ing kana kanggo mbangun pasukan anti-Rusia.

            Inggih, menehi kritik dening carane gampang njupuk wong, apa jenis support kanggo Rusia saka populasi lokal, siji bisa ngadili apa kabeh iki "pasukan anti-Rusia" biaya ...
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 15:27
              0
              Kutipan saka Albert1988
              Kutipan: Sukhoi_T-50
              Wiwit taun 2005, karya aktif banget wis ditindakake ing kana kanggo mbangun pasukan anti-Rusia.

              Inggih, menehi kritik dening carane gampang njupuk wong, apa jenis support kanggo Rusia saka populasi lokal, siji bisa ngadili apa kabeh iki "pasukan anti-Rusia" biaya ...

              Aja lali yen semenanjung Krimea duwe status otonomi minangka bagean saka Ukraina, mula luwih angel kerja tinimbang ing Kharkov, nanging aku ora ngerti dhukungan apa sing ana padha karo data Ukrainia utawa Rusia), nanging yen sampeyan nganggep jumlah imigran saka Crimea ing Ukraina ing 2015, mula ora ana dhukungan 98%.
              1. Albert1988
                Albert1988 4 Juli 2017 15:41
                0
                Kutipan: Sukhoi_T-50
                banjur ana cetha ora 98% support

                Inggih, 98%, iki antarane wong-wong sing milih ing referendum, sing padha penggemar ardent saka Ukrainianism, Aku padha langsung diklumpukake barang lan mbuwang ing "nenka". Nanging ing kasus apa wae, Crimea minangka wilayah sing pro-Rusia.
                1. Sukhoi_T-50
                  Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 16:41
                  0
                  Kutipan saka Albert1988
                  Kutipan: Sukhoi_T-50
                  banjur ana cetha ora 98% support

                  Inggih, 98%, iki antarane wong-wong sing milih ing referendum, sing padha penggemar ardent saka Ukrainianism, Aku padha langsung diklumpukake barang lan mbuwang ing "nenka". Nanging ing kasus apa wae, Crimea minangka wilayah sing pro-Rusia.

                  98% minangka data resmi. Lan saiki elinga yen referendum kasebut ditindakake ing kahanan nalika ora ana aparat negara. karo turnout pitakonan padha.Ing bab mung aku bisa setuju karo iku Republik Otonomi Crimea / Sevastopol padha wilayah paling Ukrainianized, luwih kurang saka Donbass, ora kanggo sebutno Kharkov, lan sing ana mayoritas populasi didhukung gabung. Rusia.
                  Bab liyane yaiku mayoritas bisa dadi 51% lan 99%
  3. NEXUS
    NEXUS 3 Juli 2017 14:44
    +7
    Yen iki pancene perang, lan dudu game kanggo presiden, banjur kanggo saben mobil sing njupuk mati ing udhara ing Kyiv utawa Mariupol, loro kudu njupuk mati ing Taganrog utawa Moscow.

    Puser ora bakal mbukak, prajurit homegrown? Sayange kanggo nglampahi makhluk Kaliber kuwi ... kene sabun lan tali.
    1. Hiu
      Hiu 3 Juli 2017 17:36
      0
      Inggih, mesthi, sampeyan bisa mbuwang topi ing ghoul iki. Mbok menawa dheweke malah bakal mateni awake dhewe ing cockade .. Nanging ancaman iki pancen ana. Mbedakake minangka penduduk wilayah Kherson saka penduduk wilayah Rostov? Sampeyan bisa? Lan yen uga disiapake kanthi bener ??? Kita maca buku sing padha, nonton film sing padha, nganggo basa sing padha. Kita tuwuh ing lingkungan budaya sing padha. Ora ana sing ngirim Zapadentsev menyang Taganrog. Kaya-kaya ngirim saboteur Muscovite menyang Krivoy Rog. Dheweke bakal ngirim mankurts saka kidul lan Rusia anyar. Apa sampeyan bisa ndeleng wong akeh? Ya, ora tau, iki dudu sadulur-sadulur kita saka Asia Tengah. Saiki ngevaluasi ancaman? iku nyata, super nyata. Inggih, FSB ora bakal bisa ngliwati kabeh wong saka bangsa Slavia ing wilayah Rostov., Ing Wilayah Krasnodar. Ana sing bisa kecanthol, nanging pira sing bakal tetep? Lan sapa sing ujar manawa sajrone 3 taun iki, agen turu Uni Eropa durung ditambahake ing kana? Umumé, ancaman kasebut luwih serius. Nanging carane nolak iku pitakonan ageng.
      1. Albert1988
        Albert1988 4 Juli 2017 11:13
        +1
        Kutipan saka hiu
        Dheweke bakal ngirim mankurts saka kidul lan Rusia anyar. Apa sampeyan bisa ndeleng wong akeh?

        Dheweke wis dikirim menyang Crimea lan luwih saka sepisan, apa efeke? Bener - ora ana, mula kenapa ing kahanan iki kudu beda karo ora ana?
        1. Sukhoi_T-50
          Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 11:38
          0
          Kutipan saka Albert1988
          Kutipan saka hiu
          Dheweke bakal ngirim mankurts saka kidul lan Rusia anyar. Apa sampeyan bisa ndeleng wong akeh?

          Dheweke wis dikirim menyang Crimea lan luwih saka sepisan, apa efeke? Bener - ora ana, mula kenapa ing kahanan iki kudu beda karo ora ana?

          Ing Crimea, padha nggawe taruhan (palsu) ing Tatar, lan malah ing pamaréntahan Ukrainia padha katahan loro saka bangsa liyane. Plus, ing Crimea, FSB tumindak meh kaya ing Kaukasus
          1. Albert1988
            Albert1988 4 Juli 2017 13:34
            +1
            Kenging punapa tiyang Tatar wonten ing mriki? Aku ngomong babagan iki, supaya bisa ngomong, nasionalis sing nganggo basa Rusia ing Ukraina, padha munggah ing kono luwih saka sepisan, lan asile ora ana apa-apa, alhamdulillah, lan kabeh wong lungguh ...
            1. Sukhoi_T-50
              Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 15:31
              0
              Kutipan saka Albert1988
              Kenging punapa tiyang Tatar wonten ing mriki? Aku ngomong babagan iki, supaya bisa ngomong, nasionalis sing nganggo basa Rusia ing Ukraina, padha munggah ing kono luwih saka sepisan, lan asile ora ana apa-apa, alhamdulillah, lan kabeh wong lungguh ...

              Sa adoh aku ngerti, fokus utama ing Tatar (sampeyan bisa njupuk sembarang sumber Ukrainia darmabakti kanggo Crimea: akeh pesen bab Tatar lan Ukrainians. Ngelingi sing, amarga status otonomi saka semenanjung, Ukraina ora. utamané misuwur ing Crimea, mung Tatar tetep)
              1. Albert1988
                Albert1988 4 Juli 2017 15:38
                0
                Nanging wong-wong sing kejiret dening layanan khusus kita bebarengan karo pengawal tapel wates padha Ukrainians, ora Tatar ...
                1. Sukhoi_T-50
                  Sukhoi_T-50 4 Juli 2017 16:43
                  +1
                  Kutipan saka Albert1988
                  Nanging wong-wong sing kejiret dening layanan khusus kita bebarengan karo pengawal tapel wates padha Ukrainians, ora Tatar ...

                  Aku ora aturan metu
  4. Pemotong
    Pemotong 3 Juli 2017 14:44
    +9
    Teroris Paranoid Nomer Enem. Terus!
    1. mayday
      mayday 3 Juli 2017 14:53
      +2
      Teroris Paranoid Nomer Enem. Terus!


      Luwih becik ngumumake dhaptar kanthi lengkap, VO kudu ngerti pasien bangsal No. 6 kanthi ndeleng)
      1. Pemotong
        Pemotong 3 Juli 2017 14:58
        +6
        Aja cepet-cepet, Konstantin, kabeh duwe wektu!
  5. Deadushka
    Deadushka 3 Juli 2017 14:45
    +8
    mobil kudu njupuk mati menyang udhara ing Taganrog lan Moscow

    Apa durung wayahe kita lunga?!
    Apa dheweke bisa nindakake minangka "benteng demokrasi" - nyolong lan ngadili?!
    1. NEXUS
      NEXUS 3 Juli 2017 14:50
      +4
      Quote: Mati
      Apa dheweke bisa nindakake minangka "benteng demokrasi" - nyolong lan ngadili?!

      Aku duwe perasaan yen kita bakal nyekseni "undhangan" kasebut menyang pengadilan ... lan ora mung amfibi iki.
      1. vch
        vch 3 Juli 2017 14:57
        +3
        Muga-muga aku urip kanggo ndeleng dina sing seneng iki !!
      2. Deadushka
        Deadushka 3 Juli 2017 15:08
        +7
        Kutipan: NEXUS
        kuwi "undhangan" kanggo pengadilan kita

        Aku kaya nyata, karo ngarsane iki (amfibi, etc.) ing pengadilan, lan ora undhangan kertas.
        Ing pungkasan, makhluk kasebut kudu "ngerti ukuran" lan mikir paling ora.
        Utamane ngundang tumindak teroris.
        1. NEXUS
          NEXUS 3 Juli 2017 15:13
          +2
          Quote: Mati
          Ing pungkasan, makhluk kasebut kudu "ngerti ukuran" lan mikir paling ora.

          Ora wong-wong sing kudu ngerti ukurane, nanging sing nduweni ... nanging ing sirah kosong, ora ana pikirane kanthi definisi, amarga fungsi iki ora dibutuhake dening kurator.
          1. Deadushka
            Deadushka 3 Juli 2017 15:36
            +7
            Kutipan: NEXUS
            Dudu wong sing ngerti ukurane, nanging sing duwe..

            Ya, nanging mung sebagian.
            Yen pemilik ora melu ing "mongrels" utawa, ing nalisir, nyumbang kanggo outrages, banjur padha dadi luwih impudent lan ing kasus kaya mengkono (asring) pengaruh kuat mbantu. Malah ing asu bodho, pasukan duwe efek sobering (kajaba kasus banget nguciwakake).
            Lan sing ora apik, asring "mongrels" kaya ngono kumpul ing wedhus ... lan asile bisa uga ora bisa ditebak.
  6. satum
    satum 3 Juli 2017 14:45
    +3
    Kudu njeblug nangis
  7. ngudud
    ngudud 3 Juli 2017 14:49
    0
    Oh, siji liyane badhan kanggo UK, siji kurang, sing counts wong. Ana gunners ing Angkatan Bersenjata Ukraina karo gerbong lan cart, kang Donbass shelled saben dina lan matèni sipil, care apa sing perlu kanggo saben wong? Puser bakal mbukak.
  8. rpuropuu
    rpuropuu 3 Juli 2017 14:51
    0
    Mbokmenawa Vladimir Vladimirovich ora lungguh nganggur ya . Ing minggu, kang ngatur kanggo "hack" kabeh sistem IT, lan ora mung matèni, nanging brazenly matèni perwira counterintelligence paling apik. Mung artikel babagan Al Capone dina iki recourse PS "kepala pan" liyane
  9. Iskander Sh
    Iskander Sh 3 Juli 2017 14:52
    +3
    Bab sing paling menarik sing didesak dheweke, nanging dheweke dhewe duwe risiko njeblug dudu urusan master. Krch chatting.
  10. vik669
    vik669 3 Juli 2017 14:53
    0
    Kutipan: Iskander Sh
    Ya Gusti, iki mantan

    Ya, sayangé, wong aneh kuwi luwih cepet lair, kaya sing dikandhakake, "Negara butuh pahlawan, lan penerbitan nglairake wong bodho"!
  11. Baloo
    Baloo 3 Juli 2017 14:56
    +2
    Yen satus utawa malah sèwu wong iki, sing padha kita, padha mati ing Crimea, mbok menawa ora bakal ana medeni iki ing Donbass, lan ora ana atusan, ewonan pati sing ana.
    Skizofrenia paranoid, ora ana sing khusus.
    Maydaun kuwi mung bisa ditambani dening tukang kuburan ing kuburan.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. ikatan7213
    ikatan7213 3 Juli 2017 15:02
    +3
    Ing artikel "hasutan kanggo ekstremisme lan serangan teroris" ora ana statute watesan, malah bisa kanggo ngumumake ing int. nggoleki liwat Interpol! Dheweke ora bakal lunga menyang endi wae, dheweke wis duwe artikel sajrone urip!
  14. pvv113
    pvv113 3 Juli 2017 15:17
    +2
    Mantan Menteri Pertahanan Ukraina Anatoly Gritsenko

    Pan Ataman Gritian liyane?
    1. NEXUS
      NEXUS 3 Juli 2017 15:42
      +2
      Kutipan saka: pvv113
      Pan Ataman Gritian liyane?

      Apa pan ataman Gshritsian iku... Popandopulo murah.
      1. pvv113
        pvv113 3 Juli 2017 15:44
        +1
        Popandopula ora duwe megalomania! Lan mantan menteri iki nyebut awake dhewe!
  15. Pavlovsky
    Pavlovsky 3 Juli 2017 15:18
    +2

    Iku tansah kaya iki, katon ing siji arah, bedhil nuding ing liyane, lan mikir (yen mikir, mesthi), ing sisih katelu ...
    1. novel66
      novel66 3 Juli 2017 15:38
      +2
      ok, mbok menawa. mung nglirik
      1. bk316
        bk316 3 Juli 2017 16:42
        +3
        ok, mbok menawa. mung nglirik

        sasmita
  16. seregatara1969
    seregatara1969 3 Juli 2017 15:21
    +1
    uga, yen telpon kanggo teror - ngerti teroris experienced piyambak lan aplikasi hukum ing "barmaley" kanggo wong
  17. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 3 Juli 2017 15:22
    +1
    Aku nyumurupi sawetara taun penyelidikan babagan urusan resmi tokoh iki - ing kabeh program, dheweke nganjurake korps perwira Ukraina, nyuwun tambah dana, lan para wartawan nemokake yen dheweke duwe omah elit ing bank-bank Dnieper. !
  18. armata37
    armata37 3 Juli 2017 15:35
    +1
    Ora perlu tanggung jawab sapa wae. Wong-wong dhewe bakal ngirim dheweke menyang ngendi dheweke kudu dadi sabanjure lan ujar manawa Kremlin ngilangi wong sing ora pantes.
  19. menang.
    menang. 3 Juli 2017 15:47
    +1
    Kanthi statement iki, sampeyan bisa mlebu ukara dhewe wong bodho ngguyu . ing kono padha ngurusi kasus kaya ngono kanthi rutin, supaya bisa nyalahake Rusia, kita (tangga-tangga) duwe televisi kanggo perkara kasebut. wong bodho ora arang tembung pungkasan sadurunge kaleksanan ukara.
  20. Retvizan 8
    Retvizan 8 3 Juli 2017 15:59
    +1
    ... Yen satus utawa malah ewu wong iki, sing padha kita, wis tilar donya ing Crimea, banjur mbok menawa ora ana medeni iki ing Donbass, lan ora ana atusan iki, ewu pati .. .
    Ora ana kabodhoan, yen hidrosefalus kaya sampeyan, Trupchinov, Parashenok langsung ditembak, mesthine ora ana ewonan wong sing mati ing Donbass!
  21. Egorovich
    Egorovich 3 Juli 2017 16:05
    +6
    Liyane "ilang". Apa bisa ora ana paling ora siji wong sing cukup ing junta Okrainsk.
  22. Berkut24
    Berkut24 3 Juli 2017 16:07
    0
    Lan yen wong lanang sing kompeten ngirim kalkun iki menyang penyidik ​​​​ing Moskow, mula liyane, mesthine, bakal luwih ati-ati kanggo mbukak kothak roti.
    1. menang.
      menang. 3 Juli 2017 16:28
      0
      hi Aku mikir penyidik ​​​​ing Moskow ora butuh dheweke, iki minangka penghinaan marang penyidik, supaya tikus-tikus iki mangan siji liyane.
      1. Berkut24
        Berkut24 3 Juli 2017 18:16
        +1
        Ya, titik kasebut ora ana ing penyidik, nanging supaya wong liya ngerti yen dheweke bakal entuk sapa wae yen pengin. Lan iki lan Zakharchenko bisa diwenehi.
  23. Oznob
    Oznob 3 Juli 2017 16:44
    +1
    Dheweke nggarap tugas kanggo ngrusak hubungan antarane Rusia lan Ukrainia. Sampeyan kudu ngerti yen wong-wong iki ora bakal bark dhewe tanpa dhuwit.
  24. APASUS
    APASUS 3 Juli 2017 17:50
    0
    Ana siji kasunyatan sing ora penting ing materi iki, mantan resmi nelpon kanggo serangan teroris ing tlatah Rusia, ora gumantung ing kaputusan pengadilan utawa pendapat ahli, nanging mung ing gelombang nesu umum.
    Iki ngendi aneh diwiwiti.
    Pamrentah kita tumindak kanthi aneh, lan diwenehi patronase Amerika lan Eropa, mula reaksi kasebut uga cukup keren.
    Miturut kabeh kanon, wektune nelpon duta besar lan menehi peringatan, nalika sampeyan bisa kanthi terang-terangan ngelingake Merkel lan kanca Trump yen kasus kasebut bisa dijawab.
    1. Santor
      Santor 3 Juli 2017 18:16
      +1
      Dheweke iku wong pribadi lan bisa trande apa wae, padha ora nelpon duta kanggo kuwi ... Yen padha nelpon, banjur duta saka Jerman, Prancis, Britain bakal muter kaya baling-baling .... Dheweke wis ngomong iki kanggo dangu. wektu ing acara TV ... On kita goyangake mustaches kita, kita nutup ngleboke menyang Federasi Rusia ... Lan dening cara, sawetara rod lan kaget nalika padha ora diijini.
      1. APASUS
        APASUS 3 Juli 2017 19:11
        0
        Kutipan saka Santor
        Dheweke minangka wong pribadi lan bisa nindakake apa wae, dheweke ora nelpon duta kanggo ...

        Bisa uga mantan, nanging negarawan, nanging dheweke njaluk komisi terorisme, muga-muga, yen iki dudu tumindak kriminal maneh ... ... dihukum kanggo?
  25. Santor
    Santor 3 Juli 2017 18:14
    +1
    pisanan bakal njupuk mati.
  26. sir_obs
    sir_obs 3 Juli 2017 18:19
    0
    Wektu kanggo mbusak pelamar kasebut kanthi tenang, supaya wong liya ora kuwatir. Lan ana sing katon lan sadurunge blurting metu soko, padha bakal miwiti mikir bab jalaran.
  27. ajvrf
    ajvrf 3 Juli 2017 19:57
    +1
    kabeh sing ngangkat tangan marang Rusia kudu numpes
  28. proletar
    proletar 3 Juli 2017 20:20
    0
    Swara-swara sing diarani pasukan Ukraina sing sehat, ditindhes dening radikal ing telung taun pasca-Maidan, meh ora dirungokake.
    Dadi sampeyan ora bakal krungu wong-wong mau, sing ilang, lan liya-liyane wis adoh; wong biasa (nyukupi) nonton apa sing bakal kelakon, ngasah pitchfork, utawa ndhelikake bedhil mesin.
  29. faterdom
    faterdom 3 Juli 2017 21:51
    +1
    Meri marang wong sing wis njupuk! Ora ana sing butuh dheweke ing FIG dhewe ... Elusive Joe!
  30. ljoha_d
    ljoha_d 3 Juli 2017 22:10
    +1
    Wong kaya ngono kudu diilangi.
  31. LeonidL
    LeonidL 4 Juli 2017 00:45
    +1
    "Swara-swara pasukan Ukraina sing sehat, sing ditindhes dening radikal sajrone telung taun pasca-Maidan, meh ora bisa dirungokake. "... Kaya ing Jerman Hitler nyana swara swara sing sehat ... , padha wedi urip ... maksimum - padha wani remet moncong ing kanthong .
  32. pankiv2004
    pankiv2004 4 Juli 2017 06:03
    0
    woh iki ora bisa disebut beda kanggo kabeh 25 taun kamardikan, ngandika ing muni kuwi, nanging netes saka endhog siji saka Soviet, nanging ing kulawarga, lagi ngomong, ora tanpa freaks, lan ing Ukraina ana supaya. akeh freaks pegatan sing wong normal bisa dietung ing driji lan madhouse njupuk kuwat lan mung pemanfaatan lengkap bisa maneh ngajari freaks iki.
  33. Ingvar0401
    Ingvar0401 4 Juli 2017 11:41
    +3
    Ana cukup kesalahan karo Ukrainians lan ing sisih kita. Dheweke lulus saka sekolah ing taun 1992, wong-wong sing mutusaké kanggo ngawula ing Angkatan Laut Ukrainia ora diundang ing upacara wisuda, komandan perusahaan diwenehi daggers lan sertifikat ing kamar asrama. Malah ora gelem marani warung... Ora bener....