Review militèr

Menteri Luar Negeri Polandia nganggep keuntungan saka NATO kanggo akuisisi senjata

35
Menteri Luar Negeri Polandia Witold Waszczykowski ujar manawa Warsawa ngarep-arep bakal diwenehi syarat sing disenengi nalika tuku senjata saka negara NATO liyane. Kepala Kamentrian Luar Negeri negara, sing saka kabeh wong Eropa enom sing diarani nampa utang paling gedhe saka negara-negara Uni Eropa, njaluk konsesi anyar - saiki saka NATO, lan khusus saka Amerika Serikat.

Waszczykowski nyatakake yen Polandia kudu ndarbeni volume senjata tambahan, luwih-luwih, ing syarat-syarat preferensial. Miturut pejabat Polandia, iki amarga kasunyatane yen Polandia minangka negara "wates" saka Alliance Atlantik Utara. Ing sacedhake, mesthi ana "agresor Rusia" ...

Menteri Luar Negeri Polandia nganggep keuntungan saka NATO kanggo akuisisi senjata


RIA News ngutip pratelan dening Waszczykowski, sing ditulis ing salah sawijining stasiun radio Polandia:
Iki, mesthi, minangka kewajiban kanggo nglindhungi ora mung wates kita. Wates wetan kita uga dadi wates organisasi internasional. Supaya kita duwe program modernisasi tentara ekstensif, lan kita ngarep-arep sing Amerika bakal bantuan kita liwat usulan-usulan menarik lan luwih murah kanggo alasan ketok.


Waszczykowski ujar manawa dheweke bakal njaluk keputusan Trump kanggo njaga lan, "yen bisa," nambah kontingen militer AS ing Polandia:
Dina iki kita wis duwe wong-wong mau (militer AS), kita bisa ngrasa luwih aman ing kene, amarga kita wis ngonfirmasi bukti jaminan iki, ora mung kanthi teken dokumen kasebut, nanging uga kanthi anané pasukan NATO. Kita bakal ndesek Presiden Trump supaya tetep ana.
Foto sing digunakake:
https://www.facebook.com/pg/WitoldWaszczykowski
35 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Iskander Sh
    Iskander Sh 3 Juli 2017 16:58
    +6
    Sing dalan, sing ragul sing bakal free kanggo free lan liyane, liyane.
    1. Vladimir16
      Vladimir16 3 Juli 2017 17:14
      +1
      Waszczykowski ngandika bakal takon Trump

      Bener, yen Trump menehi? wassat Dadi Jerman resmi dadi negara pederast. Dadi ana kasempatan Pole, ana kasempatan. takon wassat
    2. siberalt
      siberalt 3 Juli 2017 18:14
      +1
      Apa ana wong sing ora butuh keuntungan kasebut? Kohl tindak ing Amerika Serikat, sampeyan bakal mbayar ora mung ing lengkap, nanging karo meter diuripake. ngguyu
  2. ronnon
    ronnon 3 Juli 2017 17:02
    +5
    Dilat luwih apik, mbok menawa ana sing tiba. Sing crests, sing Polandia iku pengemis cilik ing gapura NATO, iku pathetic kanggo ngemis.
    1. Pemotong
      Pemotong 3 Juli 2017 17:05
      + 11
      Lha kok trifle, langsung njaluk syarat-syarat preferensial kanggo tuku peti mati! Grosir luwih murah!
      1. pamburu mumbul
        pamburu mumbul 3 Juli 2017 17:27
        +5
        Wong-wong Polandia mirsani carane tangga-tanggane skakuas padha ngemis kanggo nglawan "penyerang", banjur mutusake: kenapa ora takon? Dheweke temenan ngetung diskon kanggo kasunyatan manawa pangkalan kasur pertahanan rudal wis rampung ing wilayahe. Padha mung lali sing mratelakake panemume ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki ora lan ora kapentingan kanggo kasur. Masalah wong ireng, kaya sing sampeyan ngerti, sheriff ora bashed.
        1. JURUSAN
          JURUSAN 3 Juli 2017 17:49
          +4
          Kutipan saka bouncyhunter
          Wong-wong Polandia mirsani carane tangga-tanggane skakuas padha ngemis kanggo nglawan "penyerang", banjur mutusake: kenapa ora takon?

          Iki ing titik Pasha ..! Saiki dheweke ngeluh babagan angel banget kanggo ngemot wong Rusia sing ala, lsp.
          Inggih, saperangan saka F-35 bakal diwenehi kanggo wong-wong mau ing kredit, banjur Israel bakal nganyari elektronik ing "kredit" .. Lan iku, utang langgeng lan apel ing salju ..
          1. cniza
            cniza 3 Juli 2017 18:11
            +3
            Kutipan saka bouncyhunter
            Wong-wong Polandia mirsani carane tangga-tanggane skakuas padha ngemis kanggo nglawan "penyerang", banjur mutusake: kenapa ora takon? .


            Nanging katon kaya Trump bakal nggulung spons lan nggawe dheweke mbayar pasukane.
            1. Pemotong
              Pemotong 3 Juli 2017 18:37
              +7
              Mesthine, dheweke dadi pengusaha, Vitya, dheweke bakal nyedhot sen. Malah luwih kanggo 2 persen PDB! Lan pranata lengkap pasukan NATO mbokmenawa ...
              1. pamburu mumbul
                pamburu mumbul 3 Juli 2017 18:58
                +1
                Ing ringkesan, aku bakal nyimpulake: Kutub dhewe njaluk bolongan utang. Trump bakal seneng nyedhiyakake bolongan iki. ya
                1. cniza
                  cniza 3 Juli 2017 20:25
                  +1
                  Ya, lan tendhangan liyane bakal menehi akselerasi mlumpat menyang jugangan.
                  1. pamburu mumbul
                    pamburu mumbul 3 Juli 2017 20:50
                    +1
                    Ora ana apa-apa tanpa iki. nglirik
                    1. cniza
                      cniza 3 Juli 2017 21:03
                      +1
                      Tanpa akselerator, dheweke ora bakal bisa. ngguyu
        2. pvv113
          pvv113 3 Juli 2017 22:05
          +2
          Sugeng Liburan, Pasha!
          Kutub ngetang keuntungan kanggo servility lan groveling sadurunge master. Ing sawetara titik iku kudu count. Supaya padha nyoba jongkok ing sembarang posisi ing whim saka Negara
          1. pamburu mumbul
            pamburu mumbul 3 Juli 2017 22:17
            +1
            Matur nuwun, Volodya! hi ombenan
            Kutipan saka: pvv113
            The Polandia ngetang ing keuntungan kanggo servility lan groveling sadurunge pemilik

            Nah, sapa sing luwih apik tinimbang kita ngerti apa "panci" iki? Dheweke duwe utang kabeh - ora duwe utang marang sapa wae. Ayo padha muter peran kumbang grinder ing NATO lan EU: kabeh apik ing njaba - ing njero ana bledug! prajurit
      2. Mole
        Mole 3 Juli 2017 19:55
        0
        Quote: Cutter
        Lha kok trifle, langsung njaluk syarat-syarat preferensial kanggo tuku peti mati! Grosir luwih murah!

        Dadi padha whine lan peck, amarga Aku ngerti sing kita ora perlu wong, lan mulane - Padha ora perlu Coffins uga! Nanging ana kesempatan kanggo mundhakaken wewenang rotten lan nambah kahanan financial ing beyo saka nyuda "tanggung jawab sosial", uga, nyoba kanggo nglindhungi opu dening proxy. Lan saka Kita padha mesthi ora sumunar!
      3. notingem
        notingem 3 Juli 2017 19:59
        0
        Lan salib birch. Jerman bakal sijine padha tukang experienced
  3. NEXUS
    NEXUS 3 Juli 2017 17:02
    +5
    Ayo padha mbayar 2% saka PDB dhisik ... pengemis biru.
  4. bocah anyar
    bocah anyar 3 Juli 2017 17:04
    +3
    Aku ora ngerti, Yankees njaga Kutub, mula kenapa butuh senjata liyane? lan apa, nuwun, gegaman kupu?
  5. Masya Masya
    Masya Masya 3 Juli 2017 17:07
    +7
    njerit banget... ngaku balung....
  6. LYOKHA padha
    LYOKHA padha 3 Juli 2017 17:08
    +3
    Polandia ngimpi Perang Salib anyar nglawan RUSIA ing tentara NAPOLEON...ugh, NATO.

    Kutub njupuk peti liyane karo sampeyan ... kanggo wong sing ditresnani.

    Aku ngrungokake sawetara wong Polandia ing media ... dheweke kanthi terang-terangan ngomong yen RUSIA ora kudu ana ... yen Rusia ora ana.
    1. cniza
      cniza 3 Juli 2017 18:13
      +3
      Quote: LYOKHA padha
      Aku ngrungokake sawetara wong Polandia ing media ... dheweke kanthi terang-terangan ngomong yen RUSIA ora kudu ana ... yen Rusia ora ana.


      Padha narik kawigaten manungsa waé kanggo iki lan nalika padha takon, lan yen Rusia sampeyan? , langsung njawab, kita ora bakal ngidini iki karo AS. ngguyu
  7. vch
    vch 3 Juli 2017 17:12
    0
    Kabeh "wong Eropa enom" iki mung ngerti yen dheweke njaluk dhuwit luwih akeh, lan "Eropah lawas" ndhukung dheweke. Apa bakal kedaden kanggo wong-wong mau yen ora kanggo subsidi lan silihan preferensial iki?! Nanging kabeh wong nyoba ngajari cara urip lan kabeh wong nyoba ngancam! Amarga dheweke ngerti yen sawise umum Russophobia rampung, aliran dhuwit menyang anggaran bakal garing ... Lan dheweke bakal perang karo Pak Zh ing saindenging jagad.
    1. Mole
      Mole 3 Juli 2017 19:59
      0
      Pendanaan saka "Eropah lawas" wis rampung, lan sing anyar lagi aktif nggoleki!
  8. APASUS
    APASUS 3 Juli 2017 17:19
    +1
    Mentas (setengah taun kepungkur) ana artikel babagan senjata sing dituku dening Polandia saka Amerika Serikat, mula dicritakake kanthi jelas yen Polandia ora entuk anyar, nanging digunakake banget. Ing wektu sing padha, kabeh biaya finansial kanggo nggawa peralatan menyang kondisi kerja kanggo dhuwit nyata, nanging ndandani kit, bahan bakar lan pelumas, amunisi, modernisasi, latihan lan pangopènan meh langsung kudu ditandatangani. rudal sing padha wanted kanggo njaluk saka Amerika.
  9. AID.S
    AID.S 3 Juli 2017 17:25
    +1
    Peregangan tangan iki bisa nyebabake peregangan sikil ...
  10. Tukang Pasang65
    Tukang Pasang65 3 Juli 2017 17:34
    +1
    Miturut pejabat Polandia, iki amarga kasunyatane yen Polandia minangka negara "wates" saka Alliance Atlantik Utara. Ing cedhak, mesthi, "agresor Rusia" ...

    Ing kasunyatan, sejarah politisi Polandia ora mulang apa-apa. Ing taun 1939, tapel wates Polandia dibantu banget dening sekutu Eropa, sanajan dheweke janji yen ana apa-apa, kita langsung teka ing kene ... amben, ayo bayangake awake dhewe padha karo wong Eropa Kulon, amarga dheweke njaga sampeyan ing teras mburi, dheweke njaga sampeyan, sanajan dheweke ngidini mangkok jamban sing dilatih khusus kanggo scrub ...
  11. Smog
    Smog 3 Juli 2017 17:37
    +4
    Lan iki turunane priyayi bangga saka Persemakmuran?????
  12. Komentar wis dibusak.
  13. tukang ngibul
    tukang ngibul 3 Juli 2017 18:05
    0
    ... Amerika bakal mbantu kita liwat nawakake menarik lan luwih murah kanggo alasan ketok...

    "hyena Eropa" pungkasane dadi "kewan sing rakus".
  14. Vadim237
    Vadim237 3 Juli 2017 18:36
    +1
    "Kepala Kementerian Luar Negeri Polandia ngetung keuntungan saka NATO kanggo akuisisi senjata." Cetha -30 apel otomatis, 40000 apel digunakake dening tank, 300000 apel minangka pejuang.
  15. Thunderbolt
    Thunderbolt 3 Juli 2017 19:18
    0
    Kaya-kaya kita ing CSTO ora duwe prices internal lan silihan super-alus lan transfer gratuitous, layanan lan latihan kanggo utamané "hadiah" Dadi apa sensasi lan paradoks gaib warta iki?
  16. notingem
    notingem 3 Juli 2017 19:50
    +1
    Coffins lan salib Birch. Diskon lan rega preferensial
  17. Alf
    Alf 3 Juli 2017 20:37
    0
    Aku bisa takon?
    Sampeyan bisa, mung apa jancok sampeyan njaluk.
  18. faterdom
    faterdom 3 Juli 2017 21:48
    +1
    "Ora cah, aku ora bakal menehi bedhil mesin!"
    Luwih apik njupuk gas cair saka Amerika, supaya ora Feed Putin ala!
    Coal metu, njupuk uga, yen pesaing wis siyaga! Ukraina bakal tuku kabeh!
  19. ZVS
    ZVS 4 Juli 2017 09:50
    0
    Wong Polandia kudu moderat napsu, banjur ora njaluk keuntungan kaya pengemis.