Review militèr

Apa ciptaan pungkasan Bartini sing sarwa bakal disimpen?

62
Apa ciptaan pungkasan Bartini sing sarwa bakal disimpen?



Taun iki kita ngrayakake kanthi tembung apik ing kaca kita mengeti 120th saka lair saka salah siji genius saka abad pungkasan, Robert Ludwigovich Bartini, wong wasis lan, Jahwéh, sing pengabdian kabèh urip kanggo nggawe "pesawat abang kuwat saka sing ireng”.

Apa sing isih ana sawise dheweke mati, kajaba "efek Bartini" lan nggarap fisika lan filsafat?

Iku banget ora nyenengake kanggo ngomong babagan iki, nanging pesawat pungkasan tetep.



Sayange, Robert Ludwigovich ora dianugerahi monumen utawa liya-liyane kanggo luwih saka 60 proyek pesawat (ora kabeh basa diarani pesawat) lan gagasan sing digandhengake karo kanca-kancane.

45 taun kepungkur, ciptaane sing paling anyar muncul ing udhara kanggo pisanan. Pesawat amfibi VVA-14.



Pesawat amfibi VVA-14 dirancang kanggo nglawan rudal musuh lan kapal selam multi-tujuan ing zona cedhak. Panggunaan pesawat kasebut minangka panelusuran lan nylametake uga dianggep.

Gagasan pesawat kasebut muncul minangka asil riset Bartini pirang-pirang taun "The Theory of Intercontinental Transport of the Earth". Pendekatan pisanan kanggo pesawat kasebut yaiku proyek amfibi MVA-62. Sanajan proyek Bartini didhukung dening pimpinan negara, nanging ora bisa nggawa VVA-14 menyang konstruksi serial. Sawise matine desainer, karya ing pesawat iki curtailed lan banjur mandheg.

Ing produksi pilot, loro amfibi diluncurake, sing nampa kode 1M lan 2M. Ing mangsa panas 1972, VVA-14-1M diprodhuksi. Pesawat kasebut digawe kanthi kerjasama karo perusahaan Taganrog TANTK. G. M. Beriev lan TAAP.



Penerbangan pisanan saka VVA-14 ditindakake tanggal 4 September 1972. Pilot Yu M. Kupriyanov lan navigator L. F. Kuznetsov nguji pesawat kasebut. Program uji coba rampung ing taun 1975, pesawat kasebut nggawe 107 penerbangan kanthi total wektu mabur 103 jam.

Salinan museum pesawat VVA-14 (14M1P) diangkut menyang Monino saka Taganrog ing taun 1987. Dikirim kanthi banyu menyang Lytkarino cedhak Moskow, ing kono dibongkar ing dharatan. Nalika nunggu helikopter teka, helikopter kasebut ditinggal tanpa dijaga lan sebagian dirusak lan dibongkar dening wong sing ora dingerteni. Pesawat sing rusak dikirim dening helikopter Mi-26 menyang museum, sing saiki dibongkar.

Bener, ing kene pungkasane drama. Wis 30 taun, karya Bartini sing pungkasan ana ing latar mburi museum penerbangan ing Monino lan minangka pemandangan sing sedhih banget.

Ora bisa diarani yen kabeh wong ing sekitar ora peduli karo pameran iki, ora.

Pangurus museum, miturut katrangan sing daktampa, banget, banget kanggo mulihake pesawat kasebut. Kajaba iku, administrasi ngupayakake golek dana kanggo ndandani lan mulihake.

Delegasi saka Italia malah teka ing Monino, padha ngomong, ayo padha mulihake kreasi kita Bartini. Sawise kira-kira biaya diitung, wong Italia ilang ...

Pranyata metu sing loro saka administrasi museum, kang manggon ing appropriations rodo andhap asor saka Kamentrian Pertahanan lan sakepel saka sukarelawan fanatik, ora ana wong liya mbutuhake memori saka wong?

Ora, ana uga Taganrog, pabrik lan perusahaan sing kalebu ing Beriev TANTK, ing ngendi VVA-14 dipasang. Dheweke mbantu kanthi nggoleki gudang-gudang sing bisa mbantu mulihake pesawat kasebut ing status pameran museum normal.

Sialan, wah, kita bener, kita apikan lan jujur, kita ngutuk para vandal saka negara liya sing ngrusak lan ngrusak monumen. Lan kita nindakake iku ora amarga ayu banget, nanging amarga kita pancene mikir. Ya muga-muga ngono.

Lan saiki, ing foto, apa sing ditinggalake saka penciptaan pungkasan wong sing, ora asal saka Rusia, tansah nulis "Rusia" ing kabeh kuesioner.




tampilan mburi





Nacelles engine kosong



Wings...


Ing njero uga, kekacauan lengkap:










Miturut cara, iki dudu jejak vandalisme. Iki minangka jejak karya. Kanggo 30 taun, rem wis suda, lan mekanika sukarelawan mbusak siji roda sekaligus, disassemble, resik, lubricate. Umumé, dheweke ngupayakake supaya pesawat kasebut bisa diseret menyang papan sing luwih beradab sing bisa ditindakake.

Aku mbaleni yen tanpa karya Bartini ora bakal ana Tu-144 (miturut Tupolev). Tanpa karya Bartini, ora bakal ana satelit pisanan kita (miturut Ratu). Aku pracaya loro tanpa syarat.

Lan kabeh sing dibutuhake yaiku ngucapake matur nuwun saka wong-wong sing wis kerja. Ora kanggo nyelehake tugu ing tembaga, ora kanggo ngurmati anumerta sawetara jinis penghargaan, supaya - iki ridiculous.

Aja nganti pesawat pungkasan saka desainer gedhe mateni wektu - iku tugas.

Kita mbangun mausoleum kanggo wong sing ngupayakake kabeh upaya kanggo ngrusak negara kasebut lan nyebat "pusat asmane." Ana dhuwit kanggo iki. Mesthi wae, ora ana dhuwit kanggo njaga pesawat siji.

Kok ngono? Sawise kabeh, wong Eropa sing padha madhangi saka Italia, amarga saiki wis ngerti, bakal seneng-seneng nyopot kita menyang barbarisme kita. Kene, padha ngomong, rotted titah pungkasan. Mesthi, bisa uga ora poke, nanging pancet.

Iki mung barbarisme. Bengkak yuta kanggo bungle munggah Yeltsin Center, ngendi kabeh sing pengin kita "Demokrasi Kulon" bakal siaran - iki barbarism. Lan ora golek dhuwit kanggo mbantu museum mulihake pameran uga barbar.

Aku ora ngerti, sayangé, lawangé sapa sing kudu dibobol, supaya wong-wong mau ngerti manawa njaga kita. crita, memori kita saka wong-wong sing glethakaken mudhun sing urip kanggo kabecikan saka Motherland kita immeasurably luwih penting saka dongeng Yekaterinburg nuntun bab carane Yeltsin adored Rusia lan carane akeh kang nindakake kanggo dheweke.

Dheweke ora ngomong babagan Bartini. Iku wong Dela. Bom Yer-2 dheweke ngebom Berlin. Tu-2, ing pangembangan kang uga melu (njagong karo Tupolev ing sharashka), hollowed metu garis ngarep mungsuh. Desain lan pangembangane digunakake dening akeh desainer pesawat.

Apa pesawat pungkasan Bartini bakal bosok ing pojok museum ing Monino?
Pengarang:
62 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2017 06:19
    + 12
    Iku cukup angel kanggo ngomong manawa. Ing tangan siji, iki minangka sejarah kita. Ing sisih liya, VVA-14 sing padha yaiku ngipi elek militer-teknis seragam. Tanpa nyuda kaluwihan Bartini sajrone taun perang, aku kepengin weruh manawa semangate kanggo pesawat layar larang regane USSR tanpa entuk manfaat praktis.
    1. IrbenWolf
      IrbenWolf 5 Juli 2017 09:45
      + 12
      Aku setuju banget karo pendapat ing ndhuwur. Mesin kasebut, sejatine, bisa ngaku minangka standar teknis teknis. Iku rada kaget yen ing praktis USSR dhuwit diparengake kanggo desain supaya adoh saka urip nyata.

      Saka titik tampilan uniqueness, mobil mesthi kudu wadi, amarga iku durung tiba loro. Bab kasebut padha karo kreatifitas Andy Warhol sing kecanduan narkoba, mung ing kasus iki saka teknik.

      Ing tangan katelu, kanggo njaga mesin kuwi, paling ing kondisi sing dibutuhake kanggo demonstrasi, luwih larang tinimbang pendanaan Yeltsin Center, sing ora bisa dingerteni sapa wae.
      1. Deadushka
        Deadushka 5 Juli 2017 11:42
        + 18
        Kutipan saka IrbenWolf
        Mesin kasebut, sejatine, bisa ngaku minangka standar teknis teknis.

        Sampeyan dhewe, sing paling ditresnani, mbangun akeh - nemokake apa sing bakal sampeyan ucapake kanthi tanggung jawab?
        Kanggo miwiti, dheweke bakal kenal karo proyek kasebut sadurunge ngumumake perkara kasebut.
        Mesin iki Originally dirancang kanggo jinis tartamtu saka aktivitas (helikopter uga freaks karo efficiency kurang, nanging iki ora nyegah saka mabur).
        Sayange, sacara teknis ora bisa ditindakake kabeh.
        1. IrbenWolf
          IrbenWolf 6 Juli 2017 07:58
          +1
          Aku related kanggo sistem komputer. program Applied wrote cukup. Ora diadaptasi, nanging ditulis saka awal miturut syarat referensi. Mulane aku bisa nggawe. Nanging, iki ora relevan ing kasus iki.

          Persepsi estetis lan rasa harmoni beda kanggo saben wong, lan apa sing ala kanggo aku - kanggo sampeyan - minangka standar kaendahan. Ana uga pesawat lan helikopter sing ala.

          Aku maca babagan mobil dhewe lan gagasane. Saringan ide utopia ing tahap pangembangan minangka salah sawijining tugas desain. Bisa diluncurake ingot wesi ing langit, nanging iki ora wajar. Padha ditrapake kanggo gagasan lan prinsip - padha bisa ditolak ing tataran petungan matematika, utawa padha bisa didandani ing tataran saka pawujudan ing materi, dilengkapi karo macem-macem crutches. Deformitas biasane katon ing kasus kapindho.
          1. Deadushka
            Deadushka 6 Juli 2017 09:36
            +6
            Kutipan saka IrbenWolf
            program Applied wrote cukup. Mulane aku bisa nggawe. Nanging, iki ora relevan ing kasus iki.

            Persis, kemampuan sampeyan saka wilayah sing beda banget lan kritéria (aspek) beda banget.
            Kutipan saka IrbenWolf
            Persepsi estetis lan rasa harmoni beda kanggo saben wong, lan apa sing ala kanggo aku - kanggo sampeyan - minangka standar kaendahan. Ana uga pesawat lan helikopter sing ala.

            Estetika lan kaendahan ing produk teknis ora nduweni teges (muatan), kajaba minangka "barang konsumen".
            Ana prekara-prekara karakteristik kinerja (parameter) sing penting, lan dudu "warna bungkus". Utamane yen 100% anyar. Kajaba iku, asring nalika nggawe sing anyar, sampeyan kudu nggawe kompromi (ora ana kemungkinan teknis utawa regane dhuwur banget).
            Sampeyan uga kudu nimbang tujuan piranti (peralatan).
            1. IrbenWolf
              IrbenWolf 10 Juli 2017 14:10
              0
              Persis, kemampuan sampeyan saka wilayah sing beda banget lan kritéria (aspek) beda banget.

              Iki ora ateges aku lan Bartini nindakake perkara sing beda. Dheweke ngerti rumus lan hukum lan mung nggawe gambar. Ngerti rumus (prosedur lan fungsi) lan hukum, aku nggawe file.

              Lan asil karya bisa dicithak, utawa bisa ditekuk kanthi mantep. Ing lapanganku - "buta" ditemokake kabeh wektu.

              Lan ing pendapatku pesawat iki "buta".
    2. avt
      avt 5 Juli 2017 10:15
      +3
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      , Aku pengin Wigati sing passion kanggo ekranolet biaya USSR sen cantik tanpa keuntungan praktis slightest

      ora Nyatane, dheweke wiwit nggawe ekranolet saka VVA-14 nalika ora nampa mesin kanggo take-off vertikal. Mobil iki ora Originally digawe minangka ekranolet, lan malah ora dadi kaya - iku ora njupuk mati saka banyu kanggo layar, lan malah luwih dhuwur.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2017 11:30
        +1
        Kutipan saka avt
        Bener, dheweke wiwit nggawe ekranolet saka VVA-14

        Dadi ya, nanging umume, ide desaine mung ing arah ekranolet
        1. avt
          avt 5 Juli 2017 14:20
          0
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          nanging umume ngandika, idea desain kang mung ing arah pesawat layar

          Dheweke mlaku, nanging dheweke ora mbuwang dhuwit. Aku ora nindakake apa-apa khusus karo logam. VVA-14 bisa diarani minangka owah-owahan menyang eksperimen, lan aku kudu ngomong ora pilihan apik. Lan kasunyatan sing propagandised ekranoplans iku kasunyatan, nanging ing logam lan karo biaya financial nyata, malih, Ministries Butoma. sawise kabeh, iki Doctor.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 5 Juli 2017 17:51
            +1
            Kutipan saka avt
            Dheweke lunga, nanging ora mbuwang dhuwit

            Aku ngakoni yen aku salah, bakal luwih bener ora kanggo ekranoplanes, nanging kanggo lepas landas vertikal lan landing seaplanes :))))
            1. avt
              avt 5 Juli 2017 18:28
              +1
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              lan kanggo pesawat lepas landas lan landing vertikal :))))

              opo Bartini minangka jenius lan kadhangkala apa sing diwenehake dheweke angel dicocogake karo klasifikasi sing ditampa umum. keprungu
      2. Deadushka
        Deadushka 5 Juli 2017 11:37
        +6
        Aku setuju yen baris vertikal Originally ngrancang lan floats kudu wis kembung, ora stasioner.
    3. Abel
      Abel 6 Juli 2017 00:47
      +1
      Ora setuju banget. Ekranoplanes minangka mbah kakung ekranoplan, sing uga kita takon kanthi aman .... apa. "Lun", "Eaglet" iku ora perlu? Ing Segara Ireng lan Caspian - luwih apik tinimbang corvette sembarang
      1. yeh2
        yeh2 26 Februari 2021 15:46
        +1
        Quote: Abel
        Ing Segara Ireng lan Caspian - luwih apik tinimbang corvette sembarang

        sing drive ana ing Kaspia utawa Segara Ireng?
        Piranti kasebut dibutuhake kanggo liyane. Contone, wong India ngurusi armada Pakistan.
  2. inkass_98
    inkass_98 5 Juli 2017 06:47
    + 15
    VVA-14 pantes dipulihake mung amarga iki minangka pangembangan unik. Ala, apik - iku ora kanggo kula kanggo ngadili, Aku ora ahli, nanging ora katon kaya apa-apa lan wis pantes Panggonan ing museum ing wangun normal. Bartini ora pantes diusir nalika umure, mula paling ora pemugaran karya pungkasan bakal dadi monumen kanggo desainer sing mikir ing njaba kothak.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. Flinky
    Flinky 5 Juli 2017 07:21
    0
    "Museum" sing dijenengi miturut Bori-Alkosh paling ora bisa digunakake minangka Istana Pionir.
    Lan kenapa malah nggunakake iki (ing solidaritas karo Andrei saka Chelyabinsk) ngipi elek militèr-teknis?
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Abel
      Abel 6 Juli 2017 00:52
      +3
      Mangga, nawakake paling sethithik glamor militer-teknis. Lan "ngipi elek" iki mabur lan ora ala, yen dheweke uga ngidini dheweke ngerti kabeh sing dikarepake Bartini
      1. Flinky
        Flinky 6 Juli 2017 10:54
        0
        Glamor teknis militer? Ya Gampang. I-185 - mobil apik banget kanggo wektu, kang ora ngenteni engine prayoga. Sistem Spiral, kanthi pesawat booster hipersonik lan drone MiG-105.11 lan BOR kanthi orbit (105.11 ana ing Monino). M-17, sing dadi basis kanggo M-55 ("Geofisika"). Steel-6 lan Steel-7 dirancang dening Bartini piyambak minangka pit kacepetan dhuwur pisanan (lan Steel-7 uga adoh). Aku bisa menehi saran liyane.
        A nomer ageng conto pesawat mabur, lan ora ala. Contone, XF-82 (sing malah tindak menyang seri), utawa V-173 ("pancake"). Nanging ora bab iku. Kanggo VVA-14, padha ora bisa nggawe mesin kanggo take-off vertikal, lan engine prayoga malah bisa nggawe fly log. Cathetan iki nuduhake "padha ora nglilani dileksanakake" - mesthi ana watesan teknologi sing saiki kasedhiya, lan pangembangan anyar, utamane sing janjeni, mbutuhake wektu. Mulane, salah siji saka VVA-14s diowahi dadi ekranolet 14M1P, kang ora perlu vertikal take-off.
        Inggih, sijine 12 mesin kanggo lepas landas vertikal ... Iki minangka ngipi elek militer-teknis nyata (nuwun sewu, aku mbaleni).
    3. yeh2
      yeh2 26 Februari 2021 15:53
      +1
      lan kok dumadakan definisi kaya iki ngimpi elek?
      Apa kritéria sampeyan supaya bisa lolos kaya ngipi elek?
      lan pitakonan pungkasan - ing wektu iku ana aparat luwih efektif kanggo nggoleki kapal selam?
      Aku mung ana siji ngimpi elek - ora nggatekke.
      aparat sing digawe Bartini dudu unit sing di-debug kanthi serial - mung minangka demonstran kasar saka teknologi dhasar anyar kanggo nggoleki kapal selam nuklir, sing wis ngluwihi apa wae sing bakal mabur karo kita saiki.
      Sampeyan bisa ngritik watu kaya sing dikarepake kanggo imperfection, ing ngendi pematung wis mulai kerja. Lan reproaches babagan sumber daya sing dibuwang ora ana ing papan sing bener. Yen karyawan manajemen lan administratif pengin nggawe biaya sing optimal, mesthine bakal ditindakake, nanging apa sing kudu ditindakake dening desainer?
  5. alekc75
    alekc75 5 Juli 2017 07:58
    +2
    iki crita kita! ing geyrop ana conto nightmarish lan disimpen, nanging kepiye TPA kita?????
    1. iki
      iki 5 Juli 2017 12:12
      0
      Luwih oligarki kita lan wong Rusia bakal nyoba ngirim menyang mbucal.
      Lan raja nonton lan ora ngganggu!
  6. vfwfr
    vfwfr 5 Juli 2017 08:52
    +2
    1. Iki sajarah kita, kang ora ... Pramila museum punika kanggo ndeleng iki Ajaib tumitah urip, lan ora ing gambar! (iku worth iku)
    2." "Museum iku mbucal, koleksi Monino tambah-tambah kaya sampah. Mdya...” “Ora ana dhuwite..nanging padha ngugemi! Kita ora pengin mbuwang sampah, tegese: kita tangi saka kursi lan menyang sukarelawan kanggo mbantu (yen ora ana dhuwit).
    3. .. Kanggo dhuwit cantik, praktis nggunakake .. Warga, sampeyan kudu klien saka e-center ..) (((
    1. Torkvat Torkvat
      Torkvat Torkvat 5 Juli 2017 09:03
      0
      Nanging Yeltsin dudu sejarah ???))))
      1. Aleks tv
        Aleks tv 5 Juli 2017 09:47
        +5
        Kutipan saka Torkvat Torkvat
        Nanging Yeltsin dudu sejarah ???))))

        Sejarah.
        Crita ngiyanati, mabuk lan karusakan sembrono.
        Pusat kanggo mothball lan supaya generasi enom sinau carane "aja nindakaken."
      2. Bastinda
        Bastinda 5 Juli 2017 11:07
        +2
        Dadi, iki dudu crita. Kanggo crita nyata, sampeyan kudu nuduhake kabeh pro lan kontra ing wektu kasebut.
        1. pv1005
          pv1005 11 Juli 2017 13:45
          +1
          Kutipan saka Bastinda
          Dadi, iki dudu crita. Kanggo crita nyata, sampeyan kudu nuduhake kabeh pro lan kontra ing wektu kasebut.

          Apa padha pluses? belay
      3. iki
        iki 5 Juli 2017 12:15
        0
        EBN minangka ngipi elek sajarah Rusia, lan tsar mbangun monumen kanggo dhuwit rakyat ing panjalukan saka United Russia, maling lan crooks ing hukum.
      4. Abel
        Abel 6 Juli 2017 00:53
        0
        Nanging ora kaca paling iridescent dheweke
  7. Torkvat Torkvat
    Torkvat Torkvat 5 Juli 2017 09:00
    0
    Sampeyan ngerti kenapa USSR ambruk))) kanggo nambah jumlah kaya ngono)))
    1. Insinyur
      Insinyur 5 Juli 2017 09:06
      +2
      jebul kowe ora ngerti
      1. DenZ
        DenZ 5 Juli 2017 11:43
        +1
        Ya iku troll normal, ora nggatekake. Kabeh frase manuale.
    2. wah
      wah 5 Juli 2017 09:49
      0
      ya, Gorbachev lan Yeltsin ora ana hubungane karo ...
      1. Walanin
        Walanin 5 Juli 2017 14:47
        0
        Kabeh wiwitan crumbling dawa sadurunge wong-wong mau
      2. yowis
        yowis 5 Juli 2017 20:58
        0
        Lan Kohl uga ora ana hubungane. Iku kedadeyan.
  8. Aleks tv
    Aleks tv 5 Juli 2017 09:32
    +8
    VVA-14 unik.
    Mbukak pesawat amfibi kanthi vertikal kanthi kemampuan kanggo patroli ngambang.
    Airbag dinamis ing papan sing dhuwur.
    Apa aku bingung apa-apa?
    Apa sing padha digawe?
    Mobil iki pancen ndhisiki jamane. Yen mung amarga mesin ngangkat ora cukup kekuatan kanggo nindakake.
    Lan idea saka mesin universal mesthi bakal dikarepake, mbok menawa ing solusi technical beda, nanging bakal.

    Apa ora mulihake Serpent Gorynych paling minangka Monumen kanggo Red Baron?
    .........................
    Ora suwe, VO nindakake "Operasi Donbass".
    Umumé, jumlah sing akeh banget diklumpukake lan kontribusi sing signifikan ditindakake kanggo bantuan kamanungsan saka Kidul-Wétan.
    Eling?

    Apa ora goyangake jaman biyen?
    ngatur "Tindakan Review Militer kanggo nyimpen VVA-14".
    Nglumpukake dhuwit dhewe. Bisa uga ora cukup, nanging nalika kacepetan lokomotif mundhak, organisasi liyane bisa melu, sing utama, sawise kabeh, yaiku miwiti lan muter flywheel pemulihan.
    Pitakonan:
    - lan Monino dhewe ora bakal nglawan?
    - Apa ana kamungkinan technical saka Recovery?
    - Apa ana perkiraan biaya?
    Yen YA, banjur ... GO.
    Iku bakal apik lan apik.
    KASUS REAL karo Patriotisme, Memori ana lan kabeh wektu liyane perlu.
    Aku bakal nyumbang dhuwit.
    ........
    ps Banjur, sampeyan ndeleng, kita bakal bungah lan ... sawetara tank langka bakal dibalèkaké ...
    Minyak bakal dadi ...
    aran aran aran
    1. tlahuicol
      tlahuicol 5 Juli 2017 09:54
      +2
      nalika VVA14 njupuk mati vertikal? penemuan sarwa - kanggo shove 12 liyane mesin lan bahan bakar kanggo wong-wong mau tinimbang payload menyang bidang kanggo nyoba kanggo njupuk mati vertikal, lan banjur seret alon-alon, ora adoh lan ora kanggo dangu (yen sampeyan bisa fly) - oh ya Bartini! Sejarah durung ngerti potongan kasebut. Yagene dheweke ora nggawe lokomotif uap GDP kanthi mesin sing kuat ing saben mobil tinimbang kargo - iki apik banget, lan sampeyan bisa nguwasani dhuwit akeh?
      1. Evgeniy667b
        Evgeniy667b 4 Februari 2018 06:46
        0
        Desain aerodinamis saka VVA-14 banget ora rasional kanggo lepas landas vertikal. Kanggo nindakake iki, paling apik duwe awak operator kanthi pesawat elongasi sing kurang. Piranti sing paling optimal ing babagan iki yaiku "EKIP". Ing VVA-14, yen kita pirembagan bab take-off vertikal, iku mung bisa kanggo mundhakaken sethitik, nganti meter, lan banjur murni miturut klasik. Akselerasi, separation, climbing ...
    2. Mikado
      Mikado 5 Juli 2017 10:35
      +2
      Atur "Tindakan Review Militer kanggo Nylametake VVA-14".

      iku bakal logis
      1. DenZ
        DenZ 5 Juli 2017 11:46
        +1
        Iku misale jek kaya klompok pecandu makarya ing Monino kanggo mulihake peralatan, wong-wong mau bubar dibalèkaké Tu-144. Sampeyan bisa ngubungi dheweke (nelusuri ing Internet). Aku krungu sing padha duwe plans kanggo mulihake VVA-12, nanging amarga padha makarya ing beyo saka sumbangan dhewe lan wong liya, iku ora dadi cepet. Arep nulungi? Luwih becik golek wong iki.
        1. Yeah
          Yeah 5 Juli 2017 12:03
          +2
          Tu-144 ora dibalekake kanthi lengkap - aku ndeleng dhewe. Mung digawa menyang wangun waras, lan pemugaran luwih pepek dibutuhake. Lan, sedhih, iki ora mbutuhake dhuwit sing akeh lan bisa narik siswa saka ibukutha kanggo praktik iki.
          Umumé, eksposisi ing Monino mbutuhake perhatian luwih akeh tinimbang saiki.
          Pamrentah, mbatalake saperangan pihak perusahaan lan saperangan mangkok jamban departemen emas lan atur museum kasebut! Ana akeh mobil menarik ing kana.
          1. DenZ
            DenZ 5 Juli 2017 12:33
            0
            Kutipan saka yehat
            Tu-144 ora dibalekake kanthi lengkap - aku ndeleng dhewe. Mung sijine ing wangun waras

            Iki wis akeh.
            Kutipan saka yehat
            Lan, sedhih, iki ora mbutuhake dhuwit sing akeh lan bisa narik siswa saka ibukutha kanggo praktik iki.
            sampeyan ora perlu mahasiswa (sing paling mung tangan-bokong), padha bakal mulihake sampeyan, sampeyan ora bakal katon tanpa nangis, iku profesional pemugaran sing dibutuhake (bener, ana praktis pecandu kuwi).

            Kutipan saka yehat
            Pamrentah, mbatalake saperangan pihak perusahaan lan saperangan mangkok jamban departemen emas lan atur museum kasebut!

            Inggih, ya ... Toilet luwih disenengi lan luwih cedhak karo semangat (aku ora bakal ngomong karo kabeh wong, nanging mayoritas).
            1. Roman Skomorokhov
              5 Juli 2017 22:31
              0
              Kutipan saka DenZ
              Tu-144 ora dibalekake kanthi lengkap - aku ndeleng dhewe. Mung digawa menyang wangun waras, lan pemugaran luwih pepek dibutuhake. Lan, sedhih, iki ora mbutuhake dhuwit sing akeh lan bisa narik siswa saka ibukutha kanggo praktik iki.


              Tu-144 lagi dibalèkaké. Lan akeh wis rampung ing setahun. Dheweke ora mung katon waras, dheweke dicet maneh, kabeh peralatan listrik bisa digunakake, interior wis diganti. Akeh karya wis rampung ing kono. Malah cucuk saiki obah nganggo motor listrik.

              Aku setuju, bakal ana topik kanggo latihan saka siswa MAI.
  9. Berkut24
    Berkut24 5 Juli 2017 11:45
    +2
    Sampeyan kudu ngakoni yen ing USSR umume ora menehi perhatian babagan pelestarian model teknologi sejarah sing apik. Sanalika sawise Perang Donya II, sampeyan bisa nglengkapi museum lan studio film kanthi model peralatan nyata saka kabeh negara sing melu kanthi gratis. Lan ora. Tank Jerman isih dilapisi kayu lapis T-44. Lan ing taun 1941, kagetku, wong Jerman ditemoni kanthi t-34-85. Aku umume meneng babagan penerbangan - Yak-50 nglawan pesawat pertanian Polandia.
  10. Yeah
    Yeah 5 Juli 2017 12:01
    +4
    Aku ndeleng sisa-sisa piranti iki urip - pemandangan sing sedhih banget.
    Iku misale jek kula sing apparatus unik iki kudu disimpen lan, yen ora rampung dibalèkaké, banjur paling metu.
    Mobil iki mung nggegirisi nalika sampeyan ndeleng. Akeh sing seneng ngomong babagan pedunung USSR,
    bab "scoops", padha mung ora ngerti apa USSR lan apa wis ngrambah, lan iki kudu ditampilake. Iki minangka unsur nasional
    bangga.
  11. Stalnov I.P.
    Stalnov I.P. 5 Juli 2017 13:53
    0
    Isin, iki sejarah kita, iki pembangunan teknologi, kita kudu nglindhungi lan nuduhake wong enom.
  12. irbis0373
    irbis0373 5 Juli 2017 14:26
    0
    Mobil sing menarik banget. Kanggo wujude, uga dijuluki Serpent Gorynych. Mungkin mung katon luwih dhisik. Sayange yen pameran iki ilang.
  13. Petr7
    Petr7 5 Juli 2017 19:49
    0
    Minangka pameran museum bisa disimpen, nanging ora ana maneh - ora ana Kakaisaran USSR, ana Federasi Rusia. De jure ya penerus, nanging de facto ....
  14. Aviator_
    Aviator_ 5 Juli 2017 20:04
    0
    Piranti kasebut, mesthine kudu disimpen. Aku ora bisa ngomong apa-apa babagan karya filosofis Bartini, misale jek penulis artikel uga ora bisa, nanging ora perlu ngomong babagan karya Bartini babagan fisika. Iki omong kosong biasanipun, diterbitake ing jurnal ilmiah kanggo totohan.
    1. Roman Skomorokhov
      5 Juli 2017 22:32
      -1
      "Efek Bartini" - iku omong kosong? Wah...
      1. Aviator_
        Aviator_ 6 Juli 2017 08:13
        0
        More please, bab kang "Efek". Aku nulis babagan publikasi ing Journal of Theoretical and Experimental Physics (ZhTEF) ing 50s.
  15. yowis
    yowis 5 Juli 2017 21:05
    0
    Bartini minangka jenius lan aristokrat roh, gagasan-gagasane dadi kagungane kabeh manungsa. Yen individu sing sarwa lan bebas gabung karo proyek revolusioner, iki tegese proyek kasebut apik banget. Sawetara kurcaci jahat mbales dendam marang Bartini raksasa. Bartini wasis kanggo mbukak paket dokumen sawise telung atus taun. Dheweke optimistis. Muga-muga naskah kasebut ora kobong.
  16. Gandum
    Gandum 6 Juli 2017 01:27
    0
    Aku ora yakin sing ndadekake pangertèn kanggo mulihake pesawat, yen sampeyan mulihake saben sampel saben desainer pesawat, iku bakal njupuk akeh. Nanging kanggo ngalang-alangi wong kanthi monumen utawa jeneng dalan kanggo pakurmatan, miturut pendapatku, pilihan sing luwih apik.
    Lan umume, miturut pendapatku, aku ora ngerti, museum kudu ditindakake, dudu museum, nanging paling ora eksposisi kanthi busts kabeh desainer pesawat domestik sing misuwur, desainer tank, misil, artileri, kapal.
    lan njupuk anak sekolah ana, ngomong bab wong sing wis kontribusi pinunjul kanggo pembangunan lan panguripan saka fatherland
  17. A. Privalov
    A. Privalov 6 Juli 2017 16:39
    +2
    Nasib jenius ing USSR: 14 Februari 1938, Bartini dicekel NKVD, didakwa duwe hubungan karo "mungsuh rakyat" Tukhachevsky, lan spying kanggo Mussolini. "Troika" diangkat 10 taun ing pakunjaran lan limang - "disqualification". Ing jargon taun-taun kasebut, jinis ukara iki diarani "sepuluh ing untu lan lima ing sungu."
    1. yowis
      yowis 9 Juli 2017 18:54
      0
      Kok ngomong maneh iki? Bartini nggawe pilihan kanthi pangerten sing jero banget babagan kabeh kahanan (lan dheweke ora pindhah menyang Italia minangka dissident utawa ing titik kaping lima).
      1. A. Privalov
        A. Privalov 9 Juli 2017 20:34
        0
        Apa babagan "iku"? Apa pilihan sing ditindakake? Apa emigrasi menyang Italia? Apa sing dissidents lan kaping lima? Apa sing sampeyan omongake, sayang?
  18. artwin
    artwin 9 Juli 2017 14:30
    0
    Mesin temtunipun kudu sijine ing urutan, lan malah ing urutan mabur-ngambang, digunakake apa Master Agung, karya pungkasan, lan sampeyan kabeh babagan .. bali! Isin, isin lan celaan universal :)
  19. psy06
    psy06 9 Juli 2017 19:53
    0
    Kutipan: tlauicol
    - Oh iya Bartini! Sejarah durung ngerti potongan kasebut. Yagene dheweke ora nggawe lokomotif uap GDP kanthi mesin sing kuat ing saben mobil tinimbang kargo - iki apik banget, lan sampeyan bisa nguwasani dhuwit akeh?

    Sampeyan mbingungake tenses lan konsep. Fenomena modern sing disebut "Cutting" ora ana ing USSR.
  20. paling padhang
    paling padhang 9 Juli 2017 20:36
    0
    Warisan saka Red Harrow didhelikake ing mangsa ngarep.
  21. EMAILS
    EMAILS 18 Juli 2017 15:32
    0
    Yeltsin minangka "wong suci" ing taun 90-an .....
  22. pakan
    pakan 13. november 2017 14:11
    0
    Museum kudu dijaga kanthi dhuwit pelanggan lan perusahaan penerbangan. Dheweke entuk bathi - ayo dibongkar, nalika umur tuwa, lan kanggo perawatan.
  23. Kanca Kim
    Kanca Kim 26 Januari 2018 17:43
    0
    Sayange yen ing museum iki akeh pameran sing paling langka nganti pirang-pirang taun (aku ana ing kono ing 2008, ora owah dadi luwih apik wiwit wektu iku) ana ing kahanan sing ala.
    Nanging iki lumrah, anggere Bank Sentral lan pemerintah sregep netepi kewajibane kanggo nglunasi utang AS (sregep angsal sekuritas sing ora dadi mungsuh potensial maneh. kita treasuries).


  24. yeh2
    yeh2 26 Februari 2021 15:58
    +1
    Kutipan saka Torkvat Torkvat
    Sampeyan ngerti kenapa USSR ambruk))) kanggo nambah jumlah kaya ngono)))

    USSR ngentekake kurang saka 7% saka PDB kanggo kabeh sing disebut "omong kosong", lan ambruk finansial amarga kepemimpinan kementerian kanggo sawetara taun ngubur meh kabeh investasi ageng ing lemah, lan iki kira-kira 40% saka PDB. kang aggravated masalah.
    supaya sampeyan ora nyalahake wong-wong mau, luwih becik takon marang Gorbachev, Aliyev, Shevornadze lan liya-liyane apa sing ditindakake sadurunge 85.