Review militèr

Kabar babagan pangembangan kapal pendarat sing janjeni

118
Sawetara taun kepungkur, pangembangan domestik armada pesawat landing minangka salah sawijining topik diskusi. Salajengipun, acara-acara kondhang dumadi, minangka asil pembaharuan kardinal armada kasebut ditundha tanpa wates. Salajengipun, industri galangan kapal ngusulake cara anyar kanggo modernisasi angkatan laut. Yen dileksanakake, Angkatan Laut Rusia bakal nampa sawetara kapal pendarat anyar, sing saiki dikenal kanthi jeneng umum "Surf".


Elinga yen tata letak kapal serbu amfibi sing janjeni saka jinis "Priboy" pisanan ditampilake ing forum militer-teknis "Tentara-2015" rong taun kepungkur. Ing wektu sing padha, karakteristik desain kapal kasebut diumumake. Ing mangsa ngarep, proyek kapal kebangkrutan wis bola-bali dadi subyek pernyataan resmi lan publikasi ing pers. Pameran Angkatan Laut Internasional anyar, sing dianakake ing St. Petersburg, wis dadi acara anyar kanggo laporan babagan kemajuan lan masa depan proyek kapal penyerang amfibi.



Ing tanggal 28 Juni, Igor Ponomarev, Wakil Presiden United Shipbuilding Corporation kanggo pambangunan kapal militer, ngomong babagan kemajuan karya kanggo nggawe kapal pendaratan anyar. Miturut dheweke, pimpinan industri galangan kapal wis duwe sawetara gagasan babagan karya luwih lanjut. Ana pangerten kabeh teknologi utama, lan sinau uga wis diwiwiti. Kajaba iku, bunder sing bisa nggawe kapal sing janjeni ditemtokake. Kapal saka jinis Priboy bisa dibangun ing perusahaan Severnaya Verf, ing Galangan Kapal Baltik utawa ing Sevmash. Kabeh tanduran iki duwe pengalaman ekstensif ing construction saka kapal lumahing.

Ora suwe, rincian anyar babagan karya sing lagi ditindakake dadi dikenal. Ing tanggal 29 Juni, kantor berita TASS nerbitake wawancara karo Sergey Vlasov, Direktur Jenderal Biro Desain Nevsky. Topik obrolan sing ditindakake ing salon IMDS-2017 minangka proyek sing janjeni saka kapal kebangkrutan, sing dianggep minangka tambahan utawa malah panggantos kanggo kapal sing wis ana. Kepala organisasi desain ngumumake sawetara rincian babagan karyane ing bidang kapal pendarat sing janjeni.

Miturut S. Vlasov, kapal pendaratan sing janjeni isih ana ing tahap studi pra-proyek. Ing wektu sing padha, katon persis saka kapal anyar durung ditemtokake. Akeh varian kapal sing dianggep, lan tampilan pungkasan bakal dipilih dening pelanggan. Kepala Biro Desain Nevsky uga nyathet yen bisa nggunakake macem-macem versi kapal pendarat. Sampeyan bisa nggawe kapal operator helikopter, kapal pendaratan universal, utawa dermaga kapal serbu amfibi. S. Vlasov nyaranake manawa pilihan sing paling mungkin yaiku kapal pendaratan universal, kaya Mistral Prancis, nanging duwe sawetara bedane.

Wawancara TASS ngelingi perkembangan anyar Biro Desain Nevsky, sing kasebut ing dokumentasi laporan. Dadi, ing laporan taunan saka biro desain, karya iki disebutake ing nggawe modifikasi anyar saka dermaga kapal dermaga helikopter njanjeni, dicocogake kanggo bisa ing Arktik lan saged landing pasukan langsung ing es. Perpindahan kapal kasebut, kaya sampel dhasar, kudu tekan 15 ewu ton. S. Vlasov nyathet yen biro desain pancen ngembangake kapal kasebut.

Kapal kebangkrutan saka kelas Arktik digawe kanthi inisiatif, njupuk prospek kanggo pangembangan armada. Biro Desain Nevskoye ora bisa ngadeg, lan mulane melu proyek anyar sing ditawakake Angkatan Laut. Miturut direktur umum biro desain, ora ana sing rumit babagan teknologi ing desain kapal pendarat kanggo Arktik. Kanggo ngindhari akibat sing sedhih, kapal kasebut kudu dibedakake kanthi struktur kelas es sing dikuatake.

Laporan sing padha nyatakake proyek-proyek sing ana ing kapal serbu amfibi sing dibangun kanthi basis modul desain universal kanthi pamindahan 10 nganti 35 ewu ton. kurang pamindahan. Minangka diterangake S. Vlasov, asil sing padha bisa dipikolehi kanthi nggunakake volume sing kasedhiya kanthi cara sing beda-beda. Iki sing ndadékaké kanggo pamindahan beda.

S. Vlasov uga nyathet yen sawetara perkembangan Biro Desain Nevsky kalebu ing program persenjataan negara anyar. Ing wektu sing padha, dheweke ora nemtokake proyek sing bakal dikembangake ing mangsa ngarep.

Ing tanggal 30 Juni, informasi anyar muncul babagan cara sing bisa kanggo pangembangan kapal pendarat domestik. Wektu iki Vladimir Pepelyaev, Kepala Departemen Pembuatan Kapal Lanjut saka Pusat Riset Negara Krylov, nyentuh topik penting. Ing kasus iki, ana babagan proyek Surf sing wis kondhang, sing bisa dikembangake lan malah tekan pambangunan kapal. Organisasi riset wis ngevaluasi sawetara fitur proyek anyar, lan uga nemtokake kira-kira pigura wektu lan biaya karya sing dibutuhake.

Miturut V. Pepelyaev, kapal kebangkrutan sing janjeni bakal biaya pelanggan babagan 40 milyar rubel. "Perkiraan" iki kalebu kabeh karya desain sing dibutuhake, pambangunan kapal timbal lan tes sabanjure.

Spesialis uga ngumumake kira-kira istilah kerja yen entuk pesenan. Desain awal, miturut V. Pepelyaev, bakal njupuk kira-kira setahun. Kira-kira nem sasi bakal njupuk preparation sakteruse saka project technical. Sampeyan uga butuh sawetara wektu kanggo nggawe dokumentasi kerja lan desain, sawise konstruksi sing rada dawa diwiwiti. Secara total, paling ora limang taun bakal dilewati saka wiwitan desain nganti penyerahan kapal menyang pelanggan.

Nanging, Pusat Riset Negara Krylov utawa organisasi desain sing gegandhengan durung miwiti nggarap proyek kapal pendaratan amarga ora ana pesenan sing cocog lan spesifikasi teknis. Ing wawancara, V. Pepelyaev ngumumake kemungkinan acara luwih lanjut. Yen Departemen Pertahanan nggawe keputusan kanthi prinsip kanggo miwiti kerja ing mangsa ngarep, banjur ing pungkasan taun Pusat, kanthi kerjasama karo Biro Desain Nevsky, bakal bisa ngrampungake desain awal. Banjur Biro Desain bakal bisa miwiti ngembangake proyek lengkap, miturut konstruksi sing bakal ditindakake.

Kabar babagan pangembangan kapal pendarat sing janjeni


Fitur tartamtu saka proyek saiki bisa nyumbang kanggo ngrampungake karya awal sing relatif cepet. Sajrone IMDS-2017, Vladimir Nikitin, Direktur Umum Pusat Krylov, ujar manawa konsep proyek Surf durung ngalami owah-owahan sing signifikan wiwit presentasi ing pameran Tentara-2015. Nanging, kanthi panyuwunan pelanggan, owah-owahan tartamtu bisa ditindakake kanggo proyek kasebut. Sesuai karo syarat militer, posisi sistem rudal bisa diganti, lan uga bisa nggunakake ramp busur.

Nalika wakil industri galangan kapal ngomong babagan rencana sing wis ana lan cara kanggo ngembangake armada, pimpinan Kementrian Pertahanan tetep bisu. Masalah mbangun kapal pendaratan anyar saliyane sing wis ana asring diangkat ing macem-macem tingkat, nanging durung ana tumindak nyata ing arah kasebut. Komando kasebut ngakoni kabutuhan kapal kasebut, nanging pangembangan proyek lan konstruksi anyar durung diwiwiti. Kajaba iku, saiki ora dingerteni nalika karya kasebut kudu diwiwiti.

Miturut kepala perusahaan pambangunan kapal, sawetara proyèk pambuka saka kapal kebangkrutan janjeni saka macem-macem kelas, beda-beda ing fitur technical lan Kapabilitas, saiki lagi digarap bebarengan. Utamane, Biro Desain Nevskoye wis nggarap sawetara opsi kanggo tampilan kapal kasebut, lan Pusat Riset Negara Krylov terus nduduhake materi ing proyek Priboy lan Avalanche. Usul endi sing bakal disetujoni lan dikembangake kanggo kepentingan Angkatan Laut isih durung dingerteni.

Sing paling dikembangake lan menarik saiki yaiku proyek ing sangisore simbol "Surf". Proyèk iki, sing ngusulake pambangunan kapal pendaratan universal, digawe dening Biro Desain Nevsky sawetara taun kepungkur lan diwenehi ing 2015. Wiwit wiwitan, kapal anyar iki dianggep minangka panggantos kanggo Mistral, sing ora tau ditransfer dening Prancis. Salajengipun, asumsi-asumsi bisa diwiwiti kanggo mbangun kapal anyar, nanging nganti saiki Priboys durung ditetepake utawa malah dipesen.

Tugas kapal kelas Priboy yaiku ndharat pasukan ing pesisir sing dilengkapi lan ora dilengkapi kanthi nggunakake helikopter utawa kapal pendaratan. Kanggo ngatasi masalah kasebut, "Priboy" nduweni fitur khas sing mbedakake saka kapal pendarat domestik liyane. Mangkono, kanggo transportasi lan operasi helikopter serangan lan transportasi, diusulake nggunakake dek penerbangan gedhe, sing manggoni meh kabeh area awak.

Miturut data sing diterbitake, kapal kasebut kudu duwe pamindahan 14 ewu ton, amarga bisa nggawa muatan sing cukup gedhe. Ing kompartemen internal awak ana wilayah sing cukup kanggo ngeterake sawetara rolas kendaraan lapis baja utawa atusan paratroopers. Dimensi dek kasebut bisa ngangkut nganti wolung helikopter lan njamin operasine. AT penerbangan grup iki ngrancang kalebu loro helikopter transportasi lan serangan utawa kendaraan anti-kapal selam. Ing sisih mburi awak, diusulake kanggo nyelehake kamar dermaga sing cocog kanggo ngangkut loro utawa papat kapal pendarat saka jinis sing wis ana. Kapal kasebut mesthine dilengkapi pembangkit listrik turbin gas sing bisa nyedhiyakake kinerja nyopir sing cukup dhuwur.

Kamungkinan nglengkapi kapal kanthi kompleks senjata sing dikembangake kanggo macem-macem tujuan dianggep. Utamane, iki dianggep yen pertahanan udara ing zona cedhak bisa ditindakake kanthi bantuan sistem rudal-gun Pantsir saka modifikasi kapal khusus. Sampeyan kudu nyatet sing presentation resmi saka sistem rudal nimbali udhara njupuk Panggonan sawetara dina kepungkur, kang mimpin kanggo gelombang anyar saka diskusi ing wilayah saka aplikasi, kalebu ing konteks pangembangan armada amfibi. Senjata serangan dhewe, mbokmenawa, proyek kasebut ora nyedhiyakake.

Model kapal Priboy, sing wis dipamerake wiwit taun 2015, nduweni sawetara fitur penting. Dadi, kanggo peralatan disembarkasi, bow ramp lan aft docking chamber bisa digunakake. Sing pisanan bisa digunakake dening kendaraan ngambang kanthi otomatis, dene sing kapindho dirancang kanggo nggarap kapal pendarat. Kajaba iku, pasukan bisa dikirim saka kapal menyang pesisir nggunakake jinis helikopter sing wis ana. Kaya sing wis bola-bali kacathet sadurunge, kabutuhan nggunakake sarana kebangkrutan tartamtu bakal dibahas karo pelanggan. Utamane, topik diskusi kasebut bakal dadi ramp busur, sing perlu kanggo pendaratan peralatan ing sacedhake pesisir.

Saiki, kapal pendaratan "Priboy" mung ana ing wangun dokumentasi kerja lan model pameran. Kahanan kasebut padha karo proyek Avalanche. Proyèk perancang domestik iki nyedhiyakake pambangunan kapal serbu amfibi universal sing luwih gedhe kanthi kinerja sing luwih apik lan kapasitas kompartemen internal sing tambah.

Kanthi dawane kira-kira 200 m lan ambane maksimal luwih saka 30-32 m, kapal Lavina kudu nduweni pamindahan 23-24 ewu ton, kanthi bantuan pembangkit listrik turbin gas, bakal bisa nggayuh kecepatan nganti 24 knot, lan jarak jelajah bakal tekan 6000 mil kanthi otonomi nganti 25-30 dina. Ing kompartemen kargo bisa ngangkut nganti 50 kendaraan lapis baja saka macem-macem kelas. Uga nyedhiyakake transportasi 500-900 paratroopers karo gaman. Klompok penerbangan bakal kalebu 16 helikopter kanggo macem-macem tujuan. Kamar dock bakal ngidini nggunakake jinis prau sing ana lan sing bakal teka. Komplek senjata kasebut bakal kalebu macem-macem sistem kanggo nglindhungi serangan udara.

Miturut lapuran anyar, rancangan lan konstruksi kapal serbu amfibi anyar kalebu ing program persenjataan negara anyar. Miturut macem-macem pratelan lan prakiraan, kapal pisanan saka jinis anyar bisa dibangun ing tengah dekade sabanjure. Kanthi kombinasi kahanan sing sukses, ing taun 2025 Angkatan Laut Rusia bakal nampa timbal lan kapal pendaratan serial pisanan saka jinis anyar.



Saka pungkasan warta iku nderek sing printah saka angkatan laut, sawise sawetara taun sinau pambuka saka masalah, mutusaké kanggo miwiti pangembangan kapal landing janjeni saged nambah klompok ana lan Ngartekno nambah potensial sawijining. Nanging ing wektu sing padha, program anyar durung diwiwiti, mula akeh masalah sing paling penting durung rampung. Bisa ing arah iki paling kamungkinan bakal miwiti taun sabanjuré, bebarengan karo Bukak saka program negara anyar dijadwal kanggo 2018-25.

Nganti saiki, perusahaan pambangunan kapal sing unggul wis nggarap lan menehi departemen militer sawetara pilihan kanggo tampilan kapal kebangkrutan kanthi tujuan siji utawa liyane, beda-beda ing kabeh paramèter utama, kemampuan, lan liya-liyane. Mangkono, printah armada duwe kesempatan kanggo mbentuk syarat dhewe lan milih salah siji opsi ngajokaken sing paling cocog karo syarat-syarat referensi. Kajaba iku, bisa miwiti pangembangan proyek anyar saka awal.

Miturut organisasi desain, kanthi wiwitan pangembangan lengkap salah sawijining proyek sing diusulake, kabeh karya sing dibutuhake, kalebu pambangunan lan uji coba kapal timbal, bakal njupuk paling ora limang taun. Mangkono, ing kerangka program persenjataan negara anyar, bakal bisa mbangun lan ngirim armada ora luwih saka sawetara kapal.

Kabar paling anyar babagan pangembangan kapal kebangkrutan sing janjeni kanggo armada Rusia katon optimis, nanging durung ana alesan sing serius kanggo bungah. Organisasi pambangunan kapal lan desain wis ngrampungake masalah kasebut lan ngusulake pilihan dhewe kanggo kapal sing janji, nanging Kementerian Pertahanan durung miwiti karya lengkap, sing bakal dadi wiwitan konstruksi. Nanging, statement anyar nuduhake yen departemen militèr ngerti kahanan iki lan wis planning kanggo miwiti proyek anyar. Mangkono, pangembangan kapal pendarat sing janjeni bisa diwiwiti ing mangsa ngarep.


Miturut situs web:
http://tass.ru/
http://ria.ru/
http://lenta.ru/
http://interfax.ru/
https://vpk.name/
https://defendingrussia.ru/
http://bastion-opk.ru/
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Wikimedia Commons, Sdelanounas.ru
118 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Larkis
    Larkis 4 Juli 2017 05:58
    +6
    Ana sing ora jelas, banjur analis laut kita ngidoni, apa kanggo Mistral sing dibutuhake, banjur dumadakan dadi sibuk, kaya sing dibutuhake ... Rasane padha kesusu lan ora ngerti apa sing dibutuhake, kaya g . .. nanging ing bolongan ... Ora ana konsep Angkatan Laut sing bisa dingerteni, kabeh mung sedhela, banjur butuh UDC, banjur ora butuh, banjur mbangun kapal induk, banjur ora ... . Salah siji kita kanca karo Amerika, banjur ora ... Kaya penganten, njupuk kula ing marriage yen sampeyan bakal Getun iku.
    1. VadimSt
      VadimSt 4 Juli 2017 08:05
      + 11
      Nalika sampeyan duwe telung puluh rubel ing kanthong sampeyan, sampeyan bakal mikir arep ngombe bir utawa tuku rokok!
    2. cormorant
      cormorant 4 Juli 2017 08:49
      +4
      Ya, dheweke ngidoni utamane ing Internet, lan analis kursi. Aku yakin Angkatan Laut ngerti yen UDC dibutuhake. Nanging kepinginan ora cukup, perlu kanggo alokasi dhuwit saka budget.
      1. Prokletyi Pirat
        Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 10:23
        +4
        Kutipan: kormoran
        Ya, dheweke ngidoni utamane ing Internet, lan analis kursi. Aku yakin Angkatan Laut ngerti yen UDC dibutuhake. Nanging kepinginan ora cukup, perlu kanggo alokasi dhuwit saka budget.

        Iku ora bab dhuwit, nanging bab sabdhoning ekonomi saka UDC, proyèk UDC iki, kaya mistral, ekonomi ora duwe bathi, Ya, padha bisa "mbantu" ngrampungake saperangan misi pertempuran, nanging padha bisa rampung dening cara liyane lan bakal regane luwih murah. Lan ing kene asu kasebut dikubur, Wilayah Moskow ora menehi pesenan amarga ora ana dhuwit kanggo apa sing ditawakake, lan biro desain, uga ora menehi ide kanggo nyuda biaya pangembangan / produksi / operasi. Nanging gambar lan modeling iku kabeh! hi
      2. seos
        seos 4 Juli 2017 10:37
        +4
        Iku mung UDC ora perlu ... utamané kanggo 40 lard ...
        Kekurangan UDC:
        1) dimensi ageng, kalebu dhuwur
        2) Wing Aviation Cilik
        3) Kestabilan tempur nol (ukuran gedhe, sistem rudal pertahanan udara 1, ora bisa nutupi bangkai nganggo perang elektronik)
        4) Ora bisa bebarengan muter peran operator helikopter lan nindakake fungsi liyane, pasokan, kebangkrutan, rumah sakit, lan liya-liyane - iki minangka kapal siji-tugas
        5) Kerentanan dhuwur sajrone operasi pendaratan, amarga kapal 40 yard kudu nyedhaki pesisir kanggo ndharat
        1) Yen sampeyan nggawe UDC, banjur murah banget (1.5 lard) adhedhasar tanker utawa kapal kargo garing kanthi dek - helipad, kaya operator pesawat pengiring Perang Dunia II. Ayo kula ngelingake sampeyan manawa kacepetan Kuzi ing lelungan menyang Suriah yaiku 2 knot, yaiku, mbuwang dhuwit kanggo mesin UDC supaya bisa ngasilake kurang saka 17 knot ora ana gunane - iki minangka kapal kanggo perang lokal. Kaya Ivan Grey sing padha, mung nganggo dek helikopter kaya kapal induk.
        Trough kuwi ora bakal luwih elek tinimbang UDC Avalanche lan Surf (G. padha nanging luwih murah)
        2) Pilihan sing paling larang, nanging uga paling larang - Helikopter perusak (minangka bangunan Jepang) - dheweke uga pimpinan armada, nyedhiyakake fungsi pengintaian jarak jauh lan nutupi flotilla saka kabeh jinis ancaman, iki minangka jinis kapal sing dibutuhake armada, kabeh fungsi lan kemampuane nglengkapi saben liyane - pembawa-perusak helikopter minangka versi kapal perang sing paling siap tempur, utamane yen sayap udara kasebut kalebu "Kataran". Lan sing paling penting, ing ngarsane kapal kasebut, ora perlu kanggo ngrusak jinis "Pimpinan" - nyimpen ing pasuryan tanpa kompromi kekuwatan armada.
        3) A operator Helikopter resik, bisa saka rencana catamaran, mbeta swiwi udhara maksimum bisa kanggo pamindahan sawijining, duwe garis siluman lan senjata pertahanan serius.
        Saenipun, armada perlu kabeh 3 jinis kapal, nanging yen mung industri bisa ngetokake UDC MURAH digawe ing basis saka teknologi gawe kapal sipil karo prices cedhak kapal sipil. Ayo kula ngelingake sampeyan manawa UDC apa wae sing ana ing paprangan minangka fragmen gratis ... mung digunakake ing konflik sing ora bisa dirusak, kaya konflik ing Suriah, yen UDC digunakake ing konflik ing pesisir mungsuh, bakal kelakon. ing pesisir Yaman ... palung kaya ngono ora kena dilebokake ing pesisir mungsuh ...
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 11:12
          +7
          Kutipan saka seo
          Opsi sing paling migunani, nanging uga sing paling larang, yaiku operator kapal perusak-helikopter (minangka bangunan Jepang)

          (kanthi swara sepulchral) Sampeyan bakal weruh, jinis sabanjure "pemusnah sing nggawa helikopter" Jepang bakal nganggo tenaga nuklir, kanthi pamindahan 70 ton. Lan karo bedhil kucing - supaya luwih trep kanggo miwiti helikopter
          1. Alexey R.A.
            Alexey R.A. 4 Juli 2017 13:34
            +2
            Lan dheweke bakal ngarani kanthi gampang lan enak - "Akagi". Utawa Zuikaku. eseman
        2. 27091965i
          27091965i 4 Juli 2017 12:11
          0
          Kutipan saka seo
          Iku mung UDC ora perlu ... utamané kanggo 40 lard ...


          Ya, ora ana sing kudu dirembug, biasane ngomong "bakal kira-kira, nang endi wae, kaya iki". Nalika tetenger digawe, banjur bisa kanggo mbandhingake.
        3. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 4 Juli 2017 12:47
          +3
          Kutipan saka seo
          Opsi sing paling migunani, nanging uga sing paling larang, yaiku operator kapal perusak-helikopter (minangka bangunan Jepang)

          Oh ya ... Jepang mung entuk penghancur paling apik - dawane 248 meter, perpindahan 27 ton, 000 ZAK lan 2 sistem pertahanan udara pertahanan diri (ana sing ngomong babagan stabilitas tempur lan pertahanan udara. eseman ).
        4. Dart2027
          Dart2027 4 Juli 2017 20:39
          +2
          Kutipan saka seo
          Ukuran gedhe, kalebu dhuwur
          Lan ing ngendi sampeyan mikir kanggo push sarana landing? Utawa utawa.
          Kutipan saka seo
          Wing Aviation Cilik
          Kenging punapa?
          Kutipan saka seo
          Kestabilan pertempuran nol (ukuran gedhe, 1 ZRPK, ora bisa nutupi bangkai nganggo perang elektronik)
          Sembarang DK bersenjata lemah lan mbutuhake tutup, nanging ora jelas kenapa sampeyan mutusake babagan perang elektronik.
          Kutipan saka seo
          Dheweke ora bisa bebarengan muter peran operator helikopter lan nindakake fungsi liyane.
          Kenging punapa?
          Kutipan saka seo
          tk 40 kapal lemak kudu nyedhaki dharat kanggo kebangkrutan
          Ing kasunyatan, kauntungan saka UDC dumunung ing kasunyatan sing ora nyedhaki gisik, nanging tetep ngluwihi cakrawala.
          Kutipan saka seo
          iku, nglampahi dhuwit ing Bunch saka mesin kanggo UDC supaya bisa reap ing 30 knots
          Nyatane, kacepetan maksimum UDC yaiku 20-21 knot.
          Kutipan saka seo
          Helicopter destroyer (minangka bangunan Jepang)
          Dadi iki UDC. Sampeyan ora ndeleng jeneng, nanging ing karakteristik kinerja.
    3. Bad_gr
      Bad_gr 4 Juli 2017 12:28
      +2
      Quote: Larkis
      spat, apa kanggo Mistrals dibutuhake, banjur padha dumadakan dadi preoccupied, kaya kita kudu ... T

      Padha ngidoni ing Mistral, lan ora ing kapal landing. Mistral, sing digawe miturut standar sipil, ing versi tropis (kanthi upaya kanggo adaptasi karo kabutuhan lor), kanthi kebangkrutan sing over-the-horizon, sing kita ora duwe peralatan - kita ora butuh. iku. Nanging kasunyatan manawa kita ora duwe kapal kanggo operasi landing wis suwe banget.
    4. g1v2
      g1v2 4 Juli 2017 14:37
      +1
      Iki kabeh sedhela kanggo analis. Kasunyatan bilih kita perlu udk dhewe wis dikenal kanggo dangu. Mistrals pecah - sampeyan butuh versi sampeyan dhewe. Maskapai pesawat kasebut minangka kekarepan lan upaya para pangembang kanggo promosi MO kanggo kontrak sing enak.
      Pitakonan mung pilihan sing bakal dipilih udk - Surf cilik utawa Avalanche gedhe. Secara teoritis luwih apik Surf. Bisa dibangun luwih cepet, luwih murah lan kanthi jumlah sing luwih gedhe. Kajaba iku, mbutuhake slipways kapasitas mbeta ngisor. Surf ing babagan pamindahan rada gedhe tinimbang Atlantes, Avalanche ukurane Orlan. Tch Surf luwih gampang dilebokake ing stream. Nanging umume xs. Sayange, kaya jaran ora muter ing kana. Ora bakal ana 5 taun - paling apik, armada bakal nampa kapal pisanan ing 8-9 taun.
      1. Prokletyi Pirat
        Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 16:13
        0
        mbiyen BDK wis dipasang, saiki nang endi? Lan padha nggawe akeh pangertèn?

        PMSM nganggep manawa perlu kanggo nindakake modernisasi galangan kapal, yaiku, nggawe siji proyek galangan kapal kanthi 2-3 dermaga garing sing ditutupi ing sangisore 400m * 100m lan crane gantry lan gudang, banjur ngumpulake kapal saka blok sing wis rampung kanthi kabeh. prasarana. Nalika mbangun ing siji dermaga, sijine salah siji "panamax anyar" utawa sawetara frigates utawa akeh corvettes. Nalika iku rega bakal mudhun lan wektu konstruksi bakal suda.
    5. Dart2027
      Dart2027 4 Juli 2017 20:31
      0
      Quote: Larkis
      banjur analis angkatan laut kita idu, apa kanggo Mistral sing dibutuhake, banjur dumadakan dadi sibuk, kaya sing perlu.

      Iku mung kena sawetara kanggo cepet - "carane kita tuku saka Prancis."
      Lan padha wanted kanggo mbangun UDC bali ing USSR, nanging ora duwe wektu.
      1. vladimir1155
        vladimir1155 5 Juli 2017 10:55
        0
        Dheweke ora pengin UDC ing USSR, nanging padha mbangun, banjur ngidoni, dheweke dadi yakin yen ora ana gunane lan efektifitas pertempuran sing kurang sing ana gandhengane karo kelangsungan urip sing kurang lan nulis kanthi cepet supaya mripate ora dadi callous.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 11:34
          0
          mangga nunjukake jeneng proyek "UDC Soviet" sing "dibangun".
          1. vladimir1155
            vladimir1155 6 Juli 2017 10:46
            0
            https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%BD%
            D0%B8%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4_(%D0%BF%D1%80
            %D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%
            D0%BE%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D1%80%D0%B5%
            D0%B9%D1%81%D0%B5%D1%80)
        2. Dart2027
          Dart2027 5 Juli 2017 19:40
          +1
          Kutipan: vladimir1155
          Dheweke ora pengin UDC ing USSR, nanging padha mbangun, banjur ngidoni

          Oh tenan? Lan apa UDCs iki?
          1. vladimir1155
            vladimir1155 6 Juli 2017 10:48
            0
            cruiser anti-kapal selam Leningrad
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 14:35
              0
              iku UDC utawa cruiser anti-kapal selam? lol
              UDC iku kapal kaya UDC: tarava \ vasp i.e.
              1) dek penerbangan kanthi ukuran maksimal
              2) dermaga kanggo landing craft
              3) volume sing cukup gedhe kanggo kendaraan lapis baja / amunisi / penerbangan
              4) papan kanggo ndandani lan pangopènan peralatan (tanah / penerbangan) uga wong (rumah sakit)
              5) kontrol kompleks

              Inggih, ngendi iku kabeh ing Leningrad?
            2. Dart2027
              Dart2027 6 Juli 2017 19:21
              0
              Kutipan: vladimir1155
              cruiser anti-kapal selam Leningrad

              Sampeyan ora ngerti prabédan antarane kapal anti-kapal selam lan landing?
              Miturut cara, "Leningrad" tindak kanggo 2 taun lan decommissioned ing 90s.
  2. kugelblitz
    kugelblitz 4 Juli 2017 06:39
    0
    Bentenipun utama saka Misral menarik, pembangkit listrik turbin gas, lan dudu generator diesel lan azipods.
  3. Andrey saka Chelyabinsk
    Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 07:08
    +4
    Krylovtsy, kaya biasane, diobong nganggo napalm. Mulane kudu nggawe dek penerbangan "landhep" ing irung?
    1. Serg65
      Serg65 4 Juli 2017 07:57
      +7
      hi Sugeng rawuh Andrey!
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Mulane kudu nggawe dek penerbangan "landhep" ing irung?

      Maksudmu kenapa? Kanggo mabur liwat puncak gelombang, nyusul helikopter landing! Mungsuh ing trenches nunggu helikopter, lan banjur UPS ... nifiga dhewe UDC ON THE HEAD!!!!!! Surprise iku adhine kamenangan!!!! keprungu
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 08:09
        +1
        Sugeng siang, Sergey! hi ombenan
        Kutipan: Serg65
        Kanggo mabur liwat puncak gelombang, nyusul helikopter landing!

        Ahhh ... Yaiku, iki minangka perusak penyamaran lawas ...
        Kutipan: Serg65
        Surprise iku adhine kamenangan !!

        Ing kasus iki, tinimbang ibu mertua ragad :)))
        1. Serg65
          Serg65 4 Juli 2017 08:12
          +3
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Ing kasus iki, tinimbang ibu mertua ragad :)))

          Nah, ragad ora seneng karo mertua! ombenan
    2. cormorant
      cormorant 4 Juli 2017 08:38
      0
      Aku ora kritis kanggo operator helikopter duwe dek sempit ing busur. Irung iki, kaya-kaya, ora perlu kanggo njupuk turntable.
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 08:52
        +3
        Kutipan: kormoran
        Aku ora kritis kanggo operator helikopter duwe dek sempit ing busur. Irung iki, kaya-kaya, ora perlu kanggo njupuk turntable

        Ukuran dek penerbangan yaiku alpha lan omega saka operator pesawat; nyatane, saben meter dicet lan dianggep ana. Helikopter lan, umume, pesawat apa wae bisa dilayani (isi bahan bakar, suspensi persenjataan) mung ing dek penerbangan, ora mungkin ing hangar amarga alasan keamanan. Inggih, sampeyan bisa ndeleng - klompok udhara wis ngumumake 16 helikopter, lan ana 8 kursi ing dek, i.e. setengah saka klompok udara bisa dilakokno bebarengan. Lan sampeyan ngomong - dek cukup
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 4 Juli 2017 14:07
          +1
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Helikopter lan, ing umum, pesawat apa wae bisa dilayani (isi bahan bakar, suspensi persenjataan) mung ing dek penerbangan, ora mungkin ing hangar amarga alasan keamanan.

          Nalika padha nulis ing Pesawat Carrier Flight lan Hangar Deck Fire Protection: Sajarah lan Status Saiki - ing hangar, sampeyan bisa ngisi bahan bakar lan nyumerepi amunisi, nanging mung kanthi ati-ati. eseman
          Paling, kamungkinan iki structurally kasedhiya - iku ora kanggo apa-apa sing padha "Nimitz" ing hangar ana 5 elevator kanggo senjata (Fig. 27) lan 7 kolom loro-selang saka sistem CZT (Tabel 2). Kanggo mbandhingake, ana 14 speaker kasebut ing dek penerbangan.
          1. Andrey saka Chelyabinsk
            Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 14:52
            +1
            Kutipan: Alexey R.A.
            Kaya sing dikandhakake ing Pesawat Carrier Flight lan Hangar Deck Fire Protection: Sejarah lan Status Saiki - ing hangar sampeyan bisa ngisi bahan bakar lan nyumerepi BC, nanging mung kanthi ati-ati.

            Iku bisa karo wong-wong mau, lan padha ora nindakaken piyambak, minangka adoh aku ngerti :)))) Nanging ing negara kita misale jek karekotically dilarang, kang umume bener.
            1. Alexey R.A.
              Alexey R.A. 4 Juli 2017 16:59
              +1
              Quote: Andrey saka Chelyabinsk
              Dheweke duwe - bisa, lan dheweke ora nindakake dhewe, sabisa aku ngerti :))))

              Ing wektu tentrem, ya. Nanging ing mangsa perang utawa ing acara saka intensitas dhuwur saka sorties, iki bisa (kanthi urutan lan ing tanggung jawab saka komandan) - prosedur wis diwènèhaké ing Naval Air Training and Operating Procedures Standardization (NATOPS) Manual:
              Tokoh 40 nuduhake yen, yen perlu, iku diijini kanggo pesawat dimuat karo ordnance ing dek hangar. Biasane sampeyan ora bakal mbukak utawa nyerang ordnance ing dek hangar.
              Nanging, ing kontingensi perang, utawa ing operasi pertempuran dhuwur utawa dhuwur-tempo, komandan bisa menehi wewenang kanggo loading lan mogok-mudhun saka ordnance ing pesawat ing dek hangar.

              Nanging, watesan tetep - ing hangar, ing kahanan normal, sampeyan ora bisa nyumerepi UR lan NAR. Yaiku, kabeh sing duwe mesin roket biasane dilarang digantung ing hangar. Nanging ing tangan liyane, pesawat karo BP kuwi bisa disimpen ing hangar (ing kasus pembatalan penerbangan), lan uga ing hangar sampeyan bisa mbusak UR lan NAR saka hangers.
              Malah kanthi wewenang komandan, sawetara larangan isih ditrapake. Loading roket utawa pluru ora diijini. Nalika sampeyan ora bisa mbukak rudal utawa roket ing dek hangar, sampeyan bisa ninggalake pesawat ing basis contingency dimuat karo roket utawa pluru ing dek hangar kanggo stowage sauntara.

              Nanging ora mung iku: yen sampeyan ora bisa, nanging pancene pengin, sampeyan bisa. Miturut cathetan ing tabel suspensi PSU ing NATOPS, UR lan NAR isih bisa dilereni soko tugas ing hangar. Nanging mung nundha sacara mekanis - operasi luwih lanjut dilarang (awu Forrestal isih nuthuk ing atine).
              Rudal sing diluncurake kanthi udhara biasane ora bakal dimuat ing dek hangar kajaba yen ana komitmen operasional. Komandan perwira bisa menehi wewenang loading rudal ing dek hangar mung nganti titik lampiran mechanical saka gegaman kanggo nguripake / rak sesuai karo tata cara diwènèhaké ing gegaman NAVAIR cocok / dhaftar loading nyimpen.

              Kanthi bahan bakar, gambar kasebut padha:
              Dek hangar bakal digunakake mung ing kasus khusus.
              1. Andrey saka Chelyabinsk
                Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 17:50
                0
                Matur nuwun! Aku duwe buku iki, nanging ing ngendi aku bisa sinau terjemahan ... dadi, aku nggunakake gambar
              2. Prokletyi Pirat
                Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 18:08
                +1
                Aku duwe pitakonan kanggo sampeyan wiwit maca dokumen, apa larangan ing pangopènan nang hangar duwe alesan mung kanggo operasi saka unit sumber daya lan ignition saka bahan bakar? utawa ana liyane? Contone, pemanasan mesin pesawat sadurunge kerja?

                Aku uga takon yen ing -20 ing segara, lan ing segara, sampeyan ora tenan ngawula pesawat ing dek, nanging ing hangar, ing anget lan tanpa angin lan es, iki prakara temen beda. pengin njlentrehake yen ana alesan liyane kanggo ora pangopènan pesawat nang hangar? (dheweke duwe kabeh pengalaman luwih akeh tinimbang ing Federasi Rusia)
                1. Alexey R.A.
                  Alexey R.A. 4 Juli 2017 18:23
                  +5
                  Iku mung bisa lan perlu kanggo ngawula LA AV ing hangar. Bener, kabeh listrik, elektronik, hidrolik lan mekanik ing papan dilayani ing hangar - TECH AV lenggah ing sangisore atap. eseman

                  Ing hangar, ing kahanan normal, mokal kanggo ngisi bahan bakar pesawat, nyumerepi amunisi lan miwiti mesin ing mobil sing ngadeg ing hangar.
                  В mboten umum kahanan, iku mokal mung kanggo miwiti mesin - kabeh liya bisa ing tanggung jawab saka komandan.
                  Kajaba iku, sanajan mesin, ora kabeh gampang banget - ing sisih mburi hangar, ing potongan mburi, ana "zona panas" khusus kanggo mriksa operasi mesin sing wis ngalami MOT.
                  1. Prokletyi Pirat
                    Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 19:34
                    0
                    sing. kabeh larangan iku sejatine sifate kanggo safety lan padha duwe, uh, carane nelpon iku, uga, "pertempuran" meaning, i.e. saka titik tampilan saka nggunakake pertempuran pesawat, padha perlu kanggo ngurangi losses rasah sak darurat, lan ora kanggo mesthekake sortie dhewe.
                    Apa aku ngerti kanthi bener?
    3. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 4 Juli 2017 14:13
      +3
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Krylovtsy, kaya biasane, diobong nganggo napalm. Mulane kudu nggawe dek penerbangan "landhep" ing irung?

      Sampeyan isih takon - kenapa, ing ngarsane kamar docking buritan, sampeyan uga kudu nggawe ramp ing busur? ngguyu
      1. Andrey saka Chelyabinsk
        Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 14:54
        0
        Kutipan: Alexey R.A.
        Sampeyan isih takon - kenapa, ing ngarsane kamar docking buritan, sampeyan uga kudu nggawe ramp ing busur?

        Itit, ngguyu lan aku ora weruh ombenan Nanging sing pasti, ramp.... wassat
        Kita kudu ndeleng kanthi cetha - bisa uga kapal selam? :))))
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 4 Juli 2017 17:23
          +1
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Itit, ngguyu lan aku ora weruh ombenan Nanging sing pasti, ramp.... wassat

          Duc ... sawise ramp ing Ivan Tarava sing nggumunake aku, piye wae aku wis biasa langsung ndeleng busur proyek DC anyar. Lan firasatku ora ngapusi aku ... eseman
          Quote: Andrey saka Chelyabinsk
          Kita kudu ndeleng kanthi cetha - bisa uga kapal selam? :))))

          Utawa kapal kanthi prinsip pangopènan dinamis. eseman
    4. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 16:16
      0
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Krylovtsy, kaya biasane, diobong nganggo napalm. Mulane kudu nggawe dek penerbangan "landhep" ing irung?

      Ayo, iki ora sing paling menarik, ngendi stabilisator pitching?
    5. Dart2027
      Dart2027 4 Juli 2017 20:40
      0
      Quote: Andrey saka Chelyabinsk
      Mulane perlu kanggo nggawe dek penerbangan "landhep" ing irung

      Mripatku tansah lara yen nyawang modele.
  4. NUR
    NUR 4 Juli 2017 07:32
    +2
    Iku katon kaya wesi, mbok menawa kanggo seaworthiness luwih. Mbokmenawa, kapal landing gedhe lan medium dibutuhake, BDK wis lawas lan ora cukup kanggo mindhah pasukan lan sarana sing signifikan ing ngendi wae.
    1. vladimir1155
      vladimir1155 5 Juli 2017 11:04
      0
      BDKs Polandia-dibangun kudu isih ngawula 20 taun, 4 construction USSR bisa decommissioned ing dasawarsa sabanjuré, nanging padha entuk siji piala ing Crimea lan loro lagi ing construction, supaya BDKs anyar ora perlu, ing kasus nemen, siji liyane Gren bisa. dadi manja , yen sampeyan nulis mati papat lawas
  5. Stirbjorn
    Stirbjorn 4 Juli 2017 08:48
    +2
    Miturut V. Pepelyaev, kapal kebangkrutan sing janjeni bakal biaya pelanggan babagan 40 milyar rubel. "Perkiraan" iki kalebu kabeh karya desain sing dibutuhake, pambangunan kapal timbal lan tes sabanjure.
    Ing tingkat lawas, iki minangka rega kontrak lengkap kanggo 2 Mistral, kanthi latihan kru lan transfer teknologi! Lan padha uga ngandika egsperd lokal sing rega Prancis dhuwur banget wassat
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 09:08
      +3
      Kutipan: Stirbjorn
      Ing tingkat lawas, iki minangka rega kontrak lengkap kanggo 2 Mistral, kanthi latihan kru lan transfer teknologi!

      a) Ora ana teknologi pederach.
      b) Nilai kontrak kanggo 2 mistral yaiku 1,2 milyar euro. Ing wulan Juni 2011, euro regane 40 rubel, yaiku. 48 milyar ing dhuwit lawas
      c) Nilai kontrak saiki - 40 milyar rubel - kurang saka 600 yuta euro, i.e. kaping pindho luwih murah tinimbang Prancis. Napa sampeyan mbandhingake 40 milyar rubel ing 2001 lan 40 milyar rubel ing 2017 minangka misteri kanggo aku. Utawa apa sampeyan mikir yen wiwit 2011, rega rubel ing Rusia tetep ing tingkat 2011? Nyuwun
      d) Kita duwe 40 milyar - iki regane ora mung konstruksi nanging uga pangembangan kapal. Prancis duwe rega serial
      Kutipan: Stirbjorn
      Lan egsperd lokal uga ngomong

      Pracaya utawa ora, dheweke isih duwe pendapat sing padha. Aku bakal pitutur marang kowe luwih akeh - ing kurs rubel lawas (ngomong, yen kita njupuk USSR) 75 kopecks saben dollar, lan ing prices banjur ($ 3 milyar - construction saka Nimitz-jinis pesawat, kita 40 milyar rubles. bisa digunakake kanggo mbangun 17 operator pesawat nuklir! wassat ngguyu
      1. Stirbjorn
        Stirbjorn 4 Juli 2017 10:13
        +4
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        a) Ora ana teknologi pederach.

        Nalika ngrampungake kontrak Mistral, Prancis nyerahake menyang Rusia kabeh teknologi sing dikarepake, Anatoly Isaikin, kepala Rosoboronexport, ngandika ing pameran udara Le Bourget, Senin.
        "Sisih Prancis nransfer kabeh teknologi, kalebu sistem Zenith-9 (Zenith-9), lan loro liyane," ujare Isaikin.
        Transfer rong sistem komando lan kontrol standar NATO menyang Rusia minangka titik paling kontroversial ing negosiasi sing terus-terusan. Kita ngomong babagan sistem informasi lan kontrol pertempuran Zenith-9 lan sistem komando lan kontrol SIC-21 kanggo sambungan (armada). Ing wektu sing padha, Zenith-9 nyebabake debat sing paling panas, militer Prancis banget nolak transfer menyang Rusia.
        RIA Novosti https://ria.ru/defense_safety/20110620/390588171.
        html
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        c) Nilai kontrak saiki - 40 milyar rubel - kurang saka 600 yuta euro, i.e. kaping pindho luwih murah tinimbang Prancis. Napa sampeyan mbandhingake 40 milyar rubel ing 2001 lan 40 milyar rubel ing 2017 minangka misteri kanggo aku. Utawa apa sampeyan mikir yen wiwit 2011, rega rubel ing Rusia tetep ing tingkat 2011?
        40 milyar ing 2014 lan 2017, prices mundhak (Aku ngomong kaya konsumen biasa), nanging aku ora krungu sing biaya mbangun kapal padha lan kothak meter tambah - kontrak, dening pinten, aku ngerti, padha ora. direvisi!
        Quote: Andrey saka Chelyabinsk
        d) Kita duwe 40 milyar - iki regane ora mung konstruksi nanging uga pangembangan kapal. Prancis duwe rega serial
        Apa proyek sing angel banget? Njupuk menyang akun kasunyatan sing dokumentasi ditransfer menyang Mistral - lan banjur, iki Piece saka barang, iku ora kasunyatan sing ana perlu kanggo luwih saka 2-4 UDCs, nanging aku ngelingake sampeyan sing 2 liyane Mistrals padha mestine. , yen perlu, dibangun ing galangan kapal kita, kanthi lisensi
        1. Andrey saka Chelyabinsk
          Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 10:35
          +1
          Kutipan: Stirbjorn
          "Sisih Prancis nransfer kabeh teknologi, kalebu sistem Zenith-9 (Zenith-9), lan loro liyane," ujare Isaikin.

          Ya, ujare. Mung Zenith ora tau dipasrahake marang kita
          Kutipan: Stirbjorn
          40 milyar ing 2014 lan 2017,

          ora ing 2014, nanging ing 2011, nalika kontrak ditandatangani
          Kutipan: Stirbjorn
          nanging aku wis ora krungu sing biaya mbangun kapal padha lan pl wis tambah - kontrak, dening pinten, Aku ngerti, durung direvisi!

          Sampeyan durung krungu, amarga wutah inflasi wiwitane diselehake ing kontrak kanthi ukuran sing cukup gedhe - saka 5 nganti 8 persen saben taun. malah njupuk 6% saben, kontrak ruble ing 2017 bakal 42% luwih larang tinimbang kontrak sing padha rampung ing 2011. Lan liyane, ana uga mekanisme revisi rega kanggo kontrak multi-taun.
          Kutipan: Stirbjorn
          Apa proyek sing angel banget?

          Cukup ya.
          1. Stirbjorn
            Stirbjorn 4 Juli 2017 11:31
            +1
            Quote: Andrey saka Chelyabinsk
            Sampeyan durung krungu, amarga wutah inflasi wiwitane diselehake ing kontrak kanthi ukuran sing cukup gedhe - saka 5 nganti 8 persen saben taun. malah njupuk 6% saben, kontrak ruble ing 2017 bakal 42% luwih larang tinimbang kontrak sing padha rampung ing 2011. Lan liyane, ana uga mekanisme revisi rega kanggo kontrak multi-taun.

            Inggih, sawayah-wayahipun, Prancis ngasilake dhuwit ing 2015, mung sing ditampa wiwit 2011, ora ana inflasi sing dianggep, malah euro.
            Banjur apa gunane ruble sing murah - kaya sing diklaim manajemen kita, yen inflasi isih ana. Lan produk kita, saka sudut pandang dolar, ora tiba ing rega, kaya sing sampeyan ngerteni
            Dene Zenith, aku ora nemokake informasi sing ora tau dipasrahake marang kita. Kajaba iku, sanajan lagi dibangun, aku krungu manawa para insinyur kita wis kenal karo dheweke - iki kabeh, nyatane, ditulis ing kontrak kasebut. Ing tahapan - yaiku, panggung dibayar, ana sing ditampa minangka respon. Aku ora weruh masalah.
            1. Andrey saka Chelyabinsk
              Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 12:05
              +1
              Kutipan: Stirbjorn
              Inggih, sawayah-wayahipun, Prancis ngasilake dhuwit ing 2015, mung sing ditampa wiwit 2011, ora ana inflasi sing dianggep, malah euro.

              Iki ora mengaruhi biaya komparatif kapal kita lan Prancis kanthi cara apa wae.
              Kutipan: Stirbjorn
              Banjur apa gunane ruble sing murah - kaya sing diklaim manajemen kita, yen inflasi isih ana.

              Keuntungan mung jangka pendek, amarga drawdown saka ruble marang dollar rauh nimbulaké tambah inflasi lan Tambah ing prices tuku kanggo perusahaan sembarang. Ora suwe perusahaan dhewe kepeksa mundhakake rega. Umumé, kabeh game iki karo dollar mung kanggo nyimpen budget, Aku wrote bab iki ing artikel pungkasan.
              Kutipan: Stirbjorn
              Dene Zenith, aku ora nemokake informasi sing ora tau dipasrahake marang kita

              Dear Rudolf mangsuli sampeyan ing ngisor iki. Offhand - sampeyan bisa maca ing kene http://iz.ru/news/573066 So-so sumber, nanging aku ora serius nggoleki, aku mung googled dicokot
              Kutipan: Stirbjorn
              Kajaba iku, sanajan lagi dibangun, aku krungu manawa para insinyur kita wis kenal karo dheweke - iki kabeh, nyatane, ditulis ing kontrak.

              Familiarization familiarization beda. Aku bisa teka ing pameran lan njaluk kenalan karo Shell ME padha - nanging iki tegese aku duwe teknologi produksi sawijining?
              1. Fei_Wong
                Fei_Wong 4 Juli 2017 17:33
                +1
                Familiarization familiarization beda. Aku bisa teka ing pameran lan njaluk kenalan karo Shell ME padha - nanging iki tegese aku duwe teknologi produksi sawijining?

                Paling pelaut kita bisa mbukak kabeh sing ora dilas saka salah sawijining Mistral.
            2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. Prokletyi Pirat
        Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 10:28
        +1
        mung rega mistral "nyata" lan surfing "dijupuk saka langit-langit" amarga ora bisa ngetung biaya nyata saka model ...
        1. Serg65
          Serg65 5 Juli 2017 08:28
          +2
          Quote: Prokletyi Pirat
          mung rega mistral "nyata" lan surfing "dijupuk saka langit-langit" amarga ora bisa ngetung biaya nyata saka model ...

          ngguyu Apa sampeyan ora ngerti kalkulator?
  6. Paul Zewike
    Paul Zewike 4 Juli 2017 11:57
    0
    Mangga kula matur, napa irungipun mancung? Sawise kabeh, area dek wis suda. Bisa uga migunani.
    1. Andrey saka Chelyabinsk
      Andrey saka Chelyabinsk 4 Juli 2017 12:29
      +2
      Mung model digawe nganggo kapak lan ibune wong ...
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Alexey R.A.
          Alexey R.A. 4 Juli 2017 17:56
          +1
          Kutipan saka rudolf
          Lan supaya kamardikan iki paling sethithik cocog karo owah-owahan nyata lan pamindahan, padha mbokmenawa njupuk sawetara project padha gagal saka kaping Uni minangka basis. Mung minangka dhasar kanggo diskusi.

          Duc ... proyek sing padha saka jaman Uni ("Ivan Tarava") ora duwe dek penerbangan ing irung - ana menara lan mesin kapal liyane, utawa AK-130 umume.
          1. Komentar wis dibusak.
    2. Fei_Wong
      Fei_Wong 4 Juli 2017 17:36
      +1
      Paling kamungkinan, irung banget, pigura daya ora bakal narik beban tambah tanpa redesign serius.
      Ya, utawa bisa uga ana sing mutusake manawa "mobil balap" kasebut (kanthi 24 knot, ha ha) bakal ngrusak aerodinamika.
  7. A1845
    A1845 4 Juli 2017 12:34
    0
    Dadi, kanggo peralatan disembarkasi, bow ramp lan aft docking chamber bisa digunakake. Sing pisanan bisa digunakake dening kendaraan ngambang kanthi otomatis, dene sing kapindho dirancang kanggo nggarap kapal pendarat. Kajaba iku, pasukan bisa dikirim saka kapal menyang pesisir nggunakake jinis helikopter sing wis ana.
    ta tse w "Mitrofan Moskalenko"! eseman
    Kapal kasebut mesthine dilengkapi pembangkit listrik turbin gas
    kabeh pangarep-arep kanggo wong lanang saka Saturnus nglirik
  8. serpihan
    serpihan 4 Juli 2017 16:31
    +2
    Obrolan kosong. Apa kapal landing gedhe bisa kita pirembagan bab yen Rusia ora duwe kapal pengiring anyar kanggo wong-wong mau, ing jumlah sing dibutuhake. Sampeyan kudu wis dibangun paling 12 fregat anyar, lan paling 4 pangrusak anyar, sadurunge gagap babagan Mistrals domestik.
  9. Bastinda
    Bastinda 4 Juli 2017 18:02
    +2
    "Dadi, ing laporan taunan biro desain, karya kasebut disebutake babagan nggawe modifikasi anyar saka kapal dermaga sing nggawa helikopter sing janjeni, diadaptasi kanggo kerja ing Arktik lan bisa ndharat pasukan langsung ing es. kapal kasebut, kaya sampel dhasar, kudu tekan 15 ewu ton. S. Vlasov nyathet yen biro desain pancen ngembangake kapal kasebut.
    1 pitakonan: Apa kanggo kebangkrutan es? Ing Arktik?
    Pitakonan 2: Ing endi kapal landing bisa digunakake?
    Aku bakal nyoba kanggo njawab sing nomer loro dhewe. Mung marang negara-negara sing paling ringkih, ing ngendi kabeh ditindhes. Yen katon, sampeyan bisa duwe saperangan - telung UDC ing Segara Ireng, Segara Kaspia, ing bioskop liyane, mung ora ana tugas kanggo wong-wong mau. Landing ing China? Jepang? Norwegia? Eropa? Kanggo Alaska!!! Utawa kabeh padha, kanggo mburu bruwang kutub?
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 4 Juli 2017 19:43
      0
      ANA AKEH IKI! utamané nalika ngleksanakake tiltrotor transportasi militèr kaya osprey (iki dhuwur saka "kabingahan").
      Contone, siji UDC ukuran tarava (ora bakal bingung karo pamindahan!), Kanthi model konseptual lan teknis sing dikembangake kanthi bener (model UDC), bakal nyedhiyakake PLO / PKO ing kabeh Segara \uXNUMXb\ uXNUMXbOkhotsk, mbandhingaké iki karo "siji UDC" utawa "rolas cruisers / pangrusak / PLO corvettes \ PKO".

      Nanging ing tangan liyane, ana sethitik pangertèn saka "surfing", cilik banget.
      1. Bastinda
        Bastinda 4 Juli 2017 19:53
        +1
        Lan karo sapa, ing Segara Okhotsk, kanggo perang? Jepang dadi pengikut setia AS, yen perang karo Jepang lan AS, kenapa UDC? Where kanggo ndharat landing? Ana target ing Black lan Caspian.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 00:04
          0
          Kutipan saka Bastinda
          Where kanggo ndharat landing?

          UDC ora mung bisa daratan pasukan, ora kaya BDK ....
          Kutipan saka Bastinda
          Lan karo sapa, ing Segara Okhotsk, kanggo perang?

          Inggih, contone, kita kudu nyegah mungsuh saka entuk pijakan ing pulo kanggo mesthekake dalane kapal selam kita menyang Samudra Pasifik. Lan kapal lan kapal selam mungsuh bakal nglawan kapal selam kita, lan paling gampang kanggo nggunakake UDC kanggo ndeteksi, lan rudal bisa diluncurake sanajan saka jarak 3000 km, sing utama yaiku golek target, lan ing kene UDC duwe kauntungan amarga keunggulan kualitatif lan kuantitatif ing LA...
          1. Bastinda
            Bastinda 5 Juli 2017 08:29
            +2
            1. Sapa mungsuhe? Jepang lan AS?
            Banjur kenapa dheweke butuh pulau kanggo mburu kapal selam? Ing ngarsane AUG, UDC kita ora ana apa-apa ... lan ora nglilani menyang segara - luwih gampang lan luwih murah kanggo nyebar tambang ing antarane pulo kasebut.
            2. China?
            Apa China duwe tujuan kanggo kapal selam nuklir kita?
            3. Jaran bunder ing vakum?
            Banjur mesthi sampeyan bener.
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 12:01
              0
              Kutipan saka Bastinda
              1. Sapa mungsuhe? Jepang lan AS?
              Banjur kenapa dheweke butuh pulau kanggo mburu kapal selam? Ing ngarsane AUG, UDC kita ora ana apa-apa ... lan ora nglilani menyang segara - luwih gampang lan luwih murah kanggo nyebar tambang ing antarane pulo kasebut.

              1) jalur ing antarane pulo kasebut minangka "bottleneck" kanggo mblokir, sampeyan butuh tambang, nanging kanggo nyelehake tambang kasebut sampeyan butuh kapal utawa kapal selam, lan mung sistem pertahanan udara sing padha (DRLO) lan PLO bakal ndeteksi, lan banjur pluru dibukak saka UDC ing tip karo pesawat, Ing wektu sing padha, overdosis pluru iki bakal pas menyang UDC, Boten kados corvettes / destroyers / cruisers sing kudu bali menyang port kanggo replenish SM. Kajaba iku, luwih akeh pesawat bakal cocog karo UDC, mula ukuran lan kapadhetan wilayah sing dipriksa bakal luwih gedhe. Kajaba iku, luwih akeh bahan bakar kanggo pesawat, produk kanggo kru, lan liya-liyane bakal cocog karo UDC. mulane, UDC bakal bisa ngrampungake misi pertempuran maneh.
              1.1) Kita luwih maju, tambang wis disetel, nanging ora ana penylametan pulo kasebut. Apa sing bakal ditindakake Angkatan Laut Rusia? Bener ngirim mineweepers lan nggawe wacana, Kanggo nutupi minesweepers, maneh, sampeyan kudu PKO / PLO, lan kene maneh UDC, sampeyan isih perlu pertahanan udara lan kene maneh UDC, nanging wis ing dek ana S-300 \ 400, lan yen sampeyan isih nggawe pejuang VTOL kanggo ngusir mungsuh AWACS, banjur langit wis rampung kita.
              1.2) lan saiki sing paling menarik yaiku mungsuh ngrebut pulo kasebut lan digali ing kana, minangka asil, Angkatan Laut saiki ora bakal bisa nindakake operasi amfibi lan ngusir mungsuh, amarga ora ana UDC, lan aku ora perlu ngomong bab BDKs kita, padha bakal numpes sadurunge ndharat peralatan .. .
              1. Bastinda
                Bastinda 5 Juli 2017 13:29
                +2
                1.2 - ngenalaken amers ngeduk ing pulo ... Matur nuwun, sampeyan nggawe kula aran apik kanggo setengah dina!
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 21:42
                  0
                  Kutipan saka Bastinda
                  1.2 - ngenalaken amers ngeduk ing pulo ... Matur nuwun, sampeyan nggawe kula aran apik kanggo setengah dina!

                  surak-patriotisme? sampeyan kudu ati-ati babagan iki ...

                  Ing kene, ing prinsip, ora preduli sapa sing bakal njagong ing pulo kasebut, mungsuh apa wae saka Angkatan Laut Rusia bakal nyoba ngunci Angkatan Laut ing segara.
                  1. Bastinda
                    Bastinda 5 Juli 2017 22:05
                    +1
                    Ora ana "Uryaya-patriotisme". Ora ana mungsuh ing Segara Okhotsk. Ya, sampeyan bener, conto 1904 - 1905, Perang Amerika - Spanyol, malah Perang Jutland.
                    Saiki wektu sing rada beda. Blokade port ora ngrampungake apa-apa, blokade Odnoklassniki mbantu menang perang.
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 00:03
                      0
                      Kutipan saka Bastinda
                      Saiki wektu sing rada beda. Blokade port ora ngrampungake apa-apa, blokade Odnoklassniki mbantu menang perang.

                      salah siji China mbangun armada kanggo nglindhungi rute segara, utawa China padha mbangun "Silk Road 2" hi
                      Wektu bisa uga beda, mung cara perang sing ora owah, mung ditambah sing anyar, nanging sing lawas ora ilang. Conto sing paling gampang, perang diwiwiti antarane Federasi Rusia lan NATO, kita duwe mobilisasi umum, ora ana sing nyebar lan panen, gudang dibom, ora ana panganan sing cukup, lan ing kene ide teka kanggo "tuku lan nggawa" ayo. ngandika saka Brazil, Lan supaya sampeyan mikir sing NATO ora bakal mblokir bandar kita lan ngijini sampeyan kanggo tuku produk ing sisih? wong bodho
      2. bk0010
        bk0010 5 Juli 2017 01:26
        +1
        Sampeyan ora perlu "kaya Osprey": kacepetan penerbangan 600 km / h, mesthi, apik, nanging jam penerbangan biaya padha karo jam pesawat B-52 lan kapasitas mbeta ora apik tenan. kabeh. IMHO, bakal luwih apik yen helikopter digawe nganggo wadhah "mburi" sing bisa diganti (kaya Ka-26): AWACS lan wadhah penunjuk target, wadhah ASW, transportasi lan nylametake, serangan, anti-kapal (karo "uranium" ), lsp. Kontainer larang (DRLO utawa PLO) loro utawa telung potong saben kapal (siji mabur, liyane dipasang ing helikopter sabanjure, sing katelu lagi didandani), murah (transportasi, kejut) - kanggo saben helikopter. Mangkono, bakal bisa njamin tugas terus-terusan saka helikopter ing tugas sing dibutuhake ing udhara (paling ora sak dina) lan nggunakake jumlah maksimum kendaraan kanggo tugas khusus, kayata pasukan landing (sampeyan ora bisa nggawa pasukan ing. KA-31).
        Nanging, misale jek aku ninggalake kapal perang kanthi pamindahan 30 ewu ton lan akeh wong sing numpak kapal tanpa gaman iku cendhak. Padha bakal paling sijine senjata saka 1-2 frigates, banjur kapal bakal dadi saestu universal: bisa ngadeg dhewe, lan drown prau lan mbanting karo "kaliber" kanggo entuk manfaat saka pasukan landing.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 12:17
          0
          Kutipan saka: bk0010
          Ing kene "kaya Osprey" ora perlu:

          aran prabédan "kaya osprey" lan "osprey", We kudu tiltrotor saka rencana tata osprey (pesawat fuselage lan swiwi Rotary karo rotors ing ends), nanging kabeh liya kudu redone, utamané baling-baling lan sistem engine ( padha nglarani ora kasil ing osprey).
          Kajaba iku, osprey duwe luwih akeh penerbangan, kacepetan penerbangan lan beban kargo, mula luwih efektif sanajan biaya jam penerbangan tambah akeh, amarga ing ngendi helikopter butuh sawetara jam, bakal bisa ngatasi sajrone jam.
          Kutipan saka: bk0010
          (kaya Ka-26

          Aku ora seneng tata letak iki, iku banget weakening saka struktur. lan kabeh sing diterangake bab modul bener kanggo Osprey, iku mung sing wis kabeh nang.
          Kutipan saka: bk0010
          Nanging, misale jek aku ninggalake kapal perang kanthi pamindahan 30 ewu ton lan akeh wong sing numpak kapal tanpa gaman iku cendhak.

          Aja bingung "mistral" lan "UDK", sanajan surfing saka artikel kasebut duwe roket lan bedhil ...
    2. vladimir1155
      vladimir1155 5 Juli 2017 11:09
      0
      ing Segara Kaspia lan Armada Segara Ireng, UDC uga ora duwe tugas
  10. Gandum
    Gandum 5 Juli 2017 02:43
    +2
    Aku pribadi kanggo misahake kapal landing lan operator helikopter, versatility gedhe banget ing paling kasus mung lara.
    1. Bastinda
      Bastinda 5 Juli 2017 08:31
      +1
      Helikopter uga bisa digunakake kanggo pendaratan.
      Iku luwih apik kanggo luh mati huruf pisanan (Shock) saka UDC, sampeyan kudu njupuk care saka iku.
      1. CentDo
        CentDo 5 Juli 2017 10:11
        0
        Lan kene Perkusi?
        Apa sampeyan wis Universal kabeh urip?
        1. Bastinda
          Bastinda 5 Juli 2017 10:45
          +1
          Sorry, salah. Aku digawa adoh. Aku mung mbantah karo kanca sing luwih dhuwur, amarga dheweke menehi dheweke minangka kejutan lan anti-kapal selam.
          1. Prokletyi Pirat
            Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 12:21
            0
            Kutipan saka Bastinda
            Sorry, salah. Aku digawa adoh. Aku mung mbantah karo kanca sing luwih dhuwur, amarga dheweke menehi dheweke minangka kejutan lan anti-kapal selam.

            pancen kebawa, babagan "kejut" sing wis sampeyan lakoni dhewe ...
    2. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 12:26
      +2
      Kutipan: Graz
      Aku pribadi kanggo misahake kapal landing lan operator helikopter, versatility gedhe banget ing paling kasus mung lara.

      Nah, ayo dipikir kanthi logis
      1) apa sing dibutuhake kapal landing murni? wangsulan:terus kanggo transportasi pasukan
      2) apa sing dibutuhake operator helikopter? nanggepi kelompok pesawat lan terus
      3) Apa dek pesawat ngganggu kapal landing murni? wangsulan: ora, ora ngganggu,
      4) Apa dek pesawat bisa entuk manfaat kanggo kapal landing? jawaban: ya, iku bakal bantuan karo transportasi saka DRG, Bukak saka pesawat tanggung jawab kanggo pengintaian lan landing support.
      kesimpulan: sampeyan kudu gabungke loro jinis kapal ..
      1. vladimir1155
        vladimir1155 5 Juli 2017 22:11
        0
        ora perlu nggabungake tugas sing gegandhengan dadi siji lan nindakake UDC, iki minangka ide ganas, kapal ora dibangun supaya bisa nyambung kanthi gampang, nanging kanggo ngrampungake misi tempur, luwih akeh fungsi sing luwih elek saben wong ditanggulangi, landing kapal. kudu dadi cilik sabisa supaya nyedhaki pesisir, pasukan darat cepet lan massively dikiataken karo peralatan lan wisuh mati, .... UDC mung ora bisa iki, nanging BDK papat saged ..... helikopter sing ora mesthi dibutuhake nalika kebangkrutan, dheweke mbukak topeng, helikopter minangka sarana sing ringkih dibandhingake karo pesawat, lan pesawat ing pesisir bisa mabur menyang sembarang titik ing tlatah Federasi Rusia, dumadakan nyerang ... sampeyan nggawe operator helikopter, banjur kapisah saka kapal kebangkrutan, iku bakal ngluwihi cakrawala, lan kapal kebangkrutan gedhe kudu pindhah menyang gisik, aku seneng pabrik korvet operator helikopter Zelenodolsky, dadi meneng-menengan, murah lan nesu nerbitaké turntable.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 00:15
          0
          dadi mandeg Endi KOWE NDELENG BDK teka ing pesisir? paringi tuladha landing tempur menyang pesisir unequipped lan unexplored liwat BDK? Iki ora nate kedadeyan, kabeh pendekatan ditindakake ing pesisir sing wis ditelusuri sadurunge, ing kabeh kasus liyane, para kapten nolak menyang darat, kanthi alesan manawa kapal kasebut bisa kandas utawa nyuwek wetenge, lan iki yen dijamin ora ana tambang ..
          Lan ya, Elinga ana DS (kapal pendarat) ing UDC! contone LCAC \ LCM \ LCU kang nindakake landing!
  11. vladimir1155
    vladimir1155 5 Juli 2017 10:47
    0
    Rusia ora duwe tugas kanggo UDC, lan ora ana alesan kanggo mbuwang dhuwit, luwih becik nambah konstruksi kapal selam lan kapal sapu ranjau, ngrampungake konstruksi korvet lan frigat sing wis diwiwiti, ndandani Lazarev.
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 12:28
      0
      Kutipan: vladimir1155
      Rusia ora duwe tugas kanggo UDC

      ing wong sampeyan, sampeyan wis mriksa iki? utawa wong liya populis vyser mbaleni?
      1. vladimir1155
        vladimir1155 5 Juli 2017 22:03
        0
        lan apa sampeyan bisa dhaftar apa ora? Ora ana tugas, deleng doktrin militer Angkatan Laut Rusia, kabeh tugas ditanggulangi dening kapal selam nuklir, lan armada permukaan mung kudu njamin keamanan metu lan bali kapal selam nuklir menyang pangkalan cedhak watese, UDC ora perlu kanggo iki.
        1. Prokletyi Pirat
          Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 00:18
          +1
          Kutipan: vladimir1155
          UDC ora dibutuhake kanggo iki

          ing ndhuwur, aku menehi conto kepiye UDC bisa nindakake tugas PLO / PKO kanthi luwih efisien lan luwih murah tinimbang kapal penjelajah lan perusak ...
          1. vladimir1155
            vladimir1155 6 Juli 2017 10:36
            0
            lan malah luwih murah kanggo nggunakake aviation basis dharat
            1. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 14:38
              0
              ora duwe wektu, bahan bakar diwatesi => wektu patroli diwatesi, akeh wektu lan bahan bakar digunakake kanggo transfer lan ora kerja.
          2. vladimir1155
            vladimir1155 6 Juli 2017 10:38
            0
            sampeyan malah ngerti yen udk iku defenseless, ora kaya cruiser? lan ana mung saperangan saka ngrusak kiwa, lagi arep nulis mati lan kita ora perlu anyar
            1. vladimir1155
              vladimir1155 6 Juli 2017 10:40
              0
              malah luwih murah lan luwih efisien penerbangan pesisir
            2. Prokletyi Pirat
              Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 14:40
              0
              Kutipan: vladimir1155
              sing udk defenseless, Boten kados cruiser?

              sepisanan, boten ngalangi panginstalan kabeh sing cruiser wis ing UDC, lan sareh, UDC wis tutup (frigate corvettes).

              Katelu, apa masalah nginstal kompleks pesisir ing dek UDC?
              1. vladimir1155
                vladimir1155 6 Juli 2017 22:38
                0
                yen sampeyan nginstal kabeh sing ana ing cruiser ing udk ..... banjur bakal ana cruiser nanging gedhe banget lan bakal klelep amarga kakehan, lan uga ora bisa mlebu port apa wae, lan ora bakal bisa. ..... wah, umume bakal ana monster kaya Kuzya, mung siji maneh Kuzya ora bakal ditarik dening anggaran militer .... mula ayo ngombe supaya kepinginan kita cocog karo kemampuan kita.
                1. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 22:49
                  0
                  kowe ngerti apa-apa bab kapal? Aku mangu-mangu karo apa wedi UDC dimaksudaké kanggo transportasi puluhan ewu ton bakal tenggelam saka saperangan kiloton? kapal sipil umume lelayaran 400-500 kt saben lan ora sambat bab apa-apa. Apa sampeyan malah ngelingi hukum Archimedes saka fisika sekolah? Aku sangsi banget.

                  Lan babagan biaya, biro desain lan pabrik kudu "nyepak" supaya bisa nyuda biaya, tinimbang nggambar model ..
                  1. vladimir1155
                    vladimir1155 7 Juli 2017 09:29
                    0
                    umume, pengurangan biaya gumantung ing ukuran gaji karyawan lan biaya bahan, kayata wesi, teka ing toko roti lan ujar supaya nyuda biaya, aku bakal ndeleng sampeyan .... njupuk roti cilik tinimbang sing gedhe, tuku studio tinimbang pondokan, utawa nggawe korvet tinimbang UDK .... yen sampeyan pinter, banjur menehi Kementerian Pertahanan 50 milyar kanggo UDK lan kabeh bakal memuji. kowe
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 7 Juli 2017 11:30
                      0
                      uga, sampeyan duwe kekacoan ing sirah, sepisanan, biaya materi sacoro prakteke worth apa-apa minangka persentasi saka biaya produk rampung. Kapindho, ora "gaji karyawan", nanging jam wong, sing operasional (kanggo operasi tartamtu) lan umum (kanggo kabeh karya). Lan ing kene sampeyan bakal kaget, nanging paramèter pungkasan mung ngomong babagan profesionalisme biro desain lan parameter iki sing mengaruhi biaya pungkasan barang, angel banget kanggo ngatur proyek supaya sawetara tugas bisa ditindakake. ing podo karo, lan iki ngendi biro desain kita ilang metu kanggo manca. Padha kelangan sabenere amarga padha paling kerep melu ing pembangunan bypass sabanjuré ngisor waterline, tinimbang ngurangi total man-jam kanggo construction saka prau.
                      1. vladimir1155
                        vladimir1155 7 Juli 2017 21:32
                        0
                        contone,, ing Kuz, siji logam mbalek kanggo rong milyar, lan iki tanpa karya instalasi, lan kabeh peralatan malah luwih larang atusan lan ewu elektronik kaping elektronik, gegaman, lan kabeh iku komponen, sing, materi saka kang kapal wis nglumpuk, lan jam wong enom sampeyan njupuk wong saka buku Marx kang mbledug, omong kosong, pisanan, biaya karya engineer punika trifle dibandhingake karo bahan saka komponen kapal, utawa bayaran kanggo karya saka atusan welders lan assemblers, sareh, sampeyan bisa ngukur ngeduk selokan karo man-hours, lan malah banjur ora tansah, dina iki aku murub loro diggers , alon-alon ndudhuk, pira jam wong insinyur ngombe kopi ing biaya karya. , dibandhingake man-menit Mendeleev nalika dheweke nemokake hukum périodik?
            3. Dart2027
              Dart2027 6 Juli 2017 19:23
              0
              Kutipan: vladimir1155
              sampeyan malah ngerti yen udk iku defenseless, ora kaya cruiser?

              Apa sampeyan pengin ninggalake DC ing prinsip?
              1. vladimir1155
                vladimir1155 6 Juli 2017 22:34
                0
                Aku pracaya yen DC mung kudu nindakake fungsi sawijining, sing, kebangkrutan, bisa mbela dhiri lan support kanggo kebangkrutan, nanging ing volume cilik, DC kudu cilik, Corvettes lan frigates duwe fungsi dhewe, kalebu ngiringan DC. lan ndhukung landing saka segara, lan UDC Sejatine ora perlu
                1. Dart2027
                  Dart2027 6 Juli 2017 22:51
                  0
                  Kutipan: vladimir1155
                  Aku percaya yen pusat rekreasi mung kudu nindakake fungsine, yaiku, landing, bisa uga pertahanan diri lan dhukungan landing.

                  Apa UDC nindakake.
                  Kutipan: vladimir1155
                  DC kudu cilik.

                  Cilik. Contone, prau lan helikopter, ing ngendi MP pindhah saka UDC nalika arep darat.
                  1. vladimir1155
                    vladimir1155 7 Juli 2017 09:24
                    0
                    Ing Peterhof, padha uga ndharat pasukan saka prau, lan Nazi matèni wong-wong mau kabeh .... kebangkrutan iki ndharat dening wong enom, ora kanggo mbuwang MP, nanging supaya entuk pijakan lan perang maneh, nganti sing sabanjure teka, utawa bisa mandhiri nyegah perlawanan mungsuh, amarga iki perlu pasukan pendaratan akeh lan bersenjata karo peralatan abot, lan ora mung akm, mulane landing saka prau lan helikopter ora ana gunane, lan yen ana. kapal kebangkrutan gedhe lan kapal kebangkrutan cilik, banjur kenapa UDC? dheweke bakal tekan ngendi sing kudu ditindakake tanpa, kanthi cara, sanajan UDC gedhe mung 2 kapal,
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 7 Juli 2017 11:42
                      0
                      Kutipan: vladimir1155
                      Ing Peterhof, dheweke uga ndharat pasukan saka prau, lan Nazi mateni kabeh ....

                      sing. sampeyan menehi rating uselessness saka UDC adhedhasar kebangkrutan Perang Donya II sing ora digunakake UDC? wong bodho
                      lan umume, kapal pendarat modern dudu prau Perang Dunia II, amarga padha ngangkut peralatan (tank) lan malah duwe gaman, contone, padha 12061 (sanajan ana conto sing luwih apik, nanging ing luar negeri)
                    2. Dart2027
                      Dart2027 7 Juli 2017 17:37
                      0
                      Kutipan: vladimir1155
                      Kanggo iki, perlu yen pihak kebangkrutan akeh lan bersenjata karo peralatan abot

                      Kasunyatan manawa ora kabeh kapal pendarat minangka UDC minangka warta kanggo sampeyan? Prau lan helikopter kudu ngirim gelombang pisanan kanggo nutupi kapal pendaratan gedhe sing nyedhaki pesisir, utawa klompok cilik pasukan khusus. Dheweke ora dimaksudake kanggo divisi landing.
                      1. vladimir1155
                        vladimir1155 7 Juli 2017 21:12
                        0
                        rata-rata, armada duwe 4 kapal kebangkrutan gedhe, sawetara liyane kapal kebangkrutan cilik, apa kebangkrutan saka divisi sing ngomong bab? uga, mbangun UDC kanggo landing kelompok pengintaian ..... aneh, kanggo iki sampeyan bisa nggunakake longboat, utawa yawl enem-oared
                2. Prokletyi Pirat
                  Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 22:54
                  0
                  lan carane akeh operasi landing sampeyan melu? lan pinten dhawuh? digunakake nyengsarakke sing katon kaya pakar parrot kursi malah superficially ora menowo karo topik. Paling ora nganti sampeyan menehi sesuatu sing bisa dingerteni ...
                  1. vladimir1155
                    vladimir1155 7 Juli 2017 09:32
                    0
                    transisi menyang kapribaden minangka tandha kekurangan bantahan lan kelemahane posisi, tetep karo kesalahan sampeyan, aku ora bakal mlebu landing karo sampeyan
                    1. Prokletyi Pirat
                      Prokletyi Pirat 7 Juli 2017 11:51
                      0
                      Kutipan: vladimir1155
                      transisi menyang kapribaden minangka tandha kekurangan argumentasi lan kelemahane posisi

                      katon,
                      1) sampeyan ora prentah operasi landing
                      2) sampeyan ora melu operasi landing
                      3-4) padha karo aku
                      5) Aku deigned kanggo ngumpulake lan njelasno informasi ing operasi kebangkrutan, lan paling aku duwe idea bab mau.
                      6) Sampeyan ora malah nyoba kanggo ngrampungake "titik 5", yen sampeyan nyoba sampeyan ora bakal ngomong omong kosong,
                      7) Sampeyan adhedhasar "mratelakake panemume" ing uselessness saka UDC ing basis saka operasi kang UDC iki ora digunakake ("Peterhof landing 1941")
                      Amarga kurang alesan saka mungsuh, aku ora weruh alesan kanggo nerusake diskusi hi .
                      1. vladimir1155
                        vladimir1155 7 Juli 2017 21:43
                        0
                        luwih becik sampeyan "nganalisis" artikel kasebut .... nanging digatekake, ora ngerti manawa penulise bisa uga salah lan kabeh wong kepengin ngetrapake sudut pandange marang sampeyan, sampeyan ngilangi conto operasi 1941 taun ing basis formal sing ora ana udk, lan ora ana sing bisa nyekel makna saka keuntungan saka ing kono, yaiku, sing pasukan pendaratan cilik lan kurang bersenjata wis pinasthi asor, sing, sampeyan ora bisa nggunakake informasi sing sampeyan ngerti lan nggawe kesimpulan, amarga ora ana conto operasi militer Rusia sing nggunakake UDC. perlu kanggo nganalisa informasi kanthi cara kasebut supaya entuk manfaat lan fakta, kanggo ngatasi masalah sing rumit lan anyar, lan ora mung mbaleni kaya bokong kanggo para pengiklan sing kasengsem ngethok anggaran negara kita. Kanggo lack of alesan, oppnonet ora weruh alesan kanggo terus diskusi
                      2. vladimir1155
                        vladimir1155 7 Juli 2017 21:46
                        0
                        lan aku duwe luwih lintang ing urip nyata saka sampeyan duwe ing forum iki
  12. mvg
    mvg 5 Juli 2017 17:56
    +2
    Quote: Andrey saka Chelyabinsk
    Kutipan saka seo
    Opsi sing paling migunani, nanging uga sing paling larang, yaiku operator kapal perusak-helikopter (minangka bangunan Jepang)

    (kanthi swara sepulchral) Sampeyan bakal weruh, jinis sabanjure "pemusnah sing nggawa helikopter" Jepang bakal nganggo tenaga nuklir, kanthi pamindahan 70 ton. Lan karo bedhil kucing - supaya luwih trep kanggo miwiti helikopter

    jenis.
    Apa sing sampeyan ora seneng karo Izumo/Kugi? Utamane yen ana, tinimbang 14 helikopter, 10 F-35Сs uga bakal didhasarake, lan diiringi pemusnah Aegis Atago. Ing wektu sing padha, biaya Izumo bisa dibandhingake karo Mistral. Cukup akeh.
    AUG nyata, lan malah ing Samudra Pasifik - luwih saka nyata.
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 5 Juli 2017 21:44
      0
      ora cukup AWACS, dadi yen sampeyan nggawe osprey-DRLO, ya, mini-aug lengkap
  13. mvg
    mvg 5 Juli 2017 18:24
    +3
    Kutipan: Serg65
    Quote: Prokletyi Pirat
    mung rega mistral "nyata" lan surfing "dijupuk saka langit-langit" amarga ora bisa ngetung biaya nyata saka model ...

    ngguyu Apa sampeyan ora ngerti kalkulator?

    Sampeyan ora ngerti kalkulator uga. 2+2*2 ing basa Prancis = 8, lan ing basa Rusia = 6.
    Biaya "Priboy" sajrone konstruksi bakal mundhak kaping pirang-pirang, yaiku Rusia. Lan dheweke bakal ngetung ing "kolom" ing selembar kertas. Kaya kosmodrom Vostochny, stadion St. Petersburg lan liya-liyane. )
  14. mvg
    mvg 5 Juli 2017 22:07
    +2
    Quote: Prokletyi Pirat
    ora cukup AWACS, dadi yen sampeyan nggawe osprey-DRLO, ya, mini-aug lengkap

    Jepang duwe Poseidon lan E-3 Sentry (+ 7 armada AS, nganti ekstrem). Miturut cara, ana uga Osprey, padha bisa nindakake AWACS.
    1. Prokletyi Pirat
      Prokletyi Pirat 6 Juli 2017 00:23
      0
      Kutipan saka mvg
      Jepang duwe Poseidon lan E-3 Sentry

      kapten jelas, keprungu iku bab AWACS kapal! lan durung ana Osprey-DRLO nglirik
      1. mvg
        mvg 6 Juli 2017 00:30
        +2
        Duh, Gusti. Ya, Jepang ora nglangi adoh saka pesisire (padha duwe doktrin kaya ngono). Mulane, Poseidons lan Sentry bakal ngrampungake karo bang .. Kita malah ora duwe. A-50 lan Tu-142 ing Samudra Pasifik - iki luwih cedhak karo mitos tinimbang kasunyatan. Lan ngowahi Osprey dadi AWACS ora dadi angel yen Swedia (Saab) lan Israel nggawe AWACS cukup prayoga saka pesawat penumpang (malah cilik). Ora 600 km, kaya E-3, nanging AFAR kanggo 300-400 km, plus 3-4 operator, sampeyan bisa uga nyurung. Lan iki apik banget.
        Utawa padha bakal nggawe semblance saka Ka-32 saka BlackHawk
      2. mvg
        mvg 6 Juli 2017 00:33
        +2
        Iku ora kanggo apa-apa sing padha "kurban" kamar docking karo prau lan transportasi, mungguh, saka heavy equipment. Dadi volume ditinggalake ing hangar, bahan bakar lan amunisi.
      3. mvg
        mvg 6 Juli 2017 00:37
        +2
        Setengah komentar "ilang" ((
        Doktrin Jepang (nganti adoh), yaiku defensif, tegese padha nglangi ing sacedhake, lan Poseidon lan Sentry bakal entuk sawetara ewu km. Lan saka Osprey, sampeyan bisa nggawe AWACS basis segara, minangka Israel utawa Swedia, ora bakal 600 km, kaya Sentry, nanging 300, contone, 3-4 operator lan APU. Gulung mati. Utawa saka Blackhawk kaya Ka-32
  15. Dart2027
    Dart2027 7 Juli 2017 21:50
    0
    Kutipan: vladimir1155
    rata-rata, armada duwe 4 kapal kebangkrutan gedhe, sawetara liyane kapal kebangkrutan cilik, apa kebangkrutan saka divisi sing ngomong bab? uga, mbangun UDC kanggo landing kelompok pengintaian ..... aneh, kanggo iki sampeyan bisa nggunakake longboat, utawa yawl enem-oared

    Sampeyan ngomong babagan pendaratan massal kanthi semangat WWII.
    Dhiskusi karo komando babagan longboat lan yawls. Sampeyan uga bisa menehi saran supaya nggunakake busur lan busur silang.